افشاگری essi4300 درباره برخی تقلب ها در انتخاب محبوب ترین عضو باشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرها حاکی از آن است که این چهره یعنی اسیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar39151_3.gif

الان یه مدتیست که در این تاپیک حضور پیدا نکرده است،و مشغول طرح های شیطانی خود میباشد.
آیا او نقشه شومی در سر دارد؟

فتنه ای دیگر در راه است
منتظر باشید.

golrokh

اخراجی موقت
وااااااااااااااااااای معرکه بود جوهر جونی!:D:biggrin::D
ایول خوبه تو واسه ی همه ی انتخابات باشی و دست خائنین رو رو کنی!:D:biggrin:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
با وجودیکه در دوران جنگ ،بنده در این باشگاه مقام و منصبی داشتم،اما امروز کار به جایی رسیده که افرادی چون دختر شاه پریون بدون هیچ سابقه درخشانی ،همه کاره میشوند.

جالبه مدیر باشگاه اعلام کرده،ملاک وضعیت حال افراد است و نظر من به نظر شاه پریون نزدیکتر است.
این هم عکسی از حضور من در جبهه نبرد باشگاه مهندسان علیه سایر سایت ها.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22577&stc=1&d=1279973719​
:w15:خدا بگم چیکارت کنه:w15:این چیه؟:D:w15:

.
...

.
.
.
.
.
.
با جوهر مسابقه گذاشتین؟

آخرین ویرایش:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
میعادگاه ما:
3 مرداد، تاپیک افشاگری آقا اسی ساعت 15.
در صورت حضور ماموران امنیتی دختر شاه پریون:
4 مرداد رو چیکارش می کنید؟
5 مرداد رو چی؟
6 مرداد رو چی؟

تازه 7 مرداد هم تولدمه!

(پیشنهاد میشود علائم و دستبندهای رنگی خود را در جیب خود گذاشته و در زمان سخنرانی دختر شاه پریون از جیب در آورده و تاپیک را با شعارهای خود فتح کنید، همون اسب تراوا خودمون)

من گفته باشم آقا مصطفی من اسبمو نمیدم برید باهاش کودتای مخملی راه بندازید

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیانیه سوم

بسمه تعالی
ملت شریف و کاربران عزیز باشگاه

پس از مهندسی آرا و صحنه آرایی خطرناک اقتدارگرایان برای پیروزی دختر شاه پریون، همینک شاهد هستیم که پس از غیبت طولانی مدت و سوال برانگیز آقای اسی در ساعاتی قل که توسط روابط عمومی باشگاه اعلام شد، صحنه ارایی و خریدن آرای کاربرای توسط شخص جناب essi4300 در حال وقوع می باشد به نحوی که در طی دو ساعت ایشان به تعداد رای 31 رسیده و این نشان از تقلب گسترده دارد.
از ایشان که خود روزی از معترضین بوده و در جهت نیل به اهداف آزادی خواهانه باشگاه فعالیت می کرده اند، این اقدامات بعید بوده و نشان از اووووووووووووج یه چیزی می باشد، و باعث تاسف و تاثر بنده گردیده است.

کاربران عزیز باشگاه
بنده پای حقوق شما ایستاده ام (البته از تو خونمون) و تا آخرین لحظه اعمال و رفتارهای زننده این دو گروه را تحت نظر داشته و در موقع مقتضی با صدور یه دو سه تا بیانیه دیگه دست ایشان را برای شما عزیزان رو خواهم کرد، ایشان با این اعمال ...... خود تمامی ارکان باشاه و قانون اساسی باشگاه را زیر سوال برده و تلاش دارند افراد همفکر خود بر کرسی محبوبترین کاربر بنشیند.
اینجانب از کله هوادارنم در خواست میکنم آرامش خود را حفظ کرده و با حضور گسترده خود در ساعت 15 فردا 3 مرداد (طبق بیانیه قبلی) مشت محکمی بر دهان مخالفان بکوبید.

در پایان شایان ذکر است پس از بررسی اسناد تقلبی که خود کاربران دم در منزل اینجانب فرستادند، دلایل محکم و شفافی از تقلب گسترده دختر شاه پریون به دست آمده است. یکی از این اسناد گویای این است که ایشان در سخنرانی ها و مکالمات مخفی و غیر مخفی خود با سایر کاربران از واژه هایی نظیر : "شونگیل، گونگیل، شانگل، گوگولی، موگولی و مشتقات آن" به کرات استفاده کرده و بر کاربران عزیز واضح است که این لغات اسم رمز تقلب در انتخابات بوده است.

با تشکر

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیانیه سوم

بسمه تعالی
ملت شریف و کاربران عزیز باشگاه

پس از مهندسی آرا و صحنه آرایی خطرناک اقتدارگرایان برای پیروزی دختر شاه پریون، همینک شاهد هستیم که پس از غیبت طولانی مدت و سوال برانگیز آقای اسی در ساعاتی قل که توسط روابط عمومی باشگاه اعلام شد، صحنه ارایی و خریدن آرای کاربرای توسط شخص جناب essi4300 در حال وقوع می باشد به نحوی که در طی دو ساعت ایشان به تعداد رای 31 رسیده و این نشان از تقلب گسترده دارد.
از ایشان که خود روزی از معترضین بوده و در جهت نیل به اهداف آزادی خواهانه باشگاه فعالیت می کرده اند، این اقدامات بعید بوده و نشان از اووووووووووووج یه چیزی می باشد، و باعث تاسف و تاثر بنده گردیده است.

کاربران عزیز باشگاه
بنده پای حقوق شما ایستاده ام (البته از تو خونمون) و تا آخرین لحظه اعمال و رفتارهای زننده این دو گروه را تحت نظر داشته و در موقع مقتضی با صدور یه دو سه تا بیانیه دیگه دست ایشان را برای شما عزیزان رو خواهم کرد، ایشان با این اعمال ...... خود تمامی ارکان باشاه و قانون اساسی باشگاه را زیر سوال برده و تلاش دارند افراد همفکر خود بر کرسی محبوبترین کاربر بنشیند.
اینجانب از کله هوادارنم در خواست میکنم آرامش خود را حفظ کرده و با حضور گسترده خود در ساعت 15 فردا 3 مرداد (طبق بیانیه قبلی) مشت محکمی بر دهان مخالفان بکوبید.

در پایان شایان ذکر است پس از بررسی اسناد تقلبی که خود کاربران دم در منزل اینجانب فرستادند، دلایل محکم و شفافی از تقلب گسترده دختر شاه پریون به دست آمده است. یکی از این اسناد گویای این است که ایشان در سخنرانی ها و مکالمات مخفی و غیر مخفی خود با سایر کاربران از واژه هایی نظیر : "شونگیل، گونگیل، شانگل، گوگولی، موگولی و مشتقات آن" به کرات استفاده کرده و بر کاربران عزیز واضح است که این لغات اسم رمز تقلب در انتخابات بوده است.

با تشکر

از توی خونمون :d
اسم رمزش هم خیلی باحال بود:lol:

ما به عنوان هواداری که به شما رای داده ایم حتما حاضر خواهیم شد :victory:

*Essi*

اخراجی موقت
پس از مهندسی آرا و صحنه آرایی خطرناک اقتدارگرایان برای پیروزی دختر شاه پریون، همینک شاهد هستیم که پس از غیبت طولانی مدت و سوال برانگیز آقای اسی در ساعاتی که توسط روابط عمومی باشگاه اعلام شد، صحنه ارایی و خریدن آرای کاربرای توسط شخص جناب essi4300 در حال وقوع می باشد ، به نحوی که در طی دو ساعت ایشان به تعداد رای 31 رسیده و این نشان از تقلب گسترده دارد.

رای من در صندوق های شمال شهر تهران بود.
دختر شاه پریون چون با دادن سیب زمینی و یارانه و سهام باشگاه،به فقرای باشگاه مهندسان وعده میداد،در ساعات اولیه رای گیری پیشی گرفت.

اما هرچه صندوق های شهرهای بزرگ باز شد،رای من هم زیاد شد.

:cry: من فقط از لحظه ای میترسم که شاه پریون،صندوق های سیار را رو کند!!!!

آن لحظه ممکن است 110 درصد واجدین شرایط ، رای به پیروزی او بدهند.

------------------------------------------------------------------------------------
اکنون ساعت 9 شب قبل از پایان رای گیری:
(essi4300 در کنفرانس مطبوعاتی:)

دوستان عزیز،برنده قطعی و با اختلاف آرای زیاد ، اینجانب هستم.

-------------------------------------------------------------------------------------
(خبرگزاری های باشگاه و پریون نیوز )

دختر شاه پریون با 63 درصد آرا پیروز انتخابات شده است.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رای من در صندوق های شمال شهر تهران بود.
دختر شاه پریون چون با دادن سیب زمینی و یارانه و سهام باشگاه،به فقرای باشگاه مهندسان وعده میداد،در ساعات اولیه رای گیری پیشی گرفت.

اما هرچه صندوق های شهرهای بزرگ باز شد،رای من هم زیاد شد.

:cry: من فقط از لحظه ای میترسم که شاه پریون،صندوق های سیار را رو کند!!!!

آن لحظه ممکن است 110 درصد واجدین شرایط ، رای به پیروزی او بدهند.

------------------------------------------------------------------------------------
(essi4300 در کنفرانس مطبوعاتی:)

دوستان عزیز،برنده قطعی و با اختلاف آرای زیاد ، اینجانب هستم.

-------------------------------------------------------------------------------------
(خبرگزاری های باشگاه و پریون نیوز )

دختر شاه پریون با 63 درصد آرا پیروز انتخابات شده است.

دست از توهم بردار

میدونی بالاخره ماهم بیکار نبودیم و سند تبانی شما را در 4shared برای دسترسی همگان به جریان آزاد اطلاعات قرار دادیم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست از توهم بردار

میدونی بالاخره ماهم بیکار نبودیم و سند تبانی شما را در 4shared برای دسترسی همگان به جریان آزاد اطلاعات قرار دادیم
پس با این حساب من برنده واقعیم دیگه؟:question:
برم تو کار جشن پیروزی؟:whistle:

*Essi*

اخراجی موقت
دست از توهم بردار

من مطمئنم شما الان در انگلستان هستی و داری این مقاله ها را مینویسی.
به زودی مچ شما و ارتباطت با bbc را میگیرم.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جشن پیروزی!!!!
نکنه میخوای اونجا بگی حالا چهارتا خس و اسی ،اون گوشه یک کاری میکنند،اصلا مهم نیست
شما از همین الآن دارید حرف تو دهن من میگذارید، سیاه نمای نکن آقا اسی، محبوبیت رو حال کن فعلاً:whistle:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مطمئنم شما الان در انگلستان هستی و داری این مقاله ها را مینویسی.
به زودی مچ شما و ارتباطت با bbc را میگیرم.

شما که خوب سند سازی می کنی ، ماهم که به فکر مملکتیم و حرف حق می زنیم متهم به ارتباط با بیگانه

همین که یک ندا آقا باشگاه درست کردی بسه بیشتر از این خودتو ریوا نکن

*Essi*

اخراجی موقت
شما که خوب سند سازی می کنی ، ماهم که به فکر مملکتیم و حرف حق می زنیم متهم به ارتباط با بیگانه

همین که یک ندا آقا باشگاه درست کردی بسه بیشتر از این خودتو رسوا نکن

زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد.
سربازان گمنام من مشغول جمع آوری اطلاعات فوق سری هستند.

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
رنگ مخملی. حالا هر مخملی میخواهد باشد.
فقط جنسش مخملی باشه.

:eek:

اینو بپوشیم خوبه؟؟؟؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینکه این رای گیری خیلی واسه ام مهم باشه ولی خداییش رای گیری عادلانه ای نبود بعد از یه جایی به بعد تبلیغات شروع شد و متاسفانه منم برای مساوی بودن شرایط همینکارو کردم....دقیقا بعد از رای 22 م:cry::(:D
...
من از اینجا به بعدو دیگه قبول ندارم:cool:...محبوبیت که با تبلیغ و درخواست کردن از بقیه بدست نمیاد....همینجوری پیش بره من کنار میکشم....دیگه واسه ام حتی جنبه ی شوخیشم تموم شد;);):smile:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد.
سربازان گمنام من مشغول جمع آوری اطلاعات فوق سری هستند.
ما به کسی رای نمی دیم که اسم سربازهای خودش رو فراموش کرده و همه رو به کشتن بده

ما به اسی رای نمیدیم

اسنادی دارم که 999 چهره از اسی رو نشون میده

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینکه این رای گیری خیلی واسه ام مهم باشه ولی خداییش رای گیری عادلانه ای نبود بعد از یه جایی به بعد تبلیغات شروع شد و متاسفانه منم برای مساوی بودن شرایط همینکارو کردم....دقیقا بعد از رای 22 م:cry::(:D
...
من از اینجا به بعدو دیگه قبول ندارم:cool:...محبوبیت که با تبلیغ و درخواست کردن از بقیه بدست نمیاد....همینجوری پیش بره من کنار میکشم....دیگه واسه ام حتی جنبه ی شوخیشم تموم شد;);):smile:

شما مدارک من رو در بحث تقلب مشاهده کردی؟ چند صفحه قبل

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخدا خفه تون نکنههههههههه....اینا چیههههه....ایول خیلی باحال بود کلی خندیدمممممم....ولی هنو اون فایلایی که مدرک و ایناسو نخوندم.
.
.
خیلی خلین همتون:ی:ی

r4g2001

عضو جدید
با درود خدمت همه دوستان.:gol:

مناسفانه یک سری تقلب گسترده در انتخابات محبوب ترین عضو باشگاه صورت گرفت،که بنده به تدریج شما را در جریان آن خواهم گذاشت.

نخستین مورد،رشوه و توزیع سیب زمینی رایگان از طرف دختر شاه پریون در بین اعضای فقیر باشگاه مهندسان میباشد.

در شکل زیر دختر شاه پریون مشغول توزیع سیب زمینی،نشان داده شده و از طرفی یکی از کاربرها در صفحه شخصی این کاندیدا به او پیغام داده که حمایتت میکنیم و به شما رای میدهیم.

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22575&stc=1&d=1279953938​

http://www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=22576&stc=1&d=1279953955​
akhe los bazi ta be keyy biayyym ye zare aday mohandesaro ham darbiyarim:confused:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
...

نکنه از اول جدی گرفته بودی ؟؟؟ :D

شوخی کردم ، همه بچه های باشگاه :gol: هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.