دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تمام تاپیکایی که اینجاست معتبره دیگه ؟مثل طالع بینی و اینا

تاپیک هایی که جنبه اعتباری انها مهم باشد
مثل تاپیکی که ذکر فرمودید حتما مورد بررسی قرار میگیرند
تا کاربران دچار مشکل نشوند، این عمل ما برای کمک به خود شما و سایر کاربران است.
:)

aramis1

عضو جدید
تاپیک هایی که جنبه اعتباری انها مهم باشد
مثل تاپیکی که ذکر فرمودید حتما مورد بررسی قرار میگیرند
تا کاربران دچار مشکل نشوند، این عمل ما برای کمک به خود شما و سایر کاربران است.
:)
جنبه اعتباری؟؟؟؟؟
طالع بینی چینی و هندی چه اعتباری دارن بجز یه مشت خرافات؟؟؟

من قبول دارم تاپیکم باید حذف میشد چند تا از کاربرا دلایل منطقی اوردن که این سایت(خلیج فارس یا خلیج عربی) برا پول نظر سنجی گذاشته منم قبول کرد ولی حرفم اینه که شما ادم رفیق بازی هستی. به کرات تو این مدت دیدم که رفیقات تاپیکای مسخره میذارن و پاک نمیکنی.اگه عدالته باید برا همه یه جور قانون اجرا بشه. نکن این کارو. ادمای بی کفایت تو مسئولیتی که بهشون محول میشه پارتی بازی میکنن. حالا اینا ام هیچی چرا اخطار دادی بهم؟؟؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جنبه اعتباری؟؟؟؟؟
طالع بینی چینی و هندی چه اعتباری دارن بجز یه مشت خرافات؟؟؟

من قبول دارم تاپیکم باید حذف میشد چند تا از کاربرا دلایل منطقی اوردن که این سایت(خلیج فارس یا خلیج عربی) برا پول نظر سنجی گذاشته منم قبول کرد ولی حرفم اینه که شما ادم رفیق بازی هستی. به کرات تو این مدت دیدم که رفیقات تاپیکای مسخره میذارن و پاک نمیکنی.اگه عدالته باید برا همه یه جور قانون اجرا بشه. نکن این کارو. ادمای بی کفایت تو مسئولیتی که بهشون محول میشه پارتی بازی میکنن. حالا اینا ام هیچی چرا اخطار دادی بهم؟؟؟

دوست خوبم بنده خدمتتون عرض کردم تاپیک هایی که جنبه اعتباریشان مهم هست مورد بررسی قرار میگیرند
تاپیک شما تاپیک خبری و اطلاع رسانی بود و بدون منبع معتبر
بنده هر تاپیکی که مرتبط به گفتگوی آزاد باشد و خلاف قوانین نباشد را حذف نمیکنم
و البته شما و همه کاربران باشگاه از دوستان خوب من هستید و برای من و سایر مدیران بسیار قابل احترام میباشید
برای اخطاری که مد نظرتان است به هیچ وجه برای شما ثبت نمره منفی نداشته است و فقط جنبه هشدار و راهنمایی داشته است
و دلیل آن در همان پوینت برایتان ذکر شده است
در پناه حق:gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از مدیریت تشکر می کنم! که حتی این قدر ارزش برای بنده قائل نشدن که جوابم رو بدن، پاک کردن تاپیک ضد ارزشی که دلایلش رو آوردم دیگر جای خود دارد.

با عرض سلام خدمت شما دوست خوبم:)
خدمتتون عرض کنم تاپیک مذکور از لحاظ مدیریتی و وقوانین باشگاه در گفتگوی آزاد مشکلی نداشتن
و لینک خبری ارسالی نیز تایید شده میباشد
و ضرورتی جهت حذف تاپیک و
جود ندارد خبری وجود داشته و لینک آن نیز گذاشته شده است
تشخیص نیت و قضاوت درمورد اعمال دیگران کار آسانی نیست
بهتر است قضاوت در مورد نیت خالص یا ناخالص این عمل را به خود خداوند واگذار کنیم
درپناه حق موفق باشید:gol:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از مدیریت محترم میخاستم بپرسم دلیل حذف تایپیک " محکومیت توهین نشریه شارلی ابدو توسط پاپ" چی بود؟؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، تاپیک زیر علی رقم اینکه جنبه اعتباری آن مهم است فاقد منبع معتبر است و در راستای پخش شایعه در رابطه با افراد سرشناس در شبکه های مجازی است.

http://iran-eng.com/showthread.php/623554-پیام-بهزاد-فراهانی-به-گلشیفته

دوست خوبم بنده خدمتتون عرض کردم تاپیک هایی که جنبه اعتباریشان مهم هست مورد بررسی قرار میگیرند
تاپیک شما تاپیک خبری و اطلاع رسانی بود و بدون منبع معتبر
بنده هر تاپیکی که مرتبط به گفتگوی آزاد باشد و خلاف قوانین نباشد را حذف نمیکنم
و البته شما و همه کاربران باشگاه از دوستان خوب من هستید و برای من و سایر مدیران بسیار قابل احترام میباشید
برای اخطاری که مد نظرتان است به هیچ وجه برای شما ثبت نمره منفی نداشته است و فقط جنبه هشدار و راهنمایی داشته است
و دلیل آن در همان پوینت برایتان ذکر شده است
در پناه حقhttp://iran-eng.com/images/smilies/icon_gol.gif

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امروز دیدم تاپیک فقط یک کلیک برای هر کودک گرسنه کافیست جز تاپیک های مهم این تالار شده.
یاد تاپیک خیریه باشگاه مهندسان افتادم که الان شاید بیشتر از یک سال باشه که دیگه جز تاپیک های مهم نیست. نمیدونم کدوم مدیر این تاپیک به غیرمهم تبدیل کرد من همون زمان دلیل غیرمهم کردن این تاپیک رو پرسیدم ولی هیچ مدیری پاسخ نداد.

حالا خودتون قضاوت کنید تاپیک خیریه ارزش مهم تر شدن رو داره یا یه تاپیک صرفا کلیکی!!!
کلیک کردن روی یه لینک جز تنبل ترین کمک های خیریه میتونه باشه ولی تاپیکی که میتونه برای نجات هم وطنانمون باشه غیرمهم میشه.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از مدیریت محترم میخاستم بپرسم دلیل حذف تایپیک " محکومیت توهین نشریه شارلی ابدو توسط پاپ" چی بود؟؟
سلام خدمت شما علی اقا:)
دوست خوبم تاپیک منتقل شده حذف نشده
اینجا
موفق باشید:gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام، تاپیک زیر علی رقم اینکه جنبه اعتباری آن مهم است فاقد منبع معتبر است و در راستای پخش شایعه در رابطه با افراد سرشناس در شبکه های مجازی است.

http://iran-eng.com/showthread.php/623554-پیام-بهزاد-فراهانی-به-گلشیفته
سلام دوست خوبم
تاپیک مذکور بدلیل مرتبط نبود با تاپیک گفتگوی آزاد حذف گردید
:smile:
درپناه حق:gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اطلاعیه مدیریت گفتگوی آزاد

اطلاعیه مدیریت گفتگوی آزاد

سلام خدمت تمام دوستای خوب و گلم
از حیث اهمیت موضوع از این پس تمامی اخبار و مطالب مربوط به
محکومیت توهین به حضرت محمد(ص)
و حمایت از آن مقام والا
و نیز ابراز علاقه به آن حضرت در تاپیک زیر صورت میپذیرد
تمامی تاپیک های قبلی در این تاپیک گردآوری شده اند
لطفا از ایجاد تاپیک دیگر خوداری نمایید
:gol:

کمپین جهانی "عشاق محمد (ص)"

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت شما علی اقا:)
دوست خوبم تاپیک منتقل شده حذف نشده
اینجا
موفق باشید:gol:

سلام دوست خوبم
تاپیک مذکور بدلیل مرتبط نبود با تاپیک گفتگوی آزاد حذف گردید
درپناه حق:gol:

سلام خدمت تمام دوستای خوب و گلم
از حیث اهمیت موضوع از این پس تمامی اخبار و مطالب مربوط به
محکومیت توهین به حضرت محمد(ص)
و حمایت از آن مقام والا
و نیز ابراز علاقه به آن حضرت در تاپیک زیر صورت میپذیرد
تمامی تاپیک های قبلی در این تاپیک گردآوری شده اند
لطفا از ایجاد تاپیک دیگر خوداری نمایید

کمپین جهانی "عشاق محمد (ص)"

دلیل گزینشی پاسخ دادن شما به سوالات کاربران چیه؟؟

من همچنان منتظر پاسخ هستم.
چرا تاپیک خیریه باشگاه مهندسان که مربوط به مشکلات هموطنامونه دیگه مهم نیست و یه تاپیک کلیکی( که اگر هم واقعا کمکی درش باشه مطمئنا پولشو خرج نیازمندان ایران نمیکنند) مهم میشه؟؟ دلیلش چیه؟؟

خواهشا پاسخ بدید که چرا سایت باشگاه مهندسان برای تاپیک فال گیری و کلیک کردن ارزش مهم تری قائل میشه تا نسبت به تاپیکی که میتونه جون انسانها رو نجات بده ؟؟

سلام
امروز دیدم تاپیک فقط یک کلیک برای هر کودک گرسنه کافیست جز تاپیک های مهم این تالار شده.
یاد تاپیک خیریه باشگاه مهندسان افتادم که الان شاید بیشتر از یک سال باشه که دیگه جز تاپیک های مهم نیست. نمیدونم کدوم مدیر این تاپیک به غیرمهم تبدیل کرد من همون زمان دلیل غیرمهم کردن این تاپیک رو پرسیدم ولی هیچ مدیری پاسخ نداد.

حالا خودتون قضاوت کنید تاپیک خیریه ارزش مهم تر شدن رو داره یا یه تاپیک صرفا کلیکی!!!
کلیک کردن روی یه لینک جز تنبل ترین کمک های خیریه میتونه باشه ولی تاپیکی که میتونه برای نجات هم وطنانمون باشه غیرمهم میشه.

منتظر پاسخ هستم.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

دلیل گزینشی پاسخ دادن شما به سوالات کاربران چیه؟؟

من همچنان منتظر پاسخ هستم.
چرا تاپیک خیریه باشگاه مهندسان که مربوط به مشکلات هموطنامونه دیگه مهم نیست و یه تاپیک کلیکی( که اگر هم واقعا کمکی درش باشه مطمئنا پولشو خرج نیازمندان ایران نمیکنند) مهم میشه؟؟ دلیلش چیه؟؟

خواهشا پاسخ بدید که چرا سایت باشگاه مهندسان برای تاپیک فال گیری و کلیک کردن ارزش مهم تری قائل میشه تا نسبت به تاپیکی که میتونه جون انسانها رو نجات بده ؟؟

منتظر پاسخ هستم.

سلام خدمت شما me.fatima عزیز:)
دوست خوبم اینکه چرا اون تایپک مهم شد و این تاپیک مهم نشده
این هست که هم طرفداران اون تاپیک بیشتر هستند
و نیز قدمت تاپیک تعداد پست ها ، تعداد بازدید ها و میزان محبوبیت ان تاپیک دلیل بر مهم شدن آن بوده است
خیلی عالیست که شما به کارهای خیر علاقه دارید و دوستانتان را به این کار دعوت میکنید
اما خودتان نیز میدانید همه افراد توانایی پرداخت مالی را دارا نمیباشند و نیز از صحت کمک درخواست کننده اطمینانی ندارند
بسیاری از کمیته ها و نهادها برای کمک و رفع مشکل عزیزان ایجاد شده اند که به صورت حضوری کمک میپذیرند
و دوستانی که کمک میکنند از صحت اخبار مطمئن هستند و با رضایت خاطر و اعتماد کامل کمک میکنند
شما میتوانید ادرس آن مکان های خیریه و پذیرنده کمک های خیرین را برای دوستان بگذارید
و تصمیم را به عهده خود اشخاص بگذارید در صورت تمایل کمک کنند.
از فعالیت خوب شما کمال سپاس را دارم:smile:
شما کماکان میتوانید در آن تاپیک اطلاع رسانی داشته باشید و آن را در صورت لزوم بروز کنید
لذا نیازی به همیشه در معرض دید بودن آن نیست
موفق و موید باشید :gol:
خداوند پاداش اعمال خیرتان را هزار برابر گرداند:gol:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت شما me.fatima عزیز:)
ممنون که بالاخره جواب دادید:)
ولی من متوجه نشدم چرا گزینشی پاسخ میدید؟؟ بار اول سوال میکنم جوابی نمیدید دوباره باید بپرسم تا جواب دریافت کنم؟؟!
چرا ؟؟!

دوست خوبم اینکه چرا اون تایپک مهم شد و این تاپیک مهم نشده
این هست که هم طرفداران اون تاپیک بیشتر هستند
و نیز قدمت تاپیک تعداد پست ها ، تعداد بازدید ها و میزان محبوبیت ان تاپیک دلیل بر مهم شدن آن بوده است

تاپیک خیریه از اولش مهم بوده و در یکسال اخیر غیرمهم شد؟؟ چرا؟؟ دلیلش رو برام توضیح بدید.
تاپیک کلیکی طرفداران زیادی داره؟؟ تو اون تاپیک فقط چندنفرخاص هستند که فقط جمله ای رو کپی پیست میکنند اون هم برای بالاآوردن تاپیک!
چون اصل سخن اون تاپیک در پست اول اومده و وقتی کاربران هرچقدر هم کپی پیست کنند اصل تاپیک بهم نمیخوره!
ولی تاپیک خیریه درش خبرهای گوناگون درج میشه و اگر قرار باشه با کپی پیست تاپیک آپ بشه اون وقت نظم اون تاپیک بهم میخوره و معلوم نیست آخرین خبر مربوط به کدوم صفحه است!

تعداد پست های تاپیک کلیکی : فقط کپی پست صلوات هست اگر حذفش کنید میبینید اون تاپیک بیشتر از چند صفحه مطلبی جدیدی نداره!

این که در قوانین باشگاه اومده که اگر تاپیکی محبوبیت زیادی داره و تعداد پست هاش به حدخاصی رسیده مهم بشه برای تاپیکی هایی هست که درش نظر جدید و یا مطلبی جدیدی ارسال میشه نه تاپیک هایی که پست هاش فقط برای بالاآوردن تاپیکه !!

در ضمن مگه زمانی که خانم ستایش مدیر سایت بودند و این تالار رو هم مدیریت میکردند قوانین سایت نسبت به الان تغییری کرده ؟؟!!!!!
چطور در زمان مدیریت اون خانم تاپیک خیریه باید مهم میشده و مهم بود ولی الان صلاحیت نداره؟؟!!

اما خودتان نیز میدانید همه افراد توانایی پرداخت مالی را دارا نمیباشند و نیز از صحت کمک درخواست کننده اطمینانی ندارند
بسیاری از کمیته ها و نهادها برای کمک و رفع مشکل عزیزان ایجاد شده اند که به صورت حضوری کمک میپذیرند
و دوستانی که کمک میکنند از صحت اخبار مطمئن هستند و با رضایت خاطر و اعتماد کامل کمک میکنند
شما میتوانید ادرس آن مکان های خیریه و پذیرنده کمک های خیرین را برای دوستان بگذارید
و تصمیم را به عهده خود اشخاص بگذارید در صورت تمایل کمک کنند.

بیشتر مطالب اون تاپیک مربوط به اهدای خون هست!
و تا جایی که من دیدم اگر کمک مالی بوده منبع خبری هم که مربوط به خبرگزاری های رسمی ایران هم هست در پایان خبر درج شده! ( فقط آوردن این بهانه های شما برام جالبه و اینکه چطور در زمان مدیریت فرد دیگری تمام اخبار صحت داشته اند ولی الان ندارند!!)
و اتفاقا یکی از خبرهایی که در اونجا درج شد درصد خیلی زیادی از کمک های مالی اونو یکی از بازیکنان فوتبال ملی ایران پرداخت کرد! ( علیرضا جهانبخش) الان از نظر شما ایشون هم گول خورده اند؟!
در ضمن کسی که انسانیت درش زنده باشه حتی اگر هزار تومن هم داشته باشه کمک خودشو میکنه.

شما کماکان میتوانید در آن تاپیک اطلاع رسانی داشته باشید و آن را در صورت لزوم بروز کنید
لذا نیازی به همیشه در معرض دید بودن آن نیست

کسی که نیاز فوری به کمک خونی داره باید خبرش مهم باشه تا در معرض دید عموم قرار بگیره!! نمیدونم چه طور میگید نیازی به معرض دید بودن نیست!! ولی کلیک کردن روی یه لینک و تاپیک فال گیری باید در معرض دید باشند یعنی اینقدر فوری اند؟!!

موفق و موید باشید :gol:
خداوند پاداش اعمال خیرتان را هزار برابر گرداند:gol:

من نه برای رفتن به بهشت و نه برای گریز از جهنم به کسی کمک نمیکنم که بخوام با خدا دودوتا چهارتا کنم تا اجرم چندبرابر بشه!

در هر صورت اینو وظیفه ی خودم دونستم که بیام اینجا این مطلبو بگم ولی مثل اینکه جون انسانها در این سایت ارزشی نداره و دعاکردن مقدس تر از دستانی هستند که کمک میکنند.

ضمن احترامی که برای آقای صدیق قائلم ولی متاسفانه از وقتی خانم ستایش از این سایت رفته اند مدیرانی که برای تالارها انتخاب شده اند بیشتر با تاپیک ها سلیقه ای عمل میکنند!

باز هم منتظر پاسخ هستم مخصوصا این قسمت :

مگه زمانی که خانم ستایش مدیر سایت بودند و این تالار رو هم مدیریت میکردند قوانین سایت نسبت به الان تغییری کرده ؟؟!!!!!
چطور در زمان مدیریت اون خانم تاپیک خیریه باید مهم میشده و مهم بود ولی الان صلاحیت نداره؟؟!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم ........با سپاس از زحماتی که مدیریت محترم میکشن ...........و قدردانی از مدیر ارشد سابق ستایش خانم که با اینکه مدیر گفتگوی آزاد نبودن ........در این تالار به همراه مهندس پیرجو و حسین عزیز کار اداره این جا رو هم بر عهده داشتن ..........

از شما خانم پارمهر مدیر محترم گفتگوی آزاد میخواهم مراقب این قبیل تاپیکهای خیریه که دو نمونش گفته شد باشید ........نمیخوام نیت کسی رو ببرم زیر سوال .......یا کسی رو متهم کنم ......ولی احتیاط شرط عقل است .......برخی پست ها در این دست تاپیک ها بدون منبع معتبر است .............مراقب باشید با کسانیکه این دست موارد رو میزارن اتمام حجت کنید .........که در صورت کلاه برداری یا مواردی از این دست این افراد خودشون مسئول هستند و باشگاه هیچ مسئولیتی در این قبال ندارد ....طرف میبینه تو یه شبکه اجتماعی همچین تبلیغی میشه نه میدونه همچین آدرسی هست نیست ......همه جا جار میزنه و تبلیغش میکنه.....و البته بگذریم که قرار ندادن لینک منبع خبری معتبر و یک شماره تلفن گذاشتن خودش خلاف قوانین باشگاه محسوب میشود
سو استفاده از نام موسسه زنجیره امید - زنجیره امید

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون که بالاخره جواب دادید:)
ولی من متوجه نشدم چرا گزینشی پاسخ میدید؟؟ بار اول سوال میکنم جوابی نمیدید دوباره باید بپرسم تا جواب دریافت کنم؟؟!
چرا ؟؟!

تاپیک خیریه از اولش مهم بوده و در یکسال اخیر غیرمهم شد؟؟ چرا؟؟ دلیلش رو برام توضیح بدید.
تاپیک کلیکی طرفداران زیادی داره؟؟ تو اون تاپیک فقط چندنفرخاص هستند که فقط جمله ای رو کپی پیست میکنند اون هم برای بالاآوردن تاپیک!
چون اصل سخن اون تاپیک در پست اول اومده و وقتی کاربران هرچقدر هم کپی پیست کنند اصل تاپیک بهم نمیخوره!
ولی تاپیک خیریه درش خبرهای گوناگون درج میشه و اگر قرار باشه با کپی پیست تاپیک آپ بشه اون وقت نظم اون تاپیک بهم میخوره و معلوم نیست آخرین خبر مربوط به کدوم صفحه است!
تعداد پست های تاپیک کلیکی : فقط کپی پست صلوات هست اگر حذفش کنید میبینید اون تاپیک بیشتر از چند صفحه مطلبی جدیدی نداره!
این که در قوانین باشگاه اومده که اگر تاپیکی محبوبیت زیادی داره و تعداد پست هاش به حدخاصی رسیده مهم بشه برای تاپیکی هایی هست که درش نظر جدید و یا مطلبی جدیدی ارسال میشه نه تاپیک هایی که پست هاش فقط برای بالاآوردن تاپیکه !!
در ضمن مگه زمانی که خانم ستایش مدیر سایت بودند و این تالار رو هم مدیریت میکردند قوانین سایت نسبت به الان تغییری کرده ؟؟!!!!!

بیشتر مطالب اون تاپیک مربوط به اهدای خون هست!
و تا جایی که من دیدم اگر کمک مالی بوده منبع خبری هم که مربوط به خبرگزاری های رسمی ایران هم هست در پایان خبر درج شده! ( فقط آوردن این بهانه های شما برام جالبه و اینکه چطور در زمان مدیریت فرد دیگری تمام اخبار صحت داشته اند ولی الان ندارند!!)
و اتفاقا یکی از خبرهایی که در اونجا درج شد درصد خیلی زیادی از کمک های مالی اونو یکی از بازیکنان فوتبال ملی ایران پرداخت کرد! ( علیرضا جهانبخش) الان از نظر شما ایشون هم گول خورده اند؟!
در ضمن کسی که انسانیت درش زنده باشه حتی اگر هزار تومن هم داشته باشه کمک خودشو میکنه.
کسی که نیاز فوری به کمک خونی داره باید خبرش مهم باشه تا در معرض دید عموم قرار بگیره!! نمیدونم چه طور میگید نیازی به معرض دید بودن نیست!! ولی کلیک کردن روی یه لینک و تاپیک فال گیری باید در معرض دید باشند یعنی اینقدر فوری اند؟!!
من نه برای رفتن به بهشت و نه برای گریز از جهنم به کسی کمک نمیکنم که بخوام با خدا دودوتا چهارتا کنم تا اجرم چندبرابر بشه!
در هر صورت اینو وظیفه ی خودم دونستم که بیام اینجا این مطلبو بگم ولی مثل اینکه جون انسانها در این سایت ارزشی نداره و دعاکردن مقدس تر از دستانی هستند که کمک میکنند.
ضمن احترامی که برای آقای صدیق قائلم ولی متاسفانه از وقتی خانم ستایش از این سایت رفته اند مدیرانی که برای تالارها انتخاب شده اند بیشتر با تاپیک ها سلیقه ای عمل میکنند!
باز هم منتظر پاسخ هستم مخصوصا این قسمت :
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزم:gol:
دلیل این همه اصرار شما برای مهم شدن تاپیک را متوجه نمیشوم:)
مهم شدن یا نشدن تاپیک ها مسئله انقدر مهمی نیست که شما را تا این حد به این موضوع علاقه مند کند
اما وظیفه خودم دانستم و به انتقاد شما پاسخ دادم
و برای شما دلایل کافی جهت توضیح این موضوع را بیان کردم
اینکه دیر شد تا پاسختان را بدهم عذرخواهی بنده را بپذیرید به دلیل ضیق وقت،فرصت جهت بررسی و پاسخگو بودن به شما دست نداد.:gol:
خانم ستایش مدیر ارشد بسیار توانای ما در این قسمت مدیر نبوده اند
ایشون با تمام وظایف سخت و وقت کمشون بازهم لطف میکردند و در تالار گفتگوی آزاد نیز که درآن زمان مدیر نداشته است
رسیدگی به تخلفات و حدف تاپیک های نامربوط را برعهده داشته اند و از زحماتشون کمال تشکر را داریم.
در حال حاضر مدیریت تالار گفتگوی آزاد به عهده بنده است و مانند همه مدیران زحمت کش
تمام تلاش خود را جهت
بهبود وضع تالار گفتگوی آزاد میکنم :smile:
تاپیکی هم که فرمودید( ╬♥╬ طالع بینی روزانه ╬♥╬) حق با شماست شرایط تاپیک شمارا دارد و
هر زمان به روز گردند مورد نمایش قرار میگیرد
اوقات خوبی داشته باشید.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیزم:gol:
دلیل این همه اصرار شما برای مهم شدن تاپیک را متوجه نمیشوم:)
مهم شدن یا نشدن تاپیک ها مسئله انقدر مهمی نیست که شما را تا این حد به این موضوع علاقه مند کند
اما وظیفه خودم دانستم و به انتقاد شما پاسخ دادم
و برای شما دلایل کافی جهت توضیح این موضوع را بیان کردم
اینکه دیر شد تا پاسختان را بدهم عذرخواهی بنده را بپذیرید به دلیل ضیق وقت،فرصت جهت بررسی و پاسخگو بودن به شما دست نداد.:gol:
خانم ستایش مدیر ارشد بسیار توانای ما در این قسمت مدیر نبوده اند
ایشون با تمام وظایف سخت و وقت کمشون بازهم لطف میکردند و در تالار گفتگوی آزاد نیز که درآن زمان مدیر نداشته است
رسیدگی به تخلفات و حدف تاپیک های نامربوط را برعهده داشته اند و از زحماتشون کمال تشکر را داریم.
در حال حاضر مدیریت تالار گفتگوی آزاد به عهده بنده است و مانند همه مدیران زحمت کش
تمام تلاش خود را جهت بهبود وضع تالار گفتگوی آزاد میکنم :smile:
تاپیکی هم که فرمودید( ╬♥╬ طالع بینی روزانه ╬♥╬) حق با شماست شرایط تاپیک شمارا دارد و
هر زمان به روز گردند مورد نمایش قرار میگیرد
اوقات خوبی داشته باشید.

خیلی ممنون که پاسخ دادید.
دلیلی بر اصرار مهم شدن تاپیک ندارم. همان طور که قبلا گفتم برام جای سواله که چرا تاپیکی یکسال مهم باقی میمونه بعد از تغییر مدیریت یهویی غیرمهم و بی اعتبار میشه و تاپیک کلیکی مهم میشه. خواستم بدونم چه منطقی و چه دلیلی پشت ماجراست.

اون تاپیک رو هم خود خانم ستایش مهم کردند و دقیقا چند روز بعد استارتش مهم شد و برای اسم تاپیک نظرسنجی هم گذاشتند.(حالا پست های مربوط به اون ماجراها بعدا پاک شدند.)
(شما تاریخ عضویتتون چندماه دیرتر از از استارت اون تاپیک هست مطمئنا هم نباید خبر داشته باشید.)
تمام خبرهاش هم مربوط به اهدای خون هست ( یعنی کلاه برداری وجود نداره) و یا اگر کمک مالی است در پایان منبع خبرگزاری ها اومده . ( مثلا ایسنا.. هیچ خبرگزاری نمیاد اعتبار خودشو با انتشار مطلب کلاهبرداری زیرسوال ببره. )
خبر آخری هم که بنده گذاشتم کمک مالی نیست که برخی کاربران(!!) احساس نگرانی کردند فوقش دروغ باشه و کسی گروه خونیش بخوره زنگ میزنه. ضرری به کسی میرسونه؟! نهایتش اینکه کسی که قصد کمک داشته باشه روحش رشد میکنه.
اینقدر مطالب بی محتوا تو این تالار !!

در هر صورت وظیفه ی خودم دونستم که بیام این مطلبو اینجا بیان کنم و سوالو خودمم رو مطرح کنم.
شادکام باشید:gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم .........در قبال مهم بودن تاپیک ها ........راستش من با حرف شما خانم پارمهر موافق نیستم .........ببینید این مسئله در قوانین تالار هست .......اگر مسئله ای نبوده خب شما که مدیر هستین این قانون رو لطفا اصلاح بفرمائید

چیزی که مدیر محترم اسبق جناب بابک نگاشته بودند

تشخیص انتقال تاپیک ها و مهم نمودن تاپیک ها به عهده ی مدیران است و این بنا بر معیارهایی انجام می شود،اگرچه نمی توان قانون خاصی برای مهم نمودن یک تاپیک وضع کرد اما شرایطی را می طلبد که به آنها اشاره می کنیم،

یک تاپیک مهم باید اکثر شرایط زیر را داشته باشد:

1. حداقل 700 پست بدون اسپم داشته باشد،
  2. حداقل 20000 بازدید داشته باشد،
  3. تاپیک به صورت روزانه مورد اشتراک کاربران بسیاری باشد که این نیز رابطه ی مستقیمی با بازدید آن دارد که مخاطبان مهمان را نیز شامل می شود،
  4. مورد تشخیص مدیران بخش باشد،

تبصره:

1. تاپیک های قوانین که رعایت نکردن آنها سایت را متضرر می سازد شامل مورد 1 و 2 نمی شوند.
  2. تاپیک هایی که به منظور برقرای شرایط 1 و 2 اسپم پراکنی می شوند نه تنها مهم نخواهند شد بلکه بسته نیز خواهند شد،
  3. تاپیک هایی که دو شرط از4 شرط فوق را دارا باشند می توانند کاندیدای مهم بودن باشند اما تاپیکی که شرط 3 در آن به مدت 2 هفته اجرا نشود به تاپیک عادی تبدیل خواهد شد.
  4. تاپیک هایی که موضوع اصلی آن منحرف شوند،اسپم زدایی خواهند شد و در صورت تکرار با کاربران خاطی برخورد خواهد شد،بدیهی ست حفظ شرایط عادی تاپیک بر عهده مشترکان فعال آن می باشد در صورت کنترل نشدن تاپیک مهم توسط اعضای فعال،تاپیک نه تنها غیر مهم که بسته نیز خواهد شد.
  5. مهم بودن تاپیک به طور موضعی می باشد،این روند می تواند ادامه یابد و تاپیک سالها مهم بماند اما به محض نفی شرط 3 تاپیک به روال عادی باز خواهد گشت.
  6. تاپیک های بسیار مهم که حالت خبری و یا سایر موارد را دارند بدون دارا بودن هیچ یک از شرایط فوق می توانند تا مدت محدودی مهم باشند، بالطبع پس از عادی شدن شرایط، تاپیک نیز به حالت عادی بازخواهد گشت.
  7. تاپیک هایی که پس از مهم شدن و نفی شرط 3 نامهم شدند در صورت فعالیت مستمر 3 ماهه دوباره می توانند کاندیدای تاپیک مهم شوند.

و در ضمن ظارا برخی کاربران! رواج دروغ به هر بهانه ای را بدون عیب تلقی میکنند.......و جالب است همین دست کاربران تا یک خبری یا یک بیانی خلاف میلشان زده میشود میفرمایند به این واسطه ها اعتقادات مردم و مواردی از این دست کم شده و میشود! ........مسئولیت این قبیل موارد رو که از خودشون میگن یا از یه شبکه اجتماعی دیگر کپی برداری میکنند بر عهده بگیرند .....ما هم دیگر هیچ انتقادی در این باره نداریم

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام علیکم .........در قبال مهم بودن تاپیک ها ........راستش من با حرف شما خانم پارمهر موافق نیستم .........ببینید این مسئله در قوانین تالار هست .......اگر مسئله ای نبوده خب شما که مدیر هستین این قانون رو لطفا اصلاح بفرمائید
چیزی که مدیر محترم اسبق جناب بابک نگاشته بودند
و در ضمن ظارا برخی کاربران! رواج دروغ به هر بهانه ای را بدون عیب تلقی میکنند.......و جالب است همین دست کاربران تا یک خبری یا یک بیانی خلاف میلشان زده میشود میفرمایند به این واسطه ها اعتقادات مردم و مواردی از این دست کم شده و میشود! ........مسئولیت این قبیل موارد رو که از خودشون میگن یا از یه شبکه اجتماعی دیگر کپی برداری میکنند بر عهده بگیرند .....ما هم دیگر هیچ انتقادی در این باره نداریم

سلام خدمت شما محمد آقای عزیز:)
ممکنه این سوال برای خیلی از کاربرای عزیزمون ایجاد شده باشه
که چرا یه تاپیک مهم شده و یک تاپیک از مهم بودن درآمده
ایشون هم براشون سوال پیش امده و بنده به عنوان مدیر پاسخگو بودم
درسته... قانونه اما توضیح قانون کار سختی نیست
بنده سعی میکنم در کمال دقت پاسخگوی همه دوستان گل و خوبم باشم تا انشاله تعامل خوبی باهم داشته باشیم
ممنون از پیشنهاد خوبتون اما بنده نقص یا اشکالی فعلا توی قوانین نمیبینم و نیازی به تغییر در حال حاضر نیست

درپناه حق سربلند باشد:gol:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر کار خانوم پارمهر

تاپیک ضرب المثل به چه دلیلی حذف شد؟

گویا فعالیت دوروزه ما به مذاق جمعیت هم فکر شما خوش نیامده که اینگونه جهادی... :D ..به هر حال به همگی دوستان اعم از مدیر ، کمک مدیر ، مدیر ارشد ، معاونین ، مدیران مخفی ، کاربران در شرف مدیر شدن و البته کاربران همفکر خسته نباشید عرض می کنم .

این هم در جواب دو دوستی که در تاپیک ضرب المثل توهین کرده بودند.
دوستان ارام باشید ؛ این جستار قصد و قرض خاصی ندارد .. پس لطفا قدری در چنین موقعیتهایی احساسات خودرا کنترل نمایید .. بنده نه ضرب المثل سازم نه میلی به مرد سالاری دارم .. اگر کمی بدور از احساسات فمینیسمی ( بنظر من تند روی در هر دو جهت مخرب است چه در دفاع از مرد چه از زن !) به دیدگاه مطروحه می پرداختید بی شک این گونه از کلمات نا پسند و بدور از ادب و احترام استفاده نمی کردید!

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سر کار خانوم پارمهر

تاپیک ضرب المثل به چه دلیلی حذف شد؟
گویا فعالیت دوروزه ما به مذاق جمعیت هم فکر شما خوش نیامده که اینگونه جهادی... :D ..به هر حال به همگی دوستان اعم از مدیر ، کمک مدیر ، مدیر ارشد ، معاونین ، مدیران مخفی ، کاربران در شرف مدیر شدن و البته کاربران همفکر خسته نباشید عرض می کنم .
این هم در جواب دو دوستی که در تاپیک ضرب المثل توهین کرده بودند.

سلام خدمت شما دوست خوبمt3teknik عزیز:)
تاپیک شما اگه مربوط به ضرب المثل و آشنا کردن بچه ها با ضرب المثل بود باید در تالار ادبیات زده میشد
اگر هم نیت شوخی و سرگرمی بود
( در غالب ضوابط باشگاه و بدون توهین) که مشخصه تالار زنگ تفریح محل قرار گیری تاپیک های سرگرمی هست
در هردوصورت زدن آن در تالار گفتگوی آزاد خلاف قوانین بوده است
این بار بدون درج اخطار و امتیاز منفی تاپیک شما حذف شد
انشاله که تکرار نشه تا من شرمنده شما دوست خوبم نشم:smile:
موفق باشید در پناه حق

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سر کار خانوم پارمهر
تاپیک من چرا حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سر کار خانوم پارمهر
تاپیک من چرا حذف شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت شما دوست خوبمpuyan khan عزیز:)
طبق قوانین باشگاه
که به درشتی در بالای پیج همه کاربران نمایش داده میشود
توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است. تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف و کاربران خاطی محروم خواهند شد. لطفا برای بحث های سیاسی از سایت های دیگر استفاده بفرمایید.
پس دوست خوبم از ارسال مطالب سیاسی جدا خودداری نمایید
موفق و موید باشید:gol:

(F(X

عضو جدید
سلام

تاپیک من کجاست؟؟؟(بسم الله الرحمن الرحیم)

سیاسی که نبود؟؟؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

تاپیک من کجاست؟؟؟(بسم الله الرحمن الرحیم)

سیاسی که نبود؟؟؟
سلام دوست خوبم(F(X عزیز:)
درسته تاپیک شما سیاسی نبود اما مکان ارسال تاپیک های صوتی و تصویری در تالار
کلیپ های صوتی ، تصویری و عکس می باشد.
لطفا در مکان ارسال تاپیک دقت بیشتری داشته باشید.
به عنوان راهنمایی خدمت شما دوست گلم عرض کنم لطفا از اسم های مرتبط جهت عنوان تاپیک استفاده کنید
تا کاربران با دیدن اسم تاپیک متوجه محتوای کلیپ یا مضمون مورد نظر شما بشوند
موفق باشید در پناه حق