بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب سوال 105 گزینه 1 توی نویفرت هم چک کردم درسته

[h=2]ابعاد پارکینگ[/h][FONT=arial,helvetica,sans-serif]حداقل فضای خالص برای پارکینگ های مسقف و غیر مسقف ، متناسب با تعداد و به ترتیب برای یک واحد 5 * 2.5 متر ، برای دو واحد 5 * 4.5 متر ، برای سه واحد 5 * 6.5 متر ، می باشد. عرض مفید راه عبوری پارکینگ نیز ، حداقل باید 3 متر باشد.[/FONT]

نه خیر... 3x5 برای یه ماشین 5x5 برای دوتا ماشین.. یکی از مسائل ساده شهرداریه ک خیلی وقته بلدمش.حداقل عرض در پارکینگ 3متر.فضای چرخش ماشین 5متر

آخرین ویرایش:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز 2.5 خیلی کمه ... همه جا بری میگن 3در 5برای یه ماشین . مسقف و باز هم یکیه ماشین ک تو فضای باز و مسقف کوچیک بزرگ نمیشه . ایینه به اینه پژو 405 حدودا 2.2 متره.تو 2.5 جا نمیشه.البته اگه رانندش مرد باشه کار سه سوته

orkide69

عضو جدید
عزیز 2.5 خیلی کمه ... همه جا بری میگن 3در 5برای یه ماشین مسقف و باز هم یکیه ماشین ک تو فضای باز و مسقف کوچیک بزرگ نمیشه . ایینه به اینه پژو 405 حدودا 2.2 متره.تو 2.5 جا نمیشه.البته اگه رانندش مرد باشه کار سه سوته

به نظرمن که گزینه 2 میشه

mahi bano

عضو جدید
عزیز 2.5 خیلی کمه ... همه جا بری میگن 3در 5برای یه ماشین . مسقف و باز هم یکیه ماشین ک تو فضای باز و مسقف کوچیک بزرگ نمیشه . ایینه به اینه پژو 405 حدودا 2.2 متره.تو 2.5 جا نمیشه.البته اگه رانندش مرد باشه کار سه سوته
بله من هم سالها ست همین چیزا رو شنیدم ولی من بدون دلیل هیجوقت حرف نزدم سرجلسه کنکور من تا این سوال رو خوندم مثل شما فکر کردم اما دوباره سوال رو با دقت خوندم نوشته حداقل ابعاد فضای خالص. من خودم این سوال رو نزدم الان هم جهت اطلاع دوستان از نویفرت نگاه کردم متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم ولی فکر می کنم هر معماری توی خونش این کتاب رو داشته باشه می تونید چک کنید بخش طراحی برای خودروها

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله من هم سالها ست همین چیزا رو شنیدم ولی من بدون دلیل هیجوقت حرف نزدم سرجلسه کنکور من تا این سوال رو خوندم مثل شما فکر کردم اما دوباره سوال رو با دقت خوندم نوشته حداقل ابعاد فضای خالص. من خودم این سوال رو نزدم الان هم جهت اطلاع دوستان از نویفرت نگاه کردم متاسفانه نمی تونم عکس بگیرم ولی فکر می کنم هر معماری توی خونش این کتاب رو داشته باشه می تونید چک کنید بخش طراحی برای خودروها

بله شما راست میگید بی دقتی از من بود..تنها گزینه ای ک نمیشد همون ۴ هستش ک تله کنکوری بود.ابعاد حدودیه ستون رو کسر کنیم گزینه یک درسته

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب سوال 105 گزینه 1 توی نویفرت هم چک کردم درسته

ابعاد پارکینگ

حداقل فضای خالص برای پارکینگ های مسقف و غیر مسقف ، متناسب با تعداد و به ترتیب برای یک واحد 5 * 2.5 متر ، برای دو واحد 5 * 4.5 متر ، برای سه واحد 5 * 6.5 متر ، می باشد. عرض مفید راه عبوری پارکینگ نیز ، حداقل باید 3 متر باشد.
خوبه من اینارو یه ماه قبل به دوستان می گفتم و بازم خیلی هاشون اشتباه زدند.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف اینو بگو چشم برو بزار فضا رو گلاب بارون کنیم و به فاتحه برا این تست بفرستیم...والااااا...
من تا آخرین لجظه میگم شمال شرق...بیشتر از 3 تا غلط تو کتم نمیره...پس گیر ندید دیگه...
تو اینو بگو چشم و برو!
جنوب و شرق . تو غلط زدی! خخخخخخخخخخخ

orkide69

عضو جدید
آقا من یه چیزی بگم:redface: حالا که صحبت از ابعاد پارکینگ شد یه سوال بپرسم ؟ من یه خونه برا یکی از اقوام طراحی کردم طولش خالص 4/80 گرفتم بدون ستون ؟به نظرتون اون 20 سانت که کمه مشکل ایجاد میکنه؟

آخرین ویرایش:

beni belazi

کاربر بیش فعال
بچه ها بخش فارسی رادیو فرانسه یه گزارش کامل راجع به تقلب نوشته... فکر کنم قضیه جدیه.. اخه الان یادم اومد که موقعی که به ما سوالا رو دادن یکی از مراقب ها اومد دنبال سوالا یکی میگشت ولی من اون موقع فکر کردم بی نظمیه حوزست... http://observers.france24.com/fa/co...ersity-iran-master-france24-nazeran-observers

[h=2]دو دانشجو در ایران فاش کردند:فروش سوالات کنکور کارشناسی ارشد از طریق سایت[/h]

تصویر یکی از سایت هایی که شب قبل از برگزاری کنکور معماری و مکانیک اقدام به فروش سوالات کرده بودند، این سایت از دسترس خارج شده است

سوالات کنکور فوق لیسانس، حداقل در دو رشته معماری و کامپیوتر در ایران لو رفته و مورد خرید و فروش واقع شده است.
این خبر یا شایعه های شبیه به این هر سال در بازه برگزاری این آزمون ها منتشر میشود اما شاید این اولین بار است که مدارک و اسناد لو رفتن و خرید و فروش این سوالات قبل از برگزاری کنکور در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.
ماجرا نیز در نوع خود بسیار عجیب است. دو دانشجوی رشته های معماری و کامپیوتر پنجشنبه گذشته، شب قبل از کنکور فوق لیسانس، در اینترنت به دنبال نمونه سوالات کنکور سالهای گذشته میگردند و با سایتی مواجه میشوند که مدعی است نه تنها نمونه سوالات سالهای گذشته در آن وجود دارد بلکه سوالات کنکور فردا را نیز به فروش گذاشته است، با توجه به قیمت کم آن! [حدود دوهزار تومان] آنها گمان میکنند اشتباهی رخ داده است. سوالات را خریداری میکنند، اما روز کنکور با این واقعیت عجیب مواجه میشوند که سوالاتی که به اسم سوالات کنکور سال 93 خریداری کرده بودند، واقعا سوالات کنکور امسال است- تطابق این سوالات خریداری شده با سوالات کنکور به تایید چند روزنامه نگار مستقل و چند استاد دانشگاه های ایران رسیده است.-

ای میلی که سوالات را پس از دریافت پول شب قبل از کنکور ارسال کرده است

این دانشجویان پس از کنکور با حراست وزارت علوم تماس میگیرند و در این زمینه اطلاع رسانی میکنند. اما دستگاه های رسمی ایران، از روز شنبه اقدام به تهدید و احضار این دانشجویان کرده اند.
این دانشجویان نیز گزارش و اسناد خود را در اختیار برخی از رسانه های داخل کشور گذاشته اند که این خود منجر به تهدید رسانه های داخل ایران و همینطور روزنامه نگارانی که در جریان ماجرا قرار گرفته بودند منجر شده است. دانشجویانی که که مدارک تقلب را در اختیار رسانه ها و حراست وزارت علوم تحقیقات و فن آوری قرار داده اند به منطقه ای متروک احضار شده اند که، این افراد تاکنون دربرابراین خواسته مقامات مقاوت کرده اند.

صفحه بانکی پرداخت کننده پول که در آن مشخص است خرید سوالات شب قبل از کنکور صورت گرفته است

مقامات رسمی در ابتدا از روزنامه نگاران تقاضا میکنند تا روشن شدن ماجرا دست از انتشار گزارش بکشند اما پس از از چند روز زبان تقاضا به زبان تهدید تغییر میکند و مسوولان آموزش عالی ایران نیز علی رغم وجود مدارک مهمی از جمله فیش بانکی و درج تاریخ انتقال پول، تصاویر مختلف از سایت فروش سوالات با ساعت و تاریخ کامپیوتر و ساعت و تاریخ دریافت فایل ارسال شده، اصل موضوع را تکذیب میکنند.
در حالی که کنکور کارشناسی ارشد معماری و کامپیوتر در روز جمعه 25 بهمن برگزار شده است، تمامی مراحل نقل و انتقال پول و دریافت سوالات همانگونه که در تصاویر مشخص است، پنجشنبه و 24 بهمن ماه در سال 11 و نیم شب رخ داده است.

رسید بانکی در آن تاریخ به خوبی نشان دهنده واریز پول شب قبل از کنکور است

تا لحظه انتشار این گزارش، با اینکه دو روزنامه در ایران در جریان جزییات ماجرا قرار دارند، اما به علت فشارها و تهدیدهای صورت گرفته، تنها روزنامه اعتماد گزارشی در این رابطه منتشر کرده است.
با توجه به چنین مدارکی لو رفتن سوالات به نظر غیرقابل انکار میرسد، اما انگیزه فرد فروشنده سوالات در هاله ای از ابهام است. یک فرد مطلع از مسایل پیرامون این اتفاق در گفتگو با فرانس24 اعلام کرد دو نظریه در این رابطه وجود دارد، یک اینکه اساسا انگیزه مالی در این راستا وجود نداشته است و روند لو دادن و فروش سوالات با این قیمت نازل کاملا سیاسی بوده است و یا اینکه فرد فروشنده پیشتر سوالات را با قیمت بالا فروخته و در آخرین لحظات نیز تصمیم میگیرد آنرا در سطح وسیع و قیمت کم به بسیاری از افراد بفروشد.
لازم به ذکر است سوالات کنکور کارشناسی ارشد، پس از ارسال سوالات به حوزه های امتحانی به علت بارش برف سنگین در بسیاری از نقاط ایران به مدت یک هفته به تعویق افتاده بود.

تصویری از دریافت فایل پی دی اف سوالات کنکور، شب قبل از برگزاری

نکته قابل توجه اینکه برخی از دانشجویان از وقوع برخی اتفاقات عجیب در حوزه امتحانی خود سخن میگویند. یک دانشجو که محل امتحان او پیام نور رشت بوده است، عنوان میکند، دو بسته از سوالات ارسالی به این حوزه مفقود شده بود و سوالات برخی از داوطلبین وجود نداشت. یک دانشجوی دیگر نیز که توانسته است از طریف اینترنت پیش از کنکور به سوالات دست پیدا کند میگوید: خدا میداند چه تعدادی این سوالات را خریده اند و بعد روز آخر به شکلی به اینترنت راه یافته است

3ehn4z!

عضو جدید
یعنی شما بعد از کنکور همه اطلاعاتتون رو شیفت دیتیل میکنید مگه ؟ خو دوباره بگیرن . من که برام فرق نمیکنه لو رفته که رفته نوش جون اونایی که سوالارو گیر اوردن کاشکی منم جاشون بودم
باشه بابا.اصلا هر کار میخوان بکنن.فقط تو رو خدا تکلیف ما رو زود تعیین کنن.قکر کنم 20:30 خیلی گزینه ی خوبیه.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
حداقل ابعاد پارک اتومبیل تو فضایمسقف و غیر مسقف
5*3 متر ، 5*5 متر ، 5*7 متر

منم اینو خونده بودم...تووو نویفرت هم دیدم چیزی در مورد 2.5 و 4.5 و 6.5 نگفته...خدایی فرض میکنیم قبول یه خودرو .5 و دو خودرو 4.5 ...اما 3 خودرو 6.5 منطقیه؟؟؟نه خدایی منطقیه؟؟؟مگه قراره رنو و ماتیز پارک کنیم...فرض کنیم وانت و پیکان باشه اونوقت چی؟؟؟ماشین رو ما 2:30 با باز شدن درها در نظر بگیریم بازم میشه 6.9...اصلا نمیشه 6.5 متر یعنی واسه هر خودرو 2.2؟؟؟تازه به ما تووی طرحها میگفتن 8 متر بگیریم...ولی خوب 7 متر به نطر من درستتره...چون حتی اگه دو خودرو 4.5 متر باشه یعنی برای هر خودرو 2.25 گرفته خالا 3 خودرو 2.25 میشه 6.75 ک بازم حداقله...یعنی 6.5 عمراااااااااااااااااااااااااااااااا...عارف اینقدر گیر نده...

shematik

عضو جدید
این کنکور لعنتی تموم شد اما استرسی که داشتم بیشتر شده
نمیدونم چرا سیستم اینطوریه که کلا دوست دارن تو استرس باشیم!!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
در ضمن توووو نویفرت در مورد حهت گیری آشپز خانه نوشته ک از سمت شمال به شرق و شمال به غرب...در نتیجه شمال و شرق میشه...و منطقیه...چه اقلیم سرد باشه چه گرم بهترین قسمت برای آشپزخونه شماله....چون تووو اقلیم گرم از گرم کردن بیش از حد جلوگیری میکنه و توو اقلیم سرد هم باعث گرم شدن قسمت سرد خونه میشه...از طرفی برای نورگیری هم صدق میکنه همین جمله ها...
کاملا منطقیه ک هیچ .قت بهترین نورگیری ک جنوبه رو به فضاهای بی اهمیتی مثل آشپزخانه ک از نور تنها به عنوان تهویه استفاده میکنه اختصاص نمیدن...
ایشالله به جق 5 تن این دو سئوال به نفع ما تموم میشه:D
من ک نذر کردم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن توووو نویفرت در مورد حهت گیری آشپز خانه نوشته ک از سمت شمال به شرق و شمال به غرب...در نتیجه شمال و شرق میشه...و منطقیه...چه اقلیم سرد باشه چه گرم بهترین قسمت برای آشپزخونه شماله....چون تووو اقلیم گرم از گرم کردن بیش از حد جلوگیری میکنه و توو اقلیم سرد هم باعث گرم شدن قسمت سرد خونه میشه...از طرفی برای نورگیری هم صدق میکنه همین جمله ها...
کاملا منطقیه ک هیچ .قت بهترین نورگیری ک جنوبه رو به فضاهای بی اهمیتی مثل آشپزخانه ک از نور تنها به عنوان تهویه استفاده میکنه اختصاص نمیدن...
ایشالله به جق 5 تن این دو سئوال به نفع ما تموم میشه:D
من ک نذر کردم
درک عمومی علی عسگری رو بخون . نویفرت یه منبع کهنست.
پارکینگ رو هم از قوانین شهرداری و ... می دن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالله این دو سوال رو درست می زنم!عارفه بسوززززززززززززززز

aytakin69

عضو جدید

یعنی عاشق همتونم......خیلی با حال دعوا میکنین تیکه میندازین..........حتی نذر میکنین.....:w36: ایشالا یکیش به نفع تو یکیشم به نفع ما...البته من پارکینگ نزدم....

memare iran

عضو جدید
منم اینو خونده بودم...تووو نویفرت هم دیدم چیزی در مورد 2.5 و 4.5 و 6.5 نگفته...خدایی فرض میکنیم قبول یه خودرو .5 و دو خودرو 4.5 ...اما 3 خودرو 6.5 منطقیه؟؟؟نه خدایی منطقیه؟؟؟مگه قراره رنو و ماتیز پارک کنیم...فرض کنیم وانت و پیکان باشه اونوقت چی؟؟؟ماشین رو ما 2:30 با باز شدن درها در نظر بگیریم بازم میشه 6.9...اصلا نمیشه 6.5 متر یعنی واسه هر خودرو 2.2؟؟؟تازه به ما تووی طرحها میگفتن 8 متر بگیریم...ولی خوب 7 متر به نطر من درستتره...چون حتی اگه دو خودرو 4.5 متر باشه یعنی برای هر خودرو 2.25 گرفته خالا 3 خودرو 2.25 میشه 6.75 ک بازم حداقله...یعنی 6.5 عمراااااااااااااااااااااااااااااااا...عارف اینقدر گیر نده...

سلام به همه..شما هنوووووووز دارید سوالارو بررسی میکنید؟؟!!!!
عزیزم فاصله ماشین ها اگه آکس به آکس ستون باشه میشه 3*5 و5*5 و7*5
اگه فضای مفید داخل ستون باشه میشه 2.5*5 و4.5*5 و6.5*5
حالا گفته فضای مسقف وغیر مسقف من فکر میکنم منظور فضای مفید باشه

arefeh

کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییی خدا...خدایا خیلی بزرگی...چی میشه این دو تا سئوال رو ما درست زده باشیم...بعد به این عارف بخندم...فقط واسه خنده این دو تا سئوال رو درست بزن...

خدا جوووون خواهش میکنم ازت:)

یعنی عاشق همتونم......خیلی با حال دعوا میکنین تیکه میندازین..........حتی نذر میکنین.....:w36: ایشالا یکیش به نفع تو یکیشم به نفع ما...البته من پارکینگ نزدم....

آره دیگه ما اینجا باید همه چیمون با هم باشه...ناراحتی...خوشجالی-جنگ و دعوا...شوخی خنده...ضایع کردن...اینها نباشه ک باشگاه معنی نداره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییی خدا...خدایا خیلی بزرگی...چی میشه این دو تا سئوال رو ما درست زده باشیم...بعد به این عارف بخندم...فقط واسه خنده این دو تا سئوال رو درست بزن...

خدا جوووون خواهش میکنم ازت:)

آره دیگه ما اینجا باید همه چیمون با هم باشه...ناراحتی...خوشجالی-جنگ و دعوا...شوخی خنده...ضایع کردن...اینها نباشه ک باشگاه معنی نداره
نصف نصف!یکیشو من درس می گم و یکیشو تو!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه..شما هنوووووووز دارید سوالارو بررسی میکنید؟؟!!!!
عزیزم فاصله ماشین ها اگه آکس به آکس ستون باشه میشه 3*5 و5*5 و7*5
اگه فضای مفید داخل ستون باشه میشه 2.5*5 و4.5*5 و6.5*5
حالا گفته فضای مسقف وغیر مسقف من فکر میکنم منظور فضای مفید باشه
خدابهت بده عمر طولانی و شادابی و تندرستی بی نهایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!خخخخخخخ:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.