ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام میگم با توجه به اینکه من هم شاغل هستم و هم دانشجو و میخوام برای ارشد بخونم چجوری بخونم؟؟؟
البته میخوام تبدیل انرژی شریف قبول بشم الان ترم 2 من تموم شده تازه میرم ترم 3 کمکم کنین چی کار کنم
آیا اصلا رفتن کلاس های کنکور (الان رو نمیگم کلا میگم) کمکی میکنه یا الکیه ؟؟؟
یه چیز دیگه من توی تمام دروس ضعیفم!!!!!!

سلام دوست عزیز...معلومه که خیلی انگیزه داری...

خوب از الان بگم که بری تاپیک زیر رجوع کنی بهتر به نتیجه میرسی:

[h=1]ارشد94[/h]

نظر خودم:
مواظب باش زیاد نری تو محیط کنکوری.چون الان خیلی زوده بیشتر با مفاهیم درس سر و کله بزن و کتب مرجع رو بخون....در کنارش اگه وقت داشتی که معمولا نداری بشین کتابهای کنکوری رو بخون.

تابستون موقعیت مناسبی برای کنکوری خوندن هست....و با تست آشنا شدن و....

کلاس های کنکور هم خوبه ولی نباید طوری باشه که وقتتو زیاد بگیره...چون باید خودتم تو خونه مطالعه کنی...

مفاهیم رو خوب یاد بگیر...ارشد تبدیل انرژی شریف جای آدمایی نیست که درس رو نفهمیدن!

یاعلی

mohsenjigar2002

عضو جدید
با سلام ممنون ازپاسخت نگفتم نفهمیدم گفتم ضعیفم!!!
نمی دونم از کی شروع کنم به خوندن واسه ارشد خوبه یعنی دقیقا از چه ترمی؟؟؟

• Like
واکنش ها: meko

M_Nirvana_m

عضو جدید
با سلام ممنون ازپاسخت نگفتم نفهمیدم گفتم ضعیفم!!!
نمی دونم از کی شروع کنم به خوندن واسه ارشد خوبه یعنی دقیقا از چه ترمی؟؟؟

داداش از الان که خیلی زوده . اگه وقت داری و از الان به فکرشی فقط درسایی که تو ترم داری حتما کتابای مرجع رو بخون که واقعا رو کنکورت تاثیر می ذاره . من خودم ی دانشجوی معمولی رو به پایین بودم از تابستون قبل ترم 7 برا همین کنکور 93 خوندم ولی چون تو 3 سال درس نخونده بودم واقعا زیر فشار شدیدی بودم که خداروشکر خدا جواب زحمات رو داد اگه تو از ترم 3 شروع کنی که 1 رقمی میشی :) بازم سوالی داشتی خودم در خدمتم :) موفق باشی

edram

عضو جدید
با سلام میگم با توجه به اینکه من هم شاغل هستم و هم دانشجو و میخوام برای ارشد بخونم چجوری بخونم؟؟؟
البته میخوام تبدیل انرژی شریف قبول بشم الان ترم 2 من تموم شده تازه میرم ترم 3 کمکم کنین چی کار کنم
آیا اصلا رفتن کلاس های کنکور (الان رو نمیگم کلا میگم) کمکی میکنه یا الکیه ؟؟؟
یه چیز دیگه من توی تمام دروس ضعیفم!!!!!!
سلام دوست من اگر از ترم 6 شروع کنی نتیجه میگیری.
یه واقعیتم بگم. من چند ماه پیش تعداد دانشجویان خوب دانشگاه های سراسری و ازادهای تهران که پتانسیل بالیی دارن رو حساب کردم به ضربدر یه ضریبی کردم که مثلا 30% برن خارج درس بخونن 20% سر کار و... به رقم 4300 نفر رسیدم.
یعنی 4300 نفر اماده اماده تا رتبه زیر 500-600 بیارن که کار بسیار دشواریه.دیگه مثل سالهای 85-86 و... نیست که کنکور ارشد داوطلبان تاپش بزور به 700 نفر برسن.خیلی خیلی سخت شده.بنده دوستی داشتم لیسانسش دانشگاه شریف بود با معدل 16.5 و برای ارشد 8 ماه تلاش کرد روزی 9 ساعت ولی رتبش 640 شد و الان داره صنعتی اصفهان میخونه. خیلی رو شریف و حتی دانشگاههای تهران حساب باز نکن. چون بینهایت دشوار شده از طرفی تعداد داوطلبان تاپ هر سال 400-700 نفر بیشتر میشه و ظرفیتها ثابت میمونه!!!!! ولی با تلاش فراوان به همه جا میرسی.
موفق باشی

sajjad_ghahari

عضو جدید
دوستان توی تاپیک کنکور 94 هم اینو مطرح کردم اینجا نیز مطرح می کنم. باکس قوی ریاضی دوستان چی پیشنهاد می کنن؟

SoheilSmart

عضو جدید
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من تا آخر شهریور انشا.. فارغ التحصیل میشم
الان درگیر کار و پروژه هستم
رشته ساخت و تولید دانشگاه نجف آباد
خودم خیلی دوست دارم ارشد امتحان بدم و فوق العاده دوست دارم ارشد بخونم و برای این هدف دلایل زیادی دارم ولی به خاطر حرف اطرافیان و شرایطم و شرایط جامعه به سربازی رفتن و بیخیال ارشد شدن هم فکر میکنم
اما اگر بخوام ارشد بخونم دلم میخواد یه دانشگاه دولتی خوووب توی تهران یا اصفهان قبول بشم
اما با توجه به اینکه سر کار میرم از اول مهر فقط نصف روز وقت دارم برای درس خوندن
من پارسال هم یک ماه توی تابستون خوندم اما به خاطر دانشگاه و ... ادامه ندادم
درسم توی دانشگاه بد نبود و معدلم 16.60 شد
اما پایه ریاضی و جامداتم خیلی ضعیفه و تقریبا مطالب فراموشم شده
به نظر شما اگه از اول مهر شروع کنم به خوندن با روزی 6 الی 7 ساعت ... میتونم دانشگاهی مثل صنعتی اصفهان قبول بشم ؟ با توجه به اینکه پایه درسیم ضعیفه ... البته خودم اینطور فکر میکنم ... مخصوصا ریاضی
خواهش میکنم با نظراتتون و پیشنهادهاتون و تجربه هاتون منو راهنمایی کنید
واقعا بین ارشد و سربازی رفتن موندم !
خودم حس میکنم استعدادشو دارم برای ارشد خوندن و حیفه برم سربازی !!
ولی از یه طرفم فکر میکنم از اول مهر شروع کردن خیلی دیره و با توجه به هدفم به نتیجه ای نمیرسم

hsdanesh

عضو جدید
بدين وسيله به اطلاع كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته ‌داخل‌) سال‌ 1393 مي‌رساند كه‌ نتايج نهايي آزمون‌ مذكور در 132 كد رشته‌ امتحاني در روز دوشنبه مورخ 3/6/93 بر روي سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد. فهرست اسامي قبول شدگان نهايي 11 كد رشته امتحاني باقيمانده از 143 كد رشته امتحاني شامل 1147 (اطلاعات و حفاظت اطلاعات)، 1149 (مديريت امور دفاعي «1» ارتش جمهوري اسلامي ايران)، 1150 (مديريت امور دفاعي «2» سپاه پاسداران انقلاب اسلامي)، 1151 (فرماندهي مديريت انتظامي «3»)، 1153 (مديريت اطلاعاتي)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1158 (پدافند غيرعامل، دانشگاه امام حسين«ع») و 1159 (پدافند غيرعامل ـ امنيت ملي، دانشكده علوم و فنون فارابي) به علت داشتن شرايط خاص و با توجه به اينكه ثبت نام و برگزاري آزمون برخي از كد رشته هاي امتحاني مذكور توسط موسسات آموزشي ذيربط با هماهنگي اين سازمان انجام شده است، به طريق مقتضي، با هماهنگي ارگانهاي مربوط متعاقباً استخراج و اعلام خواهد شد. ثبت نام از كليه‌ پذيرفته‌ شدگاني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌ شدگان‌ نهايي‌ در هر يك‌ از 132 كدرشته‌ امتحاني‌ اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ مي‌نمايد ضمن توجه به ضوابط و شرايط اعلام شده براي كسب اطلاعات بيشتر و دقيق‌تر درخصوص تاريخ، نحوه و مدارك لازم براي ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند، لذا پذيرفته شدگان رشته‌هاي مختلف تحصيلي دانشگاهها و موسساتي كه در سايت اينترنتي دانشگاههاي مذكور برنامه زماني ثبت نام درج نگرديده بايد براساس برنامه زماني سازمان سنجش آموزش كشور در يكي از روزهاي شنبه 8/6/93، يكشنبه 9/6/93، دوشنبه 10/6/93 و سه‌شنبه 11/6/93 با توجه به حرف اول نام خانوادگي خودبراساس اطلاعيه اي كه همراه با نتايج منتشر خواهدشد براي ثبت نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه پذيرفته‌شدگان در تاريخ‌ يا تاريخ‌هاي تعيين شده براي ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

hame1370

عضو جدید
بدين وسيله به اطلاع كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته ‌داخل‌) سال‌ 1393 مي‌رساند كه‌ نتايج نهايي آزمون‌ مذكور در 132 كد رشته‌ امتحاني در روز دوشنبه مورخ 3/6/93 بر روي سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد. فهرست اسامي قبول شدگان نهايي 11 كد رشته امتحاني باقيمانده از 143 كد رشته امتحاني شامل 1147 (اطلاعات و حفاظت اطلاعات)، 1149 (مديريت امور دفاعي «1» ارتش جمهوري اسلامي ايران)، 1150 (مديريت امور دفاعي «2» سپاه پاسداران انقلاب اسلامي)، 1151 (فرماندهي مديريت انتظامي «3»)، 1153 (مديريت اطلاعاتي)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1158 (پدافند غيرعامل، دانشگاه امام حسين«ع») و 1159 (پدافند غيرعامل ـ امنيت ملي، دانشكده علوم و فنون فارابي) به علت داشتن شرايط خاص و با توجه به اينكه ثبت نام و برگزاري آزمون برخي از كد رشته هاي امتحاني مذكور توسط موسسات آموزشي ذيربط با هماهنگي اين سازمان انجام شده است، به طريق مقتضي، با هماهنگي ارگانهاي مربوط متعاقباً استخراج و اعلام خواهد شد. ثبت نام از كليه‌ پذيرفته‌ شدگاني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌ شدگان‌ نهايي‌ در هر يك‌ از 132 كدرشته‌ امتحاني‌ اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ مي‌نمايد ضمن توجه به ضوابط و شرايط اعلام شده براي كسب اطلاعات بيشتر و دقيق‌تر درخصوص تاريخ، نحوه و مدارك لازم براي ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند، لذا پذيرفته شدگان رشته‌هاي مختلف تحصيلي دانشگاهها و موسساتي كه در سايت اينترنتي دانشگاههاي مذكور برنامه زماني ثبت نام درج نگرديده بايد براساس برنامه زماني سازمان سنجش آموزش كشور در يكي از روزهاي شنبه 8/6/93، يكشنبه 9/6/93، دوشنبه 10/6/93 و سه‌شنبه 11/6/93 با توجه به حرف اول نام خانوادگي خودبراساس اطلاعيه اي كه همراه با نتايج منتشر خواهدشد براي ثبت نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه پذيرفته‌شدگان در تاريخ‌ يا تاريخ‌هاي تعيين شده براي ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.

اینا رو خوندم استرس گرفتم.مرسی بابت اطلاع رسانی

Hooladi

عضو جدید
[h=1]اطلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور در باره‌ اعلام‌ فهرست‌ اسامي‌ پذيرفته‌ شدگان‌ نهايي‌ آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌تكميلي‌ (دوره‌هاي‌كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال‌ 1393[/h]
1393/05/29

بدين وسيله به اطلاع كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده‌ در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي ‌ارشد ناپيوسته ‌داخل‌) سال‌ 1393 مي‌رساند كه‌ نتايج نهايي آزمون‌ مذكور در 132 كد رشته‌ امتحاني در روز دوشنبه مورخ 3/6/93 بر روي سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org قرار مي‌گيرد. فهرست اسامي قبول شدگان نهايي 11 كد رشته امتحاني باقيمانده از 143 كد رشته امتحاني شامل 1147 (اطلاعات و حفاظت اطلاعات)، 1149 (مديريت امور دفاعي «1» ارتش جمهوري اسلامي ايران)، 1150 (مديريت امور دفاعي «2» سپاه پاسداران انقلاب اسلامي)، 1151 (فرماندهي مديريت انتظامي «3»)، 1153 (مديريت اطلاعاتي)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1158 (پدافند غيرعامل، دانشگاه امام حسين«ع») و 1159 (پدافند غيرعامل ـ امنيت ملي، دانشكده علوم و فنون فارابي) به علت داشتن شرايط خاص و با توجه به اينكه ثبت نام و برگزاري آزمون برخي از كد رشته هاي امتحاني مذكور توسط موسسات آموزشي ذيربط با هماهنگي اين سازمان انجام شده است، به طريق مقتضي، با هماهنگي ارگانهاي مربوط متعاقباً استخراج و اعلام خواهد شد. ثبت نام از كليه‌ پذيرفته‌ شدگاني‌ كه‌ اسامي‌ آنها به‌ عنوان‌ پذيرفته‌ شدگان‌ نهايي‌ در هر يك‌ از 132 كدرشته‌ امتحاني‌ اعلام‌ شده‌ است‌، دعوت‌ مي‌نمايد ضمن توجه به ضوابط و شرايط اعلام شده براي كسب اطلاعات بيشتر و دقيق‌تر درخصوص تاريخ، نحوه و مدارك لازم براي ثبت‌نام به پايگاه اطلاع‌رساني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ذيربط مراجعه نمايند، لذا پذيرفته شدگان رشته‌هاي مختلف تحصيلي دانشگاهها و موسساتي كه در سايت اينترنتي دانشگاههاي مذكور برنامه زماني ثبت نام درج نگرديده بايد براساس برنامه زماني سازمان سنجش آموزش كشور در يكي از روزهاي شنبه 8/6/93، يكشنبه 9/6/93، دوشنبه 10/6/93 و سه‌شنبه 11/6/93 با توجه به حرف اول نام خانوادگي خودبراساس اطلاعيه اي كه همراه با نتايج منتشر خواهدشد براي ثبت نام به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند. توجه: كليه پذيرفته شدگان مي‌بايست در زمان مقرر براي ثبت‌نام به موسسه محل قبولي خود مراجعه نمايند، بديهي است عدم مراجعه پذيرفته‌شدگان در تاريخ‌ يا تاريخ‌هاي تعيين شده براي ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصيل آنان تلقي خواهد شد.روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

hzee

عضو جدید
سلام کسی میدونه برای موقع ثبت نام باید فارغ التحصیل شده باشی یا نه چون من 3 واحد باقی مونده دارم که امتحانش 12 شهریوره
کسی مشکل مثل مال من داره؟

Reyhan2667

عضو جدید
سلام کسی میدونه برای موقع ثبت نام باید فارغ التحصیل شده باشی یا نه چون من 3 واحد باقی مونده دارم که امتحانش 12 شهریوره

هیچ مشکلی نداره داداش! دانشگاه صنعتی اصفهان هم هر سال نمرات پروژه رو تو آبان می‌ده تازه!

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
اره منم همین استرسو دارم !!! فقط من انروز امت دادم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ممکنع بیفتم و بدبخت میشم !!

هیچ مشکلی نداره داداش! دانشگاه صنعتی اصفهان هم هر سال نمرات پروژه رو تو آبان می‌ده تازه!

چیو مشکل نداره !! باید تا 30 شهریور مهر فارغ بخوره وگرنه روزانه میپره هیچ
سال دیگه محروم میشیم بدبخت ....!!

Reyhan2667

عضو جدید
اره منم همین استرسو دارم !!! فقط من انروز امت دادم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم ممکنع بیفتم و بدبخت میشم !!

چیو مشکل نداره !! باید تا 30 شهریور مهر فارغ بخوره وگرنه روزانه میپره هیچ
سال دیگه محروم میشیم بدبخت ....!!

ادب داشته باش نادون!!!

نمرشونو اگه تو آذر هم بدن میزنن واسه ۳۱ِ شهریور! مهم زمانیه که واسه نمره میزنن نه اون زمانی‌ که نمره میاد!

تا ۸ واحد رو هم اگه موقع ثبت نام هنوز نمرشونو نداشته باشی‌، از دانشکده بهت یه نامه میدان که باید تحویل بدی که توش نوشته شرایطتو!

Emad_Mousavi

عضو جدید
ادب داشته باش نادون!!!

نمرشونو اگه تو آذر هم بدن میزنن واسه ۳۱ِ شهریور! مهم زمانیه که واسه نمره میزنن نه اون زمانی‌ که نمره میاد!

تا ۸ واحد رو هم اگه موقع ثبت نام هنوز نمرشونو نداشته باشی‌، از دانشکده بهت یه نامه میدان که باید تحویل بدی که توش نوشته شرایطتو!

ممنون جناب.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
ادب داشته باش نادون!!!

بله !!! میشه بگید چه بی ادبی من کردم !؟!
شما بی ادبید که میگید نادون !!! واقعا کع !!
بعدم سیستم اموزشی همه جا اینطوری نیس !! فک نکن خودت کل دنیاییی
من دیروز کلی پرسجو کردم از اموزش دانشگاه گفتن نمیشه به هیچ وجه !!

mm.caffee

عضو جدید
بله !!! میشه بگید چه بی ادبی من کردم !؟!
شما بی ادبید که میگید نادون !!! واقعا کع !!
بعدم سیستم اموزشی همه جا اینطوری نیس !! فک نکن خودت کل دنیاییی
من دیروز کلی پرسجو کردم از اموزش دانشگاه گفتن نمیشه به هیچ وجه !!

ببینید عزیزان، بعضی دانشگاه ها با گواهی معدل 6 ترم که واسه کنکور ارشد بوده ثبت نام میکنن ولی میگن مثلا تا هفته دیگه یا 2 هفته یا یه ماه یا هر چقدر دیگه که خودشون میگن گواهی 8 ترم رو بیاری
گواهی 8 ترم هم یعنی تمام نمرات باید رد شده باشه
این بستگی به دانشگاه مقصد داره
زیاد جدل نکنید!

hame1370

عضو جدید
سلام دوستان.یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین.
آیا برای ثبت نام ارشد فقط ریز نمرات و برگه ای که نظام وظیفه را مشخص میکنه کافیه؟(من دانشگاه آزادی هستم و بهم گفتن مدرک موقت را بعد از آوردن گواهی از دانشگاه محل قبولی بهت میدیم)

mm.caffee

عضو جدید
سلام دوستان.یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین.
آیا برای ثبت نام ارشد فقط ریز نمرات و برگه ای که نظام وظیفه را مشخص میکنه کافیه؟(من دانشگاه آزادی هستم و بهم گفتن مدرک موقت را بعد از آوردن گواهی از دانشگاه محل قبولی بهت میدیم)

سلام
آره همیناست
بعضی دانشگاه ها هم واسه برگه ی نظام وظیمه مهلت میدن
درباره گواهی موقت هم همه جا اینجوریه!

1mobin1

عضو جدید
با 511 امیدی به علم و صنعت میشه داشت
برای گرایش های مکاترونیک و کامپوزیت طراحی کاربردی
راستی بچه ها نیگن معمولاً چند روزقبل تاریخ اعلامشده جوابها میاد مثلا فردا یا پس فردا میزارن

mm.caffee

عضو جدید
با 511 امیدی به علم و صنعت میشه داشت
برای گرایش های مکاترونیک و کامپوزیت طراحی کاربردی
راستی بچه ها نیگن معمولاً چند روزقبل تاریخ اعلامشده جوابها میاد مثلا فردا یا پس فردا میزارن

دوشنبه نتایج ارشد اعلام میشه!

M_Nirvana_m

عضو جدید
آقا یکی اگه میدونه کامل بگه استرس گرفتیم :)))) من هنو پروژمو دفاع نکردم والا از دانشکده پرسیدم گفت بهت نامه مییدم که ارشد و ثبت نام کنی ولی باید تا 24 آبان دفاع کنی غیر از این نیست که ؟ :دی هر کی میدونه خواهشن کامل بگه ببینم چه خاکی بر سرم بگیرم :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا