ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.r.devil

عضو جدید
شایعاتی شنیدم که میخان امسال کنکور مکانیک رو بعد از ظهر برگزار کنن:mad:

کسی دیگه هم اینو شنیده؟

واقعا مسخرست اگه بخان اینکار رو بکنن و بعد از 10 سال کنکور مکانیک رو بعد از ظهر بزارن!

mojzar

عضو جدید
شایعاتی شنیدم که میخان امسال کنکور مکانیک رو بعد از ظهر برگزار کنن:mad:

کسی دیگه هم اینو شنیده؟

واقعا مسخرست اگه بخان اینکار رو بکنن و بعد از 10 سال کنکور مکانیک رو بعد از ظهر بزارن!

اونوقت این همه آزمون های آزمایشی که صبح دادیم میشه کشک ! تازه می گن این کنکور سوالات شخصی سازی شده ! حالا این یعنی چی رو خدا می دونه !

fayyazjahani

عضو جدید
اونوقت این همه آزمون های آزمایشی که صبح دادیم میشه کشک ! تازه می گن این کنکور سوالات شخصی سازی شده ! حالا این یعنی چی رو خدا می دونه !

من که پارسال ماهان بودم صبح ها بود ولی امسال که موسسه سنجش امتحان دادم امتحانش بعد از ظهر بود . بهم ربطی نداره ؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید
همگی موفق باشید و پرانرژی;)
دیگه آخراشه خداروشکر

m.r.devil

عضو جدید
من که پارسال ماهان بودم صبح ها بود ولی امسال که موسسه سنجش امتحان دادم امتحانش بعد از ظهر بود . بهم ربطی نداره ؟

سنجش همیشه امتحاناش بعد از ظهر بوده!اما ماهان و پارسه و مدرسان صبحن

سلام
اینا رو که میگید از کجا فهمیدید،جای معتبری یا نه؟

نه والا من گفتم که شایعه شنیدم امیدوارم واقعیت نباشه از یه جا شنیده بودم اما باز هم از چند جای دیگه هم شنیدم!

البته معتبر نیستن هیچکدوم

بعداز ظهر بودن امتحان سخته به نظر من

آخرین ویرایش:

chego

کاربر فعال
سلام دوستان عزیز شبتون خوش
این نشر اکاذیب چیه دیگه (چی گفتم) مگه مکانیک گروه شناوره که بندازنش بعد از ظهر فقط گروههای پرتراکم و شناورو میندازن بعد از ظهر یا یک روز جلوتر

m.r.devil

عضو جدید
سلام دوستان عزیز شبتون خوش
این نشر اکاذیب چیه دیگه (چی گفتم) مگه مکانیک گروه شناوره که بندازنش بعد از ظهر فقط گروههای پرتراکم و شناورو میندازن بعد از ظهر یا یک روز جلوتر

آره منم اولین واکنشم به این حرفا همین بود!اما شنیدم میخان جای برق و مکانیک رو عوض کنن(برق بعد از ظهر بوده همیشه)

هنوز هم فک میکنم چرت و پرت هست امیدوارم اینجوری نشه خداییش خیلی بی انصافیه:eek:

reza2495

عضو جدید
بابا بيخيال ديگه مثلا قرار كارشناسي ارشد امتحان بديما ! حالا صبح يا بعد از ظهر چ فرقي ميكنه ...
بچه ها ترمو 2 از راهيان كدوم فصلاش واس مكانيك مهم و تقريبا هميشه سوال مياد؟ تهويه مطبوع مهمه؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ســـــــــــــــلام
دوســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـتان
.
.
.
.

خوبین؟!
یه سوالی داشتم الان اگه من کنکور ارشد94 شرکت کنم و درس هام مهر 94 تموم نشه
میتونم رشته ای که قبول شدم رو بهمن ماه 94 برم یا نه دیگه قبولیم هیچی میشه؟!
ممنون میشم کمکم کنید

که تکلیفم مشخص بشه برای سال بعد بخونم یا بیخیال کنکور 94 بشم

Hooladi

عضو جدید

مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به توزیع کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد 93 از 14 بهمن ماه از برگزاری این آزمون در روزهای 16، 17، و 18 بهمن ماه جاری خبرداد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 برای پذیرش دانشجو در 142 کدرشته امتحانی شامل 51 کد رشته علوم انسانی، 16 کد رشته علوم پایه، 29 کد رشته فنی مهندسی، 25 کد رشته کشاورزی، 13 کد رشته هنر و 8 کد رشته دامپزشکی، برگزار می‌شود.

وی افزود: ثبت‌نام 136 کد رشته از 142 کد رشته به طور متمرکز از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org انجام شده و ثبت نام شش کد رشته دیگر نیز با هماهنگی و نظارت سازمان سنجش توسط ارگان‌های ذیربط انجام می‌گیرد.

مشاورعالی سازمان سنجش، تصریح کرد: تعداد 950 هزار و 943 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 93 و نوزدهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور و در 136 کد رشته ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 493 هزار و 722 نفر را داوطلبان زن و 457 هزار و 221 نفر را داوطلبان مرد تشکیل داده‌اند که با این احتساب 51.92 درصد داوطلبان زن و 48.08 درصد داوطلبان مرد هستند.

توکلی با بیان اینکه آمار داوطلبان کارشناسی ارشد 93 نسبت به سال 92 ، 54 هزار و 818 نفر افزایش یافته است، اظهار کرد: از کل داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال آینده، 112 هزار و 933 نفر در دو کد رشته ثبت نام کرده‌اند.

وی گفت: اطلاعیه سازمان سنجش برای اعلام زمان توزیع کارت و برگزاری آزمون نیز یکشنبه ششم بهمن ماه جاری از سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود و در روزهای دوشنبه هفتم و چهاردهم بهمن ماه نیز در نشریه پیک سنجش منتشر خواهد شد.

به گفته توکلی، کارت شرکت در جلسه آزمون ارشد 93 به همراه برگ راهنمای آزمون از روز دوشنبه، 14 بهمن در سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.

مشاور عالی سازمان سنجش ادامه داد: با توجه به این که بخشی از داوطلبان در دو کد رشته ثبت‌نام کرده‌اند، برای 112 هزار و 933 داوطلب علاقمند دو کارت آزمون صادر می‌شود، لذا جمع کارت‌های صادر شده آزمون کارشناسی ارشد 93، یک میلیون و 63 هزار و 886 کارت است.

به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، براساس برنامه‌ریزی انجام شده آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 93 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه 16، 17 و 18 بهمن ماه در 62 شهرستان برگزار خواهد شد.

سحرخیز

عضو جدید
سلام دوستان من هم تازه شروع به خواندن کردم ولی هنوز خیلی چیزا رو نمی دونم خواهش می کنم بهم جواب بدین با توجه به زمانی که دارم من قصد دارم رتبه زیر 500 بگیرم
اینکه کدوم موسسه ثبت نام کنم نصیر پارسه ؟
کدوم کلاسها رو ثبت نام کنم بهتره؟
از چه کتابایی شروع کنم و چطور برنامه ریزی کنم بهتره
برای مشاوره و برنامه ریزی چیکار کنم از کجا می توانم یه پشتیبان خوب پیدا کنم؟
آزمون های کدوم موسسه بهتره؟
دوستان ممنون میشم کمکم کنید

خیلی داری زود شروع میکنی

behnam_roli

عضو جدید
سلام دوستان

کسی میدونه کنکور ما دقیقا چندم برگزار میشه؟

یکی میگه 16 ام یکی میگه 18 ام

پارسال چند شنبه بود؟

bage_aseman

عضو جدید
یک داستان کوتاه

یک داستان کوتاه

افکار دیگران

مردی در کنار جاده، دکه ای درست کرد و در آن ساندویچ می فروخت.
چون گوشش سنگین بود، رادیو نداشت، چشمش هم ضعیف بود، بنابراین روزنامه هم نمی خواند.
او تابلویی بالای سر خود گذاشته بود و محاسن ساندویچ های خود را شرح داده بود.
خودش هم کنار دکه اش می ایستاد و مردم را به خریدن ساندویچ تشویق می کرد و مردم هم می خریدند.
کارش بالا گرفت لذا او ابزار کارش را زیادتر کرد.
وقتی پسرش از مدرسه نزد او آمد …. به کمک او پرداخت.
سپس کم کم وضع عوض شد.
پسرش گفت: پدر جان، مگر به اخبار رادیو گوش نداده ای؟ اگر وضع پولی کشور به همین منوال ادامه پیدا کند کار همه خراب خواهد شد و شاید یک کسادی عمومی به وجود می آید.
باید خودت را برای این کسادی آماده کنی.
پدر با خود فکر کرد هر چه باشد پسرش به مدرسه رفته به اخبار رادیو گوش می دهد و روزنامه هم می خواند پس حتماً آنچه می گوید صحیح است.
بنابراین کمتر از گذشته نان و گوشت سفارش داده و تابلوی خود را هم پایین آورد و دیگر در کنار دکه خود نمی ایستاد و مردم را به خرید ساندویچ دعوت نمی کرد.
فروش او ناگهان شدیداً کاهش یافت.
او سپس رو به فرزند خود کرد و گفت: پسرجان حق با توست.
کسادی عمومی شروع شده است.
آنتونی رابینز یک حرف بسیار خوب در این باره زده که جالبه بدونید: اندیشه های خود را شکل ببخشید در غیر اینصورت دیگران اندیشه های شما را شکل می دهند. خواسته های خود را عملی سازید وگرنه دیگران برای شما برنامه ریزی می کنند.

reza2495

عضو جدید
بچه ها ترمو 2 از راهيان كدوم فصلاش جز فصل 13 واس مكانيك مهم و تقريبا هميشه سوال مياد؟ تهويه مطبوع مهمه؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها ترمو 2 از راهيان كدوم فصلاش جز فصل 13 واس مكانيك مهم و تقريبا هميشه سوال مياد؟ تهويه مطبوع مهمه؟!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام
فصل روابط ترمودینامیکی
و تهویه مطبوع هم مهمه هم به نظرم اگه روش کار کنین میتونین تستاش رو بزنین خصوصا تهویه
فصل سیکلاش هم میاد اما ممکنه سوالاش مفهومی باشه و علاوه بر این ممکنه خوندنش براتون وقت گیر باشه
موفق باشید

reza2495

عضو جدید
سلام
فصل روابط ترمودینامیکی
و تهویه مطبوع هم مهمه هم به نظرم اگه روش کار کنین میتونین تستاش رو بزنین خصوصا تهویه
فصل سیکلاش هم میاد اما ممکنه سوالاش مفهومی باشه و علاوه بر این ممکنه خوندنش براتون وقت گیر باشه
موفق باشید
مرسي خانم لطف كردي جواب دادي . فصل روابط ترموديناميكي ك من باش اكيم فقط بايد مفهوم ديفرانسيل كامل رو بدوني ! پس اينجور ك شما ميگيد تهوييه را هم ميخونم. اما سيكلا سوالاي بدي ازش مياد فكر كنم . فصل احتراقم ب نظرم راهيان بد گفته! شما هم نظرت اينه؟

Hooladi

عضو جدید
[h=1]طلاعيه‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور درباره‌ تاريخ‌، محل‌ رفع نقص كارت و برگزاري‌ آزمون‌ ورودي تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال‌ 1393 و همچنين‌ نوزدهمين دوره المپياد علمي‌ دانشجويي‌ كشور[/h] 1392/11/06

ضمن‌ آرزوي‌ موفقيت‌ براي‌ داوطلبانيكه در آزمون‌ ورودي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌ (دوره‌هاي‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌ داخل‌) سال 1393 و همچنين‌ نوزدهمين دوره‌ المپياد علمي‌ دانشجويي‌ كشور ثبت‌نام‌ نموده‌اند، بدين‌وسيله‌ توجه‌ داوطلبان‌ گرامي‌ را به‌ موارد ذيل‌ معطوف‌ مي‌دارد.
الف‌- برگزاري آزمون و پرينت كارت شركت در آزمون
آزمون براي‌136 كد رشته‌‌ امتحاني‌ در نوبت صبح و بعدازظهر روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه‌ 16، 17 و 18 بهمن‌ماه سال 1392 و براساس اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون رشته امتحاني مربوط برگزار خواهد شد. داوطلبان‌ متقاضي‌ هر يك‌ از كدرشته‌هاي امتحاني‌ لازم‌ است‌ به نشاني مندرج بر روي كارت شركت در آزمون مراجعه نمايند. شهرستان محل برگزاري آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان به شرح جدول شماره 1 مي‌باشد.
لازم به توضيح است كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 13/11/92 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. داوطلبان لازم است براساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و كد رهگيري) نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي شخصاً براي پرينت كارت شركت در آزمون اقدام نمايند.
تبصره- آندسته از داوطلبانيكه علاوه بر كد رشته امتحاني اصلي متقاضي شركت در يكي از 66 كدرشته امتحاني به عنوان رشته امتحاني دوم نيز بوده‌اند، مي‌بايست كارت شركت در آزمون رشته امتحاني دوم خود را نيز از سايت اين سازمان پرينت و به آدرس حوزه امتحاني مندرج بر روي كارت مراجعه نمايند.
1- آزمون‌ كدرشته‌‌هاي امتحاني 1129 (زبان و ادبيات اردو)، 1154 (مطالعات دفاعي استراتژيك)، 1155 (اطلاعات استراتژيك)، 1156 (آماد)، 1157 (مديريت بحران)، 1287 (مهندسي طراحي محيط زيست)، 1356 (نمايش عروسكي) و ‌‌1360 (مجموعه موسيقي‌)، منحصراً در شهرستان تهران‌ برگزار خواهد شد؛ لذا داوطلبان‌ هريك از كد‌رشته‌هاي امتحاني مذكور ضرورت‌ دارد براساس‌ آدرس و تاريخ مندرج بر روي كارت شركت در آزمون به حوزه امتحاني مربوط در شهرستان تهران مراجعه نمايند.
آزمون كدرشته امتحاني 1152 (مجموعه مدرسي الهيات و معارف اسلامي) منحصراً در شهرهاي مقدس مشهد و قم برگزار مي‌شود. لذا حوزه امتحاني داوطلبان اين كدرشته امتحاني با توجه به استان محل اقامت آنان (براساس تقاضانامه ثبت‌نامي تكميلي توسط داوطلبان) تعيين گرديده است كه لازم است اين داوطلبان با توجه به آدرس درج شده بر روي كارت شركت در آزمون خود به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند.
3- محل برگزاري آزمون براي 6 كدرشته امتحاني شامل كدرشته‌هاي امتحاني 1147، 1149‌،‌1150‌، 1151، 1153و‌ 1158 كه ثبت‌نام آنها توسط دستگاههاي اجرايي ذيربط و با هماهنگي اين سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طريق اطلاعيه‌اي كه هريك از ارگانهاي ذيربط صادر مي‌نمايند آزمون اين كدرشته‌ها در تاريخهاي پيش‌بيني شده برگزار خواهد شد. براي اين دسته از داوطلبان كارت شركت ‌در ‌آزمون از طريق سايت سازمان صادر نشده است.
ب‌- المپياد علمي دانشجويي
نظر به اينكه همزمان با برگزاري آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393، اولين مرحله آزمون نوزدهمين دوره المپياد علمي دانشجويي كشور در رشته‌هاي زبان و ادبيات فارسي (كد 1101)، مجموعه علوم اقتصادي (كد 1105)، الهيات و معارف اسلامي – علوم قرآن وحديث (كد1111)، مجموعه علوم تربيتي 1(كد1117)، مجموعه حقوق (كد 1126)، مجموعه شيمي (كد1203)، فيزيك (كد1204)، مجموعه زيست شناسي (كدهاي 1206، 1213 و 1214)، مجموعه آمار (كد1207)، مجموعه رياضي (كد1208)، مجموعه مهندسي برق (كد1251)، مجموعه مهندسي شيمي (كد1257)، مجموعه مهندسي عمران (كد1264)، مجموعه مهندسي مكانيك (كد1267)، مجموعه مهندسي كامپيوتر (كد1277)، مهندسي كشاورزي – زراعت و اصلاح نباتات (كد1303) و طراحي صنعتي (كد1362) برگزار مي‌گردد، لذا آن دسته از داوطلبانيكه منحصراً متقاضي شركت در آزمون المپياد علمي دانشجويي كشور شده‌اند، لازم است براساس برنامه زماني اعلام شده براي هريك از رشته‌هاي مذكور، در آزمون رشته امتحاني دوره كارشناسي ارشد مربوط شركت نمايند. داوطلبان فوق الذكر بايد همزمان با ساير داوطلبان كد رشته هاي مربوط از تاريخ 13/11/92 به سايت اينترنتي سازمان مراجعه و نسبت به پرينت كارت شركت در آزمون اقدام و براساس تاريخ و آدرس تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند.
ج-كنترل مندرجات كارت شركت در آزمون
داوطلبان درخصوص مندرجات كارت شركت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده نمودند، لازم است به شرح زير اقدام كنند.
1- چنانچه‌ زبان‌ خارجي‌ مندرج‌ در كارت‌ شركت در آزمون داوطلبي با زبان‌ خارجي‌ وي‌ در ثبت‌نام‌ اينترنتي انجام شده، مغايرت‌ دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده مي‌شود، ضروري است از روز دوشنبه 14/11/92 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 17:00 به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمائيد. (آدرس حوزه‌هاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است) .
2- درصورتيكه‌ در رابطه‌ با ساير مندرجات‌ كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارشناسي (معدل براساس مفاد بند « هـ » مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه‌ به‌ ثبت‌نام اينترنتي انجام شده، اشكالي‌ مشاهده‌ مي‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 18/11/92 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان قسمت ويرايش اطلاعات كارت مراجعه و از آن طريق اقدام شود.
3- داوطلبان شركت‌كننده چنانچه متقاضي اعمال بند مربوط به گزينش در رشته‌هاي دانشگاه پيام‌نور و موسسات غيرانتفاعي مي‌باشند لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 58.000 (پنجاه و هشت هزار) ريال بصورت الكترونيكي از طريق سايت سازمان اقدام نموده و سپس بند مربوط را در قسمت ويرايش علامتگذاري نمايند.
د- سهميه رزمندگان
1- در كارت شركت در آزمون هر داوطلب در مقابل سهميه‌ ثبت‌نامي‌ آن دسته از داوطلبانيكه در تقاضانامه ثبت‌نام اينترنتي و با توجه به ضوابط متقاضي اين سهميه شده‌اند و سهميه آنان مورد تأييد ارگان ذيربط قرارگرفته كلمه رزمنده قيد شده است.
2- آن‌دسته از داوطلبانيكه در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393 با توجه به ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي شماره يك (1) آزمون مذكور متقاضي سهميه رزمندگان شده‌اند و سهميه آنان از سوي ارگان ذيربط مورد تأييد قرار نگرفته است (در كارت شركت در آزمون آنان در مقابل عنوان سهميه، رزمنده درج نشده است)، (براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه رزمندگان – سپاه پاسداران، وزارت جهاد كشاورزي و واحدهاي تابعه ستاد كل نيروهاي مسلح) لازم است براي روشن شدن وضعيت سهميه خود تا تاريخ 21/11/1392 به ارگان مربوط مراجعه نمايند تا در صورت دارا بودن سهميه، مشخصات اين دسته از داوطلبان از طريق ارگان مربوطه در اختيار سازمان سنجش قرار گيرد در غير اينصورت با سهميه آزاد گزينش خواهند شد و هيچ‌گونه اعتراضي قابل پذيرش نمي‌باشد.
داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه‌هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران جهت اعلام مغايرت لازم است حداكثر تا تاريخ 18/11/1392 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش (قسمت ويرايش اطلاعات) مراجعه و با توجه به توضيحات مندرج در سايت نسبت به اصلاح سهميه خود اقدام نمايند. تا در صورت تأييد سهميه توسط ارگان مربوط، سهميه براي آنان اعمال گردد. در غير اينصورت با سهميه آزاد گزينش خواهند شد و هيچ‌گونه اعتراضي قابل قبول نيست.
هـ- معدل
معدل مندرج در كارت شركت در آزمون داوطلبان، براساس ثبت‌نام اينترنتي كه توسط خود داوطلبان انجام شده، درج گرديده است، لذا داوطلبان لازم است معدل مندرج در كارت شركت در آزمون خود را با توجه به تبصره‌هاي ذيل بررسي و در صورت مشاهده مغايرت، به سايت سازمان سنجش آموزش كشور مراجعه و نسبت به ويرايش معدل خود اقدام نمايند. بديهي است در غير اينصورت مسئوليت هرگونه تبعات بعدي بعهده شخص داوطلب بوده و هيچگونه عذري در اين مورد پذيرفته نمي‌باشد. ضمناً لازم به ذكر است در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولي داوطلبان داراي مغايرت معدل نيز اقدام شده است.
تبصره‌1- فارغ‌التحصيلان سنوات قبل و همچنين آن دسته از داوطلبانيكه تا تاريخ 12/8/92 (زمان شروع ثبت نام براي شركت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقي گرديده‌اند و يا به عبارت ديگر موفق به اخذ مدرك ليسانس (كارشناسي) شده‌اند بايد معدل‌ مندرج‌ در مدرك‌ ليسانس ‌(كارشناسي) آنان با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون يكسان باشد.
تبصره‌2- دانشجويان‌ شاغل‌ به‌ تحصيل‌ در مقطع كارشناسي كه در زمان شروع به ثبت نام براي شركت در اين آزمون (تاريخ 12/8/92) همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اينكه بعد از پايان مهلت زمان ثبت‌نام (تاريخ 19/8/92) فارغ‌التحصيل شده‌اند و يا حداكثر تا تاريخ 30/11/92 فارغ‌التحصيل خواهند شد، لازم است در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرك فارغ‌التحصيلي اقدام نمايند.
تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغ‌التحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.
تبصره 4- فارغ‌التحصيلان‌ داراي مدرك كارشناسي ناپيوسته بايد معدل مقطع كارداني (فوق‌ديپلم‌) و مقطع كارشناسي (ليسانس) آنان با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون يكسان باشد.
تبصره 5- دانشجويان‌ شاغل به تحصيل‌ در مقطع كارشناسي ناپيوسته كه‌ پس‌ از اخذ مدرك‌ كارداني (فوق‌ديپلم‌) در مقطع‌ كارشناسي‌ ناپيوسته پذيرفته‌ شده‌اند، بايد معدل مقطع كارداني و ميانگين‌ واحدهاي‌ گذرانيده‌ شده در مقطع كارشناسي آنان تا تاريخ ‌31/6/92 يا 30/11/92 با معدل مندرج در كارت شركت در آزمون، مطابق مفاد تبصره 2 فوق يكسان باشد.
و- تذاكرات مهم
1ـ شروع فرآيند برگزاري آزمون صبحها از ساعت 8:00 (هشت) و بعدازظهرها از ساعت 14:30 (دو و نيم بعدازظهر) مي‌باشد. درب حوزه‌هاي امتحاني صبح ها راس ساعت 7:30 (هفت و سي دقيقه صبح) و بعد از ظهرها راس ساعت 14:00 (دو بعدازظهر) بسته خواهد شد. لذا پس از بسته شدن در سالنهاي امتحاني از ورود داوطلبان به حوزه امتحاني، ممانعت بعمل خواهد آمد.
2ـ براي‌ پاسخگويي‌ به‌ سوالات‌ تستي‌ و درج‌ آن‌ در پاسخنامه‌، منحصراً از مداد سياه‌ نرم‌ پررنگ‌ استفاده‌ شود.
3ـ داوطلبان لازم است با توجه به رشته امتحاني و موادي كه امتحان خواهند داد لوازم مورد نياز از قبيل مداد سياه نرم پررنگ، مداد پاكن، مداد تراش و سنجاق را بهمراه داشته باشند و از آوردن‌ وسايل‌ اضافي‌ مانند ساك‌ دستي‌، كيف‌ دستي‌، پيجر، تلفن‌ همراه،‌ جزوه،‌ كتاب، ماشين حساب و نظاير آن و هم‌چنين وسايل‌ شخصي‌ به‌ جلسه‌ آزمون‌ اكيداً خودداري‌ شود. بديهي‌ است‌ كه‌ به‌ همراه‌داشتن‌ هركدام‌ از وسايل‌ مندرج‌ در اين‌ بند به‌ عنوان‌ تقلب‌ وتخلف‌ تلقي‌ و با داوطلبان‌ ذيربط برابر آيين‌ نامه‌ تقلب‌ وتخلف‌ رفتار خواهدشد.
4ـ نظر به اينكه سؤالات رشته‌هاي امتحاني دوره كارشناسي ارشد به گونه‌اي طراحي شده است كه براي پاسخگويي به سؤالات دروس ذيربط نياز به ماشين حساب نمي‌باشد، لذا به كليه داوطلبان تأكيد مي‌گردد با توجه به مطلب فوق، براي پاسخگوئي به سؤالات هر يك از رشته‌هاي امتحاني نياز به ماشين حساب نبوده و از ورود داوطلبانيكه ماشين حساب براي شركت در جلسه آزمون (از هر نوع آن) به همراه داشته باشند ممانعت به عمل خواهد آمد و با آنان برابر مقررات قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري كه در اين اطلاعيه نيز آمده است، رفتار خواهد شد.
5ـ پس‌ از برگزاري‌ آزمون‌ و تصحيح‌ اوراق‌، كارنامه كليه‌ داوطلبان‌ شركت‌ كننده‌ درآزمون‌ هريك‌ از كد رشته‌هاي‌ امتحاني‌، بنحو مقتضي و در نيمه دوم ارديبهشت ماه سال 1393 از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور دراختيار داوطلبان قرار داده‌ خواهد شد.
6ـ آن دسته از داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته شوند، حق انتخاب كد رشته محل و يا رشته محلهاي مربوط از كد رشته امتحاني مجاز يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز را خواهند داشت.
7ـ آن‌دسته‌ از داوطلبان‌ هريك‌ از كد رشته‌هاي‌ امتحاني‌ كه‌ مجاز به‌ انتخاب‌ رشته‌ گردند، علاوه‌ بر مشاهده كارنامه‌، براساس‌ برنامه‌ زماني‌ پيش‌بيني‌ شده‌، مي‌توانند دفترچه‌ راهنماي‌ انتخاب‌ رشته‌هاي‌ تحصيلي‌ (دفترچه‌ شماره‌ 2) آزمون‌ كارشناسي‌ ارشد ناپيوسته‌داخل‌ سال‌ 1393 را كه بر روي سايت سازمان قرار داده مي‌شود مشاهده و بر اساس دستورالعملهاي مربوط نسبت به انتخاب كدرشته‌محلهاي خود به صورت اينترنتي اقدام نمايند.
دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) براي داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته مي‌شوند، در زمان مقرر بر روي سايت سازمان به آدرس www.sanjesh.org قابل دسترسي خواهد بود.
9ـ انتخاب رشته آزمون منحصراً اينترنتي انجام مي‌گيرد و داوطلبانيكه مجاز به انتخاب رشته مي‌شوند، ضرورت دارد بر اساس دستورالعمل‌هائي كهمتعاقباً اعلام مي‌گردد، نسبت به انتخاب كد رشته محلهاي تحصيلي مورد علاقه خود از كد رشته امتحاني يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز اقدام و از طريق اينترنت نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته مربوط اقدام نمايند.
10ـ اطلاعيه اين سازمان در مورد نتايج اوليه آزمون، مشاهده كارنامه و نحوه انتخاب رشته براي داوطلبانيكه مجاز مي‌گردند، در نشريه پيك سنجش (هفته نامه خبري و اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور) منتشر و همچنين در سايت سازمان نيز قرارداده خواهد شد.
11- داوطلبانی که موفق به مشاهده و پرینت کارت شرکت در آزمون خود نشوند ضرورت دارد برای پیگیری موضوع در زمانهای اعلام شده به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رنفع نقص مطابق جدول شماره دو مراجعه نمایند.
قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري
ماده 5- تخلفات وجرايم در اين قانون مشتمل بر موارد زير است:
الف- ارتكاب هرگونه عملي كه موجب بي‌نظمي در برگزاري آزمون گردد يا همراه داشتن هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظه‌دار.
ب- ارتكاب هرگونه عمل خلاف مقررات كه آزمون داوطلب را از نظر علمي خدشه دار سازد از قبيل :
1- ارائه مدرك يا گواهي مجعول يا تصوير گواهي مجعول براي شركت در آزمون.
2- تباني با داوطلبان يا افراد خارج از حوزه امتحاني يا دست‌اندركاران آزمون از قبيل عوامل اجرايي و طراحان سوال براي تخلف در آزمون.
3- ثبت‌نام در آزمون با هويت مجعول يا شركت در جلسه آزمون به جاي داوطلب اصلي.
ج- استفاده از هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظه‌دار.
د- كمك به داوطلب خارج از ضوابط برگزاري آزمون جهت پاسخ به سوالات.
هـ- دسترسي غيرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان يا استفاده غير مجاز از آنها.
و- هرگونه تغيير غيرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامه‌هاي داوطلبان يا ساير مدارك و دفاتر مربوط به آزمون.
ز-افشاي سوالات آزمون يا تلاش در جهت دستيابي و افشاي آن يا شركت يا معاونت در اين امر قبل يا حين برگزاري آزمون به هر نحو.
ح- خريد يا فروش سوالات آزمون يا پاسخ آنها يا شركت يا معاونت در اين امر قبل يا حين برگزاري آزمون اعم از اينكه سوالات يا پاسخ آنها واقعي يا غيرواقعي باشد.
ماده 6- هيأت‌هاي رسيدگي به تخلفات، صلاحيت صدور حكم به مجازاتهاي زير را درباره متخلفان دارند:
الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (5): اخطار كتبي با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذيربط يا محروميت از گزينش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) يا بند (ج) ماده (5): محروميت از گزينش علمي در آزمون همان سال و ابطال قبولي داوطلب در همان سال و محروميت از شركت در آزمون از يك تا ده سال بعد.
تبصره- آراء هيأت‌هاي بدوي جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (6) اين قانون قابل تجديد نظر خواهي در هيأت تجديد نظر رسيدگي به تخلفات در آزمون‌ها مي‌باشد.
ماده 7- در مورد مشمولان بندهاي (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (5) هيأت‌هاي رسيدگي متهم را براي رسيدگي و اعمال جزاي نقدي از ده ميليون (10.000.000) ريا ل تا يك ميليارد (1.000.000.000) ريال يا حبس از يك تا پنج سال يا هر دو مجازات به محاكم دادگستري معرفي مي‌نمايند.
ماده 8 – ارتكاب هر يك از اعمال موضوع ماده (5) چنانچه در قالب عضويت در يك گروه يا شبكه باشد موجب تشديد مجازات مي‌شود و تشكيل دهنده و سركرده گروه يا شبكه به حداكثر مجازات محكوم مي‌گردد. مجازات هر يك از اعضاء كه در ارتكاب تخلفات و جرايم فوق دخالتي نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذكر شده براي مرتكب مي‌باشد.
ماده 9- رسيدگي در هيأت‌هاي رسيدگي به تخلفات در آزمون‌ها مانع از رسيدگي برابر ساير قوانين جزايي يا رسيدگي در هيأت‌هاي رسيدگي به تخلفات اداري يا هيأت‌هاي انتظامي اعضاي هيأت علمي يا كميته‌هاي انضباطي دانشجويان نيست و مرتكب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (6) و (7) اين قانون به مجازات مقرر در ساير قوانين و مقررات محكوم مي‌گردد.
ماده 10- در صورت محكوميت قطعي فردي به يكي از مجازاتهاي مندرج در اين قانون، به استثناي مجازات مندرج در بند (الف) ماده (6)، هيات رسيدگي به تخلفات در آزمون‌ها، قبولي وي در آزمون را ابطال مي‌نمايد. در اين صورت موسسه آموزشي مربوط از صدور و اعطاي هرگونه گواهي يا مدرك به وي خودداري خواهد نمود و چنانچه گواهي فارغ‌التحصيلي به وي اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يا وزارت آموزش و پرورش يا دانشگاه آزاد اسلامي ملزم به ابطال آن گواهي مي‌باشند.
ماده 11- چنانچه با بررسي‌هاي فني و علمي، بين نمرات و رتبه اكتسابي داوطلبي و سوابق تحصيلي وي مغايرتهاي غيرمتعارف مشهود و اساسي از قبيل عدم تطابق معدل ديپلم و دوره پيش‌دانشگاهي با رتبه و نمره اكتسابي در آزمون وجود داشته باشد، با تأييد هيأت‌هاي بدوي رسيدگي به تخلفات در آزمون‌ها از داوطلب در يك يا چند درس عمومي و اختصاصي امتحان مجدد به عمل مي‌آيد. تعيين وضعيت نهايي آزمون اين داوطلب، بر اساس نتايج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هيأت بدوي مي‌باشد.
ماده 12- هر موسسه يا آموزشگاه علمي و آموزشي كه براي افزايش آمادگي داوطلبان شركت در آزمون‌هاي مورد بحث اين قانون فعاليت مي‌كند چنانچه در تخلفات ماده (5) مشاركت داشته باشد مجوز تاسيس آن لغو مي‌شود و مديران مسوول آنها علاوه بر محروميت دائمي از تاسيس و اداره اين گونه مراكز به مجازات‌هاي پيش‌بيني شده در اين قانون و ساير قوانين محكوم مي‌شوند و چنانچه موسسه يا آموزشگاه فاقد مجوز باشد مجازات مديران مسوول آنها حداكثر مجازات مندرج در ماده (6) مي‌باشد.
تبصره- در مورد آموزشگاههايي كه فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانوني ذيربط مدعي‌العلوم نيز مي‌تواند راساً نسبت به اعلام جرم و پيگيري تخلفات آنان اقدام نمايد.
ضمناً به اطلاع‌ مي‌رساند كه واحد اطلاعات و پاسخگويي به سوالات در اين خصوص از اين تاريخ همه روزه بغیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخگويي به سوالات مي‌باشد. لذا داوطلبان گرامي مي‌توانند به منظور پاسخگويي به سوالات خود با شماره تلفنهاي 99 الي 88923595 - 021 تماس حاصل فرمايند.

r.mob

عضو جدید
سلام دوستان
3 فصل نیروهای هیدرواستاتیک و جریان داخلی لوله ها و لایه مرزی فراموش نشه . 60-70 درصد سوالای سیالات از این 3 فصل هست. نسبتا هم ساده هستن.

mojzar

عضو جدید
تو آزمون های پارسه ی امسال رتبم بین 80 تا 160 تغیر می کنه ولی کنکورای سالای 87 و 86 و اینارو که تو این هفته زدم شدیدا نا امید شدم و حس می کنم قبول نمیشم امسال !!!
روند کنکورای اون سال ها با الان فرق کرده خیلی یا من نمی تونم کنکور خوب بدم ؟
خیلی نا امید شدم !

fayyazjahani

عضو جدید
fffffffffffffffffffffffffffffffffffff.png
آقا یکی بگه این انتگرال چجوری شده این . من هرجور حساب میکنم در نمیاد (این جواب معادلات سال 91 )

اینم اصلش
fffffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

===================================================================
تو آزمون های پارسه ی امسال رتبم بین 80 تا 160 تغیر می کنه ولی کنکورای سالای 87 و 86 و اینارو که تو این هفته زدم شدیدا نا امید شدم و حس می کنم قبول نمیشم امسال !!!
روند کنکورای اون سال ها با الان فرق کرده خیلی یا من نمی تونم کنکور خوب بدم ؟
خیلی نا امید شدم !

کنکور 86 و 87 سوالای ریاضیش خیلی سخت بودن و سایر سوالاتشم همین . نگران نباش ربطی به هم ندارن . اون سال همه درصدا کم شده احتمالا . سوال ها رو من پیش بچه های ارشد ریاضی هم بردن مغزشون هنگ کرد میگفتن 87 و 86 فوق العاده سخت بوده . الان برو سوال ریاضی 90 و 91 رو ببین بعضیاش خیلی راحت بودن . کنکور پارسال هم که تخصصی هاش خیلی راحت بود البته من گند زدم .
دلت با خدا باشه هیچی معلوم نیست وقتی سخته واسه همه سخته و وقتی آسونه واسه همه آسونه . بقیه از کره ماه نیومدن .

mojzar

عضو جدید
مشاهده پیوست 191514
آقا یکی بگه این انتگرال چجوری شده این . من هرجور حساب میکنم در نمیاد (این جواب معادلات سال 91 )

اینم اصلش
مشاهده پیوست 191515

===================================================================

کنکور 86 و 87 سوالای ریاضیش خیلی سخت بودن و سایر سوالاتشم همین . نگران نباش ربطی به هم ندارن . اون سال همه درصدا کم شده احتمالا . سوال ها رو من پیش بچه های ارشد ریاضی هم بردن مغزشون هنگ کرد میگفتن 87 و 86 فوق العاده سخت بوده . الان برو سوال ریاضی 90 و 91 رو ببین بعضیاش خیلی راحت بودن . کنکور پارسال هم که تخصصی هاش خیلی راحت بود البته من گند زدم .
دلت با خدا باشه هیچی معلوم نیست وقتی سخته واسه همه سخته و وقتی آسونه واسه همه آسونه . بقیه از کره ماه نیومدن .

مرسی ، من که خیلی استرس گرفتم چون باکسی که توش تسلط داشتم رو فقط 40 درصد زدم و نا امیدم کرد

اینجوری حل شده :
Untitled.jpg

fayyazjahani

عضو جدید
دوستان کسی هست که سوال ریاضیات همه رشته ها و حل اونارو داشته باشه . البته من خودم کتاب آقاسی رو دارم که ماله همه سالهای گذشتست ولی برای پارسال رو نداره . اگه کسی داره لینک بده دانلود کنیم

ویرایش خودم پیدا کردم konkur.in

آخرین ویرایش:

chego

کاربر فعال
بسته آموزشی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در برای اولین بار در ایران و به همت گروه مهندسان پویا گرد آوری شده است و سعی شده است از جزوات ارزشمند و مفید موسسات آموزشی معتبر که قیمت بسیار بالایی دارند در این مجموعه استفاده شده و همچنین از جزوات اساتید معتبر تهران نیز در این مجموعه موجود است
توجه توجه توجه
به علت حجم بالای مطالب و راحتی شما عزیزان این بسته در سه قسمت برای دانلود ارائه شده است قیمت هر قسمت 3000 تومان می باشد:
بسته آموزشی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک که شامل موارد زیر می باشد:
1-جزوه جامع مقاومت مصالح مدرسان شریف
2-جزوه جامع ریاضی مهندسی مدرسان شریف
3-جزوه جامع ریاضی مهندسی پارسه
4-جزوه جامع معادلات دیفرانسیل پارسه
5-چکیده دروس معادلات دیفرانسیل ،ریاضی 2 و ریاضی مهندسی (ویژه جمع بندی)
6-جزوات دروس معادلات دیفرانسیل ،ریاضی 2 و ریاضی مهندسی ویژه اساتید دانشگاه تهران
7-جزوه مکانیک سیالات پارسه (جامع)
8-جزوه مکانیک سیالات پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
9-جزوه مکانیک سیالات پارسه ویژه اساتید دانشگاه تهران
10-جزوه استاتیک ،مقاومت مصالح،طراحی اجزاء پارسه (جامع)
11-جزوه استاتیک ،مقاومت مصالح،طراحی اجزاء پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
12-جزوه استاتیک ،مقاومت مصالح،طراحی اجزاء ویژه اساتید دانشگاه تهران
13-جزوه جامع انتقال حرارت پارسه (جامع)
14-جزوه انتقال حرارت پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
15-جزوه جامع انتقال حرارت ویژه اساتید دانشگاه تهران
16-جزوه ترمودینامیک پارسه (جامع)
17-جزوه ترمودینامیک پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
18-جزوه دینامیک پارسه (جامع)
19-جزوه دینامیک پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
20-جزوه ارتعاشات پارسه (جامع)
21- جزوه ارتعاشات پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
22-جزوه کنترل پارسه (جامع)
23-جزوه کنترل پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
24-جزوه زبان عمومی و تخصصی پارسه (جامع)
25-جزوه زبان عمومی پارسه ویژه طرح 90 درصد (جمع بندی و خلاصه)
توجه توجه توجه
به علت حجم بالای مطالب و راحتی شما عزیزان این بسته در سه قسمت برای دانلود ارائه شده است قیمت هر قسمت 3000 تومان می باشد

دانلود پارت اول
دانلود پارت دوم
دانلود پارت سوم

داداش ببخشید شمااین تبلیغتونو تو کل سایت کپی کردین به نظرتون زیادی سایتو شلوغ نکردین

bage_aseman

عضو جدید
وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى ﴿۳۹﴾وَأَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَى ﴿۴۰﴾ثُمَّ يُجْزَاهُ الْجَزَاء الْأَوْفَى ﴿۴۱﴾وَأَنَّ إِلَى رَبِّكَ الْمُنتَهَى ﴿۴۲﴾
و اينكه براى انسان جز حاصل تلاش او نيست (۳۹)و [نتيجه] كوشش او به زودى ديده خواهد شد (۴۰)سپس هر چه تمامتر وى را پاداش دهند (۴۱)و اينكه پايان [كار] به سوى پروردگار توست (۴۲) [سوره ۵۳: النجم - جزء ۲۷ ]

آدم های تلاش مدار متوکل همیشه موفقند . خدا تضمین موفقیتشون را کرده است .
از ویژگی های آدم های تلاش مدار اینکه
صرف نظر از نتیجه تلاش می کنند و نرسیدن به نتایج ایده آل، آنها را از ادامه تلاش دلسرد نمی کند اساس این آرامش از خدای مهربونه و از نگرش و انگیزه تلاش مدارانه. خود را باد خود مقایسه می کنند نه با دیگران رقابت با خودمان اضطراب را کاهش و رفاقت ها، آرامش را زیاد میکند. از خود، به اندازه تواناییهای خود انتظار دارند، نه بیشتر.به پیشرفت دیگرن حسادت نمی کنند و بخیل نیستند.
بیشتر بود. بقیش رو یادم نمیاد.
:D
روزهای توام با آرامش و سرشار از انرژی را برای کنکوری های عزیز آرزومندم

hastii69

عضو جدید
دوستان کسی جواب کلیدی ساخت 92 رو داره؟من دارم اما متاسفانه کلید با سوالا یکی نیست...

r.mob

عضو جدید
توصیه های هفته آخر کنکور
وقتی آن‌قدر نزدیک شده باشد که کاملاً احساسش ‌کنی انگار زل‌زده توی چشم‌هات، هرقدر هم چشم‌هایت را می‌دزدی بازهم می‌آید سراغت کنکورِ پیش رو را می‌گویم....کنکوری‌ که یک سال در موردش حرف زدیم نوشتیم تحقیق کردیم و ...
در آخرین روزهای مانده به کنکور، توجه به چند نکته که ظاهرشان خیلی ساده است، امّا یک دنیا تجربه، این نکته‌های ساده را تأئید می‌کنند لازم به نظر می‌رسد. پس خیلی مثل دانشجوهای زرنگ نپرس چرا این‌طوری است؟ چرا آن نکته ... مثل یک دانشجوی خوب فقط خوب گوش کن ومو به مو عمل کن تا انشاا... قطره قطره زحماتت اثربخش باشد و مطمئن باش اثر بخش خواهد بود.

1-
ساعت بیداری و خواب در این چند روز آخر
تا به حال با هر عادتی که داشته‌اید شب‌ها خوابیده و صبح‌ها بیدار شده‌اید امّا در این چند روز الزاماً شب‌ها حدود ساعت 11 تا 11:30 حتماً سعی کنی که بخوابید حتی اگر خوابتان نمی‌آید به حالت خواب روی تخت خواب بمانید و صبح حدود ساعت 7 تا 7:30 بیدار شوید. تقریباً 40 دقیقه طول می‌کشد تا سیستم اعصاب مرکزی شما آماده سرویس‌دهی شود. باید ساعتی بیدار شوید که حدود ساعت 8:30 کاملاً آماده آزمون دادن باشید. این تمرین ساده را از همین امروز آغاز کنید تا روز کنکور دقیقاً رأس 8:30 آماده آزمون دادن باشید.
2-
تغذیه و ورزش
مواد غذائی که در روز کنکور مصرف می‌شود حاصل تغذیه‌ی شما در روزهای قبل است سعی کنید از همین امروز میوه‌ها و سبزیجات تازه، خرما، عسل، انجیر، مغز گردو را در وعده‌های میان روز مصرف کنید.
چند حرکت کششی ساده هر روز صبح توان شما را برای 4 ساعت روی صندلی نشستن بالا می‌برد
.
3-احساس می‌کنم ذهنم کاملاً به هم ریخته و مطالب را فراموش کرده‌ام.این جمله را سال‌ها کنکوری‌ها در هفته آخر مانده به کنکور تکرار کرده‌اند و سر جلسه کنکور هم همه چیز در ذهنشان بوده و هیچ اتفاق بدی نیفتاده است. اما تکرار این جمله همچنان ادامه دارد...این احساس کاملاً طبیعی است. سعی کنید آن را مرتباً تکرار نکنید و انرژی منفی تولید نکنید، هیچ اطلاعاتی از حافظه‌ی شما خارج نمی‌شود. در بدترین حالت در جائی قرار می‌گیرد که دسترسی به آن دشوار است. همین اضطرابی که اینقدر عذاب‌دهنده است، عامل ترشح هورمونی در خون می‌شود که به خاطر آوردن مطالب بسیار ساده‌تر انجام می‌شود
.
4-الآن فرصت مطالعه خلاصه‌نویسی‌هاست این فرصت را از دست ندهید
.
5-مرور مطالب را حتی‌المقدور با تست انجام دهید و فراموشی یک نکته ساده را به تمام نکته‌ها تعمیم ندهید
.
6-اگر برایتان امکان‌پذیر است به محل برگزاری آزمون در روز قبل از آزمون سری بزنید. این‌کار از نظر روحی باعث آرامش بیش‌تر می‌شود.
7- تجربه ثابت کرده که اگر در روز آخر مانده به کنکور کم‌تر مطالعه کنید یا حتی مطالعه نکنید بهتر است. مطالعه در روز آخر اغلب باعث بدبینی و احساس فراموشی می‌شود، در ضمن ذهن را خسته می‌کند.
8- سعی کنید در 2 روز آخر مانده به کنکور کمتر حرف بزنید. حرف زدن میزان تمرکز شما را پایین می‌آورد. زیاد صحبت کردن اغلب مضطربتان می‌کند. سعی کنید مراقب خودتان باشید که کم‌تر حرف بزنید.
9-توکل بر خدا آخر همه تلاش‌ها این نکته‌ها را می‌بینید که باید به خدا توکل کرد. پس واقع‌بین باشید و بدانید به همان اندازه که تلاش کرده‌اید نتیجه می‌گیرید. آمار همیشه این نکته را اثبات کرده که میزان نتیجه به میزان تلاش افراد بستگی دارد. امّا همیشه درصد بسیار کمی استثنا هم وجود دارد. پس این حالت‌های خاص را محور قرار ندهید و براساس آن نتیجه‌گیری نکنید، امیدوار باشید به وعده خدا که «لیس للانسان الا ما سعی» و قطعاً وعده خدا حق خواهد بود.
موفق باشید
www.r-hosseini.ir

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا