خیانت-خانمها نظر بدن

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بستگی به خواست خودانسان داره..شاید بخوام تااخرعمرم بی طرف باشم وراحت زندگی کنم;):smile:

اهان اینم نظر جالبیه پس اگه ادم تا اخر عمر بی طرف باشه راحت تره
ولی من این جوری فکر نمیکنم بشه مگه در موارد استثنا چون خدا از هر چیزی جفت افریده.
:)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان اینم نظر جالبیه پس اگه ادم تا اخر عمر بی طرف باشه راحت تره
ولی من این جوری فکر نمیکنم بشه مگه در موارد استثنا چون خدا از هر چیزی جفت افریده.
:)
اره ولی اگراون جفت موردنظرم پیدا نشه چی؟:cool:
به خداسفارش ساختشو دادم ولی موادش لا موجود:biggrin:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اره ولی اگراون جفت موردنظرم پیدا نشه چی؟:cool:
به خداسفارش ساختشو دادم ولی موادش لا موجود:biggrin:

مطمئنم پیدا میشه اگه ادم خودش بخواد پیدا میشه ولی یه چیز دیگه هم هست میگن ادم هر چی بزرگتر شه سخت گیر تر میشه

:biggrin::biggrin::biggrin:پس باید خارج از ایران دنبال موادش بگردیم.

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمئنم پیدا میشه اگه ادم خودش بخواد پیدا میشه ولی یه چیز دیگه هم هست میگن ادم هر چی بزرگتر شه سخت گیر تر میشه

:biggrin::biggrin::biggrin:پس باید خارج از ایران دنبال موادش بگردیم.
تو ایران مواد از نوع چینیش زیاده ها...............

yekta69

عضو جدید
از نگاهش - رفتارش - حرفاش
البته خيلي با دقت و به طور نامحسوس ;)

immigrant

عضو جدید
به نظر من خیانت در دو صورت به وجود میاد .یا یکی از دو طرف مقصره یا کسی که خیانت می کنه روح مریضی داره.اگر تو یه رابطه به صداقت خودمون اعتماد داریم باید طرفمونو خوب بشناسیم .این کار برای ادمای روراست خیلی ساده است به شرطی که خودشونو به خاطر احساسات احمقانه گول نزنند.:)

daneshjoo_1361

عضو جدید
ای بابا این مرض شکاکیه خانوما حل نشدنیه

شک خوبه ولی تا حدش .افراط نکنید .به طرفتون اطمینان کنید

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا آقایون نظر میدن....
اما حرف منو فقط خانما میفهمن و درک میکنن.. قبول دارید اگه با یکی باشید و قرار باشه از نظر دوتاتون در آینده مال هم باشید هر حسی که در لحظه بهش دارید درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ کاملا میشه فهمید که عشقت کی بهت دروغ میگه یا داره خیانت میکنه.. این حس زنانه رو دست کم نگیرید.... اما شک بیخودی بده ها... و اگه حس بهتون دست داد قبل از تهمت زدن تحقیق کنید و به این حرفا که شک شما خانما تمومی نداره توجه نکنید...
اما طوری برخورد کنیم که اگه امکان خیانتم وجود داشت انقد خوب باشیم که نتونن و نخوان که خیانت کنن. طوری نباشیم که طرفمون دنبال آب واسه شنا کردن بگرده... این اصله...

roya.b

عضو جدید
ای بابا این مرض شکاکیه خانوما حل نشدنیه

شک خوبه ولی تا حدش .افراط نکنید .به طرفتون اطمینان کنید

اطمينان رو خوب امدي........
مثلا اگه رفتين اينباكس گوشيشو ديدين پيامهايي ازمهساجون-سولي خ-الي و فرنوش داره اصلا فكر بد نكنين... بهش اطمينان كنن:biggrin::biggrin: مگه نه؟؟؟؟؟؟

daneshjoo_1361

عضو جدید
اطمينان رو خوب امدي........
مثلا اگه رفتين اينباكس گوشيشو ديدين پيامهايي ازمهساجون-سولي خ-الي و فرنوش داره اصلا فكر بد نكنين... بهش اطمينان كنن:biggrin::biggrin: مگه نه؟؟؟؟؟؟
اين يه توطئه ست احتمالا توم دچار مرض شكاكي به من شدي