ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hooladi

عضو جدید
rofaghaye sakhto tolidi be nazaretoon emsal chand darsad mitoonid bezanid saakht ro?age khoob khoonde bashe adam chand mitoone bezane?

chego

کاربر فعال
سلام
دوستانی که انتقال راهیان ارشد رو میخونن.
تو مثال اول قسمت شعاع بحرانی جوابش درست هست ؟
چرا برای زمانی که شار با عایق رو حساب میکنه مساحت رو ضرب نکرده ؟ :book:

سلام دوست عزیز
کتاب من مال چاپ 5 هستش اگه منظورتون مثال اول ص87 رو میگین که مال مهندسی پلیمر 84 هستش اصلا شعاع بحرانی ربطی به شار نداره فقط به ضریب رسانایی و جابجایی ربط داره اگه هم سوال دیگه ای منظورتونه بگین شاید تونستیم با کمک جمع یه راهی براش پیدا کنیم اخه من یه خرده انتقالم خوبه

r.mob

عضو جدید
سلام دوست عزیز
کتاب من مال چاپ 5 هستش اگه منظورتون مثال اول ص87 رو میگین که مال مهندسی پلیمر 84 هستش اصلا شعاع بحرانی ربطی به شار نداره فقط به ضریب رسانایی و جابجایی ربط داره اگه هم سوال دیگه ای منظورتونه بگین شاید تونستیم با کمک جمع یه راهی براش پیدا کنیم اخه من یه خرده انتقالم خوبه
سلام دوست گرامی
کتاب من چاپ اول بهار 92 هست. تو متن کتاب اولین مثالی که برای شعاع بحرانی حل کرده یه میله کشیده گفته نرخ انتقال گرما رو تو حالتی که عایق هست و زمانی که عایق نیست بدست بیارید. زمانی که بدون عایق بدست آورده در یه مساخت ضرب کرده که درست هست ولی برای زمانی که با عایق رو خواسته حساب کنه در مساحت ضرب نکرده . با توجه به اینکه نرخ انتقال برابر شار ضرب در مساحت هست

chego

کاربر فعال
سلام دوست گرامی
کتاب من چاپ اول بهار 92 هست. تو متن کتاب اولین مثالی که برای شعاع بحرانی حل کرده یه میله کشیده گفته نرخ انتقال گرما رو تو حالتی که عایق هست و زمانی که عایق نیست بدست بیارید. زمانی که بدون عایق بدست آورده در یه مساخت ضرب کرده که درست هست ولی برای زمانی که با عایق رو خواسته حساب کنه در مساحت ضرب نکرده . با توجه به اینکه نرخ انتقال برابر شار ضرب در مساحت هست

خدارو شکر که امشب تونستین جواب بدین چون که من امشب اعتبار اینترنتم تموم میشه احتمالا چند روز تمدیدش نکنم و بعد راجع به سوالتون من هرچی گشتم همچین سوالی رو پیدا نکردم اخه من کتابم یه کم قدیمیه ولی همونجور که میدونین نرخ انتقال هدایتی از لوله ها لگاریتمیه ودرحالت بدون عایق معمولا انتقال جابجایی رو برابر شار قرار میدن واگه ضریب هدایتی لوله رو نداده باشه از انتقال هدایتی چشم پوشی میکنن ولی با عایق با ضریب هدایت عایق انتقال هدایتو رو در نظر میگیرن اگه توضیح بیشتری بدین شاید بتونم کمکتون بکنم

r.mob

عضو جدید
خدارو شکر که امشب تونستین جواب بدین چون که من امشب اعتبار اینترنتم تموم میشه احتمالا چند روز تمدیدش نکنم و بعد راجع به سوالتون من هرچی گشتم همچین سوالی رو پیدا نکردم اخه من کتابم یه کم قدیمیه ولی همونجور که میدونین نرخ انتقال هدایتی از لوله ها لگاریتمیه ودرحالت بدون عایق معمولا انتقال جابجایی رو برابر شار قرار میدن واگه ضریب هدایتی لوله رو نداده باشه از انتقال هدایتی چشم پوشی میکنن ولی با عایق با ضریب هدایت عایق انتقال هدایتو رو در نظر میگیرن اگه توضیح بیشتری بدین شاید بتونم کمکتون بکنم

درست میفرمایید . البته منظورتون از لوله همون لوله تو پر هست دیگه وگرنه لوله تو خالی که زیاد ازش سوالی مطرح نمیشه برای نرخ و شار. ببینید . شما یه میله رو فرض کن یه بار میخوای بدون عایق نرخش رو بدست بیاری همونطور که گفتی از فرمول ( h (ts-t out استفاده میکنی و در یه A ضرب میکنی و نرخ رو بدست میاری بدون هیچ مشکلی. ولی اگه عایق بشه باید مدار بکشی و شار رو از مدار بدست بیاری و در یه A ضرب کنی تا شار بشه نرخ. ولی اینجا مستقیما از رو مدار نرخ رو بدست آورده و در A ضرب نکرده. این درست هست ؟ تو سوال هم K رو داده هم H رو

chego

کاربر فعال
درست میفرمایید . البته منظورتون از لوله همون لوله تو پر هست دیگه وگرنه لوله تو خالی که زیاد ازش سوالی مطرح نمیشه برای نرخ و شار. ببینید . شما یه میله رو فرض کن یه بار میخوای بدون عایق نرخش رو بدست بیاری همونطور که گفتی از فرمول ( h (ts-t out استفاده میکنی و در یه A ضرب میکنی و نرخ رو بدست میاری بدون هیچ مشکلی. ولی اگه عایق بشه باید مدار بکشی و شار رو از مدار بدست بیاری و در یه A ضرب کنی تا شار بشه نرخ. ولی اینجا مستقیما از رو مدار نرخ رو بدست آورده و در A ضرب نکرده. این درست هست ؟ تو سوال هم K رو داده هم H رو

حرف شما درسته اگه شار رو نخواسته پس باید در 3.14DLضرب میکرده حالا خودتون امتحان کردین با شیوه خودتون که چه جوابی بدست میاد چون کتابای راهیان هم مثل بقیه کتابا اشتباه داره وحی منزل که نیستن راستی در محاسه مقاومت عایق 2*3.14KLمنظور کرده یا نه

abasgholi

عضو جدید
سلام
یه سوال برام پیش اومده میخوام بدونم از هر کتابی چه قسمت هایی مهم هست کجا هارو باید بیشتر بخوانی
مثلا رو یه مبحثی که 10 سال تست نیومده وقت بزارم ولی یه مبحثی که هر ساله ازش تست میاد غافل بشم
ممنون میشم راهنماییم کنیم دستتون درد نکنه

r.mob

عضو جدید
حرف شما درسته اگه شار رو نخواسته پس باید در 3.14DLضرب میکرده حالا خودتون امتحان کردین با شیوه خودتون که چه جوابی بدست میاد چون کتابای راهیان هم مثل بقیه کتابا اشتباه داره وحی منزل که نیستن راستی در محاسه مقاومت عایق 2*3.14KLمنظور کرده یا نه

این سوال تشریحی هست. تست نیست ولی تو مخرج مقاومت ، مساحت رو گذاشته . به نظر من اشتباه کرده.
آقا شما که انتقالت خوبه . همه فرمولا رو حفظ تونستی حفظ کنی ؟ من یه کلی وقت گذاشتم تا حفظشون کردم. فکر کنم فقط هدایت 30 تا فرمول داره.

r.mob

عضو جدید
سلام
یه سوال برام پیش اومده میخوام بدونم از هر کتابی چه قسمت هایی مهم هست کجا هارو باید بیشتر بخوانی
مثلا رو یه مبحثی که 10 سال تست نیومده وقت بزارم ولی یه مبحثی که هر ساله ازش تست میاد غافل بشم
سلام شما یه سر به لینک زیر بزن .
http://www.mechedep.com/CMS_UI/content.aspx?id=608

chego

کاربر فعال
سلام

دوست عزیز شبت خوش
الان یه خرده دیره برای کلی خوندن الان فقط خلاصه نویسی اگه کردی بخونشون و تستای ازسال 80به بعد رو بخون خیلی کمک میکنه

abasgholi

عضو جدید
دوست عزیز شبت خوش
الان یه خرده دیره برای کلی خوندن الان فقط خلاصه نویسی اگه کردی بخونشون و تستای ازسال 80به بعد رو بخون خیلی کمک میکنه

دوست عزیز شب شما هم بخیر من چون شاغلم و فاصله بین فارغ التحصیلیم زیاد شده کم کم دارم منابع جمع می کنم کلاس بنویسم با ساعت مطالعه کم شروع کنم
یه سوال دیگه ای که دارم در مورد خلاصه نویسی و برداشت برای یاد آوری هست میشه یه مقدار برام توضیح بدین؟چطوری انجامش بدم و چطوری از دروسی که مثل ریاضی همش تابع و ضابطه و... خلاصه نویسی کنم

r.mob

عضو جدید
دوست عزیز شب شما هم بخیر من چون شاغلم و فاصله بین فارغ التحصیلیم زیاد شده کم کم دارم منابع جمع می کنم کلاس بنویسم با ساعت مطالعه کم شروع کنم
یه سوال دیگه ای که دارم در مورد خلاصه نویسی و برداشت برای یاد آوری هست میشه یه مقدار برام توضیح بدین؟چطوری انجامش بدم و چطوری از دروسی که مثل ریاضی همش تابع و ضابطه و... خلاصه نویسی کنم

آقا شما به اون لینکی که دادم سر بزن . جواب همه سوالاتت اونجا هست. همه چیز میشه خلاصه نویسی بشه جر ریاضی ( البته نظر شخصی منه)

chego

کاربر فعال
این سوال تشریحی هست. تست نیست ولی تو مخرج مقاومت ، مساحت رو گذاشته . به نظر من اشتباه کرده.
آقا شما که انتقالت خوبه . همه فرمولا رو حفظ تونستی حفظ کنی ؟ من یه کلی وقت گذاشتم تا حفظشون کردم. فکر کنم فقط هدایت 30 تا فرمول داره.

دوست عزیز درباره سوال اولتون اگه برای مقاومت عایق 2*3.14KLرو منظور کرده پس همون مساحتشه و درباره سوال دومتون اصلا به حفظ کردن همه فرمولا فکر نکن چون اولا نیاز نیست بعدش هم گیج کننده هست سه تا فرمول اصلی هدایت و جابجایی و تشعشع هستند خیالت راحت اگه یه بار همه فرمولارو تو مثالا به کار بردی سر امتحان همه چی یادت میاد اینو واسه دلخوشیتون نمیگم چون توی درسای سیالات تجربه زیاددارم(هرچند همه رو زیر 15 گرفتم)

chego

کاربر فعال

دوست عزیزمن خودمم 4سال از درس دور بودم شما اگه میخواین برای 94 شروع کنین خیلی وقت دارین و در ضمن خلاصه نویسی یه جور تقلب نویسیه جوری که فقط خودتون متوجه بشین یه نفر 50صفحه رو در یه برگ خلاصه میکنه یکی هم مثل من چون فاصله افتاده بین درس خوندنم توی 10صفحه خلاصه میکنه

r.mob

عضو جدید
دوست عزیز درباره سوال اولتون اگه برای مقاومت عایق 2*3.14KLرو منظور کرده پس همون مساحتشه و درباره سوال دومتون اصلا به حفظ کردن همه فرمولا فکر نکن چون اولا نیاز نیست بعدش هم گیج کننده هست سه تا فرمول اصلی هدایت و جابجایی و تشعشع هستند خیالت راحت اگه یه بار همه فرمولارو تو مثالا به کار بردی سر امتحان همه چی یادت میاد اینو واسه دلخوشیتون نمیگم چون توی درسای سیالات تجربه زیاددارم(هرچند همه رو زیر 15 گرفتم)

آخه این همه فرمول رو نمیشه که . مثلا یه سوال اومده بود گفته بود شیب معادله انتقال حرارت کره رو برای شعاع بیرونی بدست بیارید. اینجا باید معادله انتقال کره رو بدونیم تا بتونیم مشتق بگیریم دیگه . خداییش انتقال سخته یعنی سخت نیستا نکاتش زیاده نسبت به بقیه دروس.

chego

کاربر فعال
آخه این همه فرمول رو نمیشه که . مثلا یه سوال اومده بود گفته بود شیب معادله انتقال حرارت کره رو برای شعاع بیرونی بدست بیارید. اینجا باید معادله انتقال کره رو بدونیم تا بتونیم مشتق بگیریم دیگه . خداییش انتقال سخته یعنی سخت نیستا نکاتش زیاده نسبت به بقیه دروس.

اگه بخوای با این دید نگاه کنی که خیلی روحیه خودتو خراب میکنی خیالت راحت گزینه ها جوری کمکت میکنن که خودتم باورت نشه شما حتما نباید گزینه درست رو پیدا بکنی بلکه باید گزینه های غلط رو حذف بکنی که یه خرده مشتق و انتگرال بلد بودن کمکتون میکنه اگه دو دور روزنامه وار هم انتقال رو خونده باشی راحت 80 درصد سوالاشو میزنی (بچه جون من تجربم از شما بیشتره پس گوش کن و امیدوار باش)

r.mob

عضو جدید
اگه بخوای با این دید نگاه کنی که خیلی روحیه خودتو خراب میکنی خیالت راحت گزینه ها جوری کمکت میکنن که خودتم باورت نشه شما حتما نباید گزینه درست رو پیدا بکنی بلکه باید گزینه های غلط رو حذف بکنی که یه خرده مشتق و انتگرال بلد بودن کمکتون میکنه اگه دو دور روزنامه وار هم انتقال رو خونده باشی راحت 80 درصد سوالاشو میزنی (بچه جون من تجربم از شما بیشتره پس گوش کن و امیدوار باش)
چشم . توکل بر خدا .
اگه اینجوریه ان شاء الله امیر کبیر میبینمت ;)

fayyazjahani

عضو جدید
سلام دوستان
من تستای کنکور های سال های آخیر رو که بررسی می کنم می بینم هر سال باکس دینامیک و ارتعاشات داره سخت تر میشه و مبحث خوب چرخدنده ها کم کم حذف میشه یا خیلی پیچیده میشه به نظرتون امسال این روال ادامه داره یا امسال سوالاتش آسون تر میشه ؟ پارسه که سوالات باکس دینامیک امسالش و سیالاتش بسیار آسون بوده و شاید محک خوبی نباشه برای کنکور اصلی !

هیچی معلوم نیست که سخت میشه یا راحت شاید دوساال پشت هم هم سخت باشه یا 4 سال پشت هم هم آسون بگیرن . شرایط برای همه یکسانه

این که میگی سوال های ریاضی پارسه سخته آره سخته و از کنکور سخت تره و هرکی مثلا پارسه ریاضیات رو 20 درصد بزنه تو آزمون اصلی شاید 40 یا 45 هم بزنه . برای سایر موسسات مثل ماهان هم همینه و ماهان هم خیلی سخت گیره تو ریاضیات .

کلا اینجوری بهتره چون سر کنکور هم سوال خیلی سخت اگه دیدی شوکه نمیشه و مثل روال قبلی میگی خب من قبلا حل نمیکردم الانم حل نمیکنم :biggrin: البته این قسمت شوخی بود .
خوبی سوال سخت ریاضی اینه تو امتحان ارشد شوکه نمیشی ای داد بی داد که همه جواب میدن و من نمیتونم جواب بدم . اکثر اونایی که آزمون آزمایشی ندادن همین استرس رو دارن که چی میشه نتیجه کنکورت .الان تو به این درک رسیدی که یه سوال رو میبینی که 50 به 50 هست بزنی یا نه . منم طبق این روالم که تست میزنم به این نتیجه رسیدم 50 به 50 رو نباید زد ولی بازم میترسم مرضم داشته باشم بزنم .

دلت با خدا باشه من پارسال قبول نشدم الان از خدا ممنونم چون الان سربازم و اگر بعدا میرفتم خیلی ضرر میکردم .چون سربازی هرچی زودتر بری به نفعت هست . کلا اینو گفتم که استرس نداشته باشی که اگرم قبول نشی میان دستبند میزن تو رو میبرن بعدش میکشن ازین خبرا نیست . اگرم نشدی حتما تلاشت کم بوده و سال بد دوباره مثل مرد بخون .
ایشالا همین امسال قبول میشی .
و من الله توفیق :)

mnmo

عضو جدید
سلام خدمت دوستان کنکوری!کسی میتونه پاسختشریحی ساخت و تولید 92 قراربده.
ممنون

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان کنکوری!کسی میتونه پاسختشریحی ساخت و تولید 92 قراربده.
ممنون
پاسخ تشریحی ساخت 92 رسما منتشر نشده ولی اگه سوالی هست من در خدمتم ( محض اطلاع بنده رتبه 11 ساخت سال گذشته هستم)

edram

عضو جدید
ارشد 90

ارشد 90

دوستان خواهشا پاسخ تشریحی ارشد 90 رو لینک دانلود قرار بدید.
با تشکر

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
همه موفق باشید
من شدیدا خسته م
دارم تستای سالای قبل رو مرور میکنم اما زیاد امیدوارد کننده نیست
گاهی وقتا خوبه
گاهی اصلا
خلاصه اینکه نمیدونم چی میشه
یه سوال من ازمون آزمایشی شرکت نکردم این چقد میتونه به ضررم باشه
فقط خواهش میکنم اگه قراره ناامیدم کنید خیلی تند نرید
و اینکه کسی تاریخ آزمون رو میدونه؟

hastii69

عضو جدید
آقای معصومی امکانش هست سوالای هیدرولیکای 92.91 رو حلشونو بگید. بخصوص مسایل سال 91. خیلی ممنون واقعا

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
سلام
همه موفق باشید
من شدیدا خسته م
دارم تستای سالای قبل رو مرور میکنم اما زیاد امیدوارد کننده نیست
گاهی وقتا خوبه
گاهی اصلا
خلاصه اینکه نمیدونم چی میشه
یه سوال من ازمون آزمایشی شرکت نکردم این چقد میتونه به ضررم باشه
فقط خواهش میکنم اگه قراره ناامیدم کنید خیلی تند نرید
و اینکه کسی تاریخ آزمون رو میدونه؟

سلام دوست عزیز.
اگر آزمون آزمایشی میدادی بهتر بود ولی الان دیگه مهم نیست و همون که داری تستای سالای پیش رو میزنی خوبه.
موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا