انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
میخواستم اگه امکانش باشه فاصله بین دو پست برای کاربرای فعال کمتر بشه اینو خیلی جاها گفتن ولی پیگیری نشده
ممنون

سلام دوست خوبم:gol:
برای این مسئله فکرایی شده و به مرور برای گروه های کاربری ویژه امکاناتی در نظر گرفته میشه
که پس از بررسی گروه های کاربری با امکانات مختلف توسط جناب ادمین اطلاع رسانی خواهند شد.

موفق باشید:gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک سوال

تکلیف باگ های باشگاه چی میشه

گاه از اوقات شلوغی باشگاه باگ های میده که وحشت ناکه

که به راحتی هرچی تمام میشه نه تنها اطلاعات خصوصی دیگران بلکه حتی این فروم رو کامل و برای همیشه بست

این باگ ها ناشی از چیه؟

ایا نمیخواهین یکم سرو سامون بدین؟

سلام دوست خوبم:)
این مشکلات خیلی کم پیش میاد
و گه گاه پیش اومدن مشکلات این چنینی طبیعی هست

و جناب ادمین و تیم فنی سایت به صورت مرتب به این مساله رسیدگی میکنن

پیروز باشید:gol:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
درود بر شما خانوم روابط عمومی
یه زحمت بکشید یه فکری به حال تالار نگون بخت فیزیک هم بکنید
کلی تو قسمت مدیریت گفتیم اما گوش کسی بده کار نبود
خیلی بهم ریختست
کلی هم کاربر داره که فقط بخاطر بی مدیر بودن و در نتیجه بی نظم بودنش بهش سر نمیزنن
به امید باز شدن گره کور تالار فیزیک به دست شما

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود بر شما خانوم روابط عمومی
یه زحمت بکشید یه فکری به حال تالار نگون بخت فیزیک هم بکنید
کلی تو قسمت مدیریت گفتیم اما گوش کسی بده کار نبود
خیلی بهم ریختست
کلی هم کاربر داره که فقط بخاطر بی مدیر بودن و در نتیجه بی نظم بودنش بهش سر نمیزنن
به امید باز شدن گره کور تالار فیزیک به دست شما

با عرض سلام خدمت شما دوست خوبم:gol:
آقا محسن عزیز ما در فکر همه تالار ها هستیم و تالار فیزیک هم از این بحث مستثنی نیست
برای انتخاب یک مدیر شایسته و مناسب طبق روال سایر تالارها باید فعالیت منسجم و سازمان یافته ای از کاربرهای تالار مذکورصورت گیرد
تا شخصی که مناسب این پست هست از سوی ادمین محترم باشگاه انتخاب و برای این مسئولیت گماشته شود
فعالیت های بچه های باشگاه در تالار فیزیک خوب هست اما باید با جدیت و پشتکار بیشتری فعالیت کنند
انشاله با تلاش کاربرای رشته فیزیک یه زودی مدیر تالار فیزیک هم انتخاب می گردد
:gol:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

منتقد بزرگ جناب تیتری تکنیک

عرض ادب

امید که با طراوت باشید و شادکام ، اینک یک انتقاد

شما در پاسخ دوستان وعده می دهید، وعده ای بدون زمانی معیین {یادمه ناپلئون می گفت : قول دادن مثل پر کاه سبک است ولي اجراي آن مثل کوه سنگين .}امید که در دیدار بعدی شاهد وعده هایی معیین باشیم.

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

منتقد بزرگ جناب تیتری تکنیک

عرض ادب
امید که با طراوت باشید و شادکام ، اینک یک انتقاد
شما در پاسخ دوستان وعده می دهید، وعده ای بدون زمانی معیین {یادمه ناپلئون می گفت : قول دادن مثل پر کاه سبک است ولي اجراي آن مثل کوه سنگين .}امید که در دیدار بعدی شاهد وعده هایی معیین باشیم.

ممنون از انتقاد خوبتون
دوست من همانطور که دیدید در هر موضوعی که نیاز بررسی و بررسی مشکل یا موضوعی بوده
من به دوستان اعلام کردم که پیگیر مسئله شان هستم
اما اینکه من زمان قطعی به کسی بدهم امکان پذیر نیست زیرا
باید این مسائل نیاز سنجی شود ،با توجه به امکانات و پتانسیل های موجود،اطلاعات گرد آوری شده ،جمع بندی، اتخاذ تصمصم نهایی و در آخر به مرحله اجرا گذاشته شود

موفق باشید دوست خوبم

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام گاهی وقتا که به تاپیکا جواب میدی تاخیر داره آدم از حوصله میوفته
حالا اینترنتم پر سرعته نمیدونم چرا این جوری میشه
من سایتای زیادی میرم فقط اینجا این ضعفو داره

سلام :gol:

نسخه 4 وی بولتین معمولاً این مشکل رو داره

با یه مرورگر دیگه تست کنید احتمالاً بهتر میشه

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
وقتی داشتم در بخش دنیای خودرو نگاه میکردم بخشی رو دیدم که خالیه و هیچ پست و تاپیکی نداره و براش زیر تالار ساختن
[h=2]مشاوره خرید خودرو[/h]
به نظرم بهتره که این بخش رو به قسمتی اختصاص بدن که بیشتر نیاز هستش
و جالبتر اینکه در همین باشگاه دو زیر تالار دنیای خودرو وجود داره یکی در بخش مهندسی مکانیک----مکانیک خودرو ----دنیای خودرو
دنیای خودرو
دیگری هم در بخش عمومی ---- دنیای خودرو
دنیای خودرو

که این رو هم باید بگم که دنیای خودرو در بخش مهندسی مکانیک به صورت لینک شده به بخش عمومی هستش که مدیر بخش مکانیک به بخش دنیای خودرو دسترسی نداره :surprised:

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بنده تاپیکی زده بودم در تالار گفتگوی آراد به نام اصول رتبه بندی دانشگاههای جهان
خیلی هم اینفورمیشن خوبی بود هنوز دلیل حذف این تاپیکو نمیدونم
یکی از بهترین تاپیکام بود
ممنون میشم دلیل حذفشو بگین!!!
اگه فرض ی نفر میاد تاپیکو خراب میکنه جواب اونو حذف کنین چرا کل تاپیکو حذف می کنین؟
تازه تاپیک بنده تکراری نبوده!!!!

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
بنده تاپیکی زده بودم در تالار گفتگوی آراد به نام اصول رتبه بندی دانشگاههای جهان
خیلی هم اینفورمیشن خوبی بود هنوز دلیل حذف این تاپیکو نمیدونم
یکی از بهترین تاپیکام بود
ممنون میشم دلیل حذفشو بگین!!!
اگه فرض ی نفر میاد تاپیکو خراب میکنه جواب اونو حذف کنین چرا کل تاپیکو حذف می کنین؟
تازه تاپیک بنده تکراری نبوده!!!!

سلام دوست خوبم آقا جواد
شما از اساس برای زدن تاپیکتون مسیرو اشتباه رفتید
باید در انتخاب مکان مناسب برای زدن تاپیکتون دقت داشته باشید
تا برای دسترسی بچه ها هم دچار مشکل نشن
قانون همه تالار ها این است که برای جلو گیری از تداخل مطالب و به هم ریختگی مطالب تاپیک های نامربوط با آن تالار حذف میگردند
تالار مناسب برای اون تاپیک مد نظر شما این مکان میباشد
[h=1]تالار: دانشگاه ها
[/h]انشاله موفق باشید:gol:

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست خوبم آقا جواد
شما از اساس برای زدن تاپیکتون مسیرو اشتباه رفتید
باید در انتخاب مکان مناسب برای زدن تاپیکتون دقت داشته باشید
تا برای دسترسی بچه ها هم دچار مشکل نشن
قانون همه تالار ها این است که برای جلو گیری از تداخل مطالب و به هم ریختگی مطالب تاپیک های نامربوط با آن تالار حذف میگردند
تالار مناسب برای اون تاپیک مد نظر شما این مکان میباشد
تالار: دانشگاه ها

انشاله موفق باشید:gol:
حرفت منطقی بود
ممنونم
اما تاپیک صحبت همش راجب دانشگاه نبود............

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
وقتی داشتم در بخش دنیای خودرو نگاه میکردم بخشی رو دیدم که خالیه و هیچ پست و تاپیکی نداره و براش زیر تالار ساختن
مشاوره خرید خودرو

به نظرم بهتره که این بخش رو به قسمتی اختصاص بدن که بیشتر نیاز هستش
و جالبتر اینکه در همین باشگاه دو زیر تالار دنیای خودرو وجود داره یکی در بخش مهندسی مکانیک----مکانیک خودرو ----دنیای خودرو
دنیای خودرو
دیگری هم در بخش عمومی ---- دنیای خودرو
دنیای خودرو

که این رو هم باید بگم که دنیای خودرو در بخش مهندسی مکانیک به صورت لینک شده به بخش عمومی هستش که مدیر بخش مکانیک به بخش دنیای خودرو دسترسی نداره :surprised:

این زیر تالار با توجه به بررسی های صورت گرفته چون از حالت عمومی تری برخورداری است

و میتواند مورد استفاده کلیه اعضا سایت قرار گیرد و از آنجایی که زیر تالارها در صفحه اصلی قابل مشاهده نیستند

به منظور گسترش و دسترسی بهتر تصمیم گرفته شد به تالار اصلی انتقال یابد ,

زیر تالار های در نظر گرفته شده با توجه به موضوعات قابل پیش بینی و البته تاپیک های موجود تالارهایی برای آن در نظر گرفته شد

و البته نیز درخواست زیرتالارهایی برای تالار خودرو داده شده که در بین آن لینک به تالار مکانیک برای موضوعات تخصصی مکانیک خودرو قرار خواهد گرفت

و در مورد تالاری که اشاره داشتین درخواست خواهد شد که تالارهای مرتبط فعلی به قسمت های مرتبط منتقل شود و

به زودی با توجه به نیاز به مدیریت این تالار برای این تالار مدیری در نظر گرفته خواهد شد.

jamnaj

عضو
سلام
اوضاع باشگاه باعث شده برخلاف گذشته نه تنها رونق روز افزون و فعالیت بیشتر نبینیم؛ بلکه افت هر روزه موجب دلسردی اعضاء و کمتر مراجعه کردن ایشان بشه /حالا با گروه های دیگری که تشکیل شده کاری ندارم/
یه نظری به تصویر ذیل بیندازید که ادعای خود باشگاه در الآن که اواخر سال(میلادی) استCapture.GIF

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
اوضاع باشگاه باعث شده برخلاف گذشته نه تنها رونق روز افزون و فعالیت بیشتر نبینیم؛ بلکه افت هر روزه موجب دلسردی اعضاء و کمتر مراجعه کردن ایشان بشه /حالا با گروه های دیگری که تشکیل شده کاری ندارم/
یه نظری به تصویر ذیل بیندازید که ادعای خود باشگاه در الآن که اواخر سال(میلادی) استمشاهده پیوست 185542

سلام دوست خوبمjamnaj گرامی:gol:

شاید از لحاظ آماری در ظاهر اینطور به نظر برسد ولی مطمئنا روند پیشرفت باشگاه مهندسان هیچ گاه متوقف نشده
با وجود تمای افت و خیز های میزان بازدید، باز هم ما در باشگاه روند صعودی عضویت و فعالیت مفید را داشتیم
و باید خدمتتان عرض کنم میزان سقف بازدید نمیتواند ملاک مناسبی برای قضاوت باشد :smile:
در سایت تصمیماتی برای افزایش بار کیفی سایت داریم و
هدف باشگاه مهندسان ایران را بر افزایش جذب و حضور اعضا آنلاین و فعال گذاشتیم
برای برطرف شدن نگرانی شما باید عرض کنم میانگین میزان بازدید کنندگان بیشتر از قبل می باشد :)

موفق باشید دوست خوبم:gol:

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام عليكم
به نظر بنده از نظر كمي باشگاه پيشرفتهاي خوبي داشته ولي از نظر كيفي خيلي راضي كننده نيست. بيشتر تاپيكها هم مربوط به گفتگوي آزاد و زنگ تفريح مي باشد و تاپيكهاي علمي خيلي قوي نيستند و شايد جوابگوي خواسته هاي كاربران نباشند و مديران بخشها نيز چندان رغبتي براي افزايش بار كيفي بخشها از خود نشان نمي دهند. و اين براي باشگاه مهندسان ايران چندان شايسته نيست.

ghazalmarjan

عضو جدید
سلام
من به عنوان یکی از کاربران کوچک این باشگاه ، البته در رابطه با تالار نساجی نظر می دهم
در تالار نساجی اگه کسی پست بگذارد معمولا را می گم کسی پاسخ گو نیست البته به جز مدیر تالار و چند نفر دیگه ...
من خودام شده که پست گذاشتم و کسی پاسخ گو نبود البته تا انجایی که در توانه شون بوده کمک کردن اما نه به طور کامل.
با تشکر

jamnaj

عضو
...
از نظر كمي باشگاه پيشرفتهاي خوبي داشته ولي از نظر كيفي خيلي راضي كننده نيست. بيشتر تاپيكها هم مربوط به گفتگوي آزاد و زنگ تفريح مي باشد و ... .

این مشکل تنها سایت حاضر نیست ؛ من در جاهای دیگری هم که هستم کم و بیش این مسئله ناراحت کننده مشاهده میشود و شان بار علمی سایت را کم رنگ میکند وگاه به باد میدهد
تفریح و سرگرمی و گپ و گفت بالحاظ حفظ حرمت کلام و دوزی از درشت گویی های زننده و هتاکی و...... که خوب ظاهرا اشکالی ندارد
اما اشکال از آنجا شروع میشود که اولا مباحثی که در آغاز به صورت منطقی و علمی شروع شده با حرافی ها و گپ و گفتها و حرفهای بی ربط و خارج ازموضوع و خوش و بش های میان کلامی وووو.... گاه دعواهای لفظی و ناسزا گوییهای زشت و رکیک ....اصلا یه دفعه میبینی سر از کجا در آورده !!!
ثانیا همانطور که در بالا نیز اشاره شد به برخورد های زشت منجر میشود

راهکاری که من قبلا هم پیشنهاد داده بودم یکی این است که مکانهای مشخصی برای گپ و گفت ( با هر عنوانی مثلا گفتگوخانه ؛ حرفهای خودمونی ؛ زنگ تفریح و...) اختصاص داده شود و هر مطلب خارج از موضوعی که صفحات تایپیکهای علمی را بی جهت و از روی بطالت به چندین ده صفحه حوصله بر تبدیل میکند؛ را به آنجا ارجاع و انتقال داد
ودیگر اینکه خود اعضا محترمانه عکس العمل نشان داده و از دوستان هم باشگاهی بخواهند در موضوع سخن بگوید و جهت رفع خستگی و گپ و گفت و مانند آن به تالار مربوطه رجوع نماید
و البته مدیر هر تایپیک و مدیران تالارها و مدیران بالاتر نظارت واقعی داشته باشند ونه فقط اسمی!! واگر فرصت نمیکنند مدیریت آنرا به دیگران معتمدی که علاقه و دقت کافی دارند بسپارند
والا همین میشود که اعضا تا آنجا که من مشاهده کرده ام آرام آرام ( از هر سایتی و از جمله اینجا) کوچیده و هر از گاهی کوتاه سرزده ومیروند

و در ظاهر آمار ورود و خروح رقمی نه کم! را نشان میدهد ولی در تولید محتوا کاهش محسوسی مشاهده میشود

ali_ele

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان مهندس
میخواستم تشکر کنم از ایمیل ارسالی برای فعالیت بیشتر من در باشگاه
ان شا الله در زمانی که سطح علمی قابل قبولی پیدا کردم همکاری بیشتر با سایت انجام خواهم داد

سحر صبح

عضو جدید
سلام بر شما
سؤالی که دارم اینه که چرا وقتی توی تنظیمات شخصی پروفایلم تنظیم میکنم روی این قسمت:

حالت مخفي:
  • Invisible Mode on

بازم نشون میده که آنلاین هستم؟!

یعنی هم چراغم زرد رنگ نشون میده و هم توی افراد آنلاین اسمم میاد

------------------------------------------------------------------------------------------------------

سؤال بعدی

چرا وقتی نیم ساعت یکبار صفحه رو رفرش میکنیم تا یکسر خبر بگیریم از پروفایلمون، دائم باید مجددا وارد باشگاه بشیم؟

نمیشه تنظیمات این دو مسئله ای که مطرح کردم تغییر بدید؟

باتشکر

fateme93

عضو جدید
سلام.
نمیدونم باید سوالمو اینجا بپرسم یا نه....ولی من هر وقت که میخوام وارد سایت بشم بعد از زدن نام کاربری و رمز صفحه ای که ورودمو تبریک میگه باز میشه اما بلافاصله دوباره میاد که من عضو مهمان هستم.از هر ده بار ورود یه بارش درست از آب در میاد.چرا این جوریه؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
من به عنوان یکی از کاربران کوچک این باشگاه ، البته در رابطه با تالار نساجی نظر می دهم
در تالار نساجی اگه کسی پست بگذارد معمولا را می گم کسی پاسخ گو نیست البته به جز مدیر تالار و چند نفر دیگه ...
من خودام شده که پست گذاشتم و کسی پاسخ گو نبود البته تا انجایی که در توانه شون بوده کمک کردن اما نه به طور کامل.
با تشکر

سلام دوست خوبم ghazalmarjan :)

با تشکر از پست شما در پاسخ میتونم خدمتتون عرض کنم که در رابطه با هر تالار باید تمامی جوانب و واقعیات رشته ها رو هم در نظر داشت
به عنوان مثال اگر فرضا نسبت تعداد اعضای تالار نساجی که 3-4 هزار نفر هستند
رو به نسبت رشته هایی با کاربران بیشتر در نظر بگیریم میزان فعاالیت قابل قبول هست
البته این نسبت تعداد اعضا و همینطور منابع مطالعاتی در دسترس در واقعیت ها هم به همین میزان هست
اعضای هر تالار به همان نسبت که از تالار و مطالب آن استفاده میکنند هم باید به همان نسبت
باید دربالا بردن سطح علمی و اضافه کردن به منابع برای استفاده دیگران سهم داشته باشند تا این چرخه حفظ بشه
و مطمئنا مدیران محترم این تالار هم با توجه به منابع و تعداد اعضایی که در تالار فعالیت دارند همه تلاش خود را میکنند
ولی همانطور که در صحبت های قبلی مدیران محترم هم اشاره کردند
انشالله با برنامه هایی که داریم این تالار به جایگاهی شایسته تر از حال نیز ارتقا خواهد یافت

موفق باشید دوست خوبم:gol:

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این مشکل تنها سایت حاضر نیست ؛ من در جاهای دیگری هم که هستم کم و بیش این مسئله ناراحت کننده مشاهده میشود و شان بار علمی سایت را کم رنگ میکند وگاه به باد میدهد
تفریح و سرگرمی و گپ و گفت بالحاظ حفظ حرمت کلام و دوزی از درشت گویی های زننده و هتاکی و...... که خوب ظاهرا اشکالی ندارد
اما اشکال از آنجا شروع میشود که اولا مباحثی که در آغاز به صورت منطقی و علمی شروع شده با حرافی ها و گپ و گفتها و حرفهای بی ربط و خارج ازموضوع و خوش و بش های میان کلامی وووو.... گاه دعواهای لفظی و ناسزا گوییهای زشت و رکیک ....اصلا یه دفعه میبینی سر از کجا در آورده !!!
ثانیا همانطور که در بالا نیز اشاره شد به برخورد های زشت منجر میشود

راهکاری که من قبلا هم پیشنهاد داده بودم یکی این است که مکانهای مشخصی برای گپ و گفت ( با هر عنوانی مثلا گفتگوخانه ؛ حرفهای خودمونی ؛ زنگ تفریح و...) اختصاص داده شود و هر مطلب خارج از موضوعی که صفحات تایپیکهای علمی را بی جهت و از روی بطالت به چندین ده صفحه حوصله بر تبدیل میکند؛ را به آنجا ارجاع و انتقال داد
ودیگر اینکه خود اعضا محترمانه عکس العمل نشان داده و از دوستان هم باشگاهی بخواهند در موضوع سخن بگوید و جهت رفع خستگی و گپ و گفت و مانند آن به تالار مربوطه رجوع نماید
و البته مدیر هر تایپیک و مدیران تالارها و مدیران بالاتر نظارت واقعی داشته باشند ونه فقط اسمی!! واگر فرصت نمیکنند مدیریت آنرا به دیگران معتمدی که علاقه و دقت کافی دارند بسپارند
والا همین میشود که اعضا تا آنجا که من مشاهده کرده ام آرام آرام ( از هر سایتی و از جمله اینجا) کوچیده و هر از گاهی کوتاه سرزده ومیروند

و در ظاهر آمار ورود و خروح رقمی نه کم! را نشان میدهد ولی در تولید محتوا کاهش محسوسی مشاهده میشود

بله تا حدودی در پست قبلی در پاسخ شما توضیحاتی رو عرض کردم
نمیتوان سایت های اینترنتی و باشگاه مهندسان رو جدای از جامعه در نظر گرفت
اگر دقت بفرمائید از این دست اتفاقات ناخوشایند در فضای مجازی اخیرا زیاد داشتیم
مثل حمله تعدادی به صفحات افراد معروف که البته نیاز به بررسی کارشناسی و جای خودش رو داره
که موضوع بحث ما نیست
ولی در رابطه با راهکار پیشنهادی که شما اشاره داشتین بله صحبت های شما کاملا درست هست و
اگر توجه بفرمائید این رویه ای بوده که از قدیم در باشگاه وجود داشته و بخشی به عنوان
بخش عمومی که شامل تالارهای مثل گفتگوی آزاد / زنگ تفریح / عکس / اتومبیل و ... هست

در این بخش وجود داره و کاربران میتونن استفاده کنن
و جز قوانین تالار تخصصی هست که در تالار ها تنها یک تاپیک گفتگو پیرامون بحث و تبادل نظر در رابطه با مسائل هر تالار

و ارتباط های میان اعضا در قالب موضوعات مرتبط با تالار وجود داره
و مدیران دیگر پست ها رو حذف میکنن

میکنن و هر میزان تعداد اعضا بیشتر باشه ممکنه تعداد پست های غیر مفید بیشتری ارسال بشه
و این امر رسیدگی به صورت مستمر انجام میشه ولی خب از آنجایی که زمان بر هست وجود میزانی اسپم در تالار با دیدی منصفانه طبیعی هست
ولی باز هم سعی در کاهش این میزان داریم
که نیاز به همکاری تمامی اعضا محترم میباشد

درپناه حق:gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بر شما
سؤالی که دارم اینه که چرا وقتی توی تنظیمات شخصی پروفایلم تنظیم میکنم روی این قسمت:

حالت مخفي:
  • Invisible Mode on

بازم نشون میده که آنلاین هستم؟!

یعنی هم چراغم زرد رنگ نشون میده و هم توی افراد آنلاین اسمم میاد

------------------------------------------------------------------------------------------------------

سؤال بعدی

چرا وقتی نیم ساعت یکبار صفحه رو رفرش میکنیم تا یکسر خبر بگیریم از پروفایلمون، دائم باید مجددا وارد باشگاه بشیم؟

نمیشه تنظیمات این دو مسئله ای که مطرح کردم تغییر بدید؟

باتشکر

پاسخ بخش اول
دوست عزیزم اینکه شما خودتون میتونین نام کاربری خودتون رو مشاهده بفرمائید و اینویزیبل برای دیگر کاربران هستین
تنها کسانی که شما رو می توانند در لیست کاربران آنلاین و بازدید کنندگان صفحات مشاهده کنند،خود شما و گروه کاربری مدیران هستند

پاسخ بخش دوم
دوست خوبم اگر شم
ا نام کاربری و رمز عبور خود را ذخیره کنید از فروم خارج نخواهید شد
به این صورت که در پایین کادری که نام کاربری و مرز عبور خود را وارد می کنید گزینه ای با عنوان ذخیره و یک مربع وجود دارد
اگر تیک این مربع را بزنید و ذخیره اطلاعات خود را تایید کنید
از باشگاه خارج نخواهید شد و نیاز به وارد کردن دوباره نام و رمز عبور نیست

موفق و موید باشید:gol:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

عرض ادب

وضعیت تالار گفت و گوی ازاد
تاسف بار است ؛ همین!

بدرود.

amin.shabani

عضو جدید
با سلام
دوست عزیز من درخواست تغییر نام کاربری دارم اما در تاپیکی که برای این کار گذاشته شده ، ادمین گفته است که تا اطلاع ثانوی ، و تاپیک قفل شده، حالا من نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
یعنی بنده یه اکانت دیگه بسازم و با اون فعالیت کنم؟

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام
دوست عزیز من درخواست تغییر نام کاربری دارم اما در تاپیکی که برای این کار گذاشته شده ، ادمین گفته است که تا اطلاع ثانوی ، و تاپیک قفل شده، حالا من نمیدونم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
یعنی بنده یه اکانت دیگه بسازم و با اون فعالیت کنم؟

این قسمت بنا به دلایلی موقتا غیر فعال هست اما به زودی به درخواستهای دوستان رسیدگی میگردد
درمورد یوزر دوم که فرمودید

درصورتی که شما با چند نام کاربری وارد باشگاه شوید از نظر سیستم متخلف شناخته خواهید شد و یوزرهای شما مسدود و اخراج میگردند
برای چند وقتی صبر فرمایید انشاله به زودی این بخش دوباره فعالیت خود را آغاز میکند
.

با تشکر از شما دوست گرامی:gol:

بالا