زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از اول هم قهوه خونه بود!
اسم تاپیک عوض شد.
قهوه خانه عارفه و شرکا!:w25:
:razz::razz::razz:..............:razz::razz::razz:......:razz::razz::razz:..... و همچنان ادامه دارد....:razz::razz::razz:

عاقااااااااااااا من متوجه شدم چرا قرمزا صفرن بالاخره:D.......... اما میشه یکی به من توضیح بده چرا اون عضو که با آبی مشخص کردم صفر نیست؟؟؟
مشاهده پیوست 193550
اعضای مورب متناضر هم مفصل میانی خرپای متقارن که بهش بار خارجی وارد نمیشه صفر نیرویی اند
من اینو خوندم اما متوجه نشدم....فکر کنم جواب تو هم اینجوری بوده آره؟
یعنی با توجه به این اون اعضای مورب ک حداقل یکیش به تگیه گاه وصله عکس العمل تیگه گاه رو نیرو در نظر نمیگیره و حتما باید p باشه؟؟؟؟؟؟:razz:
نکته رامکا:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
معمارباشی عزیز...من متوجه اینکه رامکا چیه شدم اما بازم نفهمیدم میلگرده یا قالب بندیه یا بتن...؟؟؟!!!
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...

کﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﮔﺰﻳﻨﻪﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲﻫﺎﻱ
ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﻗﻠﻴﻢ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ؟
1( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﺳﻨﮕﻴﻦ، ﺑﺎﻡ
ﻣﺴﻄﺢ
2( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺐﺩﺍﺭ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺗﻴﺮﻩ
3( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺑﺎﻡﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺩﺭ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
4( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺮﻭﺍﻧﻲ، ﺣﻴﺎﻁ ﻣﺮﻛﺰﻱ

ببین حتما درون گران . تو یه کتاب بنویسن که دلیل نیست درست باشه.
من حداقل تو سه تا کتاب و مقاله خوندم و تو خلاصه هام هم نوشتم که گرم خشک و سرد خشک درون گران!
از الهام و عارفه هم بپرسی همینو می گن.
این خیلی آسونه تو چرا تو این طور چیزی موندی؟

بچه ها من خودم نظرم روی گزینه 3 بودهههه...اما چند وقته پیش تستی در این رابطه خوندم ک دقیقا گزینه 2 زو زده بود:confused:دلیل هم براش اورده بود الان اصلا یادم نی....
حتی گفته بود میشه سقفم تا حدی نه خیلیا ولی تا حدی شیبدار کرد....منم قانع نشدم...اما برا برونگرایی گفته بود باید تا میتونیم سطح رو به حجم پایین بیاریم...از طرفی به نظر خودم اگه برونگرا بدیم مجبوریم ک پنجره رو به بیرون بدیم و از نظر من این یعنی اوج فاجعه...ولی اگه به اون تست مجدد برخوردم حتما براتون اینجا میزارم....:razz:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون...چرا گفتی:هر که این جزوه نوشته همین جا در مقابل همه:w22:؟؟؟؟؟؟
جزوه ش کامله؟
غلط داره؟
بخونمش؟
همه موارد؟

چون هم مرتب نوشته هم به جای عکس......... بناهارو اسکیس زده بخاطر این بود که........:w22: ..........کردم من فقط نگاش کردم دیدم قشگل نوشته و گر نه نخوندمش:biggrin:

p.yari

عضو جدید
یه سوال...چرا مقطع بال پهن(ipb) برای ستون مناسب تر از مقاطع دایره و قوطیه...مگه نه اینکه مقطع دایره بیشترین ممان و مقاومت پیچشی و کمانشیو دارن و کاملا متقارنن...
در ضمن برای ستون پروفیل بال پهن مناسبتره یا لوله های پر شده از بتن؟؟

چون سطح مقطعش بیشتره -
به تعبیر من چون کوتاه وچاقه ! واسه ستون بهتره
دومی رو نمیدونم ، اما فکر کنم همون بالپهن بهتره چون بتن وزن سازه رو خیلی میبره بالا.
:redface:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من خودم معاصر رو ب شدت مشکل داشتم... الان خدارو شکر حل شده
بگم چیکار کردم شاید واستون موثر باشه :

من اولش نشستم قبادیانو خوردم (ب معنای واقعیه خوردن)...بعدش همین کیانیو خوندم... بعدش بانی مسعودو ی دور خوندم قاطی کردم :| بعد اون جزوه ی دست نویس ک بچه ها گذاشته بودن از بانی مسعود خوندم ..اوضاع بهتر شد... ی سری خلاصه از چزوه های اعتضادی هم تو تاپیکا هست .. اونارو بخونید واسه ی سری اصطلاحات خوبه (ئیسم ها منظورمه)... بعدش عسگری رو ک خوندم دیدم ئهههههه چ باحال خلاصه ای از همه هست توش.. اونو دوبار خوندم...
میدونید الان اینو میگم ک اگه بانی رو چ خلاصش چ خودش + قبادیان بخونید هیچ غمی ب دلتون نباید راه بدید
اما اگه مثه من بانی رو قاط میزنید همون خلاصه اعتضادی + خلاصه بانی رو بخونید(البته اسم بناهارو تو نت سرچ کنید ک عکساشونو ببینید) اما ب هیچ وجه اون قبادیانو فراموش نکنید چون منبعه
ی سری خلاصه از زمان هم تو تاپیک نکات من گذاشتم وقت نداشتید اعتضادی بخونید اونو بخونید
ایماه جان من قبادیان با جزوه قابوسی خوندم اینا کافیه ب نظرت !؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایماه جان من قبادیان با جزوه قابوسی خوندم اینا کافیه ب نظرت !؟
قبادیان خوبه اما کافی نیست...
جزوه قابوسی کدومش؟ ایران؟
اگه فقط قبادیان خوندی معاصر این پست هارو از قلم ننداز........

از تاپیک نکات هم .... اینارو بخونید
از اینجا ب بعد نکات معاصر خوبی هست

بچه ها اینم بگم... من پیشنهاد نمیکنم همه ی اینارو بخونید چون وقت نیست ... من تمام راه های ممکن رو بهتون گفتم ... دگ انتخاب اصلی باخودتون

آخرین ویرایش:

neda...

عضو جدید
یه سوال...چرا مقطع بال پهن(ipb) برای ستون مناسب تر از مقاطع دایره و قوطیه...مگه نه اینکه مقطع دایره بیشترین ممان و مقاومت پیچشی و کمانشیو دارن و کاملا متقارنن...
در ضمن برای ستون پروفیل بال پهن مناسبتره یا لوله های پر شده از بتن؟؟
ممان اینرسی ipbحول دو محور مناسبه و نسبت ممان اینرسی حول محور ضعیف به قوی بیشتره.و به صورت تکی برای ستون ازش استفاده میکنن.(منبع: طراحی سازه های فولادی) تو جزوه جزئیات ارتقا دهنده شریفی هم مقاطع متقارن رو نامناسب دونسته چون خطر پیچش داره.I شکل برای تیر و H شکل برای ستون و مقاطع لوله ای هم برای مهاربند

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فکر کنم اولی 4 و دومی 3بشه

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

منم به نظرم اولی 1 دومی 3...
تو اولی 1 و 4 رو یکم گیج کننده میشه...اما در درجه اول 1 میشه چون باید ابعاد هواپیما زیاد باشه... بعدش نتیچه میگیریم ک تعداد مسافرین زیاده...چون ممکنه تعداد مسافرین زیاد باشه اما به مناطق مختلف...
اما دومی پاسخنامه زده داروخونه...به نظرم خییییییییلیییییی چرته...:razz:هر چی باشه من میگم کتابفروشی...درسته کفش فروشی هم شاید بشه...اما نمیری 1 ساعت وایسی به یه لنگ کفش خیره شی....ولی تو کتابفروشی خود من میرم چند ص میخونم جلو قفسه اگه صندلی هم باشه ک دستشون درد نکنه:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبادیان خوبه اما کافی نیست...
جزوه قابوسی کدومش؟ ایران؟
اگه فقط قبادیان خوندی معاصر این پست هارو از قلم ننداز........

از تاپیک نکات هم .... اینارو بخونید
از اینجا ب بعد نکات معاصر خوبی هست

بچه ها اینم بگم... من پیشنهاد نمیکنم همه ی اینارو بخونید چون وقت نیست ... من تمام راه های ممکن رو بهتون گفتم ... دگ انتخاب اصلی باخودتون
ممنون ن قابوسی معاصر غرب شو خوندم
بچه ها من دیگه مثل قبلنا نمیتونم درس بخونم !!الان دوروز ..همه میگن ب ضرر اونایی شد ک خونده بودن و واقعا راست میگن

aytakin69

عضو جدید
تو اولی 1 و 4 رو یکم گیج کننده میشه...اما در درجه اول 1 میشه چون باید ابعاد هواپیما زیاد باشه... بعدش نتیچه میگیریم ک تعداد مسافرین زیاده...چون ممکنه تعداد مسافرین زیاد باشه اما به مناطق مختلف...
اما دومی پاسخنامه زده داروخونه...به نظرم خییییییییلیییییی چرته...:razz:هر چی باشه من میگم کتابفروشی...درسته کفش فروشی هم شاید بشه...اما نمیری 1 ساعت وایسی به یه لنگ کفش خیره شی....ولی تو کتابفروشی خود من میرم چند ص میخونم جلو قفسه اگه صندلی هم باشه ک دستشون درد نکنه:D

به نظر منم دومی 4 نیس ....3 درسته گرچه این روزا دچار تناقضات اساسی میشم........:surprised: اولیم که 1 درسته....

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-يادت باشه دنيا گرده,هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي!!!

-آرزوهايت را يادداشت کن .خداوند آنها را فراموش نميکند اما تو از خاطرت ميرود .آنچه امروز داري خواسته ديروز بوده است

-نگران کارهایی که در گذشته اشتباه انجام دادی نباش ...تمام شد رفت .... نگران کارهایی باش که باید انجام دهی

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

این قسمت صندلیشو اشتباه کردی اخه مگه کتابخونه ست که بری بشینی کتاب ورق بزنی یا بخونی:biggrin:

صندلیارو واسه این تو کفش فروشیا میزارن که راحت بشینی کفشتو از پات دراری و کفشارو امتحان کنی نه اینکه مثه کفش فروشی های ایران که صندلی ندارن یا باید پاتو بزاری رو زمین کثیف که هم کفش اونارو کثیف کنی و هم کفشهای خودت یا مثه مرغ سر کنده این پا اون پا کنی:biggrin:

memare iran

عضو جدید
این قسمت صندلیشو اشتباه کردی اخه مگه کتابخونه ست که بری بشینی کتاب ورق بزنی یا بخونی:biggrin:

صندلیارو واسه این تو کفش فروشیا میزارن که راحت بشینی کفشتو از پات دراری و کفشارو امتحان کنی نه اینکه مثه کفش فروشی های ایران که صندلی ندارن یا باید پاتو بزاری رو زمین کثیف که هم کفش اونارو کثیف کنی و هم کفشهای خودت یا مثه مرغ سر کنده این پا اون پا کنی:biggrin:

این که گفتی درسته اما سوال یه نکته دیگه هم داره ..مدت طولانی جلو قفسه ایستادن
جواب درست کتابفروشیه.ما مدت طولانی نمیریم کفش انتخاب کنیم که ولی برا کتاب وقت میزاریم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که گفتی درسته اما سوال یه نکته دیگه هم داره ..مدت طولانی جلو قفسه ایستادن
جواب درست کتابفروشیه.ما مدت طولانی نمیریم کفش انتخاب کنیم که ولی برا کتاب وقت میزاریم

نه اتفاقا چون بهت خوش میگذره فکر میکنی زیاد طول نمیکشه من خودم وقتی میرم کفش فروشی همچنین به کفشا خیره میشم که میرم تو عالم هپروت :biggrin: بعدشم تا میام یه کفش انتخاب کنم دهن فروشنده رو سرویس میکنم چون بیشترشون به پام تنگه:biggrin:

memare iran

عضو جدید
نه اتفاقا چون بهت خوش میگذره فکر میکنی زیاد طول نمیکشه من خودم وقتی میرم کفش فروشی همچنین به کفشا خیره میشم که میرم تو عالم هپروت :biggrin: بعدشم تا میام یه کفش انتخاب کنم دهن فروشنده رو سرویس میکنم چون بیشترشون به پام تنگه:biggrin:

:biggrin: ولی جواب درست به ضرس قاطع کتابفروشیه چندروز پیش خوندمش..چون خودم هم فکرمیکردم میشه کفش فروشی برا همین یادمه دقیقا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا