asgar33
عضو جدید
273-15/45=5.7. درسته. منظور از کارنو ۶.۷ رو نفهیدم بچه ها گفتن بالاخب نهبندان شهرستانه نه شهر.شهر کوچیک حساب میشه
273-15/45=5.7. درسته. منظور از کارنو ۶.۷ رو نفهیدم بچه ها گفتن بالاخب نهبندان شهرستانه نه شهر.شهر کوچیک حساب میشه
در مورد موضوع تلگرام ،
به نظرم بد نسیت یه صفحه با موضوع تاسیسات ایجاد کنیم ، شروعش با آزمون هست اما در ادامه تجربیات تاسیساتی رو در اختیار هم قرار میدیم. این همه صفحه چرت و پرت جوک و آشپزی و .. ایجاد شده مگه چیه یه صفحه تخصصی هم برای خودمون ایجاد کنیم ؟ بعدش سرعت بحث و نظر اونجا خیلی بالاست ، ناسلامتی مهندس هستیم و باید با تکنولوژی جلو بریم . به نظرم دوران فروم کم کم داره تموم میشه !
من الان سرکارم شب برم خونه صفحه باز می کنم. دوستانی که تمایل دارند لطف کنند اطلاع بدن البته دو تا نکته :
1- اگه دوستی رو خواستید اضافه کنید حتما مربوط به آزمون یا رشته مکانیک و تاسیسات باشه
2- موضوع صرفا تخصصیه و جای جوک و بحث های حاشیه ای نیست
و صد البته رعایت ادب و با جنبه بودن حرف اول رو میزنه
ممنونم
![]()
دمای موتورخانه چند کسی می دونه؟
این سوال دقیقا عین سوال سال پیش هست که جواب اومده 850*450 . من اصلا حساب نکردم از کتاب تست سال پیش پیدا کردم زدممعبر دود میشه 914*282چون قطر داخلی دودکش رو داده بودپس ضخامت دود کش باید بهش اضافه بشه
من یادمه ده درجه بالاتر از دمای محیط حساب میکردی اگه میومد نیاز به تهویه داشت ولی نیومد دمای تهران چهل بود دمای تبرید خانه ۴.۷ پس تهویه لازم نیست
من جوابا یادم نمیاد که فک کنم جواب این بود که نیاز به تهویه نیست چون دما بیشتر ازده نیست
ببخشید میشه بپرسم چرا نصب نمیکنین؟دوست عزیز لطفا همینجا در مورد آزمون بحث کنید ما که تلگرام نداریم باید چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟تو فکر ما هم باشید لطفااااا
تو خود مبحث گفته اختلاف دمای داخل و خارج موتورخانه تبرید نباید بیش از 10 درجه شود
دمای بیرون 37 درجه باشد که دمای داخل نباید بیشتر از 47 درجه بشه
ببخشید میشه بپرسم چرا نصب نمیکنین؟
اره تو مبحث چهارده قسمت تبرید نوشته الزامات تهویه سومیش
گزینه های سوال تبرید بود:
40
50
47
گزینه آخریم نمی دونم یادم نیست.
جواب کدوم؟
حداکثر دمای موتورخانه بدون آنکه نیاز به تهویه داشته باشه 47 درجه است
مطمینید؟چون اون دوستمون گفتن نیاز به تهویه نداره
سوال معبر دود مشابه سوال 27 آزمون اسفند 91 بود یا فرق داشت؟چون جواب اون شده 850*450؟
اسفند 91 هم مثل امساب قطر داخلی دودکش گفته بود؟یا گفته بود قطر خارجی؟
اون سال گفته بوده قطر خارجی
امسال قطر داخلی بود؟؟؟؟؟؟
اره حرارتی بود چون من با یکی از بچه ها چک کردم گفت همینه .حرارتی بود
اتفاقا دوستان من سوال معبر دود سال قبل رو خونده بودم
امسال تغییرش داده بودن گفته بود قطر داخلی و ضخامت 16 میلی متر 914*482 هم تو جواب ها بود