كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
و همینطور میگی رویانیان ادم فاسدی هست و من میگم از فساد های فوتبالیش بگو و شما میگی قبل فوتبال فساداش زیاد بوده!!!و بنظرم این جور حرفا منطقی نیست!!!
بنده هم علاقه ای به ادامه بحث ندارم.
ولی در مورد رویانیان همینکه این آقا پارسال بازی رفت داماش - پرسپولیس ( در رشت ) رو با استاندار وقت غیربومی گیلان ( که اتفاقا مازندرانی هم بود ) لابی میکنه که بازی رو به ورزشگاه سردارجنگل انتقال پیدا کنه (در صورتی که باشگاه میزبان (داماش ) ورزشگاه عضدی رو معرفی میکنه ) و به خودش این اجازه رو میده که با عوامل غیرفوتبالی ورزشگاه میزبان رو تغییر بده خودش نشانه ی عوامل پشت پرده ای هست که این آقا ازش برای نتیجه گرفتن پرسپولیس استفاده میکنه!
تو کجای دنیا تیم مهمان میاد ورزشگاه میزبان تعیین میکنه رو دیگه خدا میدونه!
فکر میکنم تا الان دو مورد از دخالت های رویانیان رو حداقل در باشگاه داماش گفتم که با عوامل غیر فوتبالی یا ورزشگاه رو تعیین میکنه و یا با پول , پشت پرده قصد تغییر میزبانی رو میکنه ولی دیگه نمیخواید این موارد رو به عنوان کارهای غیرقانونی مدیرعامل تیمتون بپذیرید مشکلی نیست.
ولی اینو مطمئنم اگر الان تیم رقیبتون استقلال مدیرعاملش این کارها رو انجام داده بود الان چه حرفها و تبانی هایی رو به عوامل اون تیم نچسبونده بودید.

در ضمن مدیریت تو پرسپولیس و استقلال با مدیریت تو تیمای مثل سپاهان و داماش خیلی فرق میکنه.
اگه شما دقت کنید تو هر کشوری یک سری از تیمها نماد کشوراشون هستند.مثلا بارسا -رئال تو اسپانیا- میلان اینتر یوونتوس تو ایتالیا- و.... یعنی بازیهای این تیمها با هم بیشتر تو چشم دنیا هست .تو ایرانم پرسپولیس و استقلال اینطوریند.البته سپاهان هم داره نزدیک میشه ولی چون تماشاگراش زیاد نیست فعلا داره اعتبار جمع میکنه و پول خرج میکنه تا خودشو نشون بده.تراکتورم تقریبا داره به این جمع اضافه میشه که خصوصا آیتم تماشاگر خیلی به کمکش اومده
تازه اینو بگم که تیمای معتبر خارجی تو شهرای خودشون اعتبار داند ولی پرسپولیس و استقلال تو هر شهری که میرند بازم طرفدار زیاد دارند .پس این 2 تا با هیچ تیمی تو ایران قابل قیاس نیستند
منظور شما رو از این پاراگراف متوجه نمیشم.این الان جواب کدوم حرف من بود؟
به قول یکی شما از امسال بازی های نفت تهران رو بیست سال پخش زنده کنید ببینید اونها هم طرفدار زیادی پیدا میکنند.

تازه اینو بگم که تیمای معتبر خارجی تو شهرای خودشون اعتبار داند ولی پرسپولیس و استقلال تو هر شهری که میرند بازم طرفدار زیاد دارند .پس این 2 تا با هیچ تیمی تو ایران قابل قیاس نیستند
آفرین این جمله رو خیلی خوب اومدید. ;)
اونجا هر کی دیار خودش براش مهمه ولی اینجا آدمها میگن گور پدر دیار خودم .

موفق باشید.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

خخخ

آره گور پدرشون

منم دیارم واسم مهمه ...دیارمو دوس دارم .....دیارم تو قلبمه

من دیارم پرسپولیسه ولا غیر

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده هم علاقه ای به ادامه بحث ندارم.
ولی در مورد رویانیان همینکه این آقا پارسال بازی رفت داماش - پرسپولیس ( در رشت ) رو با استاندار وقت غیربومی گیلان ( که اتفاقا مازندرانی هم بود ) لابی میکنه که بازی رو به ورزشگاه سردارجنگل انتقال پیدا کنه (در صورتی که باشگاه میزبان (داماش ) ورزشگاه عضدی رو معرفی میکنه ) و به خودش این اجازه رو میده که با عوامل غیرفوتبالی ورزشگاه میزبان رو تغییر بده خودش نشانه ی عوامل پشت پرده ای هست که این آقا ازش برای نتیجه گرفتن پرسپولیس استفاده میکنه!
تو کجای دنیا تیم مهمان میاد ورزشگاه میزبان تعیین میکنه رو دیگه خدا میدونه!
فکر میکنم تا الان دو مورد از دخالت های رویانیان رو حداقل در باشگاه داماش گفتم که با عوامل غیر فوتبالی یا ورزشگاه رو تعیین میکنه و یا با پول , پشت پرده قصد تغییر میزبانی رو میکنه ولی دیگه نمیخواید این موارد رو به عنوان کارهای غیرقانونی مدیرعامل تیمتون بپذیرید مشکلی نیست.
ولی اینو مطمئنم اگر الان تیم رقیبتون استقلال مدیرعاملش این کارها رو انجام داده بود الان چه حرفها و تبانی هایی رو به عوامل اون تیم نچسبونده بودید.

منظور شما رو از این پاراگراف متوجه نمیشم.این الان جواب کدوم حرف من بود؟
به قول یکی شما از امسال بازی های نفت تهران رو بیست سال پخش زنده کنید ببینید اونها هم طرفدار زیادی پیدا میکنند.

موفق باشید.

بنده علاقه نداشتنم برای بحث به دلیل تکراری بودن نظرات شما هستش نه دلیل شخصی!!!

بنظرم اینکه پیشنهاد داده میشه ورزشگاه مخل بازی تغییر بکنه اسمش تبانی نیست.تبانی وقتی میتونست اتفاق بیوفته که این قضیه تو تغییر نتیجه تعیین کننده باشه.در خالی که اگه اشتباه نکنم پرسپولیس اون بازی رو باخت.تغییر ورزشگاه میتونه یه پیشنهاد باشه نه لابی و تبانی!!! در ضمن من بازم میگم که رویانیان پاک پاک نیست و مورد داشته ولی اینطور که شما ازش بد میگی نیست و این دلیلت از دید من دلیل موجهی برای فاسد بودن این آقا نیست!!! و البته من دوست دارم موردهای دیگه این آقا رو بدونم.چون جوری که شما ازش بد میگی مطمئنا یه 100- 200 تا مورد ازش دارید!!!

در مورد کارهای فتخ الله زاده شما بهتره این تاپیک رو زیرو رو کنید تا ببینید از این مواردی که برای شما تبانی و فساد محسوب میشه آیا من نظری دادم یا نه.در خالی که مطمئنا فتح الله زاده هم ازین کارا کرده.ولی چون از دید من نباید روی این چیزای کوچیک حساس باشی و در اصل باید دنبال اصل مطلب بود.پس بهتره الکی به من از این انگ ها نزنی که خوب نیست !!!

در مورد پاراگرافی که اشاره میکنی مجبور شدم توضیخات بیتری بدم تا کمی روشن بشید که تو ایران هیچ تیمی با پرسپولیس و استقلال قابل قیاس نیست.و اگرم کسی نقض کنه یه جورایی چشماشو رو واقعیت بسته
و مثال هم زدم که تو هر کشوری تیمهایی هستند که نماد اون کشور هستند.اینو اگه نمیخواین میتونید قبول نکنید مشکلی نداره.چون بالاخره به تیمت تعصب داری.ولی خب این عین واقعیت هستش.

بازیهای نفت رو 20 هفته که سهل هستش .20 فصلم نشون بدن فرقی نمیکنه.نمونش چند سال پیش که استیل آذین یه جورایی بهترین بازیکنارو در اختیار داشت و کادرشم که پروین و...
ولی آیا بازیهای این تیم بیشتر از 100-200 تا تماشاگر داشت؟!!تازه اون فصلم که پرسپولیس واقعا ضعیف شده بود .!! عزیز من این علاقه مندی ها قلبی هست نه پخش مستقیمی!!

در آخرم بگم که اینکه مثلا یه رشتی میاد طرفدار پرسپولیس میشه کسی مجبورش نکرده که پرسپولیسی بشه.علاقه قلبی داشته.ااینکه از جمله گر بابای دیارم استفاده میکنی خوب نیست.به نظرم این وظیفه مسئولای شهرتون هست که کمی به جای اینکه فکر جیبشون باشند فکر شهر و تیمشون باشند.کاری که شهرای تبریز و اصفهان دارند میکنند.اونوقت کمی شرایط تیما بهتر میشه ولی بازم میگم باید قبول کرد همونطور تو اسپانیا رئال -بارسلون یه چیز دیکند.تو ایرانم پرسپولیس - استقلال هم یه چیز دیگند

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
1-به پرسپولیسیه میگن چطوری ازمس سرچشمه ثانیه 8، گل خوردین گفت این که بدتر از شکست تو دربی 4 بار پشت سر هم بدون گل زده نیست که

2-برنامه دایی برای شکرگذاری نتیجه بازی با استقلال:

باخت با اختلاف 3 گل:سجده شکر+امام زاده صالح

باخت با اختلاف2 گل:سجده شکر+امام زاده داوود

باخت با اختلاف 1گل:سجده شکر دسته جمعی+مشهد مقدس

مساوی:نماز شکر 12میلیونی همراه همه ی قرمز ها+ مکه

3-آدما کلا دو دستن:1-یا درزندگی به جایی میرسند2-یا طرفدار پرسپولیس میشن

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
در آخرم بگم که اینکه مثلا یه رشتی میاد طرفدار پرسپولیس میشه کسی مجبورش نکرده که پرسپولیسی بشه.علاقه قلبی داشته.ااینکه از جمله گر بابای دیارم استفاده میکنی خوب نیست.به نظرم این وظیفه مسئولای شهرتون هست که کمی به جای اینکه فکر جیبشون باشند فکر شهر و تیمشون باشند.کاری که شهرای تبریز و اصفهان دارند میکنند.اونوقت کمی شرایط تیما بهتر میشه ولی بازم میگم باید قبول کرد همونطور تو اسپانیا رئال -بارسلون یه چیز دیکند.تو ایرانم پرسپولیس - استقلال هم یه چیز دیگند

نه اتفاقا علاقه قلبی نیست. چون از بچگی بهش گفتند استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟ اونم فکر کرده یا آبی باید باشه یا قرمز .
وبعد با توجه به اینکه از چه رنگی خوشش میاد یا کدوم تیم صدر جدول بوده تیم مورد نظرش رو انتخاب کرده.
اون جمله قرمز رنگ هم نقل قول از کسی بود وگرنه من برای دیارمون از چنین واژگانی هیچ وقت استفاده نمیکنم :smile: .

بدرود

آخرین ویرایش:

aliiagh

عضو جدید
1-به پرسپولیسیه میگن چطوری ازمس سرچشمه ثانیه 8، گل خوردین گفت این که بدتر از شکست تو دربی 4 بار پشت سر هم بدون گل زده نیست که

2-برنامه دایی برای شکرگذاری نتیجه بازی با استقلال:

باخت با اختلاف 3 گل:سجده شکر+امام زاده صالح

باخت با اختلاف2 گل:سجده شکر+امام زاده داوود

باخت با اختلاف 1گل:سجده شکر دسته جمعی+مشهد مقدس

مساوی:نماز شکر 12میلیونی همراه همه ی قرمز ها+ مکه

3-آدما کلا دو دستن:1-یا درزندگی به جایی میرسند2-یا طرفدار پرسپولیس میشن

دوست عزیز من پرسپولیسی هستم اما یادت باشه سوای هر رنگ و تیمی ما همه ایرانی هستیم و همه همدیگه رو دوست داریم. نمی دونم چند صفحه پیش رو خوندید یا نه ولی قرار شد که کل کل کنیم اما توهین نکنیم. تو این جمله آخرتون که گفتید آدما دو دسته اند و ....... این جمله اوج بی احترامیه. اگر که از قرار این تاپیک باخبر نبودید که هیچ ولی اگه میدونستید و باز هم از روی عمد گفتید فقط می توان گفت : ( با نوع برخوردهاست که می توان به شخصیت آدم ها پی برد) .

darab64

عضو جدید
الفرناز هم مثل هميشه كيسه كشا رو قال گذاشت و رفت پي خوش گذرونيش
يه بار به بهانه پول عربا يه بار به خاطر تيام اين دفعه هم به بهانه مربيگري تيمو وسط فصل ول كرد به امان خدا
طرفداراشونم كه سرشونو كردن زير برف نميدونن از كجا دارن ميخورن... اي ساده اند
:D
استارت قهرمانيشون هم خيلي باحال بودااااا روشن نشده خاموش شد :biggrin:

aliiagh

عضو جدید
الفرناز هم مثل هميشه كيسه كشا رو قال گذاشت و رفت پي خوش گذرونيش
يه بار به بهانه پول عربا يه بار به خاطر تيام اين دفعه هم به بهانه مربيگري تيمو وسط فصل ول كرد به امان خدا
طرفداراشونم كه سرشونو كردن زير برف نميدونن از كجا دارن ميخورن... اي ساده اند
استارت قهرمانيشون هم خيلي باحال بودااااا روشن نشده خاموش شد :biggrin:

راستی این بار چندم بود که خداحافظی کرد؟؟ اگه اشتباه نکنم قبلا هم خداحافظی کرده بود نه؟ البته دقیقا یادم نیست.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
فقط امیدوارم که دوپینگ نکرده باشه و خداحافظی بخاطر دوپینگ نبوده باشه... :D

challenger_69

عضو جدید
قابل توجه هواداران سینه‌چک مجیدی؛ فرهاد با 7هزار نفر برگشت، با 6هزار نفر رفت

قابل توجه هواداران سینه‌چک مجیدی؛ فرهاد با 7هزار نفر برگشت، با 6هزار نفر رفت

هواداران استقلال در فضای مجازی و کری‌های شفاهی معمولا متلک‌های زیادی برای زقبای پرسپولیسی دارند و دست به شعار ساختن‌شان هم خیلی خوب است. آنها تا آستانه دعوا و کتک‌کاری با هواداران رقیب کل‌کل می‌کنند و بیش از همه از عدد4 که فرهاد مجیدی مبدع آن بود مایه می‌گذارند. اخباری مربوط به مجیدی همیشه پرمخاطب بوده و استقلالی‌ها حتی او را از خود استقلال هم بیشتر دوست دارند. حتی از او به عنوان تنها کسی یاد می‌شود که می‌تواند جای قلعه‌نویی را روی نیمکت آبی‌ها بگیرد و در عین حال از حمایت کامل سکوها هم برخوردار باشد و حاشیه‌هایی که دامن بقیه مربیان این تیم را در غیاب قلعه‌نویی گرفت متوجه او نشود.
این‌ها همگی دلایل کافی برای پر شدن ورزشگاه در روز خداحافظی فرهاد مجیدی با این محبوبیت افسانه‌ای بود. اما هم استقلال هم مجیدی غریبانه این روز مهم را سپری کردند و تعداد تماشاگران استقلال در خوش‌بینانه‌ترین حالت در بازی با مس به 6هزار نفر می‌رسید. جالب و البته تاسف‌بار‌تر اینکه وقتی مجیدی با آن همه سر و صدا به استقلال برگشت که اتفاقا در بازی با همین تیم مس کرمان بود، هم فقط هفت هزار نفر به ورزشگاه آزادی رفته بودند، طوری که انگار استقلال در این بازی و آن بازی محروم از تماشاگر بود. حتما این را هم در نظر بگیرید که هواداران در آن روز چقدر از برگشتن مجیدی خوشحال بودند و دیروز هم چقدر ناراحت بودند.
البته همه این سینه‌چاکی‌ها برای بازیکن محبوب‌شان فقط محدود به فضای فیس‌بوک و کامنت‌های سایت‌های خبری و کری‌های شفاهی است و هوادار استقلال معمولا به خودش زحمت نمی‌دهد بازی‌های تیم محبوبش را که به خاطر آن با هوادار رقیب حتی دست به یقه هم می‌شود از نزدیک و در ورزشگاه خاطره‌انگیز آزادی تماشا کند.
مگر مسابقه‌ای مهم‌تر از بازگشت مجیدی و خداحافظی او برای شماها وجود داشت که انرژی و پول‌تان را صرفه‌جویی کردید برای آن بازی مهم‌تر؟ یادتان باشد که خداحافظی مهدوی‌کیا و اولین بازی علی کریمی هنگام بازگشت به پرسپولیس (در زمان قطبی) صد هزار هوادار به ورزشگاه آزادی رفته بودند و این را هم از یاد نبرید که پرسپولیس در همه این سال‌ها از صدر جدول دور بود و حتی سهمیه آسیایی را هم نمی‌گرفت.
هواداری زحمت هم دارد و فقط به کلیک کردن و کامنت گذاشتن و چهار تا جمله سر هم کردن نیست. استقلالی‌ها اگر بازی خداحافظی‌ای برای فرهاد مجیدی وجود داشته باشد، باید حسابی تلافی کنند و برای بازیکن محبوب‌شان سنگ تمام بگذارند.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
هواداران استقلال در فضای مجازی و کری‌های شفاهی معمولا متلک‌های زیادی برای زقبای پرسپولیسی دارند و دست به شعار ساختن‌شان هم خیلی خوب است. آنها تا آستانه دعوا و کتک‌کاری با هواداران رقیب کل‌کل می‌کنند و بیش از همه از عدد4 که فرهاد مجیدی مبدع آن بود مایه می‌گذارند. اخباری مربوط به مجیدی همیشه پرمخاطب بوده و استقلالی‌ها حتی او را از خود استقلال هم بیشتر دوست دارند. حتی از او به عنوان تنها کسی یاد می‌شود که می‌تواند جای قلعه‌نویی را روی نیمکت آبی‌ها بگیرد و در عین حال از حمایت کامل سکوها هم برخوردار باشد و حاشیه‌هایی که دامن بقیه مربیان این تیم را در غیاب قلعه‌نویی گرفت متوجه او نشود.
این‌ها همگی دلایل کافی برای پر شدن ورزشگاه در روز خداحافظی فرهاد مجیدی با این محبوبیت افسانه‌ای بود. اما هم استقلال هم مجیدی غریبانه این روز مهم را سپری کردند و تعداد تماشاگران استقلال در خوش‌بینانه‌ترین حالت در بازی با مس به 6هزار نفر می‌رسید. جالب و البته تاسف‌بار‌تر اینکه وقتی مجیدی با آن همه سر و صدا به استقلال برگشت که اتفاقا در بازی با همین تیم مس کرمان بود، هم فقط هفت هزار نفر به ورزشگاه آزادی رفته بودند، طوری که انگار استقلال در این بازی و آن بازی محروم از تماشاگر بود. حتما این را هم در نظر بگیرید که هواداران در آن روز چقدر از برگشتن مجیدی خوشحال بودند و دیروز هم چقدر ناراحت بودند.
البته همه این سینه‌چاکی‌ها برای بازیکن محبوب‌شان فقط محدود به فضای فیس‌بوک و کامنت‌های سایت‌های خبری و کری‌های شفاهی است و هوادار استقلال معمولا به خودش زحمت نمی‌دهد بازی‌های تیم محبوبش را که به خاطر آن با هوادار رقیب حتی دست به یقه هم می‌شود از نزدیک و در ورزشگاه خاطره‌انگیز آزادی تماشا کند.
مگر مسابقه‌ای مهم‌تر از بازگشت مجیدی و خداحافظی او برای شماها وجود داشت که انرژی و پول‌تان را صرفه‌جویی کردید برای آن بازی مهم‌تر؟ یادتان باشد که خداحافظی مهدوی‌کیا و اولین بازی علی کریمی هنگام بازگشت به پرسپولیس (در زمان قطبی) صد هزار هوادار به ورزشگاه آزادی رفته بودند و این را هم از یاد نبرید که پرسپولیس در همه این سال‌ها از صدر جدول دور بود و حتی سهمیه آسیایی را هم نمی‌گرفت.
هواداری زحمت هم دارد و فقط به کلیک کردن و کامنت گذاشتن و چهار تا جمله سر هم کردن نیست. استقلالی‌ها اگر بازی خداحافظی‌ای برای فرهاد مجیدی وجود داشته باشد، باید حسابی تلافی کنند و برای بازیکن محبوب‌شان سنگ تمام بگذارند.

حکایت استقلال و پرسپولیس درست مثل حکایت بارسا و رئال در اسپانیا هست. تیمی که پشتش فلسفه نباشه، نباید انتظار داشت در بهترین حالت ممکنش هم تماشاگر زیادی رو به ورزشگاه بیاره ولی تیمهایی مثل بارسا و پرسپولیس که پشتشون یه فلسفه سیاسی یا ورزشی قرار داره در بدترین حالتشون هم که باشن از بهترین حالت تیم رقیبشون بیشتر تماشاچی دارن!

دزد دریایی

عضو جدید
گور پدر خوزستان با مسولینش...اصلا ربطی نداره این حرفا

بنده افتخار میکنم که پرسپولیسی ام وبا پرسپولیس زندگی میکنم.....پرسپولیس تیمم نیست کشورمه

من کشورم پرسپولیسه و پرسپولیسی بودن هم لیاقت میخواد که هر کس نداره

برو با داماش شهر بارانت خوش باش در ضمن زیبایی داماش ربطی نداره به تیم سوووووووووراخش......

داداش ماهم جونمونوبراپرسپولیس میدیم امابچه خوزستانیم بی احترامی نکن لطفا

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش ماهم جونمونوبراپرسپولیس میدیم امابچه خوزستانیم بی احترامی نکن لطفا

بی احترامی نکردم واقعیت رو گفتم در ضمن به مسولینش بود منظورم..اگه مسولین خوزستان از خانوادت هستن و یا اشنا شرمنده اگرم با پارتی رفتی سر کار یا ... حق داری دفاع کنی.

از همه دوستان چ پرسپولیسی چ استقلالی معذرت میخوام چون

شرمنده بی ربط بود این پست خواستم جواب بدم

aliiagh

عضو جدید
ن ک اختاپوس شما خداحافظی نکرد دوباره رفت اومد

ببخشید میشه بفرمایید اختاپوس کیه؟؟؟ چون من نه بازیکن استقلال و نه بازیکن پرسپولیس و نه هیچ بازیکن و شخص دیگه ای رو با یه چنین القابی صدا نمی زنم به همین خاطر نمی دونم مخاطب مورد نظر شما کیه.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ؟؟
ﻧﻪ ! ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ؟ !
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺗﯿﻤﯽ ﺩﺭ ﻟﯿﮓ ﯾﺎﻓﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ "6" ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺧﯿﺮ ﺧﻮﺩ "6" ﺍﻣﺘﯿﺎﺯ ﮐﺴﺐ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺍﻭﻥ ﺗﯿﻤﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ "6" ﺑﺎﺯﯼ "6" ﮔﻞ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ؟
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﺍﻭﻥ ﺗﯿﻤﻪ ﮐﻪ " 6x2 " ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻓﻘﻂ "6" ﺗﺎ ﺑﺎﺯﯾﺶ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻩ؟
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺗﻤﺎﺷﺎﭼﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺭﻗﻪ ﺧﻔﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ ! ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﻭﻥ ﺗﯿﻤﻪ ﺭﻓﺖ ﻭﺭﺯﺷﮕﺎﻩ "6"ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﺑﻮﺩﻩ؟
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﻭﻥ ﺗﯿﻤﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﺟﺪﻭﻝ ﺭﺩﻩ ﺑﻨﺪﯼ "6" ﺍﺳﺖ؟؟

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اس تق لولی آقا تو ورزشگاه آزادی بازی پرسپولیس کبیر و ستارگان میلان حتما بیاید ها .. از این موقعیت ها دیگه گیرتون نمیاد ها ...:دی

لینک خبر در وب سایت رسمی باشگاه میلان :

http://www.acmilan.com/en/news/show/144795

عاقا من یه مقدار انگلیسیم ضعیفه، بچه ها راهنمایی کنید
دقیقا کجاش نوشته؟
پایین اون قسمت که گفته پرسپولیس رفته اتاق افتخارات میلان رو دیده، یا بالاش؟

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من یه مقدار انگلیسیم ضعیفه، بچه ها راهنمایی کنید
دقیقا کجاش نوشته؟
پایین اون قسمت که گفته پرسپولیس رفته اتاق افتخارات میلان رو دیده، یا بالاش؟
یاسین یعنی میخوای بگی بازی شایعه است؟..:دی

بالا