اوه. من مانکنم پس!از مانکنم بهترم.ولی عمه من میگفتن از عدد آخره قدت 10 تا کم کن اون وزنه مانکنیت میشه. والا که هم.ن عدد آخره قدت وزنه مطلوبته
مثال: قد 1.60 مانکنیش میشه 50 کیلو و طبیعیش میشه 60 کیلوََ
سلامسلام من وارد این سایت شدم اما نمیدونم باید کدوم قسمت جدول و برم تا وزنم مشخص بشههههههه؟؟ چجوریه ؟؟
سلام
من خودم که آدرس سایت رو زدم یه چیزی اومد برای دانلود
دانلودش کردم
با kmplayer اجرا شد
همه چیزشم فارسی
من کاملا نرمالم خدا رو شکر
شاخص جرمی چیه ؟[/
QUOTE]
خودمم نمیدونم چیه
حاضرم هرچی چربی دارم به مزایده بزارمبابا لارج
شدم 70 دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری پسبزتان هستیم اضافه وزن شمارا با تمام وجود پذیراییم
به به!![]()
دوستان اعتماد ب نفس کاذبه زیاد جدی نگیرین!![]()
نامرد یعنی دروغ میگن
مدیر مدیره ..خود مدیرهشما از نظر چاقی و لاغری کاملا نرمال هستید![]()
مدیر تالار پزشکی نرمال نباشه کی باشه
قربونت تو لاغر نیستی نحیفی.سلام. منم 48 ام میگه لاغرم میگه باید بین 56 تا 67 باشم. خیلی یه که. اونطوری آدم چاق میشه . همینطوری به نظرم متعادلم. این چی میگه؟ واقعا درسته؟ یه خورده به نظرم زیادی میگه ها..48 کیلو برای قد رشید تو خیلی کمه
تو در همه چی بی نظیری گلاب جونممنم کاملا نرمال بودم..نه یک کیلو کم نه یک کیلو زیاد....خوشبحالم...![]()
شما اسنثنا هستیاین زیاد قابل قبول نیست چون عمده وزن بدن شامل استخوان هم میشه مثلا تراکم استخوان من بسیار بالاست وزنم 105 قدم 180 این دلیلی بر چاقی من نیست که درحالی که از نظر دکترا من ایده الامبعید میدونم دکتری قبول کنه وزن و قد شما باهم میخونه..احتمالا شما ورزشکار حرفه ای باشی
تو ابگوشتو بگیر بده به من.الکی بگو خوردم.چرا با مردم دعوا میکنیمن 7 تا 17 کیلو وزن کم دارم آخی نحیف تشریف داشتم
بهم گفت شما باید آبگوشت بخورید منم گفتم عمرا گفت پس با این روال تضمین نمیکنم زنده بمونی بدبخت 7 کیلو وزن کم داری
خلاصه با سایته دعوام شد اومدم بیرون![]()
نمیدونم چیه...با این وزن و قد الان تو مردی ولی هنوز داغی نفهمیدیشاخص جرمی چیه؟ من 18 بود شاخصم. نفهمیدم یعنی چی. من قدم 164 و وزنم 48 . ولی لاغز به نظر نمیام. این میگه لاغرم![]()
برمنکرش لعنت..خب من حسودیم شد اونه همه مو دیدمخوب مگه چیه؟ مو که خوبه....
من دوست دارم چاق بشم اما نمیشم
دنبال چاقی نباش که اگه استارت بخوره به سختی بتونی جلوشو بگیریبرای من وزن 61 زد ولی دکتر 68 یا کمتر و گفت ولی خودم 74 و میپسندم چون از این که خیلی لاغر و بدون گوشت بشه تنم خوشم نمیاد
فکر میکردم باید اسکلت باشیسلام
شما لاغرهستید...ماماااااااااااااااااااااااان
مرسی ونوس جوننننننننننننننننننننننننننننننننن
این فرمول قدیمی شده .قبلا برای خانمها قد منهای 110 وزن مطلوب حساب میشد و برای اقایون قد منهای 100 یهنی همینی که عمه شما گفتندولی عمه من میگفتن از عدد آخره قدت 10 تا کم کن اون وزنه مانکنیت میشه. والا که هم.ن عدد آخره قدت وزنه مطلوبته
مثال: قد 1.60 مانکنیش میشه 50 کیلو و طبیعیش میشه 60 کیلوََ
بنده خدا که گفته بین 56تا 65 نرماله و کمتر و بیشتر از این لاغر و چاق هستی.از کجا کمبود و زیادبود وزنو بفهمیم؟ واسه من نوشته شما لاغر هستید. وزن مطلوب برای قد شما 56 تا 66 است. وزن جرمی 19. ولی کم و زیادشو ننبشته که!
خدا از سر تقصیرات شما بگذرهخدا منو بیامرزه من رو به موتم
از وزن ایده آلم 6 کیلو کمترم
اون چشماش ضعیفه از نظر من شما 20 کیلویی اضافه وزن داری..زیادی خوشبحالت نشهما که سر درنیاوردیم !
نوشته شما اضافه وزن دارید ولی چاق نیستید ! ولی وزن مناسب که نوشته من چیزی حدود 11 کیلو اضافه وزن دارم !! پس چاق یعنی چی ؟؟
وای خدا جون یعنی باید 11 کیلو وزن کم کنم !![]()
دوباره امتحان کنبرای من فایلش باز نمیشه![]()
اصلا راه نداره ..حرفشم نزن باید بریمن باید 12 کیلو چاق شم
من خودمو کشتم 3 کیلو رفت رو وزنم
کی میره این همه راهو