كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
بازم شما و باز هم آمارهای مستند
قلعه نویی نتونسته مربی خارجی تو لیگ ایران رو شکست بده ؟؟ یا اگرم داده همشون ته جدولی بودن؟؟ یه نگاهی بندازی میبینی همین پارسال با استقلال هم سپاهان رو برد که کرانچار رو داره و هم تراکتور که تونی اولیویرا رو داشت
خودت بقیشو بررسی کن چند بار تیمهایی رو برده که مربیشون خارجی بوده که حقیقتا خودت ببینی
اما از این حرفها که احتمالا هر چی ضد استقلال باشه رو فقط قبول دارید ولی حرفهای عکسش هم زیاده :
یه نمونش :
درودگر مطرح کرد؛ پرسپولیس را با تبانی قهرمان جام حذفی کردند

وی با اشاره به پرونده تیم‌های صنعت نفت و راه‌آهن برای حضور در لیگ برتر گفت: «شما دنبال همین پرونده و بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان بروید تا ببینید چه کسانی تبانی کردند. تمام شواهد این مسئله موجود است و باید با قاطعیت با افراد متخلف برخورد شود؛ هر چند نباید به شخصیت کسی خدشه وارد شود. بعضی از آقایان هیچ حرکتی نمی‌کنند و فقط می‌خواهند دیگران را بدنام کنند. ما که می‌دانیم با دیگران مماشات می‌کنند به خاطر همین اعتقاد داریم رسیدگی به این مسئله نباید رسانه‌ای شود و در سکوت کامل باید یقه متخلفان گرفته و به قوه قضائیه تحویل داده شود.» مدیرعامل باشگاه ملوان در پایان گفت: «وقتی علی سعیدلو رئیس وقت سازمان تربیت بدنی پیش از بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان می‌گوید باید پرسپولیس قهرمان شود، تبانی از همین جاها شروع می‌شود. چرا سعیدلو بی طرف نبود؟ این مسائل باید بررسی شود. فقط بگویم سعیدلو در همان زمان رئیس هیئت مدیره مدیره باشگاه پرسپولیس بود.»

---------------------------------
ما هم این حرفها رو میشنویم اما برامون اصلا مهم نیست ولی شما تا جایی چیزی میشنوید اینجا منعکس میکنید به عنوان سند دسته اول

میشه بگی این چجور تبانی یی بوده که توش نه اشتباه فاحش داوری بوده و نه کم کاری بازیکنای ملوان ؟؟؟
حرفای مدیرعامل ملوان درباره پرسپولیس بیشتر بهش میاد واقعیت باشه یا حرفای مدیرعامل سابق استقلال درباره استقلال ؟

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگی این چجور تبانی یی بوده که توش نه اشتباه فاحش داوری بوده و نه کم کاری بازیکنای ملوان ؟؟؟
حرفای مدیرعامل ملوان درباره پرسپولیس بیشتر بهش میاد واقعیت باشه یا حرفای مدیرعامل سابق استقلال درباره استقلال ؟

من گفتم ادعا و حرف در مورد تبانی و لابی زیاده ، حرف درودگر رو هم اصلا تایید نکردم صرفا به عنوان یه ادعا گذاشتم در جواب اینکه از این حرفها هست
البته تو همون بازی با ملوان مهرداد اولادی دو تا موقعیت عالی رو خراب کرد و فصل بعد اومد پرسپولیس ، با استدلال بعضی از پرسپولیسیا در مورد مثلا محمد مهدی نظری میشه گفت مهرداد اولادی کم کاری کرده :D
تو سالهای قبلی هم که پرسپولیس نتیجه نگرفته گاهی پیش میومد بعد از چند تا باخت پرسپولیس ، وقتی این تیم یه بازی رو میبرد تیم حریف ادعا میکرد که بازی رو برای پرسپولیس دراوردن
اما حرفهای واعظ آشتیانی :
((مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در مورد اینکه گفته است عیسی اندوی دروازه‌بان ذوب‌آهن پول گرفته بود تا استقلال قهرمان شود،‌گفت: من چنین چیزی نگفتم. خبرنگار از من راجع به این مسئله پرسید و من هم چیزهایی شنیده‌ام اما شنیده‌های من دلیل بر صحت صحبت‌ها نیست با این حال باتوجه به فضای کنونی استقلال نمی‌دانم چه بگویم.))
حالا جالبه تو این مدت بعضی از پرسپولیسیا حتی از محمد قاضی و میثاق معمار زاده به عنوان همکاران باند مافیای قلعه نویی اسم بردن اما عیسی اندوی تازه مد شده

آخرین ویرایش:

86415017

عضو جدید
حرف امروز زیبای بنگر
هدف اصلی ما این که تو 4 تیم قرار بگیریم که بریم اسیا
خوب ببینین چقدر این پرسپولیسیا از ما عقب هستن که فقط می خوان برن تو اسیا ولی ماها 2 ستاره داریم که هیچ تو 4 تیم برترش هم هستیم :biggrin:

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
من گفتم ادعا و حرف در مورد تبانی و لابی زیاده ، حرف درودگر رو هم اصلا تایید نکردم صرفا به عنوان یه ادعا گذاشتم در جواب اینکه از این حرفها هست
البته تو همون بازی با ملوان مهرداد اولادی دو تا موقعیت عالی رو خراب کرد و فصل بعد اومد پرسپولیس ، با استدلال بعضی از پرسپولیسیا در مورد مثلا محمد مهدی نظری میشه گفت مهرداد اولادی کم کاری کرده :D
تو سالهای قبلی هم که پرسپولیس نتیجه نگرفته گاهی پیش میومد بعد از چند تا باخت پرسپولیس ، وقتی این تیم یه بازی رو میبرد تیم حریف ادعا میکرد که بازی رو برای پرسپولیس دراوردن
اما حرفهای واعظ آشتیانی :
((مدیرعامل سابق باشگاه استقلال در مورد اینکه گفته است عیسی اندوی دروازه‌بان ذوب‌آهن پول گرفته بود تا استقلال قهرمان شود،‌گفت: من چنین چیزی نگفتم. خبرنگار از من راجع به این مسئله پرسید و من هم چیزهایی شنیده‌ام اما شنیده‌های من دلیل بر صحت صحبت‌ها نیست با این حال باتوجه به فضای کنونی استقلال نمی‌دانم چه بگویم.))
حالا جالبه تو این مدت بعضی از پرسپولیسیا حتی از محمد قاضی و میثاق معمار زاده به عنوان همکاران باند مافیای قلعه نویی اسم بردن اما عیسی اندوی تازه مد شده
همچین میگی اولادی موقعیت خراب کرد انگار مسی موقعیت دروازه خالی رو زده بیرون ..
خیلی عجیبه یه بازیکن دو تا موقعیت خراب کنه ؟ همین سیدصالحی که فصل قبل اقای گل بود تو بازی با صبا مثل یه مدافع توپو از دروازه صبا کشید بیرون ..
درضمن هرکی هر استدلالی کرد شما که نباید حتما واسه تلافی یه استدلال خنده دار بکنی که :D
بهرحال قبول کن چیزایی که درمورد قلعه نوعی میگن مشکوک تره .. مثل بائو و توره و ...
حرف امروز زیبای جلال حسینی
هدف اصلی ما این که تو 4 تیم قرار بگیریم که بریم اسیا
خوب ببینین چقدر این پرسپولیسیا از ما عقب هستن که فقط می خوان برن تو اسیا ولی ماها 2 ستاره داریم که هیچ تو 4 تیم برترش هم هستیم :biggrin:
بنگر این حرف رو زده نه سیدجلال حداقل اخبار رو درست بخون بعد حرف بزن

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین میگی اولادی موقعیت خراب کرد انگار مسی موقعیت دروازه خالی رو زده بیرون ..
خیلی عجیبه یه بازیکن دو تا موقعیت خراب کنه ؟ همین سیدصالحی که فصل قبل اقای گل بود تو بازی با صبا مثل یه مدافع توپو از دروازه صبا کشید بیرون ..
درضمن هرکی هر استدلالی کرد شما که نباید حتما واسه تلافی یه استدلال خنده دار بکنی که :D
بهرحال قبول کن چیزایی که درمورد قلعه نوعی میگن مشکوک تره .. مثل بائو و توره و ...
من با اون استدلال گفتم دیگه :D، حالا خوبه این محمد مهدی نظری تا حالا یه گل هم برامون نزده که بگن اون موقعیت ها عجیب بوده از دست دادنش ولی هنوزم هستن کسانی که اصرار دارن بر این موضوع

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما از این حرفها که احتمالا هر چی ضد استقلال باشه رو فقط قبول دارید ولی حرفهای عکسش هم زیاده :
یه نمونش :
درودگر مطرح کرد؛ پرسپولیس را با تبانی قهرمان جام حذفی کردند

وی با اشاره به پرونده تیم‌های صنعت نفت و راه‌آهن برای حضور در لیگ برتر گفت: «شما دنبال همین پرونده و بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان بروید تا ببینید چه کسانی تبانی کردند. تمام شواهد این مسئله موجود است و باید با قاطعیت با افراد متخلف برخورد شود؛ هر چند نباید به شخصیت کسی خدشه وارد شود. بعضی از آقایان هیچ حرکتی نمی‌کنند و فقط می‌خواهند دیگران را بدنام کنند. ما که می‌دانیم با دیگران مماشات می‌کنند به خاطر همین اعتقاد داریم رسیدگی به این مسئله نباید رسانه‌ای شود و در سکوت کامل باید یقه متخلفان گرفته و به قوه قضائیه تحویل داده شود.» مدیرعامل باشگاه ملوان در پایان گفت: «وقتی علی سعیدلو رئیس وقت سازمان تربیت بدنی پیش از بازی فینال جام حذفی بین پرسپولیس و ملوان می‌گوید باید پرسپولیس قهرمان شود، تبانی از همین جاها شروع می‌شود. چرا سعیدلو بی طرف نبود؟ این مسائل باید بررسی شود. فقط بگویم سعیدلو در همان زمان رئیس هیئت مدیره مدیره باشگاه پرسپولیس بود.»

---------------------------------
ما هم این حرفها رو میشنویم اما برامون اصلا مهم نیست ولی شما تا جایی چیزی میشنوید اینجا منعکس میکنید به عنوان سند دسته اول

خب غريبه يه سند از نوع تباني پرسپوليسي ها :
پارسال براي بازي حذفي داماش پرسپوليس رويانيان با قويدل ( مالک موقت داماش ) قرار گذاشتند که 500 ميليون پرداخت ميکنند تا بازي تو تهران برگزار ميشه ( بعد قرعه کشی ) و لابد بايد بازي رو هم براشون در مياوردند !!
سندش هم گفته ی خود عابديني .

اون سالي هم که پرسپوليس قهرمان حذفي شد ( تو بازي با ملوان ) يادمه تو مرحله قبلش پرسپوليس با فولادتو اهواز داشت که يه پنالتي براي فولاد نگرفتند و بعدش جلالي گفت که
فدراسيون مي خواهد تحت هر شرايطي يکي از دو تيم استقلال و پرسپوليس قهرمان جام حذفي شوند!!!
( اینکه مربی مثل جلالی اینو میگه کاملا گویای خیلی از مسائله )

اینکه رییس سازمان تربین بدنی رسما اعلام میکنه که دوست داره مثلا فلان تیم تهرانی در بازی فینال قهرمان باشه خودش نشون میده طرف غش رو !! ( یاد خوشحالی کردن های علی آبادی در بازی فینال استقلال پگاه میافتم انگاری تیم شهر ما از اسرائیل اومده بود!!)

این خبر هم خیلی جالبه :
به گزارش اسپرت و به نقل از فارس ،پرسپوليسي‌ها در حال بررسي اين موضوع هستند تا پس از جلسه با دايي تصميم نهايي را بگيرند. همچنين خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه علي دايي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پيگير آخرين وضعيت سعيد حلافي مهاجم داماش که به تازگي خودکشي کرده شده و وضعيت او را براي رسيدن به سلامتي کامل در حال پيگيري است.
تو این ماجرا چرا اصلا علی دایی اینقدر نگران شده ؟!!!!
حلافی بدرد تیم دسته یکی هم نمیخوره بعد چه جوری ممکنه برای بازی نکردن یهویی دست به خودکشی میزنه و کلی حاشیه ایجاد میکنه !!!

خبر جالب تر دیگری که امروز دیدم :
تکليف خلعتبري فردا مشخص مي‌شود
تکليف نهايي محمد‌رضا خلعتبري براي بازي روز چهارشنبه فردا مشخص مي‌شود.
[تکليف خلعتبري فردا مشخص مي‌شود]
محمد‌رضا خلعتبري که در ديدار قبلي قرمز‌پوشان از ناحيه مچ پا دچار مصدوميت شد اين روزها با تمرينات فيزيوتراپي کار خود را دنبال مي‌کند و حضورش براي بازي چهارشنبه در چارچوب جام حذفي در پرده‌اي از ابهام قرار گرفت. پس از تمرينات اختصاصي امروز تکليف خلعتبري براي بازي روز چهارشنبه فردا مشخص مي‌شود. البته پزشکان و دايي تاکيد دارند که با توجه به حساس نبودن بازي روز چهارشنبه او اين بازي را به استراحت بپردازد.

به گزارش فارس،خبر ديگر از قرمز‌پوشان اينکه پس از تمرين امروز جهانگير عسگري مهاجم تيم فوتبال داماش براي ديدن علي دايي به ورزشگاه درفشي‌فر آمد اما با توجه به اينکه دايي زودتر ورزشگاه را ترک کرده بود موفق به ديدن او نشد. عسگري دليل حضورش در درفشي‌فر را اعلام نکرد.

دیگه کلا کم کم داره خیلی از شایعات پنالتی گرفتن های رودباریان باورکردنی میشه !!!
به هیچ بازیکن غیربومی نمیشه اعتماد کرد. ازشون هرکاری برمیاد !!!

من جوابی از کسی نمیخوام . فقط میبینم اینجا طرفدارای دو تیم تهرانی برای متخلف نشون دادن همدیگه میخوان سند جور
کنند اصلا همینکه طرفدارای دو تیم اینقدر به جون هم افتادید تا همدیگرو به تبانی محکوم کنید یعنی خودتون هم میدونید پشت پرده دو تیمتون چه خبره و فقط تعصب به تیم خودتون مجبورتون میکنه فقط تیم مقابل رو هدف قرار میدید!!!
فقط تعصب بذارید کنار ببینید وجدانتون چی میگه و با چه حق خوری هایی چه قهرمانی هایی رو بدست نیاوردید؟؟!!!

بدورود

aliiagh

عضو جدید
بابا این چی بود . دم رحمتی گرم. اگه این رحمتی تو لیگ نبود معلوم نبود ما چجوری میخواستیم گل زیبا ببینیم.

aliiagh

عضو جدید
پارسال براي بازي حذفي داماش پرسپوليس رويانيان با قويدل ( مالک موقت داماش ) قرار گذاشتند که 500 ميليون پرداخت ميکنند تا بازي تو تهران برگزار ميشه ( بعد قرعه کشی ) و لابد بايد بازي رو هم براشون در مياوردند !!

اون سالي هم که پرسپوليس قهرمان حذفي شد ( تو بازي با ملوان ) يادمه تو مرحله قبلش پرسپوليس با فولادتو اهواز داشت که يه پنالتي براي فولاد نگرفتند و بعدش جلالي گفت که
فدراسيون مي خواهد تحت هر شرايطي يکي از دو تيم استقلال و پرسپوليس قهرمان جام حذفي شوند!!!

اینکه رییس سازمان تربین بدنی رسما اعلام میکنه که دوست داره مثلا فلان تیم تهرانی در بازی فینال قهرمان باشه خودش نشون میده طرف غش رو !! ( یاد خوشحالی کردن های علی آبادی در بازی فینال استقلال پگاه میافتم انگاری تیم شهر ما از اسرائیل اومده بود!!)

این خبر هم خیلی جالبه :

تو این ماجرا چرا اصلا علی دایی اینقدر نگران شده ؟!!!!
حلافی بدرد تیم دسته یکی هم نمیخوره بعد چه جوری ممکنه برای بازی نکردن یهویی دست به خودکشی میزنه و کلی حاشیه ایجاد میکنه !!!

خبر جالب تر دیگری که امروز دیدم :

دیگه کلا کم کم داره خیلی از شایعات پنالتی گرفتن های رودباریان باورکردنی میشه !!!
به هیچ بازیکن غیربومی نمیشه اعتماد کرد. ازشون هرکاری برمیاد !!!

من جوابی از کسی نمیخوام . فقط میبینم اینجا طرفدارای دو تیم تهرانی برای متخلف نشون دادن همدیگه میخوان سند جور
کنند اصلا همینکه طرفدارای دو تیم اینقدر به جون هم افتادید تا همدیگرو به تبانی محکوم کنید یعنی خودتون هم میدونید پشت پرده دو تیمتون چه خبره و فقط تعصب به تیم خودتون مجبورتون میکنه فقط تیم مقابل رو هدف قرار میدید!!!
فقط تعصب بذارید کنار ببینید وجدانتون چی میگه و با چه حق خوری هایی چه قهرمانی هایی رو بدست نیاوردید؟؟!!!

بدورود

وجدانی اول قلعه نوعی رو بررسی کن بعد بقیه تبانی ها رو بررسی کن.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.
بدورود

من در این مورد گفتم حرف و حدیث زیاده
دوستان پرسپولیسی یا حتی شما به عنوان یه داماشی حرفهایی رو میزنید در این موارد و منم به عنوان یه استقلالی میگم از این حرفها هست
مثلا مگه اخراج میثم حسینی تو بازی با سپاهان اولین مورد اخراج اشتباه یه بازیکن تو فوتبال ایران بوده ؟؟ چند مورد رو یادتون میاد که بعد از همچین اشتباه آشکاری، فدراسیون و کمیته انضباطی فوتبال ایران بیاد و رای داور رو تغییر بده و مثلا کارت قرمز رو کنه زرد ؟؟ یا پارسال که یحیی گل محمدی از یه بازی اخراج شد ( هر چند به اشتباه ) برای بازی بعدی اومدن و بخشیدنش ، خیلی رایجه این مورد تو فوتبالمون ؟؟
من الان این موارد رو میگم لابی پرسپولیسیا باعث بخشش شده ، چون همین الان پرسپولیسیا میگن محرومیت مه و کسر یک امتیاز بخاطر مصاحبه استقلالیا بوده و ترس از استقلال ( حالا کدوم درسته ؟؟)
یا مثلا در مورد سپاهان بعضیا میگن چون تاج اصفهانی و قبلا تو سپاهان بوده هوای اونها رو داشته و .... یا الان همه شاید بگن چرا از استقلال ، پرسپولیس ، تراکتور و .. امتیاز کم شد اما از سپاهان نه ؟؟
من فقط گفتم حرف زیاده ، اگه پشت سر استقلال میگن ، پشت سر بقیه هم هست ، اما میگم یه موردی ضد رقیب با یه دیدگاه خاص استدلال میکنیم در مورد تیم خودمون هم همین دیدگاه خاص رو داشته باشیم

aliiagh

عضو جدید
دوستان پرسپولیسی یا حتی شما به عنوان یه داماشی حرفهایی رو میزنید در این موارد و منم به عنوان یه استقلالی میگم از این حرفها هست
مثلا مگه اخراج میثم حسینی تو بازی با سپاهان اولین مورد اخراج اشتباه یه بازیکن تو فوتبال ایران بوده ؟؟ چند مورد رو یادتون میاد که بعد از همچین اشتباه آشکاری، فدراسیون و کمیته انضباطی فوتبال ایران بیاد و رای داور رو تغییر بده و مثلا کارت قرمز رو کنه زرد ؟؟ یا پارسال که یحیی گل محمدی از یه بازی اخراج شد ( هر چند به اشتباه ) برای بازی بعدی اومدن و بخشیدنش ، خیلی رایجه این مورد تو فوتبالمون ؟؟
من الان این موارد رو میگم لابی پرسپولیسیا باعث بخشش شده ، چون همین الان پرسپولیسیا میگن محرومیت مه و کسر یک امتیاز بخاطر مصاحبه استقلالیا بوده و ترس از استقلال ( حالا کدوم درسته ؟؟)
یا مثلا در مورد سپاهان بعضیا میگن چون تاج اصفهانی و قبلا تو سپاهان بوده هوای اونها رو داشته و ....
من فقط گفتم حرف زیاده ، اگه پشت سر استقلال میگن ، پشت سر بقیه هم هست ، اما میگم یه موردی ضد رقیب با یه دیدگاه خاص استدلال میکنیم در مورد تیم خودمون هم همین دیدگاه خاص رو داشته باشیم

این درسته. برای پاک شدن فوتبال باید تمام کسانی که حرف و حدیث پشتشونه بیارن رو کار و یکی یکیشون رو سوال و جواب کنن. تا زمانی که این کار رو نکنیم و فوتبال رو هم خصوصی نکنیم همین آش و کاسه.

aliiagh

عضو جدید
ولی خودمونیم .وقتی به این چشم به فوتبالمون نگاه می کنم و می بینم نتیجه بازی ها از قبل تقریبا مشخص شده دیگه دلم نمی خواد لیگ ایران رو نگاه کنم. لذت فوتبال تو مشخص نبودن نتیجشه.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
این درسته. برای پاک شدن فوتبال باید تمام کسانی که حرف و حدیث پشتشونه بیارن رو کار و یکی یکیشون رو سوال و جواب کنن. تا زمانی که این کار رو نکنیم و فوتبال رو هم خصوصی نکنیم همین آش و کاسه.

خوب مشکل اینه که فقط کسایی که حرف و حدیث پشتشونه مقصر نیستن ، شاید حتی کسایی مقصر باشن که حرف و حدیثی هم پشت سرشون نباشه
من یه بار نظر شخصیمو گفتم اینکه امیدوارم اگه قلعه نویی برای استقلال کاری کرده و با استفاده از تبانی برای استقلال جام آورده ، هم اون جام رو ازمون بگیرن ، هم بسته به تخلفش حتی ما رو بفرستن دسته پایین
اما مدام هر چی میشه نیام بگیم آی مافیای استقلال و قلعه نویی باعثش شدن

GAME_OVER

کاربر ممتاز
لدفن غریبه به این سوال جواب بده و بگه دروازه کجاست ؟ :d

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

بدورود
خب اون بازی که تو رشت برگزار شد هیچ اتفاق خاص و مشکوکی هم نداشت.
حالا حتماخلاف جهت خوردن های رودباریان رو میگی تبانی بوده.
نیلسون هم تو فینال حذفی 5تا خلاف جهت خورد و دوتا گل زاویه بسته
اگه اینجوری باشه که همه بازی ها رو میشه گفت تبانی بوده.
جالبه شما هم به چه حرف هایی استناد میکنید !
حالا چون حرف جلالی بوده میشه سند معتبر؟جلالی از این حرفا زیاد میزنه...
کاری با بقیه مربی های پرسپولیس ندارم ولی مطمئن باش دایی یه درصد ریگی به کفشش بود این مسائل رو عنوان نمی کرد.
در مورد حلافی هم که خودت جواب دادی دیگه
خودش دلیل قرص خوردنش رو نیمکت نشینی و بازی نکردن عنوان کرده حالا چرا باید به یه بازیکن نیمکت نشین پیشنهاد بدن؟

آخرین ویرایش:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
لدفن غریبه به این سوال جواب بده و بگه دروازه کجاست ؟ :d

فتوشاپه :D
امشبم بوفون تو 5 دقیقه 3 تا گل خورد ، عیبی نداره
39.9 متر یه وجب بالاتر نمیرم ;)
ببین تازه اون بازیکن خودشون سمت راست داره با دست اشاره میکنه که نزن بابا از اینجا که نمیشه

GAME_OVER

کاربر ممتاز
ببین تازه اون بازیکن خودشون سمت راست داره با دست اشاره میکنه که نزن بابا از اینجا که نمیشه
:w15:
ببین چه گلی بود که خودشونم فکر نمیکردن این گل رو بخورین
تازه این توپ از رو خونه ما هم رد شد منم گفتم کجا میری مگه میشه از اینجا بری تو دروازه رحمتی :D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15:
ببین چه گلی بود که خودشونم فکر نمیکردن این گل رو بخورین
تازه این توپ از رو خونه ما هم رد شد منم گفتم کجا میری مگه میشه از اینجا بری تو دروازه رحمتی :D

زمین کج بود تازه بادم میومده :D
این رحمتی جدیدا منو یاد ساشا ایلیچ میندازه، چه گلایی میخورد یادش بخیر
اما شوتش گرفت دیگه ، میثاق معمار زاده هم نمیتونست بگیرتش :D

aliiagh

عضو جدید
زمین کج بود تازه بادم میومده :D
این رحمتی جدیدا منو یاد ساشا ایلیچ میندازه، چه گلایی میخورد یادش بخیر
اما شوتش گرفت دیگه ، میثاق معمار زاده هم نمیتونست بگیرتش :D

یه سوال. نظرت راجع به اینکه رحمتی باید به تیم ملی دعوت بشه یا نشه چیه؟

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال. نظرت راجع به اینکه رحمتی باید به تیم ملی دعوت بشه یا نشه چیه؟

پارسال از امسال آماده تر بود
الان به نظرت خیلی بده ؟؟ اون توپ رو خیلی سخت میشد گرفت ، یا شاید هم اصلا نمیشد
با این حال فکر نکنم همین الان چیزی کم از رحمان احمدی داشته باشه ، هر چند پارسال بهتر بود هم از احمدی هم از الانش

aliiagh

عضو جدید
پارسال از امسال آماده تر بود
الان به نظرت خیلی بده ؟؟ اون توپ رو خیلی سخت میشد گرفت ، یا شاید هم اصلا نمیشد
با این حال فکر نکنم همین الان چیزی کم از رحمان احمدی داشته باشه ، هر چند پارسال بهتر بود هم از احمدی هم از الانش

کاری به آمادگیش ندارم. منظورم به خاطر دعواش با کی روش بود؟ تو حق رو به کدوم میدی؟

GAME_OVER

کاربر ممتاز
عزیزم دروازه همون جاست که ساشا جون واستاده بود محمود فکری شوت زد همتون گرخیدین همون جاست
فکر کنم با گل کریم باقری به طالب لو اشتباه گرفتی
==========================
ترکی که قهر کرده بود باز هم با بازی استقلال فولاد برگشت ..!!

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا مثلا در مورد سپاهان بعضیا میگن چون تاج اصفهانی و قبلا تو سپاهان بوده هوای اونها رو داشته و .... یا الان همه شاید بگن چرا از استقلال ، پرسپولیس ، تراکتور و .. امتیاز کم شد اما از سپاهان نه ؟؟

آخه بیشتر پشت سر سرخابی های تهران حرف و حدیثه .
در کل در این موضوع شکی که نیست فدراسیون فوتبال سالیان ساله که بطرف دو تا سوگلیش غش کرده!

خب اون بازی که تو رشت برگزار شد هیچ اتفاق خاص و مشکوکی هم نداشت.
حالا حتماخلاف جهت خوردن های رودباریان رو میگی تبانی بوده.
نیلسون هم تو فینال حذفی 5تا خلاف جهت خورد و دوتا گل زاویه بسته
اگه اینجوری باشه که همه بازی ها رو میشه گفت تبانی بوده.
جالبه شما هم به چه حرف هایی استناد میکنید !
حالا چون حرف جلالی بوده میشه سند معتبر؟جلالی از این حرفا زیاد میزنه...
کاری با بقیه مربی های پرسپولیس ندارم ولی مطمئن باش دایی یه درصد ریگی به کفشش بود این مسائل رو عنوان نمی کرد.
در مورد حلافی هم که خودت جواب دادی دیگه
خودش دلیل قرص خوردنش رو نیمکت نشینی و بازی نکردن عنوان کرده حالا چرا باید به یه بازیکن نیمکت نشین پیشنهاد بدن؟

چه جوری حرف جلالی معتبر نیست بعد دایی میگه غش کرده حرفش معتبره ؟!
دوباره میگم در این موضوع شکی که نیست فدراسیون فوتبال سالیان ساله که بطرف دو تا سوگلیش غش کرده !
این دایی هم عجب ادبیاتی تو دهنمون انداخته :D

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
چه جوری حرف جلالی معتبر نیست بعد دایی میگه غش کرده حرفش معتبره ؟!
دوباره میگم در این موضوع شکی که نیست فدراسیون فوتبال سالیان ساله که بطرف دو تا سوگلیش غش کرده !
این دایی هم عجب ادبیاتی تو زبونمون انداخته :D
میبینی که دایی با مدرک حرف زده.
ولی جلالی و بقیه فقط حرف مفت میزنن. کو مدرک؟
جلالی چند سال پیش هم گفت میداودی دوپینگ کرده که بعد بازی از حال رفته
ولی هیچکدوم از حرفاش رو ثابت نمیکنه...
حرف زدن خیلی راحته شما هم تو پست قبلی همه رو متهم کردی میبینی چقد راحت میشه حرف زد:D

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینی که دایی با مدرک حرف زده.
ولی جلالی و بقیه فقط حرف مفت میزنن. کو مدرک؟
جلالی چند سال پیش هم گفت میداودی دوپینگ کرده که بعد بازی از حال رفته
ولی هیچکدوم از حرفاش رو ثابت نمیکنه...
حرف زدن خیلی راحته شما هم تو پست قبلی همه رو متهم کردی میبینی چقد راحت میشه حرف زد:D

الان اگه جلالی علیه استقلال این حرفو زده بود مطمئن باش یه جور دیگه میگفتی.
حالا دایی بذار مدرکو جور کنه بعدا اینجوری بگو . البته باید مواظب باندبازی های رویانیان هم باشه که اونا یه وقت فاش نشه !!:redface:
یعنی شماها واقعا باور دارید که فدراسیون این همه سال هوای تیمتون نداشته ؟!!!
همینکه کارت قرمزتون زرد میشه ولی برای تیم ما یه اشتباه خیلی خیلی واضح تغییری نمیکنه این تبعیض نیست؟؟
یعنی فدراسیون فوتبال بدون هیچ غرضی تصمیم گرفت کارت شما رو زرد کنه بعد برای داماش بدون هیچ غرضی هیچ کار نمیکنه و دوباره همون داور برای بازی با استقلال میذاره و دو پنالتی بازم بدون هیچ غرضی برای ما نمیگیره؟! سرمربیتون خیلی راحت بخشیده میشه اونم بدون غرض بوده ؟ اون یکی تیمتون کاپیتانش زنگ بزنه فدراسیون بازی رو کلا عقب میاندازند !!! یعنی همه ای تصمیمات بصورت خیلی اتفاقی و بدون هیچ هدفی برای تیم شما و استقلال اتفاق میافته ؟!!!

یه لحظه اسم تمام این تیم ها رو فراموش کنید و اصلا فکر کنید تیم های یه لیگ خارجیه بعد نگاه کنید به قضیه , تبعیض نمیبینید ؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
الان اگه جلالی علیه استقلال این حرفو زده بود مطمئن باش یه جور دیگه میگفتی.
حالا دایی بذار مدرکو جور کنه بعدا اینجوری بگو . البته باید مواظب باندبازی های رویانیان هم باشه که اونا یه وقت فاش نشه !!:redface:
یعنی شماها واقعا باور دارید که فدراسیون این همه سال هوای تیمتون نداشته ؟!!!
همینکه کارت قرمزتون زرد میشه ولی برای تیم ما یه اشتباه خیلی خیلی واضح تغییری نمیکنه این تبعیض نیست؟؟
یعنی فدراسیون فوتبال بدون هیچ غرضی تصمیم گرفت کارت شما رو زرد کنه بعد برای داماش بدون هیچ غرضی هیچ کار نمیکنه و دوباره همون داور برای بازی با استقلال میذاره و دو پنالتی بازم بدون هیچ غرضی برای ما نمیگیره؟! سرمربیتون خیلی راحت بخشیده میشه اونم بدون غرض بوده ؟ اون یکی تیمتون کاپیتانش زنگ بزنه فدراسیون بازی رو کلا عقب میاندازند !!! یعنی همه ای تصمیمات بصورت خیلی اتفاقی و بدون هیچ هدفی برای تیم شما و استقلال اتفاق میافته ؟!!!

یه لحظه اسم تمام این تیم ها رو فراموش کنید و اصلا فکر کنید تیم های یه لیگ خارجیه بعد نگاه کنید به قضیه , تبعیض نمیبینید ؟
دایی مدارک رو داده قهرمانی هم به درک واصل شد.

عزیز من شما چرا مسائل رو با هم قاطی میکنی؟

کارت قرمز ما زرد شد این که خلاف قانون نیست.

تو برنامه نود هم گفتن که کار خلافی صورت نگرفته ولی حالا چرا برا تیم شما این تصمیم گرفته نشد ربطی به پرسپولیس نداره.

اون یکی تیممون؟! ما یه تیم بیشتر نداریم :D

در مورد استقلال هم من نظری ندارم.

بالا