بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اینو خونده بودم...تووو نویفرت هم دیدم چیزی در مورد 2.5 و 4.5 و 6.5 نگفته...خدایی فرض میکنیم قبول یه خودرو .5 و دو خودرو 4.5 ...اما 3 خودرو 6.5 منطقیه؟؟؟نه خدایی منطقیه؟؟؟مگه قراره رنو و ماتیز پارک کنیم...فرض کنیم وانت و پیکان باشه اونوقت چی؟؟؟ماشین رو ما 2:30 با باز شدن درها در نظر بگیریم بازم میشه 6.9...اصلا نمیشه 6.5 متر یعنی واسه هر خودرو 2.2؟؟؟تازه به ما تووی طرحها میگفتن 8 متر بگیریم...ولی خوب 7 متر به نطر من درستتره...چون حتی اگه دو خودرو 4.5 متر باشه یعنی برای هر خودرو 2.25 گرفته خالا 3 خودرو 2.25 میشه 6.75 ک بازم حداقله...یعنی 6.5 عمراااااااااااااااااااااااااااااااا...عارف اینقدر گیر نده...

درک عمومی علی عسگری رو بخون . نویفرت یه منبع کهنست.
پارکینگ رو هم از قوانین شهرداری و ... می دن.

سلام به همه..شما هنوووووووز دارید سوالارو بررسی میکنید؟؟!!!!
عزیزم فاصله ماشین ها اگه آکس به آکس ستون باشه میشه 3*5 و5*5 و7*5
اگه فضای مفید داخل ستون باشه میشه 2.5*5 و4.5*5 و6.5*5
حالا گفته فضای مسقف وغیر مسقف من فکر میکنم منظور فضای مفید باشه

کلا این سوال مشکل داره مسئله سوال غلط هست !!!!!!!!
گفته واسه مسقف و غیر مسقف درصورتی اندازه ها متفاوت هست در هر دو ...
منبع نویفرت و جزوه عسگری جواب گو نیستن بهتره مبحث 4 را بخونید

این جزوه کامل قشنگ درباره پارکینگ خودرو توضیح داده (الزامات عمومي ساختمان)

پیوست ها

• 13-A4.pdf
    3.9 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرزاد از صبح دارم رو این دو تا سوال مسخره بحث می کنم!خداکنه اصلا حذفش کنن!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ جون چه دعای خوبی...میگم تکلیف این تقلبها چی شد؟اسکیس چیکار کنیم
شما عسگری میشناسید؟
والا تقلب ها در حد شایعه هستند و اگه شواهد موثقی بود ، من خودم الان می رفتم وزارت علوم!!!!!!!!
اسکیس رو هم دنبال یه استاد خوب باشین و این هفته رو با هفته بعد استراحت کنین.
بعد از اینا یه کتابه اسکیس خوب بخرین مثل صدیق و شروع به تمرین کنین و تو کلاس هم تمرین بهتون می دن و هر هفته دو تا کار جمع بندی کنین. هر موضوعی به فکرتون رسید ، کانسپت بزنین که ساله قبل رو کانسپت بود.
عملکردی رو پلانه و اقلیمی هم رو عملکردی و اقلیمیه.
عسگر پور رو من نرفتم کلاسش ولی فیلماشو دیدم ، واسه اقلیمی عملکردی خیلی خوبه ولی واسه پارسال بدرد نمی خورد.
درکل من دنبال استادای بهتری می گردم.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییی خدا...خدایا خیلی بزرگی...چی میشه این دو تا سئوال رو ما درست زده باشیم...بعد به این عارف بخندم...فقط واسه خنده این دو تا سئوال رو درست بزن...

خدا جوووون خواهش میکنم ازت:)

آره دیگه ما اینجا باید همه چیمون با هم باشه...ناراحتی...خوشجالی-جنگ و دعوا...شوخی خنده...ضایع کردن...اینها نباشه ک باشگاه معنی نداره

عارفه جووونم حالا که دیگه کنکور تموم شد خیالتم راحت شده نمیخوای نکات مهم که داری رو بزاری شاید به درد بچه های سال بعد بخوره:w15::w15::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جووونم حالا که دیگه کنکور تموم شد خیالتم راحت شده نمیخوای نکات مهم که داری رو بزاری شاید به درد بچه های سال بعد بخوره:w15::w15::w15:
سلوم باران!چطوری!نکاتت بدردمون خورد!ایشالله موفق باشی!

memare iran

عضو جدید
والا تقلب ها در حد شایعه هستند و اگه شواهد موثقی بود ، من خودم الان می رفتم وزارت علوم!!!!!!!!
اسکیس رو هم دنبال یه استاد خوب باشین و این هفته رو با هفته بعد استراحت کنین.
بعد از اینا یه کتابه اسکیس خوب بخرین مثل صدیق و شروع به تمرین کنین و تو کلاس هم تمرین بهتون می دن و هر هفته دو تا کار جمع بندی کنین. هر موضوعی به فکرتون رسید ، کانسپت بزنین که ساله قبل رو کانسپت بود.
عملکردی رو پلانه و اقلیمی هم رو عملکردی و اقلیمیه.
عسگر پور رو من نرفتم کلاسش ولی فیلماشو دیدم ، واسه اقلیمی عملکردی خیلی خوبه ولی واسه پارسال بدرد نمی خورد.
درکل من دنبال استادای بهتری می گردم.

استاد بهتر یعنی کی؟؟؟
من چندساله که از لیسانسم میگذره این مدتم کارمیکردم...حل پلانم خوبه اقلیم هم خوبه اما راندو وخوشگل کاری خیلی خوب نیست و فک میکنم سرعتم هم کم شده باشه الان...حالا به نظرت کی خوبه؟؟شقاقی یا عسگری؟
کسی از قیمت های امسال شقاقی خبر داره؟

aytakin69

عضو جدید

سلامممممممممممممم...بارون مهربون رنگی رنگی......خوفی عجیجم........خخخخخخخخخخخ....:w36::w36:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد بهتر یعنی کی؟؟؟
من چندساله که از لیسانسم میگذره این مدتم کارمیکردم...حل پلانم خوبه اقلیم هم خوبه اما راندو وخوشگل کاری خیلی خوب نیست و فک میکنم سرعتم هم کم شده باشه الان...حالا به نظرت کی خوبه؟؟شقاقی یا عسگری؟
کسی از قیمت های امسال شقاقی خبر داره؟
فک کنم 800 تو.منه.
والا اسکیس اول و اول کانسپته و پلانه و مقطع و پرسپکتیو و بعدش راندو.
زاندو از سال 89 به بعد دیگه مهم نیست و خیلی پایین مهمه . همه چیزت کامل باشه ، اونوقت بری رو راندو ، درصدتت بالا می شه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

این جزوه کامل قشنگ درباره پارکینگ خودرو توضیح داده (الزامات عمومي ساختمان)
آخه فرزاد دورت بگردم!تو این جزوت نوشته آکس به آکس!
تو کنکور گفته مسقف و نامسقف و فضای خالص اون.
فک کنم تو یه منبع رسمی من این 2.5 و 4.5 و 6.5 رو دیده بودم.مقررات ملی بود عایا یا 55 و یا .....نی دونم!

nikooon

عضو جدید
من نمیتونم حدس بزنم !!! میشه خودت بگی چرا ؟ :/ :/ :/ یعنی هرکی نگه بیاین بریم اعتراض یعنی سوال خریده ؟ :/

تو شهر ما که برف نبود ولی خیلیا نمیتونستن برن کنکور بدن.اتفاقا از بچه های اینجا هم بودن !!!.بهتره فقط به فکر خودمون نباشیم.گناه داشتن . جایی که هیچ وقت برف نمیوومده 3 متر برف اومده.چه جور میومدن امتحان؟ پرواز می کردن ایاا؟ :/

sابن خانومه داغه ..فقط میگه ..اگه شمال بودی بهت میگفتم ..تا سر کوچه هم نمیتونستی بری چه برسه از رامسر حرکت کنی بری چالوس..اونم توی حالتی که همه ماشین شخصیا زیر برفن ...بیرونم فقط نیسان ابی هستش ( عجب کنتراستی داره سفیدو ابی ) ..اگه بازم مشکل داری میخای عکس کوچمونو توی مرکز شهر واست بزارم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جان؟!!!!!!!:surprised:اگه من سوالا رو داشتم که می گفتم و میزاشتم واسه دانلود!همگی باهم می زدیم!تک خور که نیستم!باران جون شایعه شده شما سولا رو داشتی و واسه اینکه لو نری چند روز غایب بودی!

من با مدرک ثابت میکنم سوالها رو داشتی :w15::w15: سوالی بود که در مورد اندازه پارکینگ و نمیدونم ماشین بود یادته :w16::w15:اونو قبل کنکور اومدی گفتی :w15::w15: من ازت شکایت میکنم عارف (خخخخخخخخخخخ) به یاد الهام جون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با مدرک ثابت میکنم سوالها رو داشتی :w15::w15: سوالی بود که در مورد اندازه پارکینگ و نمیدونم ماشین بود یادته :w16::w15:اونو قبل کنکور اومدی گفتی :w15::w15: من ازت شکایت میکنم عارف (خخخخخخخخخخخ) به یاد الهام جون
بابا من اونجا نگفتم که آکس به آکس!من یادمه گفتم مینیمم فضا واسه یه ماشین و دو ماشین و سه ماشین.

memare iran

عضو جدید
سلام عزیزم مریض بودم :cry:

خدانکنه...زود خوب شو

آخه فرزاد دورت بگردم!تو این جزوت نوشته آکس به آکس!
تو کنکور گفته مسقف و نامسقف و فضای خالص اون.
فک کنم تو یه منبع رسمی من این 2.5 و 4.5 و 6.5 رو دیده بودم.مقررات ملی بود عایا یا 55 و یا .....نی دونم!

عزیزم فاصله ماشین ها اگه آکس به آکس ستون باشه میشه 3*5 و5*5 و7*5
اگه فضای مفید داخل ستون باشه میشه 2.5*5 و4.5*5 و6.5*5
حالا گفته فضای مسقف وغیر مسقف من فکر میکنم منظور فضای مفید باشه

اینقدر باهم بحث نکنید...من این مقررات ملی هارو تازه خوندم وامتحان دادم فضای مفید داخل ستون باشه میشه 2.5*5 و4.5*5 و6.5*5

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا من اونجا نگفتم که آکس به آکس!من یادمه گفتم مینیمم فضا واسه یه ماشین و دو ماشین و سه ماشین.
چونه نزن مهندس..:biggrin::biggrin::w01:
لایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

عارف چطوری؟

عارفه شما چطوری؟

عاااااااقا من با سوال اشپزخونه عارف مخالف .....ولی با سوال پارکینگ موافق!

خاااانم من با سوال اشپزخونه موافق...........و با سوال پارکینگ مخالف!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

عارف چطوری؟

عارفه شما چطوری؟

عاااااااقا من با سوال اشپزخونه عارف مخالف .....ولی با سوال پارکینگ موافق!

خاااانم من با سوال اشپزخونه موافق...........و با سوال پارکینگ مخالف!
بولله تو کتاب نوشته!
به قرآن نوشته که تابش خورشید تو یه خونه ویلایی!
به حضرت عباس قسم ننوشته نور،نوشته تابش نور!!
به وحدانیت خودم !!!!!این تله آموزشی بود.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:دقیقا باید شطرنجی برم.....:cool:

وااای چقد گردههههههههههه...این گیر سرش دقیقااا به کجا نسب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها ما داریم میریم 20:30 پیگیر جریان لو رفتنه بشیم...ببینین کی گفتم حداقل 1هفته دیگه مهندسعارف رو به صورت شطرنجی کنار نجف زاده با قل و زنجیر می بینیییم..:tooth::w07:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بولله تو کتاب نوشته!

عارف داش!

اگه میگفت تو نیم کره جنوبی قبول داشتم ولی شمالی واقعا جای تامل داره؟

memare iran

عضو جدید
بولله تو کتاب نوشته!

آمو چرا قسم میخوری (با لحجه شیرازیه ها)
شما میگی دقیقا جواب چی میشه من الان متوجه نشدم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:دقیقا باید شطرنجی برم.....:cool:

وااای چقد گردههههههههههه...این گیر سرش دقیقااا به کجا نسب شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها ما داریم میریم 20:30 پیگیر جریان لو رفتنه بشیم...ببینین کی گفتم حداقل 1هفته دیگه مهندسعارف رو به صورت شطرنجی کنار نجف زاده با قل و زنجیر می بینیییم..:tooth::w07:

برو عزیزم منم پشت هستم و هوات رو دارم منم تا این عارف و شرکاء رو تو زندان نبینم دلم خنک نمیشه :biggrin:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفتاب: دکتر حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: سوالات آزمون کار‌شناسی ارشد لو نرفته و چنین مسئله‌ای به هیچ عنوان وجود ندارد و معلوم نیست که این شایعه را چه کسی مطرح کرده است.

وی افزود: این آزمون در صحت و امنیت کامل برگزار شد و هیچ مشکلی در روند برگزاری وجود نداشت.

TARANE-ARCH

عضو جدید
آره جمع بشیم یه نامه با امضاهای هممون و ارسال برای سنجش حداقل اینکه جوابمونو بدن ببینیم راسته یا دروغ...........کسی هم اگه تو صدا و سیما آشنا داره میتونیم عنوان کنیم تو شبکه خبر که برن پیش مسئولا میگم هممون زنگ بزنیم شبکه خبر ازشون بخوایم حتما میفتن دنبالش ................
سلام اگه لو رفته باشه که بدبخت شدیم رفت
توروخدا من زبانو و منظرو سقید دادم چون همیشه منفی میزدم با میانگین درک 30 تاریخ 30 و فن 24 جایی امید هست که مجاز بشم فقط میخوام مجاز بشم به نظرون امید ی هست دایی کمک کنیم خواهش خواهش

وضعیت
موضوع بسته شده است.