مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!..........نظر بدین

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه ترس مهریه..نــــــــــــــه اشتباه نکن...مردا همین الانم اون کارا رو میکنن!!! حتی شدیدتر!!! اما دیگه این وسط زنی که زندگیش خراب شده و تو جامعه ی الان ما به یه چشم بد بش نگاه میکنن ،حداقل یه سرمایه داره نخواد تن به هر کاری بده...
البته قانون کشور ما اینقدر افتضاحه که زنه بیچاره هم به حقش نمیرسه
پسر خالم وکیله و این مسائلو به چشمم دیدم که میگم
پس زنا هم خیلی به مهریه ننازن
اینجا ایرانه

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیاد کردن مهریه ،عینه تفکیک جنسیتیه دانشگاهاست ، اگه دونفرهمو بخوان با 2تا سکه هم همو می خوان...
حالا وقتی مهریه 2000 تا سکه شده و گویا بالاتر...مرد بیچاره دیگه از غیرتو مردونگیش چیزی می مونه آخه !
گل گفتی عزیزم
مهریه پشتوانه نیست

felor

عضو جدید
البته قانون کشور ما اینقدر افتضاحه که زنه بیچاره هم به حقش نمیرسه
پسر خالم وکیله و این مسائلو به چشمم دیدم که میگم
پس زنا هم خیلی به مهریه ننازن
اینجا ایرانه
میدونی اینجاست که خانواده ی دختر باید زبل باشن..مهریه ی من 600تا سکه شرط شد اول..وکیل بابا گفت فقط و فقط سند خوونه چون سکه رو میشه با قانون جدید کاهش داد...که این شد3دونگ خونه ی خود شوهرم..3دنگ خونه ی پدر شوهرم...البته مجتبی 600تا سکه هم به عنوان کادو همون اول داد.بچه خوبیه...

felor

عضو جدید
زیاد کردن مهریه ،عینه تفکیک جنسیتیه دانشگاهاست ، اگه دونفرهمو بخوان با 2تا سکه هم همو می خوان...
حالا وقتی مهریه 2000 تا سکه شده و گویا بالاتر...مرد بیچاره دیگه از غیرتو مردونگیش چیزی می مونه آخه !
بحث خواستن نیست... خدا وکیل خدا وکیل اکثر مردای الان نامردن.. اگه اینجور نبود که ملت نمیترسیدن... زن باید یه پشتوانه داشته باشه که اگه مرده طبق قانون خدا!!!!! هوس یه زن دیگه کرد اه ههه...!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی اینجاست که خانواده ی دختر باید زبل باشن..مهریه ی من 600تا سکه شرط شد اول..وکیل بابا گفت فقط و فقط سند خوونه چون سکه رو میشه با قانون جدید کاهش داد...که این شد3دونگ خونه ی خود شوهرم..3دنگ خونه ی پدر شوهرم...البته مجتبی 600تا سکه هم به عنوان کادو همون اول داد.بچه خوبیه...
ولی بازم میگم خونه و ملک و ....... پشتوانه نیست

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بحث خواستن نیست... خدا وکیل خدا وکیل اکثر مردای الان نامردن.. اگه اینجور نبود که ملت نمیترسیدن... زن باید یه پشتوانه داشته باشه که اگه مرده طبق قانون خدا!!!!! هوس یه زن دیگه کرد اه ههه...!!
با حرفتون موافق نیستم
یکی از دوستا امروز ازدواج کرد فردا زنش بدون هیچ دلیل مهرشو گذاشت اجرا و فرستادش زندون(بعد مدتی)
اینم شده راه پول در اوردن بعضی خانوما
این ادما هستن که گند میزنن به قداست ازدواج

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزون حساب کنین مشتری بشیم:D
اصلا ارزون حساب کنین دو تا می گیریم : دیییییییییییییی

felor

عضو جدید
ولی بازم میگم خونه و ملک و ....... پشتوانه نیست
خو فک کن زنه با عشق و علاقه ازدواج کرد..مرد هم یه چندسالی خوب..بعد از یه مدت مرده بد شد..دست بلند کرد رو زنه...زن گرفت!! خواست طلاق بده...خوو این زن چه جوری باید یه زندگی جدید رو شروع کنه؟؟ اونم با این دیدی که نسبت به خانومای مطلقه متاسفانه تو جامعه هست... اما اگه رو پای خودش واسته کسی واسش پشت چشم نازک نمیکنه...من با مهریه مخالفم.اما به نظر من باید نصف خونه به اسم زن باشه...حالا من چون 1دونه بودم اام سخت گرفت...

orchidak

عضو جدید
نمی دونم...شمادختری...شاید نامردیایه دخترارو ندیدی...
البته واقعاً هم مرد نیستن دیگه:razz::cry:
همیشه از یه بعد نگا نکنیم خیلی خوبه....

بیا...اینم از این....خداااااااااااااااااااااااااا.....
دیگه سند خونه بابامو چیکارش دارن !....
ما زن میگیریم...خِر بابامونو میگیرن !:confused:
واقعاً نامردیناااااااااااااا......

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز

این خدا وکیل گفتنتون منو یاد شا غلام سر مربی باحال صنعت نفت انداخت.

خدا وکیل خدا وکیل تیم ما امروز خوب بازی کرد و مستحق باخت نبود.
:biggrin:

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عسیسم به قول بابای من مهریه ها کم بود..مرد میدید شرایط فراهم زرت و زرت خیانت و واذیت ..کتک...مردا این چیزا بالا سرشون نباشه (هر مردی بیش از حد شرایطش خوب باشه و زنش هی لی لی به لالاش بزاره دور برمیداره...هر مردی)...زن میگیرید...یه آدم که حق زندگی و اظهار نظر داره.مردا (نه همه) حق انتخاب و اینا رو از زن میگیرن...
آِ مجتبی جون داداشی بمیرم برات .وای

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
با حرفتون موافق نیستم
یکی از دوستا امروز ازدواج کرد فردا زنش بدون هیچ دلیل مهرشو گذاشت اجرا و فرستادش زندون(بعد مدتی)
اره بابا تو این خانمها هم ادم شیاد و کلاه بردار کم نیست

هم تو مردا ادم نامرد زیاده هم تو خانمها پس بهتره تلخی زهر مار مجرد بودنو ترجیح بدیم

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو فک کن زنه با عشق و علاقه ازدواج کرد..مرد هم یه چندسالی خوب..بعد از یه مدت مرده بد شد..دست بلند کرد رو زنه...زن گرفت!! خواست طلاق بده...خوو این زن چه جوری باید یه زندگی جدید رو شروع کنه؟؟ اونم با این دیدی که نسبت به خانومای مطلقه متاسفانه تو جامعه هست... اما اگه رو پای خودش واسته کسی واسش پشت چشم نازک نمیکنه...من با مهریه مخالفم.اما به نظر من باید نصف خونه به اسم زن باشه...حالا من چون 1دونه بودم اام سخت گرفت...
من با مهریه مخالف نیستم با استفاده ابزاری از مهریه مخالفم

felor

عضو جدید
با حرفتون موافق نیستم
من اصلا قصدم اون خانوما نیست..منم بدم میاد از اونجوور آدما..منظورم کسیه که واسه زندگیش زحمت میکشه و به زندگیش علاقه داره..اما مرده ناتو میشه...خوب مردای زیادی هم هستند که اول با دلداگی جلو میرن و بعد یه مدت...میشن سوهان روح...
خووب آدم باید هم اینورو بگه هم اوونور...شما بخوای خواهرتو ه عنوان مثال شور بدین...حاضری بی هیچ پشتوانه ای بدید بره؟؟!!! (نه همه.اما اکثریت) خوو آدم باید همه جوانبو در نظر بگیره...

orchidak

عضو جدید
مهریه باشه...قبول ...ماکه نگفتیم نه.....
اما 2000 تا سکرو از کجای اموالم دربیارم بدم...
قسط بندیشم بکنن تا 100سال آینده باید قسط مهریه بدیم...تازه بازار طلاهم که ماشال...داره !

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا قصدم اون خانوما نیست..منم بدم میاد از اونجوور آدما..منظورم کسیه که واسه زندگیش زحمت میکشه و به زندگیش علاقه داره..اما مرده ناتو میشه...خوب مردای زیادی هم هستند که اول با دلداگی جلو میرن و بعد یه مدت...میشن سوهان روح...
خووب آدم باید هم اینورو بگه هم اوونور...شما بخوای خواهرتو ه عنوان مثال شور بدین...حاضری بی هیچ پشتوانه ای بدید بره؟؟!!! (نه همه.اما اکثریت) خوو آدم باید همه جوانبو در نظر بگیره...
عزیزم گفتم با استفاده ابزاری مخالفم
وگرنه منکر بعضی واقعیات نمیشه شد

tatoo

عضو جدید
با حرفتون موافق نیستم
مهريه اش بوده حقشه (كسي كه مهريه اش رو كه حقشه بخواد گند ميزنه يه قداست ازدواج يا اون مردي كه از همون اول هم قصد دادنشو نداره؟!!!!!!!!!!!!:surprised:

aphrodait

عضو جدید
ه نظر من هردوتاش در جای خودش و در زمان خودش شیرینه
و زیبایی های خودش رو داره.
راستی کتاب نیمه پنهان ماه(چمران به روایت همسر شهید) رو خوندید؟
پیشنهاد می کنم بخونید. خیلی زیباست.(تبلیغات نیست.)
نمونه کامل یک زن و مرد و زندگی سخت اما زیبا ست از زبان همسر لبنانی دکتر چمران.
به نظر من شیوه به زندگی در داخل این کتاب امروزه خیلی کم شده بخاطر همین زندگی ها....
دختری بزرگ شده در ناز و نعمت و دکتری که فقط خودش است و لباس تنش

felor

عضو جدید
نمی دونم...شمادختری...شاید نامردیایه دخترارو ندیدی...
البته واقعاً هم مرد نیستن دیگه:razz::cry:
همیشه از یه بعد نگا نکنیم خیلی خوبه....
بیا...اینم از این....خداااااااااااااااااااااااااا.....
دیگه سند خونه بابامو چیکارش دارن !....
ما زن میگیریم...خِر بابامونو میگیرن !:confused:
واقعاً نامردیناااااااااااااا......
خوب گلم شرایطا با هم فرق داره..من خوب از خیلی لحاظا از نامزدم بالاترم...من میشناختمش که واسه پول نیومده..اما بابام میگفت باید احتیاط کرد...از اون جایی که هی باباش میگفت من ضمانتشو میکنم و بابای منم هرهر میخندید که تو نکنی پپس کی!!! خوب شد این که اونم گفت من 3دنگ خونمو به اسم این عروسم میکنم..3دونگم میزارم واسه زنه پسر کوچیکه..فکر کنم جوگیر شد!!!!
اما خوب بابای منم کم نذاشته... تازه پشیمونه که ای کاش سخت تر میگرفتم!!!

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهريه اش بوده حقشه (كسي كه مهريه اش رو كه حقشه بخواد گند ميزنه يه قداست ازدواج يا اون مردي كه از همون اول هم قصد دادنشو نداره؟!!!!!!!!!!!!:surprised:
ببخشید ا
طرفو فرستاد زندون بدون اینکه حتی یه روز زیر یه سقف زندگی کنن.بعد میگین حقشه؟خوب پس شما هم جزو همون افرادین دیگه

orchidak

عضو جدید
خوب گلم شرایطا با هم فرق داره..من خوب از خیلی لحاظا از نامزدم بالاترم...من میشناختمش که واسه پول نیومده..اما بابام میگفت باید احتیاط کرد...از اون جایی که هی باباش میگفت من ضمانتشو میکنم و بابای منم هرهر میخندید که تو نکنی پپس کی!!! خوب شد این که اونم گفت من 3دنگ خونمو به اسم این عروسم میکنم..3دونگم میزارم واسه زنه پسر کوچیکه..فکر کنم جوگیر شد!!!!
دست گله شما و پدر محترمتون درد نکنه واقعاً...:surprised:

felor

عضو جدید
مهریه باشه...قبول ...ماکه نگفتیم نه.....
اما 2000 تا سکرو از کجای اموالم دربیارم بدم...
قسط بندیشم بکنن تا 100سال آینده باید قسط مهریه بدیم...تازه بازار طلاهم که ماشال...داره !
خوب شما که نمیتونی 2000 سکه بدی..برو سراغ یه دختری که توقعش کم باشه...
البته دخترم باید هم شرایط خودشو در نظر بگیره هم داماد...به خدا قصدم توهین نیستا...به خدا..اما به طور مثال دختری که قبل ازدواج شهرری زندگی میکرده توقعات کمتری از زندگی داره تا دختری که لای پره قو بزرگ شده..

Ramin-GT

عضو جدید
آدم باید ازدواج بکنه تا کامل بشه،وقتی مجردی خیلی آزادی(البته با وجود مادری مهربان و فداکار!!!)(عمرا)!ولی وقتی ازدواج کنی میدونی لحظه به لحظه یه همدم خوب و عالی داری که تمام آزادی دنیا رو هم بهت بدن با یه تار موهاش عوض نمیکنی

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا به داد همسرتون برسه
خدا صبرش بده

felor

عضو جدید
دست گله شما و پدر محترمتون درد نکنه واقعاً...:surprised:
خوب گلم بابای اون 3دونگ خونه داده اونم تو مرکز شهر!!! بابای من یه شرکت با دمو دستگاه داده نزدیک خونه خودمون(قلهک..) خوب اونم این چیزا رو میبینه که..وگرنه فک کن 1% مردا جایی بشینن که زیرشون آب رد شه..!!!

آخرین ویرایش:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
600 تا 600 هزار تومن میشه چقدر؟
یعنی هر پسری که این مبلغو نداشت شیاده؟ یا اونی که روز بعد از ازدواجش این مبلغو میزاره ازدواج
خوب شما بگید دخترمونو معامله میکنیم دیگه چرا ازدواجو بهونه میکنید

felor

عضو جدید
خدا به داد همسرتون برسه
خدا صبرش بده
از خداشم باشه..یه نون بخوره 100تا بده در راه خدا..واقعا اگه دوسش نداشتم ممکن نبود باش ازدواج کنم...حتی 1% نه اینکه بد باشه..خیل هم خوبه... اما خوب... میدونی که باباها...

orchidak

عضو جدید
خوب شما که نمیتونی 2000 سکه بدی..برو سراغ یه دختری که توقعش کم باشه...
البته دخترم باید هم شرایط خودشو در نظر بگیره هم داماد...به خدا قصدم توهین نیستا...به خدا..اما به طور مثال دختری که قبل ازدواج شهرری زندگی میکرده توقعات کمتری از زندگی داره تا دختری که لای پره قو بزرگ شده..
پس مفهوم عشق چی میشه؟!...:surprised:
بریم از طرف بپرسیم "ببخشید تو حساب بانکی پدر محترمتون چقدر پوله؟!"
اگه شرایطش با ما یکی بو بگیم"اگه اجازه بدین آخر هفته با خانواده میایم خدمتتون!"
اینجوری جایی واسه دوست داشتن نمی مونه....