آزمون نظام مهندسی مرداد 94

baranj

عضو جدید
در مورد موضوع تلگرام ،

به نظرم بد نسیت یه صفحه با موضوع تاسیسات ایجاد کنیم ، شروعش با آزمون هست اما در ادامه تجربیات تاسیساتی رو در اختیار هم قرار میدیم. این همه صفحه چرت و پرت جوک و آشپزی و .. ایجاد شده مگه چیه یه صفحه تخصصی هم برای خودمون ایجاد کنیم ؟ بعدش سرعت بحث و نظر اونجا خیلی بالاست ، ناسلامتی مهندس هستیم و باید با تکنولوژی جلو بریم . به نظرم دوران فروم کم کم داره تموم میشه !

من الان سرکارم شب برم خونه صفحه باز می کنم. دوستانی که تمایل دارند لطف کنند اطلاع بدن البته دو تا نکته :
1- اگه دوستی رو خواستید اضافه کنید حتما مربوط به آزمون یا رشته مکانیک و تاسیسات باشه
2- موضوع صرفا تخصصیه و جای جوک و بحث های حاشیه ای نیست

و صد البته رعایت ادب و با جنبه بودن حرف اول رو میزنه

ممنونم
;)

دوست عزیز لطفا همینجا در مورد آزمون بحث کنید ما که تلگرام نداریم باید چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟تو فکر ما هم باشید لطفااااا

baranj

عضو جدید
من یادمه ده درجه بالاتر از دمای محیط حساب میکردی اگه میومد نیاز به تهویه داشت ولی نیومد دمای تهران چهل بود دمای تبرید خانه ۴.۷ پس تهویه لازم نیست

متوجه نشدم توضیحتون شما کدوم گزینه رو زدید؟

asgar33

عضو جدید
من جوابا یادم نمیاد که فک کنم جواب این بود که نیاز به تهویه نیست چون دما بیشتر ازده نیست

baranj

عضو جدید
من جوابا یادم نمیاد که فک کنم جواب این بود که نیاز به تهویه نیست چون دما بیشتر ازده نیست

ببخشید ولی بازم متوجه نشدم؟دمای موتورخونه رو می خواست ازمون دمای بیرون تهران و 37 درجه داده بود.

asgar33

عضو جدید
منم چنتا سوال علاوه بر سوالای که شما یادتون اومده بذارم
یکی حداکثر مصرف موتور اب سرد کن که با رابطه میزان سرمایش تقسیم بر انرژی مصرفی موتور باید بیشتر از پنج بشه میومد
ابعاد کانال هود نوع I
تهویه هوای دسشویی سینما که تعداد رو از مبحث چهارده بدست میوردیو و تهویه رو از هواکش فاضلاب
یه سوال از توان بادزن
یه سوال محاسبه میزان سوخت ذخیره مخزن سوخت برای مصرف دوازده روز
دوتا سوال از محاسیه قطر لوله گاز با توجه به میزان مصرف
کلا محاسباتی هاش گنگ بود

asgar33

عضو جدید
اگه اینطوره پس دمای موتور خونه چهلو هفت میشه دیگه اگه تو گزینه ها نباشه بیشتر از اونو بزن اصلا شک هم نکن که چرا نیست خیلی از این سوالا میدن که باید علاوه بر محاسبات سنس مهندسی داشته باشی

asgar33

عضو جدید
اره تو مبحث چهارده قسمت تبرید نوشته الزامات تهویه سومیش

baranj

عضو جدید
سوال معبر دود مشابه سوال 27 آزمون اسفند 91 بود یا فرق داشت؟چون جواب اون شده 850*450؟

baranj

عضو جدید
اون سال گفته بوده قطر خارجی

امسال قطر داخلی بود؟؟؟؟؟؟

اگر به صفحه 265 راهنمای مبحث 14 مراجعه کنید شکل کامل دودکش قایم بنایی با دو معبر دود کشیده شده است برای معبر دود قطر داخلی یا خارجی نکشیده فک نمی کنم مهم باشه .مهم اینه که برای دودکش ابعاد خارجی و خواسته یا داخلی که اونم یادم نیست

baranj

عضو جدید
اگر قطر داخلی معبر دود و داده باشه جواب می شه:914*482
همچین جوابی تو گزینه ها بود؟من یادم نیستن گزینه ها

nematheidari

عضو جدید
اتفاقا دوستان من سوال معبر دود سال قبل رو خونده بودم
امسال تغییرش داده بودن گفته بود قطر داخلی و ضخامت 16 میلی متر 914*482 هم تو جواب ها بود

baranj

عضو جدید
اتفاقا دوستان من سوال معبر دود سال قبل رو خونده بودم
امسال تغییرش داده بودن گفته بود قطر داخلی و ضخامت 16 میلی متر 914*482 هم تو جواب ها بود

شما تو صفحات قبل گفتید 914*282 جواب؟آخر کدوم تو گزینه ها بود 914*482 یا 914*282؟؟؟؟؟؟؟؟

asgar33

عضو جدید
حالا کی پاسخنامه هارو میدن . انشالله لازم نمیشه یه بار دیگه شرکت نکنیم‌ . البته اگه سوالا باطن گمراه کننده نداشته باشن

baranj

عضو جدید
اون سوالی که گفته بود مقاوت دمپر آتش که دو دویوار آتش را با مقاومت 3 ساعت در برابر آتش از هم جدا می کند چقدر است؟

بالا