شما که ادعاتون میشه تا حالا یه بار هم قران رو به فارسی نخوندین ببین چقدر بچه گانه و ابلهانست تو سوره لقمان که ایه یکی مونده به اخر میگه اگر زن نافرمانی کرد بزنش
شما که ادعاتون میشه و تا حالا قرآن رو هزار بار به فارسی خوندید، سوره لقمان آیه یکی مونده به آخرش همچین چیزی نداره

این از ادعای شما!
اصل آیه ، آیه 34 سوره نسا هستش:
وَاللاَّتِی تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِی الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِيلاً إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیًّا كَبِيرًا؛
شما که ادعاتون میشه واسه ما "نشوزهن" و "فعظوهمن" و "واهجروهن" رو تعریف کنید تا به ادامه بحث بپردازیم.
ضمن اینکه تمام معانی کلمه "ضرب" رو در لغت عرب برامون بگذارید.
بعد در خودش تضاد وجود داره گفته علق و بعد گفته خلق یعنی ما انسان را از لخته خون خلق کردیم و در جای دیگر گفته از خاک
یکی خدا خودش نمی دونسته جنس نر و ماده نیازه تا چیزی به وجود بیاد
این دو مساله تضادی با هم ندارن، البته اگه شما ادعاتون میشه، خوب حتما درست می فرمایید!!!!
هم علق درسته و هم خاک:
"من علق" در اصل به معنی چسبیدن به چیزی است و لذا به خون بسته و همچنین به "زالو" كه برای مكیدن خون به بدن می چسبد" علق" گفته اند و از آنجا كه نطفه، بعد از گذراندن دوران نخستین در عالم جنین، به شكل قطعه خون بسته چسبنده ای درمی آید كه در ظاهر بسیار كم ارزش است، مبدأ آفرینش انسان را در این آیه همین موجود ناچیز می شمرد، تا قدرت نمایی عظیم پروردگار روشن شود كه از موجودی چنان بی ارزش مخلوقی چنین باارزش آفریده است.
از خاک هم درسته و در اصل تضادی با هم نداره، بلکه مکمل همدیگه است:
سوره سجده آیه 6 می فرماید: «و بدء خلق الانسان من طین؛ آفرینش انسان را از گل آغاز کرد».
«و لقد خلقنا الانسان من شلالة من طین. مومنون آیه 12
واژه «طین» به معنی «خاک مخلوط با آب یا خاک مرطوب» است. از آیه «انا خلقناکم من طین لارب؛ ما آن ها را از گل چسبنده آفریدیم» استفاده می شود که «طین» از مخلوط آب و گل است که حالت چسبندگی دارد. و در قرآن درباره خلقت انسان 8 مرتبه آن هم به صورت نکره آمده است یعنی: گل مخصوص.
و
مفسرین[6] با کمک علم جدید دریافته اند که بنیان ساختمانی وجود انسان، از خاک است. تحقیقات نشان داده است اگر جسم انسان به اصل خود برگردانده شود، شبهات زیادی به یک معدن کوچک خواهد داشت، که از ترکیب حدود 22 عنصر تشکیل یافته است. چرا که مواد غذایی که وجود انسان و حتی نطفه او را تشکیل می دهد، اعم از مواد حیوانی، گیاهی و هم چنین عناصر و اجزای سازنده سلول های بدن موجود زنده، همه از خاک و روییدن های زمین نشأت می گیرد
ضمن اینکه خود خداوند در جای جای قرآن از نطفه مرد و رحم زن صحبت کرده که نوشن میده "ادعا" ی شما که میگید خدا نمی دونسته نر و ماده نیازه به کلی مطروده
در ضمن در جایی گفته جز خدا در مورد سه چیز هیچ کس چیزی نمی دونه حتی پیامبران
1--بچه ای که تو شکم مادرش هست که الان اصلا اینطور نیست قشنگ سونوگرافی نشون میده عکس یادگاری ام برات میگرن و حتی جنسیتش رو هم مشخص میکنن
2-سود و زیان در معامله که اونم چرت گفته چون الان علم حسابداری و هزار جور علم اقتصاد هست که بگه اقا اینکار رو کنی سود میکنی یا زیان جوانب رو بسنج نیاز بازار و...
3-زمان مرگ انسان که اینم خیلی تابلو هست از دید پزشکی اگر بدن لوازم یدکی داشت انسان هیچ حالا حالا ها نمی مرد هر چند الان با سلول های بنیادی به زودی چنین خواهد شد
"در جایی گفته" در کجا گفته؟
ما که والا قرآن رو نخوندیم تاحالا به قول شما، اگه ادعاتون میشه دقیق آدرس بدید تا بریم بخونیم کجای قرآن این 3 چیز رو گفته. البته من هم میگم گفته این حرف ها رو ولی نه به این طرزی که شما تعریف میکنید و می خواهید هدف خودتون رو از انکار قرآن اثبات کنید.
راستی در مورد شماره 3، در ادامه بیشتر توضیح میدم.
در ضمن الان بیمارستانی در کشور امریکا و انگلستان هستند که با بررسی دی ان ای شما میگن مثلا شما در سن 60 سالگی سکته میکنی یا به طور موروثی فشار خون و گرقتگی شریان ها بین سن 58 تا 60 سالگی پیدا میکنی
خب این معجزه علم نیست؟ بعد شما با تغییر رژیم غذایی و پیشگیری بیشتر زنده میمونی
در شماره 3 و اینجا شما به عمد یه اشتباه بزرگ کردید، که امیدوارم برطرفش کنید.
شما فرض کردید انسان فقط بر اثر بیماری ها میمیره که خوب با عقل یه بچه دبستانی هم جور در نمیاد، چون خیلی دیدیم که در تصادفات مرده اند، در حوادث طبیعی مرده اند، بر اثر اتفاقات خیلی ساده مثل پریدن آب توی گلویش، گیر کردن یک تیغ ماهی در گلو، و .... که اینها رو یگه علم بشری متاسفانه نمیتونه پیش بینی کنه، حتی یه جمله معروف در همه دنیا هست که میگه "حادثه خبر نمی کنه" بهتره به
همه جوانب یک موضوع نگاه گنید وقتی میخواهید قرآن به این عظمت رو زیر سوال ببرید
حالا شما دلیل بیار ببینم یا م اسلام و خدا و قرانی که ازش حرف میزنی و میترسی ازش سنگ شی همین الان میتونه یه خواسته کوچیک تو رو بر طرف کنه
مثلا از قران بخواه که یه باران که چیز ساده و خیلی عرف هم هست برات ببارونه هر چند تو قران حرفی از برف و تگرگ هم نیومده چون محمد اصلا ندیده همچین چیزی رو تو کویر های عربستان

علم الآن هم که شما بهش مینازید نمیتونه خواسته تو رو برآروده کنه، مثلا ًالآن اراده کن یه ماشین داشته باشی، تا نری سر کار و پول نداشته باشی نمیتونی ماشین بخری، هر چیزی یه علتی داره، و خواسته های بشر هم از خدا بر اساس قوانین علی و معلولی به تحقق میپیونده نه خارج از قوانین حاکم بر این جهان.
درخواست نزول باران هم که بارها با نماز باران انجام شده ، شاید شما اطلاع نداشته باشید.
تو قران حرف از خیلی چیزها نیومده، این دلیلی نیست بر معتبر نبودن قرآن...
من خدایی و دینی رو که قدرتی نداشته باشه نمی پرستم
و علمی رو که ناقصه و داره تکمیل میشه رو میپرستی؟
حقیقت رو دریاب حقیقت چیزیه که در صورت عمل نکردن به اون متضرر بشی والا از تو قرانتون یه استامینوفن هم در نمیاد
در حالی که یه واکسن شما نزنی میمیری و زندگی انسان ها رو نجا میده

شما چرا اینقدر سیاه و سفید فکر میکنید؟
قرآن هم به طلب علم و دانش و دعوت مسلمانان به علم اندوزی برای خدمت به خلق خدا اشاره کرده، شما میگی یا این یا اون.
نمیدونم چرا در تفکرتون دوتاش با هم جا نمیشه ولی باید خدمتتون عرض کنم، که ریشه تمام این لومی که دارید مشاهده می کنید در سالیان سال قبل همین جهان اسلام بوده است و دانشمندان مسلمانش، اینکه چرا الآن اینجوره بحث مفصلیه که اینجا جاش نیست ول یهمین برای پاسخگویی به شما کافیست به نظر من، هرچند من ادعایی ندارم، گویا هرچی ادعاست مال شماست