ببخشید اقا مجید. حالا چرا میزنی؟!؟
با تحلیلی که از کتابها ی سیالات پارسه و راهیان کردی موافقم. پارسه بیان روان و خوبی داره راهیان هم منبع تست کاملی هست اگر چه پاسخ تست هاش انچنان دلنشین نیست.
در مورد کتاب حامدی هم من چون نخوندم نظر نمیتونم بدم اما بعضی وقت ها بیان مفصل همه ی نکات با تعداد زیادی تست آدمو سر درگم میکنه به نظر من کتاب تستی خوبه که مطالب رو به صورت مفید گفته باشه تعداد معقولی تست به درد بخور رو هم جمع کرده باشه و گرنه اگه قرار باشه همه چیز رو تو کتاب تست بنویسه که میشه کتاب مرجع!
در مورد سوالات سال های قبل هم حرفتون درسته اما متاسفانه راه دیگه این نیست و ادم باید ریسک این کار رو بپذیره چون یه تعداد از سولات هر سال از جایی طرح میشن که سال های قبل ازش سوال نیومده حتی خیلی از این بخش ها اصلا تو کتاب های تست حذف شدن نمونه هاشم زیاده و تنها کسایی میتونن به این سوالات پاسخ بدن که تو زمان کارشناسی یا بعد از اون درس ها رو به طور کامل مطالعه کرده باشن و اینکه ادم بخواد الان تو این زمان فشرده بخشهایی که مثلا هفت هشت سال اخیر هیچ سوالی ازشون مطرح نشده باشه رو کامل بشینه از اول بخونه کار عاقلانه ای انجام نداده و باید به همون بخش هایی که احتمال اومدن سوال ازشون بیشتره و تو کتابای تست مطرح شدن قناعت کنه.
در مورد کتاب مرجع هم باید بگم سطح علمی بچه ها با هم تفاوت میکنه مثلا کسی که ترمودینامیکو تو لیسانس به زور با 11 پاس کرده بعدم اصلا طرفش نرفته نباید انتظار داشته باشه با خوندن کتابی مثل راهیان بتونه به همه سوالای ترمو پاسخ بده و مطمئنا باید یه نگاهی به مرجع هم بندازه.
باور کن من اینقد نحیفم که داد بزنم غش میرم:دی حالا دست رو بنده خدا دراز کنم؟:دی اگه بد گفتم ببخشید...منم عین خودت..تجربمو میگم..دوست ندارم کسی اشتباهات منو بکنه
من چون عاشق کنترل هستم و صفحه صفحه اوگاتا رو خوندم و کتابای کنترل رو دیدم واقعا میگم حامدی تو حجم کم تدریسش بسیار موفقیت امیزه!
حامدی مثله آریاز از سال 76به بعد مثال های کنکور رو تو هر بخش اورده و اگر فصلی سوال نداشته سوال تالیفی هم داده
شاید دلیل شکست خودم به نسبت همین موضوع باشه که همه چیزو خوندم....نمی دونم
واقعیتش من خودم برای اینکه ترمودینامیک درس مفهومی بود بعضی فصل هاشو از سنجل خوندم که به بچه ها هم گفتم مفید بود
حرف شما درسته ..... ولی اینکه نقاط ضعف رو از مرجع بخونن! نه اینکه کلا مثله صحبت دوستمون با مرجع پیش برن!