از اول هم قهوه خونه بود!
اسم تاپیک عوض شد.
قهوه خانه عارفه و شرکا!![]()

اعضای مورب متناضر هم مفصل میانی خرپای متقارن که بهش بار خارجی وارد نمیشه صفر نیرویی اندعاقااااااااااااا من متوجه شدم چرا قرمزا صفرن بالاخره.......... اما میشه یکی به من توضیح بده چرا اون عضو که با آبی مشخص کردم صفر نیست؟؟؟
مشاهده پیوست 193550
![]()
من اینو خوندم اما متوجه نشدم....فکر کنم جواب تو هم اینجوری بوده آره؟
یعنی با توجه به این اون اعضای مورب ک حداقل یکیش به تگیه گاه وصله عکس العمل تیگه گاه رو نیرو در نظر نمیگیره و حتما باید p باشه؟؟؟؟؟؟

معمارباشی عزیز...من متوجه اینکه رامکا چیه شدم اما بازم نفهمیدم میلگرده یا قالب بندیه یا بتن...؟؟؟!!!نکته رامکا:![]()
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
بچه ها من تو فیس بوک دیدم این سوالو همه جواب 3 رو گفتن با یه سرس استدلالی مسخره که شاید دیدین شما هم....ولی حتی اگه 3 هم درست باشه من باز میگم 1...
کﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﮔﺰﻳﻨﻪﻫﺎﻱ ﺯﻳﺮ ﺍﺯ ﻭﻳﮋﮔﻲﻫﺎﻱ
ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﻗﻠﻴﻢ ﺳﺮﺩ ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ؟
1( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻲ ﺳﻨﮕﻴﻦ، ﺑﺎﻡ
ﻣﺴﻄﺢ
2( ﺑﺮﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺐﺩﺍﺭ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺑﺎ ﺭﻧﮓ ﺗﻴﺮﻩ
3( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺑﺎﻡﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ، ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻣﻘﺎﻭﻡ ﺩﺭ
ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ
4( ﺩﺭﻭﻧﮕﺮﺍ، ﺳﻘﻒ ﺷﻴﺮﻭﺍﻧﻲ، ﺣﻴﺎﻁ ﻣﺮﻛﺰﻱ
ببین حتما درون گران . تو یه کتاب بنویسن که دلیل نیست درست باشه.
من حداقل تو سه تا کتاب و مقاله خوندم و تو خلاصه هام هم نوشتم که گرم خشک و سرد خشک درون گران!
از الهام و عارفه هم بپرسی همینو می گن.
این خیلی آسونه تو چرا تو این طور چیزی موندی؟
بچه ها من خودم نظرم روی گزینه 3 بودهههه...اما چند وقته پیش تستی در این رابطه خوندم ک دقیقا گزینه 2 زو زده بود

حتی گفته بود میشه سقفم تا حدی نه خیلیا ولی تا حدی شیبدار کرد....منم قانع نشدم...اما برا برونگرایی گفته بود باید تا میتونیم سطح رو به حجم پایین بیاریم...از طرفی به نظر خودم اگه برونگرا بدیم مجبوریم ک پنجره رو به بیرون بدیم و از نظر من این یعنی اوج فاجعه...ولی اگه به اون تست مجدد برخوردم حتما براتون اینجا میزارم....