مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!..........نظر بدین

orchidak

عضو جدید
اونایی که مجردی شیرینه میخوام بدونم تا اخر عمرشون همین نظرو دارن یا نظرشونو عوض میکنن
مجردی خوبه منم موافقم اما تا زمانی این مجردی شیرینه
سالهای جوانی مجردی خوبه چون ادم مینونه زمانی که فرصت داره به هدفاش برسه
و از زندگی لذت ببره و به همه خوشیاش برسه اما بدش............
با اجازدون ، این بحث انجام شد ،یه چند صفحه قبل می تونید ببینید !
بعله..مردا که اگه تا سنه 30سالگی زن نگیرن...:D....می ترشن...
دختراهم که ...خودشون می دونن:redface::biggrin:

آلاهیدا

عضو جدید
مجردی تا قبل از ازدواج شیرینه! بعدش که ازدواج کردی می بینی اگه مجرد میموندی تلخ بود

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینکه ایشون گفتنو من خیلی دیدم..:surprised:..چشام اینجوری شده....:biggrin:

منم با ارکیده موافقم
اما یکی از دلایلش اینه که عادت کردیم همیشه از شرایطی که داریم ناراضی و ناشکر باشیم خواه مجردی خواه متاهلی

آلاهیدا

عضو جدید
مخالفم
 من دوستانم كه ازدواج كردن به دوران مجردي شون غبطه ميخورن!
   نمیگم نظرت درسته یا نه چون انتخاب با توست. ولی نظر من اینه که برا احساس خوشبختی کردن باید از شادی های زنگی آگاه بود . چه در دوران مجردی چه بعد از ازدواج .اگه آگاهانه دنبال شادی بگردی احساس خوشبختی می کنی وگرنه کیه که مشکل نداشته باشه؟ مشکل بر اساس موقعیت فقط تغییر شکل میده ولی از بین نمیره. نی نی یه هفته ای مشکلش اینه که وقتی گریه می کنه کسی نمیدونه گشنشه یا خوابش میاد. بچه مدرسه ای با معلم و درس و همکلاس مشکل داره. جوون مجرد دنبال کار و حفظ استقلال از پدر مادرشه آدم ازدواج کرده هم پی حفظ زندگی خودش و همسرشه. مشکل واسه همه در هر سنی هست همونطور که شادی هست. اونچه که باقی می مونه انتخاب خودمونه که کدومو ببینیم و نسبت به کدوم آگاه باشیم.:heart::heart::heart:

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر كدوم جايگاه خودش و تلخي و شيريني هاي خاص خودش رو داره مجردي هم ميتونه تلخ و شيرين باشه و متاهلي هم همينطور بستگي داره شرايطت چطور باشه

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینه مثه عسل.. اما به شرط اینکه حتی تو ذهنتم کسی نباشه چون اونجوری تلخ تر از زهر میشه....

neda angel

کاربر بیش فعال
مجرردی عاااااااالیییییییی و شیرینه
من که تصمیم دارم تا ابد میخوام مجرد بمونم:w42:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجرردی عاااااااالیییییییی و شیرینه
من که تصمیم دارم تا ابد میخوام مجرد بمونم:w42:

جدی می گی؟

چی بگم والا خودمم تا یکی دوسال پیش تفکرم همین بود ولی فکر نکنم ادم بتونه تا اخر تنها باشه سخته.

البته شما خانم دکتری متخصص این کاری شاید حرف تو درست باشه می تونی قانعم کنی/؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجردی تا 33 سالگی شیرینه اما از اون به بعد متاهلیه که ترش شیرینه

نمیشه براش حد تعیین کرد . تا زمانیکه مورد مناسبی پیدا نکنی مجردی بهتره ولو 103 سالت بشه !! اگه مورد مناسب پیدا کردی در 23 سالگی هم میتونی ازدواج کنی ! :smile:

ولی خب کو مورد مناسب !! :eek:

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه براش حد تعیین کرد . تا زمانیکه مورد مناسبی پیدا نکنی مجردی بهتره ولو 103 سالت بشه !! اگه مورد مناسب پیدا کردی در 23 سالگی هم میتونی ازدواج کنی ! :smile:

ولی خب کو مورد مناسب !! :eek:
تو رو نمیدونم ولی خودم دارم کم کم از مجردی خسته میشم...

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو نمیدونم ولی خودم دارم کم کم از مجردی خسته میشم...

منکه مدتهاست از کل زندگی خسته شدم ! :razz:

من نگفتم متاهلی بده بلکه نکته خیلی مهم که باید رعایتش کنی اینه که طرف مناسب پیدا کنی و تحت تاثیر احساسات قرار نگیری ! ( که کار مشکلیه )

میبینی جامعه پر از طلاق شده ؟ اینهمه ادمهائی که از هم جدا میشند مسلما در وقت ازدواج همدیگه رو دوس داشتند و احتمالا اصلا فکر نمیکردند کارشون بجدائی بکشه . پس سرنوشت اونا باید درس عبرت برا همه باشه و در انتخاب فرد برای ازدواج همه جوانب رو در نظر گرفت .

arnak

عضو جدید
کاربر ممتاز
منکه مدتهاست از کل زندگی خسته شدم ! :razz:

من نگفتم متاهلی بده بلکه نکته خیلی مهم که باید رعایتش کنی اینه که طرف مناسب پیدا کنی و تحت تاثیر احساسات قرار نگیری ! ( که کار مشکلیه )

میبینی جامعه پر از طلاق شده ؟ اینهمه ادمهائی که از هم جدا میشند مسلما در وقت ازدواج همدیگه رو دوس داشتند و احتمالا اصلا فکر نمیکردند کارشون بجدائی بکشه . پس سرنوشت اونا باید درس عبرت برا همه باشه و در انتخاب فرد برای ازدواج همه جوانب رو در نظر گرفت .
یکی از خوبیای این سنی که من گفتم همینه دیگه..... یه جورایی ادم بهتر تصمیم میگیره و انتخاب میکنه

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم که همین هلان نبود هنوز تا حداقل 3سال دیگه میتونم خوش بگذرونم...
27سال

اره دیگه...کم کم باید به فکر باشی...

قبول دارم سن که بالاتر میره معیارا خیلی عوض میشه.....

یه چیز دیگم هست ادم سختگیر تر میشه....قبول دارین؟(حالا این عیبه یا حسن؟)