بستگی به خواست خودانسان داره..شاید بخوام تااخرعمرم بی طرف باشم وراحت زندگی کنم![]()
اهان اینم نظر جالبیه پس اگه ادم تا اخر عمر بی طرف باشه راحت تره
ولی من این جوری فکر نمیکنم بشه مگه در موارد استثنا چون خدا از هر چیزی جفت افریده.

بستگی به خواست خودانسان داره..شاید بخوام تااخرعمرم بی طرف باشم وراحت زندگی کنم![]()
اره ولی اگراون جفت موردنظرم پیدا نشه چی؟اهان اینم نظر جالبیه پس اگه ادم تا اخر عمر بی طرف باشه راحت تره
ولی من این جوری فکر نمیکنم بشه مگه در موارد استثنا چون خدا از هر چیزی جفت افریده.![]()
اره ولی اگراون جفت موردنظرم پیدا نشه چی؟
به خداسفارش ساختشو دادم ولی موادش لا موجود![]()
چطوری میتونید بفهمید که طرفتون بهتون خیانت کرده ( میکنه)؟؟؟
تو ایران مواد از نوع چینیش زیاده ها...............مطمئنم پیدا میشه اگه ادم خودش بخواد پیدا میشه ولی یه چیز دیگه هم هست میگن ادم هر چی بزرگتر شه سخت گیر تر میشه
پس باید خارج از ایران دنبال موادش بگردیم.
نامحسوسسسس..........از نگاهش - رفتارش - حرفاش
البته خيلي با دقت و به طور نامحسوس![]()
اونو ديگه خانوما خودشون مي دونننامحسوسسسس..........![]()
ای بابا این مرض شکاکیه خانوما حل نشدنیه
شک خوبه ولی تا حدش .افراط نکنید .به طرفتون اطمینان کنید
راست میگیااااااااااا
من میخاستم بگم دیگه نمیگم...![]()
اگه همه مثل شما باشن كه كاملا قابل اطمينان هستنای بابا این مرض شکاکیه خانوما حل نشدنیه
شک خوبه ولی تا حدش .افراط نکنید .به طرفتون اطمینان کنید
اگه باشه.............اگه همه مثل شما باشن كه كاملا قابل اطمينان هستن![]()
اين يه توطئه ست احتمالا توم دچار مرض شكاكي به من شدياطمينان رو خوب امدي........
مثلا اگه رفتين اينباكس گوشيشو ديدين پيامهايي ازمهساجون-سولي خ-الي و فرنوش داره اصلا فكر بد نكنين... بهش اطمينان كننمگه نه؟؟؟؟؟؟
نخنداگه همه مثل شما باشن كه كاملا قابل اطمينان هستن![]()
چطوری میتونید بفهمید که طرفتون بهتون خیانت کرده ( میکنه)؟؟؟
اثباتش که سخت نیس واسه خانوما.اما چه دردی رو دوا میکنه؟چطوری میتونید بفهمید که طرفتون بهتون خیانت کرده ( میکنه)؟؟؟
اینکهچه دردی رو دوا میکنه خودش یه تاپیک میتونه باشه...اثباتش که سخت نیس واسه خانوما.اما چه دردی رو دوا میکنه؟
اینکهچه دردی رو دوا میکنه خودش یه تاپیک میتونه باشه...
چشم ولی فعلا زوده....خوب پس خودت زحمتشو بکش![]()