دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

sfk123

اخراجی موقت
سلام دوست خوبمsfk123عزیز:)
تاپیک شمابر خلاف قوانین تالار گفتگوی آزاد بوده است.
مطالعه نمایید
:warn:
لطفا قبل از ایجاد هر تاپیک به مطابق بودن آن با قوانین دقت فرمایید.
موفق باشید:gol:

سلام برشما:gol:

این تاپیک، تاپیکی اجتماعی بود، بفرمایید کجا تاپیک را ایجاد کنم؟

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید :gol:
مدیر عزیز شما پست منو از تایپیک آزربایجان تسلیت پاک کردین؟؟؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام برشما:gol:

این تاپیک، تاپیکی اجتماعی بود، بفرمایید کجا تاپیک را ایجاد کنم؟
سلام دوست خوبم sfk123 عزیز
تاپیک شما طبق پست شماره 5 خلاف قوانین میباشد
و اجازه ارسال این تاپیک را در هیچ تالاری نیز ندارید

موفق باشید:)
سلام و خسته نباشید :gol:
مدیر عزیز شما پست منو از تایپیک آزربایجان تسلیت پاک کردین؟؟؟

سلام دوست خوبم ali hoseini عزیز
خدمت شما و تمام دوستان خوبم عرض کنم:smile:
هر پستی در تاپیک های تالار گفتگوی آزاد در رابطه با موضوع تاپیک نباشد" اسپم محسوب شده" حذف می گردد

لطفا در ارسال پست های خود بیشتر دقت داشته باشید
متشکرم
:gol:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم sfk123 عزیز
تاپیک شما طبق پست شماره 5 خلاف قوانین میباشد
و اجازه ارسال این تاپیک را در هیچ تالاری نیز ندارید

موفق باشید:)

سلام دوست خوبم ali hoseini عزیز
خدمت شما و تمام دوستان خوبم عرض کنم:smile:

لطفا در ارسال پست های خود بیشتر دقت داشته باشید
متشکرم

سلام
به نظر من که اسپم نبود و خارج از موضوع نبود. من کلی وقت واسه اون پست گذاشتم.
اما به تصمیم گیری شما با کمال میل احترام میگذارم.
ممنون و خسته نباشید

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،

قصدم این بود که یک تاپیک اعتراض با شما در یک تالار دیگه ایجاد کنم اما احساس کردم درست نیست و شاید با یک اعتراض به خود مدیر گفتگوی آزاد که در ابتدا واقعاً مدیر خوبی بودن ولی متاسفانه تغییر رویه دادن کارساز باشه.

مدیریت تالار گفتگوی آزاد بنده به این نحوه مدیریت اخیر یک هفته ای شما اعتراض دارم، طی هفته گذشته حتی یک تاپیک جدید رو هم شما در این تالار باز نگذاشتید یا یه بخشی رو فرستاد تالار تفریح و سرگرمی (بی ربط و با ربط)، یه بخشی رو همه جمع کردید و همه رو در یک تاپیک کلی قرار دادید و پست های پاسخشون رو هم حذف کردید، یک سری رو هم مصلح کردند و قفل زدند و یک سری دیگه هم نظر خودشون رو ضمیمه آخرین پست کردن و بعد قفلش کردن. با این چهار روش تمامی تاپیک های یک هفته گذشته نابود شدن. راستش دوست ندارم این رو بگم ولی این مدیریت که دارید انجام می دید که نمی دونم کدوم مدیر یا مدیر ها هستند متاسفانه عین دیکتاتوری است و کاربران رو دچار دلزدگی می کنید. جای شما بودم طی یک هفته اخیر آمار ساعتی سایت رو با هفته گذشته مقایسه می کردم و در مورد آمار هفته آینده قضاوت می کردم.

خانم parmehr تا هفته پیش به نظرم شما بهترین مدیر تالار گفتگوی آزاد با این حجم فعالیت بالا در این تالار نسبت به سایر تالار ها بودید، ولی فکر می کنم دیگه به خاطر کم تجربگی در مدیریت خیلی تند روی کردید، طوری که متاسفانه نظر خیلی ها رو مثل داردید عوض می کنید.
متاسفانه این روندی بود که سال پیش در تاپیک اسلام و قرآن هم انجام شد و این تاپیک تبدیل شد به یک مجموعه کپی و پیست. اتفاقی که فکر نمی کنم بخواهید برای تاپیک گفتگوی آزاد هم بیافته.

شما کاملاً مختارید که این پست رو حذف کنید، اما قبل از اینکه در مورد نظر من جبهه گیری کنید و حالت دفاعی برخورد بفرمایید و یا اخراج کنید باید عرض کنم حداقل مدتی بر روی آن فکر کنید و به یاد داشته باشید هیچ دیکتاتوری در جهان از ابتدا دیکتاتور نبود بلکه روند زمان بر بود، روندی که متاسفانه باید عرض کنم شما در مدت خیلی کوتاهی طی کردید.

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام،

قصدم این بود که یک تاپیک اعتراض با شما در یک تالار دیگه ایجاد کنم اما احساس کردم درست نیست و شاید با یک اعتراض به خود مدیر گفتگوی آزاد که در ابتدا واقعاً مدیر خوبی بودن ولی متاسفانه تغییر رویه دادن کارساز باشه.

مدیریت تالار گفتگوی آزاد بنده به این نحوه مدیریت اخیر یک هفته ای شما اعتراض دارم، طی هفته گذشته حتی یک تاپیک جدید رو هم شما در این تالار باز نگذاشتید یا یه بخشی رو فرستاد تالار تفریح و سرگرمی (بی ربط و با ربط)، یه بخشی رو همه جمع کردید و همه رو در یک تاپیک کلی قرار دادید و پست های پاسخشون رو هم حذف کردید، یک سری رو هم مصلح کردند و قفل زدند و یک سری دیگه هم نظر خودشون رو ضمیمه آخرین پست کردن و بعد قفلش کردن. با این چهار روش تمامی تاپیک های یک هفته گذشته نابود شدن. راستش دوست ندارم این رو بگم ولی این مدیریت که دارید انجام می دید که نمی دونم کدوم مدیر یا مدیر ها هستند متاسفانه عین دیکتاتوری است و کاربران رو دچار دلزدگی می کنید. جای شما بودم طی یک هفته اخیر آمار ساعتی سایت رو با هفته گذشته مقایسه می کردم و در مورد آمار هفته آینده قضاوت می کردم.

خانم parmehr تا هفته پیش به نظرم شما بهترین مدیر تالار گفتگوی آزاد با این حجم فعالیت بالا در این تالار نسبت به سایر تالار ها بودید، ولی فکر می کنم دیگه به خاطر کم تجربگی در مدیریت خیلی تند روی کردید، طوری که متاسفانه نظر خیلی ها رو مثل داردید عوض می کنید.
متاسفانه این روندی بود که سال پیش در تاپیک اسلام و قرآن هم انجام شد و این تاپیک تبدیل شد به یک مجموعه کپی و پیست. اتفاقی که فکر نمی کنم بخواهید برای تاپیک گفتگوی آزاد هم بیافته.

شما کاملاً مختارید که این پست رو حذف کنید، اما قبل از اینکه در مورد نظر من جبهه گیری کنید و حالت دفاعی برخورد بفرمایید و یا اخراج کنید باید عرض کنم حداقل مدتی بر روی آن فکر کنید و به یاد داشته باشید هیچ دیکتاتوری در جهان از ابتدا دیکتاتور نبود بلکه روند زمان بر بود، روندی که متاسفانه باید عرض کنم شما در مدت خیلی کوتاهی طی کردید.
سلام خدمت شما دوست خوبم محمودپور عزیز:)
شاید شما فکر کنید من الان میخوام دفاع کنم از خودم:D
نه دفاعی ندارم اصن اصلشم همینه شما باید نظراتتونو بیان کنید و ماهم اعمال کنیم
در کمال صداقت خدمتتون عرض میکنم بنده طبق قوانین با همه تاپیک ها برخورد کردم
اینکه چه کسی تاپیکو زده و چه زمانی زده اصلا اهمیتی نداره اگه مرتبط با تالار دیگه ای بوده انتقال دادم به تالار مذکور
اگه مشابه داشته یا سیاسی بود یا توهین و جنجال بوده یا خلاف قوانین حذف شده
اون تاپیک جن هم تاپیک قدیمی بود و پر اسپم دوست نداشتم انتقال پیدا کنه به تاپیک های قدیمی و کم کم حذف بشه
اما دیگه روال اسپم هاش زیاد شده بود در واقع جای اون تاپیک تو تالار اسلام بود
اما چون قدیمیه همینجا بود تصمیم گرفتیم با مدیر تالار اسلام آگاهدخت عزیزم همینجا بمونه
بنده هم برای اینکه بیشتر از این اسپم نشه و منجر به حذف تاپیک بشه دلیل قرآنی موضوعو ذکر کردم و تاپیکو به قفل مزین کردم:D
خب در رابطه با اطلاعات عمومی هم چون هر بحثی که دوستان ایجاد کردن تالار داشته و صرفا بدلیل اینکه بیشتر دیده بشه در گفتگوی آزاد زدن
بنده این بخشو ایجاد کردم تا هر اخباری که دوست دارن و فکر میکنن مفیده دوست دارن دوستانشون توی گفتگوی آزاد مطالعه کنن
در این تاپیک مطالعه کنند از تعداد بازدید کننده ها هم مشخصه روزانه چه تعدادی به بخش خبریه این تالار
(اطلاعات عمومی "جالب و خواندنی")

مراجعه میکنن و آخرین خواندنی هایی که دوستانشون زحمت کشیدن گردآوری کردن مطالعه میکنن
به هرحال نیت من دفاع از خودم نبود...نه جدی میگم:D
واقعا سعی در بهبود و ارتقای تالار دارم با نظرات شما:gol:
انشاله با نظرات خوب شما دوستای خوب، کمک و همراهی شما دوستای گل مدیریت این تالار رشد روزافزون و موفقیت در اداره داشته باشه
موفق باشید در پناه حق:)

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از مدیر محترمی که تاپیک خیریه باشگاه رو دوباره مهم کردند تشکر میکنم :gol:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
امکان داره با نظارت و مدیریتتون این تایپیک رو مهم کنید؟؟
از باب فقط قضیه ی اخیر و احیانا احساسات آنی نمیگم. بدلیل سیاستهای چندساله عربستان در قبال حجاج ایرانی، سیاستهای دخالیشون در کشتار شیعیانشون و شیخ نمر، سیاستهای مداخله جویانشون در یمن، بحرین ، سیاستهای بعد از ملک عبدالله که شمشیر رو از رو بستن علیه ایران.
این قضیه فرودگاه هم که میاد روی اینا دیگه
ممنون
لااقل میتونید برای مدت موقت مهم کنید.

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام
امکان داره با نظارت و مدیریتتون این تایپیک رو مهم کنید؟؟
از باب فقط قضیه ی اخیر و احیانا احساسات آنی نمیگم. بدلیل سیاستهای چندساله عربستان در قبال حجاج ایرانی، سیاستهای دخالیشون در کشتار شیعیانشون و شیخ نمر، سیاستهای مداخله جویانشون در یمن، بحرین ، سیاستهای بعد از ملک عبدالله که شمشیر رو از رو بستن علیه ایران.
این قضیه فرودگاه هم که میاد روی اینا دیگه
ممنون
لااقل میتونید برای مدت موقت مهم کنید.

سلام جناب مهندس

در این رابطه حال جدای از کلیت موضوع و وجود چند تاپیک نسبتا مشابه با آن , معمولا تاپیک هایی که مهم میشوند دارای موضوعاتی هستند که از اهمیت موضوعی برخوردار هستند ولی ممکن است به نسبت دیگر تاپیک های تالار پست کمتری در آنها ارسال گردد و به همین دلیل لابلای باقی تاپیک مشاهده نشوند که به همین جهت در بالای تالار به صورت ثابت و مهم قرار میگیرند ، ولی به تجربه در مورد تاپیک هایی که با ارسال پست اعضا به روز و آپدیت نگه داشته میشوند دارای بازدید بیشتری هستند و تا زمانی که موضوع برای اعضا از اهمیت برخوردار باشد تاپیک بالای تالار باقی خواهد ماند

از توجه و همراهی شما تشکر میکنم
شاد و تندرست باشید

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام جناب مهندس

در این رابطه حال جدای از کلیت موضوع و وجود چند تاپیک نسبتا مشابه با آن , معمولا تاپیک هایی که مهم میشوند دارای موضوعاتی هستند که از اهمیت موضوعی برخوردار هستند ولی ممکن است به نسبت دیگر تاپیک های تالار پست کمتری در آنها ارسال گردد و به همین دلیل لابلای باقی تاپیک مشاهده نشوند که به همین جهت در بالای تالار به صورت ثابت و مهم قرار میگیرند ، ولی به تجربه در مورد تاپیک هایی که با ارسال پست اعضا به روز و آپدیت نگه داشته میشوند دارای بازدید بیشتری هستند و تا زمانی که موضوع برای اعضا از اهمیت برخوردار باشد تاپیک بالای تالار باقی خواهد ماند

از توجه و همراهی شما تشکر میکنم
شاد و تندرست باشید

دقیقا به همین خاطر که این تایپیک بصورت دوره ای فراموش نشه و تبدیل به یک کمپین بشه عرض کردم اینو. بخاطر اینکه یک جو زودگذر نباشه. البته خوب این نظر شخصی منه که موضوع عربستان خیلی مهم هست. شاید برای بقیه مهم نباشه. همونطور هم که گفتم بخاطر موضوع تجاوز نمیگم.(یعنی اونم در حد خودش دخیله) والا عربستان سعودی معضل جدی دنیای بین الملل و خاورمیانه هست به نظرم.
به هر حال ممنون جناب مهنتدس از پاسخگوییتون و اینکه به اینجا منتقل کردین.. گفتم اینجا تالار مدیریت زیاد نمییایید اونجا نوشتم. دی

DDDIQ

مدیر ارشد
اضافه شدن بخش های جدید به تالار

اضافه شدن بخش های جدید به تالار

با سلام خدمت اعضا محترم باشگاه مهندسان ؛ مخصوصا دوستان فعال در تالار گفتگوی آزاد

به منظور گسترش و استفاده از پتانسیل تالار گفتگوی آزاد بخش های جدیدی به تالار اضافه گردیده است

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=240072&d=1431693050

به منظور پرسش در رابطه با سوالاتی که بخش مشخصی در باشگاه برای آن در نظر گرفته نشده است , توضیحات بیشتر در تاپیک سوال کنید ! لطفا پیش از مطرح کردن سوال این تاپیک را بخوانید...

این تالار به منظور گفتگو و پرداختن به بزرگداشت مشاهیر ایرانی و مناسبت های ملی و مذهبی ایجاد شده است ؛ در همین راستا سعی خواهد شد که مناسبت های این چنین با توجه به ماهیت فرهنگی باشگاه به صورت اطلاعیه ای موقت در بالای تالار گفتگوی آزاد قرار گرفته و به تاپیکی در این تالار و یا دیگر تالارهای مرتبط با آن موضوع لینک شود

به عنوان مثال اطلاعیه به مناسبت بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در نظر گرفته شده و لینک تاپیک مرتبط با موضوع در اطلاعیه قرار گرفته است

پیوست ها

• 544554.jpg
    544554.jpg
    36.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا..........سلام علیکم.......از آن جا که این تالار همچنان بی مدیر است احتمالا مخاطب بنده صرفا مدیر محترم ارشد و سایر مدیران محترمی است که به این تالار دسترسی مدیریتی دارند .....

از آنجا که خیلی از تاپیک ها مثل تاپیک جناب البرز!.......اگر اشتباه نکنم که یک نقد درباره اشرافی گری و تحریف امام خمینی (ره) بود برچسب سیاسی میخورند .......این تاپیک بر چه مبنایی سیاسی نیست!؟

یادی از خدیجه آخرین بازمانده‌ی مصدق که از 2 هفته پیش تا به امروز نه قفل شده و نه خط بطلان بر روی آن کشیده شده!.......چگونه است که حتی لینک حذف شده تاپیک سیاسی از نظر مدیریت اقدامی سیاسی تلقی میشود!.......ولی گذاشتن مطلبی مربوط به سال 2012 که آن هم تحریف شده است و البته اولین ناشر و تنها مرجع آن وبلاگ مجاهدین خلق است

مجاهدين خلق ايران: خديجه دختر دكتر مصدق در بيمارستان رواني

و همان تحریف شده شایعه جواب داده شده.....سیاسی تلقی نمیشود!.........
[h=1]نظر شما چیست؟ تهدید یا رجزخوانی یک کاربر شبکه های اجتماعی[/h]لطفا دلیل مرتبط بودن این تاپیک با تالار گفتگوی آزاد را هم بفرمائید و البته مسائل مطرح شده چه از جانب استارتر که ظاهرا آدرس پروفایل کاربری که شاید اصلا عضو اینجا نباشه به گفته خودشان در صفحات کاربر یا کاربرانی گذاشته اند!

.امیدوارم عده ای هم بواسطه این پست بنده نروند این بحث را به سمت قومیت بکشاند.....که ترک و لر و کرد و عرب و فارس همه برای بنده به یک اندازه عزیزند

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
به نام خدا..........سلام علیکم.......از آن جا که این تالار همچنان بی مدیر است احتمالا مخاطب بنده صرفا مدیر محترم ارشد و سایر مدیران محترمی است که به این تالار دسترسی مدیریتی دارند .....

از آنجا که خیلی از تاپیک ها مثل تاپیک جناب البرز!.......اگر اشتباه نکنم که یک نقد درباره اشرافی گری و تحریف امام خمینی (ره) بود برچسب سیاسی میخورند .......این تاپیک بر چه مبنایی سیاسی نیست!؟

یادی از خدیجه آخرین بازمانده‌ی مصدق که از 2 هفته پیش تا به امروز نه قفل شده و نه خط بطلان بر روی آن کشیده شده!.......چگونه است که حتی لینک حذف شده تاپیک سیاسی از نظر مدیریت اقدامی سیاسی تلقی میشود!.......ولی گذاشتن مطلبی مربوط به سال 2012 که آن هم تحریف شده است و البته اولین ناشر و تنها مرجع آن وبلاگ مجاهدین خلق است

مجاهدين خلق ايران: خديجه دختر دكتر مصدق در بيمارستان رواني

و همان تحریف شده شایعه جواب داده شده.....سیاسی تلقی نمیشود!.........
نظر شما چیست؟ تهدید یا رجزخوانی یک کاربر شبکه های اجتماعی

لطفا دلیل مرتبط بودن این تاپیک با تالار گفتگوی آزاد را هم بفرمائید و البته مسائل مطرح شده چه از جانب استارتر که ظاهرا آدرس پروفایل کاربری که شاید اصلا عضو اینجا نباشه به گفته خودشان در صفحات کاربر یا کاربرانی گذاشته اند!

.امیدوارم عده ای هم بواسطه این پست بنده نروند این بحث را به سمت قومیت بکشاند.....که ترک و لر و کرد و عرب و فارس همه برای بنده به یک اندازه عزیزند

سلام جناب مهندس
به صورت کلی در رابطه با تاپیک های سیاسی و .. انشالله رویه جدید به این صورت خواهد اگر چیزی میتواند باشد و مشکل ساز نخواهد شد , حذف نخواهد شد که ترجیحا بر اساس قوانین تاپیک های مرتبط با سیاست داخلی روز ایران شامل همان قانون سیاست سایت میگردد ! اگر مربوط به تاریخ گذشته میگردد و یا میتوان به آن جهت دهی اجتماعی و مانند آن داد سعی خواهد شد تاپیک حفظ شود

در رابطه با تاپیک اول «آیا امکان داشت که حرم (بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران)را ساده تر ساخت ؟»!
این موضوع هر چند سیاسی است و سپاه پاسداران هم در این رابطه اطلاعیه ای داد و در این رابطه هشدار داد شد ولی دلیل قفل و ... سیاسی بودن موضوع نبود و بلکه توهین های بعدی بود که به امام خمینی در پست های ارسالی صورت گرفت که منجر به قفل شدن تاپیک شد ؛ که به هر حال تاپیک از آنجایی که پتانسیل خارج شدن از مسیر را دارد قفل شده بازگردانده شد

در رابطه با تاپیک دوم یادی از خدیجه آخرین بازمانده‌ی مصدق
همانطور که عرض کردم قانون موضوعات سیاسی بیشتر مربوط به تاپیک های سیاست روز ایران میباشد و نه شامل خانواده چهره های ملی ایران
و موضوعی هست که در محیط مجازی اخیرا مطرح شده و اکنون هم شما اصلاحیه ای بر آن افزوده اید که نظر دیگری است که باعث اطلاع بیشتر اعضا خواهد بود و از این بابت سپاسگزارم ولی تاپیک با این مطلب افزوده شما نیازی به حذف موضوع نخواهد بود

و اگر مورد دیگری هست را بر اساس قوانین برای پیش نیامدن اختلاف لطفا تنها از طریق سیستم گزارش تخلف به مدیران , گزارش بفرمائید بررسی خواهد شد

شاد و تندرست باشید

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام جناب مهندس
به صورت کلی در رابطه با تاپیک های سیاسی و .. انشالله رویه جدید به این صورت خواهد اگر چیزی میتواند باشد و مشکل ساز نخواهد شد , حذف نخواهد شد که ترجیحا بر اساس قوانین تاپیک های مرتبط با سیاست داخلی روز ایران شامل همان قانون سیاست سایت میگردد ! اگر مربوط به تاریخ گذشته میگردد و یا میتوان به آن جهت دهی اجتماعی و مانند آن داد سعی خواهد شد تاپیک حفظ شود

در رابطه با تاپیک اول «آیا امکان داشت که حرم (بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران)را ساده تر ساخت ؟»!
این موضوع هر چند سیاسی است و سپاه پاسداران هم در این رابطه اطلاعیه ای داد و در این رابطه هشدار داد شد ولی دلیل قفل و ... سیاسی بودن موضوع نبود و بلکه توهین های بعدی بود که به امام خمینی در پست های ارسالی صورت گرفت که منجر به قفل شدن تاپیک شد ؛ که به هر حال تاپیک از آنجایی که پتانسیل خارج شدن از مسیر را دارد قفل شده بازگردانده شد

همانطور که عرض کردم قانون موضوعات سیاسی بیشتر مربوط به تاپیک های سیاست روز ایران میباشد و نه شامل خانواده چهره های ملی ایران
و موضوعی هست که در محیط مجازی اخیرا مطرح شده و اکنون هم شما اصلاحیه ای بر آن افزوده اید که نظر دیگری است که باعث اطلاع بیشتر اعضا خواهد بود و از این بابت سپاسگزارم ولی تاپیک با این مطلب افزوده شما نیازی به حذف موضوع نخواهد بود

شاد و تندرست باشید
سلام مجدد ........بابت پاسخ شما متشکرم.......متوجه منظور شما از سیاست روز نشدم!.......با این تفسیر جدیدی که رو به رو شدم........مثلا بنده میتوانم از زمان رضا شاه و پهلوی بنویسم؟..بنده در گذشته مطالبی درباره شعار مرگ بر اسرائیل!.....زندگی شهید دکتر بهشتی و همینطور شهید استاد مطهری نوشته بودم که حذف شد ......از این پس دیگر حذف نمیشود؟

..آیا کاربرانی میتوانند از منابع غیر رسمی و فیلتر شده استفاده کنند نظیر این مطلب در شرایطی که در قوانین اصلی نوشته شده است بیان منبع مورد تائید یا همچین مضمونی
.
.
ایجاد هر گونه تاپیک علمی و خبری که فاقد منبع موثق باشد ممنوع است و در صورت ایجاد پاک خواهد شد.در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. (برای اخبار از لینک استفاده کنید)
.
به عنوان مثال در این مطلب مطروحه میخوانیم
پرستار اضافه مي‌كند من تعجب مي‌كنم"ايران يك كشورثروتمند است و همين حالا هم دولت ايران دارد يك رستوران 6 ميليون فرانكي در ژنو مي سازد، ولي برايش دشوار است هزينه‌ي يك بيمار را بپردازد. مگر شما نمي‌گوييد پدر وي نخست وزير بزرگي در تاريخ ايران بوده است؟!" با قلبي پر از اندوه از آسايشگاه خارج مي شوم. كنار درياچه به ساحل چشم مي دوزم. به ياد مردي مي افتم كه در دوران نخست وزيري اش حتي از دريافت حقوق ماهانه خود داري مي كرد
و باز نشر همچین مطالبی که قبلا نوشته شده بدون اینکه گفته شود مربوط به چه تاریخی است!......قانونی و منطقی است از نگاه شما؟
آیا مطالب این مطلب به سیاست روز برنمیگردد و اصولا مطالب سیاسی سال 2010 یا پیش از آن حال مثلا در قبال خانواده آقای سید محمد خاتمی و هاشمی یا حتی دکتر احمدی نژاد امکان قرار گیری در باشگاه دارد؟
اما توهین هایی که فرمودید ............قطعا توهین به ایشان قلب هر کسی که دلداده انقلاب باشد را ناراحت میکند........ولیکن هیچ ناراحتی بالاتر از تحریف حضرت امام نیست......شما را به بیانات رهبری در 14 خرداد امسال ارجاع می دهم .......و البته این جالبناک است از نظر بنده.......افرادی بیایند توهین کنند تا تاپیک قفل شود!......آیا بهتر نیست با افراد توهین کننده برخورد کرد و اجازه روال عادی بحث را داد تا قفل آن تاپیک؟!
ضمن اینکه ممنون میشم این سیاست روز را تعریف بفرمائید ......تا خدایی نکرده کاربر یا کاربرانی ناخواسته دچار تخلف در این زمینه نشوند......با سپاس
و اگر مورد دیگری هست را بر اساس قوانین برای پیش نیامدن اختلاف لطفا تنها از طریق سیستم گزارش تخلف به مدیران , گزارش بفرمائید بررسی خواهد شد
راستش رو بخواهید از اونجا که متاسفانه برخی کاربران در این باشگاه هستند که انگشت اتهام به دیگری بلند میکنند .......به این نتیجه رسیده ام هر چه هست را عمومی و شفاف مطرح کنم......از کسی هم ترس ندارم!.......هرچند که اگر جز قوانین صریح باشگاه باشد به آن تن میدهم.....که البته مثل این مورد که قرار دادن لینک تاپیک حذف شده تخلف است مورد کاملا مشخصی در این باره نیافتم....

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام مجدد ........بابت پاسخ شما متشکرم.......متوجه منظور شما از سیاست روز نشدم!.......با این تفسیر جدیدی که رو به رو شدم........مثلا بنده میتوانم از زمان رضا شاه و پهلوی بنویسم؟..بنده در گذشته مطالبی درباره شعار مرگ بر اسرائیل!.....زندگی شهید دکتر بهشتی و همینطور شهید استاد مطهری نوشته بودم که حذف شد ......از این پس دیگر حذف نمیشود؟

..آیا کاربرانی میتوانند از منابع غیر رسمی و فیلتر شده استفاده کنند نظیر این مطلب در شرایطی که در قوانین اصلی نوشته شده است بیان منبع مورد تائید یا همچین مضمونی
.
.
.
به عنوان مثال در این مطلب مطروحه میخوانیم

آیا مطالب این مطلب به سیاست روز برنمیگردد و اصولا مطالب سیاسی سال 2010 یا پیش از آن حال مثلا در قبال خانواده آقای سید محمد خاتمی و هاشمی یا حتی دکتر احمدی نژاد امکان قرار گیری در باشگاه دارد؟
اما توهین هایی که فرمودید ............قطعا توهین به ایشان قلب هر کسی که دلداده انقلاب باشد را ناراحت میکند........ولیکن هیچ ناراحتی بالاتر از تحریف حضرت امام نیست......شما را به بیانات رهبری در 14 خرداد امسال ارجاع می دهم .......و البته این جالبناک است از نظر بنده.......افرادی بیایند توهین کنند تا تاپیک قفل شود!......آیا بهتر نیست با افراد توهین کننده برخورد کرد و اجازه روال عادی بحث را داد تا قفل آن تاپیک؟!
ضمن اینکه ممنون میشم این سیاست روز را تعریف بفرمائید ......تا خدایی نکرده کاربر یا کاربرانی ناخواسته دچار تخلف در این زمینه نشوند......با سپاس

در واقع قوانین هیچ تغییر خاصی نکرده ! و در رابطه با موضوعات مختلف میتوان تعریف ها و برداشت های گوناگونی داشت ؛ در مورد جزئیات رسیدگی های گذشته اطلاعی ندارم و مشخصا همان موضوع را باید در همان زمان و با توجه به همان متن رسیدگی کرد مثلا در رابطه با دکتر شریعتی میتوان هم تاپیکی سیاسی و ارسال کرد و هم از جنبه ای دیگری پرداخت و جهتی غیر سیاسی داد ! ( در حال حاضر یک تاپیک قدیمی با همین موضوع در صفحه اول تالار وجود دارد دوستداران دکتر علی شریعتی بیان اینجا )

هر تاپیکی مربوط به هر زمانی ممکن است حذف گردد و باید با توجه به موضوع رسیدگی کرد
به صورت خلاصه منظور از سیاست تاپیک هایی است که میتواند برای سایت مشکل ساز باشد و در هر زمان ممکن است دامنه این موضوع متفاوت باشد و با توجه به نظر مدیر تالار تاپیک های مشکل ساز قفل و یا حذف میگردد که تا جای امکان اگر بنده رسیدگی کنم سعی میکنم ابتدا در خصوصی و یا با حذف بدون اخطار رسیدگی کنم و در موارد بعدی ثبت اخطار صورت خواهد گرفت

در مورد تاپیک مذکور عرض کردم بحث این نبوده و تاپیک به دلیل اینکه و هشدار رهبری که در همان محل سخنرانی داشتند تحریف چهره امام با توجه به روایات نقل شده بوده ولی هشدار سپاه به انتقادها از هزینه ساخت مرقد به هر حال با توجه به خارج شدن موضوع از روند تصمیم به قفل شدن موضوع گرفته شد

موفق باشید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در واقع قوانین هیچ تغییر خاصی نکرده ! و در رابطه با موضوعات مختلف میتوان تعریف ها و برداشت های گوناگونی داشت ؛ در مورد جزئیات رسیدگی های گذشته اطلاعی ندارم و مشخصا همان موضوع را باید در همان زمان و با توجه به همان متن رسیدگی کرد مثلا در رابطه با دکتر شریعتی میتوان هم تاپیکی سیاسی و ارسال کرد و هم از جنبه ای دیگری پرداخت و جهتی غیر سیاسی داد ! ( در حال حاضر یک تاپیک قدیمی با همین موضوع در صفحه اول تالار وجود دارد دوستداران دکتر علی شریعتی بیان اینجا )

هر تاپیکی مربوط به هر زمانی ممکن است حذف گردد و باید با توجه به موضوع رسیدگی کرد
به صورت خلاصه منظور از سیاست تاپیک هایی است که میتواند برای سایت مشکل ساز باشد و در هر زمان ممکن است دامنه این موضوع متفاوت باشد و با توجه به نظر مدیر تالار تاپیک های مشکل ساز قفل و یا حذف میگردد که تا جای امکان اگر بنده رسیدگی کنم سعی میکنم ابتدا در خصوصی و یا با حذف بدون اخطار رسیدگی کنم و در موارد بعدی ثبت اخطار صورت خواهد گرفت

در مورد تاپیک مذکور عرض کردم بحث این نبوده و تاپیک به دلیل اینکه و هشدار رهبری که در همان محل سخنرانی داشتند تحریف چهره امام با توجه به روایات نقل شده بوده ولی هشدار سپاه به انتقادها از هزینه ساخت مرقد به هر حال با توجه به خارج شدن موضوع از روند تصمیم به قفل شدن موضوع گرفته شد

موفق باشید
ممنون که این تاپیک را حذف کردین

تا حدودی متوجه شدم.......بله آن زمان شما مدیر نبودین.......و یک بعد مدیریت هم سلیقه است......ولی در رابطه با این تاپیک

یادی از خدیجه آخرین بازمانده‌ی مصدق
عنوان رو کاری نداشته باشید.........مطلب رو بنگرید..........این مطلب در کدام منبع موثق است؟.......و مگر نه اینکه طبق قانون همین تالار بایستی منبع ذکر شود!

ایجاد هر گونه تاپیک علمی و خبری که فاقد منبع موثق باشد ممنوع است و در صورت ایجاد پاک خواهد شد.در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. (برای اخبار از لینک استفاده کنید)
آیا این بند از قوانین باشگاه حذف شده است؟.......

DDDIQ

مدیر ارشد
ممنون که این تاپیک را حذف کردین

تا حدودی متوجه شدم.......بله آن زمان شما مدیر نبودین.......و یک بعد مدیریت هم سلیقه است......ولی در رابطه با این تاپیک

یادی از خدیجه آخرین بازمانده‌ی مصدق
عنوان رو کاری نداشته باشید.........مطلب رو بنگرید..........این مطلب در کدام منبع موثق است؟.......و مگر نه اینکه طبق قانون همین تالار بایستی منبع ذکر شود!

آیا این بند از قوانین باشگاه حذف شده است؟.......

در پست قبلی مشخصا خدمتتون عرض کردم...

اگر موضوعی در محیط مجازی مطرح شده و پاسخ رد آن نیز منتشر شده برای اطلاع اعضا در رابطه با اصل آن موضوع میتواند باشد ؛ که در این تاپیک هم شما زحمت پاسخ و ارسال جواب رو انجام دادین و به نوعی با در نظر گرفتن پاسخ شما میتوان به شایعات اینترنتی نسبت داد
در کل با توجه به بحث صورت گرفته در تاپیک وجود آن ضرری نخواهد داشت و برای اطلاع اعضا مفید است
ولی در رابطه با منابع بله سعی خواهد شد در رابطه با تاپیک های ارسالی در صورت نیاز به ذکر منبع از شروع کننده موضوع و تاپیک منبع مطلب نیست خواسته شود

شاد و تندرست باشید

DDDIQ

مدیر ارشد

سلام خیر در واقع مطلب مذکور به دلیل اینکه فاقد محتوا برای چارچوب یک گفتگو بود حذف گردید ؛ مطلب فوق از مطالب فان اینترنتی بود که در شبکه های مجازی مشابه آن وجود دارد برای رشته های مختلف و ماه های تولد مختلف دست به دست می چرخد !!! مطالبی که نقد رفتار یک شخص هستند جایی برای گفتگو ندارد این رفتار نه مشکل رفتاریست و نه ما جمعی روانکاو که بتوانیم نظریات روانشناسی در این رابطه بدهیم!

در این رابطه یک مطلب پوریا عالمی تحت عنوان خندیدن به ما مردم عادی در روزنامه شرق نوشته بود که مشابه همین رفتار است که البته میتواند موضوع یک گفتگو باشد چرا ما ایرانی ها عادت به خندیدن و خرده گیری و پیدا کردن عیب در رفتار دیگر مردم عادی داریم !!؟
ارجاع به نوشته پوریا عالمی
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3162738

DDDIQ

مدیر ارشد
قوانین تاپیک

قوانین تاپیک

با سلام خدمت دوستان , اعضای فعال در تالار گفتگوی آزاد

به دلیل جهت دهی به تاپیک مواردی را لازم میبینم عرض کنم ....

لطفا در نظر داشته باشید که :
- از آنجایی که باشگاه مهندسان جامعه ای علمی و تحصیلکرده میباشد و بر پایه احترام متقابل بین اعضا بنیان نهاد شده و این تاپیک جزئی از باشگاه و شامل قوانین آن میشود لطفا انتقادات و مسائل مد نظر خود را با لحن و با استفاده از کلماتی توام با احترام مطرح بفرمائید

- از گزارش و بحث پیرامون اختلافات شخصی با دیگر اعضا در این تاپیک خودداری بفرمائید و برای مطرح کردن گزارشات تخلف و اختلاف میان اعضا تنها از سیستم گزارش تخلف به مدیران استفاده بفرمائید

- از ارسال مطالب غیر مرتبط و یا ادامه گفتگو های مطرح شده درون تالارها در این تاپیک خودداری بفرمائید

- لطفا برای پاسخ و یا مشاهده نتیجه نظرات صبر بفرمائید و از تکرار آن خودداری بفرمائید , چرا که ممکن است بعضی از نظرات نیاز به بررسی و مشورت بیشتر داشته باشند؛ مطئنا تمامی نظرات و انتقادات دوستان مورد بررسی قرار خواهند گرفت .

با تشکر از توجه شما دوستان

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام خیر در واقع مطلب مذکور به دلیل اینکه فاقد محتوا برای چارچوب یک گفتگو بود حذف گردید ؛ مطلب فوق از مطالب فان اینترنتی بود که در شبکه های مجازی مشابه آن وجود دارد برای رشته های مختلف و ماه های تولد مختلف دست به دست می چرخد !!! مطالبی که نقد رفتار یک شخص هستند جایی برای گفتگو ندارد این رفتار نه مشکل رفتاریست و نه ما جمعی روانکاو که بتوانیم نظریات روانشناسی در این رابطه بدهیم!

در این رابطه یک مطلب پوریا عالمی تحت عنوان خندیدن به ما مردم عادی در روزنامه شرق نوشته بود که مشابه همین رفتار است که البته میتواند موضوع یک گفتگو باشد چرا ما ایرانی ها عادت به خندیدن و خرده گیری و پیدا کردن عیب در رفتار دیگر مردم عادی داریم !!؟
ارجاع به نوشته پوریا عالمی
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=3162738

مقایسه پوریا عامی خیلی بیربط هست - هر رفتار ، گفتار و هر چیزی میتونه نقد بشه چه از یک کاربر ساده شبکه های اجتماعی باشه و چه بنیان های ادیان مختلف

ولی اینکه اینجا مطرح بشه و یکی گزارش و درخواست حذف تاپیک داشته باشه و اقدامات محدودکننده مدیریتی ، اون یه بحث دیگه هست

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پست قبلی مشخصا خدمتتون عرض کردم...

اگر موضوعی در محیط مجازی مطرح شده و پاسخ رد آن نیز منتشر شده برای اطلاع اعضا در رابطه با اصل آن موضوع میتواند باشد ؛ که در این تاپیک هم شما زحمت پاسخ و ارسال جواب رو انجام دادین و به نوعی با در نظر گرفتن پاسخ شما میتوان به شایعات اینترنتی نسبت داد
در کل با توجه به بحث صورت گرفته در تاپیک وجود آن ضرری نخواهد داشت و برای اطلاع اعضا مفید است
ولی در رابطه با منابع بله سعی خواهد شد در رابطه با تاپیک های ارسالی در صورت نیاز به ذکر منبع از شروع کننده موضوع و تاپیک منبع مطلب نیست خواسته شود

شاد و تندرست باشید
متاسفانه در پست قبل جواب کاملی دریافت نکردم.......و متوجه نشدم از این پس آیا مطالب سایت های معاند با نظام حق نشر دارند؟........ماشاالله مسائل شایعه از این سایت ها کم در نمی آید.....و یعنی منابع سایت های معاند جز منابع معتبر حساب میشوند و منابعی نظیر خبرگزاری های رسمی کشور و سایت های خبری داخلی بی اعتبارتر از آن ها؟!

بسیار ممنون .......پس اگر پذیرفته باشین که شایعه اینترنتی است......دلیلی برای حضور به عنوان تاپیک نیست.....بلکه بایستی یک پست در این تاپیک باشد.
شایعات و دروغ های اینترنتی

البته بنده مجری قانون نیستم و کننده کار شما هستید و حرفی هم که میزنیم ابتدای امر آنکه دعوای شخصی یا اختلاف شخصی نیست.....بلکه بیان یک تخلف عمومی است......(0.نه پیام خصوصی کسی عمومی شده نه گزارش تخلف پست توهین آمیز کاربری0)....که هر کسی ممکنه انجام بده فارغ از نام ها و در ثانی آشنایی بیشتر کاربران با نگاه شما به مسائلی که سیاسی تلقی میشود و نمیشود و همچنین بیان دیدگاه با نقدی سازنده همراه با راهکار با شما .....که یا از جانب شما پذیرفته میشود یا خیر ........چون روحیه نقدپذیری از شما سراغ دارم بالطبع شفاف تر هم نظرمو دادم....و موضوع دیگر این است که ما متوجه شویم که خودمان گرفتار نشیم!....مثلا الآن بنده دریافتم حرف در قبال مذاکرات هسته ای دولت فعلی به نحوی خط قرمز است....البته نمیدانم له نیر مانند علیه این چنین است یا خیر.......ولی صحبت درباره مذاکرات هسته ای در زمان اصلاحات و دولت قبل و بیان ناگفته های آن حتی از سوی رسانه های ضد انقلاب بی ایراد......صحبت درباره بی آبی زاینده رود و دریاچه ارومیه که مدام وعده پر آب شدن آن ها داده میشود نیز!.....طوری که مهم نیست الآن عده ای فکر کنند زاینده رود پر آب است در حالیکه خشک است!

.
.
.
البته با همه این ها من در قبال حرم امام هنوز نفهمیدم ایراد حقوقی مطلبی که البرز عزیز زده بود چه بوده !(همانطور که نفهمیدم هنوز تاپیک بی محتوای خودم درباره دعوای دو مجری سابق چرا صرفا قفل شد نه حذف! با اینکه خودم بعد رسیدن به هدف اون تاپیک که نقد پخته ای بود .....بعد بیراهه رفتن و گرفتار شدن خودم هم در دعوای زرگری این دو .....به دلیل رعایت عدالت و رعایت حق دو طرف مجبور به ادامه میشدم ).......با اینکه یقینا پیدا کردن لینک منبع داخلی در این باره کار سختی نیست.....و مطلب از سایت های ضد انقلاب نبود!
در قبال بیانیه سپاه هم گفتین........که بنده همچین چیزی ندیدم......و می دانم که حتی ائمه محترم جمعه انتقاد داشتند.....ضمن اینکه سخن یک نفر که لباس سپاه به تن کرده به معنای بیانیه سپاه نیست.....در کنار سرداری که موافقت نشان داد به نحوی.......سردارانی هم بودند که مثل عامه مردم نه مخالف شکوه و زیبایی بلکه مخالف اشرافی گری و تجمل هستند آن هم به اسم امامی که مرد عمل در ساده زیستی بود
مقدم‌فر: حرم امام نباید بوی اشرافی‌گری بدهد | فرهنگ نیوز

"وقتی که می‌خواهند در حسینیه جماران تعمیرات اساسی انجام دهند، امام(ره) مانع می‌شوند و می‌گویند که همین خوب است، زیرا اسراف است، حتی وقتی می‌گویند دیوارها را با گچ سفید کنیم، امام مخالفت می‌کنند و می‌گویند این خانه ما است. لذا باید مراقب باشیم. در ساختن حرم امام عظمت و شکوه لازم است و حتماً شأن امام این است که مانند حرم اولیای خدا که عظمت و شکوه دارد، حرم امام نیز همانطور باشد و دست کسانی که به فکر این موضوع هستند نیز درد نکند، اما باید مراقبت کرد که مسائلی که بوی اشرافی‌گری، تجمل‌گرایی، اسراف و اینطور مسائل می‌دهد، با شأن امام سازگاری ندارد."مقدم‌فر تأکید کرد: ما، بچه‌های دبیرستانی، جوان‌ها و مهمانان خارجی را به جماران می‌بریم. ما امام را درک کرده‌ایم، اما جوان‌ها، دانش‌آموزان و دانشجویان امام را ندیده‌اند و در دوران امام نبودند، لذا وقتی این خانه و حسینیه جماران را به آنها نشان می‌دهیم و می‌گوییم که امام ما اینگونه بوده است و در این خانه محقر و در این حسینیه با مردم دیدار و این طور انقلاب و قیام را اداره می‌کردند و بعد آنها حرمی را ببینند که در آن تشریفات و تجملات است، این تناقض است و این چیزها بر روی نسل‌های آینده تأثیر می‌گذارد و نسل‌های آینده نباید دچار پارادوکس شوند و ببینند که این خانه امام و جماران است اما حرم جور دیگری است؛ نباید این اتفاق بیفتد.

.....و همه این ها در بعد اول به خاطر علاقه به حضرت امام است که نخواهند گذاشت ایشان را تحریف کنند و در وهله ثانی متوجه کردن سید حسن بزرگوار به اشتباهات راهبردی اطرافیانش و شاید هم خودش....که آن هم معتقدم از روی علاقه است ولو با تندی بیان شود

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
مقایسه پوریا عامی خیلی بیربط هست - هر رفتار ، گفتار و هر چیزی میتونه نقد بشه چه از یک کاربر ساده شبکه های اجتماعی باشه و چه بنیان های ادیان مختلف
ولی اینکه اینجا مطرح بشه و یکی گزارش و درخواست حذف تاپیک داشته باشه و اقدامات محدودکننده مدیریتی ، اون یه بحث دیگه هست

سلام جناب مهندس
در پست قبلی #2301 عرض کردم که مطلبی که شما ارسال کرده اید یک مطلب فان اینترنتی میباشد و مشابه آن در رابطه با ماه های تولد و رشته های مختلف مرد و زن و ... نوشته شده
و فاقد محتوا برای گفتگو است و گفتگوی آزاد مکانی برای نقد یک نفر نیست !!
اگر که به آن جنبه عمومی تری بدهید و مثلا نمونه های دیگری از این مطالب در رابطه با ماه های تولد و رشته های دیگر به آن اضافه کنید و سوال و محور گفتگو چیزی شبیه ریشه یابی متن های این چنین باشد و نه نقد یک شخص میتواند تاپیک بازگردانده شود در غیر این صورت عذرخواهی میکنم

در مورد گزارش هم در پست بالا قوانینی در نظر گر فته شده و تذکر داده شد #2302
- از گزارش و بحث پیرامون اختلافات شخصی با دیگر اعضا در این تاپیک خودداری بفرمائید و برای مطرح کردن گزارشات تخلف و اختلاف میان اعضا تنها از سیستم گزارش تخلف به مدیران استفاده بفرمائید

اطلاعيه:قوانین تالار گفتگوی آزاد
11 - 7

شاد و تندست باشید

متاسفانه در پست قبل جواب کاملی دریافت نکردم.......و متوجه نشدم از این پس آیا مطالب سایت های معاند با نظام حق نشر دارند؟........ماشاالله مسائل شایعه از این سایت ها کم در نمی آید.....و یعنی منابع سایت های معاند جز منابع معتبر حساب میشوند و منابعی نظیر خبرگزاری های رسمی کشور و سایت های خبری داخلی بی اعتبارتر از آن ها؟!

سلام جناب مهندس
عذرخواهی میکنم فکر نمیکنم شبه ای در عرائض قبلی بنده وجود داشت و میتوانید مانند گذشته به قوانین تالار مراجعه بفرمائید و عرض کردم که قوانین سایت هیچگونه تغییری نکرده اند و اگر تغییری در قوانین باشگاه ایجاد شده بود حتما ذکر میشد

اطلاعیه در بالای تالار
توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است. تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف و کاربران خاطی محروم خواهند شد. لطفا برای بحث های سیاسی از سایت های دیگر استفاده بفرمایید.

قوانین تالار
10) درج مطالب مخالف نظام ممنوع است
:
در صورت اقدام، اخطار و در صورت تکرار، اخراج را به همراه خواهد داشت.
قوانـیـن تــالار گـفـتگـوی آزاد [ لـطفا مـطالعه بـفرمایید ]

تنها اینکه بنده این نکته رو ذکر کردم که سعی خواهد شد که اگر گفتگویی امکان صحبت وجود داشته باشد و مخالف نظام نباشد در صورت جهت دهی مناسب باقی بماند

بسیار ممنون .......پس اگر پذیرفته باشین که شایعه اینترنتی است......دلیلی برای حضور به عنوان تاپیک نیست.....بلکه بایستی یک پست در این تاپیک باشد.
شایعات و دروغ های اینترنتی

البته بنده مجری قانون نیستم و کننده کار شما هستید و حرفی هم که میزنیم ابتدای امر آنکه دعوای شخصی یا اختلاف شخصی نیست.....بلکه بیان یک تخلف عمومی است......(0.نه پیام خصوصی کسی عمومی شده نه گزارش تخلف پست توهین آمیز کاربری0)....که هر کسی ممکنه انجام بده فارغ از نام ها و در ثانی آشنایی بیشتر کاربران با نگاه شما به مسائلی که سیاسی تلقی میشود و نمیشود و همچنین بیان دیدگاه با نقدی سازنده همراه با راهکار با شما .....که یا از جانب شما پذیرفته میشود یا خیر ........چون روحیه نقدپذیری از شما سراغ دارم بالطبع شفاف تر هم نظرمو دادم....و موضوع دیگر این است که ما متوجه شویم که خودمان گرفتار نشیم!....مثلا الآن بنده دریافتم حرف در قبال مذاکرات هسته ای دولت فعلی به نحوی خط قرمز است....البته نمیدانم له نیر مانند علیه این چنین است یا خیر.......ولی صحبت درباره مذاکرات هسته ای در زمان اصلاحات و دولت قبل و بیان ناگفته های آن حتی از سوی رسانه های ضد انقلاب بی ایراد......صحبت درباره بی آبی زاینده رود و دریاچه ارومیه که مدام وعده پر آب شدن آن ها داده میشود نیز!.....طوری که مهم نیست الآن عده ای فکر کنند زاینده رود پر آب است در حالیکه خشک است!

عذرخواهی میکنم به دلیل اینکه در تاپیک پیرامون موضوع گفتگو صورت گرفته و با ترکیب تاپیک , پست های آن جابجا و در میان مطالب دیگر قرار خواهند گرفت امکان ترکیب نیست

و خواهش میکنم همانطور که در پست قبل ذکر شده نظرات و گزارشات خودتان در رابطه با پست ها و تاپیک های ارسال شده دیگر اعضا تنها از طریق گزارش تخلف پیگیری بفرمائید در صورت نیاز رسیدگی خواهد شد

- از گزارش و بحث پیرامون اختلافات شخصی با دیگر اعضا در این تاپیک خودداری بفرمائید و برای مطرح کردن گزارشات تخلف و اختلاف میان اعضا تنها از
سیستم گزارش تخلف به مدیران
استفاده بفرمائید

البته با همه این ها من در قبال حرم امام هنوز نفهمیدم ایراد حقوقی مطلبی که البرز عزیز زده بود چه بوده !(همانطور که نفهمیدم هنوز تاپیک بی محتوای خودم درباره دعوای دو مجری سابق چرا صرفا قفل شد نه حذف! با اینکه خودم بعد رسیدن به هدف اون تاپیک که نقد پخته ای بود .....بعد بیراهه رفتن و گرفتار شدن خودم هم در دعوای زرگری این دو .....به دلیل رعایت عدالت و رعایت حق دو طرف مجبور به ادامه میشدم ).......با اینکه یقینا پیدا کردن لینک منبع داخلی در این باره کار سختی نیست.....و مطلب از سایت های ضد انقلاب نبود!
در قبال بیانیه سپاه هم گفتین........که بنده همچین چیزی ندیدم......و می دانم که حتی ائمه محترم جمعه انتقاد داشتند.....ضمن اینکه سخن یک نفر که لباس سپاه به تن کرده به معنای بیانیه سپاه نیست.....در کنار سرداری که موافقت نشان داد به نحوی.......سردارانی هم بودند که مثل عامه مردم نه مخالف شکوه و زیبایی بلکه مخالف اشرافی گری و تجمل هستند آن هم به اسم امامی که مرد عمل در ساده زیستی بود
مقدم‌فر: حرم امام نباید بوی اشرافی‌گری بدهد | فرهنگ نیوز

.....و همه این ها در بعد اول به خاطر علاقه به حضرت امام است که نخواهند گذاشت ایشان را تحریف کنند و در وهله ثانی متوجه کردن سید حسن بزرگوار به اشتباهات راهبردی اطرافیانش و شاید هم خودش....که آن هم معتقدم از روی علاقه است ولو با تندی بیان شود
جناب مهندس جسارتا در این تاپیک از مطرح کردن و ارسال مطلب و نظر در ادامه بحثهای تاپیک های رسیدگی شده خودداری کنید !
در پست های قبلی عرض کردم مطلب سیاسی یا غیر سیاسی دلیل قفل شدن این تاپیک پست های نامناسب حذف شده ای بود که در تاپیک ارسال شد و فعلا تاپیک قفل خواهد ماند که عذرخواهی میکنم ... ( ارجاع برای مطالعه بیشتر )

شاد و تندست باشید

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام.
ببخشیدمن متوجه نمیشم چرا تاپیک دنیای زیبا،دنیای زشت رو حذف کردید !!!!!!!. اگر یک دونه از عکساش مثلا مشکل هم داشته(خیلی ناراحت کننده بوده و...!..که کسی اظهار ناراحتی نکردو بهرصورت واقعیت بودن) میتونستید اون یک دونه رو حذف کنید فقط. دقیق یادم نمیاد تو کدوم تالار بود...
من توعنوان هم نوشته بودم کسی ناراحت میشه نیاد تو.
من با نیات انسان دوستانه و زیبایی شناختی و نقد بر کارای غیرمنطقی و بد اونو زده بودم !

آخرین ویرایش:

DDDIQ

مدیر ارشد
باسلام.
ببخشیدمن متوجه نمیشم چرا تاپیک دنیای زیبا،دنیای زشت رو حذف کردید !!!!!!!. اگر یک دونه از عکساش مثلا مشکل هم داشته(خیلی ناراحت کننده بوده و...!..که کسی اظهار ناراحتی نکردو بهرصورت واقعیت بودن) میتونستید اون یک دونه رو حذف کنید فقط. دقیق یادم نمیاد تو کدوم تالار بود...
من توعنوان هم نوشته بودم کسی ناراحت میشه نیاد تو.
من با نیات انسان دوستانه و زیبایی شناختی و نقد بر کارای غیرمنطقی و بد اونو زده بودم !

سلام دوست گرامی
تاپیک شما به دلیل اینکه خلاف قوانین باشگاه و رویه تاپیک های تالار گفتگوی آزاد بود حذف شد ؛ بیشتر از چند عکس تاپیک مشکل داشت و اینکه باید مشخصا موضوعی برای گفتگو طرح شود , و تاپیک هایی که متن خاصی ندارند باید در تالار عکس ارسال شوند ؛ و مشخصا در مورد تاپیک مذکور که شامل تصاویر چند جسد و کشته شده و یا خودکشی بود خلاف قوانین باشگاه می باشد و شما نمیتوانید بالای تاپیکتون بنویسید تاپیک سیاسی لطفا افراد غیر سیاسی وارد نشوند ! تاپیک خلاف قوانین است و بر اساس قوانین رسیدگی میگردد

* البته لطفا مباحث مرتبط با هر تالار را در تاپیک دفتر مدیریت همان تالار مطرح بفرمائید , تاپیک انتقادات و پیشنهادات مدیریتی صرفا مرتبط با مسائل و کلیت سیستم باشگاه می باشد

شادکام و تندرست باشید

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. نمیدونم چرا توی تالار عکس نذاشته بودمش. یا توی تالار گفتگو یه متن براش ننوشته بودم. درهرصورت منتقل میشد و یکی از عکساهم (خودکشی) حذف میشد بهتر بودبنظرم.... ممنون.

Uchiha Itachi

عضو جدید
سلام، تاپیک من با موضوعی پرکاربردترین نرم افزار چت و علت آن حذف شده! علتش رو متوجه نشدم!