آره پیرو چروکیده شدی.

پ.خ
غمت نباشه! برادران پشمالو دارن گونی گونی ساندیس میارن!!
من میگم همینجا قعطش کنین همین نتیجه رضایت بغشه....سو سو سو سو سو
سوت سر بالا:ی
ولی بازم خوددانین....دیگه سیب زیمینیا ته کشیده...از شامم خبری نیس
و البته در کنار این آرزو که همه به قانون و رای اکثریت احترام بگذاریم...تاپیک جالبیه
اما برای من به شخصه یاد آور آرزوهای بر باد رفته ، جسرت های زیاد، به کجا میتوانستیم برسیم و به کجا رسیدیم
یادش بخیر انشالا هیچ وقت اینجوری امیدها به یاس بدل نشود
و البته در کنار این آرزو که همه به قانون و رای اکثریت احترام بگذاریم...
آخ الهی تو هم تشکر نداری؟
دقیقا به نکته باریکی اشاره کردیآخ الهی تو هم تشکر نداری؟![]()
منظورت نکته ظریف بود، نه؟دقیقا به نکته باریکی اشاره کردی
الان میخام یکی بیاد جواب بده باید برم در خونشون بکشمش بیرون بگم بیا برو پست منو بخون.![]()
نه اصلامنظورت نکته ظریف بود، نه؟
![]()
آقای essi4300 این بود شعار گفتمان امام و انقلاب ؟؟
خیلی باحال بودآقای essi4300 این بود شعار گفتمان امام و انقلاب ؟؟
فیاض جون این دلش از اینا میخاد.خوب شد واسه من از این عکس ها در نیاوردن![]()
نکته رو من گفتم، اونوقت تو راجب باریکی و ظریفیش نظر میدی؟نه اصلا
منظورم همون باریک بود.
میخای عوض دربیای![]()
بابی جون این آواتارت بنده خدا پوسید، عوضش کن مرگ منفیاض جون این دلش از اینا میخاد.
حالا اون M رو کجا میخای بذاری؟![]()
خوب شد واسه من از این عکس ها در نیاوردن![]()
خیلی باحال بود
پسر فتوشاپت حرف نداره در حد پارا المپیکه![]()
فیاض جون این دلش از اینا میخاد.
حالا اون M رو کجا میخای بذاری؟![]()
نکته که همه جا هست مهم اینه که باریک باشه یا ظریف.نکته رو من گفتم، اونوقت تو راجب باریکی و ظریفیش نظر میدی؟![]()
دیگه ما عکس آواتار و همه چیمون همینه که هستاگه جرات داری عکستو بزار
منتظر باشید :دی
واقعا کارت عالی بود.اگه قبلش این کارارو میکردی essi4300 اول بودآقای essi4300 این بود شعار گفتمان امام و انقلاب ؟؟
![]()
![]()
![]()
بنده بدن معیوبی دارم, چند روزی بیشتر مهمان شما نیستم, این آقای essi رو هم میگیم دست از فتنه بر داره, اونچه رو که باید دیده میشد همه در پاش صندوقا دیدن, من دعوت میکنم دو طرف رو به مصالحه البته نظر بنده به دختر شاه پریون نزدیکتر است.
بنده بدن معیوبی دارم, چند روزی بیشتر مهمان شما نیستم, این آقای essi رو هم میگیم دست از فتنه بر داره, اونچه رو که باید دیده میشد همه در پاش صندوقا دیدن, من دعوت میکنم دو طرف رو به مصالحه البته نظر بنده به دختر شاه پریون نزدیکتر است.
خبر آخر:
اسی به علت فریب افکار عمومی، آب در آسیاب دشمنان باشگاه ریختن، حرف حق رو زدن !! و خیلی مسایل دیگه که به دلایل امنیتی نمیشه گفت تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.
اما ظاهرا کسی جرات نداره ایشون رو بگیره چون از طرفداراش میترسیم!!
و البته در کنار این آرزو که همه به قانون و رای اکثریت احترام بگذاریم...
کو پس؟نیگران نباش ، آدمی که قانون شکنی کنه ، هرجا که باشه میگیریم پدرشم در میاریم![]()