Reyhan2667
عضو جدید
دوستان کسی اطلاع داره تقریبا چند هزار نفر در ازمون ارشد مکانیک شرکت کردند؟!
میگن 33K
دوستان کسی اطلاع داره تقریبا چند هزار نفر در ازمون ارشد مکانیک شرکت کردند؟!
بچهها به نظرتون به شبانهی علم و صنعت (تو تموم زیر مجموعههای گرایش طراحی کاربردی) حداکثر تا چه رتبهای میشه امید داشت؟؟؟
تا 500 امید داشته باش ولی احتمالش کمه.
من رفتمسربازی![]()
سربازی![]()
من رفتم![]()
نه مجتبی نمیخوام . پروژه می گیرم هی 6 ماه 6 ماه کمش می کنم تا تموم شه
![]()
بابا ول کن
حال و حوصله داری؟!؟
البته اگه اتوماسیون دربیای میشه
ولی اگه مکانیکش در بیای میشه با شرایط معدل که میشه اوکی شه یه پروژه برداری واسه کلش
البته من خودم مدتی در نظام وظیفه خدمت کردم بعلت ازدیاد فارق التحصیلان ارشد رشته های فنی خیلی خیلی سخت شده کسری گرفتن و معمولا بیشتر از 6 ماه نمیدن جدیدا اونم با کلی دوندگی هر چی زودتر خدمت برید بهتره. تا نشده 24 ماه اگر کسری هم بخوای بگیری نهایت میشه 18 ماه.خیلی زور داره اگه اتوماسیون در نیاماون برقیه که شنیدم میره شریف. فک کنم اون صنعت نفتیه هم میخواست بره شریف. خبر نداری چی زد؟ اگه اشتباه نکنم اسمش پوریا عسکری بود .
خیلی زور داره اگه اتوماسیون در نیاماون برقیه که شنیدم میره شریف. فک کنم اون صنعت نفتیه هم میخواست بره شریف. خبر نداری چی زد؟ اگه اشتباه نکنم اسمش پوریا عسکری بود .
اینکه می دونم :/جواب اونا که ۳ ماه پیش تو خرداد اومد پسرم!!!
ربطی به جاشون نداشت!
اونا ۳ ماه پیش مشخص شدن!
والا نه نمیدونم
انشاا... در میای
یکی از بچه ها هست لیسانسش امام حسین بوده، یکی از دوستان مسئول همین پروژه های کسریه!
تونست یه پروژه برقیه خوب بگیره با کسری 12 ماه
داره تمومش هم میکنه
انشاا... آخرای شهریور یا اوایل مهر دیگه میبینمت![]()
انشا.. . البته زیادم مهم نیست . هر چه پیش آید خوش آید. با شرایط آداپته میشم![]()
خیلی زور داره اگه اتوماسیون در نیاماون برقیه که شنیدم میره شریف. فک کنم اون صنعت نفتیه هم میخواست بره شریف. خبر نداری چی زد؟ اگه اشتباه نکنم اسمش پوریا عسکری بود .
عنوان درخواست | زمان اعلام نتايج | سلام، زمان اعلام نتايج امروزه؟ |
تاريخ ارسال جواب | 1393/06/02-7:33 |
پاسخ | با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر |
جهت بسته شدن پاسخ، بروي آيكون تاييد در بالاي همين صفحه كليك نماييد. |