بنده هم علاقه ای به ادامه بحث ندارم.و همینطور میگی رویانیان ادم فاسدی هست و من میگم از فساد های فوتبالیش بگو و شما میگی قبل فوتبال فساداش زیاد بوده!!!و بنظرم این جور حرفا منطقی نیست!!!
ولی در مورد رویانیان همینکه این آقا پارسال بازی رفت داماش - پرسپولیس ( در رشت ) رو با استاندار وقت غیربومی گیلان ( که اتفاقا مازندرانی هم بود ) لابی میکنه که بازی رو به ورزشگاه سردارجنگل انتقال پیدا کنه (در صورتی که باشگاه میزبان (داماش ) ورزشگاه عضدی رو معرفی میکنه ) و به خودش این اجازه رو میده که با عوامل غیرفوتبالی ورزشگاه میزبان رو تغییر بده خودش نشانه ی عوامل پشت پرده ای هست که این آقا ازش برای نتیجه گرفتن پرسپولیس استفاده میکنه!
تو کجای دنیا تیم مهمان میاد ورزشگاه میزبان تعیین میکنه رو دیگه خدا میدونه!
فکر میکنم تا الان دو مورد از دخالت های رویانیان رو حداقل در باشگاه داماش گفتم که با عوامل غیر فوتبالی یا ورزشگاه رو تعیین میکنه و یا با پول , پشت پرده قصد تغییر میزبانی رو میکنه ولی دیگه نمیخواید این موارد رو به عنوان کارهای غیرقانونی مدیرعامل تیمتون بپذیرید مشکلی نیست.
ولی اینو مطمئنم اگر الان تیم رقیبتون استقلال مدیرعاملش این کارها رو انجام داده بود الان چه حرفها و تبانی هایی رو به عوامل اون تیم نچسبونده بودید.
منظور شما رو از این پاراگراف متوجه نمیشم.این الان جواب کدوم حرف من بود؟در ضمن مدیریت تو پرسپولیس و استقلال با مدیریت تو تیمای مثل سپاهان و داماش خیلی فرق میکنه.
اگه شما دقت کنید تو هر کشوری یک سری از تیمها نماد کشوراشون هستند.مثلا بارسا -رئال تو اسپانیا- میلان اینتر یوونتوس تو ایتالیا- و.... یعنی بازیهای این تیمها با هم بیشتر تو چشم دنیا هست .تو ایرانم پرسپولیس و استقلال اینطوریند.البته سپاهان هم داره نزدیک میشه ولی چون تماشاگراش زیاد نیست فعلا داره اعتبار جمع میکنه و پول خرج میکنه تا خودشو نشون بده.تراکتورم تقریبا داره به این جمع اضافه میشه که خصوصا آیتم تماشاگر خیلی به کمکش اومده
تازه اینو بگم که تیمای معتبر خارجی تو شهرای خودشون اعتبار داند ولی پرسپولیس و استقلال تو هر شهری که میرند بازم طرفدار زیاد دارند .پس این 2 تا با هیچ تیمی تو ایران قابل قیاس نیستند
به قول یکی شما از امسال بازی های نفت تهران رو بیست سال پخش زنده کنید ببینید اونها هم طرفدار زیادی پیدا میکنند.
آفرین این جمله رو خیلی خوب اومدید.تازه اینو بگم که تیمای معتبر خارجی تو شهرای خودشون اعتبار داند ولی پرسپولیس و استقلال تو هر شهری که میرند بازم طرفدار زیاد دارند .پس این 2 تا با هیچ تیمی تو ایران قابل قیاس نیستند

اونجا هر کی دیار خودش براش مهمه ولی اینجا آدمها میگن گور پدر دیار خودم .
موفق باشید.