دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این تاپیک واقعا چرا مهمه؟!؟:surprised:

[h=3] همدردی با زلزله زدگان تبریز[/h]اخرین ارسال ====> 2013/3/22
سلام، رسیدگی شد.
ما هر پست میذاریم..پاک میشه...اون تایپک هم پاک میشه...توی این دو روز حداقل 10 تایپک ها رو حذف کردید....
متاسف براتون.

اینجا تالار آزاده یا تالار عکس ؟:surprised:

البته وقتی فرت و فرت تاپیکارو میپاکین ، توقع دیگه ای نمیشه داشت :|

سلام، لطفا، قبل از ارسال تاپیک قوانین رو مطالعه کنید.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، رسیدگی شد.

سلام جناب پیر جو
شما همیشه جواب تمامی انتقادات رو به یک نحو بیان می کنید
آنهم اینست ، قوانین.
خرسند باشید

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام، رسیدگی شد.

سلام ...

ممنون از پاسخگوییتون جناب پیرجو !

من جدیدا تاپیکی نزدم که حذف شه و بخوام به خاطرش اعتراض کنم ! حرف من کلی بود ...

قانون اصلی اینجا اینه که تاپیک سیاسی نباشه ! ولی تاپیکای اقتصادی و اجتماعی هم پاک میشه :|

یه دفعه ای میاین صفحه اولو پاک میکنید و میرید :|

به خاطر همینه که دیگه کسی تاپیک به درد بخور نمیزنه ! تاپیکا همشون آبکیه ! یا اصن مال این تالار نیست !

این بحث یه بار دیگه هم توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح شد و شما جواب منطقی ندادین ! اونجا هم گفتین قانون :|

یه بار به طور کاملا واضح بگید که چه تاپیکی میشه توی این تالار زد که به مذاقتون خوش بیاد ؟!!!

بارها شده زدین یه تاپیکی که هیچ مشکلی نداشته رو با 10-15 صفحه بحث پاک کردین و بعد دلیل کاملا منطقیتون این بوده که عنوان تاپیک مناسب نیست یا طولانیه و از این حرفا :|
یعنی نمیشد به جای پاک کردن همش ، عنوانش عوض شه ؟؟؟ :|

یا اگه یه کاربر به اشتباه تاپیکشو توی تالار نامناسب زده ولی تاپیک خوبیه ، به جای پاک کردن انتقالش بدین ؟!!! (میدونم قانونه که توی این تالار انتقال نمیدن ولی خو آیه قرآن نیست که ! میشه عوضش کنید :| )

به هر حال بد نیست یه ذره به کاربرا و وقتی که برای مباحثه گذاشتن احترام بذارید !

در کل این تالار خیلی بی هدف و بی در و پیکر شده ! خیــلی :weirdsmiley:

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب پیر جو
آنهم اینست ، قوانین.
خرسند باشید

سلام ...

قانون اصلی اینجا اینه که تاپیک سیاسی نباشه ! ولی تاپیکای اقتصادی و اجتماعی هم پاک میشه :|

به خاطر همینه که دیگه کسی تاپیک به درد بخور نمیزنه ! تاپیکا همشون آبکیه ! یا اصن مال این تالار نیست !

این بحث یه بار دیگه هم توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح شد و شما جواب منطقی ندادین ! اونجا هم گفتین قانون :|

یه بار به طور کاملا واضح بگید که چه تاپیکی میشه توی این تالار زد که به مذاقتون خوش بیاد ؟!!!

بارها شده زدین یه تاپیکی که هیچ مشکلی نداشته رو با 10-15 صفحه بحث پاک کردین و بعد دلیل کاملا منطقیتون این بوده که عنوان تاپیک مناسب نیست یا طولانیه و از این حرفا :|

یا اگه یه کاربر به اشتباه تاپیکشو توی تالار نامناسب زده ولی تاپیک خوبیه ، به جای پاک کردن انتقالش بدین ؟!!! (میدونم قانونه که توی این تالار انتقال نمیدن ولی خو آیه قرآن نیست که ! میشه عوضش کنید :| )

خوب، بنده واسه اینکه مدیر زحمت کشه باشگاه مهندسان زحمت نیوفتن جوابتون رو میدم، و چون بارها و بارها و بارها و باز بارها جواب ایشون به ایتجور پستهایه انتقادی
و سوالی رو دیدم و کاملا با افکارشون آشنا هستم جواب میدم:
سلام.قوانین رو بخونید. با تشکر

حالا حرف خودم: من بارها خواستم جُستارهای علمی در این باشگاه بزنم ولی چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم و میدونستم پاک میشه بدون دلیل، پشیمون شدم.

ده ها بار به مدیریت اینجا گفتم اینکارهارو نکنید. پشیمون میشید. با کاربرها درست رفتار کنید، پست های علمی و فرهنگی و اجتماعی رو حذف نکنید، انتقال بدید. با کاربرها اینقد خشن برخورد نکنید.ولی کو گوش شنوا؟!!!
عوضش یا اخطار گرفتم یا پاک شدن نظراتم یا بی محلی کردن..بهر روی همونطور که آقای پیرجو به من گفتن، سایته خودشونه و قوانینه خودشونه.
هرکی دوس نداره میتونه بره. امیدوارم موفق باشن.
ماهم در تاپیکهایه جشن تولدهایه دوستان شرکت میکنیم...

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام جناب پیر جو
آنهم اینست ، قوانین.
خرسند باشید
سلام،
فقط عدم توجه به این یه مورد باعث تمامی مشکلات بین کاربران و مدیران هستش.

سلام ...

سلام، یه موقع بود که کاربرا عکس های بازیگران رو توی تالار میذاشتن بدون هیچ مشکلی، یه روز صب باشگاه فیـلتر شد! :surprised: کلی پیگیری کردیم که مشکل از کجا بوده! گفتن عکس گلشیفته فراهانی رو گذاشتید (اصلا ی وضعیا) خب تقصیر ما چی بود این خانم از کشور رفته ما باید پس بدیم؟ گفتن راهی نداره باید همش رو حذف کنید. از اون بع بعد قوانین تالارهای عمومی عوض شد و به صورت غیر اصولی تبدیل شد و به قول کاربران شد عشقی... ما هم مداوم داریم وقایع روز کشور رو دنبال می کنیم که کی رفته کی بد شده کی خوب شده تا تاپیکش شکل نگیره چون بالاخره یه روز بد میشه:D این یک مورد هستش، مورد بعدی اینه که کاربران هر تاپیکی رو که ببینن به سمت و سوی سیاسی پیش میبرنش پس برای اینکه مشکلی پیش نیاد هر تاپیک سیاسی و اقتصادی که هستش رو من جلوش میگیرم و فقط در تالار خودش میتونه ایجاد بشه مثلا تاپیک اقتصادی رو در تالار خودش ایجاد کنید. تاپیک عکس رو که نباید در این تالار ایجاد کنید! شما یا هر کاربری که تاپیکش حذف میشه فقط کافیه بپرسه چرا حذف شد من بهش میگم چرا بابت همشون دلیل دارم.

خوب، بنده واسه اینکه مدیر زحمت کشه باشگاه مهندسان زحمت نیوفتن جوابتون رو میدم، و چون بارها و بارها و بارها و باز بارها جواب ایشون به ایتجور پستهایه انتقادی
و سوالی رو دیدم و کاملا با افکارشون آشنا هستم جواب میدم:
سلام.قوانین رو بخونید. با تشکر

حالا حرف خودم: من بارها خواستم جُستارهای علمی در این باشگاه بزنم ولی چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم و میدونستم پاک میشه بدون دلیل، پشیمون شدم.

ده ها بار به مدیریت اینجا گفتم اینکارهارو نکنید. پشیمون میشید. با کاربرها درست رفتار کنید، پست های علمی و فرهنگی و اجتماعی رو حذف نکنید، انتقال بدید. با کاربرها اینقد خشن برخورد نکنید.ولی کو گوش شنوا؟!!!
عوضش یا اخطار گرفتم یا پاک شدن نظراتم یا بی محلی کردن..بهر روی همونطور که آقای پیرجو به من گفتن، سایته خودشونه و قوانینه خودشونه.
هرکی دوس نداره میتونه بره. امیدوارم موفق باشن.
ماهم در تاپیکهایه جشن تولدهایه دوستان شرکت میکنیم...

تشکر بابت توضیح به دوستان :D

m roz

عضو جدید
سلام جناب پیرجو .

آقا ما هر تاپیکی در این تالار گذاشتیم چند ساعت بعد حذف میشه، حالا موضوعش نه سیاسیه، نه عکسه ، نه مورد داره .:smile:

فقط سخنان آموزنده است .:)

حالا دلیل حذف چیه ؟ ؟ ؟:redface:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

m roz

عضو جدید
آخه اونجا مثل لقمه رو پیچوندن دور سره . . .

باید دم در باشه که هر کی میاد داخل ببینه .

کی میره اونجاااااااااااااااااااااااااااااا .

موارد مشابه زیاده، اما جاشون دم دره .

آخرین ویرایش:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب پیرجو به شدت پیشنهاد میکنم تالار گفتگوی آزاد حذف بشه.مطالب این تالار عمدتا جاشون در تالاری زیر هست:
زنگ تفریح.
عکس
اخبار
تاریخ
و....

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
جناب پیرجو به شدت پیشنهاد میکنم تالار گفتگوی آزاد حذف بشه.مطالب این تالار عمدتا جاشون در تالاری زیر هست:
زنگ تفریح.
عکس
اخبار
تاریخ
و....

بسم الا فردا پس فرداس که پیرجو بادینامیت بیاد تو تالار:D

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
آخه اونجا مثل لقمه رو پیچوندن دور سره . . .

باید دم در باشه که هر کی میاد داخل ببینه .

کی میره اونجاااااااااااااااااااااااااااااا .

موارد مشابه زیاده، اما جاشون دم دره .

این مشکل خودتون هستش.

زنگ تفریح.
عکس
اخبار
تاریخ
و....

قبلا به ادمین گفتم ولی قبول نکردن.

بجنگ تا بجنگیم.:biggrin:

اسپم!!!

حاجی چرا فرت فرت تاپیکای منو حذف میکنی ؟؟ مشکلت چیه با من؟
الان چرا این تاپیک جدیدمو حذف کردی؟؟ سریعا جوابشو بده ک من الان هیچ اصاب ندارم ای بابا دیگه صبرم حدی داری دیگه چن بار خب

z.kouchack

عضو جدید
با سلام و احترام
من چند تا تاپیک، که سخنانی از امام علی(ع) و از نهج البلاغه بود، گذاشته بودم، ولی حذف شدند. میخواستم علت اون رو بدونم.
با تشکر

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اییییین همه تایپک چه گیری به تایپک من دادین؟!!!
قبلش یه ندا بدین یه توضیحی چیزی!!!!!!!
با این همه هیجان که تو حذف تایپکا هست داره روز به روز علاقه ام به باشگاه بیشتر میشه!!

mohammad_444_0o

عضو جدید
سلام
من یه تاپیک زدم که بسته شده
چرا؟
----
تاپیک، در مورد کمک برای کودکان معصوم بود!!!

مبینا

کاربر فعال
متاسفم

متاسفم

سلام جناب مدیر

امیدوارم جوابگو باشید ...اولا میشه توضیح بدید چرا بدون دلیل تایپک ها رو حذف می کنید؟؟ متاسفم براتون که برای تاپیک بچه ها ازشون نظر نمی پرسید و دلایل نمیگید ؟؟!!ونظر شخصیتون رو اعمال می کنید اینکارتون خودپسندانه است ...
دوما..این تالار وبخش های مختلفش با جامعه ی ما متفاوته مثلا ما تحصیل کرده هستیم امیدوارم به نقص های دیگه بپردازید فقط یک مورد رو مد نظر قرار ندید به عنوان مثال من 2-3 هفته حق ارسال تاپیک نداشتم حالاچرا ؟؟و کجا مشکل بوده رو نمیدونم ؟؟امیدوارم جواب قانع کننده برای من داشته باشید
سوما :من واقعا پشیمون هستم که در گروه گفتگوی ازاد تاپیک گذاشتم که حذف بشه فکر میکردم که واقعا گفتگوی آزاده.....

hosseinassar

مدیر ارشد
سلام به همه دوستان

مدت زیادیه که می بینیم در شبکه های اجتماعی و سایت ها عده ای عمدا کلمات مختلف اشتباه می نویسند

من خودم دلیل این نوع نوشتن نمی دونم چون نه قشنگه نه کلاس داره ! و نه خنده داره و نوشته محاوره ای هم نیست

بهتره به خط و فرهنگ خودمون احترام بذاریم و با دست های خودمون نابودش نکنیم

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
با سلام خدمت مدیریت محترم
تاپیکی که من شروع کرده بودم با عنوان "آیا باید بازیگران ورزشکاران و ... رو به عنوان الگو قرار داد؟" ظاهرا حذف شده است. آیا علت خاصی داشته است و یا تخلفی صورت گرفته است؟
با تشکر.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا تاپیک زدم تو یه مدت کوتاه هردو حذف شدن
یکی در باره توریسم دیگری درباره اقتصاد
عجیب نیست واقعا؟
فقط یکی منو توجیه کنه چرا توریسم یا اقتصاد ممنوعه به حساب اومدن؟
اگه پست ممنوعه ای نوشته شده می تونید پاکش کنید... اگه جای تاپیک نامناسب بوده می تونید جابجاش کنید اصن به استارتر هم اخطار بدید که تاپیکو جای نامناسب زده
اما اینکه صحبت از جایگاه ایران در توریسم یا بحث درباره یک شاخص اقتصادی به این سرعت حذف می شه من واقعا حرفی برای گفتن برام نمی مونه

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
با سلام خدمت کاربران عزیز باشگاه
سرکار خانوم پارمهر، مدیر روابط عمومی موقتا به عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد انتخاب شدند، امیدوارم با مدیریت ایشون این تالار هم سر و سامونی بگیره.
با احترام
مدیر باشگاه