زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارباشی

عضو جدید
Re: زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

به جانم خودم به خرس کرگدن هم کتابفروشی نمیشه چه برسه به خرس قاطر

اگه اشتباه نکنم این سوال کنکور 90 بود ... (اولین سالی که کنکور میدادم) من زده بودم کتابخانه همه دوستام زده بودن کفش فروشی ... جوابی که سازمان سنجش داد رو خوب یادمه ... کتابخانه بود ... دلیل از اين قانع کننده تر؟؟؟؟

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این قسمت صندلیشو اشتباه کردی اخه مگه کتابخونه ست که بری بشینی کتاب ورق بزنی یا بخونی:biggrin:

صندلیارو واسه این تو کفش فروشیا میزارن که راحت بشینی کفشتو از پات دراری و کفشارو امتحان کنی نه اینکه مثه کفش فروشی های ایران که صندلی ندارن یا باید پاتو بزاری رو زمین کثیف که هم کفش اونارو کثیف کنی و هم کفشهای خودت یا مثه مرغ سر کنده این پا اون پا کنی:biggrin:

به جانم خودم به خرس کرگدن هم کتابفروشی نمیشه چه برسه به خرس قاطر

ای بابا...آخه تو کفش فروشی آدم به کفش ها خیره میشه برا مدت طولانی؟؟؟؟

والا ما ک دختریم و عاشقه خرید ...این حرکت رو نمیزنیم...یعنی چی بری جلو قفسه خیره بشی.؟؟؟؟خوب اگه واقعا خیره کننده هست ک پا میزنی...اگه نی رد میشی...
تازه فروشنده رو هم اگه بخوای توی بزرگی و کوچیگیه کفش سرویسش کنی...ک اون جلو قفسه این کار رو نمیکنی/؟؟؟و یه چیز خیلی مهمتر اینه ک فکر کنم باعث اشتباهت شده اینه ک تووو ایران رو داری بررسی میکنی...بله کتابخونه های ایران کوفت هم نداره چه برسه صندلی ...اما اونور رو رفته باشی میبینی ک حتی یه فضایی هم مختص مطالعه دارن...
در نتیجه بری زمین بیای آسمون میگم کتابفروشی میشه....اگه اون چیزی ک تو مد نظرت باشه رو بخوایم طراحی کنیم میشه یه سری box های کوتاه بلند ک یکسره یه جای نشستن داره میگیری کفش رو میری میشینی فروشنده میاد مدل مورد نظر رو میبینه میره برات میاره...دیگه مثل الاف ها ک نمیری یه ساعت وایسی....البته این مورد هم تووو ایران زیاد دیده شده...
کتابفروشی با رای اکثریت به جواب رسید....بزنید دست قشنگ رو......:biggrin:

mitra2470

عضو جدید
بچه ها اینجا عکس ی سری برج و مقبره گذاشتم حتما ببینیدش خیلی میتونه کمک کنه#508

arefeh

کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 193729

یکی لطف می کنه اینو جواب و توضیح بده؟:smile:
خرپای مرکب هست...به دو قسمت تقسیم کردم این دو قسمت با دو عضو موازی به هم متصل شدند در نتیجه موازی میشه ناپایدار...در ناپایدارم ک معینی نامعینی نداره...
گزینه صجیج 2

memare iran

عضو جدید
خرپای مرکب هست...به دو قسمت تقسیم کردم این دو قسمت با دو عضو موازی به هم متصل شدند در نتیجه موازی میشه ناپایدار...در ناپایدارم ک معینی نامعینی نداره...
گزینه صجیج 2

منم این خرپای مرکب مشکل دارم منبعی که خوب توضیح داده باشه معرفی کنید یا خودت لطفا بقیه مواردشم توضیح بده

arefeh

کاربر ممتاز
تجربيات شخصى بهترين منبع!! معلومه كتاب خون نيستى وگرنه بدون شك مى زدى كتابفروشى!! كتابفروشى مورد علاقه من جاى نشستن هم داره واسه مشترياى دائمش، نه تنها كتاب بخونى بلكه باهاش گپم بزنى! برو آقا!! پاشو اون بساطو جمع كن بذار يه كم هواى تازه بخوره تو سرو كله ت! :biggrin:

والا سمانه منم ک میرم کتابفروشی طرف کلی میاد تعظیم و اینور و اونور کلی کتاب برام میاره بهم پیشنهاد میکنه ک کدوم پرفروش تر بوده و مهمه کدوم نی...آخرشم اگه خیلی گرون باشه یه تخفیف 2000 هم میده ...خریدار ثابتشم هر ماه 70 تومنی ازش خرید میکنم حداقل...
والا کلا ابرام تووو دوووود محو شده....
ابرااام ابرااام...قلپ قلوپ قلوپ...حلقه باید بده تا ما و کتابفروشی رو ببینه...
هاهاها

simin_sm

کاربر فعال
گزینه صجیج 2

منم همین فکرو می کردم...ولی گزینه 3 زده

arefeh

کاربر ممتاز
منم این خرپای مرکب مشکل دارم منبعی که خوب توضیح داده باشه معرفی کنید یا خودت لطفا بقیه مواردشم توضیح بده

تا الان ک یادمه یکی اون مورد بود یکی اگه همون دو عضو اریب بودن و در یه نقطه به هم میرسیدند میشد متقارب اونم ناپایداره...فقط حواست باشه اگه 3 یا 4 تا عضو بینشون بود و حتما همه باید در یه نقطه به هم برسن تا اون بشه متقارب و ناپایدار
مورد بعدی هم هرگاه بین دو تا بخش یه مفصل و یه عضو داشتی اون میشه پایدار...
دیگههههه...الان چیزی یادم نمیاد باز سئوال بزارید اگه یادم اومد میگم...
من جزوه ندارم اینهارو استاد عمران بهم گفته....ولی اگه نکته ای یادم اومد میگم

memare iran

عضو جدید
تا الان ک یادمه یکی اون مورد بود یکی اگه همون دو عضو اریب بودن و در یه نقطه به هم میرسیدند میشد متقارب اونم ناپایداره...فقط حواست باشه اگه 3 یا 4 تا عضو بینشون بود و حتما همه باید در یه نقطه به هم برسن تا اون بشه متقارب و ناپایدار
مورد بعدی هم هرگاه بین دو تا بخش یه مفصل و یه عضو داشتی اون میشه پایدار...
دیگههههه...الان چیزی یادم نمیاد باز سئوال بزارید اگه یادم اومد میگم...
من جزوه ندارم اینهارو استاد عمران بهم گفته....ولی اگه نکته ای یادم اومد میگم

میشه لطف کنی شکلش بکشی :redface:
یه چیزی هم درمورد این هست که میگن وقتی یه خرپا با یه میله به تکیه گاه صلب برسه مفصل فرض میشه و اگه به تکیه گاه مفصل برسه غلطک.
اونم یه توضیح بدی که دیگه عالی میشه
تشکراتم هم تموم شده دیگه شرمنده

arefeh

کاربر ممتاز
میشه لطف کنی شکلش بکشی :redface:
یه چیزی هم درمورد این هست که میگن وقتی یه خرپا با یه میله به تکیه گاه صلب برسه مفصل فرض میشه و اگه به تکیه گاه مفصل برسه غلطک.
اونم یه توضیح بدی که دیگه عالی میشه
تشکراتم هم تموم شده دیگه شرمنده

بهت میگم باید بنویسم و بکشم برات عکس بگیرم آپ کنم بزارم...الانم حقیقتش حسش نی...فردا سعیمو میکنم بزارم برات...ولی در مورد اون سئوال دوم همینجا جوابتو میدم...

بعضی زمانها میتونی یه تکیه گاه رو یه درچه ازش کم کنی اما به جاش یه عضو ک چسبیده به خود تکیه گاه اضافه کنی تا ترکیب پایداری ایجاد بشه...منظورم از پایداری تشکیل مثلثاتی...
دوستان اگه حرفم ایراد داره لطف کنند اصلاحش کنند...

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها نبودید ...وقتی میام نمیدونم چرا خلوته وقتی میرم و برمیگردم وحشتناک شلوع شده بوده...
ما رفتیم خیلیییییی خسته ایم...فردام جمعه آخییییییییش

memare iran

عضو جدید
بهت میگم باید بنویسم و بکشم برات عکس بگیرم آپ کنم بزارم...الانم حقیقتش حسش نی...فردا سعیمو میکنم بزارم برات...ولی در مورد اون سئوال دوم همینجا جوابتو میدم...

بعضی زمانها میتونی یه تکیه گاه رو یه درچه ازش کم کنی اما به جاش یه عضو ک چسبیده به خود تکیه گاه اضافه کنی تا ترکیب پایداری ایجاد بشه...منظورم از پایداری تشکیل مثلثاتی...
دوستان اگه حرفم ایراد داره لطف کنند اصلاحش کنند...

ممنون...من تشکراتم تموم شده

p.yari

عضو جدید
اصلا همین من که اصلا تحویلش نمیگیرین !
یه رتبه ای بیارم کیف کنی !

سوال فن وایستایی داری بپرس تو خودت نریز !;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما کتابفروشی مهرگان یا مرکزی رو میگی ................ههههههههههههههه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ابرام این همونجاس که کشیدی پاشدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ابرام این همونجاس که کشیدی پاشدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ايم الهام همه رو به خخخخخخخخخخ انداخته ها!! :w15:

mehmari

عضو جدید
بچه ها یه چیز بگم؟
هرساله تاپیک هایی مثل این چندتا رتبه تک رقمی خیلی دو رقمی و ... داشتند.
همتون رو با بهترین رتبه ها و بهترین موقعیت ها می بینم. و امسال هم طبق گذشته همین اتفاق خواهد افتاد.
با آرزوی بهترینها به همتون..........

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیز بگم؟
هرساله تاپیک هایی مثل این چندتا رتبه تک رقمی خیلی دو رقمی و ... داشتند.
همتون رو با بهترین رتبه ها و بهترین موقعیت ها می بینم. و امسال هم طبق گذشته همین اتفاق خواهد افتاد.
با آرزوی بهترینها به همتون..........
بچه ها منم یه چیزی بگم mehmari خودش یکی از تک رقمیای امساله ............

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تکلیف ازمون های دکترا چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فک کنم تکلیف فن 92 مشخص شد نمیشه تکلیف فن 91 و اگه هم ته اش شد فن90 را هم مشخص کنید که با خیال راحت بریم سر جلسه :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان الان معماری معاصر ایران همون 37 صفحه را تموم کردم ،حالا یکی بگه چی هاش باید حفظ باشیم ایا چیز دیگه هم برا این معاصر ایران لازمه بخونیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر جوابتونم علما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا