الان چه حسي داري؟

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جز امید کار دیگه ای نمیتونم بکنم
انشاله که زودتر تصمیم بگیرین و دل یه بچه مظلوم را شاد کنید
من ترجیح میدم مهدیه جون و دعوت کنم حس میکنم کنارش خیلی خوش میگذره
شما هم با آقایون باشگاه رفیق شو زودتر به مراد دلت می‌رسی

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من ترجیح میدم مهدیه جون و دعوت کنم حس میکنم کنارش خیلی خوش میگذره
شما هم با آقایون باشگاه رفیق شو زودتر به مراد دلت می‌رسی
آخ من قربونت برم، چه خوشی بگذره بهمون اون روز😍😍😍😍😍

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدرک ، در مورد من با هم صحبت نکنن ، اسم منم نبرن ، اقدامات قبلی هم تکرار نشه ... تصمیم گیری در مورد من نشه! اه ، بای. زنا بمن پیام نزنن ، خودشون رو جای من جا نزنن ، شوهراشون نزنن اه .. بای. احمق های مریض ! از خودشان مایه بذارن . شماره و گوشی منو بدن ، بیخود کردن ک لازم دارن !
من شوهر ندارم .. بای

آخرین ویرایش:

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
کلا تعطیلات امسال یه جور عجیبی طولانی شد و همه رو تا حدودی کسل کرده ولی حالا یه آزمایش دادن هم فکر بدی نیست، البته فکر کنم همسرت و برادرت هم پزشک باشن، یه مشورتی با اونا هم داشته باشی بد نیست😉
درسته دقیقا، همه دید و بازدید ها انجام شد، عیدی دادیم و گرفتیم، گردش رفتیم، آخر سر خوابمون گرفت، مهدیه جون این اطلاعات رو از کجا پیدا کردی عزیزم؟ با کمک همسری و داداشی نتیجه گرفتیم که جواب منفیه، خودم هم می دونستم منفیه، ولی خب یه کم شک هم داشتم

منم فکر میکنم خبراییه😊
بهار جونم خبری نیست فعلا. خبر خوبه با برنامه ریزی باشه

فاز توضیح دادن به دوستان گلم :w40:

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته دقیقا، همه دید و بازدید ها انجام شد، عیدی دادیم و گرفتیم، گردش رفتیم، آخر سر خوابمون گرفت، مهدیه جون این اطلاعات رو از کجا پیدا کردی عزیزم؟ با کمک همسری و داداشی نتیجه گرفتیم که جواب منفیه، خودم هم می دونستم منفیه، ولی خب یه کم شک هم داشتم

ای جان انشالله هر چی خیر همون بشه💝💝

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

ایشالله که هرچی برات خیر هست پیش بیاد❤️💋
در مورد اطلاعات که گفتی، تا جایی که یادمه یه بار خودت گفتی که همسرت و برادرت با هم دوست بودن و هر دو پزشکن، نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم :w19:
.
فار سرچ کردن

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای خیلی ترسیدم ، اصلا باور کردنی نیست !
با شواهد به این نتیجه رسیدم ک به شوهر هاشون خیانت کردن .. اگه واقعیت باشه خدا به قلب های همسراشون رحم کنه . من خودم قلبم شکسته :( می‌دونم چه حالیه 😔
دوستان بنظرتون امر طبیعی هست ؟
کمر آدم خم میشه !