كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دایی به جمع بازیکنان برتر تاریخ دنیا پیوست

فردانیوز به نقل از فارس / در حالی که همیشه عادت داشتیم نام علی دایی را به دلیل تعداد گل های زده اش در جهان بشنویم اما این بار دلیل قرار گرفتن علی دایی در میان بازیکنان برتر تاریخ دنیا نه بازی های ملی اوست و نه تعداد گل های ملی او.
سایت رسمی باشگاه رئال مادرید نام برنده‌ترین بازیکنان تاریخ جهان را در فهرستی قرار داده که هیچ ربطی به تعداد گل های زده در تیم ملی ندارد.

در این فهرست که بهانه انتشار آن ایکر کاسیاس کاپیتان تیم ملی اسپانیا است ۱۰ بازیکن ملی تاریخ دنیا که بیشترین تعداد پیروزی را بازی های ملی به دست آورده اند، قرار گرفته اند که علی دایی با ۸۹ پیروزی در ۱۴۹ بازی ملی خود در رتبه سوم قرار گرفته است.

بالاتر از علی دایی لیلیان تورام و ایکر کاسیاس هستند. جالب اینکه در این لیست بازیکنانی مانند روبرتو کارلوس و کافو با آن همه افتخارات و حضور در فینال‌های جام جهانی پایین تر از علی دایی قرار گرفته اند. آقای رکورد فوتبال ایران بعد از دوران بازی هم همچنان رکوردهای تازه ای از او کشف می‌شود.

1. ایکر کاسیاس - (اسپانیا) بازی: ۱۲۹ برد: ۹۴ مساوی: ۲۲ باخت: ۱۳

۲. لیلیان تورام - (فرانسه) بازی: ۱۴۲ برد: ۹۴ مساوی: ۳۳ باخت: ۱۵

۳. علی دایی - (ایران) بازی: ۱۴۹ برد: ۸۹ مساوی: ۳۲ باخت: ۲۸

۴. احمد حسن - (مصر) بازی: ۱۷۵ برد: ۸۹ مساوی: ۴۹ باخت: ۳۷

۵. محمد ادعایه - (عربستان) بازی: ۱۷۸ برد: ۸۹ مساوی: ۴۰ باخت: ۴۹

۶. کافو - (برزیل) بازی: ۱۴۲ برد: ۸۸ مساوی: ۳۵ باخت: ۱۹

۷. کلودیو سوارز - (مکزیک) بازی: ۱۷۸ برد: ۸۷ مساوی: ۴۲ باخت: ۴۹

۸. لوتار ماتیوس - (آلمان) بازی: ۱۵۰ برد: ۸۵ مساوی: ۳۴ باخت: ۳۱

۹. روبرتو کارلوس - (برزیل) بازی: ۱۲۵ برد: ۸۳ مساوی: ۲۵ باخت: ۱۷

۱۰. حسان حسن - (مصر) بازی: ۱۶۹ برد: ۸۲ مساوی: ۴۸ باخت: ۳۹

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
دایی مدارک رو داده قهرمانی هم به درک واصل شد.

عزیز من شما چرا مسائل رو با هم قاطی میکنی؟

کارت قرمز ما زرد شد این که خلاف قانون نیست.

تو برنامه نود هم گفتن که کار خلافی صورت نگرفته ولی حالا چرا برا تیم شما این تصمیم گرفته نشد ربطی به پرسپولیس نداره.

اون یکی تیممون؟! ما یه تیم بیشتر نداریم :D

در مورد استقلال هم من نظری ندارم.

منظورم از اون یکی تیمتون , اون یکی سوگلی فدراسیون(استقلال ) بود.
واقعا ربطی به نام پرسپولیس نداره ؟!
شماها بیشتر اینجا با تعصب به تیمتون صحبت میکنید تا اون چیزی که واقعیت داره یعنی نمیخواید واقعیت رو قبول کنید. اینجاست که وقتی تیمی مثل سپاهان میاد چندین ساله داغ جام رو دل تهرانی ها میذاره آدم تو دلش یه نفس راحت میکشه .

هرچند تو کشوری که کلا با بی عدالتی و تبعیض با مناطق مختلفش برخورد میکنه نباید انتظار داشت که تو فوتبالش هم عدالتی باشه!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منظورم از اون یکی تیمتون , اون یکی سوگلی فدراسیون(استقلال ) بود.واقعا ربطی به نام پرسپولیس نداره ؟!شماها بیشتر اینجا با تعصب به تیمتون صحبت میکنید تا اون چیزی که واقعیت داره یعنی نمیخواید واقعیت رو قبول کنید. اینجاست که وقتی تیمی مثل سپاهان میاد چندین ساله داغ جام رو دل تهرانی ها میذاره آدم تو دلش یه نفس راحت میکشه .هرچند تو کشوری که کلا با بی عدالتی و تبعیض با مناطق مختلفش برخورد میکنه نباید انتظار داشت که تو فوتبالش هم عدالتی باشه!
من کاری به تصمیمات فدراسیون ندارم،بله ممکنه تبعیض قائل بشن.شما چند مورد از لطف هایی که فدراسیون به پرسپولیس کرده رو بگید تا ما هم بدونیم.حالا نگی بخشیدن مربی و کارت قرمز چون اینا کارهای خلاف قانونی نیست.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست نداشتم که سرزده وارد این بحث بشم ولی خوب 1 ماهی بود که از این تاپیک دور بودم و گفتم بزار منم نظرمو بدم:smile:

از دید من کشور ما بیشترین مشکلاتش ناشی از فساد هستش.تو هر زمینه ای که فکرشو بکنید.خصوصا فوتبال که یکی از سوگلی های این بحث مهم میتونه باشه.یکی از مشکلات بزرگی که مارو از ریشه کن کردن این معضل بزرگ دور میکنه بحث داشتن آتو از سوی افراد هستش که این قضیه کار رو واقعا سخت میکنه.
در بحث اینکه فوتبالمون به قول حجازی ناپاک هستش هیچ شکی نیست.ولی در قضیه بوجود امده بعد بازی سپاهان و پرسپولیس مشخص شد که متاسفانه افراد ناپاک تعدادشون خیلی زیاده و همه جارو قبظه کردند و اگرم نقششون تو این فساد کم و اطلاعاتشون زیاد باشه به دلیل دادن آتو به افراد دیگه نمیتونند واقعیت رو بیان کنند.میبینیم که بعد این قضیه افراد کمی اومدند و نظر دادند.این نشون میده که فساد تو فوتبال ما چنبره زده و یا مثلا افرادی مثل قلعه نوعی اومدند گفتند که فوتبال ما پاک هست به شرطی که برنامه نود نباشه!!! ویا مایلی کهن که نشون داد که یا واقعا از جایی داره تغذیه میشه و یا واقعا مشکل فکری داره و به جای اینکه این مسئله رو باز کنند تا کمکی بشه به سختی به سمت دایی و پرسپولیس حمله ور شدند.ولی دقت نکردند که اگه امثال دایی اگه موردی داشت هیچموقع بیگدار به آب نمیزد و خودشو وارد این حاشیه ها نمیکرد .چون احتمال این وجود داشت که پای خودشم گیر بیوفته ولی خوب متاسفانه عقل که در بدن نباشد جان در عذاب است!!!

در کل من هیچ امیدی به ریشه کن شدن این فساد تو فوتبال ندارم.چون در حال حاضر تو فوتبال ما از بالا به پایین پر از فساد هستش و دیدیم که هر کسی اومد و حرفی زد رو محروم کردند و این جرئت رو از همه گرفتند تا کسی حرفی نزنه.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم از اون یکی تیمتون , اون یکی سوگلی فدراسیون(استقلال ) بود.
واقعا ربطی به نام پرسپولیس نداره ؟!
شماها بیشتر اینجا با تعصب به تیمتون صحبت میکنید تا اون چیزی که واقعیت داره یعنی نمیخواید واقعیت رو قبول کنید. اینجاست که وقتی تیمی مثل سپاهان میاد چندین ساله داغ جام رو دل تهرانی ها میذاره آدم تو دلش یه نفس راحت میکشه .

هرچند تو کشوری که کلا با بی عدالتی و تبعیض با مناطق مختلفش برخورد میکنه نباید انتظار داشت که تو فوتبالش هم عدالتی باشه!

اول اینکه ببخشید که وارد بحث 2 نفره شما بشم.چون لازم هست چیزهایی رو عنوان کنم

من در این زمینه موافقم که تو بحث تبانی نباید خیلی تعصب به تیم رو لحاظ کرد و بنظرم هرکسی اگه واقعیتی حتی در مورد تیم خودش هست حالا چه منفی باید بپذیره و در کل موافق برخورد سرسختانه با بحث تبانی و فساد هستم.چیزس که چند سال پیش تو فوتبال ایتالیا اجرا شد و پرافتخارترین تیم ایتالیا رو فرستادند لیگ 2.
ولی اینجا شما حرف از سپاهان زدید که به نظر من تو این چند ساله به شدت از سوی فدراسیون حمایت میشه.این حمایت خصوصا تو زمان بودن قلعه نوعی خیلی بیشترم شد.جوری که هر بازیکن رو میتونستند در اختیار بگیرند و بقیه تیمها باید سقف قرارداد رو رعایت میکردند!!!
خود همین پرسپولیس از سال 85 که قهرمان شد تا 90 یادم نمیاد که تیم خوبی رو بسته باشه و یکی از عمده دلایلی که تیم موفقیت کسب نمیکرد همین مسئله بود!!!ولی تیمای استقلال و سپاهان براحتی بازیکنای مورد نظرشون رو میگرفتند!!!
ویا اگه یادتون باشه زمانی که قلعه نوعی تو سپاهان بود از بیشترین کمک های داوری استفاده کرد!!
پس اگه واقعا دوست دارید که فساد و تبانی ریشه کن بشه بنظرم چشماتونو رو هر چیزی نبندید

aliiagh

عضو جدید
من دوست نداشتم که سرزده وارد این بحث بشم ولی خوب 1 ماهی بود که از این تاپیک دور بودم و گفتم بزار منم نظرمو بدم:smile:

از دید من کشور ما بیشترین مشکلاتش ناشی از فساد هستش.تو هر زمینه ای که فکرشو بکنید.خصوصا فوتبال که یکی از سوگلی های این بحث مهم میتونه باشه.یکی از مشکلات بزرگی که مارو از ریشه کن کردن این معضل بزرگ دور میکنه بحث داشتن آتو از سوی افراد هستش که این قضیه کار رو واقعا سخت میکنه.
در بحث اینکه فوتبالمون به قول حجازی ناپاک هستش هیچ شکی نیست.ولی در قضیه بوجود امده بعد بازی سپاهان و پرسپولیس مشخص شد که متاسفانه افراد ناپاک تعدادشون خیلی زیاده و همه جارو قبظه کردند و اگرم نقششون تو این فساد کم و اطلاعاتشون زیاد باشه به دلیل دادن آتو به افراد دیگه نمیتونند واقعیت رو بیان کنند.میبینیم که بعد این قضیه افراد کمی اومدند و نظر دادند.این نشون میده که فساد تو فوتبال ما چنبره زده و یا مثلا افرادی مثل قلعه نوعی اومدند گفتند که فوتبال ما پاک هست به شرطی که برنامه نود نباشه!!! ویا مایلی کهن که نشون داد که یا واقعا از جایی داره تغذیه میشه و یا واقعا مشکل فکری داره و به جای اینکه این مسئله رو باز کنند تا کمکی بشه به سختی به سمت دایی و پرسپولیس حمله ور شدند.ولی دقت نکردند که اگه امثال دایی اگه موردی داشت هیچموقع بیگدار به آب نمیزد و خودشو وارد این حاشیه ها نمیکرد .چون احتمال این وجود داشت که پای خودشم گیر بیوفته ولی خوب متاسفانه عقل که در بدن نباشد جان در عذاب است!!!

در کل من هیچ امیدی به ریشه کن شدن این فساد تو فوتبال ندارم.چون در حال حاضر تو فوتبال ما از بالا به پایین پر از فساد هستش و دیدیم که هر کسی اومد و حرفی زد رو محروم کردند و این جرئت رو از همه گرفتند تا کسی حرفی نزنه.

دوست عزیز اینا همه دست گل های دولت قبل هستش. حالا حالاها باید تاوان پس بدیم. واسه همین چیزهاست که لذت از فوتبال گرفته میشه. تو زمان آقای دادکان ما که از این چیزها نمی دیدیم. یادمه آقای دادکان اومده بود تو برنامه 90 گفت ما به پرتغال باختیم اومدن از مردم عذزخواهی کردن به خاطر این باخت. حالا که داریم به بحرین و کویت و عربستان و .... می بازیم چرا نمیان از مردم عذرخواهی کنن. یعنی باخت به پرتغال عذرخواهی از مردم داره اما باخت به کویت و بحرین و .... عذرخواهی نداره.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاری به تصمیمات فدراسیون ندارم،بله ممکنه تبعیض قائل بشن.شما چند مورد از لطف هایی که فدراسیون به پرسپولیس کرده رو بگید تا ما هم بدونیم.حالا نگی بخشیدن مربی و کارت قرمز چون اینا کارهای خلاف قانونی نیست.
نه همون مثال کافیه تا دستتون رو رو کنیم :D
اول اینکه ببخشید که وارد بحث 2 نفره شما بشم.چون لازم هست چیزهایی رو عنوان کنم

من در این زمینه موافقم که تو بحث تبانی نباید خیلی تعصب به تیم رو لحاظ کرد و بنظرم هرکسی اگه واقعیتی حتی در مورد تیم خودش هست حالا چه منفی باید بپذیره و در کل موافق برخورد سرسختانه با بحث تبانی و فساد هستم.چیزس که چند سال پیش تو فوتبال ایتالیا اجرا شد و پرافتخارترین تیم ایتالیا رو فرستادند لیگ 2.
ولی اینجا شما حرف از سپاهان زدید که به نظر من تو این چند ساله به شدت از سوی فدراسیون حمایت میشه.این حمایت خصوصا تو زمان بودن قلعه نوعی خیلی بیشترم شد.جوری که هر بازیکن رو میتونستند در اختیار بگیرند و بقیه تیمها باید سقف قرارداد رو رعایت میکردند!!!
خود همین پرسپولیس از سال 85 که قهرمان شد تا 90 یادم نمیاد که تیم خوبی رو بسته باشه و یکی از عمده دلایلی که تیم موفقیت کسب نمیکرد همین مسئله بود!!!ولی تیمای استقلال و سپاهان براحتی بازیکنای مورد نظرشون رو میگرفتند!!!
ویا اگه یادتون باشه زمانی که قلعه نوعی تو سپاهان بود از بیشترین کمک های داوری استفاده کرد!!
پس اگه واقعا دوست دارید که فساد و تبانی ریشه کن بشه بنظرم چشماتونو رو هر چیزی نبندید

خواهش میکنم :smile:
اینکه فساد و تبانی تو بیشتر تیم ها هست شکی نیست ولی بعضی تیم ها نقششون خیلی پررنگ تره. نمیدونم شما مثل برخی دوستانتون میخواید با تعصب تیم خودتون رو پاک بدونید و بقیه رو مجرم ؟!
ولی واقعیت اینکه همین که فدراسیون علنا بین دو تیم خودش و بقیه تیم ها تبعیض میذاره خودش منشا کلی حرف و حدیث میشه. همینکه ریس سازمان تربیت بدنی خیلی رسما اعلام میکنه که دوست داره مثلا استقلال یا پرسپولیس تو بازی فینال قهرمان بشه و تو این مسیر اشتباهات داوری هم به سود شما اتفاق میافته و بعد قهرمانی خیلی راحت از برد تیم مورد نظر اظهار خوشحالی میکنه این خودش کلی شبهه ایجاد میکنه .
مثلا همینکه رویانیان میاد پشت پرده اعلام میکنه بازی رو بیارید تهران این خودش نشانه چیه؟ اگه با پول میشه زمین بازی رو خرید پس خیلی راحت میشه دروازه بان رو هم خرید!
البته من منظورم این نیست که الان بیایم 100 درصد بگیم فلان کس حتما تبانی کرده ولی از افرادی مثل رویانیان با اون سابقه اصلا تبانی و فساد ازشون بعید نیست.
ولی متاسفانه دوستان شما اینجا فقط تیم مقابلشون رو به تبانی محکوم میکنند و خودشون رو پاک که واقعا برای من تعجب آوره!
قضیه تبانی و فساد هم زودتر مشخص بشه بهتر چون بیشترین ضررش رو تیم هایی مثل ما میکنند.
البته این کشور رو کلا فساد و بی قانونی گرفته نمیشه از فوتبال انتظار داشت که همه چیز خیلی سریع رو به پاکی و اصلاح بره !

aliiagh

عضو جدید

اینکه فساد و تبانی تو بیشتر تیم ها هست شکی نیست ولی بعضی تیم ها نقششون خیلی پررنگ تره. نمیدونم شما مثل برخی دوستانتون میخواید با تعصب تیم خودتون رو پاک بدونید و بقیه رو مجرم ؟!
ولی واقعیت اینکه همین که فدراسیون علنا بین دو تیم خودش و بقیه تیم ها تبعیض میذاره خودش منشا کلی حرف و حدیث میشه. همینکه ریس سازمان تربیت بدنی خیلی رسما اعلام میکنه که دوست داره مثلا استقلال یا پرسپولیس تو بازی فینال قهرمان بشه و تو این مسیر اشتباهات داوری هم به سود شما اتفاق میافته و بعد قهرمانی خیلی راحت از برد تیم مورد نظر اظهار خوشحالی میکنه این خودش کلی شبهه ایجاد میکنه .
مثلا همینکه رویانیان میاد پشت پرده اعلام میکنه بازی رو بیارید تهران این خودش نشانه چیه؟ اگه با پول میشه زمین بازی رو خرید پس خیلی راحت میشه دروازه بان رو هم خرید!
البته من منظورم این نیست که الان بیایم 100 درصد بگیم فلان کس حتما تبانی کرده ولی از افرادی مثل رویانیان با اون سابقه اصلا تبانی و فساد ازشون بعید نیست.
ولی متاسفانه دوستان شما اینجا فقط تیم مقابلشون رو به تبانی محکوم میکنند و خودشون رو پاک که واقعا برای من تعجب آوره!
قضیه تبانی و فساد هم زودتر مشخص بشه بهتر چون بیشترین ضررش رو تیم هایی مثل ما میکنند.
البته این کشور رو کلا فساد و بی قانونی گرفته نمیشه از فوتبال انتظار داشت که همه چیز خیلی سریع رو به پاکی و اصلاح بره !

چی شد چی شد چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رویانیان با اون سابقش تبانی و فساد ازش بعید نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید میشه شرح بدید رویانیان چه سابقه ناپاکی داره ما هم بدونیم؟؟؟؟

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
لدفن غریبه به این سوال جواب بده و بگه دروازه کجاست ؟ :d

خخخخخخخخخخخخ

مجبورم کردی نقل قول بزنم :D

عقاب اسیا کیه ..................................سید مهدی رحمتیه:D

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
خطاب به یکی

داماش شهر بارن============

خدا رو شکر من تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرم بهم یاد داده ما اول ازهمه گیلانی هستیم نه دوستدار تهرانی و یا فارس زبان.
بنده خیلی افتخار میکنم که طرفدار تیم زادگاه خودم هست ( حالا میخواد نامش داماش باشه سپیدرود و یا چوکای تالش ) که کل زیبایی های ایران رو بگردی به زیبایی طبیعت داماش پیدا نمیکنی.
نه سنگ بیگانه ای رو به سینه بزنم که سالها علیه زبان و فرهنگ زادگاهم برنامه ساختند. شما هم با نام پرسپولیس تهران خوش باش که ببینم با این همه قهرمانی هایی که تا حالا بدست آورده کجای خوزستان رو آباد کرده !

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا کل کل شهرستان و پایتخت شده؟ :|
عنوان تاپیک چی بود؟
این بچه ی کیه؟
کی کیو زده؟
:|

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

من اول صحبتم گفتم که حاضرم حتی اگه تیمم یا مدیر تیمم و... باعث فساد و تبانی شده جریمه بشن.ولی دقت کنید کنید که عمده بحث من تو جواب تاپیک شما بحث سپاهان بود که از دید شما حال 2 تیم تهرانیو گرفته و من اشاره کردم که همین تیم اصفهانی که شما ازش راضی هستشد با چه شرایطی چند سال قهرمان شده.البته تو قوی بودن سپاهان هیچ شکی نیست ولی انتظار از تیمای قوی تر بیشتر هم هست که سالمتر قهرمان بشند!!ولی طبق چند مثالی که براتون اوردم نشون داد که قهرمانیاش همچین سالم نبوده.خصوصا زمانی که قلعه نوعی مربیش بوده!!!!

در مورد حمایت سازمان تربیت بدنی از 2 تیم پایتخت تو این چند سال اخیر بگم که من با استقلال کاری ندارم.ولی شما به من بگو بین سال 85-90 آیا پرسپولیس تیم خوبی بسته بود؟این تیمی که از قول شما تحت حمایت سازمان بود تو این 5 سال خوب بسته نشد.اتفاقا مهمترین مشکل پرسپولیس این هست که زیر نظر سازمان ورزش هستش و یک عده آدم بیسواد روی این تیم نظر میدند و اگه از یکی خوششون نیاد عزل میکنند و معمولا دوستاشون رو میبرن تو هیئت مدیره باشگاه.اخه من نمیدونم چرا یک نماینده مجلس.اونم از نماینده شهرستانی ها باید بشه یکی از اعضای هییت مدیره پرسپولیس ویا میان تاج رو میارن تو این هیئت.تاجی که تو این چند سال کاری کرد که سپاهان بشه پرافتخارترین تیم لیگ برتر!!! و یا اینکه از خدمات دیگه آقایان این بوده که معمولا وقتی تیم نتیجه میگرفت سال بعد مدیر عامل و مربیش عوض میشد!!!آیا اینا اسمش خدمت هست یا خیانت؟؟؟!
به نظر من درست نیست که چون سپاهان عامل نتیجه نگرفتن دوتیم تهرانی بوده از دید شما تیم محبوبی باشه.اونم در حالی که ننگ زیادی تو این قهرمانی وجود داشته.بنظرم واقعبین تر باید بود.
در ضمن من نمیگم که پرسپولیس پاکترین تیم هستش.ولی بد نیست که شما مدارکی بیارید از سابقه فساد و تبانی زیاد رویانیان تو فوتبال.بازم میگم من نمیگم رویانیان خیلی سالم هست ولی اینطور که شما با افراط میگید نیست

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اول صحبتم گفتم که حاضرم حتی اگه تیمم یا مدیر تیمم و... باعث فساد و تبانی شده جریمه بشن.ولی دقت کنید کنید که عمده بحث من تو جواب تاپیک شما بحث سپاهان بود که از دید شما حال 2 تیم تهرانیو گرفته و من اشاره کردم که همین تیم اصفهانی که شما ازش راضی هستشد با چه شرایطی چند سال قهرمان شده.البته تو قوی بودن سپاهان هیچ شکی نیست ولی انتظار از تیمای قوی تر بیشتر هم هست که سالمتر قهرمان بشند!!ولی طبق چند مثالی که براتون اوردم نشون داد که قهرمانیاش همچین سالم نبوده.خصوصا زمانی که قلعه نوعی مربیش بوده!!!!

در مورد حمایت سازمان تربیت بدنی از 2 تیم پایتخت تو این چند سال اخیر بگم که من با استقلال کاری ندارم.ولی شما به من بگو بین سال 85-90 آیا پرسپولیس تیم خوبی بسته بود؟این تیمی که از قول شما تحت حمایت سازمان بود تو این 5 سال خوب بسته نشد.اتفاقا مهمترین مشکل پرسپولیس این هست که زیر نظر سازمان ورزش هستش و یک عده آدم بیسواد روی این تیم نظر میدند و اگه از یکی خوششون نیاد عزل میکنند و معمولا دوستاشون رو میبرن تو هیئت مدیره باشگاه.اخه من نمیدونم چرا یک نماینده مجلس.اونم از نماینده شهرستانی ها باید بشه یکی از اعضای هییت مدیره پرسپولیس ویا میان تاج رو میارن تو این هیئت.تاجی که تو این چند سال کاری کرد که سپاهان بشه پرافتخارترین تیم لیگ برتر!!! و یا اینکه از خدمات دیگه آقایان این بوده که معمولا وقتی تیم نتیجه میگرفت سال بعد مدیر عامل و مربیش عوض میشد!!!آیا اینا اسمش خدمت هست یا خیانت؟؟؟!
به نظر من درست نیست که چون سپاهان عامل نتیجه نگرفتن دوتیم تهرانی بوده از دید شما تیم محبوبی باشه.اونم در حالی که ننگ زیادی تو این قهرمانی وجود داشته.بنظرم واقعبین تر باید بود.
در ضمن من نمیگم که پرسپولیس پاکترین تیم هستش.ولی بد نیست که شما مدارکی بیارید از سابقه فساد و تبانی زیاد رویانیان تو فوتبال.بازم میگم من نمیگم رویانیان خیلی سالم هست ولی اینطور که شما با افراط میگید نیست

خب منم منظورم این نبود که فقط دو تیم تهران مشکل داره و بقیه تیمها همه پاک اند. من بیشتر منظورم این بوده که فدراسیون علنا بین این دو تیم و تیم های دیگر فرق قائل میشه. بطور مثال بازی استقلال/پرسپولیس با تیم های سایپا و راه آهن و فکر کنم قبلا با صبا همیشه رفت و برگشت تو آزادی بوده ولی امسال میبینید بازیهاتون رو بردند تو خونه حریف کم ترین امتیازات رو گرفتید و خیلی موارد دیگه که من تا حالا ندیدم مثلا شامل تیمی مثل سپاهان باشه.

در مورد هیات مدیره باشگاهتون خب آره شاید حق با شما باشه که اونم باید خصوصی کنند .

منظورم از سابقه رویانیان بیشتر قبل ورودش به فوتبال بوده.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منم منظورم این نبود که فقط دو تیم تهران مشکل داره و بقیه تیمها همه پاک اند. من بیشتر منظورم این بوده که فدراسیون علنا بین این دو تیم و تیم های دیگر فرق قائل میشه. بطور مثال بازی استقلال/پرسپولیس با تیم های سایپا و راه آهن و فکر کنم قبلا با صبا همیشه رفت و برگشت تو آزادی بوده ولی امسال میبینید بازیهاتون رو بردند تو خونه حریف کم ترین امتیازات رو گرفتید و خیلی موارد دیگه که من تا حالا ندیدم مثلا شامل تیمی مثل سپاهان باشه.

در مورد هیات مدیره باشگاهتون خب آره شاید حق با شما باشه که اونم باید خصوصی کنند .

منظورم از سابقه رویانیان بیشتر قبل ورودش به فوتبال بوده.

در مورد امتیازات فدراسیون به دو تیم تهرانی باید بگم که من خودم اعتقاد دارم که هر باشگاهی باید برای خودش زمینی داشته باشه.ولی یک دلیلی که باعث میشد بازیهای تیمای تهرانی با پرسپولیس -استقلال تو آزادی باشه این بود که امکان برگزاری تو زمین غیر آزادی وجود نداشت. بجز آزادی و تختی ، ورزشگاهای دیگه تهران تو مرکز شهر هستند و در صورت برگزاری بازیهای این دوتیم چندین مشکل اساسی تو تهران بوجود میاد که مهمترینش اینه که ترافیک تهران وضعیتش تو اون روز بحرانی تر میشه و بحث امنیتی که خیلی مهمه.یادم میاد که یه بار (شاید حداقل حدود 7-8 سال پیش) بازی استقلال -فولاد رو که تو آزادی نمیتونست باشه انداختند شیرودی.حدود 20-25 هزارتا اومده بودند و بعد بازی ترافیکی بوجود اومده بود که صدای همه رو در آورده بود!!

من بازم میگم که دوست دارم همه تیما زمین داشته باشند و میزبان باشند ولی شرایط استادیوم ها رو باید در نظر گرفت.مثلا الان زمین کرج میگن خوبه و سایپا از پرسپولیس میزبانی کرد.ولی بنظر خود من زمین تختی بهتره هنوزم استفاده نشه.چون وضعیتش واقعا اسف باره.هردو بازی استقلال و پرسپولیس با نفت تو تختی جزو بدترین بازیهای لیگ بود.چون زمینش افتضاح بود و جوری بود که خود نفتی ها گفتند بهتر بود بازی تو آزادی باشه!!
تازه هزینه برگزاری بازی برای پرسپولیس استقلال تو آزادی کمر شکن هستش.چون نه پولی بابت پخش زنده میدادند ونه پولی بابت فروش بلیط!!

سپاهان شاید مثل استقلال - پرسپولیس میزبانیش بیشتر نباشه ولی به نظر من کاملا از سوی سازمان لیگ حمایت میشه.تو این 5 سال بهترین خریدهای لیگ مربوط به سپاهان بوده.در حالی که مثلا قرار بوده سقف قرارداد رعایت بشه.آیا تو این سالهای اخیر از لحاظ جذب بازیکن کسی بهتراز سپاهان تونسته مهره بگیره؟!!!!

ویا از لحاظ مدیریتی سپاهان حدود 10 سال هست که 2 تا مدیر عامل داشته ولی استقلال و پرسپولیس چی؟اگه تیم نتیجه میگرفت مدیر عوض میشد.اگه نتیجه نمیگرفت بازم عوض میشد!!!!
متاسفانه شما نیمه پر لیوان رو نمیبینید و فقط به فکر بحث میزبانی های این دوتیم هستید.در حالی که جفاهای زیادی به این دو تیم خصوصا پرسپولیس شده تو این چند سال!!!
در آخرم بگم که من کاری ندارم که رویانیان قبل ورودش به فوتبال فسادی داشته یا نه و بنظرم بهتره از تبانی ها یا فسادهای رویانیان از وقتی اومده تو فوتبال بگید.البته بازم میگم که من نمیگم رویانیان خیلی پاکه ولی اونطور که شما میگید نیست و کسای دیگه ای هستند که بهتره از اونا صحبت بشه.خصوصا از اعضای سازمان لیگ و بعضی مربیا و مدیرای دیگه!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد امتیازات فدراسیون به دو تیم تهرانی باید بگم که من خودم اعتقاد دارم که هر باشگاهی باید برای خودش زمینی داشته باشه.ولی یک دلیلی که باعث میشد بازیهای تیمای تهرانی با پرسپولیس -استقلال تو آزادی باشه این بود که امکان برگزاری تو زمین غیر آزادی وجود نداشت. بجز آزادی و تختی ، ورزشگاهای دیگه تهران تو مرکز شهر هستند و در صورت برگزاری بازیهای این دوتیم چندین مشکل اساسی تو تهران بوجود میاد که مهمترینش اینه که ترافیک تهران وضعیتش تو اون روز بحرانی تر میشه و بحث امنیتی که خیلی مهمه.یادم میاد که یه بار (شاید حداقل حدود 7-8 سال پیش) بازی استقلال -فولاد رو که تو آزادی نمیتونست باشه انداختند شیرودی.حدود 20-25 هزارتا اومده بودند و بعد بازی ترافیکی بوجود اومده بود که صدای همه رو در آورده بود!!

من بازم میگم که دوست دارم همه تیما زمین داشته باشند و میزبان باشند ولی شرایط استادیوم ها رو باید در نظر گرفت.مثلا الان زمین کرج میگن خوبه و سایپا از پرسپولیس میزبانی کرد.ولی بنظر خود من زمین تختی بهتره هنوزم استفاده نشه.چون وضعیتش واقعا اسف باره.هردو بازی استقلال و پرسپولیس با نفت تو تختی جزو بدترین بازیهای لیگ بود.چون زمینش افتضاح بود و جوری بود که خود نفتی ها گفتند بهتر بود بازی تو آزادی باشه!!
تازه هزینه برگزاری بازی برای پرسپولیس استقلال تو آزادی کمر شکن هستش.چون نه پولی بابت پخش زنده میدادند ونه پولی بابت فروش بلیط!!

سپاهان شاید مثل استقلال - پرسپولیس میزبانیش بیشتر نباشه ولی به نظر من کاملا از سوی سازمان لیگ حمایت میشه.تو این 5 سال بهترین خریدهای لیگ مربوط به سپاهان بوده.در حالی که مثلا قرار بوده سقف قرارداد رعایت بشه.آیا تو این سالهای اخیر از لحاظ جذب بازیکن کسی بهتراز سپاهان تونسته مهره بگیره؟!!!!

ویا از لحاظ مدیریتی سپاهان حدود 10 سال هست که 2 تا مدیر عامل داشته ولی استقلال و پرسپولیس چی؟اگه تیم نتیجه میگرفت مدیر عوض میشد.اگه نتیجه نمیگرفت بازم عوض میشد!!!!
متاسفانه شما نیمه پر لیوان رو نمیبینید و فقط به فکر بحث میزبانی های این دوتیم هستید.در حالی که جفاهای زیادی به این دو تیم خصوصا پرسپولیس شده تو این چند سال!!!
در آخرم بگم که من کاری ندارم که رویانیان قبل ورودش به فوتبال فسادی داشته یا نه و بنظرم بهتره از تبانی ها یا فسادهای رویانیان از وقتی اومده تو فوتبال بگید.البته بازم میگم که من نمیگم رویانیان خیلی پاکه ولی اونطور که شما میگید نیست و کسای دیگه ای هستند که بهتره از اونا صحبت بشه.خصوصا از اعضای سازمان لیگ و بعضی مربیا و مدیرای دیگه!!

خب شاید دلیل اول ( ترافیک و امنیت) قابل قبول باشه ولی در مورد شرایط زمین نمیشه قبول کرد . مگه الان بقیه تیم های لیگ برتری با نفت بازی داشته باشند نباید تو ورزشگاه تختی بازی کنند؟ اگه میخواد عدالت باشه همه باید شرایطشون یکسان باشه.
در مورد مدیریت سپاهان خب اصفهانی ها کلا مدیریت قوی دارند و تیمشون هم بی حاشیه. سقف قرارداد هم خب تیم هایی مثل شما هم هیچ وقت رعایت نکردند مثل اکثر تیم های دیگه.
البته من طرفدار سپاهان نیستم در کل از موفقیت تیم های استانی در برابر استقلال پرسپولیس خوشحال میشم که یه دلیلش برمیگرده به همان بحث تبعیض ( که شما قبولش ندارید ) و شاید یه دلیلش هم بر میگرده به امورغیرفوتبالی .
فساد و تبانی اعضای سازمان لیگ و بقیه هم چون پای همه در میانه به این زودی ها رو نمیشه!

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حسین ماهینی در صفحه اینستاگرام شخصی خودش،عکس خودش رو منتشر کرده که در دوران مصدومیت داره ایکس باکس و pes بازی میکنه

یه هوادار استقلالی زیرش کامنت گذاشته که : استقلال رو بردار،شاید بتونی تا نیمه نهایی بری!

ماهینی هم تو جوابش نوشته : شبت خوش داداشی! من با ذوب آهن تا فینالش هم رفتم ،استقلالو بردارم،اف سی سئول سوراخ سوراخم میکنه☺☻

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥� �♥♥♥♥♥♥♥

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر من تو خانواده ای بزرگ شدم که پدرم بهم یاد داده ما اول ازهمه گیلانی هستیم نه دوستدار تهرانی و یا فارس زبان.
بنده خیلی افتخار میکنم که طرفدار تیم زادگاه خودم هست ( حالا میخواد نامش داماش باشه سپیدرود و یا چوکای تالش ) که کل زیبایی های ایران رو بگردی به زیبایی طبیعت داماش پیدا نمیکنی.
نه سنگ بیگانه ای رو به سینه بزنم که سالها علیه زبان و فرهنگ زادگاهم برنامه ساختند. شما هم با نام پرسپولیس تهران خوش باش که ببینم با این همه قهرمانی هایی که تا حالا بدست آورده کجای خوزستان رو آباد کرده !

گور پدر خوزستان با مسولینش...اصلا ربطی نداره این حرفا

بنده افتخار میکنم که پرسپولیسی ام وبا پرسپولیس زندگی میکنم.....پرسپولیس تیمم نیست کشورمه

من کشورم پرسپولیسه و پرسپولیسی بودن هم لیاقت میخواد که هر کس نداره

برو با داماش شهر بارانت خوش باش در ضمن زیبایی داماش ربطی نداره به تیم سوووووووووراخش......

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شاید دلیل اول ( ترافیک و امنیت) قابل قبول باشه ولی در مورد شرایط زمین نمیشه قبول کرد . مگه الان بقیه تیم های لیگ برتری با نفت بازی داشته باشند نباید تو ورزشگاه تختی بازی کنند؟ اگه میخواد عدالت باشه همه باید شرایطشون یکسان باشه.
در مورد مدیریت سپاهان خب اصفهانی ها کلا مدیریت قوی دارند و تیمشون هم بی حاشیه. سقف قرارداد هم خب تیم هایی مثل شما هم هیچ وقت رعایت نکردند مثل اکثر تیم های دیگه.
البته من طرفدار سپاهان نیستم در کل از موفقیت تیم های استانی در برابر استقلال پرسپولیس خوشحال میشم که یه دلیلش برمیگرده به همان بحث تبعیض ( که شما قبولش ندارید ) و شاید یه دلیلش هم بر میگرده به امورغیرفوتبالی .
فساد و تبانی اعضای سازمان لیگ و بقیه هم چون پای همه در میانه به این زودی ها رو نمیشه!

در مورد بحث میزبانی به اندازه کافی صحبت کردم و بازم میگم من خودم دوست دارم که هر تیمی تو تهران یه زمین درست وحسابی داشته باشه و حتی بنظرم بهتره برای همه تیما قانون 10% تماشاگر رعایت بشه.
شما کلا بحثاتون تو این چند روز شامل چند تا آیتم بیشتر نبوده1- بحث حمایت فدراسیون به خاطر میزبانی تیمای پرسپولیس استقلال2-فساد و تبانی و به جز این چیز خاص دیگه ای نگفتید. اینکه تیمای دیگه تهرانی تو بازی پرسپولیس -استقلال میزبانیشون میوفتاد آزادی کار اشتباهی بود.اونم به نظر من با قانون 10% تماشاگر راحت حل میشد. و دلایل دیگه رو هم گفتم.ولی کلا شما فقط به گفتن این نکته اکتفا کردی که چون میزبانیای پرسپولیس زیاده پس نتیجه میگیری که سازمان پشتش هست.!!! و همینطور میگی رویانیان ادم فاسدی هست و من میگم از فساد های فوتبالیش بگو و شما میگی قبل فوتبال فساداش زیاد بوده!!!و بنظرم این جور حرفا منطقی نیست!!!

در مورد مدیریت سپاهان و اینکه چرا نتیجه گرفته قبلا گفتم ولی مثل اینکه شما اصلا نمیخونید و من در این مورد برای بار دوم باید نظرمو بنویسم که شاید بخونید.
از لحاظ مدیریتی سپاهان حدود 10 سال هست که 2 تا مدیر عامل داشته ولی استقلال و پرسپولیس چی؟اگه تیم نتیجه میگرفت مدیر عوض میشد.اگه نتیجه نمیگرفت بازم عوض میشد!!!!
در ضمن سپاهان با وجود اینکه تیم خصوصی هست و زیر نظر یک کارخانه صنعتی هستش ولی بازم کلی ازش حمایت میشه /نمونش اینه که این تیم هر ساله قانون سقف قرارداد رو رعایت نمیکنه.دقت کنید هر ساله!!! ولی پرسپولیس بعد سال 85 تنها سالی که دستش برای خرید بازیکن باز بود سال پیش بود که پدرشو در اوردن!!! ویا در زمان قلعه نوعی بیشترین استفاده رو از اشتباهات داوری بردند.البته ما که بخیل نیستیم ولی خوب بهتر بود تیم سپاهان اگه قهرمان میشد (که البته با وجود این همه بازیکن عجیبم نبود) بدون کمک داوری باشه!!!
در ضمن مدیریت تو پرسپولیس و استقلال با مدیریت تو تیمای مثل سپاهان و داماش خیلی فرق میکنه.
اگه شما دقت کنید تو هر کشوری یک سری از تیمها نماد کشوراشون هستند.مثلا بارسا -رئال تو اسپانیا- میلان اینتر یوونتوس تو ایتالیا- و.... یعنی بازیهای این تیمها با هم بیشتر تو چشم دنیا هست .تو ایرانم پرسپولیس و استقلال اینطوریند.البته سپاهان هم داره نزدیک میشه ولی چون تماشاگراش زیاد نیست فعلا داره اعتبار جمع میکنه و پول خرج میکنه تا خودشو نشون بده.تراکتورم تقریبا داره به این جمع اضافه میشه که خصوصا آیتم تماشاگر خیلی به کمکش اومده
تازه اینو بگم که تیمای معتبر خارجی تو شهرای خودشون اعتبار داند ولی پرسپولیس و استقلال تو هر شهری که میرند بازم طرفدار زیاد دارند .پس این 2 تا با هیچ تیمی تو ایران قابل قیاس نیستند

در آخرم بگم که در خال حاضر این چنتا بحثمون تقریبا تکراری بود و منم جوابام تکراری بود.امیدوارم تو بحثای جدیدتون دیگه بحث میزبانی رو پیش نکشید چون اونجا دیگه من نظری نمیزارم.امیدوارم از حمایت های دیگه ای که سازمان از ما میکنه بگید.البته اینجا لازم هست بگم که دل سازمان برای استقلال پرسپولیس اصلا نمیسوزه.چون اگه میسوخت تا الان 100 بار خصوصی میشدند.مشکل اینه که سازمان از طریق این 2 تا تیم کاسبی راه میندازه و. پول هنگفتی به جیب زده.چون اگه این 2 تا تیم زیر نظرش نباشند پولی گیرشون نمیاد!!!
پس خواهشا نظر تکراری نزارید .در غیر اینصورت این آخرین جواب من خواهد بود

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه من موندم که بعضیا رو چه استنادی میان میشن مدیر عامل باشگاه.یه نمونه از این اشخاص خاص مدیر عامل تراکتور سازی هست که با این اظهار نظرش باعث شد که سازمان لیگ و حسن زاده براحتی از آب گل آلود ماهی بگیرند!!!! و استقلالیا هم خوشحال از این ماجرا!!!

تو بازی تراکتور و فولاد به قول تراکتوریا یه پنالتی به ضررشون گرفته شد.حالا اینوسط کاری ندارم درست بود یا نه!!! حالا بگو حق داشتند.آیا داور رو محروم کردند؟؟آیا نتیجه بازیشون فرقی کرد. این وسط 1 امتیاز که ازشون کم شد ولی نکته مهم این بود که گیر دادن این مدیر تراکتور به لوسینو پریرا ، اونم به خاطر یک چیز مزخرف باعث شد که این بازیکن رو 1 جلسه محروم کنند!! تازه این خوشحالی بعد گلش این بدبخت شبیه نکونام بود.ولی معمولا نکونام محروم که نشد که هیچ ازش تقدیرم به عمل میارند و بازیکن اخلاقشم میکنند!!!! خالا اینوسط با محروم شدن این بازیکن مدیر تراکتور یه نفس راختی کشید و تو فکر خودش انگار که به اهدافش رسیده!!!! خالا این وسط نفهمید که همه این گیر دادناش به ضررش بوده!!! ویا گیر دادن به پنالتی پرسپولیس جلو تراکتور.حالا یکی نیست بگه حرف شما درست.پنالتی نبود ولی اخه مگه این پنالتی گل شد و نتیجه بازی رو تغیر داده که ول کن نیستی.ما که پنالتی بازی پرسپولیس سپاهان که هم درست نبود و هم بازیکن اخراجی دادیم و نتیجه رو هم که بد فرم عوض کرد رو فراموش کردیم ولی این مدیر عامل و مربی تراکتور هنوز ول کن نیستند!!!

تو بازی استقلال فولاد دیدیم که فولاد خیلی سرتر از استقلال بود ولی واقعا تو ترکیبش یه مهاجم مثل پریرا رو کم داشت. بدون این بازیکن تازه 3 بار تیر دروازه لرزید.
با این اوصاف یاد یه مثل افتادم که میگه عقل که در بدن نباشد جان در عذاب است!!!

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونطور که به نظر میاد سازمان لیگ ما و خصوصا آقای حسن زاده هیچ چیزی از قوانین فیفا سر در نمیارند.چون دیروز تو برنامه ورزش و مردم ، نصیرزاده میگفت که تو قانون فیفا اومده که اگه تماشاگرا تخلف کنند جریمه ای که در نظر گرفته میشه بازی بدون تماشاگره. و کسی حق نداره امتیازی کم بکنه.چیزی که زمان شاه حسینی به خوبی اجرا میشد
و اگر احیانا این قانون درست نشه و تیما به فیفا شکایت کنه احتمال جریمه نقدی شدن فدراسیون و همینطور اگه اشتباه نکرده باشم فیفا میتونه لیگ رو کنسل بکنه.چون فدراسیون با قانون پیش نرفته!!!
یعنی من موندم اینا که باید اینکاره باشند چیزی از قانون سر در نمیارند و برای خودشون حکم حکومتی میدن!!! خدا بخیر بگذرونه

بالا