الان چه حسي داري؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
گرسنمه .شیطونه میگه برم یه چی بخورم
لعنت بر شیطون
بهار جون مسواک بزن، مسواک بزنی دیگه بخاطر تنبلی دوباره مسواک زدن هم شده، غذا نمیخوری😂
.
منم شکمم سمفونی داره انداخته از گرسنگی😂

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طاقت بیار، به این فکر کن که یکی دیگه هم چندین کیلومتر اونطرف از خودت، دقیقا توی همین وضعیته، انرژی بگیر از این همدرد داشتن😁
درک میکنم
به نظرم اشرف مخلوقات فقط افرادی هستن که هر چی میخورن چاق نمیشن

eterno

کاربر ممتاز
درک میکنم
به نظرم اشرف مخلوقات فقط افرادی هستن که هر چی میخورن چاق نمیشن
دقیقا😩
واقعا غبطه میخورم به حالشون🙄
البته من خودمم زیادی حساسم وگرنه من وقتی وزنم بالا میره، هیچکی متوجه نمیشه که وزنم بالا رفته فقط خودم متوجه میشم😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوز گشنمه و بخاطر گشنگی خوابم نمیره🫤
گشنگی دادن به خودتون راه درستی برای کاهش وزن نیست ، باعث مریضی های دیگه میشه
برای کاهش وزن : اول اینکه غذاهای کم کالری بخورید ، دوم اینکه هر لقمه که به دهان میزارین حدود 1 دقیقه بجویید تا حسابی خورد و خمیر بشه ، اینجوری هم گشنه نیستین و هم لاغر میشین سوم هم اینکه کمی ورزش کنید حتی شده 10 دقیقه در روز

eterno

کاربر ممتاز
گشنگی دادن به خودتون راه درستی برای کاهش وزن نیست ، باعث مریضی های دیگه میشه
برای کاهش وزن : اول اینکه غذاهای کم کالری بخورید ، دوم اینکه هر لقمه که به دهان میزارین حدود 1 دقیقه بجویید تا حسابی خورد و خمیر بشه ، اینجوری هم گشنه نیستین و هم لاغر میشین سوم هم اینکه کمی ورزش کنید حتی شده 10 دقیقه در روز
بهتره شما آقایون توی مسائل مربوط به رژیمِ ما خانومها دخالت نکنین😒
آخه آدم سیر چه خبری از آدم گرسنه داره:w19:
من خودم فوق دکترای رژیم گرفتن رو دارم، میتونم برم تدریس کنم:w09:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتره شما آقایون توی مسائل مربوط به رژیمِ ما خانومها دخالت نکنین😒
آخه آدم سیر چه خبری از آدم گرسنه داره:w19:
من خودم فوق دکترای رژیم گرفتن رو دارم، میتونم برم تدریس کنم:w09:
من که هر چی بخورم چاق نمیشم
صبحونه کامل ، ناهار کامل و شام هم کامل
تازه در اواسط روز هم کلی بسکوئیت و میوه میخورم اما چاق نمیشم
این روش را گفتم چون هر کسی نمیدونه مخصوصا جویدن زیاد لقمه در دهان

هر طور راحتی ، بعدا وقتی 60 سالت شد متوجه میشی که من چی گفتم

eterno

کاربر ممتاز

الان مثلا خواستی دل ما رو بسوزونی؟ :w00:
.
ولی جدای از شوخی، حرفهاتون درسته، من خودم هم حرفهایی که کامنت قبلی گفتین رو رعایت میکنم و قبول دارم.
هر وقت میخوام رژیم بگیرم، یه چند روز یه شوک به بدنم میدم، مثل روزه گرفتن، بعد آروم آروم غذا رو بیشتر میکنم و سعی میکنم با کم خوری و درست خوری وزن رو تثبیت کنم.
ضمن اینکه کلا نه فقط توی رژیم که همه ی آدمها باید چند ساعت قبل از خواب غذا نخوردن رو رعایت کنند.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان مثلا خواستی دل ما رو بسوزونی؟ :w00:
.
ولی جدای از شوخی، حرفهاتون درسته، من خودم هم حرفهایی که کامنت قبلی گفتین رو رعایت میکنم و قبول دارم.
هر وقت میخوام رژیم بگیرم، یه چند روز یه شوک به بدنم میدم، مثل روزه گرفتن، بعد آروم آروم غذا رو بیشتر میکنم و سعی میکنم با کم خوری و درست خوری وزن رو تثبیت کنم.
ضمن اینکه کلا نه فقط توی رژیم که همه ی آدمها باید چند ساعت قبل از خواب غذا نخوردن رو رعایت کنند.
دل سوزوندن بلد نیستم
میخاستم حالتونو بگیرم:biggrin::biggrin:

انشاله به وزن دلخواهتون برسین

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- یک کم اضافه وزن اصلا هم بد نیست. هیچ عیبی هم نداره تازه یک وقتهایی هم مفیده! هم آدم رو جذاب تر نشون می ده و هم برای دوران نقاهت بیماری ها خوبه هم برای دوران سالمندی خوب هست.

2- خیلی از چاقی و لاغری ها مستقیم با هورمون های غدد داخلی بدن (تیروئید، پانکراس و ... ) مرتبط هست. و دقیقا نشونه اون هست که یک اتفاق تازه ای داره توی بدنمون می افته و هنوز ازش خبر نداریم. هر دکتر و هر آزمایشی هم اونها رو نشون نمی ده.

eterno

کاربر ممتاز
1- یک کم اضافه وزن اصلا هم بد نیست. هیچ عیبی هم نداره تازه یک وقتهایی هم مفیده! هم آدم رو جذاب تر نشون می ده و هم برای دوران نقاهت بیماری ها خوبه هم برای دوران سالمندی خوب هست.

2- خیلی از چاقی و لاغری ها مستقیم با هورمون های غدد داخلی بدن (تیروئید، پانکراس و ... ) مرتبط هست. و دقیقا نشونه اون هست که یک اتفاق تازه ای داره توی بدنمون می افته و هنوز ازش خبر نداریم. هر دکتر و هر آزمایشی هم اونها رو نشون نمی ده.
بله درست میگین، منم از کمکاری تیروئیدم خبر دارم و سال هاست که روزانه یه دونه لوتیروکسین 50 میخورم.
سوای از انواع مسائل هورمونی، بخاطر سبک زندگی و کم شدن فعالیت هم هست.
در مورد خانوم ها هم که بارداری ها و مسائل قبل و بعد از بارداری هم که دلیل اضافه تری بر افزایش وزن میشه.
در ضمن من خودم دلیل رژیم گرفتنم، چاق شدنم نیست، چون من ژنتیکم، استایلم و قدم جوریه که اصلا چاق نمیشم، من هر از چندگاهی بخاطر روی وزن نرمالم موندن رژیم میگیرم.
من رفتم پزشک تغذیه و وزن ایده آل بدنم رو بهم گفت و برای همین همیشه حواسم هست که روی همون وزن بمونم، اگه یه وقتهایی مثل توی عید که امکان افزایش وزن هست، وزنم بالا بره، رژیم میگیرم که برگرده سر وزن ایده آل بدنم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اصلا ازت خوشم نمیاد بی ریخت لاغر🤣🤣

eterno

کاربر ممتاز
حالا فکر می‌کنه ما خیلی چاقیم نمیدونه خودمونه میکشیم اندام مناسبی داشته باشیم والااا🤣🤣
دقیقا منم امروز داشتم فکر میکردم که انقدر ما حرف از رژیم میزنیم، اینا فکر میکنند حتما ما رو با بولدوزر جابه جا میکنند🤣🤣🤣
نمیدونند که ما فقط داریم شکسته نفسی میکنیم وگرنه که رژیم نگرفته ده هیچ از بقیه جلوتریم😏😏🤣🤣🤣

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا منم امروز داشتم فکر میکردم که انقدر ما حرف از رژیم میزنیم، اینا فکر میکنند حتما ما رو با بولدوزر جابه جا میکنند🤣🤣🤣
نمیدونند که ما فقط داریم شکسته نفسی میکنیم وگرنه که رژیم نگرفته ده هیچ از بقیه جلوتریم😏😏🤣🤣🤣
دقیقا مامانم همیشه میگه چرا فکر میکنید چاقید همیشه تو رژیمید.اینهمه خودتونو اذیت نکنید

eterno

کاربر ممتاز
دقیقا مامانم همیشه میگه چرا فکر میکنید چاقید همیشه تو رژیمید.اینهمه خودتونو اذیت نکنید
حرفهای مامان ها مثل همدیگه ست😂😂
تازه مادربزرگ خدابیامرزم تا ما رو میدید، میگفت چیه همش رژیم دارین و اونوقت یه بچه میخواین بیارین هزار جور مکافات دارین😂😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا فکر می‌کنه ما خیلی چاقیم نمیدونه خودمونه میکشیم اندام مناسبی داشته باشیم والااا🤣🤣
آخه 98 کیلو که چاق حساب نمیشه ، شما خودتون ، خودتونو اذیت میکنید

من 175 قدمه و 69 وزنمه ، فک کنم 6 تا 8 کیلو کم دارم

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه جالب ! همینکه فلان پسر با فلان مقام میشم منو دوست دارن و بزور مارو میگیرن ! زنمون میشن ، همینکه شیخ یا وحید میشیم طرف ما هم کسی نمیاد !
چرا زنه اونا میشن زنه اینا نمیشن ؟!
بمن چه ... عوضیا
گوشی و خط های منو بدن ...!
من کسی چه زن چه پسر نشه .