آخ گفتیدلم میخواد شیرینی بخورم اما رژیمم🫤
بهار جون مسواک بزن، مسواک بزنی دیگه بخاطر تنبلی دوباره مسواک زدن هم شده، غذا نمیخوریگرسنمه .شیطونه میگه برم یه چی بخورم
لعنت بر شیطون
زدم گشنمهبهار جون مسواک بزن، مسواک بزنی دیگه بخاطر تنبلی دوباره مسواک زدن هم شده، غذا نمیخوری
.
منم شکمم سمفونی داره انداخته از گرسنگی![]()
طاقت بیار، به این فکر کن که یکی دیگه هم چندین کیلومتر اونطرف از خودت، دقیقا توی همین وضعیته، انرژی بگیر از این همدرد داشتنزدم گشنمه![]()
درک میکنمطاقت بیار، به این فکر کن که یکی دیگه هم چندین کیلومتر اونطرف از خودت، دقیقا توی همین وضعیته، انرژی بگیر از این همدرد داشتن![]()
دقیقادرک میکنم
به نظرم اشرف مخلوقات فقط افرادی هستن که هر چی میخورن چاق نمیشن
گشنگی دادن به خودتون راه درستی برای کاهش وزن نیست ، باعث مریضی های دیگه میشههنوز گشنمه و بخاطر گشنگی خوابم نمیره🫤
بهتره شما آقایون توی مسائل مربوط به رژیمِ ما خانومها دخالت نکنینگشنگی دادن به خودتون راه درستی برای کاهش وزن نیست ، باعث مریضی های دیگه میشه
برای کاهش وزن : اول اینکه غذاهای کم کالری بخورید ، دوم اینکه هر لقمه که به دهان میزارین حدود 1 دقیقه بجویید تا حسابی خورد و خمیر بشه ، اینجوری هم گشنه نیستین و هم لاغر میشین سوم هم اینکه کمی ورزش کنید حتی شده 10 دقیقه در روز
من که هر چی بخورم چاق نمیشمبهتره شما آقایون توی مسائل مربوط به رژیمِ ما خانومها دخالت نکنین
آخه آدم سیر چه خبری از آدم گرسنه داره
من خودم فوق دکترای رژیم گرفتن رو دارم، میتونم برم تدریس کنم![]()
الان مثلا خواستی دل ما رو بسوزونی؟من که هر چی بخورم چاق نمیشم
صبحونه کامل ، ناهار کامل و شام هم کامل
تازه در اواسط روز هم کلی بسکوئیت و میوه میخورم اما چاق نمیشم
این روش را گفتم چون هر کسی نمیدونه مخصوصا جویدن زیاد لقمه در دهان
هر طور راحتی ، بعدا وقتی 60 سالت شد متوجه میشی که من چی گفتم
دل سوزوندن بلد نیستمالان مثلا خواستی دل ما رو بسوزونی؟
.
ولی جدای از شوخی، حرفهاتون درسته، من خودم هم حرفهایی که کامنت قبلی گفتین رو رعایت میکنم و قبول دارم.
هر وقت میخوام رژیم بگیرم، یه چند روز یه شوک به بدنم میدم، مثل روزه گرفتن، بعد آروم آروم غذا رو بیشتر میکنم و سعی میکنم با کم خوری و درست خوری وزن رو تثبیت کنم.
ضمن اینکه کلا نه فقط توی رژیم که همه ی آدمها باید چند ساعت قبل از خواب غذا نخوردن رو رعایت کنند.
دل سوزوندن بلد نیستم
میخاستم حالتونو بگیرم
انشاله به وزن دلخواهتون برسین
بله درست میگین، منم از کمکاری تیروئیدم خبر دارم و سال هاست که روزانه یه دونه لوتیروکسین 50 میخورم.1- یک کم اضافه وزن اصلا هم بد نیست. هیچ عیبی هم نداره تازه یک وقتهایی هم مفیده! هم آدم رو جذاب تر نشون می ده و هم برای دوران نقاهت بیماری ها خوبه هم برای دوران سالمندی خوب هست.
2- خیلی از چاقی و لاغری ها مستقیم با هورمون های غدد داخلی بدن (تیروئید، پانکراس و ... ) مرتبط هست. و دقیقا نشونه اون هست که یک اتفاق تازه ای داره توی بدنمون می افته و هنوز ازش خبر نداریم. هر دکتر و هر آزمایشی هم اونها رو نشون نمی ده.
اصلا ازت خوشم نمیاد بی ریخت لاغرمن که هر چی بخورم چاق نمیشم
صبحونه کامل ، ناهار کامل و شام هم کامل
تازه در اواسط روز هم کلی بسکوئیت و میوه میخورم اما چاق نمیشم
این روش را گفتم چون هر کسی نمیدونه مخصوصا جویدن زیاد لقمه در دهان
هر طور راحتی ، بعدا وقتی 60 سالت شد متوجه میشی که من چی گفتم
حالا فکر میکنه ما خیلی چاقیم نمیدونه خودمونه میکشیم اندام مناسبی داشته باشیم والاااوای حرف دل منو زدی![]()
دقیقا منم امروز داشتم فکر میکردم که انقدر ما حرف از رژیم میزنیم، اینا فکر میکنند حتما ما رو با بولدوزر جابه جا میکنندحالا فکر میکنه ما خیلی چاقیم نمیدونه خودمونه میکشیم اندام مناسبی داشته باشیم والااا![]()
دقیقا مامانم همیشه میگه چرا فکر میکنید چاقید همیشه تو رژیمید.اینهمه خودتونو اذیت نکنیددقیقا منم امروز داشتم فکر میکردم که انقدر ما حرف از رژیم میزنیم، اینا فکر میکنند حتما ما رو با بولدوزر جابه جا میکنند
نمیدونند که ما فقط داریم شکسته نفسی میکنیم وگرنه که رژیم نگرفته ده هیچ از بقیه جلوتریم![]()
حرفهای مامان ها مثل همدیگه ستدقیقا مامانم همیشه میگه چرا فکر میکنید چاقید همیشه تو رژیمید.اینهمه خودتونو اذیت نکنید
آخه 98 کیلو که چاق حساب نمیشه ، شما خودتون ، خودتونو اذیت میکنیدحالا فکر میکنه ما خیلی چاقیم نمیدونه خودمونه میکشیم اندام مناسبی داشته باشیم والااا![]()
بیشتر ازت بدم اومدآخه 98 کیلو که چاق حساب نمیشه ، شما خودتون ، خودتونو اذیت میکنید
من 175 قدمه و 69 وزنمه ، فک کنم 6 تا 8 کیلو کم دارم
پسر خوبیه .. فقط خیلی همه رو تست میکنه :|بیشتر ازت بدم اومد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1410 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2283 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 | |
![]() |
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 92 |