sepehrkhosrowdad
مدیر بازنشسته
نمی خواین واسه تالار عمران تصمیم بگیرین؟!
دوست عزیز لطفا سوالات تخصصی خودتون رو در تالار های تخصصی مطرح کنید..سلام من تاره با این سایت اشنا شدم یه مقه در مورد قالب های بندی پیشرفته می خوام.مرسی
با سلام
چرا در امضا نمیشه از عکس استفاده کرد. به راحتی محدودیت ابعاد عکس هم قابل اجراست. ولی چرا کلاً حذف شده؟ پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم
متأسفانه پاسخگویی خیلی ضعیف هست و بهایی به کاربران داده نمیشه. در هر صورت موفق باشید.
سلام دوست عزیز
خوبین ؟
چرا زود قضاوت میکنین ؟ مدیر مربوط به این بخش نیست، من و چنتا از بچههای باشگاه در حد توانمون پاسخگو هستیم که البته منم چن روزی نبودم و این سوال رو الان دیدم، البته قبلها هم پاسخ داده شده به این سوال
خوب محدودیت ابعاد عکس قابل اجراس ولی این سایت به دلیل بار خوبی که داره کمی سنگین شده و بارها مجبور به تغییر سرور شده برای بالا رفتن سرعت
اگه هر کاربر بخواد از عکس استفاده کنه، سایت خیلی سنگین میشه و افرادی که سرعت پایینی دارن بزور قادر به باز کردن سایت میشن
فکرش رو کنین، سایتی با همچین کیفیت و تعداد کاربرانی، همچین امکانی رو بزاره، چقد سنگین میشه ؟
به دلیل کیفیت ظاهری و همینطور سرعت سایت قادر به اجرای این مهم نیستیم !
سلام.خوشحالم به جمعتون اومدمدوست عزیز این بخش در حال ساخت هست و به زودی آماده میشه.![]()
سلام.خوشحالم به جمعتون اومدمدوست عزیز این بخش در حال ساخت هست و به زودی آماده میشه.![]()
سلام دوستان
من تازه وارد هستم
و میخوام تووی بخش موبایل فعالیت کنم
ولی بخش موبایل خیلی ساده هست و نمیشه فعالیت کردش
واسه بخش بندی جدیدش , باید به کی بگم؟
ممنون
سلام دوست عزیزسلام
اول از همه باید تشکر کرد از تشکیل این سایت که کمک زیادی به دوستان و بچه ها می کنه
دومین که پیشنهاد می کنم یه قسمتی باز کنین که هر کسی پست هایی که می فرسته رو ببینه
من مشکلم این شده که نمی دونم تو کدوم تاپیک دقیقا پست گذاشتم یا دنبال جوابم توی تاپیکی پست گذاشتم بگردم
اگه این قسمت پست هایی که ارسال کردیم فعال بشه خیلی از مشکلات حل می شه
سلام
اول از همه باید تشکر کرد از تشکیل این سایت که کمک زیادی به دوستان و بچه ها می کنه
دومین که پیشنهاد می کنم یه قسمتی باز کنین که هر کسی پست هایی که می فرسته رو ببینه
من مشکلم این شده که نمی دونم تو کدوم تاپیک دقیقا پست گذاشتم یا دنبال جوابم توی تاپیکی پست گذاشتم بگردم
اگه این قسمت پست هایی که ارسال کردیم فعال بشه خیلی از مشکلات حل می شه
سلام
من تو بخش ادبیات قسمت مشاعره یه تاپیک خواستم بذارم بعد کلیک رو ارسال یه نوشته ای اومد که اول باید مدیر بخش بخوندش بعد وارد شه ما هم از همه جا بیخبر گفتیم ok
ولی میبینم هر یه دقیقه یه تاپیک مینویسن بچه ها ......کسی هم جلودارشون نیست
میشه یکی بگه داستان از چه قراره ؟؟؟؟؟...............![]()
اصلا هیشکی به این تاپیک سر نمیزنه.. داریم واسه خودمون پیشنهاد میدیم![]()
فک کنم اره
حالا چیکار کنیم بریم کجا بگیم؟
دفتر مدیریت سایت _ پیرجو