آقایون حاضرید حق طلاق را بدید به خانوم هاتون؟؟؟؟

scutcher

عضو جدید
اگه یه کم در امور دینی مطالعه داشته باشی باید بدونی که در همین اسلام مرد حق ندارد به زن خود انجام امور منزل رو تحمیل کنه. اگه خانمی در منزل کار کنه باید اجرتش پرداخت شود و این تازه جدا از نفقه است. یه کم مطالعه کن برادر! شما بهتره به همون کنیز قناعت کنی. چون هیچ زن آزاده ای تن به سوء استفاده به عنوان کنیز نمیده. دوران برده داری و خرید و فروش آدمها به عنوان برده و کنیز و غلام به سر اومده. سال 2012 هستیم برادر. من تعجب میکنم این حرفهارو از کجا میاری؟!!!!!!!!!!!!

خب یعنی اگه اجرتش رو بدم حله دیگه؟ باز میگن ما زنها پول پرست نیستیم. قبلا هم گفتم اینکه میگن دوران کنیز و برده داری تموم شده حرف الکیه. عصر امروز عصر برده داریه. همونطور که گفتم از شرق تا غرب از مشهد تا لاس وگاس پر از کنیزکان زیبا هستند که واسه یه جای خواب و یه وعده غذا در روز هر کاری میکنن.

scutcher

عضو جدید
وقتی مرد اجازه چند همسری نداشته باشه، حق زن برای طلاق و سرپرستی فرزند به اندازه مرد باشه،برای اشتغال و مسافرت و هر چیز دیگه احتیاج به اجازه شوهر نداشته باشه (یعنی به عنوان یک انسان کامل به رسمیت شناخته بشه) در این صورت مهریه قابل حذفه.

ببین خانمی یا آقایی که ادعای شناخت نسبی از دین داری. جواب تمام سوالاتت از اینکه چرا مرد حق طلاق داره, چرا حق چند همسری داره, چرا زن باید از مرد تبعیت و حرف شنوی کامل داشته باشه تو کتابای امثال مطهری هست .

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
خب یعنی اگه اجرتش رو بدم حله دیگه؟ باز میگن ما زنها پول پرست نیستیم. قبلا هم گفتم اینکه میگن دوران کنیز و برده داری تموم شده حرف الکیه. عصر امروز عصر برده داریه. همونطور که گفتم از شرق تا غرب از مشهد تا لاس وگاس پر از کنیزکان زیبا هستند که واسه یه جای خواب و یه وعده غذا در روز هر کاری میکنن.

این بحثا کاملا تکراریه و آخرش هم به همون ببخشید دیروز شما ختم میشه، بیهوده وقت خودتون رو تلف نکنید:biggrin:

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو داری به دنیای اطرافت اینجور نگاه میکنی؟!
ببخشید اما تو یا پدرت تا حالا تونستید اجرت واقعی زحمت های مادرت بدید؟!توانایی پرداختش دارید؟!

ehsan_l

عضو جدید
خیلی از خانوم ها پیر هم شدن ولی این حقو هنوز نگرفتن پس خیلی اوقات مهریه مثال همون کی داده کی گرفته هستش
اگه عشق و محبت واقعی باشه مهریه به چه درد میخوره . من در این شرایط حاضرم.
خوب رسیدیم به همون جایی که من میخوام !
خودت جواب خودتو دادی آبجی اگه عشق و محبت واقعی باشه! کی به اینا فکر میکنه حرف آخرم اینه که هر کی به حق خودش راضی باشه
و دخترا نگن که اگه بهم علاقه داری حق طلاق رو بده من
من که در جواب همچین درخواستی میگم پس تو هم اگه به من علاقه داری مهریتو نادیده بگیر ! چطوره؟
ولی به اسم عشق چه کارهایی که نمیکنن
"آشق" رو باید اینجوری نوشت چون همیشه سرش کلاه میره!

h_gheybi

عضو جدید

خودتون دارید میگید کنیز! من حرفم سر آدم حسابی هاست. زنهای حسابی که کنیز نمیشن و مردای حسابی که دنبال کنیز نیستن!!!! انسان به معنای واقعی !برادر!

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
دوستان این بحثا کاملا تکراریه و آخرش هم به همون ببخشید دیروز شما ختم میشه، بیهوده وقت خودتون رو تلف نکنید:biggrin:

milad1370

عضو جدید
از خانوم های مهترم سوالی دارم چرا فقط توی ایران توقّعات زن اینقدر بالا در صورتی که دراکثر کشور ها خانوم ها به همین حقی که دارن قانعن؟

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خانوم های مهترم سوالی دارم چرا فقط توی ایران توقّعات زن اینقدر بالا در صورتی که دراکثر کشور ها خانوم ها به همین حقی که دارن قانعن؟
چه قدر از حق خانما توی کشورهای دیگه اطلاع داری؟!

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار

خانوما چه توقعی دارن؟ کدوم کشورها؟ چه حقی؟:biggrin:

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بی شوخی واسه چی؟! دلیل اینکه یه زن ازدواج میکنه چیه؟!
خوب یک تاپیک بزن اونجا این سوالتو مطرح کن والا...

یعنی شما نمیدونید!!!خب معلوم هستش دیگه التماس های مکرر دوست پسراشون واینکه اگه باهاشون ازدواج نکنن خودشونو میکشن!!!!
از روی اجباره!!!
جدی که نمیگی؟:surprised:

h_gheybi

عضو جدید

چون برابر با یک مرد حق دارن. البته منظورم سوئد و نروژ و این تیپ کشورهاست. حالا شما منظورت به کدوم کشوره؟

milad1370

عضو جدید
تا اونجایی اطلاع دارم که این قدر واسه حق طلاق کله نمشکونن
شما باید به همین که حق رانندگی دارید و تحصیل و.......حق های دیگه ای که دارید راضی باشید البته پیشرفتتون قابل ملاحظه هستش ولی اگه خودتونو بکشید نمی تونید پارک دوبل یاد بگیرید

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
شما باید به همین که حق رانندگی دارید و تحصیل و.......حق های دیگه ای که دارید راضی باشید البته پیشرفتتون قابل ملاحظه هستش ولی اگه خودتونو بکشید نمی تونید پارک دوبل یاد بگیرید

نه بابا، جدی؟ اینم در 9999999999 سال قبل از میلاد زندگی میکنه:biggrin:

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون تو کشورهای دیگه حقوق زن و مرد مساوی هستش

scutcher

عضو جدید
این بحثا کاملا تکراریه و آخرش هم به همون ببخشید دیروز شما ختم میشه، بیهوده وقت خودتون رو تلف نکنید:biggrin:

این بحثا باعث میشه شما دخترا به فکر بیایین.

تو داری به دنیای اطرافت اینجور نگاه میکنی؟!
ببخشید اما تو یا پدرت تا حالا تونستید اجرت واقعی زحمت های مادرت بدید؟!توانایی پرداختش دارید؟!

مادرم با اختیار و عقل خودش منو بدنیا اورد و منتی رو سر من نیست. تا جایی که دین مشخص کرده وظایفم رو در حد توانم در حقش انجام دادم.

خودتون دارید میگید کنیز! من حرفم سر آدم حسابی هاست. زنهای حسابی که کنیز نمیشن و مردای حسابی که دنبال کنیز نیستن!!!! انسان به معنای واقعی !برادر!

مگه کنیز انسان نیست؟

چون اونجا مردای ایرونی نیستن که نازشونو بکشن. اونجا مردایی مثه من هستن که به زنها مثه کالا نگاه میکنن. زنها هم حرفی ندارند بزنن. یه حق طلاق دارند که فقط موقعی بدردشون میخوره که ازدواج کنند !

واسه اینکه مردا رو ... کنه:biggrin:

شما دخترها که تکلیف خودتون با خودتون معلوم نیست. اصلا نمیدونید واسه چی میخواید ازدواج کنید پس چرا دنبال حق طلاق هستید؟ اصلا چرا ازدواج میکنید که طلاق بگیرید؟ مگه زندگی رو با عروسک بازی اشتباه گرفتین؟

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی مرد اجازه چند همسری نداشته باشه، حق زن برای طلاق و سرپرستی فرزند به اندازه مرد باشه،برای اشتغال و مسافرت و هر چیز دیگه احتیاج به اجازه شوهر نداشته باشه (یعنی به عنوان یک انسان کامل به رسمیت شناخته بشه) در این صورت مهریه قابل حذفه.

همه این چیزایی که گفتی درست.ولی مواردی که شما میگید رو دولت قانون گذاری کرده و کسی نیومده از ما بپرسه که ما راضی هستیم یا نه.!!!
ولی درمورد مسئله اصلی بگم که این قوانین مهریه رو خودمون وضع کردیم!!!!

h_gheybi

عضو جدید

1900 میلادی.
فکر کنم این حرفهارو مردهای اروپایی در 1900 میلادی میگفتن.

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
این بحثا باعث میشه شما دخترا به فکر بیایین.

مگه کنیز انسان نیست؟

چون اونجا مردای ایرونی نیستن که نازشونو بکشن. اونجا مردایی مثه من هستن که به زنها مثه کالا نگاه میکنن. زنها هم حرفی ندارند بزنن. یه حق طلاق دارند که فقط موقعی بدردشون میخوره که ازدواج کنند !

شما دخترها که تکلیف خودتون با خودتون معلوم نیست. اصلا نمیدونید واسه چی میخواید ازدواج کنید پس چرا دنبال حق طلاق هستید؟ اصلا چرا ازدواج میکنید که طلاق بگیرید؟ مگه زندگی رو با عروسک بازی اشتباه گرفتین؟

چه رویی داری تو، ... یعنی مردا رو آدم کنه، یه سوال مردا واسه چی ازدواج میکنن؟

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب راننده مرد استخدام میکنیم:biggrin::biggrin::biggrin:.عزیز جون گذشت اون زمانی که میگفتن ایول فلانی دست فرمون داره و فلان الان افت داره کسی بشینه پشته رول کلاس نداره افتاد؟؟؟

milad1370

عضو جدید
نه بابا، جدی؟ اینم در 9999999999 سال قبل از میلاد زندگی میکنه:biggrin:
منظورت قبل از خداست
همین که جمال خلقت هستید براتون کافی نیست خوب با استناد به این مورد پس ما مردا حقمون کمه باید از شما بگیریم

scutcher

عضو جدید
دوستان این بحثا کاملا تکراریه و آخرش هم به همون ببخشید دیروز شما ختم میشه، بیهوده وقت خودتون رو تلف نکنید:biggrin:

کسی ببخشید نگفت. سندش هم موجوده تو همین چند صفحه قبل.

بعد همین رفتارت نشون میده که زنها لیاقت احترام مردها رو ندارند. ببین چطور داری سفسته میکنی.

h_gheybi

عضو جدید

بعد همین رفتارت نشون میده که زنها لیاقت احترام مردها رو ندارند. ببین چطور داری سفسته میکنی.

نه اینکه شمام خیلی احترام قائلی!!!

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار

ببین با هر کس باید مثل خودش حرف زد، شما احترامی نزاشتی که احترام ببینی،

آخرش کم اوردی گفتی شوخی کردم، که یعنی ببخشید، فک میکنم الانم شما الکی دارید این حرفا رو میزنید، هم اینجا هم اون تایپیکتون، شما ها که آدمای تحصیلکرده هستید، بعیده این حرفای 100 قرن پیش

scutcher

عضو جدید
ببین با هر کس باید مثل خودش حرف زد، شما احترامی نزاشتی که احترام ببینی،

آخرش کم اوردی گفتی شوخی کردم، که یعنی ببخشید، فک میکنم الانم شما الکی دارید این حرفا رو میزنید، هم اینجا هم اون تایپیکتون، شما ها که آدمای تحصیلکرده هستید، بعیده این حرفای 100 قرن پیش

آخرش که تو بد بیراه گفتی ! حرف منطقی نداشتی بزنی من هم واست توضیح دادم قصد و نیتم رو. بعد امروز اومدم دیدم باز هم دارین قضیه رو که اظهر و من الشمس هست کش میدین. مجبور شدم دوباره واستون توضیح بدم.

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرش که تو بد بیراه گفتی ! حرف منطقی نداشتی بزنی من هم واست توضیح دادم قصد و نیتم رو. بعد امروز اومدم دیدم باز هم دارین قضیه رو که اظهر و من الشمس هست کش میدین. مجبور شدم دوباره واستون توضیح بدم.
شما خودتو اذیت نکن