من هرکیو دیدم که تا سن بالا مجرده(هم پسر هم دختر) راضی نبود ونصیحت میکرد زود ازدواج کردن بهتره و کلی دلایل پشت بندش میاورد!

یه چیز دیگم هست ادم سختگیر تر میشه....قبول دارین؟(حالا این عیبه یا حسن؟)
میدونی چرا............ !!!؟؟؟من هرکیو دیدم که تا سن بالا مجرده(هم پسر هم دختر) راضی نبود ونصیحت میکرد زود ازدواج کردن بهتره و کلی دلایل پشت بندش میاورد!![]()
میدونی چرا............ !!!؟؟؟
نه..... فقط تو دل جا میشهبیس سوالیه؟ تو جیب راه میشه؟!
نه..... فقط تو دل جا میشه
یکی از دلایلی که میارن اینه که تو سن کم قدرت تطابق طرفین بیشتره....میدونی چرا............ !!!؟؟؟
یکی از دلایلی که میارن اینه که تو سن کم قدرت تطابق طرفین بیشتره....
به نظر منم 91% درسته...
چون فکر میکنن تو اون سن دیگه نمیتونن عاشق شنچرا حالا؟
چون فکر میکنن تو اون سن دیگه نمیتونن عاشق شن
اون 1.34% تلرانس کاره......![]()
یکی از بزرگترین اشتباهاتتو تا حالا کردی..... درد بی دردی علاجش آتش استاوه مای گاد تا حالا به این فکر نکرده بودم ولی.............. همینجوریشم من تاحالا عاشق نشدم پس این دلیل نمیشه!
یکی از بزرگترین اشتباهاتتو تا حالا کردی..... درد بی دردی علاجش آتش است
منم هرچی سنم بالاتر میره بیشتر بیخیال میشم دیگه به دوس داشتن کسی خیلی کمتر اهمیت میدم...
اگه سنت زیاد نباشه طوری میشی که ندونی از کجا خوردیاتفاقا من خیلی به دوس داشتن اهمیت میدم و دوس دارم عاشق باشم ولی میگم تاحالا عاشق نشدم ... من که از همون بچگی تا حالا فکر میکنم واسه هیچکی تب نکردم!
اگه سنت زیاد نباشه طوری میشی که ندونی از کجا خوردی
معلومه که شدم بیچارم کرد بدبختم کرد دیوانم کرد آتیشم زد، تا عاشق نشی اینطوری فکر میکنی دیگهچه میدونم شاید ...مگه شما تاحالا عاشق شدی؟ من فکر کنم همش تلقین باشه نمیدونم
معلومه که شدم بیچارم کرد بدبختم کرد دیوانم کرد آتیشم زد، تا عاشق نشی اینطوری فکر میکنی دیگه
لطف داری تو عزیزمجدی می گی؟
چی بگم والا خودمم تا یکی دوسال پیش تفکرم همین بود ولی فکر نکنم ادم بتونه تا اخر تنها باشه سخته.
البته شما خانم دکتری متخصص این کاری شاید حرف تو درست باشه می تونی قانعم کنی/؟
اره دیگه عزیزم مشکل اینجاست که مشکل پسندم!شاید هنوز "آدمشو" پیدا نکردی....بخدا اگه پیداش کنی نظرت عوض میشه....
میشه ما هم بدونیم ملاک یه خانم دکتر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطف داری تو عزیزم
منم قبلا شدید مجردی می خواستم ولی خیلی وقته نظرم عوض شده اما 1جور دیگه عوض شد
من با ازدواج مخالف نیستم دیگه و اتفاقا خیلی هم شده که به خیلی ها توصیه کردم
اما مشکل اینجاست که خودم یکم مشکل پسندم
البته ملاک هامم خیلی با ملاک اکثریت فرق میکنه اینه که فکر نمی کنم پیدا کنم شخص مورد نظرمو اینه که بیخیالش شدمو مجردی رو ترجیح دادم![]()
اره اما اینجا نمیگم امیر شیطونممیشه ما هم بدونیم ملاک یه خانم دکتر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آماری از زندگی مجردی دختران | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
افزایش 30 درصدی زندگی مجردی دختران! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
آمار تکان دهنده زندگی مجردی دختران !! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
آمار زندگی مجردی دختران | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
تابویی به نام خانه مجردی | گفتگوی آزاد | 7 |