افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا ما پاور پوینت نداریم....ینی الان نداریم چیکا کنیم پس؟...واسه ام تریف کن گیگهههههههه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیانیه سوم

بسمه تعالی
ملت شریف و کاربران عزیز باشگاه

پس از مهندسی آرا و صحنه آرایی خطرناک اقتدارگرایان برای پیروزی دختر شاه پریون، همینک شاهد هستیم که پس از غیبت طولانی مدت و سوال برانگیز آقای اسی در ساعاتی قل که توسط روابط عمومی باشگاه اعلام شد، صحنه ارایی و خریدن آرای کاربرای توسط شخص جناب essi4300 در حال وقوع می باشد به نحوی که در طی دو ساعت ایشان به تعداد رای 31 رسیده و این نشان از تقلب گسترده دارد.
از ایشان که خود روزی از معترضین بوده و در جهت نیل به اهداف آزادی خواهانه باشگاه فعالیت می کرده اند، این اقدامات بعید بوده و نشان از اووووووووووووج یه چیزی می باشد، و باعث تاسف و تاثر بنده گردیده است.

کاربران عزیز باشگاه
بنده پای حقوق شما ایستاده ام (البته از تو خونمون) و تا آخرین لحظه اعمال و رفتارهای زننده این دو گروه را تحت نظر داشته و در موقع مقتضی با صدور یه دو سه تا بیانیه دیگه دست ایشان را برای شما عزیزان رو خواهم کرد، ایشان با این اعمال ...... خود تمامی ارکان باشاه و قانون اساسی باشگاه را زیر سوال برده و تلاش دارند افراد همفکر خود بر کرسی محبوبترین کاربر بنشیند.
اینجانب از کله هوادارنم در خواست میکنم آرامش خود را حفظ کرده و با حضور گسترده خود در ساعت 15 فردا 3 مرداد (طبق بیانیه قبلی) مشت محکمی بر دهان مخالفان بکوبید.

در پایان شایان ذکر است پس از بررسی اسناد تقلبی که خود کاربران دم در منزل اینجانب فرستادند، دلایل محکم و شفافی از تقلب گسترده دختر شاه پریون به دست آمده است. یکی از این اسناد گویای این است که ایشان در سخنرانی ها و مکالمات مخفی و غیر مخفی خود با سایر کاربران از واژه هایی نظیر : "شونگیل، گونگیل، شانگل، گوگولی، موگولی و مشتقات آن" به کرات استفاده کرده و بر کاربران عزیز واضح است که این لغات اسم رمز تقلب در انتخابات بوده است.

با تشکر

عالی بود :gol:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکنه از اول جدی گرفته بودی ؟؟؟ :D

شوخی کردم ، همه بچه های باشگاه :gol: هستن
چرا جدی نگیرم؟....من به تنهاترین اسب شام دادم اقا جانننننننننن:w00::w00::w00:....کم کاری نیس که
....
ماستتتتت....اونم از نوع پرچرب:surprised::D:D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من شمارو دوسسسسست دارم اقای اسی...واقعا نمیدونم شما چرا داری این کارو میکنی؟....من به شما علاقه دارم....:smile:...ینی واقعا این درسته که من بیام پیش 50 میلیون کاربر ابروی شمارو ببرم؟....میگن دخی شاه پری سیب زمینی میده....اخه مگه کاربرا اینقد ...ان که با یه سیب زمینی خام بشن؟....نهههههههه....کاربرا خودشون درک میکنن اینجا چه خبرهههه....شما همتون دس به یکی کردین منو تنها گذاشتین....اقای اسی خواهش میکنم تمومش کنین....من شمارو دوس دارم....بازم بگم؟بگگممممممممممممممم؟:twisted::twisted::twisted:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
من شمارو دوسسسسست دارم اقای اسی...واقعا نمیدونم شما چرا داری این کارو میکنی؟....من به شما علاقه دارم....:smile:...ینی واقعا این درسته که من بیام پیش 50 میلیون کاربر ابروی شمارو ببرم؟....میگن دخی شاه پری سیب زمینی میده....اخه مگه کاربرا اینقد ...ان که با یه سیب زمینی خام بشن؟....نهههههههه....کاربرا خودشون درک میکنن اینجا چه خبرهههه....شما همتون دس به یکی کردین منو تنها گذاشتین....اقای اسی خواهش میکنم تمومش کنین....من شمارو دوس دارم....بازم بگم؟بگگممممممممممممممم؟:twisted::twisted::twisted:

کی گفته تو تنهایی پس من اینجا چیم؟هویج...........
و

amiiinem

عضو جدید
اقا هرکی رای داده بیاد جلو این اسیه دهنشو بو کنه..
اگه بوی ساندیس داد رایش باطله!
بهمین سادگی :w25:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی گفته تو تنهایی پس من اینجا چیم؟هویج...........
و
نه شما اجازه بده ....من شمارم دوس دارم...کی گفته شمارو دوس ندارم ...من به شمام علاقه دارم....اصلا من به همه علاقه دارم....اقای اسی دارن از اعتماد مردم سو استفاده میکنن....ما می توانیم:hate::hate::hate::hate::D

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز

نیگران نباش من باهاتم

در پی ناکامی تعدادی از نامزدهای انتخاب محبوبترین عضو باشگاه اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد

سرمد حیدری یکی از کاندیداهای شرکت کننده در این انتخابات که آرای نزدیکی به دختر شاه پریون داشت پس از اینکه نتوانست شکست خود را تحمل کند در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی فارسی از تقلب گسترده در انتخابات صحبت کرد

سرمد حیدری در پاسخ به سوال مجری شبکه در خصوص دلایل ادعای تقلب گفت : دختر شاه پریون تنها یک کاربر فعال تالار مهندسی شیمی است در حالیکه من خود مدیر این تالار هستم و این امر ملاک ما برای این است که تقلب گسترده ای در انتخابات صورت گرفته و باید انتخابات باطل شود

در ادامه ی این اتفاقات تلخ ، esi4300 یکی دیگر از کاندیداهایی است که آرایی نزدیک به دختر شاه پریون دارد و شب گذشته در مصاحبه با شبکه ی بی بی سی در صورتیکه هنوز انتخابات به پایان نرسیده بود ادعا کرده بود که برنده ی انتخابات است
و امروز در حالیکه مدارک نداشته اش در مورد تقلب در انتخابات را به خانم tanhatarin_asb-3 تحویل نداده مردم را به تالارها و تاپیک ها کشانده تا دلیل شکست خود را از کف تالارها ها پیدا کند

که در این بین شخصی که ناشناس عنوان شده ، پای گمشده ی این کاندیدا را از کف خیابان یافته و به او تحویل داده است که در عکس مشخص است

اما وقایع به اینجا ختم نشد و با تاریکی هوا عده ای معلوم الحال که مدارکی بر بیگانه بودن آنان که اکثرا از باشگاه هایی چون فرهیختگان و نواندیشان بوده اند در تالارهای مختلف دست به آشوب زدند که خسارت هایی جانی و مالی در بر داشته است

در این میان خانم tanhatarin_asb-3 اعلام کرده که انتخابات در سالمیت تمام برگزار شده است و به زودی عنوان محبوبترین عضو باشگاه به دختر شاه پریون اعطا خواهد شد

منتظر اخبار بعدی باشید
(امیدوارم دوستانی که اسمشون رو آوردم ناراحت نشده باشن ، محض شوخی بود)

تازه اطلاعات جدیدی هم دارم که به زودی منتشر خواهم کرد

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه شما اجازه بده ....من شمارم دوس دارم...کی گفته شمارو دوس ندارم ...من به شمام علاقه دارم....اصلا من به همه علاقه دارم....اقای اسی دارن از اعتماد مردم سو استفاده میکنن....ما می توانیم:hate::hate::hate::hate::D

رای مارو دزدیدن دارن باهاش پز میدن!!!!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیگران نباش من باهاتم

در پی ناکامی تعدادی از نامزدهای انتخاب محبوبترین عضو باشگاه اتفاقات تلخی در سطح باشگاه رخ داد

سرمد حیدری یکی از کاندیداهای شرکت کننده در این انتخابات که آرای نزدیکی به دختر شاه پریون داشت پس از اینکه نتوانست شکست خود را تحمل کند در مصاحبه با شبکه خبری بی بی سی فارسی از تقلب گسترده در انتخابات صحبت کرد

سرمد حیدری در پاسخ به سوال مجری شبکه در خصوص دلایل ادعای تقلب گفت : دختر شاه پریون تنها یک کاربر فعال تالار مهندسی شیمی است در حالیکه من خود مدیر این تالار هستم و این امر ملاک ما برای این است که تقلب گسترده ای در انتخابات صورت گرفته و باید انتخابات باطل شود

در ادامه ی این اتفاقات تلخ ، esi4300 یکی دیگر از کاندیداهایی است که آرایی نزدیک به دختر شاه پریون دارد و شب گذشته در مصاحبه با شبکه ی بی بی سی در صورتیکه هنوز انتخابات به پایان نرسیده بود ادعا کرده بود که برنده ی انتخابات است
و امروز در حالیکه مدارک نداشته اش در مورد تقلب در انتخابات را به خانم tanhatarin_asb-3 تحویل نداده مردم را به تالارها و تاپیک ها کشانده تا دلیل شکست خود را از کف تالارها ها پیدا کند

که در این بین شخصی که ناشناس عنوان شده ، پای گمشده ی این کاندیدا را از کف خیابان یافته و به او تحویل داده است که در عکس مشخص است

اما وقایع به اینجا ختم نشد و با تاریکی هوا عده ای معلوم الحال که مدارکی بر بیگانه بودن آنان که اکثرا از باشگاه هایی چون فرهیختگان و نواندیشان بوده اند در تالارهای مختلف دست به آشوب زدند که خسارت هایی جانی و مالی در بر داشته است

در این میان خانم tanhatarin_asb-3 اعلام کرده که انتخابات در سالمیت تمام برگزار شده است و به زودی عنوان محبوبترین عضو باشگاه به دختر شاه پریون اعطا خواهد شد

منتظر اخبار بعدی باشید
(امیدوارم دوستانی که اسمشون رو آوردم ناراحت نشده باشن ، محض شوخی بود)

تازه اطلاعات جدیدی هم دارم که به زودی منتشر خواهم کرد

.
.
.
خیلییییییییییییییییی....باحال بود خدایی کلی خندیدم....ایول خیلی باحالین همتون.....
.
.
.
:D:D:biggrin:

*Essi*

اخراجی موقت
من شمارو دوسسسسست دارم اقای اسی...واقعا نمیدونم شما چرا داری این کارو میکنی؟....من به شما علاقه دارم....:smile:...یعنی واقعا این درسته که من بیام پیش 50 میلیون کاربر ابروی شمارو ببرم؟
ببینید خانمه چیز.....
شما حیثیت این باشگاه را زیر سوال بردید.امروز ما دیگر آبرویی بین باشگاه های دیگر نداریم.
هی اومدید،اعضای باشگاه را ستاره دار کردید،از باشگاه اخراجشون کردید،به آواتارشون گیر دادید و کلی چیزهای دیگه.

....میگن دخی شاه پری سیب زمینی میده....اخه مگه کاربرا اینقد ...ان که با یه سیب زمینی خام بشن؟....نهههههههه....کاربرا خودشون درک میکنن اینجا چه خبرهههه....شما همتون دس به یکی کردین منو تنها گذاشتین....
شما اومدی به جای اینکه کار درست کنی،پول دادی دست مردم.
شرکت چیز رو از بین بردی،جوانها را بیکار کردی،سهام باشگاه دادی و ......
من واقعا متاسفم.

اقای اسی خواهش میکنم تمومش کنین....من شمارو دوس دارم....بازم بگم؟بگگممممممممممممممم؟:twisted::twisted::twisted:

بله. بگید،بگید،بگید.

شما چطور به خودتان حق میدهید جلوی هزاران کاربر به بنده بی احترامی کنید.
اتفاقا من اومدم تا با این روحیه پرخاشگری،این روحیه توهین مبارزه کنم.

ادب دختر،به ز پریون اوست.

delsey

عضو جدید
خیلی خیلی خیلی تاپیک باهالیه !:biggrin::biggrin:
واقعا ممنون اقا اسی:gol:;)
خیلی کار قشنگ و تکی بود!!!!:biggrin:;)
راستی 4shardهای جوهرم محشر بودن.:biggrin:;)
مرسیییییییی جوهر جان........:gol::biggrin:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید خانمه چیز.....
شما حیثیت این باشگاه را زیر سوال بردید.امروز ما دیگر آبرویی بین باشگاه های دیگر نداریم.
هی اومدید،اعضای باشگاه را ستاره دار کردید،از باشگاه اخراجشون کردید،به آواتارشون گیر دادید و کلی چیزهای دیگه.

شما اومدی به جای اینکه کار درست کنی،پول دادی دست مردم.
شرکت چیز رو از بین بردی،جوانها را بیکار کردی،سهام باشگاه دادی و ......
من واقعا متاسفم.

[/COLOR]

بله. بگید،بگید،بگید.

شما چطور به خودتان حق میدهید جلوی هزاران کاربر به بنده بی احترامی کنید.
اتفاقا من اومدم تا با این روحیه پرخاشگری،این روحیه توهین مبارزه کنم.

ادب دختر،به ز پریون اوست.
[/COLOR]

ببینین (گوشه ی چشم و نوک بینی میپرد)....من نمیدونم چرا سعی دارین به مردم دروغ بگین ولی ستاره دار کردم چون خورشید چششونو میزد....این یکک...
اخراجی در کار نبودههههه...اقای اسی اخراجی در کار نبوده من فقط اونهارو به بیرون دعوت کردم...همین من به شما علاقه دارم نزنین این حرفارو
اواتار ینی چی؟....من تا اینجا غیر از پیراهن و پاچه و یقه به چیز دیگری گیر ندادم.....(چشم چپ به طور کلی از حدقه بیرون و دوباره سر جای خود قرار میگیرد)
من پول دادم دست مردم چون احساس کردم کار کردن خسته شون میکنه....من هرکاری میکنم که به شما ثابت کنم دوستون دارم....
من حتی در صدد اینم که به شما پیشنهاد ازدواج بدم....اخه چرا شما اینطوری رفتار میکنین؟:surprised:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
ببینین (گوشه ی چشم و نوک بینی میپرد)....من نمیدونم چرا سعی دارین به مردم دروغ بگین ولی ستاره دار کردم چون خورشید چششونو میزد....این یکک...
اخراجی در کار نبودههههه...اقای اسی اخراجی در کار نبوده من فقط اونهارو به بیرون دعوت کردم...همین من به شما علاقه دارم نزنین این حرفارو
اواتار ینی چی؟....من تا اینجا غیر از پیراهن و پاچه و یقه به چیز دیگری گیر ندادم.....(چشم چپ به طور کلی از حدقه بیرون و دوباره سر جای خود قرار میگیرد)
من پول دادم دست مردم چون احساس کردم کار کردن خسته شون میکنه....من هرکاری میکنم که به شما ثابت کنم دوستون دارم....
من حتی در صدد اینم که به شما پیشنهاد ازدواج بدم....اخه چرا شما اینطوری رفتار میکنین؟:surprised:

خیلی با حالی خیلی به خدا یه دونه رایی که بهت دادم کم بود باید 1000 تا رای بهت میدادم ولی حیف که اسلام دست و پای ما رو بسته:biggrin::biggrin::biggrin:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی با حالی خیلی به خدا یه دونه رایی که بهت دادم کم بود باید 1000 تا رای بهت میدادم ولی حیف که اسلام دست و پای ما رو بسته:biggrin::biggrin::biggrin:
به شما میگن عاخل(عاقل)....بوخودا توئم باحالی اصلا حرف نداری...:gol:;):D
.
.
.
خوب اشاره کردن که 2 ساعت وقت اضافه دارم واسه صحبت....چون عرضی ندارم میرم ظرفارو بشورم که بدجور خواهرم از پایین نعره میکشه:razz::cry:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم همینجا قعطش کنین همین نتیجه رضایت بغشه....سو سو سو سو سو
سوت سر بالا:ی
ولی بازم خوددانین....دیگه سیب زیمینیا ته کشیده...از شامم خبری نیس

*Essi*

اخراجی موقت
همه ناظران صندوق های من،امروز گرفتار شما هستند.
پیامک ها را قطع کردید،اجازه صحبت به بنده در باشگاه داده نشده.

من تا آخرین نفس از رای هوادارانم حمایت خواهم کرد.
با هیچ وعده ای نمیتوانید مرا از راه هواداران دور کنید.

amiiinem

عضو جدید
من میگم همینجا قعطش کنین همین نتیجه رضایت بغشه....سو سو سو سو سو
سوت سر بالا:ی
ولی بازم خوددانین....دیگه سیب زیمینیا ته کشیده...از شامم خبری نیس

پ.خ
غمت نباشه! برادران پشمالو دارن گونی گونی ساندیس میارن!!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ناظران صندوق های من،امروز گرفتار شما هستند.
پیامک ها را قطع کردید،اجازه صحبت به بنده در باشگاه داده نشده.

من تا آخرین نفس از رای هوادارانم حمایت خواهم کرد.
با هیچ وعده ای نمیتوانید مرا از راه هواداران دور کنید.
دوربین داخل بینی را فیلم میگیرد:
.
منم اجازه ی صحبت ندارم...همگی فقط اجازه ی تایپ داریم:smile:بازم گفتم من شمارو دوس دارم:surprised:
پیامک؟پیام کوچولو؟....من کسی را قطع نکردم چه برسد به پیامک هااااا!!!!شما دچار توهم شدین اقای اسی:eek:!!!!
من باشما ازدواج خواهم کرد ....ما میتوانیم با شما ازدواج کنیم ...تمامی طرفداران من از من حمایت خواهند کرد....ما می توانیم:cool:

*Essi*

اخراجی موقت
با وجودیکه در دوران جنگ ،بنده در این باشگاه مقام و منصبی داشتم،اما امروز کار به جایی رسیده که افرادی چون دختر شاه پریون بدون هیچ سابقه درخشانی ،همه کاره میشوند.

جالبه مدیر باشگاه اعلام کرده،ملاک وضعیت حال افراد است و نظر من به نظر شاه پریون نزدیکتر است.
این هم عکسی از حضور من در جبهه نبرد باشگاه مهندسان علیه سایر سایت ها.

عکس آواتار من را ببینید!!!
چه قدر در راه زحمت و تلاش ،پیر گشته ام.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22577&stc=1&d=1279973719​

وضعیت
موضوع بسته شده است.