اوژنی دزیره
عضو جدید
گند گنده حال میگیره باحال نیست که سؤالت اشتباهه
اونا حجاب نداشتن یا شماولی این که میگم گند نیستا ولی خیلی حال داد اون روز .......
سن و سالی زیاد نداشتیم تصحیح میکنم 12 ،13 سال . تو محلمون یه خونه تقریبن قدیمی و خرابه بود که توش معتادا میرفتن برای دوپینک و این داستانها یه پاتوق شده بود براشون به نوعی
یک روز کمین کردیم وقتی همشون تقریبا داخل بودن حدود 10 نفر بودیم هر کدوم 2 تا سنگ برداشتیم و با شمار 3 همزمان سنگها رو پرتاب کردیم و الفرار وای چشمتون روز بد نبینه چنان آمدن بیرون و و دویدن پشت سرمون هیچکدوم هم حجاب نداشتم وای یه وضعی بود تا یه جایی خیلی طولانی دویدن پشت سرمون دیگه خودشون خسته شدن... چون ما بلافاصله پخش شدیم و کوچه پس کوچه رفتیم ..وقتی بعضیاشون و الان هم میبینم تو شهر که ترک کردن اینقد خندم میاد که مثال با یه شورت دنبالمون میکردمیکیشون یه روز از کنار خونمون رد شد من در حیاط واستاده بودم تا اومد منو بگیره رفتم داخل و در و بستم ..الان ک دارم تایپ میکنم کلی دارم میخندم بعد از عمری
اشتباه چاپی شده اونااونا حجاب نداشتن یا شما
مگه اینا چاپ شده هستن؟؟اشتباه چاپی شده اونا
14 سالم بود عکس و شماره تماس دوست دخترم توسط خانواده توقیف شد!!![]()
خیال میکردی که چهار نقطه بگذریمخدا شاهده شعار نمیدم ولی من تا 14 سالگی خیال میکردم که.... بگذریم
خدا شاهده شعار نمیدم ولی من تا 14 سالگی خیال میکردم که.... بگذریم
ولی این که میگم گند نیستا ولی خیلی حال داد اون روز .......
سن و سالی زیاد نداشتیم تصحیح میکنم 12 ،13 سال . تو محلمون یه خونه تقریبن قدیمی و خرابه بود که توش معتادا میرفتن برای دوپینک و این داستانها یه پاتوق شده بود براشون به نوعی
یک روز کمین کردیم وقتی همشون تقریبا داخل بودن حدود 10 نفر بودیم هر کدوم 2 تا سنگ برداشتیم و با شمار 3 همزمان سنگها رو پرتاب کردیم و الفرار وای چشمتون روز بد نبینه چنان آمدن بیرون و و دویدن پشت سرمون هیچکدوم هم حجاب نداشتم وای یه وضعی بود تا یه جایی خیلی طولانی دویدن پشت سرمون دیگه خودشون خسته شدن... چون ما بلافاصله پخش شدیم و کوچه پس کوچه رفتیم ..وقتی بعضیاشون و الان هم میبینم تو شهر که ترک کردن اینقد خندم میاد که مثال با یه شورت دنبالمون میکردمیکیشون یه روز از کنار خونمون رد شد من در حیاط واستاده بودم تا اومد منو بگیره رفتم داخل و در و بستم ..الان ک دارم تایپ میکنم کلی دارم میخندم بعد از عمری
14 سالم بود عکس و شماره تماس دوست دخترم توسط خانواده توقیف شد!!![]()
خودت 14بودی لابد دوست دخترتم 10سالش بوده
داشتین خاله بازی میکردین حتماخخخ
حرفش چی بود؟؟؟نه بابا نعجب نکن این برا حرف دوستمون بود برا من این ماجرا اصلا جالب نبود.
نه از من بزرگتر بود.خودت 14بودی لابد دوست دخترتم 10سالش بوده
داشتین خاله بازی میکردین حتماخخخ
18 بودنه از من بزرگتر بود.
ولی این که میگم گند نیستا ولی خیلی حال داد اون روز .......
تازه فهمیدم از چه زمانی به اعتیاد رو آوردیبادش بخیر
یه روز دختر خالم اومد بهم گفت داشتم از خونه میومدم بیرون یه مرده لای آجرای این خونهه یه چیزی گذاشت ماهم که فضول ،رفتیم گشتیم پیداش کردیم (یه بسته کوچیک بود که توش تریاک بود)
برداشتیم و اون جارو میپاییدیم که صاحب خونه اومد بیرون انقد تو این سوراخای دیوار و گشت که خسته شد،من و دختر خالمم میرفتیم تو حیاط میخندیدیم می اومدیم بیرون. چه کیفی میاد واقعا یادش بخیر اون موقع ها
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
****بی حال ترین فرد باشگاه کیه****؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 7 | |
![]() |
بزرگ ترین خدمتی که تا به حال به یک نفر یا به همه کردی بنویس | زنگ تفريح | 14 | |
![]() |
ضد حال | زنگ تفريح | 14 | |
![]() |
الان در حال حاضر تنها نگرانیت چیه؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 176 | |
![]() |
شرح حال منه بی ادعا !!! | زنگ تفريح | 185 |