زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Art & Design

عضو جدید
از من میشنوید خودتونو درگیر این جور سوالات اقلیم نکنید
کلا یه جورایی سلیقه ای شده ... اون از جهت گیری خیابونها که هر کی یه چیزی گفته، اینم از برون گرایی و درونگرایی! اگه دقت کنید از این موارد زیاد پیدا میشه
فقط باید بدونیم طراحای سوالا کی هستند هر چه گفتند همونه!

منامنا

عضو جدید
من تبریزم واسه همینه میگم درونگرا نمیشه.....بیخیال بابا ولی کنکور بیاد من میگم برونگرا .....
خب عزیز من منم تبریزیم و همینطور که میدونی امروزه دیگه متاسفانه خونه ها مطابق اقلیم ساخته نمیشن ..
ولی اگه به خونه های قدیمی تبریز که ماشالا کمم نیستن توجه کنی متوجه میشی که این خونه ها همیشه ی همیشه درونگرا بودن مثل خونه بهنام، امیر نظام، قدکی ، مشروطه و .... و .......

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب عزیز من منم تبریزیم و همینطور که میدونی امروزه دیگه متاسفانه خونه ها مطابق اقلیم ساخته نمیشن ..
ولی اگه به خونه های قدیمی تبریز که ماشالا کمم نیستن توجه کنی متوجه میشی که این خونه ها همیشه ی همیشه درونگرا بودن مثل خونه بهنام، امیر نظام، قدکی ، مشروطه و .... و .......

کلیسای سن ایوو معمارش کیه؟
تو متن زده برومینی
زیر پلانش نوشته گوارینی

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
333333333
انقد ريز شديم رو يه چيزايى مسائل ساده دوشوارى شدن!!! منم به خرس قاطر با پويان و عارف و البته جناب قباديان در ابنيه سنتى كه جزو منابع اصلى دركه موافقم!

من كه هزارساله دى اكتيوم!!! همينجا هم كلى وقت آدمو مى گيره! :biggrin:
3 ميشه. حالا يه دونه كبود تبريز برونكرا در اومده دليل نميشه كل اقليمشو بزنيم برونكرا. مثلا شيخ لطف الله برونكراست اين يعني اصفهان برونكراس؟ نه. اين اصلا جاي بحث نداره. حتما درونكراس. همين كه بازشو به بيرون خيلي كم داره يكي از دليلاشه يا اينكه خودشو ميجسبونه به بغل بقيه ساختمونا كه سردش نشه. تو بعضي موارد هم حياط مركزي خيلي خيلي كوجيك ميزارن.

cna12

عضو جدید
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...

کﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﮔﺰﻳﻨﻪﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲﻫﺎﻱ
ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﻗﻠﻴﻢ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ؟
1( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﺳﻨﮕﻴﻦ، ﺑﺎﻡ
ﻣﺴﻄﺢ
2( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺐﺩﺍﺭ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺗﻴﺮﻩ
3( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺑﺎﻡﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺩﺭ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
4( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺮﻭﺍﻧﻲ، ﺣﻴﺎﻁ ﻣﺮﻛﺰﻱ

گزینه 3 میشه
1.منظور از درون یا برونگرایی تو این سوال اقلیمیه نه مفهومی و در مناطق با شرایط دشوار فارغ از بحث مفهوم، ساختمان ها در راستای مقابله با عامل برهم زننده ی آسایش چه سرما و چه گرما درونگرا می شن
2.استفاده از مصالح سنگین و چگال به هیچ وجه در مناطق سرد توصیه نمی شه -مثل سنگ...و باید مصالح متخلل با قابلیت عایق حرارتی باشه...اینو اگه اشتباه نکنم قبادیان گفته تو بخش اقلیم کوهستانی
3 .من بچه شمالمو بزرگ شده غرب یه چی می دونم که می گم دیگه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

aytakin69

عضو جدید
اقا یکی لطف کنه یه آجر بکوبه تو سر من....................................:confused: من کجام اینجا کجاس؟:w06::w06:..........اصلا من کیم .....درون و برون یعنی چی؟......:cool: قاطی کردم به خدا مثل او دوستم که رفته بود امتحان رانندگی ماموره گفته بود گاز بده گفته بود گاز چیه.....:w15::w15: استرس یه همچین بلایی سر آدم میاره.....:surprised:

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین حتما درون گران . تو یه کتاب بنویسن که دلیل نیست درست باشه.
من حداقل تو سه تا کتاب و مقاله خوندم و تو خلاصه هام هم نوشتم که گرم خشک و سرد خشک درون گران!
از الهام و عارفه هم بپرسی همینو می گن.
این خیلی آسونه تو چرا تو این طور چیزی موندی؟
:biggrin:
یعنی الهام خنگ ترین عضو اینجاس ک میگی اگه ازش بپرسی اونم همینو میگه؟:biggrin:
اما راستشو بخوای منم میگم 3 .. چون ما در حالت های استثنا (منظورم مسجد کبوده) نمیتونیم جواب ی سوال کلی رو بگیم.. عسگری هم تو جزوش گفته : اقلیم سرد و کوهستانی :دارای ایوان و حیاط کوچیکی تو بنا هستن...
اصلا اصل معماری ایرانی بر درونگرا بودنه... حالا ی اقلیم معتدلو مرطوبه ک اگه اونو درونگرا کنن دگ خیلی ستمه چون همه چبزایی ک میخوان ازش لذت ببرن بیرونه پس برونگراش میکنن

aytakin69

عضو جدید
:biggrin:
یعنی الهام خنگ ترین عضو اینجاس ک میگی اگه ازش بپرسی اونم همینو میگه؟:biggrin:
اما راستشو بخوای منم میگم 3 .. چون ما در حالت های استثنا (منظورم مسجد کبوده) نمیتونیم جواب ی سوال کلی رو بگیم.. عسگری هم تو جزوش گفته : اقلیم سرد و کوهستانی :دارای ایوان و حیاط کوچیکی تو بنا هستن...
اصلا اصل معماری ایرانی بر درونگرا بودنه... حالا ی اقلیم معتدلو مرطوبه ک اگه اونو درونگرا کنن دگ خیلی ستمه چون همه چبزایی ک میخوان ازش لذت ببرن بیرونه پس برونگراش میکنن

عاشق این خنده هات شدم دیگه.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ......:biggrin:

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشق این خنده هات شدم دیگه.......خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ......:biggrin:
خخخخخخخ

memare iran

عضو جدید
من امروز خلاصه معماری معاصر کامل نیا که اینجا بود خوندم...متخصصین تاریخ بگید الان برا معاصر چی بخونم خوبه و میتونم جواب سوالارو بدم
:w10:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب خواب دیدم قبول شدم و خععععلیم خوشحالمو این حرفا ... داشتم میرفتم خرید واسه دانشگاه جدید خخخخ (میدونید دخترا خیلی تو فکر این هستن ک چی بپوشنو اینا )
عاااقا یادتونه من خواب نداشتم اصن !!! از دیشب تا الان کلا
3 ساعت بیدار بودم ... هی میخوابم ک دوباره همون خوابو ببینم... جاتون خالی احساس شعف داشتم الانم دارم هر کی ندونه فکر میکنه قبول شدم ک انقد خوشحالم خخخخ

memare iran

عضو جدید
دیشب خواب دیدم قبول شدم و خععععلیم خوشحالمو این حرفا ... داشتم میرفتم خرید واسه دانشگاه جدید خخخخ (میدونید دخترا خیلی تو فکر این هستن ک چی بپوشنو اینا )
عاااقا یادتونه من خواب نداشتم اصن !!! از دیشب تا الان کلا
3 ساعت بیدار بودم ... هی میخوابم ک دوباره همون خوابو ببینم... جاتون خالی احساس شعف داشتم الانم دارم هر کی ندونه فکر میکنه قبول شدم ک انقد خوشحالم خخخخ

حالا که خواب خریدکردن واسه دانشگاه دیدی شک نکن قبولی میخواستی لباس مناسب بخری حراست بهت گیرنده
راستی جواب سوال منم بده لطفا...یکم به تاریخ معاصر علاقه مندشدم:D

• Like

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز خلاصه معماری معاصر کامل نیا که اینجا بود خوندم...متخصصین تاریخ بگید الان برا معاصر چی بخونم خوبه و میتونم جواب سوالارو بدم
واسه معاصر خوبه ک قبادیان رو هم خونده باشی ...درسته ک خیلی خاص نیس اما جزو منابعه دگ
اگه هم خوندیش...ی سری خلاصه ی بانی مسعود هست تو تاپیک جزوه ها...اونارو بخون...اما چون عکس بناهارو نداره از نت سرچ کن عکسارو حتمااااااا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا که خواب خریدکردن واسه دانشگاه دیدی شک نکن قبولی میخواستی لباس مناسب بخری حراست بهت گیرنده
مثه فال قهوه خخخخخخخ
ی چمدون پول یا ی مرد اون گوشه موشه های فنجونم نمیبینی خخخخخ
ایشالا ک قبول شیم همگی صلوات ....

آخرین ویرایش:

memare iran

عضو جدید
مثه فال قهوه خخخخخخخ
ی مرد اون گوشه موشه های فنجونم نمیبینی خخخخخ
ایشالا ک قبول شیم همگی صلوات ....

:biggrin::biggrin::biggrin: نه بابا منظورم اینه که ازخواب تبدیل به واقعیت میشه...
مثل وقتی که میگن تجسم کنیدومطمئن باشید به حقیقت تبدیل میشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...

کﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﮔﺰﻳﻨﻪﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲﻫﺎﻱ
ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﻗﻠﻴﻢ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ؟
1( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﺳﻨﮕﻴﻦ، ﺑﺎﻡ
ﻣﺴﻄﺢ
2( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺐﺩﺍﺭ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺗﻴﺮﻩ
3( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺑﺎﻡﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺩﺭ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
4( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺮﻭﺍﻧﻲ، ﺣﻴﺎﻁ ﻣﺮﻛﺰﻱ

من هم میگم 3،اولین دلیلی که برا اشتباه بودن 1 هستش اینه که توی اقلیم سرد درورن گرا باید باشه با توجه به اب و هوا نه برون گرا

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

يك دقيقه پيش #1364 اینو بخون قشنگ روشن میشی......هر که این جزوه نوشته همین جا در مقابل همه:w22:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون...چرا گفتی:هر که این جزوه نوشته همین جا در مقابل همه:w22:؟؟؟؟؟؟
جزوه ش کامله؟
غلط داره؟
بخونمش؟
همه موارد؟
من قبلا خوندمش... اگه قبادیانو مسلط باشی شاید 15 درصد چیز بیشتری توش باشه...

چون خوش خط و رنگی رنگیه خخخخ

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من خودم معاصر رو ب شدت مشکل داشتم... الان خدارو شکر حل شده
بگم چیکار کردم شاید واستون موثر باشه :

من اولش نشستم قبادیانو خوردم (ب معنای واقعیه خوردن)...بعدش همین کیانیو خوندم... بعدش بانی مسعودو ی دور خوندم قاطی کردم :| بعد اون جزوه ی دست نویس ک بچه ها گذاشته بودن از بانی مسعود خوندم ..اوضاع بهتر شد... ی سری خلاصه از چزوه های اعتضادی هم تو تاپیکا هست .. اونارو بخونید واسه ی سری اصطلاحات خوبه (ئیسم ها منظورمه)... بعدش عسگری رو ک خوندم دیدم ئهههههه چ باحال خلاصه ای از همه هست توش.. اونو دوبار خوندم...
میدونید الان اینو میگم ک اگه بانی رو چ خلاصش چ خودش + قبادیان بخونید هیچ غمی ب دلتون نباید راه بدید
اما اگه مثه من بانی رو قاط میزنید همون خلاصه اعتضادی + خلاصه بانی رو بخونید(البته اسم بناهارو تو نت سرچ کنید ک عکساشونو ببینید) اما ب هیچ وجه اون قبادیانو فراموش نکنید چون منبعه
ی سری خلاصه از زمان هم تو تاپیک نکات من گذاشتم وقت نداشتید اعتضادی بخونید اونو بخونید

memare iran

عضو جدید
دوستان من خودم معاصر رو ب شدت مشکل داشتم... الان خدارو شکر حل شده
بگم چیکار کردم شاید واستون موثر باشه :

من اولش نشستم قبادیانو خوردم (ب معنای واقعیه خوردن)...بعدش همین کیانیو خوندم... بعدش بانی مسعودو ی دور خوندم قاطی کردم :| بعد اون جزوه ی دست نویس ک بچه ها گذاشته بودن از بانی مسعود خوندم ..اوضاع بهتر شد... ی سری خلاصه از چزوه های اعتضادی هم تو تاپیکا هست .. اونارو بخونید واسه ی سری اصطلاحات خوبه (ئیسم ها منظورمه)... بعدش عسگری رو ک خوندم دیدم ئهههههه چ باحال خلاصه ای از همه هست توش.. اونو دوبار خوندم...
میدونید الان اینو میگم ک اگه بانی رو چ خلاصش چ خودش + قبادیان بخونید هیچ غمی ب دلتون نباید راه بدید
اما اگه مثه من بانی رو قاط میزنید همون خلاصه اعتضادی + خلاصه بانی رو بخونید(البته اسم بناهارو تو نت سرچ کنید ک عکساشونو ببینید) اما ب هیچ وجه اون قبادیانو فراموش نکنید چون منبعه
ی سری خلاصه از زمان هم تو تاپیک نکات من گذاشتم وقت نداشتید اعتضادی بخونید اونو بخونید

ممنووووووون

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا