خوب اونا هم دارن..اندازه ما نیست..
بیشتر پدرم از لحاظ فرهنگی مخالف بود که شکر خدا تا ایجا مشکلی نداشتیم..اکثرا هم خونه اوناییم..کم کم مامانش داره راه میفته!!! دیگه جلو پسراش آستین کوتاه هم میپوشه!!!![]()

خوب اونا هم دارن..اندازه ما نیست..
بیشتر پدرم از لحاظ فرهنگی مخالف بود که شکر خدا تا ایجا مشکلی نداشتیم..اکثرا هم خونه اوناییم..کم کم مامانش داره راه میفته!!! دیگه جلو پسراش آستین کوتاه هم میپوشه!!!![]()
عذر ميخوام گفتيد كه با مهريه معقول مخالفتي نداريد ولي تو صحبتاتون با من خلاف اين به نظر ميومد هرچند كه از نظر من مهريه غير معقول هم مشكلي نداره!!!(اگه غير معقوله پس چرا آقايون ميپذيرندش؟نكنه ميخواهيد منكر عقل آقايون بشيد؟؟؟این برداشت شماس
من همچین حرفی نزدم
تاپیکو دنبال کنین و بر چسب نزنید لطفا
من فداتو بخورم!!(یعنی فدات شم..)
هر چی شما بگید همون درستهعذر ميخوام گفتيد كه با مهريه معقول مخالفتي نداريد ولي تو صحبتاتون با من خلاف اين به نظر ميومد هرچند كه از نظر من مهريه غير معقول هم مشكلي نداره!!!(اگه غير معقوله پس چرا آقايون ميپذيرندش؟نكنه ميخواهيد منكر عقل آقايون بشيد؟؟؟
هر چی شما بگید همون درسته
من معذرت میخام
با مجردی کماکان مشکلی ندارم ولی فکر میکنم متاهلی هم (در صورت پیدا کردن مورد مناسب) شیرین باشه.
به نظر میرسه این تاپیک از بحث اصلیش (مجردی تـلـخ است یا شیـریـن؟) خارج شده باشه. بهتر نیست برای دنبال کردن بحث "مهریه" تاپیک دیگری ایجاد کنید؟!
مطمئن هستم که زندگی متاهلی بهتر از نوع مجردیشه، اگه 2نفر زبون هم رو بفهمن
مرسی.این بار من حرف شما رو تایید می کنم.
ببينيد دوست عزيز مهريه يكي از عواملي بود كه دوستان اشاره كردن كه در شيريني يا تلخي دوران مجردي ميتونه تاثير گذار باشهبا مجردی کماکان مشکلی ندارم ولی فکر میکنم متاهلی هم (در صورت پیدا کردن مورد مناسب) شیرین باشه.
به نظر میرسه این تاپیک از بحث اصلیش (مجردی تـلـخ است یا شیـریـن؟) خارج شده باشه. بهتر نیست برای دنبال کردن بحث "مهریه" تاپیک دیگری ایجاد کنید؟!
مرسی.
البته مشکلت مالی هم، مانع بزرگیه ها!!!!!!! نادیده نگیر گلایل جوووون
تا زمانی که بعضی از دخترا به جای ازدواج به فروخته شدن به بالاترین قیمت فکر میکنن بعضی پسرا مجردی رو ترجیح میدن
منظورت مهریه؟ قرار شد بری دنبال اونی که حرفای همو بفهمید. اونجوری مشکل مهریه هم تا حدودی حل میشهتا زمانی که بعضی از دخترا به جای ازدواج به فروخته شدن به بالاترین قیمت فکر میکنن بعضی پسرا مجردی رو ترجیح میدن
وقتی میگین مجردی تلخ است یا شیرین یعنی در قیاس با تاهل این حرف رو میزنید!
حالا یه نفر که مجرده از کجا میدونه کدوم شیرینتره؟؟؟
پس نتیجه اینکه باید تاهل اختیار کرد تا فهمید که در اون صورت هم کار از کار گذشته![]()
نتيجه ميگيريم فقط متاهل ها و كساني كه طلاق گرفته اند ميتوانند در اين رابطه اظهار نظر كنند!وقتی میگین مجردی تلخ است یا شیرین یعنی در قیاس با تاهل این حرف رو میزنید!
حالا یه نفر که مجرده از کجا میدونه کدوم شیرینتره؟؟؟
پس نتیجه اینکه باید تاهل اختیار کرد تا فهمید که در اون صورت هم کار از کار گذشته![]()
حق با ایشونه. بایستی اقایون یاد بگرن به حقوق خانوم احترام بزارنتا زمانی که بعضی از پسرا به جای احترام به ارزش ها به استفاده ابزاري از زن فکر میکنن بعضی دخترا مجردی رو ترجیح میدن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آماری از زندگی مجردی دختران | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
افزایش 30 درصدی زندگی مجردی دختران! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
آمار تکان دهنده زندگی مجردی دختران !! | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
آمار زندگی مجردی دختران | گفتگوی آزاد | 24 | |
![]() |
تابویی به نام خانه مجردی | گفتگوی آزاد | 7 |