مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!..........نظر بدین

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اونا هم دارن..اندازه ما نیست..
بیشتر پدرم از لحاظ فرهنگی مخالف بود که شکر خدا تا ایجا مشکلی نداشتیم..اکثرا هم خونه اوناییم..کم کم مامانش داره راه میفته!!! دیگه جلو پسراش آستین کوتاه هم میپوشه!!!:biggrin:

:biggrin::biggrin::biggrin:

tatoo

عضو جدید
این برداشت شماس
من همچین حرفی نزدم
تاپیکو دنبال کنین و بر چسب نزنید لطفا
عذر ميخوام گفتيد كه با مهريه معقول مخالفتي نداريد ولي تو صحبتاتون با من خلاف اين به نظر ميومد هرچند كه از نظر من مهريه غير معقول هم مشكلي نداره!!!(اگه غير معقوله پس چرا آقايون ميپذيرندش؟نكنه ميخواهيد منكر عقل آقايون بشيد؟؟؟

mahdis_e

عضو جدید
مجردی شیرینه ولی ازدواج شیرینتره بشرطی که با طرف دلخواهت باشی حالا با مشکل یا بیمشکل......... ایشالا قسمت هممون شه :redface: نترشیم :D

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عذر ميخوام گفتيد كه با مهريه معقول مخالفتي نداريد ولي تو صحبتاتون با من خلاف اين به نظر ميومد هرچند كه از نظر من مهريه غير معقول هم مشكلي نداره!!!(اگه غير معقوله پس چرا آقايون ميپذيرندش؟نكنه ميخواهيد منكر عقل آقايون بشيد؟؟؟
هر چی شما بگید همون درسته
من معذرت میخام

Saeedvfx

عضو جدید
با مجردی کماکان مشکلی ندارم ولی فکر میکنم متاهلی هم (در صورت پیدا کردن مورد مناسب) شیرین باشه. :)

به نظر میرسه این تاپیک از بحث اصلیش (مجردی تـلـخ است یا شیـریـن؟) خارج شده باشه. بهتر نیست برای دنبال کردن بحث "مهریه" تاپیک دیگری ایجاد کنید؟!

tatoo

عضو جدید
هر چی شما بگید همون درسته
من معذرت میخام

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
با مجردی کماکان مشکلی ندارم ولی فکر میکنم متاهلی هم (در صورت پیدا کردن مورد مناسب) شیرین باشه. :)

به نظر میرسه این تاپیک از بحث اصلیش (مجردی تـلـخ است یا شیـریـن؟) خارج شده باشه. بهتر نیست برای دنبال کردن بحث "مهریه" تاپیک دیگری ایجاد کنید؟!

فکر میکنم به خاطر نبودن گزینه مناسب هست که همه مجردی رو در پیش گرفتن

tatoo

عضو جدید

ببينيد دوست عزيز مهريه يكي از عواملي بود كه دوستان اشاره كردن كه در شيريني يا تلخي دوران مجردي ميتونه تاثير گذار باشه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا زمانی که بعضی از دخترا به جای ازدواج به فروخته شدن به بالاترین قیمت فکر میکنن بعضی پسرا مجردی رو ترجیح میدن

alborz_3000

اخراجی موقت
تا زمانی که بعضی از دخترا به جای ازدواج به فروخته شدن به بالاترین قیمت فکر میکنن بعضی پسرا مجردی رو ترجیح میدن
منظورت مهریه؟ قرار شد بری دنبال اونی که حرفای همو بفهمید. اونجوری مشکل مهریه هم تا حدودی حل میشه

tatoo

عضو جدید
تا زمانی که بعضی از پسرا به جای احترام به ارزش ها به استفاده ابزاري از زن فکر میکنن بعضی دخترا مجردی رو ترجیح میدن​

JavadMessi

مدیر بازنشسته
وقتی میگین مجردی تلخ است یا شیرین یعنی در قیاس با تاهل این حرف رو میزنید!
حالا یه نفر که مجرده از کجا میدونه کدوم شیرینتره؟؟؟
پس نتیجه اینکه باید تاهل اختیار کرد تا فهمید که در اون صورت هم کار از کار گذشته:biggrin:

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس نتیجه اینکه باید تاهل اختیار کرد تا فهمید که در اون صورت هم کار از کار گذشته:biggrin:

خوب باتوجه به تصوراتی که از تاهل دارن نظر میدن دیگه!

tatoo

عضو جدید
نتيجه ميگيريم فقط متاهل ها و كساني كه طلاق گرفته اند ميتوانند در اين رابطه اظهار نظر كنند!
ا

alborz_3000

اخراجی موقت
تا زمانی که بعضی از پسرا به جای احترام به ارزش ها به استفاده ابزاري از زن فکر میکنن بعضی دخترا مجردی رو ترجیح میدن​
حق با ایشونه. بایستی اقایون یاد بگرن به حقوق خانوم احترام بزارن

forugh-69

عضو جدید
اگه همسر کسی باشه که باعث پیشرفت شه شاید شیرین. اما در کل به نظرم مجردی شیرینه ;)

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان از استقبالتون از این تایپک متشکرم اما یه لطفی کنید تایپک را خیلی از موضوع اصلی دور نکنید تا جذابیت خودش را از دست نده میشه موضوع مهریه را جایی دیگه عنوان و بحث کرد بزام از همتون تشکر میکنم

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه متاهلی چه مجردی بستگی به شخصیت خود ادم داره که شیرین باشه یا تلخ
هردوتاش میتونه شیرین بشه یا بالعکس!

asal1826

عضو جدید
اونایی که مجردی شیرینه میخوام بدونم تا اخر عمرشون همین نظرو دارن یا نظرشونو عوض میکنن
مجردی خوبه منم موافقم اما تا زمانی این مجردی شیرینه
سالهای جوانی مجردی خوبه چون ادم مینونه زمانی که فرصت داره به هدفاش برسه
و از زندگی لذت ببره و به همه خوشیاش برسه اما بدش............