ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reyhan2667

عضو جدید
بچه‌ها به نظرتون به شبانه‌ی علم و صنعت (تو تموم زیر مجموعه‌های گرایش طراحی کاربردی) حد‌اکثر تا چه رتبه‌ای می‌شه امید داشت؟؟

بچه‌ها به نظرتون به شبانه‌ی علم و صنعت (تو تموم زیر مجموعه‌های گرایش طراحی کاربردی) حد‌اکثر تا چه رتبه‌ای می‌شه امید داشت؟؟

بچه‌ها به نظرتون به شبانه‌ی علم و صنعت (تو تموم زیر مجموعه‌های گرایش طراحی کاربردی) حد‌اکثر تا چه رتبه‌ای می‌شه امید داشت؟؟؟

Reyhan2667

عضو جدید
تا 500 امید داشته باش ولی احتمالش کمه.

تو گرایش طراحی کاربردی:
پارسال دوست من با رتبهٔ ۵۴۸ بدون هیچ سهمیه‌ای شبانه تربیت مدرس رو آورد!
میگفت تا ۵۷۸ هم شبانه تربیت مدرس گرفته!
امسال هم که ۱۱۷ نفر به ظرفیت دانشگاه‌های خوب تهران اضافه شده!

mm.caffee

عضو جدید
:(نه مجتبی نمیخوام . پروژه می گیرم هی 6 ماه 6 ماه کمش می کنم تا تموم شه
:w33:

بابا ول کن
حال و حوصله داری؟!؟
البته اگه اتوماسیون دربیای میشه
ولی اگه مکانیکش در بیای میشه با شرایط معدل که میشه اوکی شه یه پروژه برداری واسه کلش

kyokushin

عضو جدید
بابا ول کن
حال و حوصله داری؟!؟
البته اگه اتوماسیون دربیای میشه
ولی اگه مکانیکش در بیای میشه با شرایط معدل که میشه اوکی شه یه پروژه برداری واسه کلش

خیلی زور داره اگه اتوماسیون در نیام :biggrin: اون برقیه که شنیدم میره شریف. فک کنم اون صنعت نفتیه هم میخواست بره شریف. خبر نداری چی زد؟ اگه اشتباه نکنم اسمش پوریا عسکری بود .

edram

عضو جدید
خیلی زور داره اگه اتوماسیون در نیام :biggrin: اون برقیه که شنیدم میره شریف. فک کنم اون صنعت نفتیه هم میخواست بره شریف. خبر نداری چی زد؟ اگه اشتباه نکنم اسمش پوریا عسکری بود .
البته من خودم مدتی در نظام وظیفه خدمت کردم بعلت ازدیاد فارق التحصیلان ارشد رشته های فنی خیلی خیلی سخت شده کسری گرفتن و معمولا بیشتر از 6 ماه نمیدن جدیدا اونم با کلی دوندگی هر چی زودتر خدمت برید بهتره. تا نشده 24 ماه اگر کسری هم بخوای بگیری نهایت میشه 18 ماه.

mm.caffee

عضو جدید

والا نه نمیدونم
انشاا... در میای;)
یکی از بچه ها هست لیسانسش امام حسین بوده، یکی از دوستان مسئول همین پروژه های کسریه! :surprised:
تونست یه پروژه برقیه خوب بگیره با کسری 12 ماه
داره تمومش هم میکنه
انشاا... آخرای شهریور یا اوایل مهر دیگه میبینمت:D

kyokushin

عضو جدید
والا نه نمیدونم
انشاا... در میای;)
یکی از بچه ها هست لیسانسش امام حسین بوده، یکی از دوستان مسئول همین پروژه های کسریه! :surprised:
تونست یه پروژه برقیه خوب بگیره با کسری 12 ماه
داره تمومش هم میکنه
انشاا... آخرای شهریور یا اوایل مهر دیگه میبینمت:D

انشا.. . البته زیادم مهم نیست . هر چه پیش آید خوش آید. با شرایط آداپته میشم;)

mm.caffee

عضو جدید
انشا.. . البته زیادم مهم نیست . هر چه پیش آید خوش آید. با شرایط آداپته میشم;)

ارشد رو بعضیا واسه خودشون غولی میدونن ولی به قول یکی از بچه ها میگفت ما تو لیسانس هر ترم یکی دو تا پروژه میدادن، ولی الان هر هفته داریم ولی خیلی راحتترم
دلیلش هم اینه که سطح فکری ما واقعا میره بالاتر و به قول خودت آداپته شدیم
به نظر من تمام این لحظات یه گذر زمانه
میاد و میره :surprised:

Emad_Mousavi

عضو جدید

کاشکی هیچ کدوم در نیای بیای تهران :D

Hooladi

عضو جدید
عنوان درخواست زمان اعلام نتايج | سلام، زمان اعلام نتايج امروزه؟
تاريخ ارسال جواب 1393/06/02-7:33
پاسخ با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر

جهت بسته شدن پاسخ، بروي آيكون تاييد در بالاي همين صفحه كليك نماييد.

1mobin1

عضو جدید
عنوان درخواست زمان اعلام نتايج | سلام، زمان اعلام نتايج امروزه؟
تاريخ ارسال جواب 1393/06/02-7:33
پاسخ با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
زمان اعلام نتایج چی؟!!!!
ننوشتی کدوم آزمون اونم خودشو راحت کرده گفته برو پی نخود سنجش

Reyhan2667

عضو جدید
عنوان درخواست
سلام، نتايج ارشد کي‌ اعلام ميشه؟ | سلام، نتايج ارشد کي‌ اعلام ميشه؟ تو رو خدا يه جواب جديد بدين و...
تاريخ ارسال جواب 1393/06/02-8:26
پاسخ با سلام دوشنبه 93/6/3 با تشکر

hsdanesh

عضو جدید
عنوان درخواست سلام، نتايج ارشد کي‌ اعلام ميشه؟ | سلام، نتايج ارشد کي‌ اعلام ميشه؟ تو رو خدا يه جواب جديد بدين و...
تاريخ ارسال جواب 1393/06/02-8:26
پاسخ با سلام دوشنبه 93/6/3 با تشکر

کلا علاقه شدیدی به اذیت کردن دارند! یه بار خودشون کنکور بدن میفهمن که 5 روز قبل از اعلام نتایج اطلاعیه زدن چقدر دانشجو رو اذیت میکنه.

edram

عضو جدید
دوستان مهلت لانتخاب رشته تا چهرشنبه بود ولی تا جمعه سایت باز بود و من جمعه ویرایش کردم.احتمالش هست که چون بعد از موعد ویرایش کردم انتخابام بپره؟!

Emad_Mousavi

عضو جدید
دوستان مهلت لانتخاب رشته تا چهرشنبه بود ولی تا جمعه سایت باز بود و من جمعه ویرایش کردم.احتمالش هست که چون بعد از موعد ویرایش کردم انتخابام بپره؟!

باز استرست زده بالا. :D خبری نیست نگران نباش.
من یکشنبه ویرایش کردم هیچ نگرانی هم ندارم:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا