ممنون میشم مدیر محترم یه فضای کوچولو به ما بده
همون طور كه عرض كردم حرف آخر رو جناب ادمين ميزنهممنون میشم مدیر محترم یه فضای کوچولو به ما بده
سلام ....... خب پس انشاالله که ایجاد بشهسلام محمد جان منظورم از هدف ما جلب رضایت مشتریه شوخی بود که انگار جدی گرفتی
من خودم موتور دارم و تو کار تعمیر موتورم هر کمکی بنونم میکنم
یا علی مدد
دوست خوبم آقا امین از مدیرای گل ، کاردون و با دانش باشگاه هستنممنون میشم مدیر محترم یه فضای کوچولو به ما بده
ممنون از نظرت ولی اشاره نکردم به تالار خواصی چون این بحث یه تالار مجزا نیاز ذاره مثل اتومبیلرانی و موتورسیکلت که هرکدام کلی زیر مجموعه دارن که با هم فرق میکنه برای همین اگر جدا باشه بهترهسلام ....... خب پس انشاالله که ایجاد بشه
دوست خوبم آقا امین از مدیرای گل ، کاردون و با دانش باشگاه هستن
مطمئن باشید اگه تنها دست خودشون بود حتما ایجاد میکردن
انشالله که پیگیری میشه و ایجاد میشه و حقیقتا برای رونق تالار مکانیک ایده خوبی است
البته به نظر من
تصمیم نهایی رو مدیران اصلی میگیرن که انشاالله اونا هم بر این امر لازم الاجرا هستند
موفق باشین
واقعا فکر خوبیه!!!!!با سلام و خسته نباشید
به نظر بنده یک تالار در مورد موتورسواری و اتومبیل رانی اضافه کنید بازدید کنندگان بیشتر خواهند شد
سلام محمد جان منظورم از هدف ما جلب رضایت مشتریه شوخی بود که انگار جدی گرفتی
یا علی مدد
سلام مهندس جاناین رشته یکی از زیباترین و پر کاربردترین رشته های حال و حاضر جهان است لطفا تالار مهندسی اپتیک و لیزر را در صفحه اول ایجاد کنید
سلام، جهت شکل گیری هر تالار نیازمند به 10 کاربر از اون رشته که به صورت فعال در این زمینه فعالیت میکنند و حدود 30 تاپیک موجود باشد باشگاه تالار مورد نظر شکل می گیرد. موفق باشید.
سلام مهندس جان ولی به حرف که نیستبیشتر هم هستند
ولی در به در افتادند
سلام مهندس جانامان از دست شما ها
باباجون،این یه رشته تازه نفسه خب...معلومه شما باید کج کج نگاش کنید
ولی تفاوت زیادی با برق و فیزیک داره....بهتره بگم مشترکاتش کمه
آینده از آن ماست
..................................
جناب محمد آقا....میدونید من فکر میکنم خیلی ها که در این رشته درس خوندن یا میخونن وقتی میان اینجا و در اولین نگاه میبینن که اصلا اینجا اسمی از رشتشون نیست اصلا ثبت نام نمیکنن
................ اگه در لیست اصلی قرار بدید به خدا میان
..............................
یه پیشنهاد
این رشته به فوتونیک، مهندسی فوتونیک و اپتوالکترونیک خیلی نزدیکه
برای این چهار رشته یعنی فوتونیک ،مهندسی فوتونیک،مهندسی اپتیک و لیزر و اپتوالکترونیک یه بخش درست کنید دیگه............
سلام مهندس جان
حرف شما درسته .........ولی ببینید یک سری ثوابت باید رعایت بشه
که جناب پیرجو ، مدیر باشگاه در تاپیکی مشابه شما فرمودن
بخشی از متن سخن ایشون بدین شرحه :
انشاالله خودشون میان کاملا بهتون پاسخ میدن
شما میتونید صحت حرف بنده رو در لینک داده شده مشاهده کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/280105-آیا-زمین-شناسی-اصلا-رشته-است-یا-نه؟
سلامانتقاد
از چی میتونین انتقاد کنید اینجا
انتقاد =
1.پیگیری نکردن
2. اخراج
بارها و بارها به مدیران درباره مشکلات وتخلفات موجود در تالارها هم گزارش و هم شخصا پیغام خصوصی فرستادم
اما مثل اینکه پای روابط در دنیای مجازی هم باز شده
کاش خحداقل به قوانینی که خودتون وضع کردید پایبند بودید
نوشته شما بيش از مقدار مجاز است (38579 کاراکتر). آن را تا مقدار مجاز 15000 کاراکتر کاهش دهيد.