كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یاسین یعنی میخوای بگی بازی شایعه است؟..:دی

نه من کاری به اون قضیه ندارم، اون بحثش جداست
اتفاقا باعث خوشحالیه که پرسپولیس با میلان بازی کنه :smile:
ولی سوال من این بود که الان کجای اون مطلب گفته که پرسپولیس با میلان بازی داره؟ :|
با تشکر
مدیریت :D

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من کاری به اون قضیه ندارم، اون بحثش جداست
اتفاقا باعث خوشحالیه که پرسپولیس با میلان بازی کنه :smile:
ولی سوال من این بود که الان کجای اون مطلب گفته که پرسپولیس با میلان بازی داره؟ :|
با تشکر
مدیریت :D
خو لینک اونم برات میزارم بزار موقع اش بشه .. ایشالله 8 آذر ....:دی

aliiagh

عضو جدید
بچه ها سپ بلاتر قراره بیاد ایران فدراسیون فوتبال هم از علی دایی و مهدوی کیا دعوت کرده واسه استقبال. من نمی دونم کسی از استقلال هم دعوت شده یا نه ولی تصور کنید مافوق سوپر استار این تیم فرهاد مجیدی رو هم دعوت کنن. به نظر شما واکنش سپ بلاتر چیه؟ من که میگم واکنشش اینجوریه که خوب به دایی و مهدوی کیا و خلاصه همه سلام میکنه بعد به مجیدی که میرسه خیره بهش نیگا میکنه بعد میگه
can you introduce yourself?
یا
please someone introduce this guy . i dont know him.

:biggrin: :D
:thumbsup2: :w15: :w15:

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سپ بلاتر قراره بیاد ایران فدراسیون فوتبال هم از علی دایی و مهدوی کیا دعوت کرده واسه استقبال. من نمی دونم کسی از استقلال هم دعوت شده یا نه ولی تصور کنید مافوق سوپر استار این تیم فرهاد مجیدی رو هم دعوت کنن. به نظر شما واکنش سپ بلاتر چیه؟ من که میگم واکنشش اینجوریه که خوب به دایی و مهدوی کیا و خلاصه همه سلام میکنه بعد به مجیدی که میرسه خیره بهش نیگا میکنه بعد میگه
can you introduce yourself?
یا
please someone introduce this guy . i dont know him.

:biggrin: :D
:thumbsup2: :w15: :w15:
اقای aliiagh شما مطمئنن از من خیلی فوتبالی تر هستید و اخبار را بیشتر را دنبال میکنید. ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم جناب اقای جواد نکونام کاپیتان تیم ملی و بازیکن باشگاه استقلال هم دعوت شده.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فصل گذشته که استقلال صدرنشین بود و برای هر بازی وسط هفته 7-8-10 هزار نفر تماشاگر میرفت ، پرسپولیسیا میگفتن اگه ما صدرنشین بودیم برای هر بازیمون 50-60 هزار نفر میاد و تیکه مینداختن
هر چی ما میگفتیم کلا تماشاگرا برای همه تیمها کمتر شدن یا بازیهامون وسط هفته هست و یا بلیط ها گرون شده و ...اینها همه تاثیر داره ، قبول نمیکردن
اما امسال که بعد از 5-6 سال پرسپولیس برای اولین بار تو کورس قهرمانی هست(خیلی از بازیاشم روزهای 5شنبه و جمعه) ، تو آخرین هفته نیم فصل اول( که اگه میبرد احتمالا قهرمان نیم فصل میشد ) به زحمت و با ارفاق 10 هزار نفر رفتن و هفته قبلی هم که بعد از 2 سال و نیم صدر نشین شدن برای بازی راه آهن 5 هزار نفر استادیوم تختی تهران بودن، بازیهای جام حذفی هم که هیچی حالا میگیم اون اصلا حساس نبوده که 4 هزار نفر بودن

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
فصل گذشته که استقلال صدرنشین بود و برای هر بازی وسط هفته 7-8-10 هزار نفر تماشاگر میرفت ، پرسپولیسیا میگفتن اگه ما صدرنشین بودیم برای هر بازیمون 50-60 هزار نفر میاد و تیکه مینداختن
هر چی ما میگفتیم کلا تماشاگرا برای همه تیمها کمتر شدن یا بازیهامون وسط هفته هست و یا بلیط ها گرون شده و ...اینها همه تاثیر داره ، قبول نمیکردن
اما امسال که بعد از 5-6 سال پرسپولیس برای اولین بار تو کورس قهرمانی هست(خیلی از بازیاشم روزهای 5شنبه و جمعه) ، تو آخرین هفته نیم فصل اول( که اگه میبرد احتمالا قهرمان نیم فصل میشد ) به زحمت و با ارفاق 10 هزار نفر رفتن و هفته قبلی هم که بعد از 2 سال و نیم صدر نشین شدن برای بازی راه آهن 5 هزار نفر استادیوم تختی تهران بودن، بازیهای جام حذفی هم که هیچی حالا میگیم اون اصلا حساس نبوده که 4 هزار نفر بودن
امروز فکر می کنم چهارشنبه بود!
بازی امروز که چهارشنبه بود،بازی قبل ما یکشنبه بود با راه آهن که اونم راه آهن میزبان بود.
هفته سیزدهم ما با داماش بازی کردیم تو ازادی که فکر کنم استقبال خوبی شد(دقیق نمیدونم)
دوباره هفته دوازدهم ما با صبای قم تو قم بازی کردیم که اونجا دوباره هوادارای پرسپولیس زیاد بودن.
و...
بهتره همه شرایط رو در نظر بگیرید بعد قضاوت کنید.ما چندتا بازی اخیر فقط یه بازی جمعه تو آزادی داشتیم اونم با داماش بود.
اگه خوب استقبال نشده مطمئن باشید یا روز غیر تعطیل بوده یا پرسپولیس میهمان بوده.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز فکر می کنم چهارشنبه بود!
بازی امروز که چهارشنبه بود،بازی قبل ما یکشنبه بود با راه آهن که اونم راه آهن میزبان بود.
هفته سیزدهم ما با داماش بازی کردیم تو ازادی که فکر کنم استقبال خوبی شد(دقیق نمیدونم)
دوباره هفته دوازدهم ما با صبای قم تو قم بازی کردیم که اونجا دوباره هوادارای پرسپولیس زیاد بودن.
و...
بهتره همه شرایط رو در نظر بگیرید بعد قضاوت کنید.ما چندتا بازی اخیر فقط یه بازی جمعه تو آزادی داشتیم اونم با داماش بود.

من گفتم امروز تعطیل بوده؟؟ گفتم جمعه بوده؟؟
پارسالم ما اکثر بازیهامون روزهای وسط هفته بود که اون حرفها رو میزدید

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
من گفتم امروز تعطیل بوده؟؟ گفتم جمعه بوده؟؟
پارسالم ما اکثر بازیهامون روزهای وسط هفته بود که اون حرفها رو میزدید
شما گفتی تماشاگر کم بوده منم گفتم فکر کنم امروز چهارشنبه بود...
من که یادم نمیاد از این حرفا زده باشم اگه کسی هم گفته حتما دلیلی داشته.
حالا شما میگی بازیهاتون وسط هفته بوده ،من نمیدونم فصل قبل استقلال بازیهاش چه روزایی بوده .
در جواب پست شما من لازم دونستم توضیح بدم که اینطوری نیست که شما می فرمایید.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما گفتی تماشاگر کم بوده منم گفتم فکر کنم امروز چهارشنبه بود...
من که یادم نمیاد از این حرفا زده باشم اگه کسی هم گفته حتما دلیلی داشته.
حالا شما میگی بازیهاتون وسط هفته بوده ،من نمیدونم فصل قبل استقلال بازیهاش چه روزایی بوده اگه شما میدونی بگید ببینم وسط هفته بوده یانه.

منظور حرف من خیلی واضح بود اینکه کلا تماشاگرا کم شدن ، نه فقط واسه استقلال که واسه پرسپولیسم کم شدن ، اما ادعا زیاد بود
اینکه شما خودتون به ما تیکه مینداختید اما حالا صدرنشین هستید با 7-8 هزار نفر تماشاگر ، نه 50-60 هزار نفر ، حتی واسه روزهای جمعتونم منظورم بود که هنرمندانه 20-25 هزار نفر اومدن
حتی بعد بازی با فولاد سایت گل هم اشاره کرده بود که پرسپولیس روزهای تعطیل هم کم تماشاگر شده
منظورم از اینکه گفتم اون حرفها رو میزدید شخص شما نبودی کلا پرسپولیسیا رو میگم ، فقط خواهشا نگو که ندیدی این مورد و این حرفها رو

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منظور حرف من خیلی واضح بود اینکه کلا تماشاگرا کم شدن ، نه فقط واسه استقلال که واسه پرسپولیسم کم شدن ، اما ادعا زیاد بود
اینکه شما خودتون به ما تیکه مینداختید اما حالا صدرنشین هستید با 7-8 هزار نفر تماشاگر ، نه 50-60 هزار نفر ، حتی واسه روزهای جمعتونم منظورم بود که هنرمندانه 20-25 هزار نفر اومدن
حتی بعد بازی با فولاد سایت گل هم اشاره کرده بود که پرسپولیس روزهای تعطیل هم کم تماشاگر شده
منظورم از اینکه گفتم اون حرفها رو میزدید شخص شما نبودی کلا پرسپولیسیا رو میگم ، فقط خواهشا نگو که ندیدی این مورد و این حرفها رو
قبول دارم درکل تعداد تماشاگرها کمتر شده که حالا دلایل زیادی داره...
مگه پرسپولیس چند هفته اس صدر نشینه؟اجازه بدید تیم ما چند هفته متوالی صدر باشه بعد ببینیم تماشاگرها چقد استقبال میکنن.
با یه هفته یا دوهفته که اونم روزهای غیر تعطیل بوده که نمیشه قضاوت کرد.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم درکل تعداد تماشاگرها کمتر شده که حالا دلایل زیادی داره...
مگه پرسپولیس چند هفته اس صدر نشینه؟اجازه بدید تیم ما چند هفته متوالی صدر باشه بعد ببینیم تماشاگرها چقد استقبال میکنن.
با یه هفته یا دوهفته که اونم روزهای غیر تعطیل بوده که نمیشه قضاوت کرد.
اتفاقا اینکه پرسپولیس بعد از چند سال درست و حسابی صدرنشین شده خودش دلیل محکم تریه که تماشاگرای بیشتری از همین الان برن
شاید این موضوع در مورد استقلال و سپاهان صدق نکنه چون این چند سال هفته های زیادی صدرنشین بودن و برای تماشاگراشونم تازگی و حساسیت مضاعف نداره، قبول نداری ؟؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اتفاقا اینکه پرسپولیس بعد از چند سال درست و حسابی صدرنشین شده خودش دلیل محکم تریه که تماشاگرای بیشتری از همین الان برن
شاید این موضوع در مورد استقلال و سپاهان صدق نکنه چون این چند سال هفته های زیادی صدرنشین بودن و برای تماشاگراشونم تازگی و حساسیت مضاعف نداره، قبول نداری ؟؟
نه قبول ندارم .این چه استدلالیه؟اینجوری باشه بارسلونا دیگه اصلا نباید کسی بره بازی هاش رو ببینه.
من یه سوال دارم
پرسپولیس از هفته چندم صدر نشین شد؟

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه قبول ندارم .این چه استدلالیه؟اینجوری باشه بارسلونا دیگه اصلا نباید کسی بره بازی هاش رو ببینه.
من یه سوال دارم
پرسپولیس از هفته چندم صدر نشین شد؟

این هفته دوم بود، منم سوال دارم دارم که امسال بعد از چند ساله که پرسپولیس مدعی بوده ؟؟بعد از چند سال تو همین نیم فصل اول جز تیمهای بالا نشین بودید و از همین نیم فصل اول نا امید نشدید ؟؟
اینا برای بیشتر رفتن تماشاگرا تاثیر نداره ؟؟؟ این نباید به تماشاگراتون شوق بیشتری بده حتی تو همین نیم فصل اول
هر سال قهرمانی تو لیگ برای همه تیمها ارزشمنده ، اما برای تیمی مثل پرسپولیس که 5 سال تو لیگ به جایی نرسیده به نظرت تماشاگراش تشنه تر نیستن ؟؟
در ضمن فوتبال بی کیفیت ما که تماشاگر میره میبینه بازیکنهای شل دارن بازی میکنن و انگاری دور همی دارن تمرین میکنن ، نصف زمان بازی مرده هست ، گل که هیچی موقعیت گل هم خیلی بازیا خیلی کمه و ... رو با بازیهای بارسلون و اروپا نباید مقایسه کرد ، چون اونجا واقعا میرن و از فوتبال لذت میبرن ، که به نظر من یکی از دلایل کم شدن تماشاگرا سطح پایین بازیهای تیمهای لیگمونه

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
این هفته دوم بود، منم سوال دارم دارم که امسال بعد از چند ساله که پرسپولیس مدعی بوده ؟؟بعد از چند سال تو همین نیم فصل اول جز تیمهای بالا نشین بودید و از همین نیم فصل اول نا امید نشدید ؟؟
اینا برای بیشتر رفتن تماشاگرا تاثیر نداره ؟؟؟ این نباید به تماشاگراتون شوق بیشتری بده حتی تو همین نیم فصل اول
هر سال قهرمانی تو لیگ برای همه تیمها ارزشمنده ، اما برای تیمی مثل پرسپولیس که 5 سال تو لیگ به جایی نرسیده به نظرت تماشاگراش تشنه تر نیستن ؟؟
در ضمن فوتبال بی کیفیت ما که تماشاگر میره میبینه بازیکنهای شل دارن بازی میکنن و انگاری دور همی دارن تمرین میکنن ، نصف زمان بازی مرده هست ، گل که هیچی موقعیت گل هم خیلی بازیا خیلی کمه و ... رو با بازیهای بارسلون و اروپا نباید مقایسه کرد ، چون اونجا واقعا میرن و از فوتبال لذت میبرن ، که به نظر من یکی از دلایل کم شدن تماشاگرا سطح پایین بازیهای تیمهای لیگمونه
پرسپولیس هفته 14دهم با راه آهن بازی کردی که برد و صدر نشین شد.
این اولین هفته اس که داره به عنوان صدرنشین بازی میکنه و این بازی هم تو یه روز غیر تعطیل برگزار شد.
به نظرم شما این پست رو کمی زود ارسال کردید اجازه بدید چندهفته بگذره بعد راجع به این موضوع صحبت میکنیم شاید هم حرف شما درست باشه.
گفتم با این نظرت موافق نیستم.
نظر شخصی من اینه که یه هوادار نباید اصلا براش مهم باشه که تیم کجای جدوله و باید همیشه حمایت کنه.
خب قبول دارم شاید این مقایسه درست نباشه یه مثال ایرانی رو براتون میزنم.
فصل اولی که افشین قطبی مربی پرسپولیس بود تیم ما اکثر هفته ها صدر نشین بود فکر میکنم 17هفته نباخت و با کسر 6امتیاز باز هم قهرمان شد.
تو اون فصل تماشاگر اصلا براش عادی نشده بود اتفاقا خیلی هم خوب استقبال می کردن.
به نظر من بازی زیبا و جذاب همیشه هوادار خودش رو داره مثل پرسپولیس دنیزلی که قهرمان نشد ولی همه اون تیم رو دوست داشتن و استقبال می کردن از بازی هاش.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس هفته 14دهم با راه آهن بازی کردی که برد و صدر نشین شد.
این اولین هفته اس که داره به عنوان صدرنشین بازی میکنه و این بازی هم تو یه روز غیر تعطیل برگزار شد.
به نظرم شما این پست رو کمی زود ارسال کردید اجازه بدید چندهفته بگذره بعد راجع به این موضوع صحبت میکنیم شاید هم حرف شما درست باشه.
گفتم با این نظرت موافق نیستم.
نظر شخصی من اینه که یه هوادار نباید اصلا براش مهم باشه که تیم کجای جدوله و باید همیشه حمایت کنه.
خب قبول دارم شاید این مقایسه درست نباشه یه مثال ایرانی رو براتون میزنم.
فصل اولی که افشین قطبی مربی پرسپولیس بود تیم ما اکثر هفته ها صدر نشین بود فکر میکنم 17هفته نباخت و با کسر 6امتیاز باز هم قهرمان شد.
تو اون فصل تماشاگر اصلا براش عادی نشده بود اتفاقا خیلی هم خوب استقبال می کردن.
به نظر من بازی زیبا و جذاب همیشه هوادار خودش رو داره مثل پرسپولیس دنیزلی که قهرمان نشد ولی همه اون تیم رو دوست داشتن و استقبال می کردن از بازی هاش.

خوب الان بحث سر همینه که نسبت به قبل تماشاگرا کم شدن ، منم قبول دارم پرسپولیس قبلا تماشاگرای بیشتری داشت ، استقلالم همینطور، حتی تیم ملی هم همینطور
وگرنه برای بازیهای حساس و تعیین کننده آخر فصل هم که اتوماتیک وار تماشاگر زیاد میره کما اینکه برای استقلال در برابر تراکتور و سپاهان آخر فصل قبل هم زیاد رفتن
دوستان شما میگفتن پرسپولیس بیاد صدر جدول براش هر هفته 50-60 هزار نفر میره ، اما به ما میگفتن شما صدر هستید و 7-8 هزار نفر دارید ، حتی بحث به وسط هفته و آخر هفته هم کشید که دیگه به قبل برنمیگردم بحثمون طولانی میشه
من الان دارم میگم حتی روزی که پرسپولیس با راه آهن بازی داشت و با برد میتونست بعد از دو سال و نیم بره صدر جدول، قاعدتا باید حساسیت بیشتری بین تماشاگراش ایجاد میشد(که فقط 5 هزار نفر رفتن) تا اینکه مثلا تو همون هفته استقلال با برد میرفت صدر ، چون این صدر نشینی همین هفته ها هم الان برای پرسپولیس حساسیت زیادی داره کما اینکه تیترها رو هم دیدم همه روزنامه ها اشاره کرده بودن به صدرنشینی بعد از مدتها
قبول کن با توجه به نتایج سالهای قبل حتی صدرنشینی همینجای لیگ، الان برای شما ارزشمند تر از برای ماست.
بازم تاکید کنم که من گفتم قهرمانی برای همه تیمها مهمه از جمله استقلال و من که طرفدارشم امسالم جز قهرمانی به چیز دیگه راضی نیستم ، اما الان تماشاگرای پرسپولیس واقعا تشنه تر هستن که این برمیگرده به سالهای قبلی

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خوب الان بحث سر همینه که نسبت به قبل تماشاگرا کم شدن ، منم قبول دارم پرسپولیس قبلا تماشاگرای بیشتری داشت ، استقلالم همینطور، حتی تیم ملی هم همینطور
وگرنه برای بازیهای حساس و تعیین کننده آخر فصل هم که اتوماتیک وار تماشاگر زیاد میره کما اینکه برای استقلال در برابر تراکتور و سپاهان آخر فصل قبل هم زیاد رفتن
دوستان شما میگفتن پرسپولیس بیاد صدر جدول براش هر هفته 50-60 هزار نفر میره ، اما به ما میگفتن شما صدر هستید و 7-8 هزار نفر دارید ، حتی بحث به وسط هفته و آخر هفته هم کشید که دیگه به قبل برنمیگردم بحثمون طولانی میشه
من الان دارم میگم حتی روزی که پرسپولیس با راه آهن بازی داشت و با برد میتونست بعد از دو سال و نیم بره صدر جدول، قاعدتا باید حساسیت بیشتری بین تماشاگراش ایجاد میشد(که فقط 5 هزار نفر رفتن) تا اینکه مثلا تو همون هفته استقلال با برد میرفت صدر ، چون این صدر نشینی همین هفته ها هم الان برای پرسپولیس حساسیت زیادی داره کما اینکه تیترها رو هم دیدم همه روزنامه ها اشاره کرده بودن به صدرنشینی بعد از مدتها
قبول کن با توجه به نتایج سالهای قبل حتی صدرنشینی همینجای لیگ، الان برای شما ارزشمند تر از برای ماست.
بازم تاکید کنم که من گفتم قهرمانی برای همه تیمها مهمه از جمله استقلال و من که طرفدارشم امسالم جز قهرمانی به چیز دیگه راضی نیستم ، اما الان تماشاگرای پرسپولیس واقعا تشنه تر هستن که این برمیگرده به سالهای قبلی
گفتم اجازه بدید چند هفته از صدر نشینی ما بگذره بعد صحبت میکنیم الآن خیلی زوده.

بازی روز یکشنبه اونم تو ورزشگاه تختی به نظرم 5هزار نفر هم کم نبود.

درسته این نشون میده که تیم ما بعد از چند فصل ناکامی امسال خیلی خوب شده و این ارزشمنده برای ما
هوادارای پرسپولیس هم شما مطمئن باشید حمایت میکنن بازم میگم یک هفته از صدر نشینی ما گذشته و هنوز زوده برای قضاوت.

ولی خب کلا هوادارا کمتر استقبال میکنن دلایل مختلفی هم داره مثلِ کیفیت پایین بازی ها،گرون شدن بلیط،برگزاری بازی ها وسط هفته و...
مثلا روز یکشنبه ساعت سه خب مشخصه استقبال نمیشه از این بازی،اکثر هوادارای فوتبال جوونا هستن که طبیعتا یا سر کارن،یا کلاس دارن،
اونایی هم که بیکارن پول ندارن که بیان استادیوم:smile:
ماه رمضون چقد خوب استقبال می شد این نشون میده که اگه بازی تو زمان مناسب برگزار بشه هوادارها هم استقبال میکنن.

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ما تعداد تماشاگرامون کم شده ولی نه دیگه به اندازه استقلال . ما تو بازی الوند که بازی با یه تیم لیگ یکی بود 6 هزار هوادار داشتیم در حالیکه استقلال بازی با مس که روز خداحافظی مجیدی هم بود اینقد تماشاگر نداشت
امروزم 10 هزار تماشاگر داشتیم تو یه روز وسط هفته که بازیم ساعت 3 هست میخواید چند هزار نفر بیان ؟
ما فصل قبلم با اینکه لیگ رو از دست داده بودیم بازیمون با پیکان 30 هزار هوادار اومده بود ولی استقلال هزار نفر و دو هزار نفر میومدن براش .. هم این فصل و هم فصل قبل خیلی بهتر از استقلال بودیم از این لحاظ..
این فصلم چون خوب بازی نمی کنیم و شاید بخاطر اینکه خیلی از هوادارای پرسپولیس دایی رو دوست ندارن تماشاگرمون کم شده

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم اجازه بدید چند هفته از صدر نشینی ما بگذره بعد صحبت میکنیم الآن خیلی زوده.
بازی روز یکشنبه اونم تو ورزشگاه تختی به نظرم 5هزار نفر هم کم نبود.
درسته این نشون میده که تیم ما بعد از چند فصل ناکامی امسال خیلی خوب شده و این ارزشمنده برای ما
هوادارای پرسپولیس هم شما مطمئن باشید حمایت میکنن بازم میگم یک هفته از صدر نشینی ما گذشته و هنوز زوده برای قضاوت.
ولی خب کلا هوادارا کمتر استقبال میکنن دلایل مختلفی هم داره مثلِ کیفیت پایین بازی ها،گرون شدن بلیط،برگزاری بازی ها وسط هفته و...
مثلا روز یکشنبه ساعت سه خب مشخصه استقبال نمیشه از این بازی،اکثر هوادارای فوتبال جوونا هستن که طبیعتا یا سر کارن،یا کلاس دارن،
اونایی هم که بیکارن پول ندارن که بیان استادیوم:smile:
ماه رمضون چقد خوب استقبال می شد این نشون میده که اگه بازی تو زمان مناسب برگزار بشه هوادارها هم استقبال میکنن.

خدایا سیامک اذیت نکن، پارسالم اکثر بازیهای ما وسط هفته بود دیگه حالا چیکار کنم یادت نمیاد؟؟
قبلا برای همین پرسپولیس روزهای غیر تعطیل وسط هفته ساعت 3 بعد از ظهر هم 30 هزار تا میومد ، حرفم واسه چند سال پیشه ، حالا که میگی 5 هزار نفر خوبه دیگه چی بگم ؟؟
من میگم کلا تماشاگرا کم شدن ، ما میگفتیم الان که واسه استقلال 7-8 هزار نفر میاد کلا تماشاگرا کم شدن حتی خود من مثال زدم تماشاگرای تراکتور هم کم شدن اما دوستان شما میگفتن نه ، اما حالا واقعا میبینی که کلا برای شما هم تماشاگرا کم شده
من امیدوارم اوضاع دو تیم برای نیم فصل دوم بهتر شه حساسیت زیاد بشه تماشاگرای دو تیم بیشتر برن ورزشگاه

ما تعداد تماشاگرامون کم شده ولی نه دیگه به اندازه استقلال . ما تو بازی الوند که بازی با یه تیم لیگ یکی بود 6 هزار هوادار داشتیم در حالیکه استقلال بازی با مس که روز خداحافظی مجیدی هم بود اینقد تماشاگر نداشت
امروزم 10 هزار تماشاگر داشتیم تو یه روز وسط هفته که بازیم ساعت 3 هست میخواید چند هزار نفر بیان ؟
ما فصل قبلم با اینکه لیگ رو از دست داده بودیم بازیمون با پیکان 30 هزار هوادار اومده بود ولی استقلال هزار نفر و دو هزار نفر میومدن براش .. هم این فصل و هم فصل قبل خیلی بهتر از استقلال بودیم از این لحاظ..
این فصلم چون خوب بازی نمی کنیم و شاید بخاطر اینکه خیلی از هوادارای پرسپولیس دایی رو دوست ندارن تماشاگرمون کم شده

نمیدونم چرا بعد از اینکه مجیدی خدافظی کرد از این تیکه ها بهش انداختید
مجیدی که میخواست خدافظی کنه اصلا اعلام نشده بود و کسی هم خبر نداشت که مثلا اون 7 هزار نفر هم بخاطر مجیدی رفته باشن یا نه پس اصلا این درست نیست که مثلا میگن روز خدافظی مهدوی کیا 100 هزار نفر رفتن و روز خدافظی مجیدی 7 هزار تا ، از اونورم نمیگن اون 100 هزار تا برای فینال جام حذفی رفته بودن کما اینکه بعد از باخت پرسپولیس شاید همون 7 هزار نفر هم نای موندن نداشتن که خدافظی مهدوی کیا رو ببینن
بازم میگم تو یه روز وسط هفته ساعت 3 بعد از ظهر برای پرسپولیس قبلا بیشتر میرفتن ، پارسالم برای ما اکثر بازیها فقط و فقط 8 تا 10 هزار نفر میومدن ( که خیلی کمه ) فقط یکی دو تا بازی مثل بازی با پیکان بود که بارندگی بود شاید 4هزار نفر هم نبودن ، وگرنه پرسپولیسم فصل قبل کم بازی زیر 4 هزار تا نداشت
من دارم میگم کلا تماشاگرا کم شده ، چه برای پرسپولیس په برای استقلال ، اما شما قبول نمیکردید
اگه فکر میکنید روز وسط هفته ساعت 3 برای پرسپولیس صدرنشین 10 هزار نفر اومدن خیلی خوب بوده ، حرفی ندارم
در ضمن اگه با من حرف میزنی نقل قول بگیر :D

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خدایا سیامک اذیت نکن، پارسالم اکثر بازیهای ما وسط هفته بود دیگه حالا چیکار کنم یادت نمیاد؟؟
قبلا برای همین پرسپولیس روزهای غیر تعطیل وسط هفته ساعت 3 بعد از ظهر هم 30 هزار تا میومد ، حرفم واسه چند سال پیشه ، حالا که میگی 5 هزار نفر خوبه دیگه چی بگم ؟؟
من میگم کلا تماشاگرا کم شدن ، ما میگفتیم الان که واسه استقلال 7-8 هزار نفر میاد کلا تماشاگرا کم شدن حتی خود من مثال زدم تماشاگرای تراکتور هم کم شدن اما دوستان شما میگفتن نه ، اما حالا واقعا میبینی که کلا برای شما هم تماشاگرا کم شده
من امیدوارم اوضاع دو تیم برای نیم فصل دوم بهتر شه حساسیت زیاد بشه تماشاگرای دو تیم بیشتر برن ورزشگاه
خب من که قبول کردم که تماشاگرا کم شده.
برا شما دیگه خیلی کم شده:D
امیدوارم...

GAME_OVER

کاربر ممتاز

عاغا اسطورتون این بود:D
کریمی: برخی مصاحبه‌های خیالی تمرکزم را بهم زده است

علی کریمی در گفت‌‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص بازی مقابل استقلال اظهار داشت: با توجه به وضعیت مان در جدول قطعا بازی سخت و حساسی را مقابل تیم استقلال بزرگ داریم و باید با تمام توان برای گرفتن 3 امتیاز بجنگیم.

وی افزود: تمام چشم امیدمان به حضور هواداران تراکتور در ورزشگاه یادگار امام است تا با حمایت آنها و تلاش بازیکنان و کادر فنی یک نتیجه خوب را روز جمعه در آخرین بازی خود در نیم‌فصل بگیریم.

کریمی با انتقاد از برخی رسانه‌ها اظهار داشت: متأسفانه چند روزنامه در چند روز گذشته از قول من مطالبی را نوشتند که باور کنید تمرکزم را به هم زده است. من صراحتا می‌گویم که خیلی از مصاحبه‌هایی که از زبان من گفته می‌شود صحیح نیست مخصوصا در این چند مدت اگر کسی مصاحبه‌‌ای از زبان من نوشته از قول خودشان بوده است. من فقط در این مدت با یک سایت هواداری آن هم به صورت تصویری گفت‌وگویی کرده‌‌ام و غیر از آن صحبتی نداشتم. امیدوارم دوستان رسانه‌ای هم از نوشتن برخی قول‌ها از زبان من که صحت ندارد آرامش من را به هم نزنند. اینطور بهتر است.

در ضمن اگه با من حرف میزنی نقل قول بگیر :D
نه خو با تو نبودم اخه اگه با تو باشم دو صفه توضیح میدی آخرشم قانع نمیشی و هی توجیه میکنی :D

aliiagh

عضو جدید
اقای aliiagh شما مطمئنن از من خیلی فوتبالی تر هستید و اخبار را بیشتر را دنبال میکنید. ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم جناب اقای جواد نکونام کاپیتان تیم ملی و بازیکن باشگاه استقلال هم دعوت شده.

دوست عزیز گغتم که بنده اطلاع ندارم کسی از استقلال دعوت شده یا نه. کلا این روزا اخبار همه چی رو دنبال نمی کنم. مگه این رشته شما میذاره آدم سرشو بخارونه!!!!! کلا همش باید سرت تو کتاب باشه.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
آقا میگن سپ بلاتر بعد اینکه با مهدی و دایی و اینا احوالپرسی کرده چمدوناشو داده دست نکونام.. اونام گفتن اغا این جواده کاپیتان تیم ملی .. اومده استقبالت :| :D

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
فصل گذشته که استقلال صدرنشین بود و برای هر بازی وسط هفته 7-8-10 هزار نفر تماشاگر میرفت ، پرسپولیسیا میگفتن اگه ما صدرنشین بودیم برای هر بازیمون 50-60 هزار نفر میاد و تیکه مینداختنهر چی ما میگفتیم کلا تماشاگرا برای همه تیمها کمتر شدن یا بازیهامون وسط هفته هست و یا بلیط ها گرون شده و ...اینها همه تاثیر داره ، قبول نمیکردناما امسال که بعد از 5-6 سال پرسپولیس برای اولین بار تو کورس قهرمانی هست(خیلی از بازیاشم روزهای 5شنبه و جمعه) ، تو آخرین هفته نیم فصل اول( که اگه میبرد احتمالا قهرمان نیم فصل میشد ) به زحمت و با ارفاق 10 هزار نفر رفتن و هفته قبلی هم که بعد از 2 سال و نیم صدر نشین شدن برای بازی راه آهن 5 هزار نفر استادیوم تختی تهران بودن، بازیهای جام حذفی هم که هیچی حالا میگیم اون اصلا حساس نبوده که 4 هزار نفر بودن
دلیل کم بودن تماشاگرا که کاملا مشخصه.البته مهمترینش از دید من این هست که تیمامون اصلا خوب بازی نمیکنند.حالا چه پرسپولیس باشه و چه استقلال.خود من بعضی مواقع خودمو سرزنش میکنم که چرا پای فوتبال ایرانی میشینم.به کروشم حق میدم که میگه لیگ فوتبال ایران افت زیادی داره و خق داره که بعضی مواقع تو ورزشگاه چرتش میگیره.البته تیم ملیمونم از این قاعده مستثنی نیست و بنظرم رفتنمون به جام جهانی شانسی بود و میشه گفت این بردا از روی خلاقیت فردی بعضی از بازیکنامون بدست اومد.به نظرم تماشاگرا معیار اصلیشون دیدن بازیهای زیبا هستش تا رتبه تیمشون.به طور مثال پرسپولیس زمان دنیزلی طوری بازی میکرد که میدیدیم خداقل همیشه 40- 50 هزارتارو میوورد ورزشگاه.حصوصا اوایل فصل. ولی الان استقلال که چند سالی هست تو کورس قهرمانی هست ولی کسی نمیاد ورزشگاه.چون خوب بازی نمیکنهولی بازم با این وجود که سال پیش وضعیت تیم ما اصلا خوب نبود ولی با این وجود تماشاگر خوب میومد ولی شما که به قول خودت تو کورس قهرمانی بودید تماشاگر خاصی نداشتید

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز

یاد دهه 70 بخیر.تو اون سالا اکثرا قهرمانی مال ما بود اونم با به فاصله چند هفته مونده به اتمام لیگ و معمولا از امدادای غیبی هم استفاده نمیکردیم!! و رقابت برای دوم شدن بین استقلال و پاس و سپاهان بود همیشه.اونسال ها ما انقدر منم منم نمیکردیم.حتی با وجود اینکه شاکله تیم ملی پرسپولیس بود .اونم بازیکنای درست و حسابی .نه مثل بیگ زاده و صادقی!!! تو اون سال ها 4 بار رفتیم نیمه نهایی آسیا.ولی بد شانس بودیم ولی بازم منم منم نمیکردیم با وجود این تیم قوی.
ولی شما حوری میگید صدرنشین و که انگار تو این 4-5 سال ، 4-5 بار قهرمان شدید!!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد دهه 70 بخیر.تو اون سالا اکثرا قهرمانی مال ما بود اونم با به فاصله چند هفته مونده به اتمام لیگ و معمولا از امدادای غیبی هم استفاده نمیکردیم!! و رقابت برای دوم شدن بین استقلال و پاس و سپاهان بود همیشه.اونسال ها ما انقدر منم منم نمیکردیم.حتی با وجود اینکه شاکله تیم ملی پرسپولیس بود .اونم بازیکنای درست و حسابی .نه مثل بیگ زاده و صادقی!!! تو اون سال ها 4 بار رفتیم نیمه نهایی آسیا.ولی بد شانس بودیم ولی بازم منم منم نمیکردیم با وجود این تیم قوی.
ولی شما حوری میگید صدرنشین و که انگار تو این 4-5 سال ، 4-5 بار قهرمان شدید!!!
تو این 5 سال گذشته همیشه تو کورس بودیم و جز 3 تیم اول بودیم ، منم منم هم نکردم ، شما هنوز منم منم دهه 70 براتون مونده ، با همون بازیکنای بقول خودت درست و حسابی تیم ملی که اصلا در واقع به قول خودتون تیم ملی ایران بازم حریف تیمهای باشگاهی آسیا نشدید ، هنوزم منم منم دارید بعد این همه سال بعد به ما میگید
جالبه شما پرسپولیسیا همیشه ناکامیتون تو دهه اخیر رو به یارگیری ضعیف و مثلا مافیا ربط میدید در حالی که همون دهه 70 بقول خودتو بهترین بازیکنها رو جذب کرده بودید وگرنه منم میتونم بگم خیلی سالهای دهه 70 ما خوب یارگیری نکردیم و تو لیگ دو قطبی اون زمان شما تنها موندید و قهرمان شدید
امداد غیبی؟؟ اینم از اون دسته استدلال هایی هست که فقط خودتون دارید ، محرومیت پریرا بازیکن فولاد جلوی استقلال رو کار امداد غیبی و حمایت سازمان لیگ از استقلال دونستید با همین استدلال سرمربی الوند همدان یه روز قبل از بازی با پرسپولیس محروم شد و رو نیمکت تیمش نبود ، شما هم چشماتونو باز کنید این مواردم ببینید امداد غیبی شده به تیمتون اونم جلوی چه تیمی ، سال گذشته هم یک روز قبل از بازی با سپاهان دور رفت سیاوش اکبرپور محروم شد ، یا وقتی پارسال استقلال رو جریمه کردن که یه بازی بی تماشاگر ، فوری پرسپولیسیا گفتن این چون بازی بعدی با گهر تو تهران بوده حکم دادن که چون گهر که تیم نیست ، هم الکی استقلال محروم شده باشه و هم جلوی گهر باشه که مشکل نخوره ، اما ما امسال بر اساس همون منطق شما بگیم دایی رو الکی 2 جلسه محروم کردن که یه بازی هلو تو جام حذفی و یه بازی راحت تو لیگ نباشه و هی نگن چرا دایی محروم نمیشه ، میگید حرفتون منطقی نیست
صادقی فصل پیش خیلی خوب و مطمئن بود و حقش بود تو تیم ملی باشه ، هیچ سالی به اندازه پارسال مطمئن نبود و دیدید که تو اون بازیها تونست به تیم کمک کنه

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت گل- هادی آیت اللهی رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در جدیدترین اظهار نظر درباره ی پرونده ی محسن قهرمانی گفته است که هیچ اتهامی درباره ی این داور اثبات نشده و او می تواند حتی علیه اتهام هایی که به وی نسبت داده شده است شکایت کند.
وی در این باره گفت: من به عنوان رئیس هیئت رسیدگی به تخلفات فوتبال ایران در مورد این پرونده می‌دانم این است که تمامی مسائل مطرح شده در مورد پرونده محسن قهرمانی اتهام‌زنی است و هنوز هیچ چیز ثابت نشده و هیچ مدرک محکمه پسندی هم به نظر من در این پرونده دیده نشده است مگر آنکه در آینده مدارک دیگری ارائه شود.
اکنون تحقیقات اولیه انجام شده و ما در حال جمع‌بندی این پرونده هستیم. تصور می‌کنم اواخر آبان ماه یعنی بعد از عاشورای حسینی این پرونده جمع‌بندی شود و در صورتی که نیاز باشد این پرونده را به کمیته انضباطی ارجاع خواهیم داد که البته شاید پرونده حتی به کمیته انضباطی هم ارجاع داده نشود. در پرونده محسن قهرمانی در ارتباط با افراد دیگری مسئله قابل پیگیری وجود دارد اما در مورد محسن قهرمانی فقط اتهام‌هایی مطرح شده که اثبات نشده است.
آیت‌اللهی در مورد اینکه در صورتی که اتهام‌ها واهی باشد با اتهام زنندگان چه برخوردی خواهد شد گفت: این مسئله دیگر بحث حقوقی فردی افراد است و خود افراد می‌توانند این مسئله را پیگیری کنند که آن دیگر در چارچوب فوتبال نیست.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این 5 سال گذشته همیشه تو کورس بودیم و جز 3 تیم اول بودیم ، منم منم هم نکردم ، شما هنوز منم منم دهه 70 براتون مونده ، با همون بازیکنای بقول خودت درست و حسابی تیم ملی که اصلا در واقع به قول خودتون تیم ملی ایران بازم حریف تیمهای باشگاهی آسیا نشدید ، هنوزم منم منم دارید بعد این همه سال بعد به ما میگید
جالبه شما پرسپولیسیا همیشه ناکامیتون تو دهه اخیر رو به یارگیری ضعیف و مثلا مافیا ربط میدید در حالی که همون دهه 70 بقول خودتو بهترین بازیکنها رو جذب کرده بودید وگرنه منم میتونم بگم خیلی سالهای دهه 70 ما خوب یارگیری نکردیم و تو لیگ دو قطبی اون زمان شما تنها موندید و قهرمان شدید
امداد غیبی؟؟ اینم از اون دسته استدلال هایی هست که فقط خودتون دارید ، محرومیت پریرا بازیکن فولاد جلوی استقلال رو کار امداد غیبی و حمایت سازمان لیگ از استقلال دونستید با همین استدلال سرمربی الوند همدان یه روز قبل از بازی با پرسپولیس محروم شد و رو نیمکت تیمش نبود ، شما هم چشماتونو باز کنید این مواردم ببینید امداد غیبی شده به تیمتون اونم جلوی چه تیمی ، سال گذشته هم یک روز قبل از بازی با سپاهان دور رفت سیاوش اکبرپور محروم شد ، یا وقتی پارسال استقلال رو جریمه کردن که یه بازی بی تماشاگر ، فوری پرسپولیسیا گفتن این چون بازی بعدی با گهر تو تهران بوده حکم دادن که چون گهر که تیم نیست ، هم الکی استقلال محروم شده باشه و هم جلوی گهر باشه که مشکل نخوره ، اما ما امسال بر اساس همون منطق شما بگیم دایی رو الکی 2 جلسه محروم کردن که یه بازی هلو تو جام حذفی و یه بازی راحت تو لیگ نباشه و هی نگن چرا دایی محروم نمیشه ، میگید حرفتون منطقی نیست
صادقی فصل پیش خیلی خوب و مطمئن بود و حقش بود تو تیم ملی باشه ، هیچ سالی به اندازه پارسال مطمئن نبود و دیدید که تو اون بازیها تونست به تیم کمک کنه

اگه تو این چند سال تو کورس قهرمانی نبودید عجیب بود.شما یه 5 سالی هست که مشکلی بابت خرید بازیکن نداشتید ولی آیا برای ما اینطور بوده؟!! پس بازم میگن هر که بامش بیش برفش بیشتر

من با بقیه کاری ندارم ولی اینکه من بحث دهه 70 رو وسط میکشم به چند دلیل هست.چون حرفای نامربوط از سوی استقلالیا تو این چند ماه زیاد زده شد.من جمله بگید تیم ملی استقلال نه تیم ملی ایران!!!یا اینکه بازیکنای ما نبودند تیم ملی نمیرفت جام جهانی و کلی مطلب تو همین ردیف مسائل!!! که از دید من اینها بغضی بود که چند سال بود در دل بعضیا گیر افتاده بود و الان آزاد شده و اونم به طور کاملا جوگیرانه ای آزاد شده!!

مقایسه دهه 70 پرسپولیس با وضعیت اخیر استقلال کاری بس اشتباه هستش.اونموقع پرسپولیس واقعا به تیم ملی واقعا کمک میکرد. امثال مهدوی کیا -باقری- محمد خانی-سعداوی- شاهرودی -میناوند-پیروانی.گلمحمدی و... (حتی دایی رو هم میشه گفت) از پرسپولیس چهره شدند و رفتند تیم ملی.ولی آیا بازیکنای ملی پوش شما اینطوری بودند؟؟!! رحمتی که از سپاهان رفت تیم ملی و از تیم ملی رفت استقلال.بیک زاده هم همینطور.البته بازم خود استقلالیا هم باورشون نمیشه فیکس تیم ملی هستش.نکونام که چیزی نگم بهتره ویا همین تیموریان هم مشابه نکونام و.. از تیم شما فقط منتظری-حیدری-صادقی(که بازیکن متوسطی هستش) تو این مقایسه میبینید که دهه 70 با این تیم شما که ادعا میکنند تیم رو برد جام جهانی اصلا قابل قیاس نیست.حالا جالبتر از این اینکه جوری میگن تیم ملی استقلال که انگار بقیه بازیکنای غیر استقلالی تیم ملی هیچ کاره بودند.مثل رحمان اخمدی-جلال حسینی- دژاگه و قوچان نژاد که اگه این آخری که نمیبود ما شاید به عنوان تیم سوم هم نمیرفتیم برای پلی آف!!!

در ضمن بحث موفقیت پرسپولیس تو آسیا قضیه اش خیلی مفصل تر هستش و بحثش اینجا درست نیست چون موضوع اصلی فراموش میشه

در مورد بهانه هایی که از قول شما پرسپولیسیا میارند باید بگم که حرف بی ربطم نمیزنند.ما از سال 86 به بعد(تا 91) نتونستیم تیم خوبی ببندیم.بالعکس استقلال که خصوصا زمان مظلومی و قلعه نوعی که واقعا خوب خرج کرده بودند.و خود این عجیبه که بودجه پرسپولیس و استقلال متفاوت از هم باشه !! ما معمولا عادت کردیم که وقتی تیم مورد علاقمون قهرمان میشه(چه استقلال و چه پرسپولیس) سال بعدش مربی و مدیرعاملمون و... عوض بشه!!ولی سال قبل که استقلال اول شد فتح الله زاده یک استفای نمایشی داد ولی خیلی زود باهاش مخالفت شد ولی پرسپولیس موقع فصل نقل و انتقالات که شد بحث تعویض رویانیان مطرخ شد که باعث شد تو اون دوران حساس ما زمان رو از دست بدیم.البته این شیطنت ها از سوی اطرافیان دولت قبلی بود که همچین علاقه ای به پرسپولیس نداشتند!!! و ....!! این تازه یکیش بود .پس پرسپولیسیا همچین بیراه هم نمیگن و همیشه این عوامل وجود داشته.که بنظرم با آوردن ساکت مدیر عامل سابق سپاهان اینبار میخوان هوای سپاهان رو داشته باشند!!!
تو دهه 70 مگه شما بد یارگیری میکردید؟؟!!! اتفاقا شما هم بازیکنای خوبی جذب میکردید ولی بحث سر بازیکن سازی هم بود.آیا امثال مهدوی کیا- میناوند -شاهرودی-سعداوی -گلمحمدی و پیروانی و.. اونموقع بازیکنای مطرح و شناخته شده ای بودند؟!! این بر هیچ کس پوشیده نیست که یکی از دلایلی که تیم ایران تو سالهای 96-98 افتخار آفرینی کرد همین پرسپولیس بود که اونموقع استانکو اونارو چهره کرد وگرنه اونموقع استقلال هم بازیکنای طراز اولی داشت .شما فقط کافی یک مروری به اون سالا بکنی

منظورم از امدادهای غیبی متوجه قلعه نوعی میشه.کلا قلعه نوعی تو این حرکتها تبحر ویژه ای داره چه تو سپاهان بود و چه استقلال!!و این برکسی پوشیده نیست

بنده در مورد پریرا منظورم این چیزی که شما میگید نبود اتفاقا.من انتقاد اصلیم از مدیر عامل تراکتور بود که با این انتقادای خنده دارش بیشتر خود سوزی کرد و فرصت رو داد به استقلال وگرنه همه میدونیم محرومیت پریرا واقعا خنده دار بود

بودن یا نبودن سرمربی الوند همدان فرقی تو نتیجه این بازی نمیکرد و اون طور که شما میگی و کسی ندونه فکر میکنند اگه سرمربی الوند بود پرسپولیس حذف میشد!!! ودر کل بگم این حرکتا چه در مورد استقلال باشه و چه پرسپولیس و چه بقیه تیما ، من خودم اینو درست نمیدونم که حکمی 1 روزه داده بشه.چه قلعه نوعی باشه چه دایی.این موضوع رو بنده کاری ندارم باهاش و بهتره به کسایی که عنوان میکنه بگید.چون خودم این جور حکمهارو قبول ندارم

صادقی کلا بازیکن متوسطی هستش.البته کلا متاسفانه ما تو این سالها دفاع های خوبی نداشتیم.ولی خوب یکی دوسال هست که حسینی و منتظری عملکردشون خوب بوده.بنظر من دلیل اصلی که کروش از بیگ زاده و صادقی استفاده کرد به خاطر هماهنگ بودنشون با نفرات دفاعیمون مثل منتظری-تیموریان-نکونام بود.چون ما فرصت کمی برای هماهنگ کردن تیم داشتیم.
در مورد کمک کردنش به تیم ملی بگم به جز بازی با لبنان و قطر که بازیهای نسبتا ساده ای برای ما بودند ، تنها بازیمون که سخت بود با کره بود که ترکیب تیممون کلا دفاعی بود و چند لایه و تنها عنصر هجومیمون قوچان نژاد بود و ما واقعا 10 نفره دفاع کردیم حتی با این وجود کمی هم شانس اوردیم .البته نمیگم صادقی هم کمک کرد ولی در کل نمیتونیم به عنوان بازیکن واقعا تاثیر گذار ازش یاد کنیم

بالا