سلام جناب پیر جو
شما همیشه جواب تمامی انتقادات رو به یک نحو بیان می کنید
آنهم اینست ، قوانین.
خرسند باشید
سلام،
فقط عدم توجه به این یه مورد باعث تمامی مشکلات بین کاربران و مدیران هستش.
سلام ...
ممنون از پاسخگوییتون جناب پیرجو !
من جدیدا تاپیکی نزدم که حذف شه و بخوام به خاطرش اعتراض کنم ! حرف من کلی بود ...
قانون اصلی اینجا اینه که تاپیک سیاسی نباشه ! ولی تاپیکای اقتصادی و اجتماعی هم پاک میشه :|
یه دفعه ای میاین صفحه اولو پاک میکنید و میرید :|
به خاطر همینه که دیگه کسی تاپیک به درد بخور نمیزنه ! تاپیکا همشون آبکیه ! یا اصن مال این تالار نیست !
این بحث یه بار دیگه هم توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح شد و شما جواب منطقی ندادین ! اونجا هم گفتین قانون :|
یه بار به طور کاملا واضح بگید که چه تاپیکی میشه توی این تالار زد که به مذاقتون خوش بیاد ؟!!!
بارها شده زدین یه تاپیکی که هیچ مشکلی نداشته رو با 10-15 صفحه بحث پاک کردین و بعد دلیل کاملا منطقیتون این بوده که عنوان تاپیک مناسب نیست یا طولانیه و از این حرفا :|
یعنی نمیشد به جای پاک کردن همش ، عنوانش عوض شه ؟؟؟ :|
یا اگه یه کاربر به اشتباه تاپیکشو توی تالار نامناسب زده ولی تاپیک خوبیه ، به جای پاک کردن انتقالش بدین ؟!!! (میدونم قانونه که توی این تالار انتقال نمیدن ولی خو آیه قرآن نیست که ! میشه عوضش کنید :| )
به هر حال بد نیست یه ذره به کاربرا و وقتی که برای مباحثه گذاشتن احترام بذارید !
در کل این تالار خیلی بی هدف و بی در و پیکر شده ! خیــلی
سلام، یه موقع بود که کاربرا عکس های بازیگران رو توی تالار میذاشتن بدون هیچ مشکلی، یه روز صب باشگاه فیـلتر شد!

کلی پیگیری کردیم که مشکل از کجا بوده! گفتن عکس گلشیفته فراهانی رو گذاشتید (اصلا ی وضعیا) خب تقصیر ما چی بود این خانم از کشور رفته ما باید پس بدیم؟ گفتن راهی نداره باید همش رو حذف کنید. از اون بع بعد قوانین تالارهای عمومی عوض شد و به صورت غیر اصولی تبدیل شد و به قول کاربران شد عشقی... ما هم مداوم داریم وقایع روز کشور رو دنبال می کنیم که کی رفته کی بد شده کی خوب شده تا تاپیکش شکل نگیره چون بالاخره یه روز بد میشه

این یک مورد هستش، مورد بعدی اینه که کاربران هر تاپیکی رو که ببینن به سمت و سوی سیاسی پیش میبرنش پس برای اینکه مشکلی پیش نیاد هر تاپیک سیاسی و اقتصادی که هستش رو من جلوش میگیرم و فقط در تالار خودش میتونه ایجاد بشه مثلا تاپیک اقتصادی رو در تالار خودش ایجاد کنید. تاپیک عکس رو که نباید در این تالار ایجاد کنید! شما یا هر کاربری که تاپیکش حذف میشه فقط کافیه بپرسه چرا حذف شد من بهش میگم چرا بابت همشون دلیل دارم.
خوب، بنده واسه اینکه مدیر زحمت کشه باشگاه مهندسان زحمت نیوفتن جوابتون رو میدم، و چون بارها و بارها و بارها و باز بارها جواب ایشون به ایتجور پستهایه انتقادی
و سوالی رو دیدم و کاملا با افکارشون آشنا هستم جواب میدم: سلام.قوانین رو بخونید. با تشکر
حالا حرف خودم: من بارها خواستم جُستارهای علمی در این باشگاه بزنم ولی چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم و میدونستم پاک میشه بدون دلیل، پشیمون شدم.
ده ها بار به مدیریت اینجا گفتم اینکارهارو نکنید. پشیمون میشید. با کاربرها درست رفتار کنید، پست های علمی و فرهنگی و اجتماعی رو حذف نکنید، انتقال بدید. با کاربرها اینقد خشن برخورد نکنید.ولی کو گوش شنوا؟!!!
عوضش یا اخطار گرفتم یا پاک شدن نظراتم یا بی محلی کردن..بهر روی همونطور که آقای پیرجو به من گفتن، سایته خودشونه و قوانینه خودشونه.
هرکی دوس نداره میتونه بره. امیدوارم موفق باشن. ماهم در تاپیکهایه جشن تولدهایه دوستان شرکت میکنیم...
تشکر بابت توضیح به دوستان