انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

گردن کلفت

اخراجی موقت
سلام خدمت همه

ببخشید من دفه پیش کمی از کوره در رفتم عذر خواهی می کنم {گل}

من یک پیشنهاد دارم .....

{{{{{{هر کاربری در تاپیک های تخصصی فقط 2 یا 3 پست بتونه پیرامون یک موضوع خاص صحبت کنه و اگر موضوع حل نشد باید به پروفایل یگدیر بروند و کامنت بذارن.}}}}}

تا تاپیک بی نظم و شلوغ نشه.

متاسفانه بعضی از کاربران شلوغ می کنند و به بحث بی مورد ادامه میدن و اصلآ نمیشه باهوشون صحبت کردن .

الان در بعضی از تالار ها یک کاربر 10 مورد پست بی مفهوم و معنی ارسال کرده ولی کاربر دیگری حتی یک پست هم بهش اجازه ندادن ارسال کنه و یا اصلآ جوابی بده!

پیشاپیش سپاسگذارم.:) ممنون از همه مدیران زحمتکش سایت.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
میخاستم بدونم چجوری باید درخواست حذف حساب کاربریم رو بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا کسی جوابگو نیست
فک کنم چون تاپیک ورزشی بوده باید تو تالار ورزشی مینوشتین ، چون در تالار گفتگو آزاد هیچ تاپیکی رو منتقل نمیکنن مستقیما حذف میکنندلیلشو نمیدونم اما مدیریت اینطور عمل میکنه در گفتگو آزاد، موفق باشین :gol:

گردن کلفت

اخراجی موقت
چون چندین بار اسم من آورده شده من هم نیاز دیدم چند سطر برای دوستان دیگه توضیحی بدم، البته دوست عزیزم زحمت کشیدن و توضیحاتی دادن.

کاربر hbd.2006 در چند تاپیک شخص یک کاربر رو هدف گرفته و توهین هایی رو به اون کاربر داشتن، همچنین اون کاربر هم حرف هایی به این کاربر گفته بودن و هر دو به من پیام خصوصی داده بودن و عذرخواهی کرده بودن. در ضمن به هر دو کاربر امتیاز منفی، تذکر و توجیه خصوصی برای عدم بحث و توهین و در صورت نیاز گزارش به مدیران و همچنین در تاپیک توضیح عمومی داده شد.

نمونه ای از پیام خصوصی کاربر اخراجی:

مشاهده پیوست 177210

مشاهده پیوست 177211

بعد از این جریان این کاربر بر خلاف کاربر دیگه به توهین های خود ادامه داده و طبق مقررات امتیاز منفی گرفته و اخراج شده، از آنجایی که این دوستمون از اختلالات شدید روانی رنج میبره با ساختن نام های کاربری توهین آمیز (مانند: مامان.... خواهر.... و...) که نشان از بی غیرت بودن خود فرد داره به همان کاربر و کاربرانی که فقط در مورد عدم بحث و جلوگیری از به هم ریختن تاپیک تذکر دوستانه ای داده بودن توهین کرده!

جالب تر اینکه این فرد که ظاهرا تازه وارد اینترنت هست پیام گزاشتن در پروفایل اینجانب رو هک کردن سایت عنوان میکنه و یا ثبت نام با یه نام کاربری دیگه رو به همین شکل!

و یا به کاربر عادی سایت میگه شما پست های من رو ویرایش کردین و... که باز نشان از تازه وارد بودن این فرد به دنیای اینترنت می باشد، چه بسا اینگونه کاربران سرخورده تازه وارد در دنیای مجازی اینگونه رفتار میکنن.

تهمت و توهین به مدیران سایت از دیگر اقدامات این کاربر هست که باز نشان از بی... این فرد داره که به مدیران خانم سایت نیز توهین های ناموسی انجام میده، چون اونها یوزهای تکراری و پست های توهین آمیز او نسبت به کاربران رو پاک کردن!

این کاربر مدتی هم ادعا میکرد که کسان دیگه ای به جای من نام کاربری ایجاد کرده و از طرف من توهین میکنن.

این فرد حتی فرق بین مدیران و یا کاربر فعال رو تشخیص نمیده، فکر میکنه همه مدیران یک نفر هستن، همه کاربران مدیر هستن و...

خوشبختانه دیگر کاربرای ما در مورد این موضوعات آگاهی کافی دارن و هیچ کس این فرد رو مهم حساب نمیکنه همونطور که مدیران هم اهمیتی برای این فرد قایل نمیشن.

نکته ای که از طرف اینجانب محرز هست اینه که این کاربر از اختلالات شدید روانی رنج برده و سرخوردگی هایی که در جامعه تجربه میکنه رو در این سایت نیز تجربه کرده و این مسئله باعث از دست رفتن اختیار فرد و انجام کارهای مسخره و خنده آوری شده.

شخصا از خداوند متعال خواستارم در این روزهایی که به ماه محرم نزدیک میشیم در کنار دیگر مریض ها این دوست عزیز رو هم شفا بده تا خدای نکرده فردا در دنیای واقعی مشکل ساز برای خود و خانواده خود نشه.

موفق و موید باشید.

Ice Man

ولی به نظر من تهمت زدن به کاربرا بدون سند و پاک کردن جواب های اونا و لایک هاشون کار شرافتمندانه ای نیست!!! خودتون مختارید.....

من از خودشون پرسیدم تکذیب کردن! لطف می کنید عکس توهین های اکانت hbd.2006 رو ارسال کنید ..... چون من ایشون رو از نزدیک و نه فقط فضای مجازی .... میشناسم همچین شخصیتی ندارن!

وقتی این ادبیات یه مدیر باشه از کاربرا انتظاری نمیره.... شما نزدیک به 20 نفر رو به جرم لایک زدن اخراج کردی!!!

** به نظر خودت رفتار شما باعث کاهش آمار کاربران سایت نشده؟؟ و باعث نشده کاربران به عضویت سایت های دیگه دربیان و فعالیتشون اینجا کم بشه؟؟**

آخرین ویرایش:

گردن کلفت

اخراجی موقت
با درود

بنده چندی پیش یک پیشنهاد ارائه دادم ،،، خواهشا اگر ب پیشنهاد ها توجهی نمیشه در متن جستار بیان کنید تا کاربران بیهوده وقت تلف نکنند.

برای هر یک از تالار ها یک تاپیک جهت سنجش محبوبیت و رضایت کاربران از مدیر همان تالار قرار دهید و اگر مدیر مربوطه مورد قبول دوستان { فقط کاربرانی که هم رشته با تالار تحت مدیریت خودشونن} قرار نگرفت ، به عزل و انتصاب برایید.

پاینده باشید

منم موافقم که مدیران تالار با رای گیری کاربران قدیمی و فعال سایت انتخاب بشن ..... به نظر من هم مدیر تالار باید کسی باشه بین کاربران سایت محبوبیت داشته باشه و فقط یک رای گیری میتونه این رو ثابت کنه.

شما هم پاینده باشید.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه چیزی برام جالبه ..... ما وقتی چند تا اسپم میکنیم ...سریع مدیر میاد و اخطار میده که جنایت مرتکب شدیم...(برای اخطار دادن به اسپم همه مدیرا آنلاینن)
بعد جالبه کسایی میان و واقعا میگم یه تاپیک یا تالار رو به گند میکشن!!!! بر اساس اینکه پستا رو بخونین واقعا حالتون به هم میخوره....که یکی میاد اینجا خودشو از هر جنبه ای تخلیه کنه!!!
تو تاپیکایی میری که به جای انتقاد توهین به اعتقاداتتو میبینی....
من واقعا
متاسفم برای مدیرایی که خودشونو به خواب میزنن....
فقط حواستون به ما باشه اگه اسپم کردیم بدویین بیاین اخطار بدین باشه؟

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه با اون اوضاع که اوضاع بدتر هم میشه!ی ضرب المثل هست میگه: ز هر دم بزی رسد! شده حکایت باشگاه، دور از جون شما ی عده ادم بیشعور اومدن اینجا هر که اصن آب از سرشون گذشته!مدیران هم بزنم ب تخته توپ هم بترکه از خواب بیدار نمیشن!گفتگو آزاد ب این بزرگی 1 مدیر داره که من اصن نمیبینمش!!!واسه همچین تالاری باید حداقل 3 مدیر مسول باشن رسیدگی کنن!برا تاپیکها گزینه تایید توسط مدیر بذارن که اینطور نشه...تاپیک شکار لحظه ها هر وقت ما میرفتیم پست میذاشتیم اخطار میدادن ! الان بخشنامشو لغو کردن عایا؟ شانس ما بود اخطار بگیریم؟با تشکر از مدیریت

من یه چیزی برام جالبه ..... ما وقتی چند تا اسپم میکنیم ...سریع مدیر میاد و اخطار میده که جنایت مرتکب شدیم...(برای اخطار دادن به اسپم همه مدیرا آنلاینن)
بعد جالبه کسایی میان و واقعا میگم یه تاپیک یا تالار رو به گند میکشن!!!! بر اساس اینکه پستا رو بخونین واقعا حالتون به هم میخوره....که یکی میاد اینجا خودشو از هر جنبه ای تخلیه کنه!!!
تو تاپیکایی میری که به جای انتقاد توهین به اعتقاداتتو میبینی....
من واقعا
متاسفم برای مدیرایی که خودشونو به خواب میزنن....
فقط حواستون به ما باشه اگه اسپم کردیم بدویین بیاین اخطار بدین باشه؟

کاملا با یوسف موافقم...چرا کسی بررسی نمیکنه

منم موافقم و متاسفانه حنجره ی خودمو پاره کردم انقده گزارش دادم و گفتم. نمیدونم چرا کسی بررسی نمیکنه. یه یوزری هم هست که هی اینکارو میکنه و هی اخراج میشه و دوباره همون دقیقه با یه یوزر دیگهع میاد .فحشایی که به من دادن هننوز تو تایپیک هست. چند روزه. نمیدونم چرا مدیریت دقت نمیکنه.
من قبلا هم پیشنهاد دادم و الانم میگم. تنها راهش همینه که تالار گفتگوی آزاد حذف بشه. چون تایپیکاش هیچ ربطی به اونجا نداره و همشون جاشون تو تالارای دیگه مثل زنگ تفریح و غیره هست که اونجا زده میشه. درسته شاید آمار بازدید سایت کم بشه آقای ادمین ، اما شان اسم باشگاه حفظ میشه

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دفتر مدیریت روابط عمومی باشگاه

دفتر مدیریت روابط عمومی باشگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی

از اینکه باشگاه مهندسان ایران را برای عضویت، دریافت اطلاعات علمی و فعالیت علمی،فرهنگی و تفریحی انتخاب کردید سپاسگزاریم.

از امروز بنده درخدمت شما هستم تا در کلیه امور مربوط به باشگاه باهم و درکنار هم فعالیت مفید و سازنده ای داشته باشیم.

شما کاربران و مدیران گرامی در این تاپیک میتوانید هر گونه پیشنهاد ، انتقاد و یا سؤالی دارید برای ما ارسال نمایید،

و پاسخ خود را دریافت فرمایید.

لطفا پیشنهادات خود را به صورت طبقه بندی شده در موارد زیر بیان نمایید

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif ساختار باشگاهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif صحبتی با مدیران
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif پیشنهادات جهت بهبود

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif انتقادات جهت رفع مشکلات

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif ارتباط مدیران با کاربرا
نhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif تشکر از مدیران

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif تشکر از کاربران

با توجه به جامعه آماری اعضای باشگاه مهندسان ایران تعداد درخواست ها بسیار بالا بوده و ما ملزم و مامور به رسیدگی به تقاضای شما دوستان عزیز هستیم

در این راستا از همه دوستان خواهشمندم در صورت مطرح کردن مشکلات تا زمان برطرف شدن یا پاسخگویی نهایت شکیبایی و همکارای را داشته باشند.

دوستان قبل از ارسال نظرات خود موارد زیر را در نظر داشته باشن:

لطفا فقط فارسی تایپ کنید

قبل از ارسال پست جستجو کنید سوال شما قبلا پرسیده نشده باشد و مشکل مذکور حل نشده باشد

در این قسمت به هیچ وجه برای تاپیک های خود تبلیغ نفرمایید

لزوم پایبندی به احترام متقابل در تمام شرایط

از همکاری شما صمیمانه متشکرم:gol:
سلامت ،موفق و سربلند باشید:gol:

مدیر روابط عمومی باشگاه مهندسان ایران
پنجشنبه 14 آذر 92

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش مدیرها به پستهای اسپم بیشتر اهمیت بدهند.

واقعا خسته کننده است وقتی با قصد خواندن پست مرتبط به تاپیکی، روی صفحات بعدی کلیک میکنیم، ولی متاسفانه با حجم بالائی از اسپم مواجه میشویم!

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت مدیر عزیز و جدید :d
من چنتا پیشنهاد داشتم که قبلا هم به جناب ادمین گفتم بخشی رو هم در پست های مختلف نوشتم
که رسیدگی نشدند متاسفانه! چند مورد رو یادآوری میکنم!
1. افزایش مدیران باشگاه و ایجاد مسولیت های جدید وتالار های در باشگاه از جمله :
-ایجاد تالار امنیتی برای حفظ امنیت بیشتر کاربران و افزایش ضریب امنیتی سایت
-اموزش کاربران برای حفاظت از اطلاعات خود در محیط مجازی
-اموزش های پایه برای کاربران جهت مقابله با هکرها

2.ایجاد بازرسان سایت جهت بازید مداوم از باشگاه و رسدگی به امور مربوطه!

3. افزایش مدیران تالار گفتگو ازاد ب 2 نفر و قرار دادن گزینه تایید توسط مدیران برای تاپیکها در این تالار

4. رسیدگی بیشتر و تعین مدیر برای تالار تاریخ

با تشکر از مدیر گرامی :gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام خدمت مدیر عزیز و جدید :d
من چنتا پیشنهاد داشتم که قبلا هم به جناب ادمین گفتم بخشی رو هم در پست های مختلف نوشتم
که رسیدگی نشدند متاسفانه! چند مورد رو یادآوری میکنم!
1. افزایش مدیران باشگاه و ایجاد مسولیت های جدید وتالار های در باشگاه از جمله :
-ایجاد تالار امنیتی برای حفظ امنیت بیشتر کاربران و افزایش ضریب امنیتی سایت
-اموزش کاربران برای حفاظت از اطلاعات خود در محیط مجازی
-اموزش های پایه برای کاربران جهت مقابله با هکرها

سلام یوسف جان ممنون از حضور و دققتون:gol:
بحث امنیت سایت کاری نیست که در معرض دید اعضا قرار بگیره و در محیطی که شما قرار دارید و فعالیت میکنید تدابیر امنیتی در حوزه اختیارات یک سایت منظور شده و اینکه یک کاربر بخواد از اطلاعاتاش سوء استفاده نشه کافیه خودش از اطلاعات شخصیش محافظت کنه و خیلی ساده همه اطلاعات خصوصی خودشو در اختیار سایر کاربرها قرار نده در این مورد مدیر خوبمون جناب پیرجو چندین تاپیک برای جلوگیری از افشای اطلاعات زدن و توصیه های مهمو به دوستان ارائه دادن

2.ایجاد بازرسان سایت جهت بازید مداوم از باشگاه و رسدگی به امور مربوطه!
یوسف عزیز بازرسان سایت وجود دارند و به امور مرتب درحال رسیدگی هستند
درسته شاید شما وقتی وارد سایت میشید مدیران ان لاین نباشند اما زمانی که حضور دارند فعالنه و بی وقفه در حال خدمت رسانی هرچه بیشتر و بهتر به شما کاربرای عزیزمون هستند اما با توجه به تعداد زیاد اعضا نسبت به اعضای سایر باشگاه ها و سایت ها این رسیدگی بسیار دشوارتر گردیده و مدت زمان رسیدگی افزایش یافته است
برای اینکه خیالتان را آسوده کنیم به عرضتان میرسانم مدیرت باشگاه در پی اتخاذ تدابیری جهت کم کردن مشکلات هستند

3. افزایش مدیران تالار گفتگو ازاد ب 2 نفر و قرار دادن گزینه تایید توسط مدیران برای تاپیکها در این تالار

بحث مدیر تالار گفتگوی آزاد بحث درستیه و خود مدیریت هم پیگیر این جریان هستند
اما از اینجا از همه دوستان تقاقضا دارم فعالیتی که در این تالار ارائه میدهند مرتبط باشد
کافیه همین الان خودشما تشریف ببرید ببینید چندتا تاپیک مربوط به قسمت مشاوره -چندتا تاپیک مربوط به زنگ تفریح -چندتا تاپیک مربوط به ورزش- و....
در این تالار زده شده است. لذا از کاربرای محترمی که پیام جناب یوسف خانو میخونن تقاضا دارم از زدن تاپیک های نامربوط در گفتگوی آزاد جدا خود داری نمایند
منم قول میدم پی گیر باشم تا رسیدن به نتیجه.
4. رسیدگی بیشتر و تعین مدیر برای تالار تاریخ
با تشکر از مدیر گرامی :gol:
انتخاب مدیر برای هر تالار از اولیت های مدیریت هستند اما انتخاب یک مدیر شایسته که پاسخگوی نیاز همه عزیزان باشه کمی زمانبر و حساسه
انشاله با فعالیت گسترده تر کاربران در این بخش در آینده نزدیک مدیری برای این قسمت انتخاب خواهد شد
با تشکر از شما:gol:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از شما:gol:

متشکرم از توجهتون خانم مدیر:heart:

در رابطه با مورد اولی که مطرح کردید بله درسته بحث امنیت نباید علنی بشه اما منظور من یه نوع فرهنگ سازی جهت اشنا کردن کردن کاربران با این امور هست

من تاپیک های جناب پیرجو رو مطالعه کردم توصیه های دقیقی مطرح کردن ایشون اما بنظرم اینها کافی نیست مثلا فرض کنیم سیستم یک کاربر رو به بانک تشبیه کنیم:D

اگر خدایی نکرده فرد مورد سرعت قرار بگیره باید چکار کنه؟

توصیه های مدیر پیرجو بیشتر جنبه ی اجتماعی- فرهنگی داره نه اموزشهای شبکه ای و امنیتی برای خود کاربران بنظرم در یک یا دو تاپیک بحث های کلی مطرح بشه

جهت اموزش بیشتر کاربران تازه وارد یا مبتدی ممنون میشم و این صرفا یک ایده مفید از طرف من هست که میتونه اجرا نشه:gol:

مورد دومی رو که مطرح کردید موافقم و حرفی ندارم:redface:

مورد سوم هم باید بگم که ایشالا با همکاری مدیران و کاربران به نتیجه میرسه و قرار دادن گزینه تایید توسط مدیران میتونه مفید باشه:gol:

مورد چهارم هم کاملا درسته:gol:

با تشکر :gol:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
متشکرم از توجهتون خانم مدیر:heart:

در رابطه با مورد اولی که مطرح کردید بله درسته بحث امنیت نباید علنی بشه اما منظور من یه نوع فرهنگ سازی جهت اشنا کردن کردن کاربران با این امور هست

من تاپیک های جناب پیرجو رو مطالعه کردم توصیه های دقیقی مطرح کردن ایشون اما بنظرم اینها کافی نیست مثلا فرض کنیم سیستم یک کاربر رو به بانک تشبیه کنیم:D

اگر خدایی نکرده فرد مورد سرعت قرار بگیره باید چکار کنه؟

توصیه های مدیر پیرجو بیشتر جنبه ی اجتماعی- فرهنگی داره نه اموزشهای شبکه ای و امنیتی برای خود کاربران بنظرم در یک یا دو تاپیک بحث های کلی مطرح بشه

جهت اموزش بیشتر کاربران تازه وارد یا مبتدی ممنون میشم و این صرفا یک ایده مفید از طرف من هست که میتونه اجرا نشه:gol:

مورد دومی رو که مطرح کردید موافقم و حرفی ندارم:redface:

مورد سوم هم باید بگم که ایشالا با همکاری مدیران و کاربران به نتیجه میرسه و قرار دادن گزینه تایید توسط مدیران میتونه مفید باشه:gol:

مورد چهارم هم کاملا درسته:gol:

با تشکر :gol:

یوسف عزیز همونطور که شما خودتون پیشکسوت هستیدو کاملا در جریانید چون اینجا یک سایت علمی فرهنگی هست
همه با خواست
خودشونو در کمال رضایت اطلاعات علمیشونو در اختیار دیگران قرار میدن
و همینطور از سایر مدیران درخواست میکنن تا منابعو رفرنس هایی رو برای یادگیری بیشتر مباحث علمی در اختیارشون قرار بدهند
و مدیران ما در پی بالا بردن سطح علمی تمامی کاربران از هیچ کمی فروگذار نبوده و هرچه در توانشون بوده ارائه کردن
و این موارد سرقت اطلاعات کلا در این سایت علمی منتفی میگردد
در رابطه با سرقت اطلاعات شخصی هم با اگر دوستان در همان حدی که مدیرمون جناب آقای پیرجو بیان فرمودند عمل نمایند
مسئله ای برایشان بوجود نمی آید و دوستان اگر در حفظ حریم شخصیشون کمی دقت داشته باشند
و درمواقع دوستی فاکتورهای صحیحی برای معرفی خودشون داشته باشند هیچ مشکلی براشون بوجود نخواهدآمد

در پناه حق
:gol:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام قبل از همه چیز انتخابتون رو تبریک میگم
راستش یه مورد بود در خصوص تالار مکانیک
اگه به تالار مکانیک برید 4مدیر داره که اگه صدیق عزیز رو کنار بذاریم میشه 3 نفر به همراه یه دستیار که دونفر از مدیران هیچ نقشی در نظم تالار ندارن و همه زحمت به دوش سروش7 هستش که برای ایشونم سخته به تالار برسه به نظرم اولین کار اینه اون دونفر از لیست مدیران حذف بشن و برای سروش دستیار انتخاب بشه چون ایشون چند بار عنوان کردن هر کسی رو معرفی میکنن ادمین مخالفت میکنه
به نظرم یه فرد مورد اعتماد رو برای این منصب با هماهنگی سروش عزیز به ادمین پیشنهاد بدید
ممنون:gol:

R E

عضو جدید
با سلام و تشکر از زحمات مدیریت سایت و همکاران

بنده مشکلی در ایجاد تاپیک دارم ؛
دیروز قصد ایجاد یک تاپیک نظرسنجی داشتم که در مرحله نوشتن گزینه های نظرسنجی با مشکل برخورد کردم و فکر کردم تاپیک ایجاد نشده است و دوبار این کار را تکرار کردم و بعد که نتیجه نگرفتم ، آن را رها کردم . امروز متوجه شدم هر دو تاپیک ایجاد شده اند و هیچ یک آن نظرسنجی بنده را ندارد .
مشکل از سیستم یا نت بنده بود یا چیز دیگر نمی دانم ولی حالا

خواهشمندم هر دو تاپیک مذکور را حذف کنید تا در آینده در صورت امکان تاپیک نظرسنجی مورد نظر را ایجاد کنم .

لینک تاپیکها به شرح زیر می باشند :

1 - تاپیک: پرچم کدوم گرایش بالاست ؟!

2 - تاپیک: پرچم کدوم گرایش بالاست ؟!

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام قبل از همه چیز انتخابتون رو تبریک میگم
راستش یه مورد بود در خصوص تالار مکانیک
اگه به تالار مکانیک برید 4مدیر داره که اگه صدیق عزیز رو کنار بذاریم میشه 3 نفر به همراه یه دستیار که دونفر از مدیران هیچ نقشی در نظم تالار ندارن و همه زحمت به دوش سروش7 هستش که برای ایشونم سخته به تالار برسه به نظرم اولین کار اینه اون دونفر از لیست مدیران حذف بشن و برای سروش دستیار انتخاب بشه چون ایشون چند بار عنوان کردن هر کسی رو معرفی میکنن ادمین مخالفت میکنه
به نظرم یه فرد مورد اعتماد رو برای این منصب با هماهنگی سروش عزیز به ادمین پیشنهاد بدید
ممنون:gol:
سلام دوست خوبم Y..or..Z عزیز ممنون از تبریکتون:gol:
در رابطه با جناب Sparrow هم ایشون مدیر تالار هوافضا هستند
و جناب tsp.co هم بی انصافیه که بگید فعالیتی ندارند قرار نیست همه فعالیت های مدیران باشگاه در معرض دید اعضا باشه مسئله سروسامون دادن یه تالار بزرگ مثه تالار مکانیک کار و مسئولیت زیادی .
البته ما هم مثه شما قدردان زحمت های جناب سروش7هستیم و کسی نیست که زحمات ایشونو برای تالار مکانیک ندیده باشه
هدف ما همگی جلب رضایت و خدمت به شما دوستای خوبمونه
کافیه اعضای خوب و کاربرای فعال تالار مکانیک فعالیت پیوسته تر و جدیتری داشته باشند تا به عنوان کاربرفعال و سپس با صلاحدید مدیران تالار و جناب ادمین به عنوان دستیار انتخاب شوند مسئولیت دستیارا و حضور و فعالیتشون کمتر از مدیران زحمتشکون نیست برای همین این مسئولیت باید به کسی داده بشه که پس از کاندید و انتخابشون نیاز های تالار مرتفع گردد با این حال من پیگیر اضافه شدن یه دستیار برای تالار مکانیک میشم و نتایج را خدمتتان ارائه میکنم

پیروز و موفق باشید Y..or..Z عزیز:gol:

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام و تشکر از زحمات مدیریت سایت و همکاران

بنده مشکلی در ایجاد تاپیک دارم ؛
دیروز قصد ایجاد یک تاپیک نظرسنجی داشتم که در مرحله نوشتن گزینه های نظرسنجی با مشکل برخورد کردم و فکر کردم تاپیک ایجاد نشده است و دوبار این کار را تکرار کردم و بعد که نتیجه نگرفتم ، آن را رها کردم . امروز متوجه شدم هر دو تاپیک ایجاد شده اند و هیچ یک آن نظرسنجی بنده را ندارد .
مشکل از سیستم یا نت بنده بود یا چیز دیگر نمی دانم ولی حالا

خواهشمندم هر دو تاپیک مذکور را حذف کنید تا در آینده در صورت امکان تاپیک نظرسنجی مورد نظر را ایجاد کنم .

لینک تاپیکها به شرح زیر می باشند :

1 - تاپیک: پرچم کدوم گرایش بالاست ؟!

2 - تاپیک: پرچم کدوم گرایش بالاست ؟!

سلام R E عزیز :gol:
دوست خوبم شما برای پاک شدن تاپیکتون میتونید از مدیران همون تالار درخواست کنید
جناب m4material و
namavar1989 عزیز,
نگران نباشید هیچ مشکلی هم برای حذف تاپیکتون وجود نخواهد آمد
درخواستشو به مدیر تالار مربوطه بدید دوست خوبم.

موفق باشید

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم Y..or..Z عزیز ممنون از تبریکتون:gol:
در رابطه با جناب Sparrow هم ایشون مدیر تالار هوافضا هستند
و جناب tsp.co هم بی انصافیه که بگید فعالیتی ندارند قرار نیست همه فعالیت های مدیران باشگاه در معرض دید اعضا باشه مسئله سروسامون دادن یه تالار بزرگ مثه تالار مکانیک کار و مسئولیت زیادی .
البته ما هم مثه شما قدردان زحمت های جناب سروش7هستیم و کسی نیست که زحمات ایشونو برای تالار مکانیک ندیده باشه
هدف ما همگی جلب رضایت و خدمت به شما دوستای خوبمونه
کافیه اعضای خوب و کاربرای فعال تالار مکانیک فعالیت پیوسته تر و جدیتری داشته باشند تا به عنوان کاربرفعال و سپس با صلاحدید مدیران تالار و جناب ادمین به عنوان دستیار انتخاب شوند مسئولیت دستیارا و حضور و فعالیتشون کمتر از مدیران زحمتشکون نیست برای همین این مسئولیت باید به کسی داده بشه که پس از کاندید و انتخابشون نیاز های تالار مرتفع گردد با این حال من پیگیر اضافه شدن یه دستیار برای تالار مکانیک میشم و نتایج را خدمتتان ارائه میکنم

پیروز و موفق باشید Y..or..Z عزیز:gol:
سلام مجدد
دوست خوبم من میدونم که جناب sparrow مدیر تالار هوافضا هستن ولی به تالار مکانیک هم دسترسی دارن که حق میدم ایشون وقت نداشته باشن به تالار مکانیک رسیدگی کنن پس بهتر نیست دسترسی ایشون از این قسمت برداشته بشه تا این شاعبه پیش نیاد که تالار مکانیک 4 نفر مدیر داره؟
در خصوص جناب tsp.co من جز در یک تاپیک که اونم هر چند ماه یکبار بروزرسانی میشه فعالیت دیگه ای از ایشون ندیدم نه در مباحث مدیریتی شرکت میکنن و نه به سوالات کاربران و مشکلاتشون رسیدگی میکنن
تشکیل گروه مطالعه و تحقیقات توربینهای گازی

کسی که مسئولیت قبول میکنه باید در قبال مسئولیتش احساس مسئولیت هم داشته باشه که اگه از همه ی بچه های اون تالار بپرسی هیچ کدوم اسم غیر از سروش به عنوان مدیر نمیارن
در خصوص سروش هم باید بگم که انقدر با بی مهری مدیران رده بالا و کاربرانش مواجه شد که رمقی برای ادامه براش نمونده یه نفر داره تالار رو سرپا نگه میداره و بیشترین انتقاد هم به ایشون میشه
البته ایشون هم اعلام کردن برای مدت طولانی نیستن#26 که معلوم نیست تو این مدت کی به تالار رسیدگی میکنه
تالار پر شده از اسپم و مطالب تکراری و باید بگم شور و حال قبلا" رو از دست داده من به عنوان کسی که دوست دارم تالار رونق بگیره حرف میزنم و قصدم تخریب کسی نیست پس خواهشا" به مشکلات این تالار رسیدگی کنید باور کنید تا چندتا مدیر فعال نداشته باشه کاری از کاربر فعال بر نمیاد. کاربران فعال فقط میتونن پست بذارن یا جواب برخی از سوالات رو بدن اما نظم دهی به تالار رو فقط مدیران میتونن انجام بدن
به امید رونق گرفتن دوباره ی تالار مکانیک
از شما هم ممنونمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام مجدد
دوست خوبم من میدونم که جناب sparrow مدیر تالار هوافضا هستن ولی به تالار مکانیک هم دسترسی دارن که حق میدم ایشون وقت نداشته باشن به تالار مکانیک رسیدگی کنن پس بهتر نیست دسترسی ایشون از این قسمت برداشته بشه تا این شاعبه پیش نیاد که تالار مکانیک 4 نفر مدیر داره؟
در خصوص جناب tsp.co من جز در یک تاپیک که اونم هر چند ماه یکبار بروزرسانی میشه فعالیت دیگه ای از ایشون ندیدم نه در مباحث مدیریتی شرکت میکنن و نه به سوالات کاربران و مشکلاتشون رسیدگی میکنن
تشکیل گروه مطالعه و تحقیقات توربینهای گازی

کسی که مسئولیت قبول میکنه باید در قبال مسئولیتش احساس مسئولیت هم داشته باشه که اگه از همه ی بچه های اون تالار بپرسی هیچ کدوم اسم غیر از سروش به عنوان مدیر نمیارن
در خصوص سروش هم باید بگم که انقدر با بی مهری مدیران رده بالا و کاربرانش مواجه شد که رمقی برای ادامه براش نمونده یه نفر داره تالار رو سرپا نگه میداره و بیشترین انتقاد هم به ایشون میشه
البته ایشون هم اعلام کردن برای مدت طولانی نیستن#26 که معلوم نیست تو این مدت کی به تالار رسیدگی میکنه
تالار پر شده از اسپم و مطالب تکراری و باید بگم شور و حال قبلا" رو از دست داده من به عنوان کسی که دوست دارم تالار رونق بگیره حرف میزنم و قصدم تخریب کسی نیست پس خواهشا" به مشکلات این تالار رسیدگی کنید باور کنید تا چندتا مدیر فعال نداشته باشه کاری از کاربر فعال بر نمیاد. کاربران فعال فقط میتونن پست بذارن یا جواب برخی از سوالات رو بدن اما نظم دهی به تالار رو فقط مدیران میتونن انجام بدن
به امید رونق گرفتن دوباره ی تالار مکانیک
از شما هم ممنونمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

انشاله بزودی شامل فعالیت بیشتر و مفیدتر در تالار مکانیک خوهیم بود
اینکه گفتم افراد فعالیت کنن برای شناخته شدن از لحاظ علمی و فعالیت مرتبط ،پیوسته و حضور مستمر جهت واگذاری مسئولیت بود
من کاملا متوجه منظورتون شدم :smile:
بنده قول پیگیری این مسئله را به بچه های تالار مکانیک می دهمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

دوستان خوبم هیچ نیازی نیست برای یک موضوع چندتا پست بذارید اینجوری دوستای دیگمون وقتی میان باید وقت زیادی صرف کنن تا جواب سوالشونو دریافت کنند

باسپاس از همکاری همه دوستانhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط برای آنکه مسلمین بدانند اسلام چقدر عزیز است......
به نام خدا
سلام العلیکم .....مدتی است که برخی کاربران در بحثها به اسلام عزیز حمله میکنند و از طرفی هم ابایی از اهانت به افرادی که در اون تاپیکها از اسلام دفاع میکنند ندارند و البته بدترش را در خصوصی انجام میدهند ...البته ای کاش اهانت ....بلکه صریح تر آن است که بگوئیم فحاشی و الفاظ رکیک به کار میبرند و حتی از فحش ناموسی هم دریغ نمیکنند .....تا جایی که دقایقی پیش دوباره یکی از این افراد که شاید با نامهای دیگر مدعی اخلاقگرایی و احترام به عقاید هم باشد ......با نام بسیار زننده برای بنده پیام خصوصی فرستاده و باز هم اهانت کرده.... و فحاشیشو گزارش به مدیران میکنم که بالاخره فکری کنند برای ورود افراد تازه وارد ........فکری کنند که هر کسی عضو شد به راحتی درجا نتواند پیام خصوصی دهد یا در پروفها پیام بگذارد.......(نمیدانم اگر پروفم دچار محدودیت نبود این شخص که حاضر شده همچین اسمی برای خودش بزاره در پروفم هم این الفاظ رکیک رو میگذاشت؟)........بدون یک پست در تالارهای علمی ......و حتی بدون پست در کل
اگر هر کدوم اعضا هم خواستند آدرس یوزر این فرد رو براشون بفرستم قطعا در خصوصی این کار را خواهم کرد....چون لفظ به کاربرده در نام کاربریش به قدری زشت است که واقعا مجالی برای قرار دادن آن در جای عمومی جایی که خانمهای محترم هم هستند نیست

........
و این را هم بدانند تمامی هتاکان به اسلام و در کل عقاید دینی .......

اهانتهایی که به بنده و امثال بنده میکنید یقینا باعث خواهد شد در ایمان خود استوار تر شویم و قدمهای خود را در راهمان محکمتر برداریم

البته ما مثل شما نیستیم که به خانواده تان که هیچ به خودتان هم توهین کنیم و امیدوارم خداوند خود هدایتگریتان باشد

«لبیک یا رسول الله »

آخرین ویرایش:

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
میخواستم اگه امکانش باشه فاصله بین دو پست برای کاربرای فعال کمتر بشه اینو خیلی جاها گفتن ولی پیگیری نشده
ممنون

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک سوال

تکلیف باگ های باشگاه چی میشه

گاه از اوقات شلوغی باشگاه باگ های میده که وحشت ناکه

که به راحتی هرچی تمام میشه نه تنها اطلاعات خصوصی دیگران بلکه حتی این فروم رو کامل و برای همیشه بست

این باگ ها ناشی از چیه؟

ایا نمیخواهین یکم سرو سامون بدین؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به نام خدا
سلام العلیکم .....مدتی است که برخی کاربران در بحثها به اسلام عزیز حمله میکنند و از طرفی هم ابایی از اهانت به افرادی که در اون تاپیکها از اسلام دفاع میکنند ندارند و البته بدترش را در خصوصی انجام میدهند ...البته ای کاش اهانت ....بلکه صریح تر آن است که بگوئیم فحاشی و الفاظ رکیک به کار میبرند و حتی از فحش ناموسی هم دریغ نمیکنند .....تا جایی که دقایقی پیش دوباره یکی از این افراد که شاید با نامهای دیگر مدعی اخلاقگرایی و احترام به عقاید هم باشد ......با نام بسیار زننده برای بنده پیام خصوصی فرستاده و باز هم اهانت کرده.... و فحاشیشو گزارش به مدیران میکنم که بالاخره فکری کنند برای ورود افراد تازه وارد ........فکری کنند که هر کسی عضو شد به راحتی درجا نتواند پیام خصوصی دهد یا در پروفها پیام بگذارد.......(نمیدانم اگر پروفم دچار محدودیت نبود این شخص که حاضر شده همچین اسمی برای خودش بزاره در پروفم هم این الفاظ رکیک رو میگذاشت؟)........بدون یک پست در تالارهای علمی ......و حتی بدون پست در کل
اگر هر کدوم اعضا هم خواستند آدرس یوزر این فرد رو براشون بفرستم قطعا در خصوصی این کار را خواهم کرد....چون لفظ به کاربرده در نام کاربریش به قدری زشت است که واقعا مجالی برای قرار دادن آن در جای عمومی جایی که خانمهای محترم هم هستند نیست

........

اهانتهایی که به بنده و امثال بنده میکنید یقینا باعث خواهد شد در ایمان خود استوار تر شویم و قدمهای خود را در راهمان محکمتر برداریم

البته ما مثل شما نیستیم که به خانواده تان که هیچ به خودتان هم توهین کنیم و امیدوارم خداوند خود هدایتگریتان باشد

«لبیک یا رسول الله »
سلام دوست عزیز
بی احترامی از هر طرف باشه به نظرم قابل قبول نیست و وقتی میبینید داران توهین میکنن بهتره ادامه ندید چون تنها چیزی که میخوان همینه
و در کل پیشنهاد میکنم که بچه ها وقتی در چنین مباحثی شرکت میکنن جنبه شو داشته باشن(هردو طرف) بهم توهین نکنن و حرفای همدیگه رو گوش بدن و استدلال های خودشونو بذارن
اینجوری فکر کنم توهینی هم نخواهد شد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مجدد ............همون فردی که اسم کاربریش رکیکه و در قسمتهای آخر جایی که نام اعضای آنلاین به نمایش می آید در حال حاضر اسمش قابل نمایش است.......دوباره به بنده پیام خصوصی داده و با فاکتور گیری از توهینهایی که کرده حرفی رو زده که قابل تامله.........

مدیرا هم از من میترسم و ........ ندارن منو اخراج کنن

مدیران محترم عدم برخورد با این قبیل کاربران نتیجه اش همینه........شما هم میدونید که وقتی آی پی این شخص رو دارید(حتی اگر با فیلـترشکن هم وارد شده باشد آی پی او قابل شناسایی است) به راحتی میتونید برخورد لازمه رو با او داشته باشید
گویا این فرد رافت و بی توجهی شما بزرگواران رو به خودش ترسیدن شما پنداشته و میبینید چگونه اینها طلبکار میشوند
یا حق.....

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدا

........

«لبیک یا رسول الله »
درود.....
با این حرفهات یاد اون قضیه خوارج و اون حرکت قرآن رو نیزه گزاشتن و... افتادم....عزیز من لازم نیست از این طریق حرفتو بزنی..یگو بعضیا با عقایده بنده مخالف هستن و اومدن به من فحش دادن باهاشون برخورد کنین..
بنده هم با برخورد با این کاربران موافقم.ولی اگر میخواد برخوردی بشه با هر دو طرف باید برخورد بشه.نه فقط اوناییکه با عقاید جنابعالی مخالفن.
بدرود...

namayma

عضو جدید
پیشنهاد

پیشنهاد

باسلام
به نظر بنده اگر دراین کلوپ قسمتی را به ثبت تجارب کاری اختصاص دهید و هر یک از اعضاء در طول هفته تجارب فنی خودرا (حتی کوچکترین مورد عملی وعلمی )راجهت استفاده دیگران به اشتراک بگذارند با افزایش تعداد کاربران و اعضاء میتوان یک بانک اطلاعات فنی مهندسی قوی و عظیم ایجاد کرد روی سخنم با دوستان جوانی است که قدر ثانیه های طی شده را ندارند و نمیدانند با مدیریت زمان و نهایتآ عمر میتوانند به موفقیتهای بزرگی دست یابند
بیائیم با دراختیار گذاشتن تجارب و اطلاعاتمان پله ای برای پیشرفت دیگران باشیم

با تشکر از بذل توجه شما
مسلم عباسی مقدم

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
بی احترامی از هر طرف باشه به نظرم قابل قبول نیست و وقتی میبینید داران توهین میکنن بهتره ادامه ندید چون تنها چیزی که میخوان همینه
و در کل پیشنهاد میکنم که بچه ها وقتی در چنین مباحثی شرکت میکنن جنبه شو داشته باشن(هردو طرف) بهم توهین نکنن و حرفای همدیگه رو گوش بدن و استدلال های خودشونو بذارن
اینجوری فکر کنم توهینی هم نخواهد شد

سلام مجدد ............همون فردی که اسم کاربریش رکیکه و در قسمتهای آخر جایی که نام اعضای آنلاین به نمایش می آید در حال حاضر اسمش قابل نمایش است.......دوباره به بنده پیام خصوصی داده و با فاکتور گیری از توهینهایی که کرده حرفی رو زده که قابل تامله.........

مدیران محترم عدم برخورد با این قبیل کاربران نتیجه اش همینه........شما هم میدونید که وقتی آی پی این شخص رو دارید(حتی اگر با فیلـترشکن هم وارد شده باشد آی پی او قابل شناسایی است) به راحتی میتونید برخورد لازمه رو با او داشته باشید
گویا این فرد رافت و بی توجهی شما بزرگواران رو به خودش ترسیدن شما پنداشته و میبینید چگونه اینها طلبکار میشوند
یا حق.....

درود.....
با این حرفهات یاد اون قضیه خوارج و اون حرکت قرآن رو نیزه گزاشتن و... افتادم....عزیز من لازم نیست از این طریق حرفتو بزنی..یگو بعضیا با عقایده بنده مخالف هستن و اومدن به من فحش دادن باهاشون برخورد کنین..
بنده هم با برخورد با این کاربران موافقم.ولی اگر میخواد برخوردی بشه با هر دو طرف باید برخورد بشه.نه فقط اوناییکه با عقاید جنابعالی مخالفن.
بدرود...

به نام خدا

........

«لبیک یا رسول الله »

چون جواب با پست آقا محمد حل میشد پیام ایشونو برای شما نیز نقل قول گرفتم.ممنون میشم مطالعه بفرمایید

دوست خوبم آقا محمد همه ما هدفمون خدمت به هم و ایجاد محیطی سالمو بدون این مسائله
و از حضور شما و دوستانی که بهشون توهین شده یا خاطرشون بخاطر حضور این افراد مکدر شده عذر خواهی میکنیم:gol:
اما برخی چیز ها از ابتدا قابل شناسایی و پیگیری نیستند
ما اطلاعی نداریم کاربری که عضو شده به چه هدف و نیتی داره ثبت نام میکنه
گاهی برخی افراد بد اخلاق باعث بروز ناراحتی برای دوستانمون میشن
ما تمام سعیمونو میکنیم تا مشکل خیلی زود منتفی بشه
و راضی به ناراحت شدن هیچ کدام از کاربرهای محترممون نیستیم اما شما برای این موضوع نباید مارو مقصر بدونید چون اگه ما بخواهیم فیلتر بذاریم هرکسی هر اسمی که تمایل داره انتخاب نکنه
خود شما به ما اعتراض نمیکنید اسم یه چیزی شخصیه چرا باید روی انتخاب اسم ما هم شما سلیقه شخصیتونو اعمال کنید؟
درسته؟....
یا اینکه میفرمایید پیام خصوصی و عمومی رو مسدود کنیم برای تازه وارد ها ....
برای مثال
اگر خود شما روز اول عضویتت به نیت کار علمی و فرهنگی به عضویت این باشگاه درآمدید
با مسدود بودن این قسمتها مواجه میشدید برای شما جای ناراحتی و نگرانی و کلی سوال
که چرا در سایت های دیگر کاربران اینگونه مشکلات را ندارند ما داریم بوجود نمی آمد
ما همه تلاشمونو میکنیم تا این سایت همواره محیط امن و سالم برای فعالیت علمی و فرهنگی
باشد
ماهم مثله شما از ابن بد رفتاری ها ناراحت میشیم
و به محض اطلاع اقدام نموده و کاربر متخطی را اخراج میکنیم
.

از همه دوستان خوبم تقاضا دارم درصورت مشاهده هرگونه بد رفتاری و بد اخلاقی سریع گزارش بدن و ما خیلی سریع اقدام میکنیم

به هیچ وجه با کاربر مذکور بحث نکرده و فقط با گزارش نام کاربری و یا پست وی مسئولین را مطلع بسازند

تا خود کاربر اخراج و پست هایی که گذاشته حذف گردد

انشاله که با همکاری دوستان شاهد اینگونه بد رفتاری ها و بد اخلاقی ها نباشیم:gol:

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم آقا محمد همه ما هدفمون خدمت به هم و ایجاد محیطی سالمو بدون این مسائله
و از حضور شما و دوستانی که بهشون توهین شده یا خاطرشون بخاطر حضور این افراد مکدر شده عذر خواهی میکنیم:gol:
اما برخی چیز ها از ابتدا قابل شناسایی و پیگیری نیستند
ما اطلاعی نداریم کاربری که عضو شده به چه هدف و نیتی داره ثبت نام میکنه
گاهی برخی افراد بد اخلاق باعث بروز ناراحتی برای دوستانمون میشن
ما تمام سعیمونو میکنیم تا مشکل خیلی زود منتفی بشه
و راضی به ناراحت شدن هیچ کدام از کاربرهای محترممون نیستیم اما شما برای این موضوع نباید مارو مقصر بدونید چون اگه ما بخواهیم فیلتر بذاریم هرکسی هر اسمی که تمایل داره انتخاب نکنه
خود شما به ما اعتراض نمیکنید اسم یه چیزی شخصیه چرا باید روی انتخاب اسم ما هم شما سلیقه شخصیتونو اعمال کنید؟
درسته؟....
برای مثال
ما همه تلاشمونو میکنیم تا این سایت همواره محیط امن و سالم برای فعالیت علمی و فرهنگی
باشد
ماهم مثله شما از ابن بد رفتاری ها ناراحت میشیم
و به محض اطلاع اقدام نموده و کاربر متخطی را اخراج میکنیم
.

انشاله که با همکاری دوستان شاهد اینگونه بد رفتاری ها و بد اخلاقی ها نباشیم:gol:
سلام بر شما ........نیازی نیست شما عذرخواهی کنید و تقصیر از شما نیست .....

بنده هم شما رو مقصر ندونستن یا کادر مدیریتی رو بلکه صحبت کردم میشه تمهیداتی اندیشید برای رفع این مسئله .....
اگه ما بخواهیم فیلتر بذاریم هرکسی هر اسمی که تمایل داره انتخاب نکنه

پارمهر محترم ....شما خانم هستید ........من حتی شرمم میاد در خصوصی عنوان این کاربر رو به شما بگم .....
اون وقت میگید ناراحت میشن اگه فیلتر گذاشته بشه!
البته خدا رو شکر اون نام دیدیم الآن که اخراج شده و نمیدونم کدوم مدیر عزیزی این زحمت رو کشیده .......ولی اگر شما این کار رو کردین.....این منم که باید عذرخواهی کنم نه شما ......چون شما نام کاربری این فرد رو دیدین و شاید پستهای توهین آمیزش را هم نیز که جز عذرخواهی چیزی برای گفتن ندارم
برخی موارد رو اگر میتونید اتفاقا فیلـتر بگذارید خب بگذارید .........این الفاظ رکیک میشود اسم شخصی و شما اجازه میدین با این الفاظ افراد اگر تخلفی نداشته باشن تو این باشگاه فرهنگی جولان بدن؟نا سلامتی اینجا باشگاه مهندسانه ....سایت هم یک سایتی است که منطبق بر وزارت ارشاد حرکت میکنه و پروانه داره.تو یک سایت غیر فرهنگی غیر علمی یا بدتر سایت....که عضو نشدیم که همچین کاربرانی با این نام کاربری ظاهر بشن و بعد گفته بشه شخصی است!

بنده هیچ اعتراض نمیکنم که نام کاربری فیلتر داشته باشه و کسی نتونه حرف رکیک! نام کاربریش بزاره...یعنی واقعا کسی اعتراض میکنه به این مسئله؟....هر چیزی حریمی داره

پروف هم شخصی است .....آواتار هم شخصی است ......ولی بارها شده به خود بنده هم به خاطر امضا چندین بار و هم به خاطر آواتار تذکر داده شد ....حتی برای امضا اخطار .....چون حریم رعایت نشده بود از دید مدیران و البته جای انتقاد هست ولی ایراد خیر ..جای انتقادم میگم به این خاطر که بنده اون چیزی که اون مدیر عزیز مدنظرش بود مدنظرم نبود ولی به هر حال اخطار که گرفتیم امضامون هم عوض کردیم! ....

برای مثال

میخواید چندین سایت که حتی کاربرانش کمتر از اینجاست و همچین محدودیتهایی رو اعمال کرده نام ببرم ؟......اونها هم این تمهیدات رو پیش بینی کردن ....شاید هم واقعا آینده نگر بودن......خیلی موارد میشناسم که کاربر تازه وارد مثلا تا فلان تعداد پست نرسه یک سری محدودیتها داره ........بعد اون تعداد محدودیتها براش برداشته میشه .....از جمله یکیش منتظر تائید شدن توسط مدیر راجع به تاپیکی که زده

ببینید فردی که میاد دنبال تحقیق ..چکارشه که بیاد به کاربر در پروفش پیام بده یا تو خصوصی؟........غیر اینه که داخل همون تالار پست میزاره؟
یا اینکه به مدیران پیام میده .......مگه کاربران رو میشناسه که همون اول بخواد سوالشو از یک کاربر در پروفش یا پیام خصوصی بپرسه؟!

بیایم سر این مسئله......آیا فردی که همچین نامی برگزیده بود و حتی گفت مدیران از اخراج بنده نمیهراسن مالتی یوزر نبود؟.....به نظرم راهکارهای بسیاری برای مقابله با این مسائل وجود دارد .....از راه های امنیتی که قبلا گفته ام .....تا راه های مدیریتی

هرآنچه لازم بود رو فکر میکنم گفتم ......موفق باشید

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بر شما ........نیازی نیست شما عذرخواهی کنید و تقصیر از شما نیست .....

بنده هم شما رو مقصر ندونستن یا کادر مدیریتی رو بلکه صحبت کردم میشه تمهیداتی اندیشید برای رفع این مسئله .....

پارمهر محترم ....شما خانم هستید ........من حتی شرمم میاد در خصوصی عنوان این کاربر رو به شما بگم .....
اون وقت میگید ناراحت میشن اگه فیلتر گذاشته بشه!
البته خدا رو شکر اون نام دیدیم الآن که اخراج شده و نمیدونم کدوم مدیر عزیزی این زحمت رو کشیده .......ولی اگر شما این کار رو کردین.....این منم که باید عذرخواهی کنم نه شما ......چون شما نام کاربری این فرد رو دیدین و شاید پستهای توهین آمیزش را هم نیز که جز عذرخواهی چیزی برای گفتن ندارم
برخی موارد رو اگر میتونید اتفاقا فیلـتر بگذارید خب بگذارید .........این الفاظ رکیک میشود اسم شخصی و شما اجازه میدین با این الفاظ افراد اگر تخلفی نداشته باشن تو این باشگاه فرهنگی جولان بدن؟نا سلامتی اینجا باشگاه مهندسانه ....سایت هم یک سایتی است که منطبق بر وزارت ارشاد حرکت میکنه و پروانه داره.تو یک سایت غیر فرهنگی غیر علمی یا بدتر سایت....که عضو نشدیم که همچین کاربرانی با این نام کاربری ظاهر بشن و بعد گفته بشه شخصی است!
بنده هیچ اعتراض نمیکنم که نام کاربری فیلتر داشته باشه و کسی نتونه حرف رکیک! نام کاربریش بزاره...یعنی واقعا کسی اعتراض میکنه به این مسئله؟....هر چیزی حریمی داره
پروف هم شخصی است .....آواتار هم شخصی است ......ولی بارها شده به خود بنده هم به خاطر امضا چندین بار و هم به خاطر آواتار تذکر داده شد ....حتی برای امضا اخطار .....چون حریم رعایت نشده بود از دید مدیران و البته جای انتقاد هست ولی ایراد خیر ..جای انتقادم میگم به این خاطر که بنده اون چیزی که اون مدیر عزیز مدنظرش بود مدنظرم نبود ولی به هر حال اخطار که گرفتیم امضامون هم عوض کردیم! ....
میخواید چندین سایت که حتی کاربرانش کمتر از اینجاست و همچین محدودیتهایی رو اعمال کرده نام ببرم ؟......اونها هم این تمهیدات رو پیش بینی کردن ....شاید هم واقعا آینده نگر بودن......خیلی موارد میشناسم که کاربر تازه وارد مثلا تا فلان تعداد پست نرسه یک سری محدودیتها داره ........بعد اون تعداد محدودیتها براش برداشته میشه .....از جمله یکیش منتظر تائید شدن توسط مدیر راجع به تاپیکی که زده

ببینید فردی که میاد دنبال تحقیق ..چکارشه که بیاد به کاربر در پروفش پیام بده یا تو خصوصی؟........غیر اینه که داخل همون تالار پست میزاره؟
یا اینکه به مدیران پیام میده .......مگه کاربران رو میشناسه که همون اول بخواد سوالشو از یک کاربر در پروفش یا پیام خصوصی بپرسه؟!
بیایم سر این مسئله......آیا فردی که همچین نامی برگزیده بود و حتی گفت مدیران از اخراج بنده نمیهراسن مالتی یوزر نبود؟.....به نظرم راهکارهای بسیاری برای مقابله با این مسائل وجود دارد .....از راه های امنیتی که قبلا گفته ام .....تا راه های مدیریتی
هرآنچه لازم بود رو فکر میکنم گفتم ......موفق باشید

دوست خوبم آقا محمد تمام این تدابیری که فرمودید بازهم باعث نمیشه شخص از اهدافی که داره دست برداره
انسانی که بد اخلاق باشه بدنبال هر فرصتیه تا بد اخلاقی ها و بد رفتاریهاشو به دیگران نشون بده
شما هر مانعی و هم براش قرار بدی اون کار خودشو انجام میده چه بسا برای انجام کارش حریصتر میشه
برای مثال بعد چند مدت فعالیت کرد و نشون دادن حسن نیتش باز هم شروع میکنه به فعالیت هایی که با اون نیت وارد این سایت شده
و اینجوری بدتر حس اعتماد دوستایی که دارن فعالیت علمی میکنن از بین میره و بی اعتماد تر از قبل نسبت به اطرافیانشون باید فعالیت کنند
این به ضرر خود کاربرای محترممونه و اون محیطی که بتونن توش فعالیت علمی و فرهنگی داشته باشن
کلا پیش روشون تبدیل میشه به محیطی که کاربرهای فعال اون که هرلحظه ممکنه اون روی سکه شونو نشون بدهند
پس بهتره همونطور که خدمتتون عرض کردم با عدم پاسخگویی و ارسال گزارش به مسئولین اطلاع داده شود

ما همه جوانب این کارو سنجیدیم و باز هم میسنجیم و بررسی میکنیم و به فکر همه ی اعضای محترممون هستیم

کامیاب باشید:gol:

پـ نـ :

دوستان به این موضوع در همینجا خاتمه داده می شود. با سپاس:gol:

بالا