افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مراسم تحلیف دختر شاه پریون و بازهم اتفاقات ناگوار
آقا بهرام کارتون عالی بود، من هم طبق قولی که دادم یه بیانیه از خودم در کردم که کاش نمی کردم...

به نظر من دیگه داره لوس و بی مزه میشه، من توی تایپیکی که دختر شاه پریون زد بابت انصرافش، کلا اعلام کردم که کشیدم کنار و اینکه ایشون رو به عنوان محبوبترین کاربر میدونم، ادامه این روند جز توهین چیز دیگه ای نیست، تجربه به هممون ثابت کرده، شوخی که از حد بگذره هم لوس میشه هم زننده و توهین آمیز...

ولی فوتوشاپتون عالیه، آواتار من رو خوب به کار گرفته بودید;):gol:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)نمیشه ماهانه 100 تا بدم؟....اینجوری بم فشار میاد:D

هرجور میتونی تصویه کن ، ولی اگه ماهانه بشه 6 ماه ، هر مان 110 تا میشه ها ا اا
فکر نکنی نزووله هااا :دی

آقا بهرام کارتون عالی بود، من هم طبق قولی که دادم یه بیانیه از خودم در کردم که کاش نمی کردم...

به نظر من دیگه داره لوس و بی مزه میشه، من توی تایپیکی که دختر شاه پریون زد بابت انصرافش، کلا اعلام کردم که کشیدم کنار و اینکه ایشون رو به عنوان محبوبترین کاربر میدونم، ادامه این روند جز توهین چیز دیگه ای نیست، تجربه به هممون ثابت کرده، شوخی که از حد بگذره هم لوس میشه هم زننده و توهین آمیز...

ولی فوتوشاپتون عالیه، آواتار من رو خوب به کار گرفته بودید;):gol:

ای بابا تازه کم کم داشت خوش میگذشت ، تازه میخواستم خبر کشته شدنتو تو درگیری ها بزارم :D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراسم تحلیف دختر شاه پریون و بازهم اتفاقات ناگوار

امروز که ساعت 10 صبح مراسم تحلیف دختر شاه پریون در مجلس باشگاه مهندسان برگزار شد
دختر شاه پریون در حضور ADMIN سوگند یاد کرد

دختر شاه پریون حضور "این همه درصدی" اعضای باشگاه در انتخابات محبوبترین فرد باشگاه را تاریخی جدید در دفتر باشگاه مهندسان ایران دانست و از همه ی اعضا دبرای پیشرفت باشگاه دعوت کرد

اما در کنار این مراسم اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد
طرفداران mostafanokhodian و essi3400 که بعد از شکست خود شروع به جر زنی کرده بودند اینبار با هجوم به تاپیک های عمومی و کاربران ویژه سایت خسارات زیادی را به باشگاه وارد آوردند

mostafanokhodian که پیش از این با در کردن چندین بیانیه خود را از این اتهامات مبرا دانسته بود اما در این عکس ها به وضوح پیداست که در میان اغتشاشگران افرادی با دستبند و گردن آویز طرفداران او حضور دارند

بله آقای نخودیان "دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم " ، دیگه نمی تونی در بری
و بر همین اساس از سوی تالار رشته ی حقوق باشگاه حکم دستگیری mostafanokhodian و essi4300 صادر شده و با سایت های دیگر هم هماهنگی به عما آمده تا از فرار این افراد به آن سایت ها جلوگیری شود

در این شلوغی ها ، یکی از بازیگران باشگاه هم که برای شرکت در جشنواره فیلم به سایت نواندیشان رفته بود با گردن انداختن گردن آویز طرفداران mostafanokhodian لباس هایی خز و بی مد را به تن کرده که فکر کنم به خاطر این موضوع آقای نخودیان 12 سال به حبسشون اضافه بشه

واییییییییی فیااااااااضضضضضضضضضض خیلی باحال بود....واقعا هنر مندی...ایول....خدایی تنکس ندارم الحق که شومصدتا تنکس باید بت داد

یعنی یک مشت خلو چلو دیوانه جمع شدن اینجا، اسمشم گذاشتن باشگاه مهندسین:razz:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
همرنگ خودم نه ، همرنگ جماعت ، یعنی کثرت ، یعنی درصد بیشتر ، یعنی جهت حرکت رودخانه

جماعت اینجا که فقط دختر شاه پریونه با اسی بقیه هم که نخودین،:D رودخونه باشگاه هم که خیلی وقته راکده، شما همش نزن بو گندش کله محله رو ورداشت

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
ینی شما نمدونین تنهاترین اسب اسم زننده ی تاپیک مبوب ترینه؟!

تو اخرش تکلیفمونو مشخص کن، از رو تصمیمه کبری بنویسیم یا کوکب مهمان دارد
تویی یا اسی؟ به جفتتونم میاد:D چقد ملوووس... دو تا اسب بال شکسته و سفید خرامان خرامان به سمت کلبه عشق در اون دور دورا چهار نعل میتازند

tatu_lover1366

عضو جدید
من به عنوان رهبر اپوزسیون این رای گیری،شکست در این انتخابات را میپذیرم و به دختر شاه پریون به عنوان محبوب قانونی باشگاه احترام میذارم.

پس بلا خره این جام زهر رو نوشیدید
تا بوده در این باشگاه همین بوده عزیزم , اشکالی نداره
فقط مواظب باش سرطان و یا بیماری سعب العلاج دیگه ای تا چند وقت دیگه نگیری با این افشا گری هایی که شما کردی تو این باشگاه :thumbsup2:

*Essi*

اخراجی موقت
پس بلا خره این جام زهر رو نوشیدید
تا بوده در این باشگاه همین بوده عزیزم , اشکالی نداره
فقط مواظب باش سرطان و یا بیماری سعب العلاج دیگه ای تا چند وقت دیگه نگیری با این افشا گری هایی که شما کردی تو این باشگاه :thumbsup2:

مجبور شدم.
یا بهتره بگم مجبورم کردند.

مهدی 108

عضو جدید
آقا اسی دمت گرم

ما همینطوری فقط آواتارت رو میبینیم یه شکم میخندیم

چه برسه به این تایپیک با حالت:gol:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به عنوان رهبر اپوزسیون این رای گیری،شکست در این انتخابات را میپذیرم و به دختر شاه پریون به عنوان محبوب قانونی باشگاه احترام میذارم.
این هم متن اعترافات یکی از سران فتنه

*Essi*

اخراجی موقت
آقا اسی دمت گرم

ما همینطوری فقط آواتارت رو میبینیم یه شکم میخندیم

چه برسه به این تایپیک با حالت:gol:

یکی از بچه ها تو تاپیک قبلی به من گفته بود دلقک،من که بخشیدمش، اما:

به زمین خوردن دلقک یا درآوردن شکلک،واسه اینه که تو بخندی مثل رسم شاه و تلخک.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

اسی جان به دل نگیر ...از کوزه همان برون تراود که دروست...

مهدی 108

عضو جدید

آقا ما همچین جسارتی نکردیم

بازم اگه باعث رنجش خاطرتون شدم عذر خواهی میکنم

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
oooooooo lllllllllllllaaa lllaaa
مواظب باشین ،النگوهاتون نشکنه یه وقت.;)
اون وقت ماماناتون تو کوچه و خیابون دنبالتون می کنند:cry:

*Essi*

اخراجی موقت
oooooooo lllllllllllllaaa lllaaa
مواظب باشین ،النگوهاتون نشکنه یه وقت.;)