دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
امروز صبح دیدم بخاطر 1 پست اسپم ک تو تاپیک شکار لحظه ها گذاشتم اخطار گرفتم
واقعا واسه 1 پست اونم تو اون تاپیک باید اخطار بدید؟؟؟ حالا اگه تو تاپیکای دیگه و ب دلایل دیگه بود-مثلا پست سیاسی یا توهین یا...- واقعا اینقد متعجب و ناراحت نمیشدم.....

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه سنت میرسه به اون زموناا:D

کدوم زمونا ؟ نمیدونم اون اعتراض روزهای سرخوشی ام مربوط به چه تارخی است فک کنم 2008 یا 2009 بوده... روزای خوبی بودن و مدیرای خوبی
در کل فعلا مدیریت اینجا بصورت کاملا" واضحی از عقاید و اصول شخصی به جای اصول آیین نامه ای رفتار میکند و میپسنده ...
و به تبع این رفتار ها و ملاحظات گرایش های موافق ایشان و کفه ی ترازوی کاربران هم عقیده سنگین تر از کاربران اخراجی یا کم فعالیت و یا کوچ کرده است .

بیش از اندازه طبل ستیز و شلاق تنبیه بر سر همه است ... و این یه جور تفرقه بین همه بوجود آورده و صحیح نیست به هیچ وجه !

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم به این رویه اعتراض دارم .من وقتی دیدم خانم پارمهریاپرمهر(فتحه)،مدیرتارشدن خیلی خوشحال شدم
ولی مثل اینکه اشتباه میکردم اینجا دیگه تالارگفتگوی آزادنیست بلکه یه مکانه برای گفتگوهای بچه گانه!
والادرشان یک آدم تحصیلکرده نیست تواین بحثای مزخرف شرکت کنه اونم برای خیلیاکه توده ی سوم عمرشون قراردارن.
خانم پرمهرفرمودن مباحث برای تالارگفتگوی آزادمناسب نیست.
سوال پیش میاد:
نفرقبلیت به دردچه تبلیغی میخوره مناسبه؟!
اسم شمابه ژاپنی چی میشه مناسبه؟!
یک کلیک برای هرکودک گرسنه مناسبه؟!این کجاش گفتگو ی آزاده همش صلواته که:surprised:
کدوم انگشتتو دوست داری مال این تالاره یاتالار روانشناسی؟!
تمنامیکنم تجدیدنظرکنین.متشکرم

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اولین و بزرگترین مشکل این تالار اینه که تعداد زیادی از مدیران به امکانات مدیریتی ان دست رسی دارند... به قولی اشی که اشپزش دوتا شد یا شور میشه یا بی نمک

عاشق پیشه

عضو جدید
به نظر من اولین و بزرگترین مشکل این تالار اینه که تعداد زیادی از مدیران به امکانات مدیریتی ان دست رسی دارند... به قولی اشی که اشپزش دوتا شد یا شور میشه یا بی نمک

سلام منم به این رویه اعتراض دارم .من وقتی دیدم خانم پارمهریاپرمهر(فتحه)،مدیرتارشدن خیلی خوشحال شدم
ولی مثل اینکه اشتباه میکردم اینجا دیگه تالارگفتگوی آزادنیست بلکه یه مکانه برای گفتگوهای بچه گانه!
والادرشان یک آدم تحصیلکرده نیست تواین بحثای مزخرف شرکت کنه اونم برای خیلیاکه توده ی سوم عمرشون قراردارن.
خانم پرمهرفرمودن مباحث برای تالارگفتگوی آزادمناسب نیست.
سوال پیش میاد:
نفرقبلیت به دردچه تبلیغی میخوره مناسبه؟!
اسم شمابه ژاپنی چی میشه مناسبه؟!
یک کلیک برای هرکودک گرسنه مناسبه؟!این کجاش گفتگو ی آزاده همش صلواته که:surprised:
کدوم انگشتتو دوست داری مال این تالاره یاتالار روانشناسی؟!
تمنامیکنم تجدیدنظرکنین.متشکرم
خدا پدرت را بیامرزه
احسنت بر شما که جان کلام را گفتین
قصد ما هم از انتقاد ضربه زدن به کسی نیست
در این هیاهوی دنیای عجیب و غریب یه تعدادی جوان که واقعا سرمایه های این مملکت هستن دارن پرپر میشن
حداقل مجامع علمی مثل این باشگاه میتونن کانالی برای هدایت تفکر و استعداد این جوان ها باشن
سپاس
خاک پای جویندگان علم و دانش
عاشق پیشه

*وارش*

کاربر فعال
سوالامون ارزش پاسخگویی نداشت یاسرمدیران شلوغ بود؟الله اعلم
لطفاوقت بزازید:gol:

وقتی دلیل معقولی برای انجام کاری نباشد سکوت بهتر از پاسخگویی است. پست هایی که کاربران بالا میکشند نشان می دهد چقدر تفاوت مدیریت از قبل تا امروز بوده. چیزی که در گذشته امکان بقا داشت اکنون حذف می شود!!! چرا؟ چون مدیر محترم تاپیک گفتگوی آزاد نپسندیدند. ایشان گفتگوی آزاد را فقط در لابه لای بحث ها و صحبت های کودکانه میبینند نه بحث هایی که ممکن است میان عده ای تحصیل کرده صورت بگیرد!

Karamazov

عضو جدید
با سلام خدمت کاربران عزیز باشگاه
سرکار خانوم پارمهر، مدیر روابط عمومی موقتا به عنوان مدیر تالار گفتگوی آزاد انتخاب شدند، امیدوارم با مدیریت ایشون این تالار هم سر و سامونی بگیره.
با احترام
مدیر باشگاه

با احترام خدمت مدیر باشگاه.
متاسفانه شما اشتباه بزرگی در انتخاب ایشون به عنوان مدیر تالار آزاد داشتین.
ایشون نه تنها طبق این نوشته پایین پاسخگوی کاربران نیست بلکه بسیار خرافاتی و اهل تاپیک های خاله زنکی و نظرهای دختر و پسر و عشق و فال و... می باشند.

نمونه اش حضور پر رنگ ایشان در تاپیک های فالگیری و رمالی :

: ╬♥╬ طالع بینی روزانه ╬♥╬

مدیر تالار آزاد ترجیحا باید میانه رو باشد، اهل تاپیک های خاله زنکی نباشد، اهل اندیشه باشد.
نگاهی به تاپیک هایی که ایشون در گفتگوی آزاد ایجاد کرده یا توشون مطلب مینویسه بندازین، همش تاپیکای بی محتوا و در پیت :

پسرها بخوانند..... دخترها خوشحال شوند که همچین شرایطی ندارند

فامیل های دور و نزدیک آقای مجری

نکته ای جالب در زبان انگلیسی!

و مثل قبل شنوای انتقادات و پیشنهادات و راهنمایی های همه شما
عزیزان هستم:gol:
امیدوارم در این تالار اوقات خوبی داشته باشید.
:)

ایشون میاد میگه منتظر انتقادت و پیشنهادات شما هستم.
تو کدام تاپیک منتظر هستین؟
تو کدام تاپیک جوابگو هستین؟

چه اوقات خوبی رو کنار هم داشته باشیم؟
شما با این حذف کردن هاتون و نگه داشتن تاپیک های خاله زنکی مگه برای کاربرا اعصاب و روان هم گذاشتین که بخوان اوقات خوشی رو در کنار شما داشته باشن !!!!!
واقعا اگر من ذره ای فهم داشتم اینجور جاهارو حتی میهمان هم باز نمیکردم.

آخرین ویرایش:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشون نه تنها طبق این نوشته پایین پاسخگوی کاربران نیست بلکه بسیار خرافاتی و اهل تاپیک های خاله زنکی و نظرهای دختر و پسر و عشق و فال و... می باشند.

مدیر تالار آزاد ترجیحا باید میانه رو باشد، اهل تاپیک های خاله زنکی نباشد، اهل اندیشه باشد.
نگاهی به تاپیک هایی که ایشون در گفتگوی آزاد ایجاد کرده یا توشون مطلب مینویسه بندازین، همش تاپیکای بی محتوا و در پیت :

شما با این حذف کردن هاتون و نگه داشتن تاپیک های خاله زنکی مگه برای کاربرا اعصاب و روان هم گذاشتین که بخوان اوقات خوشی رو در کنار شما داشته باشن !!!!!

همانا آنان که به علوم غیوبه و گوی پیشگویی دست یازیدند ...همان ها منتخبینند و رستگار میشوند ... ج 2 ص222
بسیار جالب بود برادر کارمازوف ...الحق که یکبار داستایوفسکی شاهکاری آفرید و اکنون تو چشم منو به اطرافم باز کردی .بنده افتخار نداشتم ایشان را در اماکن عموم زیارت کنم نگو ایشان در جمع خواص ظهور داشتند !!! عه ؟؟ با علایق و سلایقشان آشنایی نداشتم !!
چه جالب ...نمیدانستیم گستره ی فعالیت های درخشان مدیر عظما حول محور امور پر مخاطب زردنگاری میچرخد ...
مفتخرم هم اینک به وجود و حضور و عبور زرد اندود ایشان در جمع مدیران ! چرا آخه گلم ؟؟ چه در اینها هست که تورا طاقت نوشتن چارکلام حرفهایی من باب معضلات اجتماعی نیس ؟؟

اخیرا" ما هر پستی گذاشتیم و استارت زدیم به ترفه العینی به زباله دان انهدام می پیوندد ... جای نوشته های تعقل برانگیز در تاپیک سرگرمی آزاد نیست !
تو نگو اینجا خنزر پنزر های بازار مکاره میفروشند ...و جنس هایی از این دست خریدار دارد ... البته اگه همه را با زور و ضرب و اخطار بیرون کنند دست آخر همین میشود عده ای مشتری پای ثابت حرفهای آب دوغ خیاری ...
پس بی جهت نبود این همه توبیخ و اخطار ، میگن آدم ها رو از انتخاباشون باید شناخت !

ببین پارمهر جان واقعا" برام عجیب بود وقتی رفتم به این پستهایی که حضور منور داشتی سر زدم ... اونوقت پستهای مهمی که بچه ها توش نظر میدادند رو ورداشتی چپوندی توی هزارتوی اطلاعات عمومی و خودت میای مطالب دست چندمی مینویسی هر چند تا !!! شدنیه ؟؟؟

آدم یه وقتایی از اعتماد به نفس بعضیا حیران میماند ...خدایا بیا منو بخور ! بیا منو ببر !

آلیس در سرزمین عجایب انقد تعجب نکرد که ماها تعجب میکنیم ...
پیشنهاد بنده برای جانشینی مدیر بعدی :
The Wizard of Oz

در این پیشنهاد چند خاصیت مفید موجود است :
1- تعقل در عاقبت انتخاب های پیش رو و تغییر مواضع
2- امیدواری دوروتیها در آینده به نجات توسط جادوگر شهر اوز
3- حصول اطمینان از دادن مغز ، شجاعت ، قلب به مترسکهای بی مغز ، شیرهای ترسو ، آدم آهنی های بی قلب
4- اینم شعر دوروتی فلک زده که شاید به وقوع بپیونده : غصه ها مثل یخ آب می شوند و از بین می روند...

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا امروز فکر می کردم مسخره ترین کاری که می تونسته انجام بشه چپوندن انبوهی از تاپیک های متفاوت و پر از پتانسیل گفتگو در قالب اطلاعات عمومیه. اما امروز فهمیدم ازون مسخره تر هم ممکنه:
انتقال تاپیک نظرسنجی "تمایل به مهاجرت" به تالار زنگ تفریح!
جدا بابت پیش داوری در توانمندی های مدیر محترم عذرخواهی میکنم!

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

سلام خدمت شما دوست خوبم:gol:
خسته نباشید از زحمتی که برای اوردن تاپیک هایی که زدم کشیدید خوشحال شدم دوباره دیدمشون:smile:
خب حالا برسیم سر پاسخویی به شما عزیز گرانقدر
دوست خوبم شما در رابطه با گفتگویی داشتید و پاسخگویی برای شما صورت نگرفت به این دلیل بود که خودتونم هم بهتر واقف هستید
توهینی بود که شما در رابطه با اعتقادات داشتید و در این مورد نه بنده نه هیچ یک از مدیران اجازه نمیدهیم توهینی صورت بگیره
منتظر انتقادات و پیشنهادات شما همیشه هستیم
پیشنهادات و انتقادات برای بهبود عملکرد نه برای دفاع از پست هایی که خودتون هم میدانید اشکالش در کجاست
موفق و پیروز باشید عیدتونم مبارک دوست عزیزم:gol:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهادمیکنم تایپکهایی که توش توهین میکنن فقط همون پستوپاک کنین کل تایپیکومنهدم نکنین:confused:
مثلاتایپک گفتگومحوربحران آب چراحذف شد؟باتوجه به اهمیت بالای آب توکشورمون
یاتایپیک این حرکت یعنی چی؟(کنسرت محمداصفهانی)!که هدفش مبارزه بابدعت بود
الآن که دارم این متنومینویسم یکی ازهمین تایپکهای زنگ تفریحی توتالارگفتگوی آزادداره جولان میده!
من باتفریح مشکلی ندارم اتفاقاخودمم شرکت میکنم ولی خب هرچیزی سرجای خودش:gol:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ضمن : من نسبت به مدیریت مدیر این تالار (خانم پارمهر ) اعتراض دارم و خواهش میکنم یه کاربر خبره تر این مسئولیت رو قبول کنه. که اگه ایشون عملکردش مشکل نداشت لااقل در این تاپیکی خودش زده پاسخگوی بچه ها بود

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
جای خبرهای ناراحت کننده و تاسف باری مث سقوط هواپیما،؛زلزله و ... ک کشته و زخمی شدن هموطنانمونو بهمراه داره تو تاپیک اطلاعات عمومی جالب و خوندنیه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا مطالب اون تاپیکو تفکیک کنید..:|

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از مدیریت محترم تقاضامندم پستای سیاسی که تو تالار اطلاعات مفید زده میشه تا به این بهانه ماندگار بشه و حذف نشه رو حذف کنید. پستای سیاسی خلاف قوانین هست که به کنار. اما دیگه جاش تایپیک اطلاعات مفید و علمی نیست که. یکی از دوستان جدیدا چند پست در تخریب دولت و وزیر علوم و غیره گذاته اونجا. خواهشا رسیدگی بفرمایید.
غیر از اون بعضی پستایی هم ککه مربوط به حوادث بروز کشور و یا جهان میشه و بیشتر جنبه ی خبر داره هم بعضیا اونجا میزنن که از مدیریت خواهشمندم رسیدگی و ساماندهی کنن. اگه تایپیک اطلاعات مفید ساماندهی بشه بسیار مفید خواهد بود.
ممنون

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم پارمهر واقعا آدم میمونه به شما چی بگه ؟!!!! :surprised:
شما این تاپیک رو به زنگ تفریح منتقل میکنید؟!!!! چرا باید پول بدیم برای کلاس زبان؟!!!

حداقل این تاپیک رو به تالار زبان انتقال میدادید !
یه نگاه اول به موضوع تاپیک بیندازید بعد منتقل کنید.

اینقدر بچه های اینجا بهتون تذکر میدند به روی خودتون نمیارید ولی امیدوارم حداقل در طالع بینی روزانه ای که دنبال میکنید یه روز فال چگونگی انتقال تاپیک ها براتون بیاد شاید کمی بیاندیشید و عمل کنید :redface:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانوم پارمهر من صبرم زیاده هنوزم منتظر جواب پستای قبلیم(چه صفحه قبل ) هستم
.
.
.
.
.
یه خواهش: لطفا پست مدیریت این تالار رو بر گردونید تا کسانی که تواناییشو دارن این مسئولیت رو قبول کنند. تشریف ببرید خیلی خوشحال و ممنونتون میشیم. از مدیریت تالار اسلام و قران یا تالار عکس یاد بگیرین با اینکه بعضی وقتا سخت میگیرن ولی به مراتب عملکردشون از شما بهتر هستش
.
.
.
لطفا جواب پستای قبلی من تو همین تاپیک فراموش نشه

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در ضمن : من نسبت به مدیریت مدیر این تالار (خانم پارمهر ) اعتراض دارم و خواهش میکنم یه کاربر خبره تر این مسئولیت رو قبول کنه. که اگه ایشون عملکردش مشکل نداشت لااقل در این تاپیکی خودش زده پاسخگوی بچه ها بود

خانوم پارمهر من صبرم زیاده هنوزم منتظر جواب پستای قبلیم(چه صفحه قبل ) هستم
.
.
.
.
.
یه خواهش: لطفا پست مدیریت این تالار رو بر گردونید تا کسانی که تواناییشو دارن این مسئولیت رو قبول کنند. تشریف ببرید خیلی خوشحال و ممنونتون میشیم. از مدیریت تالار اسلام و قران یا تالار عکس یاد بگیرین با اینکه بعضی وقتا سخت میگیرن ولی به مراتب عملکردشون از شما بهتر هستش
.
.
.
لطفا جواب پستای قبلی من تو همین تاپیک فراموش نشه
سلام دوست خوبم:smile:
خسته نباشید از این همه پیگیری اما بهتر بود مراجعه میکردید به صفحه قبل پاسخ شما هم به صورت خصوصی هم عمومی داده شده
اینکه شما دوست دارید مرتب پیگیر پاسخ به سوالاته تکراری هستید نه تنها برای بنده بلکه برای تمام مدیران و کاربران باعث تعجبه
من به شخصه خوشحال میشم انتقادی به بنده بشه که باعث بهبود عملکرد تالار گفتگوی آزاد بشه
اما شما مرتب پیگیر تاپیک هایی هستید که از قبل از حضور بنده زده شده
بجای اینکه دید به عقب داشته باشید به پیش رو نگاه کنید تا با پیشنهاداتتون بتونید به تالار گفتگوی ازاد کمک کنید
هر تالاری با حضور کاربرای فعال و ایده پرداز رشد میکنه و به جایگاه مناسبی میرسه
بجای انتقاداتی که پاسخ داده شده اند ...بهتر بدنبال پیشنهادات سازنده باشید تا تالار گفتگوی آزاد به جایگاه واقعی خودش برسه
موفق و پیروز باشید
:gol:
خانم پارمهر واقعا آدم میمونه به شما چی بگه ؟!!!! :surprised:
شما این تاپیک رو به زنگ تفریح منتقل میکنید؟!!!! چرا باید پول بدیم برای کلاس زبان؟!!!

حداقل این تاپیک رو به تالار زبان انتقال میدادید !
یه نگاه اول به موضوع تاپیک بیندازید بعد منتقل کنید.

اینقدر بچه های اینجا بهتون تذکر میدند به روی خودتون نمیارید ولی امیدوارم حداقل در طالع بینی روزانه ای که دنبال میکنید یه روز فال چگونگی انتقال تاپیک ها براتون بیاد شاید کمی بیاندیشید و عمل کنید :redface:
سلام دوست خوبم:)
چشم حتما به پیشنهاد کاربرای خوبمون عمل میکنیم اما درصورتی که واقعا بدنبال دادن ایده و طرح مناسب باشند اینکه ما خیال پردازی کنیم چرا فضای گفتگو بسته هست و اینها نمیشه
ابتدا باید همه کابرای این تالار قوانینو مطالعه کنند
سپس با رعایت احترام به یکدیگر با هم تبادل نظر و اطلاعات کنن
در رابطه با تاپیک مذکور علاوه بر عنوان نامناسب متنی هم که برای آن درنظر گرفته شده بود مناسب نبود اینکه چرا باید پول کلاس زبان بدهید
بنده علاوه بر خواندن عنوان ...خواندن متن و محتوا بحث های صورت گرفته را نیز مطالعه میکنیم این موضوع و مباحث در آن نه درحد تخصصی به زبان انگلیسی بود و نه ارتباطی به گفتگوی ازاد داشت این موضوع فقط یه نظر شخصی بود که توسط استارتر جالب بوده و میخواستن با سایر دوستانشون دردو دل کنند
بنده هم بجای حذف تاپیک منتقل کردم به جایی که حداقل استارتر محترم از تاپیکی که زدن نتیجه ای بگیرند زنگ تفریح ماهیت گفتگو به صورت گسترده تر و غیر تخصصی و در فضای آزاد تری را دارا هست
و اینکه این تاپیک به ان تالار منتقل شده است به هیچ عنوان جنبه نا دیده گرفتن بحث و تبادل نظر جدی نمیباشد و دوستان کماکان میتوانند در آن قسمت از نقطه نظرات دیگر دوستانشان استفاده نمایند
اوقات خوبی داشته باشید

از مدیریت محترم تقاضامندم پستای سیاسی که تو تالار اطلاعات مفید زده میشه تا به این بهانه ماندگار بشه و حذف نشه رو حذف کنید. پستای سیاسی خلاف قوانین هست که به کنار. اما دیگه جاش تایپیک اطلاعات مفید و علمی نیست که. یکی از دوستان جدیدا چند پست در تخریب دولت و وزیر علوم و غیره گذاته اونجا. خواهشا رسیدگی بفرمایید.
غیر از اون بعضی پستایی هم ککه مربوط به حوادث بروز کشور و یا جهان میشه و بیشتر جنبه ی خبر داره هم بعضیا اونجا میزنن که از مدیریت خواهشمندم رسیدگی و ساماندهی کنن. اگه تایپیک اطلاعات مفید ساماندهی بشه بسیار مفید خواهد بود.
ممنون
سلام خدمت شما علی آقا:)
پاسخ شما به همراه پاسخ بعدی داده شد از نظر خوبتون سپاسگزارم:gol:

سلام
جای خبرهای ناراحت کننده و تاسف باری مث سقوط هواپیما،؛زلزله و ... ک کشته و زخمی شدن هموطنانمونو بهمراه داره تو تاپیک اطلاعات عمومی جالب و خوندنیه؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا مطالب اون تاپیکو تفکیک کنید..:|

سلام خدمت شما دوست خوبم:smile:
بله جای خبر های ناراحت کننده در اطلاعات عمومی جالب و خواندنی نیست
اما فعلا داریم بخشی از مجموعه اخبار را در این تاپیک گردآوری میکنیم تا کم کم در صورت وجود امکان تفکیک موضوعی به ان داده شود
کمی بردبار باشید تا به سقف مورد نظر از دیتای مورد نظر برسیم تا ایجاد فضای تفکیک حاصل گردد
کامیاب باشید

پیشنهادمیکنم تایپکهایی که توش توهین میکنن فقط همون پستوپاک کنین کل تایپیکومنهدم نکنین:confused:
مثلاتایپک گفتگومحوربحران آب چراحذف شد؟باتوجه به اهمیت بالای آب توکشورمون
یاتایپیک این حرکت یعنی چی؟(کنسرت محمداصفهانی)!که هدفش مبارزه بابدعت بود
الآن که دارم این متنومینویسم یکی ازهمین تایپکهای زنگ تفریحی توتالارگفتگوی آزادداره جولان میده!
من باتفریح مشکلی ندارم اتفاقاخودمم شرکت میکنم ولی خب هرچیزی سرجای خودش:gol:
بنده تاپیکی که توش بحث و تبادل نظر بشه رو خیلی دوست دارم و کلا روحیه گفتمان دارم:)
اما متاسفانه هرجا فرصتی برای گفتگو و ایجاد شده با بحث سیاسی با تهمت با بی احترامی و در نهایت نقض قوانین باشگاه خود کاربرا باعث حذف تاپیک فوق شده اند

فضای تالار گفتگوی آزاد به هیچ وجه فرصت کافی برای مدیران باقی نمیگذارند تا پست هارو یک درمیان پاک کنند و پست های سیاسی و غیر سیاسی را تفکیک کنند
پست های اسپم رو حذف کنند
پست های توهین رو رسیدگی کنند
فقط کافیه کمی در گفتگو کردن و تبادل نظر و اطلاعات دقیقتر و قانون مند تر برخورد کنیم تا باعث حذف تاپیکی که خوب و مناسب هست نشیم
موضوع دوم هم تاپیک بحران اب محتوای مناسبی نیز نداشت به صرف موضوع مناسب نمیشود تاپیک ایجاد کرد شما باید محتوای تاپیک را نیز به صورت مناسب تدوین نمایید
شاد و خوشحال باشید:gol:

هاشمیان20

عضو جدید
یک تاپیکی زده بودم با عنوان کی دیگه دکتر نیست؟
بررسی آسیب های ورود دانشگاه آزاد اسلامی به مقطع ارشد و دکتری و پذیرش بی ضابطه دانشجو.
خیلی هم توش نظرات خوبی مطرح شده بود.
برای چی حذفش کردین؟ مناسب با کدوم تالار بوده؟

:surprised::surprised::surprised:

فقط تو صفحه آخر دیدم یک کاربری به نام آقا محممد بحث رو سیاسی کردن و وزیر علوم و استیضاح و ... رو مطرح کردن که نمیدونم چه ربطی به تاپیک من داشت، به جای حذف اون نوشته ها چرا تاپیک رو حذف میکنین؟

اینم که دیگه ته استدلال بود :

بنده تاپیکی که توش بحث و تبادل نظر بشه رو خیلی دوست دارم و کلا روحیه گفتمان دارم:)

فقط کافیه کمی در گفتگو کردن و تبادل نظر و اطلاعات دقیقتر و قانون مند تر برخورد کنیم تا باعث حذف تاپیکی که خوب و مناسب هست نشیم

شاید یک یا دو کاربر آزار داشته باشن برن تو همه تاپیک ها مطلب سیاسی بذارن، شما به دلیل روحیه گفتمانی بالاتون باید بزنین کل تاپیک رو پرپر کنین؟

یک نفر تو شهر مریض باشه، کل شهر رو آتیش میزنن چون حس رسیدگی به یک نفر رو ندارن.
تو کل فروم هایی که فعالیت داشتم، عجیب ترین تالار و عجیب ترین مدیری که دیدم این تالار شما بوده.
کمی فراتر از عجیب.
اینجا کجاس دیگه. :confused:

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک تاپیکی زده بودم با عنوان کی دیگه دکتر نیست؟
بررسی آسیب های ورود دانشگاه آزاد اسلامی به مقطع ارشد و دکتری و پذیرش بی ضابطه دانشجو.
خیلی هم توش نظرات خوبی مطرح شده بود.
برای چی حذفش کردین؟ مناسب با کدوم تالار بوده؟

:surprised::surprised::surprised:

فقط تو صفحه آخر دیدم یک کاربری به نام آقا محممد بحث رو سیاسی کردن و وزیر علوم و استیضاح و ... رو مطرح کردن که نمیدونم چه ربطی به تاپیک من داشت، به جای حذف اون نوشته ها چرا تاپیک رو حذف میکنین؟

اینم که دیگه ته استدلال بود :

شاید یک یا دو کاربر آزار داشته باشن برن تو همه تاپیک ها مطلب سیاسی بذارن، شما به دلیل روحیه گفتمانی بالاتون باید بزنین کل تاپیک رو پرپر کنین؟

یک نفر تو شهر مریض باشه، کل شهر رو آتیش میزنن چون حس رسیدگی به یک نفر رو ندارن.
تو کل فروم هایی که فعالیت داشتم، عجیب ترین تالار و عجیب ترین مدیری که دیدم این تالار شما بوده.
کمی فراتر از عجیب.
اینجا کجاس دیگه. :confused:

به نام خدا ...سلام.......

با اجازه از مدیر محترم گفتگوی آزاد چون نام بنده در یک پست عمومی آورده شد مجبور به پاسخگویی هستم

جناب هاشمیان اولا خوشحالم که به باشگاه مهندسان ایران اضافه شدید ......ولی ظاهرا برخورد من و شما همین اول کار نبایستی چندان دوستانه باشد ...اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید !

بنده تاپیک شما رو سیاسی کردم؟......بنده در قبال استیضاح ابتدا حرف زدم؟

خدا رو شکر مدیریت میتونن ببینن و به اون تاپیک سر بزنند....بنده فکر میکنم یک پست زدم در رابطه با موضوع پست اول شایدم دو پست ....مطلب دومم هم در جواب دو یا سه کاربر بود که ضمن توهین به نمایندگان محترم مجلس به خاطر استفاده از حق قانونی خود در قبال استیضاح....بحث وزارت علوم و سایر بحثها رو مطرح کردن....اینها به بنده جوابی دادن و بنده هم جواب مستدلی دادم........دوباره یک کاربر از بنده عملکرد وزارت علوم رو خواستن ........بنده قرار دادم ......الآن هم دیدم که تاپیک حذف شده!

با این تفاسیر و تهمت به این آشکاری به نظر بایستی در قبال تازه واردی شما شک هم بکنم!

آخرین ویرایش:

هاشمیان20

عضو جدید
به نام خدا ...سلام.......

با اجازه از مدیر محترم گفتگوی آزاد چون نام بنده در یک پست عمومی آورده شد مجبور به پاسخگویی هستم

جناب هاشمیان اولا خوشحالم که به باشگاه مهندسان ایران اضافه شدید ......ولی ظاهرا برخورد من و شما همین اول کار نبایستی چندان دوستانه باشد ...اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید !

بنده تاپیک شما رو سیاسی کردم؟......بنده در قبال استیضاح ابتدا حرف زدم؟

خدا رو شکر مدیریت میتونن ببینن و به اون تاپیک سر بزنند....بنده فکر میکنم یک پست زدم در رابطه با موضوع پست اول شایدم دو پست ....مطلب دومم هم در جواب دو یا سه کاربر بود که ضمن توهین به نمایندگان محترم مجلس به خاطر استفاده از حق قانونی خود در قبال استیضاح....بحث وزارت علوم و سایر بحثها رو مطرح کردن....اینها به بنده جوابی دادن و بنده هم جواب مستدلی دادم........دوباره یک کاربر از بنده عملکرد وزارت علوم رو خواستن ........بنده قرار دادم ......الآن هم دیدم که تاپیک حذف شده!

با این تفاسیر و تهمت به این آشکاری به نظر بایستی در قبال تازه واردی شما شک هم بکنم!

نوشته اولتون کاملا محترم بود و من هم بابتش لایک زدم. :gol:

بله ابتدا یکی دو کاربر صرفا یک نظر خیلی کوچک آوردن درباره استیضاح، در حد نیم خط.
بعدش شما کلا بحث رو بردین سمت سیاست و حوادث 78 و 88 و ... در حالیکه نظر اون افراد با وجودیکه ربطی به تاپیک نداشت، در حد یک برداشت از یک قضیه بود، ولی محتوای نوشته های شما کاملا سیاسی بود.

هم نوشته های اون افراد و هم نوشته های شما باید حذف میشد، ولی درست پس از ورود شما به اون تاپیک، تاپیک رو حذف کردن و اگر جوابی با اون شدت سیاسی و الفاظ فتنه و... به کار نمیبردین دلیلی برای حذف تاپیک نبود.

هرچند بازم نظر دو سه کاربر دلیل برای حذف تاپیک میشه؟
شما جواب نمیدادین طوری میشد؟ اگر حس میکنین کسی قانونی شکسته میتونستین گزارش بدین نه با اون حجم بالای مطالب سیاسی.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشته اولتون کاملا محترم بود و من هم بابتش لایک زدم. http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

بله ابتدا یکی دو کاربر صرفا یک نظر خیلی کوچک آوردن درباره استیضاح، در حد نیم خط.
بعدش شما کلا بحث رو بردین سمت سیاست و حوادث 78 و 88 و ... در حالیکه نظر اون افراد با وجودیکه ربطی به تاپیک نداشت، در حد یک برداشت از یک قضیه بود، ولی محتوای نوشته های شما کاملا سیاسی بود.

هم نوشته های اون افراد و هم نوشته های شما باید حذف میشد، ولی درست پس از ورود شما به اون تاپیک، تاپیک رو حذف کردن و اگر جوابی با اون شدت سیاسی و الفاظ فتنه و... به کار نمیبردین دلیلی برای حذف تاپیک نبود.

هرچند بازم نظر دو سه کاربر دلیل برای حذف تاپیک میشه؟
شما جواب نمیدادین طوری میشد؟ اگر حس میکنین کسی قانونی شکسته میتونستین گزارش بدین نه با اون حجم بالای مطالب سیاسی.

معذرت میخوام الفاظ توهین آمیز نسبت دادن به نمایندگان و یک سری الفاظ توهین آمیز دیگر میشود دو خط؟.....خب طبیعیه کسی که شبهه درست میکنه .یک کلمه میگه بورسیه غیر قانونی..........ایشون با این الفاظ به نمایندگان توهین کردن و بنده هم دلایل رو گفتم..... من پاسخ مستند رو بهتر از سخن دو خطی میدانم که همش توش توهین باشه و هیچی ازش در نیاد جز اهانت....به همین خاطر طبیعی است که پاسخ بنده طولانی تر شود ..اون یکی هم گفت عملکرد وزارت علوم....بنده هم جواب دادم....اعتقاد هم ندارم که سیاسی بود....بهتر است مدیریت در این باره قضاوت کنند.ضمن اینکه شما بهتر نبود خودتان تاپیک رو مدیریت میکردید؟تخلفات رو گزارش تخلف رد میکردین؟......وقتی دیدین بحث منحرف شد .چرا نخواستید کاربران پستشان رو حذف کنند؟.....چرا تذکری ندادید در همان تاپیک؟..کار استارتر فقط زدن پست اول است و خداحافظ؟!

شما گفتید از بنده تشکر کردین ......البته من دیدم از پست بنده نقل قولی گرفتین که نفهمیدم هم که خیلی فرقش با نوشته من چه بود!.......البته تا جایی که من دیدم تشکری زیر نوشتم نبود .مهم هم یست...شایدم فراموش کردم
ضمن اینکه الآن چند تاپیک داریم که هم بحث بورسیه مطرح شد که تاپیک خود بنده بود و به خاطر هم رعایت حال اون رئیس محترم دانشگاه پاسخی ندادم و هم تاپیکی داریم که به کل سیاسی است و همش بحث 88 است!..آن دو تاپیک پابرجاست!
بله که طوری میشد ........میشد ترویج دروغ و یک دید تک نظری و ادامه فضای اهانت بی دلیل به نمایندگان محترم مجلس ....آن هم در شرایطی که دولت و رئیس محترم جمهور خودشان گفته اند استیضاح حق نمایندگان است همانطور که در همه این ادوار بوده است

آخرین ویرایش:

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشید از این همه پیگیری اما بهتر بود مراجعه میکردید به صفحه قبل پاسخ شما هم به صورت خصوصی هم عمومی داده شده
اینکه شما دوست دارید مرتب پیگیر پاسخ به سوالاته تکراری هستید نه تنها برای بنده بلکه برای تمام مدیران و کاربران باعث تعجبه
من به شخصه خوشحال میشم انتقادی به بنده بشه که باعث بهبود عملکرد تالار گفتگوی آزاد بشه
اما شما مرتب پیگیر تاپیک هایی هستید که از قبل از حضور بنده زده شده
بجای اینکه دید به عقب داشته باشید به پیش رو نگاه کنید تا با پیشنهاداتتون بتونید به تالار گفتگوی ازاد کمک کنید
هر تالاری با حضور کاربرای فعال و ایده پرداز رشد میکنه و به جایگاه مناسبی میرسه
بجای انتقاداتی که پاسخ داده شده اند ...بهتر بدنبال پیشنهادات سازنده باشید تا تالار گفتگوی آزاد به جایگاه واقعی خودش برسه
موفق و پیروز باشید
lمن توی صفحه قبل جوابی ندیدم شما تشریفتونو برده بودید پس نمیتونستید جوابی بدین اگه جوابی دارین لطفا رو همون پستم نقل قول بگیرید و از کلی گویی پرهیز کنید
- از نصیحتتون ممنون همین کارو میکنم ولی بعد از اینکه جواب اون پستامو شفاف دادین یعنی برا تک تک شون دلیل آوردین. شماام یه نیم نگاههی به عقب و نحوه مدیریت مدیرای قبلی داشته باشین مطئنا اگه اینکارو میکردید پستای اعتراضی بچه ها به مراتب کمتر از الان بود

- بهترین پیشنهاد من برا بهتر شدن کیفیت این تالار اینه که شما مدیر نباشید . فکر میکنم گزینه های خیلی بهتری نسبت به شما برا اینکار هست

پ. ن : من دوست شما نیستم خانوم متوجه شدید؟

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درووووود بر مدیران بازمانده :ی
خداوند قوت و صبرتان را فزونی بخشد

توی تالار مناسبت ها ، یه تاپیک بی ربط داریم ک ب جای جا به جایی به تالار مربوطه یا حذفش ، تازه مهم هم شده .. جریان چیه ؟! :دی
از اونجایی ک اون تالار دیر زمانیست مدیریت به خصوصی نداره اینجا مطرحش کردم

و
مخسی از مدیر قدیمی هایی ک همچنان سر پان
شاد پاشید :gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درووووود بر مدیران بازمانده :ی
خداوند قوت و صبرتان را فزونی بخشد

توی تالار مناسبت ها ، یه تاپیک بی ربط داریم ک ب جای جا به جایی به تالار مربوطه یا حذفش ، تازه مهم هم شده .. جریان چیه ؟! :دی
از اونجایی ک اون تالار دیر زمانیست مدیریت به خصوصی نداره اینجا مطرحش کردم

و
مخسی از مدیر قدیمی هایی ک همچنان سر پان
شاد پاشید :gol:

سلام دوست خوبم دختر شرقی عزیز:)
ممنون از نظرخوبتون منظور شما به تاپیک باران صلوات می باشد
اون تاپیک بیشتر مناسبتیه تا مربوط به تالار اسلام باشه
دلیل آن هم برایتان توضیح میدهم چون شاید سوال برای برخی دیگر از دوستان که به تاپیک مراجعه نکرده اند نیز ایجاد شده باشد
در ابتدای استارت تاپیک تا به الان صورت مناسبت در تولد هرکدام از امامان و معصومین (ع) و یا
یا مناسبت های مذهبی(ایام شب قدر-محرم-شهادت) دوستان به هرحاجتی که داشتند تعدادی صلوات نذر میکردند و میفرستادند
تاپیک به این دلیل مهم شده که محبوب بیشتر دوستان هست و علاقه مندان زیادی را به خودش جلب نموده است
و روزانه تعداد زیادی دوستان مراجعه مینمایند و پست میگذارند برای احترام به تمام دوستداران آن تاپیک مهم گردیده است
و انشاله برنامه ها و مناسبت های مذهبی از این پس نیز با کمک دوستان گل و همراهان تاپیک در آن به همین صورت ادامه خواهد داشت
ممنون از حضورتون
موفق و شادکام باشید

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
رسیدگی شد
با تشکر از شما
منظورتون از رسیدگی حذف تاپیک بود دیگه . به نظر من روی جنبه های دیگه ام میشه مانور داد مدیریت یه تالار فقط حذف کردن تاپیک یا پست بچه ها نیست ( البته بلانسبت نور چشمیا و عزیز کرده ها)

ضمنا یه پیشنهادم دارم:لطفا بذارین کس دیگه ای مدیر باشه شما نمیتونین نظر بچه ها ی دیگه نسبت به عملکرد شما بسیار متفاوت هست نسبت نظر دوستان و اطرافیانتون در مورد عملکرد شما

پ.ن: منتظر جواب پستای قبلم هستم

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورتون از رسیدگی حذف تاپیک بود دیگه . به نظر من روی جنبه های دیگه ام میشه مانور داد مدیریت یه تالار فقط حذف کردن تاپیک یا پست بچه ها نیست ( البته بلانسبت نور چشمیا و عزیز کرده ها)

ضمنا یه پیشنهادم دارم:لطفا بذارین کس دیگه ای مدیر باشه شما نمیتونین نظر بچه ها ی دیگه نسبت به عملکرد شما بسیار متفاوت هست نسبت نظر دوستان و اطرافیانتون در مورد عملکرد شما

پیشنهاد شما چیه؟؟ در مورد تایپیکی که جک در مورد ترکها بود نظرتون چی بود؟؟ اگه نباید حذف میشد چیکار باید میکردن؟؟
میخایین منتقل میکردن تالار زنگ تفریح تا اونجا هم بیشتر بخندین؟؟
شما با این طرز فکرتون چطوری دارین در مورد مدیریت ایشون نظر میدید؟؟ و این نظر رو به بقیه ی بچه ها هم تعمیم میدید؟؟
قومیت شما چیه؟؟ بگید تا ماهم جک بگیم و اونجا هم بیاید و بخندید.
البته من خوشحال میشم کسانی که اینروزا به ترکها میخندین و کلا به قومیتها میخندن (نمیدونم برای چی؟!) بیشتر شناخته بشن.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

سلام دوست خوبم
تاپیک مذکور با قوانین تالار گفتگوی آزاد تناقض داشت حذف گردید:gol: