افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم همینجا قعطش کنین همین نتیجه رضایت بغشه....سو سو سو سو سو
سوت سر بالا:ی
ولی بازم خوددانین....دیگه سیب زیمینیا ته کشیده...از شامم خبری نیس

من به خاطر حفظ باشگاه که به همه چی اولویت داره بردتو قبول میکنم.!!!:biggrin:
حفظ باشگاه از همه چی مهمتره حتی از اعضاش مهمتره!!!!

pedram_irani

عضو جدید
تاپیک جالبیه
اما برای من به شخصه یاد آور آرزوهای بر باد رفته ، جسرت های زیاد، به کجا میتوانستیم برسیم و به کجا رسیدیم
یادش بخیر انشالا هیچ وقت اینجوری امیدها به یاس بدل نشود

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاپیک جالبیه
اما برای من به شخصه یاد آور آرزوهای بر باد رفته ، جسرت های زیاد، به کجا میتوانستیم برسیم و به کجا رسیدیم
یادش بخیر انشالا هیچ وقت اینجوری امیدها به یاس بدل نشود
و البته در کنار این آرزو که همه به قانون و رای اکثریت احترام بگذاریم...

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای essi4300 این بود شعار گفتمان امام و انقلاب ؟؟

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شد واسه من از این عکس ها در نیاوردن :biggrin:

اگه جرات داری عکستو بزار :D:biggrin:

خیلی باحال بود
پسر فتوشاپت حرف نداره در حد پارا المپیکه :D

تنکس ;)

فیاض جون این دلش از اینا میخاد.
حالا اون M رو کجا میخای بذاری؟:w25:

منتظر باشید :دی

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده بدن معیوبی دارم, چند روزی بیشتر مهمان شما نیستم, این آقای essi رو هم میگیم دست از فتنه بر داره, اونچه رو که باید دیده میشد همه در پاش صندوقا دیدن, من دعوت میکنم دو طرف رو به مصالحه البته نظر بنده به دختر شاه پریون نزدیکتر است.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده بدن معیوبی دارم, چند روزی بیشتر مهمان شما نیستم, این آقای essi رو هم میگیم دست از فتنه بر داره, اونچه رو که باید دیده میشد همه در پاش صندوقا دیدن, من دعوت میکنم دو طرف رو به مصالحه البته نظر بنده به دختر شاه پریون نزدیکتر است.
:biggrin::biggrin::gol:

amiiinem

عضو جدید

ایول پسر!

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خبر آخر:
اسی به علت فریب افکار عمومی، آب در آسیاب دشمنان باشگاه ریختن، حرف حق رو زدن !! و خیلی مسایل دیگه که به دلایل امنیتی نمیشه گفت تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.
اما ظاهرا کسی جرات نداره ایشون رو بگیره چون از طرفداراش میترسیم!!

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبر آخر:
اسی به علت فریب افکار عمومی، آب در آسیاب دشمنان باشگاه ریختن، حرف حق رو زدن !! و خیلی مسایل دیگه که به دلایل امنیتی نمیشه گفت تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.
اما ظاهرا کسی جرات نداره ایشون رو بگیره چون از طرفداراش میترسیم!!

نیگران نباش ، آدمی که قانون شکنی کنه ، هرجا که باشه میگیریم پدرشم در میاریم :D

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:crying::crying::crying::crying::crying::crying:اینا مردمن که با این حرف اتیش گرفتن
تکبیییییییییر

pedram_irani

عضو جدید
و البته در کنار این آرزو که همه به قانون و رای اکثریت احترام بگذاریم...

این هم درسته البته و این آرزو را هم من اضاقه میکنم که هیچ نهادی به صرف اختیارات قانونی آن نکند که همه را از عدالتش مایوس کند
به قول آقای رضایی باید فرهنگ برخورد منطقی با اعتراض را بیاموزیم باید یاد بگیریم در بعضی جاها مردم میتوانند مخالفت کنند و نباید با امنیتی کردن همه چیز ، فاجعه بیافرینیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.