الان دیگه مطمئنم گندی زدی که اخراجت کردنمن تا حالا گندی نزدم

الان دیگه مطمئنم گندی زدی که اخراجت کردنمن تا حالا گندی نزدم
منفجر کردن دستگاه خنک کننده تو سربازی
اتش زدن خونه و باغ.............
تصادف با موتورم که موتورم پودر شد با 240 km/h
سوزوندن سرور دانشگاه
...دیگه الان چیزی مد نظرم نیست
یه تحقیق کن ببین تو گنیس اگه کسی نیس که با تو در این موارد رقابت کرده باشه اسمتو ثبت کن.دست کم نگیر خودتو.
حیفی.
لطف داری دوست عزیزمشادی خانم گفتم بهت تحقیق کن دیدی همیشه یه دستی بالای یه دست دیگه هس.
منم با شادی موافقم.منم حرفی ندارم جناب امپراطور...
کوچک بودن نمیدونم دقیق چند سالم بود اون زمان اردک و جوجه رنگی زیاد می آوردن برا فروش اغلب هم مثال مواد پلاستکی یا اهن میدادن و جوجه رنگی یا جوجه اردک میگرفتن من اون روز بابام خونه نبود مامان هم توخونه بوده دیگه که چششو دور دیده بودم گوشه حیاط چند تا وسیله آهنی بود تو جعبه ...رفتم در حیاط و داد زدم اهای جوجه رنگی بیا بیا ...اومد گفتم اینا رو بدم جوجه اردک میدی اون بنده خدا هم اومد دید و بلافاصله برداشت و یه جوجه رنگی بهم داد خیلی راحت هم برداشت ... بعد ها فهمیدم بابا تازه این وسایل و خریده بود برا ماشینش که پول 30 یا 40 تا جوجه اردک بوده ..ولی باور کنید هیچی بهم نگفت ...فداش بشم
نوکرشم به معنای واقعیبه بابات بگو فدایی داری
همین ماه پیش گرافیکم وسط بازی داغ می کرد رو اعصاب بود بازی تیک داشت
اومدم یه ابتکاری بزنم یه جای غالب پنیر رو توش اب ریختم بعد اون قطعه ی الومینیومی کارت گرافیک که خنکش میکنه رو گذاشتم تو اب...
این تا 1 هفته ای خوب کار میکرد تا 1 روز پام خورد به کیس و اب ریخت رو گرافیک و سوخت...
همین ماه پیش گرافیکم وسط بازی داغ می کرد رو اعصاب بود بازی تیک داشت
اومدم یه ابتکاری بزنم یه جای غالب پنیر رو توش اب ریختم بعد اون قطعه ی الومینیومی کارت گرافیک که خنکش میکنه رو گذاشتم تو اب...
این تا 1 هفته ای خوب کار میکرد تا 1 روز پام خورد به کیس و اب ریخت رو گرافیک و سوخت...
خدا رحمتش کنهما هر سری میریم ولایت خونه ننه مامانم :دی هی میگه یادته حوله و لباسامو رو رخت آتیش زدی ؟![]()
یه بارم با لیوان کوبیدم تو سر بابای بابام سرشو شکستم . خدا رحمتش کنه خیلی مرد بود![]()
سر یک امتحان با دوستم برگه ها رو عوض کردیم و همه سوالارو نوشتیم ولی از فرط خوشحالی دوتایی یک اسمو (اسم منو) رو برگه ها نوشته بودیم و پشت سر هم برگه ها رو تحویل دادیم. مراقبه به دوستم گفت آقا شما اسمتم از رو بغل دستی نوشتی؟..... امتحان هم موند برای ترم بعدی.
ایولسر یک امتحان با دوستم برگه ها رو عوض کردیم و همه سوالارو نوشتیم ولی از فرط خوشحالی دوتایی یک اسمو (اسم منو) رو برگه ها نوشته بودیم و پشت سر هم برگه ها رو تحویل دادیم. مراقبه به دوستم گفت آقا شما اسمتم از رو بغل دستی نوشتی؟..... امتحان هم موند برای ترم بعدی.
چن هفته پیش رفتیم یه پیتزا بخوریم.بعد که داشتیم برمیگشتیم یه آهنگ خعلی رقص و مسخره گذاشت منم که نیمیتونم جلو رقصمو بگیرم.اومدیم تو راه پله دوتا دونه حرکت رفتم رسیدیم پای میز که حساب کنیم دیدیم همونجا دوربین گذاشته بودن:|
مورد داشتيم برا اينكه امتحان كنه وقتي جري با ماهيتابه ميزنه تو سر تام و سرش شكل ماهيتابه ميشه با ماهيتابه زده تو سر باباش...
البته مديونين فك كنين من بودم![]()
با حال ترین گندی که زدم این بود:
بچه که بودم فکرکنم 6یا 7سالم بود رفتم پشت تلویزیون انداختمش پایین
کلا خورده خاکشیر شد
من وقتی بچه بودم رفتیم خانه فامیلمون من درحیاط بازی میکردم که چشمم به یک گلدان خیار افتاد سه چهارتا خوردم بعد دیدم دهنم خون میاد و درد میکنه رفتم به مامانم گفتم دیدن من گل کاکتوس زبان مادر شوهر را خوردم به جای خیار و دهنم پر خار بود
هیییی وای منمن وقتی بچه بودم رفتیم خانه فامیلمون من درحیاط بازی میکردم که چشمم به یک گلدان خیار افتاد سه چهارتا خوردم بعد دیدم دهنم خون میاد و درد میکنه رفتم به مامانم گفتم دیدن من گل کاکتوس زبان مادر شوهر را خوردم به جای خیار و دهنم پر خار بود
من تا حالا گندی نزدم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
****بی حال ترین فرد باشگاه کیه****؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
بزرگ ترین خدمتی که تا به حال به یک نفر یا به همه کردی بنویس | زنگ تفريح | 14 | |
![]() |
ضد حال | زنگ تفريح | 14 | |
![]() |
الان در حال حاضر تنها نگرانیت چیه؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 176 | |
![]() |
شرح حال منه بی ادعا !!! | زنگ تفريح | 185 |