ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
دوستان کسی جواب کلیدی ساخت 92 رو داره؟من دارم اما متاسفانه کلید با سوالا یکی نیست...
باید ببینید دفترچه سوالاتتون چی هست؟A B C یا D من دفترچه B و کلیدش رو میذارم استفاده کنید

پیوست ها

• Daftarche Mekanic2-END.pdf
    3.1 مگایابت · بازدیدها: 0
  • 1.jpg
    1.jpg
    61.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

r.mob

عضو جدید
سلام
دارم انتقال میخونم. جابجایی رو حذف کردم . هی فکر میکنم از این جابجایی امسال سوال میاد . شانس که نداریم . :(

انیشتن

عضو جدید
نانا

نانا

ای بابا،مگه چی گفتم که اینقدر عصبانی شدین!!!!

قبلا هم یادمه خیلی عصبی بودین....

یه خورده کنترل کنین خودتونو.
حرفت مسخره کردن حرف من بودمشخصه شخصیت واخلاقم مربوط بخودمه.جو این جاروخراب نکن ب جای مسحره کردن این واون روحیه بده به بچه ها.بد

انیشتن

عضو جدید
سلام
دارم انتقال میخونم. جابجایی رو حذف کردم . هی فکر میکنم از این جابجایی امسال سوال میاد . شانس که نداریم . :(
خدابزرگه مروریادت باشه مهمتره هرچی خوندی بسه بشین اونایی که خوندی مرورکن باتست

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

امیدت به خدا باشه،بیشتر سعی کنین تو این ایام تست بزنین و مرور کنین.کسی که درست خونده باشه حتما قبوله،پس کی باید قبول بشه....

r.mob

عضو جدید
خدابزرگه مروریادت باشه مهمتره هرچی خوندی بسه بشین اونایی که خوندی مرورکن باتست

دارم مرور میکنم الان. ولی به این نکته رسیدم که اگه درس رو خوب بخونی به تست زدن احتیاج نیست. چون تست رو همه جوره میشه طرح کرد ولی اگه درس رو خوب یاد بگیری هر تستی رو میشه حل کرد. به خاطر همین زیاد اهل تست نیستم . بیشتر تستای متن درس رو میخونم.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفت مسخره کردن حرف من بودمشخصه شخصیت واخلاقم مربوط بخودمه.جو این جاروخراب نکن ب جای مسحره کردن این واون روحیه بده به بچه ها.بد

نه این طور نیست،شما نگرش اشتباهی دارین.

دیدم شما دعا خواستین ما هم یه دعایی بخوایم

بیخیال.

r.mob

عضو جدید
شما هم قبل کنکور حس میکردین از اونجاهایی که نخوندین سوال میاد ؟
من ریاضی 1 و 2 معادلات
استاتیک - مقاومت - اجزا ( 3 فصل اول و محورها )
سیالات ( نیروهای هیدرواستاتیک - جریان لوله ها _ لایه مرزی ) انتقال (همه فصول بجز جابجایی و مبدل ها )
ارتعاشات 1 درجه آزادی با میرایی و ارتعاشات اجباری و دینامیک ماشین چرخدنده ها
اینا رو خوندم . چقدر امید به قبولی داشته باشم ؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم مرور میکنم الان. ولی به این نکته رسیدم که اگه درس رو خوب بخونی به تست زدن احتیاج نیست. چون تست رو همه جوره میشه طرح کرد ولی اگه درس رو خوب یاد بگیری هر تستی رو میشه حل کرد. به خاطر همین زیاد اهل تست نیستم . بیشتر تستای متن درس رو میخونم.

حرفت دقیقا درسته،ولی به نظرم تو این برهه زمانی اشتباست،تست با درس خوندن و سوال تشریحی فرق داره،کنکور رو باید کنکوری خوند!!!و درسای ترم رو تشریحی خوند.تستای کنکور رو حتما بزن و مرور کن.چون تست تکراری هم تو کنکور میاد.تست رو باید سریع زد،تست مفت(تکراری) آمد سر کنکور سریع بزن بره پی کارش:) حرف تو اشتباهی بود که من برای کنکور ارشد کردم.ولی باز صلاح خویش را خسروان دانند.

r.mob

عضو جدید
حرفت دقیقا درسته،ولی به نظرم تو این برهه زمانی اشتباست،تست با درس خوندن و سوال تشریحی فرق داره،کنکور رو باید کنکوری خوند!!!و درسای ترم رو تشریحی خوند.تستای کنکور رو حتما بزن و مرور کن.چون تست تکراری هم تو کنکور میاد.تست رو باید سریع زد،تست مفت(تکراری) آمد سر کنکور سریع بزن بره پی کارش:) حرف تو اشتباهی بود که من برای کنکور ارشد کردم.ولی باز صلاح خویش را خسروان دانند.

ممنون
4-5 روز آخر رو گذاشتم برای مرور تستای سال های قبل

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما هم قبل کنکور حس میکردین از اونجاهایی که نخوندین سوال میاد ؟
من ریاضی 1 و 2 معادلات
استاتیک - مقاومت - اجزا ( 3 فصل اول و محورها )
سیالات ( نیروهای هیدرواستاتیک - جریان لوله ها _ لایه مرزی ) انتقال (همه فصول بجز جابجایی و مبدل ها )
ارتعاشات 1 درجه آزادی با میرایی و ارتعاشات اجباری و دینامیک ماشین چرخدنده ها
اینا رو خوندم . چقدر امید به قبولی داشته باشم ؟

من قبل کنکور به همه چی فک میکردم به غیر از این یکی:D(صرفا جهت روحیه دهی)

بهت قول میدم اگه همینا رو خوب خونده باشی صد در صد قبولی،اگه قبول نشدی بیا جای من ارشد بخون.

r.mob

عضو جدید
من قبل کنکور به همه چی فک میکردم به غیر از این یکی:D(صرفا جهت روحیه دهی)

بهت قول میدم اگه همینا رو خوب خونده باشی صد در صد قبولی،اگه قبول نشدی بیا جای من ارشد بخون.
قربون دستت .
اگه فردا رفتی دانشگاه پس یه فرم تعویض دانشجو پر کن که دارم میام به جای شما . :D
ممنون بابت روحیه دادنت

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قربون دستت .
اگه فردا رفتی دانشگاه پس یه فرم تعویض دانشجو پر کن که دارم میام به جای شما . :D
ممنون بابت روحیه دادنت

چشم حتما،حالا ببینیم چکار میکنی تا بعد;)،

ترم تموم شده من دارم هنوز پروژه درسی رو انجام میدم،دارم مقاله آی اس آی ردیف میکنم.از فردا باید یه مقاله فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنم.

دوستان راهی آسان و سریع سراغ دارین؟

r.mob

عضو جدید
چشم حتما،حالا ببینیم چکار میکنی تا بعد;)،

ترم تموم شده من دارم هنوز پروژه درسی رو انجام میدم،دارم مقاله آی اس آی ردیف میکنم.از فردا باید یه مقاله فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنم.

دوستان راهی آسان و سریع سراغ دارین؟
یا باید مقالت رو بدی به یه دارالترجمه که خدا تومن میگیرن
یا باید دست به دامن google translate بشی.
موفق باشی

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یا باید مقالت رو بدی به یه دارالترجمه که خدا تومن میگیرن
یا باید دست به دامن google translate بشی.
موفق باشی

آن که بله،قربون این گوگل ترسلیت برم من،اگه نبود بدبخت بودم،خیلی ازش استفاده کردم ولی بابام در آمده!!!!

r.mob

عضو جدید
آن که بله،قربون این گوگل ترسلیت برم من،اگه نبود بدبخت بودم،خیلی ازش استفاده کردم ولی بابام در آمده!!!!

خوب دیگه شما که فوق لیسانس مکانیک میخونی . دیگه باید قبل این حرفا به فکر زبان می بودی . خدا گوگل رو بره ما شما حفظ کنه .
بابت توصیه هات ممنون . برم ادامه انتقال رو بخونم .

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب دیگه شما که فوق لیسانس مکانیک میخونی . دیگه باید قبل این حرفا به فکر زبان می بودی . خدا گوگل رو بره ما شما حفظ کنه .
بابت توصیه هات ممنون . برم ادامه انتقال رو بخونم .

به فکرش نبودیم دیگه،الان ضرر کردیم،ولی تو این چند ماه زبان تخصصیم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت.

خواهش میکنم،موفق باشین ،شب خوش

behnam_roli

عضو جدید
سلام دوستان

یه سوال مهم داشتم:

من ورودی مهر 89 هستم و ترم بعدی ترم آخرمه

تو این لینک: http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1390

که سازمان سنجش داده گفته که:

تبصره 3- دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 31/6/93 فارغ‌التحصيل خواهند شد، لازم است ميانگين واحدهاي گذرانده شده تا تاريخ 30/11/92 را در قسمت ويرايش اطلاعات كارت شركت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در اين اطلاعيه) را به تأييد موسسه محل تحصيل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولي به موسسه محل قبولي ارائه نمايند.

من موقع ثبت نام معدل تا آخر ترم 6 رو زدم. یعنی الان من باید برم اطلاعاتمو ویرایش کنم و معدل جدیدمو بزنم؟

mojzar

عضو جدید
سلام دوستان
من تستای کنکور های سال های آخیر رو که بررسی می کنم می بینم هر سال باکس دینامیک و ارتعاشات داره سخت تر میشه و مبحث خوب چرخدنده ها کم کم حذف میشه یا خیلی پیچیده میشه به نظرتون امسال این روال ادامه داره یا امسال سوالاتش آسون تر میشه ؟ پارسه که سوالات باکس دینامیک امسالش و سیالاتش بسیار آسون بوده و شاید محک خوبی نباشه برای کنکور اصلی !

edram

عضو جدید
سلام دوستان
من تستای کنکور های سال های آخیر رو که بررسی می کنم می بینم هر سال باکس دینامیک و ارتعاشات داره سخت تر میشه و مبحث خوب چرخدنده ها کم کم حذف میشه یا خیلی پیچیده میشه به نظرتون امسال این روال ادامه داره یا امسال سوالاتش آسون تر میشه ؟ پارسه که سوالات باکس دینامیک امسالش و سیالاتش بسیار آسون بوده و شاید محک خوبی نباشه برای کنکور اصلی !
مهم رتبتون تو پارسه هست چون اگر راحته برای همه راحته. پارسه به نظرت ریاضیاتش نسبت به کنکور خیلی سختتر نیست؟!!!!

mojzar

عضو جدید
مهم رتبتون تو پارسه هست چون اگر راحته برای همه راحته. پارسه به نظرت ریاضیاتش نسبت به کنکور خیلی سختتر نیست؟!!!!

نه به نظرم در حد خود کنکور مکانیکه شاید یخورده سخت تر ، این که سوالات پارسه آسون تره باعث میشه وقتی سر کنکور به سوال سخت بر خورد کردیم استرس بگیریم که پس چرا نمیشه حلش کرد و بقیه که پارسه ندادن این استرس رو نگیرن ، البته این نظر منه شایدم نشه

edram

عضو جدید
نه به نظرم در حد خود کنکور مکانیکه شاید یخورده سخت تر ، این که سوالات پارسه آسون تره باعث میشه وقتی سر کنکور به سوال سخت بر خورد کردیم استرس بگیریم که پس چرا نمیشه حلش کرد و بقیه که پارسه ندادن این استرس رو نگیرن ، البته این نظر منه شایدم نشه
میشه لطفا درصدای این 100% اول پترستو بگی؟رتبتم بگو
مرسب

mojzar

عضو جدید
میشه لطفا درصدای این 100% اول پترستو بگی؟رتبتم بگو
مرسب

من این سری یکم تو زدن گزینه ای که محسابه کرده بودم درست جواب رو در اورده بودم اشتباه کردم که باعث شد باکس دینامیک رو خوب نزنم

r.mob

عضو جدید
سلام
دوستانی که انتقال راهیان ارشد رو میخونن.
تو مثال اول قسمت شعاع بحرانی جوابش درست هست ؟
چرا برای زمانی که شار با عایق رو حساب میکنه مساحت رو ضرب نکرده ؟ :book:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا