البته باید خدمتتون عرض کنم قصدم ارشد ساخته
ا ي بابا شما ديگه چرا ؟؟تايپك 91 رو نزاريد سوتو كوربشه .تا اعلام نتايج نهايي91 من تو همون تايپك ميمونم...موفق باشيدمن تا تابستون فقط درسهایی که مشکل داشتم و میدونم زمان میبره درست کردنش رو می خوام بخونم. هرماه شاید دو تا درس. اشکال اساسی من جامداتیها و بعد دینامیکه.
ا ي بابا شما ديگه چرا ؟؟تايپك 91 رو نزاريد سوتو كوربشه .تا اعلام نتايج نهايي91 من تو همون تايپك ميمونم...موفق باشيد
باريكلا شما خيلي فعالي...بد نيست تاپيك 93 رو هم راه بندازيد ايشالا بچه هاشون كمك كم پيداشون ميشه!!!من هم اینجام هم 91 هم مواد!
آخه وقتی می دونم قبول نیستم هیچی...
باريكلا شما خيلي فعالي...بد نيست تاپيك 93 رو هم راه بندازيد ايشالا بچه هاشون كمك كم پيداشون ميشه!!!
پس خاستيد استارت بزنيد مارو هم خبر كنيد خواهشا!!با وجود امثال شما اين جا هيچوقت سوتو كور نيست!!تو فکرش هستم 100 درصد!
پس خاستيد استارت بزنيد مارو هم خبر كنيد خواهشا!!با وجود امثال شما اين جا هيچوقت سوتو كور نيست!!
بلکم رتبه ما از یک هم بهتر شد!بی خیال بابا بزارید گند91 رو جمع کنیم بعد
آخه رتبه 1 هم از الان شروع نمیکنه که تاپیک زدین
با این کار تاپیک 91 سوت و کور میشه بزار نتایج بیاد بعد
اینطوری نه ای ن تاپیک و نه 91 به نتیجه ای نمیرسه
سلام دوستان. به سرم زده توی یه تاپیک مجزا یک کلاس مجازی ریاضی مهندسی راه بندازیم (استارتش رو خودم میزنم) هم برای امتحان آزاد 91 و هم ارشد سراسری سال آینده.اگر استقبال مناسب باشه این تاپیک رو توی تالار مکانیک استارت میزنم.ضمنا از همه رشته ها میتونن توی این تاپیک مشارکت داشته باشن.اگر برای شروع این کار به نتیجه رسیدیم از شنبه آینده(6 اسفند) کار رو شروع میکنیم.ممنون
فکر کنم معدلم 10-15% تاثیر داره ( دقیق نمیدونم )سلام بچه ها من میخوام کم کم شروع به خوندن کنم ولی این ترم هم پروژه دارم هم درسام رو میخوام نمره خوب بیارم اخه معدلم پایین.تاثیر معدل چقدره ؟الان من که معدلم 14.8 خیلی ضرر میکنم؟
فکر کنم معدلم 10-15% تاثیر داره ( دقیق نمیدونم )
منم این ترم پروژ دارم و معدلم 15.1 هست ! من این ترم چون هم انتقال حرارت دارم و هم دینامیک ماشین میخوام سعی کنم خیلی ریز بخونمشون تا برای دوره کردن زیاد به مشکل نخورم و زمان شروع کنکوری خوندنم رو گذاشتم از روز بعد از تموم شدن این ترم ! البته من ترم 7 رو جوری برنامه ریزی کردم که 12 واحد بردارم که اونجا هم نسبتا راحت باشم ... الان بیشتر ذهنم مشغول خوب نمره گرفتن تو این ترم و البته دقیق خوندن دینامیک ماشین و انتقال هست
منم میخوام ولی میترسم کم بیارم اخه شروع کردنش آسونه ولی ادامه دادنش اراده و هدف میخواد.ولی اگه بخوام شروع کنم با استاتیک مریام و ریاضی 1 آقاسی شروع میکنم.نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟؟سلام دوستان.منم میخوام شروع کنم به خوندن ولی هرجور حساب میکنم در طول ترم نمیشه یعنی میمونه بعد امتحانات که میشه تیرماه.
ولی احساس میکنم دیره اون موقع.همین کتابارو کنکوری بخونم یا از الان کتاب( مثلا پارسه)رو بگیرم همزمان همون درسایی رو که این ترم دارم بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کنم باید درس های بیشتری رو موازی پیش ببریم ... ولی خب من خودم شخصا علاقه زیادی به ارتعاشات و کنترل دارم و فکر کنم اینها هم جز اولین درس ها باشن که شروع میکنممنم میخوام ولی میترسم کم بیارم اخه شروع کردنش آسونه ولی ادامه دادنش اراده و هدف میخواد.ولی اگه بخوام شروع کنم با استاتیک مریام و ریاضی 1 آقاسی شروع میکنم.نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟؟