سلام
معنی lockdown یا lock down یا lock-down چی میشه ؟
بی نهایت ممنون
سلام
خسته نباشین
چرا تو پستای تاپیک 1100 واژم تو امضام بین لغات فاصله می افته
اولش اینطوری نیست
ممنونم
سلام میشه واسه زبان ارشد ازچی شروع کنم که لغت زائدش کم باشه .سوالات کنکوراخیر خوبه یا 504 بخونم؟
سلام
سه مورد زیر رو معنی میده
1. The confinement of prison inmates to their cells as a security measure following a disturbance in the prison.
2. A prison, especially a high-security one.
3. A device that secures a piece of equipment, especially a computer, so that it cannot be moved or stolen.
لطف میکنید معنیش رو هم بزارید
متن مقاله تون رو بذارید دوست من. هر کسی بتونه کمک می کنهای بابا یعنی هیشکی نیس؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش من در مورد چینی هیچی نمیدونم.سلام . می خواستم بدونم یادگیری دو زبان مثل انگلیسی و چینی بصورت هم زمان ایرادی داره؟ با احتساب اینکه من زبان انگلیسی رو در حد متوسط رو به بالا یاد دارم.. ولی می خوام هر دوش رو با نرم افزار رزتا پیش برم.
سلام
چندتا لغت تخصصی دارم که توی دیکشنری های تخصصی معنیشو پیدا نکردم، سایت Online یی سراغ دارید که دیکشنری انگلیسی به انگلیسی قوی ای باشه، یا اینکه باید دنبال یه چیزی مثله فرهنگ معین در زبان انگلیسی باید بگردم؟![]()
معنی این جمله هم نمیدونم :منطقه وست اند در ونکوو ؟ یا باید بگم منطقه انتهای شرقی ونکوور؟!
West End district in Vancouver, BC has a main street spine that runs in a U-shaped loop through the 480 acre district.
BC معنی قبل میلاد مسیح میده؟
...................................................................................................
North Beach in San Francisco combines a main street styled commercial street along Columbus Avenue with more civic and community uses surrounding Washington Square, the major community gathering space. View corridors to the San Francisco Bay, Marin hills, and urban landmarks add to the urban experience. About 53 people per acre live in the 512 acre North Beach/Chinatown zoneاینو معنی کردم، اما نمیدونم درست باشه! =====>
ساحل شمالی در سانفرانسیسکو،یک خیابانی اصلی { با کاربری، م} (styled ) تجاری در امتداد خیابان کلمبوس را با اطراف میدان واشنگتن که مدنی تر و مردی تر (more civic and community uses ) است ، در هم می آمیزد . تماشای راهروهای { معنی خلیج هم میدهد ، م } {منتهی به} خلیج سانفرانسیسکو (corridors to the San Francisco Bay ) ، تپه های مارین ، و نشانه های شهری به تجربه شهری می افزاید . حدود 53 نفر در هر هکتار ، در 512 هکتار ِ منطقه ی ساحلی شمالی / محله چینی ها (North Beach/Chinatown zone) زندگی می کنند.
corridors to the San Francisco Bay
bay
معنی خلیج میده
Corridors
هم معنی خلیج میده، چجوریه؟ راهرو اینجا معنی نمیده
سلام . می خواستم بدونم یادگیری دو زبان مثل انگلیسی و چینی بصورت هم زمان ایرادی داره؟ با احتساب اینکه من زبان انگلیسی رو در حد متوسط رو به بالا یاد دارم.. ولی می خوام هر دوش رو با نرم افزار رزتا پیش برم.
من برای اینکه شروع به یادگیری کلمات و زبان انگلیسی کنم ابتدا می خوام نحوه تلفظ اصوات و حروف را که در سیستم ipa امده یاد بگیرم. دنبال کتاب یا برنامه ای هستم که تلفظ این اصوات و حروف را برای لهجه امریکن یاد بده . کتاب یا برنامه ای که لهجه امریکن را برای علایم فونتیک یاد بده می شناسید؟
من برای اینکه شروع به یادگیری کلمات و زبان انگلیسی کنم ابتدا می خوام نحوه تلفظ اصوات و حروف را که در سیستم ipa امده یاد بگیرم. دنبال کتاب یا برنامه ای هستم که تلفظ این اصوات و حروف را برای لهجه امریکن یاد بده . کتاب یا برنامه ای که لهجه امریکن را برای علایم فونتیک یاد بده می شناسید؟
ببخشید سیستم ipa دقیقا چی هست؟ این شرکتس؟ بعد اون وقت سیستمش کلمات خاصی داره عایا؟؟!
سلام دوست عزیز فکر منم این سایت بتونه به شما کمک کنهسلام بچه ها،درس زبان من به صورت مجازی تشکیل میشه،استادمون یک گفتگو گذاشته که باید همه باهم بحث کنن!میشه یک سایت معرفی کنین که من بتونم ازش مطلب های جالب بردارم؟!حالا چه درسی،چه غیر درسی!ولی بشه بحث کرد دربارش!اگه درسی نباشه ولی جالب باشه خیلی بهتره!
مرسی از راهنماییتون...
سلام
معنی ؟؟؟
I never interested you
من اصلا بهت علاقه نداشتم یا هیچ وقت بهم علاقه ای نداشتی (برات جالب نبودم)
سلام بچه ها،درس زبان من به صورت مجازی تشکیل میشه،استادمون یک گفتگو گذاشته که باید همه باهم بحث کنن!میشه یک سایت معرفی کنین که من بتونم ازش مطلب های جالب بردارم؟!حالا چه درسی،چه غیر درسی!ولی بشه بحث کرد دربارش!اگه درسی نباشه ولی جالب باشه خیلی بهتره!
مرسی از راهنماییتون...
سلام
می خوام نرم افزار jMemorize کار کنم
دارای چند کتابخانه هست لطفا ترتیب خواندن این کتابها را برام ذکر کنید
اولی رو که Highschool Vocabulary شروع کردم
504 Vocabulary
Barron's 3500
Borrons1100
General Vocabulary
GRE Kaplan500
![]()
سلام
معنی ؟؟؟
I never interested you
معنی سبز رنگ نزدیکتره. معنیش در اصل این هست:سلام
معنی ؟؟؟
I never interested you
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله Joe_Bel http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام
می خوام نرم افزار jMemorize کار کنم
دارای چند کتابخانه هست لطفا ترتیب خواندن این کتابها را برام ذکر کنید
اولی رو که Highschool Vocabulary شروع کردم
504 Vocabulary
Barron's 3500
Borrons1100
General Vocabulary
GRE Kaplan500
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |