بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب عارف خوده سوال مگه ذکر کرده در ویلاهای کوهستانی مناطق سرد ؟؟؟ چرا داری بحث اون رو میکنی . من میگیرم ویلا تو شمال یا تویه شهر سرد !!!! نمیشه ؟؟
اقا من یه چیزمیگم حالا تو بخون با یه دلیل ردش کن
سوال این بوده : قرارگیری اشپزخونه تو ویلا با توجه به نور . الان این با توجه به نوری که میگه یعنی منبع وحشتناکه گرما + نور خیلی زیاد .... از یه طرف میدونیم اشپزخونه خودش همیشه گرمه به علت پخت و پز پس باید از نور مستیقم دور باشه . حالا هر جا که میخواد باشه !!! چون اشپزی همیشه گرما داره اینجور نیس بگی شمال یه جور دمای اشپزی جنوب یه جور دیگه ... در ضمن ما تو اشپزخوونه TASK LIGHTING میخواییم ذاتا نور مستقم دردی رو دوا نمیکنه
گفته با توجه به تابش خورشید !!خخخخخخخ روشو خوب نمی خونیا!خخخخخخخخخ

3ehn4z!

عضو جدید
طبق طراحی اقلیمی جنوب و شرق میشه. مشاهده پیوست 195856 ولی در هر صورت باید اقلیم رو مشخص میکردن.
این کتاب رو منم دارم ولی با عقلم جور در نیومد موقع جواب دادن به تست . ا

گفته با توجه به تابش خورشید !!خخخخخخخ روشو خوب نمی خونیا!خخخخخخخخخ
خب منم در نظر گرفتم .بخون دوباره قرمزا رو . منبع گرما + نور
ببین نگفته که کودوم نور بهترینه !!!!! که تو میگی جنوب !! گفته برا اشپزخونه !!! اشپزخونه از منبع گرما باید دور باشه !!!!! همین!!!! پس نمیشه جنوب
البته به قول دوستمون کلی اشتباه زیدم اینم روش :) ولی جنو ب نیس :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

واااااای خخخخخخخخخخخ
هنوز دارین ب جوابا گیر میدی؟؟؟

خخخخخخ بخدا نه نظر من مهمه نه نظر شما و نه هیچ شخص دیگه ای .... هرچی طراح بگه همونه...الان بگه برف سیاهه ما هم میگیم سیاهه خخخخخخخخ

دگ حتی اگه غلط اما هرچی اون بگه تو کلید همون میشه جواب

خخخخ
بیخیال شید دگ انرژیتونو جمع کنید
برید خرید کنید واسه عید خخخخخ بعدش بشینید برنامه ریزی کنید واسه اسکیس... دگ هر کی خوب بوده کنکورش مبارکش باشه هر کی هم مثه منه باید بجای دنبال غلط گشتن ب فکر چاره باشه
(ما آفریده شدیم برای تلاش بیییییش از حد :| )
خسته نشدید از این همه حرفو حدیث ؟؟؟ خخخخخخخخخخ
دقیقا ....منم از صب دارم نگا میکنم دارن بحث کنن بابا ول کنید توروخدااا...فرض ک شمال و شرق باشه یا چیزی ک عارف میگه
مهم طراح...البته حق میدم ب همتون ..چون هرجور شده میخاییم جوابی ک خودمون زدیمو ثابت کنیم واز نظر روانشناسی اللن درگیریم فقط میخاییم ثابت کنیم اونی ک خودمون استدلال کردیمه و تهداد غلطامونو کاهش بدیم
بیخیاللللللل ...من 7تا یاسین نذر کردم فقط فقط 7تا سوال درکم درست بیاد

• Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا ....منم از صب دارم نگا میکنم دارن بحث کنن بابا ول کنید توروخدااا...فرض ک شمال و شرق باشه یا چیزی ک عارف میگه
مهم طراح...البته حق میدم ب همتون ..چون هرجور شده میخاییم جوابی ک خودمون زدیمو ثابت کنیم واز نظر روانشناسی اللن درگیریم فقط میخاییم ثابت کنیم اونی ک خودمون استدلال کردیمه و تهداد غلطامونو کاهش بدیم
منم یه ps4 نذر کردم!

beni belazi

کاربر بیش فعال

به آدم آرامش میده... حداقل غلط زدی میفهمی چرا.

iran vatanam

کاربر فعال
سوال 109 پلان گسترده است
تازه به استاد درس تنظیم شرایط زنگ زدم
اون یکی هم اقلیم گرم و مرطوب هست:)

3ehn4z!

عضو جدید
جوابای سنجش کی میاد ؟

3ehn4z!

عضو جدید
دعوام نکنینااا قول میدم دیگه بحث نکنم در مورد این سوال ... ولی خط 7 نوشته جنوب برای جلوگیری از استفاده از وسایل مکانیکی.یعنی جایی که سرده وسایل مکانیکی استفاده کنن گه گرم شه . حالا این بدبخت اشپزخونه همیشه گرمه یه نورم که بزاریم بدبخت میشه . اصلا نمیتونم درک کنم که جنوب باشه :(

architect@

عضو جدید
خونه ویلایی چه ربطی داره به این؟
تو خونه کوهستانی ، خونه رو کلا رو به جنوب می گیرن و ضلغ شمالی رو تو دل کوه می برن یا کلا بی پنجره می سازن.
یعنی همه ارگان های خونه از نور جنوب استفاده می کنن.

معتدل نگفته گفته ویلایی

واسه آشپزخونه نگفته معتدل...

ینی حساسیت پیدا کردما به این سوال اصن سوال اشتبااه بوده بیخیال دیگه :biggrin:

architect@

عضو جدید
این سایتو حتما ببینید واسه لو رفتن سوالای ارشده. من تا الان باور نمیکردم سوالا لو رفته باشه ....
http://alef.ir/vdcfttd0vw6dy1a.igiw.html?215956

ا.ک

۱۳۹۲-۱۱-۲۷ ۱۴:۱۲:۱۸

من هم خریدم!!!!
اولین سایتی که رفتم، این بود:
http://libarshad1388.blogfa.com/page/arshad1393
بعدش یه لینک گذاشته بود برای دریافت نمونه کیفیت، که از طریق اون لینک به این سایت هدایت شدم:
http://test_set.ir
از این سایت سوالات آزمون بیوتکنولوژی کشاورزی رو خریدم، به مبلغ 2هزار تومان.
البته من شب قبل از امتحان نبود، شب 24 بهمن بود.
اول شک کردم که چطور به این سرعت سوالا رو زدن، اونم با این کیفیت.
بعد از واریز پول، هرچی به شماره های پشتیبانی تماس گرفتم، کسی جواب نداد.
بعد از 2 ساعت سوالا به ایمیلم فرستاده شد.
http://bayanbox.ir/id/5071131073832743529?view
من خیلی مشکوک شدم، چون اولاً تاریخی که روی برگه نوشته شده بود، 17 بهمن بود!
دوم اینکه روی برگه امتحانی هرکسی اسم و فامیل و شماره داوطلبی و بارکدش پرینت شده.
اما سوالی که من دریافت کردم، سفید سفید بود. انگار خود سوال امتحانی رو اسکن کرده بودند.
وقتی بیشتر مشکوک شدم که فرداش سوالا رو از روی اون سایت برداشته بودند، و اون سایت بلاگفا هم حذف شده بود.
امرور هم اون سایت اصلی کلاً مسدود شده.
من همه اطلاعات مورد نیاز رو دارم.
خواهش میکنم پیگیری کنید. (1976789) (alef-13)

این الان راس میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

15434

عضو جدید
نفيسه خانوم،چي شد قضيه ي پيگيري لو رفتن سوالا؟
چرا ديگه هيچ كس حواسش نيست؟:(

arc_saba

عضو جدید
ا.ک

من هم خریدم!!!!
بعدش یه لینک گذاشته بود برای دریافت نمونه کیفیت، که از طریق اون لینک به این سایت هدایت شدم:
دوم اینکه روی برگه امتحانی هرکسی اسم و فامیل و شماره داوطلبی و بارکدش پرینت شده.
اما سوالی که من دریافت کردم، سفید سفید بود. انگار خود سوال امتحانی رو اسکن کرده بودند.
وقتی بیشتر مشکوک شدم که فرداش سوالا رو از روی اون سایت برداشته بودند، و اون سایت بلاگفا هم حذف شده بود.

منم این نظراتو دیدم که داره باورم میشه،ینی چی اون وخ؟!!!!!! پس این همه زحمت کشیدیم به باد رفت؟!!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ا.ک

من هم خریدم!!!!

هر قدر بیشتر از این لو رفتنه می گین، مو به تنم سیخ می شه!خدایا نکن اینکارا رو باما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beni belazi

کاربر بیش فعال
اگه واقعا لو رفته باشه وحشتناک... شاید دفعه بعد کنکور بدتر دادیم، شاید اصلا یه اتفاقی واسمون افتاد...تازه من الان تو شرایط دوباره خوندن نیستم...زندگی که ساکن نیست تا ما هی کنکور بدیم دیگه بزرگ شدیم. هر کی یه وظایف و مسئولیتایی تو خونه داره... اینا که سوزن و تو انبار کاه پیدا میکنن کسایی که خریدن رو پیدا کنن ارتباطاتشون رو چک کنن ببینن به کسی دادن یا نه دوباره از همونا کنکور بگیرن به ما چه ربطی داره... من اینقدر استرس داشتم که از یه ما قبل حتی دیگه به اینجا هم سر نمیزدم و از هر چی که اسم کنکور روش بود یا هر جا که بحثش بود فرار میکردم.
به نظر من یه خورده شایعست آخه کسی نمیاد سوالای کنکور رو به صورت پرداخت اینترنتی بفروشه. الان شماره حسابش راحت پیدا میشه. البته اگه کسایی که ادعا میکنن خریدن واقعا پیدا شن.

orkide69

عضو جدید
منم پلان گسترده زدم تو کتاب اقلیم کسمایی اینه فکر کنم درست باشه مطمئن نیستم.... مشاهده پیوست 195861

آقا اینجا گفته مصالح سبک باشن حالا اگه هم سنگین بودن ضخامت کم باشه و درنهایت گفته بهتره سبک باشه خیلی حساسیت نداره .مورد 4 تازه اونجاست که داره میگه بدون اسنتثنا باید کوران و پلان گسترده و اینا باشه که شما اون تیکشو ....

mahmoudz

کاربر فعال
من نمی دونم این یه هفته ای که تاخیر افتاد بین آزمون برا چی بود...و فقط گفتن به دلیل راه بندون و برف سنگین...
مگه می خواستیم تو بیابان آزمون بدیم که صبر کردن که برفا آب بشه...:biggrin:

arc_saba

عضو جدید
اگه واقعا لو رفته باشه وحشتناک... شاید دفعه بعد کنکور بدتر دادیم، شاید اصلا یه اتفاقی واسمون افتاد...تازه من الان تو شرایط دوباره خوندن نیستم...زندگی که ساکن نیست تا ما هی کنکور بدیم دیگه بزرگ شدیم. هر کی یه وظایف و مسئولیتایی تو خونه داره... اینا که سوزن و تو انبار کاه پیدا میکنن کسایی که خریدن رو پیدا کنن ارتباطاتشون رو چک کنن ببینن به کسی دادن یا نه دوباره از همونا کنکور بگیرن به ما چه ربطی داره... من اینقدر استرس داشتم که از یه ما قبل حتی دیگه به اینجا هم سر نمیزدم و از هر چی که اسم کنکور روش بود یا هر جا که بحثش بود فرار میکردم.
وای!!! من یکی که فکر دوباره کنکور دادنم نمیتونم بکنم. البته اونا هیچ وقت این کارو نمیکنن. چون اینجوری اعتراف کردن که سوالا لو رفته و به ضررشون تموم میشه
همش به خاطر این یه هفته اس که کنکور عقب افتاد. ما رو باش چقدر خوشحال بودیم نمیدونستیم چه بلایی قراره سرمون بیاد...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این قضیه تقلب رو کشش ندین که میان و اینجا رو قفل می کنن.
تو این تاپیک درمورد سوالات حرف بزنین.

orkide69

عضو جدید
اقااااااااااا اصن ما چقد بدبخت و ساده ایم فک کن سوالا لو رفته بعضیا سوالا رو میدونستن رفتن جواب دادن ،حالا ما نشستیم سر یه دونه سوال با هم بحث میکنیم که اره جواب این میشه و اون میشه . اونا هم دارن تو دل خودشون هرهر به ما میخندن

aytakin69

عضو جدید
اگه فروختن که اونایی که خوب دادن فاتحه شون خوندس چه رسد به ما که گند زدیم...........کافیه 50 100 نفر بخرن دیگه .....:(((

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقااااااااااا اصن ما چقد بدبخت و ساده ایم فک کن سوالا لو رفته بعضیا سوالا رو میدونستن رفتن جواب دادن ،حالا ما نشستیم سر یه دونه سوال با هم بحث میکنیم که اره جواب این میشه و اون میشه . اونا هم دارن تو دل خودشون هرهر به ما میخندن

دقیقا....:crying2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.