انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

سلام
خیلی جالبه
فردی که 100تا یوزر داره وهربار یه جور دیگران رو به باد تمسخر وانتقاد بی مورد میکشونه ،بیچاره است.
فردی که بی ادبی میکنه وجوابش رو به هر طریقی بدن باز دست بردار نیست، وقتی حق حرفهای نا مربوطش رو می پردازیم،میشیم گوینده فحش آبدار !!!!

اونم با این همه حق به جانب گویی !

حداقل یه نگاهی به سابقه مدیریتی این همکار زحمتکش ما مینداختید تا با اینهمه نیش وکنایه ایشون رو مورد لطف قرار نمیدادید
.

من نمیدونم دستیاران چه اصراری دارن به پاسخگویی به انتقادات وپیشنهادات در تاپیک مدیران

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

من نمیدونم دستیاران چه اصراری دارن به پاسخگویی به انتقادات وپیشنهادات در تاپیک مدیران

دوست گرامی دستیاران هم در جریان بحث مالتی یوزر ها و گزارشات اسپم و غیره هستند و جزو تیم مدیریتی پس حداقل بیشتر از یک کاربر معمولی در جریان امور هستن...

کاربری که اینجا شاکی شده و شکایتش رو مطرح کرده جزو پرتخلف ترین کاربران هست.. از تعداد یوزرهایی که تاکنون ساخته بگیر تا اسپم هایی که در تالارهای مختلف داشته...این که یه کاربر عادی که از هیچ چیز ماجرا خبر نداره بیاد و به طرفداری از این کاربر یکی از با اخلاق ترین و زحمتکش ترین مدیران سایت رو زیر سوال ببره کار درستی نیست..

بهتر این هست که هر انتقادی مطرح میشه پاسخش رو به مدیران مربوطه واگذار کنیم چرا که خود مدیر بیشتر از هر کس دیگری از چند و چون ماجرا باخبر هست...

حالا هم از همه ی کاربران عزیز خواهش میکنم حل این موضوع رو به تیم مدیریتی واگذار کنن و بحث رو ادامه ندن:gol:

jentle man

عضو جدید
کسی نمیخواد قاب این جارو عوض کنه خدایش خسته ننده شده سالی ماهی عوض کنید

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب مدیر ارشد چرا فقط پست های منو حذف کردید و ماله دوستاتون که به طرفداری از اون مدیر تالار بود و مخاطب حرفهاشون من بودم رو حذف نکردید؟!!!!!!!

جلوی روی شما به من میگن پس فطرت کاری بهشون نداری منکه جوابشونو میدم حرفم میشه اسپم؟!

وقتی جنابعالی اینجور برخورد میکنی دیگه توقعی از مدیرانتون نمیشه داشت..
:mad:

آخرین ویرایش:

hosseinassar

مدیر ارشد
باشه حتما".
آقا این جواب سوال ما به کجا رسید؟؟

خانم که شما میگی مدیران ارشد 24 ساعته انلاین نیستن.مدیر ارشد هستش اومد حذف کرد و رفت و جوابی به ما نداد.چرا؟
به دلیل ساختن یوزر های متعدد به شما هیچ پاسخی داده نمیشه

جناب مدیر ارشد چرا فقط پست های منو حذف کردید و ماله دوستاتون که به طرفداری از اون مدیر تالار بود و مخاطب حرفهاشون من بودم رو حذف نکردید؟!!!!!!!

جلوی روی شما به من میگن پس فطرت کاری بهشون نداری منکه جوابشونو میدم حرفم میشه اسپم؟!
وقتی جنابعالی اینجور برخورد میکنی دیگه توقعی از مدیرانتون نمیشه داشت..
:mad:

دوتا پست جا مونده بود که حذف شدن

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
سخن آخر.قابل توجه مدیران:
تا زمانیکه با کاربرای بقول شما
عادی رفتارتون درست نشه و مودبانه باهاشون حرف نزنین من از کاربرای عادی دفاع میکنم
حالا اسممو هرچی میخواید بزارید:
کاربر نامربوط.کاربر عادی,کاربر بی ربط نمیدونم مولتی یوزر.بی ادب ,کنایه زن,..............

ضمنا اون مدیرا و کاربران فعالی که از من انتقاد کردن,این تالار برای انتقاد زده شده.اگه کاربری بیاد اینجا انتقاد کنه لزومی نداره همه بسیج بشید بهش حمله کنید
.
اگه انتقاد رو دوست ندارید تالارو حذف کنید...

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ...

خسته نباشید ...

اینجا شده محل دعوا ! یه پست به درد بخورم که هست یا جواب داده نمیشه یا جوابش گم میشه بین این جر و بحث ها :|

لطفا یکی به این پست رسیدگی کنه که خیلی لازمه ... به خصوص مورد دومیش !

با تشکر :gol:

سلام

ضمن خسته نباشید به تیم مدیریتی باشگـاهِ مهندسان و تشـــکر از زحماتِ همه ی مدیران پرتلاش و دلسوز!:gol:

دو تا پیشنهاد داشتم که اگه اجرا بشه خیلی خوبِ

یکی در رابطه با پست ها و تاپیک هایی که تغییر پیدا میکنن(منظورم ادغام و انتقال و حذف و..)و هر گونه تغییر دیگه ,

ای کاش زمانی که مدیرِ یه تالار و یا مدیر سایت پست و یا تاپیکی رو تغییر میده

به صورت خودکــار با پیغام خصوصی به کاربر پیغام داده میشد که مثلا این تاپیک شما به این دلیل تغییر پیدا کرده

بعضی تاپیک هایی که محتوای خوبی دارن , ادغام و یا حذف میشه, به این دلیل که کاربر تازه وارد که این پست رو ایجاد میکنه اطلاع نداره تکراری هست ,

و یا اینکه جای مناسب نذاشته , کاش به این کاربران اطلاع داده میشد

چون در تالار کشاورزی یه سری پست ها حذف و ادغام و حتی انتقال پیدا میکنن و کاربران تازه وارد تا چند روز دنبال تاپیک های خودشون و حتی دلیلش هستن

و برای جستجو و همین طور دلیل تغییر در تاپیک مورد نظر خودشون به کاربران فعال و مدیران تالار کشــاورزی مراجعه میکنن

اگه این سیستم به صورت خودکــار توسط ربات سایت انجام بشه کمک بزرگی میکنه

و یه پشنهاد دیگه اینکه: همونطوری که میشه پیام های خصوصی رو هم به صورت Popup به لیست دوستان ارسال کرد

برای پیام بازدیدکنندگان هم اگه به این صورت بود خیلی عالی میشد!

باز هم ممنون:gol:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
با درود

بنده چندی پیش یک پیشنهاد ارائه دادم ،،، خواهشا اگر ب پیشنهاد ها توجهی نمیشه در متن جستار بیان کنید تا کاربران بیهوده وقت تلف نکنند.

برای هر یک از تالار ها یک تاپیک جهت سنجش محبوبیت و رضایت کاربران از مدیر همان تالار قرار دهید و اگر مدیر مربوطه مورد قبول دوستان { فقط کاربرانی که هم رشته با تالار تحت مدیریت خودشونن} قرار نگرفت ، به عزل و انتصاب برایید.

پاینده باشید

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید
یه پیشنهاد دارم . خواهش میکنم حتمن بررسی فرمایید
مطمئنن مدیریت محترم اطلاع داره که یکی دو سالی هست تالار گفتگوی آزاد به ابتذال کشیده شده و مطالبی که در اون تالار تایپیک میشه و یا مورد بحث قرار میگیره هیچ کدوم مصداق قوانین اونجا رو نداره.
یا مزبوط به زنگ تفریح هست (اکثرا). یا تاریخ، یا هنر، یا اسلام و یا ..... حالا این عاملی که باعث میشه دوستان به اونجا هجوم بیارن و از بیان مطالب در تالار خودش خودداری کنن جای تعجب هست.
بارها دیدیم که کنترل مدیریان محترم هم در تالار نتونسته جلوی این ابتذال رو بگیره. از مدیریت محترم خواهش میکنم این تالار رو ببندند و فقط تنها تالار همشهری ها باقی بمونه (تنها تالار بدرد بخور اونحا). تا دوستان برای بیان مطالب در جای خودش اقدام کنند. لطفا بررسی نمایید و روش فکر کنید.
تشکر-حسینی

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
درود
من یه سوال داشتم.
دستیار مدیر کل در باشگاه ورزشی رو بر چه اساسی انتخاب کردید؟

b_dehghani

عضو جدید
تشکر و سپاس

تشکر و سپاس

سلام، با عرض تسلیت بخاطر ایام محرم سال 92
بخاطر ایمیل تان جهت نبودن من در سایت خوبتان تشکر میکنم.
من بخاطر بستن پایان نامه مسافر شهر مورد نظرم هستم (بندرعباس) و کلا سرم شلوغه ، بخاطر همی فرصت نشده خدمت برسم
چشم تلاش میکنم برای این محیط مفید باشم.
یا حق:)

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام
تاپیک «مرگ دردناک دختر بختیاری در درمانگاه سد شهید عباسپور» چرا حذف شد؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
چرا مدیران به این تاپیک رسیدگی نمیکنن واقعا داره بی نظم میشه
هرکی هرچی دلش میخواد اینجا میگه و کسی هم که یه پیشنهاد داره بین این همه پست گم میشه
واقعا دوستان با این کاری که میکنن انتظار رسیدگی هم دارن؟
خواهشا در این تاپیک اسپم یا کل کل نکنید میتونید از پروفایلتون یا پیام خصوصی استفاده کنید
دوستان کمی رعایت کنید به خودتون احترام بذارید تا مورد احترام باشید وقتی اینطوری عمل میکنید انتظار نداشته باشید مدیران به رفاه حالتون کاری کنن
موفق باشید

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
جناب ادمین خواهش میکنم تبلیغات و کم کنین...در آن واحد 4تا تبلیغ...پیجامون به زور باز میشه
کاش مثل سفارشی کردن پروفایل که غیر فعال کردینش و هر کی بخواد میبینه اینم همین کارو کنین..حداقل تو تالارها یا صفحه اول سایت باشه نه تو پروفایلا بره..نمیشه؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب ادمین خواهش میکنم تبلیغات و کم کنین...در آن واحد 4تا تبلیغ...پیجامون به زور باز میشه
کاش مثل سفارشی کردن پروفایل که غیر فعال کردینش و هر کی بخواد میبینه اینم همین کارو کنین..حداقل تو تالارها یا صفحه اول سایت باشه نه تو پروفایلا بره..نمیشه؟

اگه از Chrome استفاده می‌کنید از افزونه‌ی Adblock استفاده کنید. توو گوگل عبارت Chrome Adblock رو جستجو کنید و برید لینک خود Chrome (لینک اول احتمالاً).
بعد که نصب شد آیکونش میاد بالای مرورگر. روش کلیک کنید و Block an add on this page رو بزنید و با mouse رو روی اون عکس تبلیغات که highlight میشه کلیک کنید. بعد یه گزینه میاره که با کشیدنش به سمت راست یا چپ، میزان حذف اون تبلیغ رو مشخص میکنید (و نتیجش هم دیده میشه). ممکنه بعضاً عکس تبلیغ از بین بره ولی هم مکانش خالی بمونه و هم لینکش روی صفحه بمونه که با اون تنظیمات میتونید مشکل رو حل کنید. یه بار این کار رو انجام بدید برای همیشه درست میشه. این عکس طوری که باشگاه برای من باز میشه رو نشون میده، بالای صفحه کاملاً خالیه:
http://updata.ir/images/xh006zg8nt0ltlezic9r.jpg

اگه از Chrome استفاده نمیکنید، از Chrome استفاده کنید! (آخرین نسخش که نسخه‌ی 31 هست، نه نسخه‌ی 2 و 3 !!). توو اینترنت کند ایران لااقل 2 برابر از Opera سریع‌تره، امنیتیش بیشتره، سریع بالا میاد و مثل فایرفاکس آدم رو جون به لب نمیکنه و بر خلاف اینکه فکر میکنید افزونه‌های کمتری از فایرفاکس داره، اینطور نیست.
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
اگه از Chrome استفاده می‌کنید از افزونه‌ی Adblock استفاده کنید. توو گوگل عبارت Chrome Adblock رو جستجو کنید و برید لینک خود Chrome (لینک اول احتمالاً).
بعد که نصب شد آیکونش میاد بالای مرورگر. روش کلیک کنید و Block an add on this page رو بزنید و با mouse رو روی اون عکس تبلیغات که highlight میشه کلیک کنید. بعد یه گزینه میاره که با کشیدنش به سمت راست یا چپ، میزان حذف اون تبلیغ رو مشخص میکنید (و نتیجش هم دیده میشه). ممکنه بعضاً عکس تبلیغ از بین بره ولی هم مکانش خالی بمونه و هم لینکش روی صفحه بمونه که با اون تنظیمات میتونید مشکل رو حل کنید. یه بار این کار رو انجام بدید برای همیشه درست میشه. این عکس طوری که باشگاه برای من باز میشه رو نشون میده، بالای صفحه کاملاً خالیه:
http://updata.ir/images/xh006zg8nt0ltlezic9r.jpg

اگه از Chrome استفاده نمیکنید، از Chrome استفاده کنید! (آخرین نسخش که نسخه‌ی 31 هست، نه نسخه‌ی 2 و 3 !!). توو اینترنت کند ایران لااقل 2 برابر از Opera سریع‌تره، امنیتیش بیشتره، سریع بالا میاد و مثل فایرفاکس آدم رو جون به لب نمیکنه و بر خلاف اینکه فکر میکنید افزونه‌های کمتری از فایرفاکس داره، اینطور نیست.
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
سلام
ممنونم
نصب شد اما های لایتش و ازین به بعد دیگه طبق دستورتون عمل نکرد :(

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام ادمین محترم
یکی از یوزرها تو یکی از تاپیکا توهینی کرد و پاسخشو گرفت
چون پستمو پاک نکردم تهدید میکنه ک بد میبینی و حالتو میگیرم و ...:surprised:(اگه لازمه پیامهای خصوصیشو واستون میفرستمشون
خواستم علاج واقعه قبل از وقوع بشه
لطفا پیگیری کنید
پست ها تو تاپیک اگه گفتی این چیه(تالار عکس) هستش
ممنون از وقتتون:redface:

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد داشتم اگه امکان داره
تو باشگاه بچه های زیادی هستن که درخواست مقاله میکنن و همین طور کاربرایی که تو این زمینه فعالیت میکنن، شکر خدا زیاد شدن
زمانی قانون درخواست دو مقاله در روز گذاشته شده بود که فکر میکنم تقریبا مدیر اون بخش پاسخگو بود و بچه های زیادی تو این زمینه فعالیت نمیکردن
میخواستم بدونم چه اشکالی داره حالا که بچه ها خودشون دوست دارن کمک کنن و کاربری هست که احتیاج داره به مقاله ی بیشتر از 2تا، در اختیارشون گذاشته شه... مثلا من یه ساعتی واقعا وقتم آزاده چه اشکالی داره یکی اصلا 10 تا مقاله بخواد، منی که میتونم در اختیارش بذارم
ممنون میشم جواب بدین

پ. ن. : نفیس عزیز دل منه خودشم میدونه...خانم مدیر گل

h.a.n.i.y.e.h

عضو جدید
رشته ی مرمت و احیای بناهای تاریخی

رشته ی مرمت و احیای بناهای تاریخی

سلام اقای مدیر: چرا درباره رشته مرمت وبناهای تاریخی چیزی ندارین؟حیفه واقعا باشگاه به این جامعی این رشته رو که مربوط به معماری میشه رو نداشته باشه!:(

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا سلام خدمت ادمین عزیز

خواستم در مورد تالار تاریخ بگم که خیلی بهش کم توجهی شده اگه امکانش هس این تالار رو مورد توجه قرار بدین کمی

میشه بخشاش رو اضافه کرد مثلا تاریخ قبل اسلام. بعد اسلام و تاریخ معاصر

که راحت تر بتونیم مطالب مورد نظر رو پیدا کنیم

ممنونم از توجهتون:heart:

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
یا سلام خدمت ادمین عزیز

خواستم در مورد تالار تاریخ بگم که خیلی بهش کم توجهی شده اگه امکانش هس این تالار رو مورد توجه قرار بدین کمی

میشه بخشاش رو اضافه کرد مثلا تاریخ قبل اسلام. بعد اسلام و تاریخ معاصر

که راحت تر بتونیم مطالب مورد نظر رو پیدا کنیم

ممنونم از توجهتون:heart:

منم موافقم البته به نظر من یه مدیرم داشته باشه خیلی بهتره
خود یوسفم گزینه خوبیه
امیداورم شاهد بهتر شدن تالار تاریخم باشیم

آخرین ویرایش:

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به مدیر سایت.من هروقت میخوام با نام کاربری و پسوردم وارد باشگاه بشم به مشکل میخورم.علت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست تایپ میکنم اما وارد نمیشه.وبعداز ده بار امتحان کردن وارد میشم.لطفا سریعا جوابگوی سوالم باشید چون کلافم کرده.
متشکرم

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام
فقط یه سوال دارم خدمت جناب پیرجو یا جناب ادمین

میخوام ربط تاپیک
شکار لحظه ها تو باشگاه رو که جنبه تفریحی داره با تالار گفتگوی آزاد بدونم
و اینکه تاپیکی که تو امضای منه ( که در مورد نقد و پیشنهاد بچه ها به تاپیک صداهاست و کسی که مشکل داره تو اتچ و اینا اونجا مطرح میکنه) ربطش رو با تالار زنگ تفریح بدونم؟؟ چون وقتی تو گفتگوی آزاد زدم جناب پیرجو ایکی ثانیه منتقلش کردن

خدای نکرده تعیین تالار به موقیعت استارتر که مربوط نمیشه ؟؟؟!!!
نقدم جسارت تلقی نشه
ممنونم

بالا