بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aytakin69

عضو جدید
اگه منظورتون اینه که میشه مسافت مناسب تا ایستگاه آتش نشانی من فکر نمیکنم درست باشه چون این طراحی ورودی نه جانمایی ایستگاه مترو. به نظر من تو تمام گزینه ها مکان و دسترسی مناسب از مسیر پیاده اطراف مهمتر. گزینه 2 به نظرم کلن رده. چون بالاخره آدما باید اون فاصله رو تا پای قطار برن حالا چه در مترو نزدیک باشه چه نه. نشانه و نماد شهری هم که اولویت نیست. مسافت تا ایستگاه آتش نشانی باید تو جانمایی کلی ایستگاه در نظر گرفته میشد.

من خودم این سوالو زدم دسترسی و راهای ارتباطی که غلطه روی سوالو خوب نخوندم.....اینجا اصلا از جا نمایی ایستگاه حرفی نزده گفته طراحی ورودی که بهترین گزینه همون نشانه شهریه.....

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان .
جهت گیری مناسب آشپزخانه >>> شرق و جنوب شرق و جنوب می باشد
احتمال زیاد گزینه ی 4 آزمون(جنوب یا شرق) می شده.

architect@

عضو جدید
من خودم این سوالو زدم دسترسی و راهای ارتباطی که غلطه روی سوالو خوب نخوندم.....اینجا اصلا از جا نمایی ایستگاه حرفی نزده گفته طراحی ورودی که بهترین گزینه همون نشانه شهریه.....

منم دقت نکردمو دسترسی زدم ولی بعدا دیدم منطقی نشانه شهریه ... بیشتر اشتباهام همینطوری بوده:cry:

beni belazi

کاربر بیش فعال
من فکر کنم باید از سازمان سنجش بخوایم واژه (توجه) رو واسه ما معنی کنه... من همیشه با توجه هاش مشکل دارم توجه مثبت یا منفی... دقیقا من عینک فروشی رو زدم چون فکر کردم منظورش اینه که توی فضا باشه.الان اگه به من میگفتن آشپزخونه کجا باشه من میزاشتم شرق و شمال ولی چون گفت آفتاب من شروع کردم تو ذهنم یه خونه ویلایی رو تصور کردم که صبح پا میشی صبحونه درست میکن هوا هم خنک یه آفتاب دلپذیر میخوای و نور صبحگاهی.. تراس داره یا پنجره رو به بیرون یا توی ایوون اونجا زیر افتاب صبحونه میخوری... به همین راحتی و رمانتیکی من انگار یه تست و غلط زدم.

3ehn4z!

عضو جدید
سلام دوستان .
احتمال زیاد گزینه ی 4 آزمون(جنوب یا شرق) می شده.[/QUOTE]
حیف حالم از کتابا بهم میخوره وگرنه میگشتم میگفتم از کدوم ازمون دیدم ..عینا همین سوال بود جواشم شمال و شرق بود . توضیح هم داده بود

beni belazi

کاربر بیش فعال

منو به شک انداختین چون من بدنه ورودی رو در نظر نگرفتم من فکر کردم منظورش اینه که حالا که ایستگاه هست برای ورودیش چه وِِیژگی ای مهمتره. بعد به نظرم اومد که این نشانه و نماد شهری یه کیفیت ویژه ای که خوبه که باشه ولی اولویت نیست مثلا اگه ورودی یه شاهکار معماری باشه ولی دسترسیش از پیاده رو بد باشه ایستگاه مطلوبی نیست... الان ورود حقانی رو زاها حدیدم طراحی کنه فرقی نمیکنه. آدم بیچاره میشه تا بهش برسه. حالا دیگه نمیدونم امیدوارم در مجموع غلط و درستا یه جوری بشه که درصدمون خیلی پایین نیاد.

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان .
حیف حالم از کتابا بهم میخوره وگرنه میگشتم میگفتم از کدوم ازمون دیدم ..عینا همین سوال بود جواشم شمال و شرق بود . توضیح هم داده بود[/QUOTE]

بنده هم این پاسخ رو همینطوری شانسی نگفتم.
میتونید به کتاب طراحی اقلیمی مراجعه کنید و این گفته ی من رو ملاحظه کنید.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه منظورتون اینه که میشه مسافت مناسب تا ایستگاه آتش نشانی من فکر نمیکنم درست باشه چون این طراحی ورودی نه جانمایی ایستگاه مترو. به نظر من تو تمام گزینه ها مکان و دسترسی مناسب از مسیر پیاده اطراف مهمتر. گزینه 2 به نظرم کلن رده. چون بالاخره آدما باید اون فاصله رو تا پای قطار برن حالا چه در مترو نزدیک باشه چه نه. نشانه و نماد شهری هم که اولویت نیست. مسافت تا ایستگاه آتش نشانی باید تو جانمایی کلی ایستگاه در نظر گرفته میشد.
منم همینو زدم.گزینه 2

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فکر کنم باید از سازمان سنجش بخوایم واژه (توجه) رو واسه ما معنی کنه... من همیشه با توجه هاش مشکل دارم توجه مثبت یا منفی... دقیقا من عینک فروشی رو زدم چون فکر کردم منظورش اینه که توی فضا باشه.الان اگه به من میگفتن آشپزخونه کجا باشه من میزاشتم شرق و شمال ولی چون گفت آفتاب من شروع کردم تو ذهنم یه خونه ویلایی رو تصور کردم که صبح پا میشی صبحونه درست میکن هوا هم خنک یه آفتاب دلپذیر میخوای و نور صبحگاهی.. تراس داره یا پنجره رو به بیرون یا توی ایوون اونجا زیر افتاب صبحونه میخوری... به همین راحتی و رمانتیکی من انگار یه تست و غلط زدم.

مشکل شما اینه ک اشپزخونه رو تو صبحونه خوردن میبینید .اشپزخونه یه جایی ک گرمایی زیادی خودش تولید میکنه و باید سمت شمال باشه. من خودم بارها تو منابع خونده بودمش ک اشپزخانه باید شمال باشه

منو به شک انداختین چون من بدنه ورودی رو در نظر نگرفتم من فکر کردم منظورش اینه که حالا که ایستگاه هست برای ورودیش چه وِِیژگی ای مهمتره. بعد به نظرم اومد که این نشانه و نماد شهری یه کیفیت ویژه ای که خوبه که باشه ولی اولویت نیست مثلا اگه ورودی یه شاهکار معماری باشه ولی دسترسیش از پیاده رو بد باشه ایستگاه مطلوبی نیست... الان ورود حقانی رو زاها حدیدم طراحی کنه فرقی نمیکنه. آدم بیچاره میشه تا بهش برسه. حالا دیگه نمیدونم امیدوارم در مجموع غلط و درستا یه جوری بشه که درصدمون خیلی پایین نیاد.

جالبه ک این سوال تکراری هستش و جز سوالاهایی ک سالهای قبل اومده وبازم توش شک داریم. من خودم ک زدم دسترسی و فکر کنم نماد شهری درست باشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف جان ما خونمون ویلاییه ولی تو اقلیم سرد و کوهستانی !!!!! ویلایی بودن چه ربطی به اقلیم داره اخه ؟؟؟؟؟
خونه ویلایی چه ربطی داره به این؟
تو خونه کوهستانی ، خونه رو کلا رو به جنوب می گیرن و ضلغ شمالی رو تو دل کوه می برن یا کلا بی پنجره می سازن.
یعنی همه ارگان های خونه از نور جنوب استفاده می کنن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان .
خدا بهت بده برکت!
من دو ساعته می گم نگفته واسه آشپزخونه چه نوری مناسبه!
گفته تابش خورشید تو آشپزخونه مهم باشه ، از کجاها نور بگیریم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف حالم از کتابا بهم میخوره وگرنه میگشتم میگفتم از کدوم ازمون دیدم ..عینا همین سوال بود جواشم شمال و شرق بود . توضیح هم داده بود

بنده هم این پاسخ رو همینطوری شانسی نگفتم.
میتونید به کتاب طراحی اقلیمی مراجعه کنید و این گفته ی من رو ملاحظه کنید.[/QUOTE]
من اینو دقیقا تو کارای اسکیس عسگری دیدم و الان دوستان بعضی هاشون چیزایی می گن که دارم شاخ درمیارم.

mahmoudz

کاربر فعال
خدا بهت بده برکت!
من دو ساعته می گم نگفته واسه آشپزخونه چه نوری مناسبه!
گفته تابش خورشید تو آشپزخونه مهم باشه ، از کجاها نور بگیریم.

والا من خودمم شمال و جنوب رو زدم.
این رو از یه کتاب نقل قول کردم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من خودمم شمال و جنوب رو زدم.
این رو از یه کتاب نقل قول کردم.
دوساعته دوستان می گن نور شمال مهمه واسه آشپز خونه ، طوری که مثه اینکه من نمی دونم ولی رو سوال کنکور یه چیزه دیگه رو می خواد.
من طراحی اقلیمی مناطق مختلف رو 3 ماه قبل کار کرده بودم و یادمه که این طوری طراحی می کردیم و تو کتابای لاتین هم نمونه های موردی رو اینطوری ساختن ولی بچه ها یه چیز دیگه می گن .خخخخخخخخخخخ

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

واااااای خخخخخخخخخخخ
هنوز دارین ب جوابا گیر میدی؟؟؟

خخخخخخ بخدا نه نظر من مهمه نه نظر شما و نه هیچ شخص دیگه ای .... هرچی طراح بگه همونه...الان بگه برف سیاهه ما هم میگیم سیاهه خخخخخخخخ

دگ حتی اگه غلط اما هرچی اون بگه تو کلید همون میشه جواب

خخخخ
بیخیال شید دگ انرژیتونو جمع کنید
برید خرید کنید واسه عید خخخخخ بعدش بشینید برنامه ریزی کنید واسه اسکیس... دگ هر کی خوب بوده کنکورش مبارکش باشه هر کی هم مثه منه باید بجای دنبال غلط گشتن ب فکر چاره باشه
(ما آفریده شدیم برای تلاش بیییییش از حد :| )
خسته نشدید از این همه حرفو حدیث ؟؟؟ خخخخخخخخخخ

3ehn4z!

عضو جدید
خونه ویلایی چه ربطی داره به این؟
تو خونه کوهستانی ، خونه رو کلا رو به جنوب می گیرن و ضلغ شمالی رو تو دل کوه می برن یا کلا بی پنجره می سازن.
یعنی همه ارگان های خونه از نور جنوب استفاده می کنن.

ولی همه خونه ها تو قلیم سرد بدون استثنا پنجره دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلاهم گفتم اشپزخونه خودش منبعه گرماهه نباید تو جنوب باشه . تو همه ی طرحایی که تا حالا انجام دادم هم یادمه استادا همین و گفتن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی همه خونه ها تو قلیم سرد بدون استثنا پنجره دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلاهم گفتم اشپزخونه خودش منبعه گرماهه نباید تو جنوب باشه . تو همه ی طرحایی که تا حالا انجام دادم هم یادمه استادا همین و گفتن.
ویلا تو سرد خشک با ویلا تو کوهستانی و دامنه کوه ، زمین تا آسمون فرق داره.

persian_sphinx

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها میگم خب حتما خبرها رو شنیدین برای لو رفتن سوالات , میگم با این حساب بهتر نیست جزوات و تصاویر رو مرور کنیم شاید یه وقت خبر لغو کنکور وبرگزاری مجدد رو اعلام کردن!! :surprised:

3ehn4z!

عضو جدید
ویلا تو سرد خشک با ویلا تو کوهستانی و دامنه کوه ، زمین تا آسمون فرق داره.
خوب عارف خوده سوال مگه ذکر کرده در ویلاهای کوهستانی مناطق سرد ؟؟؟ چرا داری بحث اون رو میکنی . من میگیرم ویلا تو شمال یا تویه شهر سرد !!!! نمیشه ؟؟
اقا من یه چیزمیگم حالا تو بخون با یه دلیل ردش کن
سوال این بوده : قرارگیری اشپزخونه تو ویلا با توجه به نور . الان این با توجه به نوری که میگه یعنی منبع وحشتناکه گرما + نور خیلی زیاد .... از یه طرف میدونیم اشپزخونه خودش همیشه گرمه به علت پخت و پز پس باید از نور مستیقم دور باشه . حالا هر جا که میخواد باشه !!! چون اشپزی همیشه گرما داره اینجور نیس بگی شمال یه جور دمای اشپزی جنوب یه جور دیگه ... در ضمن ما تو اشپزخوونه TASK LIGHTING میخواییم ذاتا نور مستقم دردی رو دوا نمیکنه

mahi bano

عضو جدید

واااااای خخخخخخخخخخخ
هنوز دارین ب جوابا گیر میدی؟؟؟

خخخخخخ بخدا نه نظر من مهمه نه نظر شما و نه هیچ شخص دیگه ای .... هرچی طراح بگه همونه...الان بگه برف سیاهه ما هم میگیم سیاهه خخخخخخخخ

دگ حتی اگه غلط اما هرچی اون بگه تو کلید همون میشه جواب

خخخخ
بیخیال شید دگ انرژیتونو جمع کنید
برید خرید کنید واسه عید خخخخخ بعدش بشینید برنامه ریزی کنید واسه اسکیس... دگ هر کی خوب بوده کنکورش مبارکش باشه هر کی هم مثه منه باید بجای دنبال غلط گشتن ب فکر چاره باشه
(ما آفریده شدیم برای تلاش بیییییش از حد :| )
خسته نشدید از این همه حرفو حدیث ؟؟؟ خخخخخخخخخخ
الهام جون میشه لطف کنی جواب سوالهای71و72و73و 76و89 رو بدی میخوام مطئن شم. ممنون میشم

beni belazi

کاربر بیش فعال
طبق طراحی اقلیمی جنوب و شرق میشه. IMAG0952.jpg ولی در هر صورت باید اقلیم رو مشخص میکردن.IMAG0952 - Copy.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.