آقایون حاضرید حق طلاق را بدید به خانوم هاتون؟؟؟؟

farzaneh19

عضو جدید
حق طلاق رو به این منظور باید بدن به خانوما چون اگه یه وقت خدای نکرده مردی نابکار از آب دراومد یعنی مثلا اومد و فحاشی کرد ، زن میتونه طلاق بگیره البته به شرطی که دوتا شاهد داشته باشه. حالا من نمیدونم تو اون خونه که فقط زن و مرد هستن دوتا شاهد از کجا بیاره این زنه؟ اومدیم و مرده دست بزن داشت ولی همچی میزد که ردی نمونه بعد باز زنه چیکار کنه؟

حالا بگذریم از اینکه بعضی از دخترا که تعدادشونم انگشت شماره میان و حقه بازی می کنن و فرداش میرن مهریه رو میذارن اجرا ولی رو استثنا ها نمیشه قانون بذارن و حرف بزنن.

این تو جامعه هست ولی عرف نشده هنوز.
اینکه یکی حق طلاق بخواد هم ربطی نداره به مسائل درونی زندگی و اینکه یکی ، اون یکیو دوست داره یا نه.

ehsan_l

عضو جدید
وقتی مرد اجازه چند همسری نداشته باشه، حق زن برای طلاق و سرپرستی فرزند به اندازه مرد باشه،برای اشتغال و مسافرت و هر چیز دیگه احتیاج به اجازه شوهر نداشته باشه (یعنی به عنوان یک انسان کامل به رسمیت شناخته بشه) در این صورت مهریه قابل حذفه.
سلام
ببین خواهر من حالا با حرف زدن ما در مورد این مسائل چیزی عوض نمیشه چون قوانین اسلام تا قیامت همونه که بوده.
ولی این جا میخوام به این اشاره کنم که هر کی به حق خودش راضی باشه بهتره . عقلانی تر هم همینه.به نظر من زنها هم بهتره مهریشونو همون سر سفره عقد بگیرن
اینجوری معلوم میشه واقعا علاقه هست یانه!
بعدشم من خودم یکی از مخالف های چند زنه بودن هستم و در این مورد حق رو به شما میدم.من خودم هیچ جوری توی ذهنم نمیگنجه که مردی زنی رو دوست داشته باشه ولی بخواد دو باره ازدواج کنه

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حق طلاق رو به این منظور باید بدن به خانوما چون اگه یه وقت خدای نکرده مردی نابکار از آب دراومد یعنی مثلا اومد و فحاشی کرد ، زن میتونه طلاق بگیره البته به شرطی که دوتا شاهد داشته باشه. حالا من نمیدونم تو اون خونه که فقط زن و مرد هستن دوتا شاهد از کجا بیاره این زنه؟ اومدیم و مرده دست بزن داشت ولی همچی میزد که ردی نمونه بعد باز زنه چیکار کنه؟

حالا بگذریم از اینکه بعضی از دخترا که تعدادشونم انگشت شماره میان و حقه بازی می کنن و فرداش میرن مهریه رو میذارن اجرا ولی رو استثنا ها نمیشه قانون بذارن و حرف بزنن.

این تو جامعه هست ولی عرف نشده هنوز.
اینکه یکی حق طلاق بخواد هم ربطی نداره به مسائل درونی زندگی و اینکه یکی ، اون یکیو دوست داره یا نه.
آفرین دقیقا همینطوره هرچی میشه شاهد میخوان جالب اینجاست که قاضی درمقابل اینکه خانوم میگه شوهرم منو میزنه یا شکاکه میگه:خانوم تو خونه آرایش کن زن زندگی باش من نمیدونم چه ربطی داره به چه قیمتی باید زندگی کنه؟چرا به زن میگن اهل سازش باش ولی به مرد حق طلاق را میدن.

scutcher

عضو جدید
چرا حرف زور میزنی آخه؟؟؟ اگه زنی تصمیم به متارکه بگیره این کارو خواهد کرد چه حق طلاق داشته باشه چه نداشته باشه ! کسی رو که به هر دلیلی متارکه کرده نمیشه که به زنجیر کشید و به زور برش گردوند!!:D

اینو برو به استارتر تاپیک بگو که دنبال حق طلاق هست

concreteman

عضو جدید
سلام به دوستان و مهندسان عزیز:gol:
یه نظر دارم میگم جواب هم نمیخوام
اولا که من هنوز زن نگرفتم و دغدغه فکری الآنم هم این نیست(حالا ممکنه علاقه ای باشه:heart:)
دوم اینکه به نظر شما هرکی به حق خودش برسه بهتر نیست تا اینکه بخوایم حق همدیگه رو بخوریم
یا به زور یا علاقه یا چیزای دیگه حق طرف مقابلمون رو مطالبه کنیم!
مهریه مال زنه حق طلاق هم مال مرده. حالا من هم یه سوالی از خانومای محترم دارم
آیا حاضرین مهریتون رو با حق طلاق عوض کنین؟

شما پشیمون شدید؟

نه مینا جان پشیمون که نیستم هیچ ، من خیلی هم خوشحالم که زندگیم از پایه با فرهنگ مزخرف جامعه مون فرق داره.
و احسان جان به جای همسرم بهت جواب میدم , آره
همسر من با یک شاخه گل و یک شاخه نبات به عنوان مهر ازدواج کرد(هرچند آخونده هم به زور یک جلد کلام ا... اضافه کرد.)
زمان ازدواج هیچی جز یک مدرک مهندسی نداشتم ، هر چی هم توی این چند سال جمع کردم به اسم همسرمه.

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مینا جان پشیمون که نیستم هیچ ، من خیلی هم خوشحالم که زندگیم از پایه با فرهنگ مزخرف جامعه مون فرق داره.
و احسان جان به جای همسرم بهت جواب میدم , آره
همسر من با یک شاخه گل و یک شاخه نبات به عنوان مهر ازدواج کرد(هرچند آخونده هم به زور یک جلد کلام ا... اضافه کرد.)
زمان ازدواج هیچی جز یک مدرک مهندسی نداشتم ، هر چی هم توی این چند سال جمع کردم به اسم همسرمه.
چه عقیده ی متفاوتی داری و کاملا هم منطقی هستش
میگن هیچ زنی بده شوهرش را نمیخواد نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه به حرف زنشون گوش کنن از مردونگیشون کم میشه من با چشمای خودم زندگی خانواده هایی که مردشون به حرف زنشون میزه را دیدم و پیشرفت را تو اون خانواده ها مشاهده کردم به نظر من مردی که به حرف زنش بره موفق میشه

نداجون

عضو جدید
عمرا حاضر باشن این حق رو به خانم ها بدن !

آخه آقایون علیرغم ظاهرهای خشک و بی تفاوتشون خیلی منحصر طلب و حسود هستن !

در ضمن ناگفته نمونه و بی منطق نباشیم که اگه این حق دست خانم ها بیفته ، خیلی خیلی بیشتر شاهد طلاق و خراب شدن زندگی ها هستیم !

خانم ها احساساتی هستن و سرشار از ظریف بینی و حساسیت !

legend.68

اخراجی موقت
سلام دوستان
1سوال دارم از آقایون
اگه دختری را با تمام وجود دوست داشته باشید و اون حق طلاق را ازتون بخواد آیا حاضر هستید چنین حقی را بهش بدید؟
جوابتون هرچی که هست لطف کنید دلیلش را بنویسید.
سپاس:gol:
نه حاضر نیستم بهش بدم چون همیشه اعتقاد داشتم و دارم که زن باید مطیع مرد باشه و ازش حساب ببره

lord of darkness

عضو جدید
میگن هیچ زنی بده شوهرش را نمیخواد نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن اگه به حرف زنشون گوش کنن از مردونگیشون کم میشه من با چشمای خودم زندگی خانواده هایی که مردشون به حرف زنشون میزه را دیدم و پیشرفت را تو اون خانواده ها مشاهده کردم به نظر من مردی که به حرف زنش بره موفق میشه

از مردونگی کم نمی شه اما مرد نباید به حرف زنش بره بلکه باید باهاش مشورت کنه و به حرفای منطقیش توجه کنه و به نیازها و خواسته های قابل قبولش
به نظرم زن هم همینطور باید در حد معقول و منطقی به خواسته های همسرش توجه کنه نه اینکه مطیع باشه!
تا با فکر هردو و رضایتمندیه هردو تو زندگی بیشرفت کنن;)

concreteman

عضو جدید

در ضمن ناگفته نمونه و بی منطق نباشیم که اگه این حق دست خانم ها بیفته ، خیلی خیلی بیشتر شاهد طلاق و خراب شدن زندگی ها هستیم !

گفتی میگن هیچ زنی بد شوهرش رو نمیخواد. دروغ میگن کم نیستن زنایی که دوس دارن سر به تن شوهرشون نباشه (حتی قبل از ازدواج)
اصطلاح به حرف کسی گوش دادن هم اصطلاح قشنگی نیست. هیچ کس به طور مطلق بیشتر از هیچکسی نمیفهمه.
اما ندا خانم
قبول دارم آقایون حسودن ، اما درستش اینه که بگیم انسانها حسودن. فقط نقابش فرق میکنه . فکر میکنم باید ادبیاتمون رو عوض کنیم.
میدونی چرا اگه به قول شما این حق دست خانمها بیفته بیشتر شاهد طلاقیم. چون توی شرایط جامعه ما کمتر کسی میدونه داره با کی ازدواج میکنه.
تقصیر هم فقط از افراد نیست ، بیشتر تقصیر به عهده شرایط.....(ادامه نمیدم چون میگن حرفهای .... ممنوعه)

concreteman

عضو جدید

گفتی میگن هیچ زنی بد شوهرش رو نمیخواد. دروغ میگن کم نیستن زنایی که دوس دارن سر به تن شوهرشون نباشه (حتی قبل از ازدواج)
اصطلاح به حرف کسی گوش دادن هم اصطلاح قشنگی نیست. هیچ کس به طور مطلق بیشتر از هیچکسی نمیفهمه.
اما ندا خانم
قبول دارم آقایون حسودن ، اما درستش اینه که بگیم انسانها حسودن. فقط نقابش فرق میکنه . فکر میکنم باید ادبیاتمون رو عوض کنیم.
میدونی چرا اگه به قول شما این حق دست خانمها بیفته بیشتر شاهد طلاقیم. چون توی شرایط جامعه ما کمتر کسی میدونه داره با کی ازدواج میکنه.
تقصیر هم فقط از افراد نیست ، بیشتر تقصیر به عهده شرایط.....(ادامه نمیدم چون میگن حرفهای .... ممنوعه)

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما ندا خانم
منظورم خانم هایی هستن که واقعا همسرشون را دوست دارن.

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک نفر که سرش تو دادگاه و... است به من نصیحت کرده بود که سعی کن حق طلاق را بگیری نمیدونی تو این دادگاه ها چه خبره خودش آقا بود و این حرفو به من زد سررشته هم داشت