بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

beni belazi

کاربر بیش فعال
آقا اینجا گفته مصالح سبک باشن حالا اگه هم سنگین بودن ضخامت کم باشه و درنهایت گفته بهتره سبک باشه خیلی حساسیت نداره .مورد 4 تازه اونجاست که داره میگه بدون اسنتثنا باید کوران و پلان گسترده و اینا باشه که شما اون تیکشو ....

منم میگم که مطمئن نیستم خودم گیج شدم اینم ادامش دیگه ربطی نداشت که نزاشتم... IMAG0957.jpg

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا مثلا سوالات لو رفته باشه.که چی خب؟! اگه لو نرفته باشه ام اینجا انقد کشش می دین که ملت فک کنن لو رفته.ول کنید دیگه.....هر چی قسمته.خدا فقط می دونه.خدا جای حق نشسته .هر کس تلاش کرده باشه نتیجشو می بینه حالا به هر نحوی.ما وظیفه داشتیم درس بخونیم و تلاشمونو کنیم.حالا یه عده این وسط سودجویی کردن جوابشونم خواهند گرفت .گیرم کشور ما بی قانون باشه عدالت خدا که ردخور نداره...

beni belazi

کاربر بیش فعال
اگه فروختن که اونایی که خوب دادن فاتحه شون خوندس چه رسد به ما که گند زدیم...........کافیه 50 100 نفر بخرن دیگه .....:(((

اونوقت امیدوارم تو اسکیس رتبشون 3000 شه. ولی اگه نشدم میشن معمار موفق. دزد، دروغ گو، کلاش....

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا.ک

۱۳۹۲-۱۱-۲۷ ۱۴:۱۲:۱۸

من هم خریدم!!!!
اولین سایتی که رفتم، این بود:
http://libarshad1388.blogfa.com/page/arshad1393
بعدش یه لینک گذاشته بود برای دریافت نمونه کیفیت، که از طریق اون لینک به این سایت هدایت شدم:
http://test_set.ir
از این سایت سوالات آزمون بیوتکنولوژی کشاورزی رو خریدم، به مبلغ 2هزار تومان.
البته من شب قبل از امتحان نبود، شب 24 بهمن بود.
اول شک کردم که چطور به این سرعت سوالا رو زدن، اونم با این کیفیت.
بعد از واریز پول، هرچی به شماره های پشتیبانی تماس گرفتم، کسی جواب نداد.
بعد از 2 ساعت سوالا به ایمیلم فرستاده شد.
http://bayanbox.ir/id/5071131073832743529?view
من خیلی مشکوک شدم، چون اولاً تاریخی که روی برگه نوشته شده بود، 17 بهمن بود!
دوم اینکه روی برگه امتحانی هرکسی اسم و فامیل و شماره داوطلبی و بارکدش پرینت شده.
اما سوالی که من دریافت کردم، سفید سفید بود. انگار خود سوال امتحانی رو اسکن کرده بودند.
وقتی بیشتر مشکوک شدم که فرداش سوالا رو از روی اون سایت برداشته بودند، و اون سایت بلاگفا هم حذف شده بود.
امرور هم اون سایت اصلی کلاً مسدود شده.
من همه اطلاعات مورد نیاز رو دارم.
خواهش میکنم پیگیری کنید. (1976789) (alef-13)

این الان راس میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااا اخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟

یعنی من عاشق اونایی ام که میگن :
؛
؛
؛
؛
؛
؛
؛
مگه الکیه !? مملکت قانون داره !!!
حالا که فعلا الکیه..........
عزیزم مثل اینکه بچه ها تمایلی به اعتراض ندارن...حالا دیگه خودتون حدس بزنید چرااااااااا؟!:w05:

اقااااااااااا اصن ما چقد بدبخت و ساده ایم فک کن سوالا لو رفته بعضیا سوالا رو میدونستن رفتن جواب دادن ،حالا ما نشستیم سر یه دونه سوال با هم بحث میکنیم که اره جواب این میشه و اون میشه . اونا هم دارن تو دل خودشون هرهر به ما میخندن

بچه ها چرا از حق خودتون دفاع نمی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//چرا انقدر بی تفاوتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی واقعا انقدر عمر و وقتتون براتون بی ارزشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!درسته ممکنه هزار تا از این اشتباهات بیافته..درسته این اولین بار نیست ..درسته اخرین بارم نخواهد بود...ولی الان که مشخص شده الان که فهمیدین دیگه چرا بی تفاوتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیاین رسیدگی کنیییییییییین؟پی گیری کنین؟؟؟؟؟

orkide69

عضو جدید
منم میگم که مطمئن نیستم خودم گیج شدم اینم ادامش دیگه ربطی نداشت که نزاشتم... مشاهده پیوست 195863

مرسی منم مطمئن نیستم فقط الان یه سوال دارم از اونایی که میگفتن شانسی نزنید ،خدایی فکر کنم باید پاسخنامه سفید تحویل میدادیم اینجوری که شما میگین چون خیلیاشو شک داشتیم الان سوالو داریم جوابشم تو کتاب داریم باز نمی تونیم بگیم جواب کدومه

arc_saba

عضو جدید
اقااااااااااا اصن ما چقد بدبخت و ساده ایم فک کن سوالا لو رفته بعضیا سوالا رو میدونستن رفتن جواب دادن ،حالا ما نشستیم سر یه دونه سوال با هم بحث میکنیم که اره جواب این میشه و اون میشه . اونا هم دارن تو دل خودشون هرهر به ما میخندن
والااااا..................اولا که سوالا لو رفته ، ثانیا هیچ گزینه صحیحی وجود نداره و همه چیز به نظر طراح سوال بستگی داره!! پس بهتره این همه خودتونو اذیت نکنین و بی خیالی طی کنین تا جوابا بیاد. هرچند خیلی سخته ولی نگرانی هم فایده ای نداره.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا مثلا سوالات لو رفته باشه.که چی خب؟! اگه لو نرفته باشه ام اینجا انقد کشش می دین که ملت فک کنن لو رفته.ول کنید دیگه.....هر چی قسمته.خدا فقط می دونه.خدا جای حق نشسته .هر کس تلاش کرده باشه نتیجشو می بینه حالا به هر نحوی.ما وظیفه داشتیم درس بخونیم و تلاشمونو کنیم.حالا یه عده این وسط سودجویی کردن جوابشونم خواهند گرفت .گیرم کشور ما بی قانون باشه عدالت خدا که ردخور نداره...

اگه لو رفته باشه شما چطور میخوای به حقت برسی؟یا ما چطور نتیجه تلاشمونو بگیریم؟....
میبینی نانی؟دلیل سکوت نفیسه هم همین بود دیگه....منم دیگه حرفی ندارم

3ehn4z!

عضو جدید
عزیزم مثل اینکه بچه ها تمایلی به اعتراض ندارن...حالا دیگه خودتون حدس بزنید چرااااااااا؟!:w05:
من نمیتونم حدس بزنم !!! میشه خودت بگی چرا ؟ :/ :/ :/ یعنی هرکی نگه بیاین بریم اعتراض یعنی سوال خریده ؟ :/

من نمی دونم این یه هفته ای که تاخیر افتاد بین آزمون برا چی بود...و فقط گفتن به دلیل راه بندون و برف سنگین...
مگه می خواستیم تو بیابان آزمون بدیم که صبر کردن که برفا آب بشه...:biggrin:
تو شهر ما که برف نبود ولی خیلیا نمیتونستن برن کنکور بدن.اتفاقا از بچه های اینجا هم بودن !!!.بهتره فقط به فکر خودمون نباشیم.گناه داشتن . جایی که هیچ وقت برف نمیوومده 3 متر برف اومده.چه جور میومدن امتحان؟ پرواز می کردن ایاا؟ :/

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدااااااااااااااااااااا اخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟

حالا که فعلا الکیه..........

بچه ها چرا از حق خودتون دفاع نمی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//چرا انقدر بی تفاوتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی واقعا انقدر عمر و وقتتون براتون بی ارزشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!درسته ممکنه هزار تا از این اشتباهات بیافته..درسته این اولین بار نیست ..درسته اخرین بارم نخواهد بود...ولی الان که مشخص شده الان که فهمیدین دیگه چرا بی تفاوتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیاین رسیدگی کنیییییییییین؟پی گیری کنین؟؟؟؟؟

حرف منم همینه...

3ehn4z!

عضو جدید
بچه ها ... بنظرتون ب 20:30 بگیم ؟؟؟
اره 20:30 خیلی خوبه . حتما پیگیری میکنه . ولی کاش میشد ردیابی کنن اونایی که سوالارو داشتن رو از امتحان حذف کنن . تورو خدا دوباره نگیرن.کی میخواد این کتابارو دوباره بخونه اخه؟ ااااه : ((((

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما وظیفه داشتیم درس بخونییییییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما وظیفه داریم درس بخونیم که ایندمونو بسازیم نه این که بشینیم همه ی زندگیمونو بزاریم فقط درس بخونیم و لحظه لحظه جوونیمونو به باد بدیییم...
تا زمانی که ادما از حقشون می گذرند مطزمون باشین یه سری هستن که حقتون رو بخورند...

aytakin69

عضو جدید
بچه ها ... بنظرتون ب 20:30 بگیم ؟؟؟

انقد سکوت کردیم وضعمون اینه...اگه تقلبی شده من پایم برا اعتراض.....سکوت کردن دردی رو دوا نمیکنه......و خدا که میگن هستو جواب این سود جو ها برا ما نون نمیشه...مسلما وقتی تقلب میشه یعنی دیگه حق به حقدار نمیرسه.....

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه لو رفته باشه شما چطور میخوای به حقت برسی؟یا ما چطور نتیجه تلاشمونو بگیریم؟....

شما داری میگه اگه...چند درصد مطمئنی که واسه این درصد 100 صفحه بحث کردین اگه به نتیجه ای رسیدین خب بگید اگه قراره اعتراضی کنین بگین چرا فقط بحث می کنید این چی گفت اون چی گفت .حاشیه همیشه و همه جا هست.جسارتا ببخشید ولی بحث های الکی هم هست .اگه شما 100 مطمئنی بگو منم با جونو دل میام اعتراض.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ...واقعا..
درضمن بهناز عزیز اینکه میگی منظور هانی فلان بوده .......
اما خدایی چقد راحت میتونید ازش رد بشید !!!!!!!درضمن فک نکنید ک الان 300بیارید عالی ...این 300حکم 1500ویابیشتره برای شمااا...
الهام جون منم موافقم با 20.30.....اما وقتی تو ی جمع کوچیک کسی پیگیر نمیشه چطور انتظار جمع های یزرگتری داشته باشیم ........

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا بوده .. همین بوده
ما ک میدونیم بی عدالتی شده چرا جلوشو نگیریم ک بعدا خودمون چوبشو نخوریم
آره سودجوها جوابشونو میگیرن ... اما چطوری؟ خب من و امثال من باید دستشونو رو کنیم
سکوت چرا گلم
آخه بچه ها دیشب یه جوری رفتر کردن که نفیسه ناراحت شد...الانم که اینجوری...
من میگم باید از حقمون دفاع کنیم الهام...ما از بهترین لحظه هامون زدیم واسه این کنکور لعنتی...آخه این انصافه؟...

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما وظیفه داشتیم درس بخونییییییییییییییییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ما وظیفه داریم درس بخونیم که ایندمونو بسازیم نه این که بشینیم همه ی زندگیمونو بزاریم فقط درس بخونیم و لحظه لحظه جوونیمونو به باد بدیییم...
تا زمانی که ادما از حقشون می گذرند ممون باشین یه سری هستن که حقتون رو بخورند...
من دارم میگم خدایی هم هست.اون آدمایی که تو این چیزا برمیدارن تقلب میکنن تو چیزی که دست همه ی ما ازش کوتاهه جوابم میگیرن.من از این بحث هایی که ره به جایی نمی بره خسته شدم واقعا. اگه قراره کاری کنید و مطمئنید که تقلب شده خب بکنید این اعتراضو .یه وقت حقتون خورده نشه.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید به نظر من شماها الکی دارین شلوغش می کنید.تا بوده از این چیزا بوده .اگه مطمئنید اعتراض کنیم .ولی وقت و اعصابتونو بی خود برای این قضیه نزارید.از کجا می دونید شاید شایعه هست.موفق باشید..................... اگه اعتراض کردید لطفا به من هم خبر بدید... دیگه کش دادن این بحث واقعا بی خوده.

aytakin69

عضو جدید
من دارم میگم خدایی هم هست.اون آدمایی که تو این چیزا برمیدارن تقلب میکنن تو چیزی که دست همه ی ما ازش کوتاهه جوابم میگیرن.من از این بحث هایی که ره به جایی نمی بره خسته شدم واقعا. اگه قراره کاری کنید و مطمئنید که تقلب شده خب بکنید این اعتراضو .یه وقت حقتون خورده نشه.

:| :| :| :|

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام عارف عزیز
91-تنها گردشگری نیست محیطه زیستم هست پس تا چوبی نباشه اقتصادی نیست!این فقط نظره شخصیه منه! من زدم بسته بندی و انبارداری به نظرم اون مهم اومد
97-باتوجه به میدان نقش جهان. میدان و جلوخان(ورودیه مسجدامام)در یک راستا و حیاط و گنبد خانه در یک راستا
102-درست زدی
104- سوال گفته قرار گیری آشپزخانه درکدام جبهه مناسب تر است.ماهمیشه واسه نشیمن جنوب رو در نظر میگیریم به نظره من حتی اگه تابشه آفتابم مده نظرش باشه (که نکته انحرافیه سواله )باید گزینه شرق و شمال درست باشه .
درمورده بقیه سوالا با نظرت موافقم.
در مورد آشپزخانه من دوره کاردانی اینو خونده بودم...شمال و شرق درسته...شک نکنید...هیچ کس نمیاد نور جنوب ک عالیه رو بده به آشپزخانه و بخواد به عنوان نور غیر مستقیم برای بناهای دیگه ازش استفاده کنه...اینو 100% مطمئنم...

من خودم مصالح زدم!

منم مصالح زدم...توی درک عسکری هم ببینید نوشته برای مصالح دستمون بازه از رنگش گرفته تا خود جنس مصالح.....

من نمی دونم این یه هفته ای که تاخیر افتاد بین آزمون برا چی بود...و فقط گفتن به دلیل راه بندون و برف سنگین...
مگه می خواستیم تو بیابان آزمون بدیم که صبر کردن که برفا آب بشه...:biggrin:
ببین شماها اون دور دورایید ما 140 کبلومتر فاصله داشتیم از مازندران اما مثل سگ میلرزیدیم تازه گاز داشتیم برق داشتیم آب هم داشتیم ...اونها هیچی نداشتن...با هلیکوپتر براشون آذوقه و وسیله میفرستادن...بهتر یکم دلمون رحم بیاد و خودخواه نباشیم...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد آشپزخانه من دوره کاردانی اینو خونده بودم...شمال و شرق درسته...شک نکنید...هیچ کس نمیاد نور جنوب ک عالیه رو بده به آشپزخانه و بخواد به عنوان نور غیر مستقیم برای بناهای دیگه ازش استفاده کنه...اینو 100% مطمئنم...

منم مصالح زدم...توی درک عسکری هم ببینید نوشته برای مصالح دستمون بازه از رنگش گرفته تا خود جنس مصالح.....

ببین شماها اون دور دورایید ما 140 کبلومتر فاصله داشتیم از مازندران اما مثل سگ میلرزیدیم تازه گاز داشتیم برق داشتیم آب هم داشتیم ...اونها هیچی نداشتن...با هلیکوپتر براشون آذوقه و وسیله میفرستادن...بهتر یکم دلمون رحم بیاد و خودخواه نباشیم...
خوبه دوست عزیزمون یه صفحه از طراحی اقلیمی کذاشته!
آشپزخونه جنوب و شرقه!رو اعصابه من راه نرید.

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیروز تا خبرو شنیدم ب شبکه خبر هم اس ام اس زدم ک پیگیری بشه شاید کذب باشه اصن شاید خیلی بزرگ تر از معماری و کامپیوتر باشه ..من ی نفرم... کی ب حرف ی نفر توجه میکنه... باید همه اقدام کنن

میسه شماره شو بذاری ماهام اسمس بدیم البته پیامک

3ehn4z!

عضو جدید
به نظر تو چه دلیلی داره کسی که 7-8 ماه تلاش کرده و از همه چی گذشته حالا بذاره حقش ضایع بشه؟...اگه این سکوت به نظرت منطقیه من حرفی ندارم

من فقط حرفم اینه اگه کسی حرفی نزده از شکایت دلیل نمیشه شما فک کنی سوالارو خریده.همین
نبودم من دیشب
نمیدونم چی شده
اما ی چیزو خوووب میدونم... نفیسه خدایی تلاش کرد واسه این کنکور.. خودش نیس اما خداش ک هست... حداقلش این بود ک تلاشش از من بیشتر بود و همیشه درصدهاش هم از من بهتر ...
میدونی چیه... من الان ی خورده دلگیرم از بچه ها... خیلی از افرادی ک الان دارن پست میذارن ... نبودن کنار ما... تو جمع دوستانه ی ما نبودن ... خواننده ی خاموش تالار ارشد بودن.. پس نمیتونن راجبه کسی قضاوتی داشته باشن چون شناختی ندارن
نمیدونم چرا من بع خودم گرفتم.شاید چون من جدیدا ها پست میزارم.ولی به خدا الهام من دیشب اصلا اینجا نبودم چه برسه بخوام چیزی بگم نفیسه ناراحت شه : (((

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط حرفم اینه اگه کسی حرفی نزده از شکایت دلیل نمیشه شما فک کنی سوالارو خریده.همین

نمیدونم چرا من بع خودم گرفتم.شاید چون من جدیدا ها پست میزارم.ولی به خدا الهام من دیشب اصلا اینجا نبودم چه برسه بخوام چیزی بگم نفیسه ناراحت شه : (((
واااای نه بخدا
منظورم با شخص خاصی نبود ب جان مامانم
کلا گفتم
خیلیا ک ب نفیسه پیام میدادن یادمه اونبار واسه شوخیش ک تو تاپیک روحیه دهی بودیم... منظورم اونجوری بود
من ک اصن نگفتم شخص خاصی
اگه کسی دلخور شد ببخشید :(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب منظور رفاه حال خوانندگان و دوستان گرامی خخخخخخ
من پست هامو حذف کردم ک تعداد صفحه ها کم بشه و اسپم هم نکرده باشم زیاد :redface:
فقط ی چیزی بگم .... راجبه جوابها و سوالهایی ک شک داریم
ب هیچ چیز اعتماد نکیند
من پارسال با کلید اولیه چک کردم و تو کارنامم در صد هام 15 درصد تو فن و درک و تاریخ کم شده بود و خیلی تو ذوقم خورد
اینو گفتم ک اگه درصدتون با کلید زیاد شد و یا کم شد کلا خنثی باشید نه مغرور شید و نه مغموم
ب اسکیس برسید
چون نتیجه ی اصلی و غیر قابل تغییر تو کارنامه میاد

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوبه دوست عزیزمون یه صفحه از طراحی اقلیمی کذاشته!
آشپزخونه جنوب و شرقه!رو اعصابه من راه نرید.

عارف اینو بگو چشم برو بزار فضا رو گلاب بارون کنیم و به فاتحه برا این تست بفرستیم...والااااا...
من تا آخرین لجظه میگم شمال شرق...بیشتر از 3 تا غلط تو کتم نمیره...پس گیر ندید دیگه...

mahi bano

عضو جدید
جواب سوال 105 گزینه 1 توی نویفرت هم چک کردم درسته

[h=2]ابعاد پارکینگ[/h][FONT=arial,helvetica,sans-serif]حداقل فضای خالص برای پارکینگ های مسقف و غیر مسقف ، متناسب با تعداد و به ترتیب برای یک واحد 5 * 2.5 متر ، برای دو واحد 5 * 4.5 متر ، برای سه واحد 5 * 6.5 متر ، می باشد. عرض مفید راه عبوری پارکینگ نیز ، حداقل باید 3 متر باشد.[/FONT]

• Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم تو اسکیس براشون جبران شه..یکی از چیزایی که بدم میاد ازش خیلی تشویق تقلب. زرنگ دونستن کسایی این کار میکنن

اخه میگم شاید آنقد خوب زده باشن ک با اسکیس10درصدم قبول بشن
بعد میترسم همه رتبه هاشون خوب بیلد من حتی مجازم نمیشم ... ک بتونم برم اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.